Ulasan Marvel Heroes 2015 Ulasan – OpenCritic, Lego Marvel Super Heroes 2015 | Brickset

The Avengers Quinjet

Pahlawan Marvel 2015 wis nggawe dandan ing taun kepungkur. Gratis-kanggo-muter, dadi yen tumindak berorientasi mmo sampeyan, kudu luwih becik kanggo mriksa judhul iki. Yen sampeyan, kaya aku, nyoba pahlawan Marvel taun kepungkur nanging rada kuciwa, mula bakal bali lan menehi versi sing dianyari uga. Kaya fantasi fantasi XIV Final nemokake urip anyar liwat ngrungokake para penggemar, Pahlawan Marvel 2015 wis padha. Waca review lengkap

Pahlawan Marvel 2015

Aku dudu penggemar gratis sing gratis; Game sing asale saka model iki wis abot. Ing kasus iki, game kasebut lan pelanggan fokus manawa Gazillion wis nggawe desain ulang kasebut ndadekake rasa apik banget. Ngrungokake pelanggan lan nganyari produk bisa nyenengake, seger lan relevan. Amarga ora ana biaya dhisikan, lan uga karakter lan kostum liyane bisa dikunci gratis, kita saranake sampeyan menehi spin. Sanajan sampeyan ora nglirwakake kabeh kerajinan, lan ekstra, veraging game lan karya seni cocog. Waca review lengkap

Invasi pc

Pahlawan Marvel saiki dadi judhul sing padhet sing kudu ditindakake dening ARPG penggemar. Sawise diluncurake bancar, bali maneh trek. Waca review lengkap

Mmorpg.com

Yen sampeyan nggoleki game sing efektif unsur-unsur genre MMO lan ARPG lan sampeyan tresna (utawa ora mikir) IP Marvel, sampeyan ora bisa salah karo pahlawan Marvel. Waca review lengkap

Teknologi

RPG tindakan sing ngadeg ing antarane titans genre, pahlawan Marvel minangka romp sing mulya kanggo anggota Brigade Mighty Marvel Mighting Brigade. Waca review lengkap

Gamezone

Sampeyan kudu nggatekake perhatian, lan yen sampeyan penggemar Marvel, sampeyan kudu nyoba sampeyan. Waca review lengkap

Softpedia

Game nawakake pirang-pirang jam konten sing nyenengake kanthi gratis, konten sing bener kanggo alam semesta Marvel lan cukup kenal karo wong-wong sing maca komik kasebut, mula sampeyan ora bisa ngeluh nalika entuk pilihan Karakter. Waca review lengkap

Diundhuh kanthi digital

Pahlawan Marvel 2015 wis nggawe dandan ing taun kepungkur. Gratis-kanggo-muter, dadi yen tumindak berorientasi mmo sampeyan, kudu luwih becik kanggo mriksa judhul iki. Yen sampeyan, kaya aku, nyoba pahlawan Marvel taun kepungkur nanging rada kuciwa, mula bakal bali lan menehi versi sing dianyari uga. Kaya fantasi fantasi XIV Final nemokake urip anyar liwat ngrungokake para penggemar, Pahlawan Marvel 2015 wis padha. Waca review lengkap

GameGrin

Iki bisa uga ora dadi game ganti MMO, nanging yen sampeyan seneng karo Marvel Superheroes, sampeyan ora bisa salah karo game gratis kanggo main. Gampang milih lan nyenengake kanggo muter – Apa maneh sing dibutuhake? Waca review lengkap

30304: The Avengers Quinjet

Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Desember 2015 (10m) Nilai anyar ~ 7.27 nilai digunakake ~ € 2.02 Cathetan [ID] Kasedhiya ing Toko Sertifikasi Lego, Mei 2015.

Jumper super spider-man

30305: Super Jumper Super Spider-Man

Potongan 38 miniggs 1 minifigs sH038 Packaging Packaging Pandhuan Ya gambar tambahan 3

Desain Adam Grabowski Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Desember 2015 (10m) Nilai Anyar ~ € 5.16 nilai digunakake ~ € 4.36 Cathetan kanthi tuku kualifikasi saka toko.Lego.com, 18 – 31 Mei 2015.

Iron Man vs. Ultron

76029: Iron Man vs. Ultron

Potongan 90 Minifigs 4 (4 unik kanggo pesawat iki) Minifigs SH165 SH165 SH166 RRP $ 12.99, € 14.99 | Liyane PPP 14.4c, 16.Pandhuan kothak 7c Packaging YES gambar tambahan 2

Desain Adam Grabowski Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2016 (1y 10m 1D) Nilai Anyar ~ € 30.46 Nilai digunakake ~ € 14.22

Avengers Hydra Showdown

76030: Avengers Hydra Showdown

Potongan 220 minifigs 3 minifigs SH170 Sh171 sh172 RRP $ 19.99, € 19.99 | Luwih akeh PPP 9.1c, 9.Pandhuan Kothak 1C Ya Gambar Tambahan 2

Desain Adam Grabowski Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2016 (1y 10m 1D) Nilai Anyar ~ € 37.29 Nilai digunakake ~ € 17.78

The Hulk Buster Smash

76031: The Hulk Buster Smash

Potongan 248 minifigs 4 (2 unik kanggo iki set) minifigs shi167 sh173 sh174 rrp $ 29.99, € 34.99 | Liyane PPP 12.1c, 14.Pandhuan Kothak 1C Ya Gambar Tambahan 2

Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2016 (1y 10m 1D) Nilai Anyar ~ € 81.19 nilai sing digunakake ~ € 35.75

Avengers Quinjet City Chase

76032: Avengers Quinjet City Chase

Potongan 722 minifigs 5 (1 unik kanggo iki set) minifigs sh167 sh167 sh176 sh186 rrp $ 79.99, € 79.99 | Liyane PPP 11.1c, 11.Pandhuan Kothak 1C Ya Gambar Tambahan 2

Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2016 (1y 10m 1D) Nilai anyar ~ € 107.56 nilai sing digunakake ~ € 67.93

Serangan langit karnage

76036: Serangan langit karnage

Potongan 97 minifigs 3 (3 unik kanggo pesawat iki) minifigs shi187 shi190 rrp $ 12.99, € 14.99 | Liyane PPP 13.4c, 15.Pandhuan kothak 5C Ya gambar tambahan 2

Bukak / Metu 1 Jun 2015 – 31 Dec 2016 (1Y 7M) Nilai Anyar ~ € 24.66 nilai sing digunakake ~ 11.60

Badhah lan Sandman Super Villain-Up

76037: Badhak lan Sandman Super Villain-Up

Potongan 386 miniggs 4 (4 unik kanggo pesawat iki) minifigs sh191 sh192 sh193 SH205 RRP $ 39.99, € 49.99 | Liyane PPP 10.4c, 13.Pandhuan kothak 0C Packaging YES gambar tambahan 2

Bukak / Metu 1 Jun 2015 – 31 Dec 2016 (1Y 7m) Nilai anyar ~ € 73.10 nilai sing digunakake ~ € 44.87

Serangan Menara Avengers

76038: Serangan ing menara Avengers

Potongan 515 minifigs 5 (3 unik kanggo iki set) minifigs shi167 sh168 SH169 SH170 Rrp $ 59.99, € 69.99 | Liyane PPP 11.6c, 13.Pandhuan kothak 6C YES Gambar tambahan 2

Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2016 (1y 10m 1D) Nilai Anyar ~ € 135.28 nilai digunakake ~ € 71.47

Peperangan Akhir Ant-Man

76039: Perang pungkasan ant-wong

Potongan 195 Minifigs 3 (3 Unik kanggo Iki Set) Minifigs SH189 SH201 SH202 RRP $ 19.99, € 24.99 | Liyane PPP 10.3c, 12.Pandhuan kothak 8c Packaging ya gambar 5 gambar

Bukak / Exit 1 Jun 2015 – 31 Dec 2015 (6m 30D) Nilai anyar ~ € 66.33 Nilai digunakake ~ € 40.08

Benteng hydra smash

76041: Benteng Hydra Smash

Potongan 405 minifigs 5 (2 unik kanggo pesawat iki) minifigs shi171 sh173 sh177 shi180 rrp $ 49.99, € 59.99 | Liyane PPP 12.3c, 14.Pandhuan kothak 8c Packaging ya gambar tambahan 2

Desain Adam Grabowski Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2015 (10m) Nilai Anyar ~ € 116.06 nilai digunakake ~ € 84.40

Helicarrier tameng

76042: Helicarrier Shieldarrier

Potongan 2996 Minifigs 17 (15 unik kanggo pesawat iki) RRP $ 349.99, € 349.99 | Liyane PPP 11.7c, 11.Pandhuan kothak 7c Packaging YES gambar tambahan 47

Bukak / Metu 1 Mar 2015 – 31 Dec 2017 (2Y 10M 1D) Nilai Anyar ~ € 427.71 nilai digunakake ~ € 320.14

Prajurit musim dingin

5002943: Prajurit musim dingin

Potongan 4 miniggs 1 (1 unik kanggo pesawat iki) minifigs shi181 Packaging Images tambahan 2

Nilai Anyar ~ € 16.35 nilai digunakake ~ € 10.05 Cathetan [EU, AU, NZ] gratis kanthi tuku kualifikasi ing toko.Lego.com, Maret lan Agustus 2015.

The Hulk

5003084: The Hulk

Potongan 27 Minifigs 1 (1 unik kanggo iki pesawat) Minifigs SH212 Kemasan Polybag

Nilai anyar ~ €.33 Nilai digunakake ~ € 16.10 cathetan [ca] dolanan r kita eksklusif
[Inggris] Sold ing dolanan R US ing bata 2015, NEC Birmingham

Dhampar Ultron

Dhampar Ultron

Potongan 203 Minifigs 4 (3 Unik kanggo Iki Set) Minifigs SH176 SH209 RRP $ 39.99 PPP 19.7c Kothak Packaging

Kabeh Kapten Anyar Amerika (Sam Wilson)

Kabeh Kapten Anyar Amerika (Sam Wilson)

Potongan 5 Minifigs 1 (1 Unik kanggo Iki Setel) Tanda Plastik Paket SH208
Cathetan sing diwenehake ing SDCC 2015.

Statistik site

  • Ana 20,012 Barang ing Database Brickset
  • Anggota bata duwe 39,110 Set Review
  • 9,397 anggota wis mlebu ing 24 jam pungkasan, 22,217 ing 7 dina pungkasan, 37,434 ing wulan kepungkur
  • 488 wong wis gabung minggu iki. Saiki ana 30,667 anggota
  • Antarane kita duwe 39,545,413 seta paling ora US $ 1,35,416,846 lan ngemot 13,677,867,521 potongan

Ndhaptar

Yen sampeyan duwe warta, gambar anyar utawa liya sing kudu dakkandhakake, kirim pesen. Yen sampeyan duwe akeh kanggo ngomong, gunakake formulir kontak iki.

Pitakonan Paling Sering | Babagan Brickset | Kebijakan lan cookie | Pambocoran pemasaran afiliasi | Peta Situs | Hubungi kita LEGO, logo Lego, miniform, lan konfigurasi bata lan tombol minangka merek dagang saka klompok perusahaan lego. © 2023 klompok lego. Brickset, logo bata lan kabeh konten sing ora dijamin dening hak cipta LEGO Group, kajaba nyatakake, © 1997-2023 bruset Ltd.

Juara Marvel Super Hero Juara (2015) # 1

Juara Marvel Super Hero Juara (2015) # 1

Juara Marvel Super Hero Juara (2015) # 1

Grandmaster mlebu kosmis kanthi mati awake dhewe, nggunakake pahlawan sing paling kuat minangka potongan catur dheweke! Tujuane? Kanggo mbalekake kanca sepuh alam semesta, kolektor, kanggo urip! Totoan? Boten kurang saka nasib bumi dhewe! Saiki, pahlawan saka saindhenging ndonya kudu perang kanthi kontes kaya ora ana sing katon sadurunge. Miniseries pertama bersejarah Marvel dibebasake maneh ing volume siji, dikempalken karo ekstra! Tamu sing dibintangi. kabeh wong! (Kabeh wong musuh 1982, iku.) Nglumpukake kontes Hero juara Marvel # # 1-3.

Grandmaster mlebu kosmis kanthi mati awake dhewe, nggunakake pahlawan sing paling kuat minangka potongan catur dheweke! Tujuane? Kanggo mbalekake kanca sepuh alam semesta, kolektor, kanggo urip! Totoan? Boten kurang saka nasib bumi dhewe! Saiki, pahlawan saka saindhenging ndonya kudu perang kanthi kontes kaya ora ana sing katon sadurunge. Miniseries pertama bersejarah Marvel dibebasake maneh ing volume siji, dikempalken karo ekstra! Tamu sing dibintangi. kabeh wong! (Kabeh wong musuh 1982, iku.) Nglumpukake kontes Hero juara Marvel # # 1-3.