Ukuran Simulator nyusut Microsoft Simulator nyusut dhisikan saka 170GB, 83GB, Ukuran Download Ukuran: Microsoft penerbangan Simulator Inggris – Diskusi Umum

Apa Gedhe Simulator Penerbangan Microsoft

! Aku mlayu mlebu ing postingan sampeyan ing jam 17 jamku sing wajib lan aku bakal ngerti. Aku uga main dcs (edition uap landalone. Aku utamane game ing versi mandul amarga modul terus didol ana Steam)

Ukuran Simulator ‘Simulator’

.

Yen sampeyan mikir arep nyilem menyang versi ultrarealistik paling anyar Microsoft Simulator, mula Kotaku . Nalika diluncurake, nginstal game bisa njupuk 170GB ing hard drive, nanging cathetan ing patch tembelan paling anyar sing dioptimisasi sing dioptimalake mung 83GB.

Sing bisa uga warta sambutan kanggo sapa wae sing duwe tutup bandwidth dheweke nyoba ora ngluwihi utawa wong sing pengin remet game menyang SSD kanggo kinerja sing luwih apik. Ora jelas apa Microsoft kanggo ngirit ruang, nanging kita kudu nganggep manawa menara crita 212 ing Australia ana sawetara atus megabyte.

. Sanajan sampeyan wis nyepelekake drive ekspansi 1TB seagate, papan ing premium sawise loading Telpon saka tugas, , Gear 5 lan Red Merah Mati 2, Ditambah sawetara judhul pass game liyane sing sampeyan pengin muter kadang.

Ngomong babagan Xbox port, cathetan ora – ora ana sing bisa uga nyebutake dokumentasi sing anyar sing ana hubungane karo versi console. SDK saiki kalebu sawetara praktik sing paling apik kanggo mbantu para pangembang adaptasi ing Xbox, ditambah sawetara conto kanggo nggambarake optimisasi model sing dienggo ing Xbox. . Apa sing bisa dikandhakake saiki, yaiku versi XBOX, bakal bakal dibangun PC PC sing dirilis kanthi optimasi tambahan sing kalebu lan sistem rewrite.

Kanggo ndeleng konten iki, sampeyan kudu nganyari setelan privasi sampeyan. Mangga klik ing kene lan ndeleng “Konten lan mitra media sosial” setelan kanggo nindakake.

Apa Gedhe Simulator Penerbangan Microsoft

! Aku mlayu mlebu ing postingan sampeyan ing jam 17 jamku sing wajib lan aku bakal ngerti. . Aku utamane game ing versi mandul amarga modul terus didol ana Steam)
Mangkene sing dakkira sampeyan kudu ngerti:

Saben 3 wulan utawa sampeyan bakal nglampahi 20 jam rencing SIM (nganyari wajib). Perlu ing salawas-lawase amarga kira-kira 260 file zip sing diundhuh menyang PC lan dijupuk siji sekaligus sadurunge ndownload file zip sabanjure.
Rilis kasebut bakal dadi buggy (mung ndeleng diskusi liyane sawise ngeculake bukti saka sing) dadi wulan mengko sampeyan bakal duwe nganyari wajib liyane kanggo ndandani kewan omo.

Yen sampeyan main Edition Steam DCS The Download lancar kaya game liyane. Dadi ora katon ing DCS lan mikir Oalah mung blah blah bahane iki ora bakal suwe. Yen sampeyan muter dewekan sing bisa dingerteni sampeyan bisa ngatasi update anyar amarga ora wajib!! .

Log uap ujar aku duwe 150+ jam muter setengah yaiku mung download wektu. Iku mateni lengkap. .

Iku game sing ayu. Yen sampeyan pengin mabur ing omah, sampeyan bisa (yen sampeyan duwe internet sing pas). . .

Ditambah iku ora tantangan minangka modul DCS yaiku. Sijine mig utawa f-16 mudhun luwih angel lan nyenengake mratelakake panemume.

2 яНतвв 15:00

CATETAN: Deerleggs

Mangkene sing dakkira sampeyan kudu ngerti:

Saben 3 wulan utawa sampeyan bakal nglampahi 20 jam rencing SIM (nganyari wajib). Perlu ing salawas-lawase amarga kira-kira 260 file zip sing diundhuh menyang PC lan dijupuk siji sekaligus sadurunge ndownload file zip sabanjure.

Apa sampeyan uga kudu ngerti yaiku apa sing diterangake ing ndhuwur mung sawetara wong. Paling kene nglaporake update, sing nggawa koreksi bug (lan sok-sok bug utawa loro), bebarengan karo konten anyar, gratis, mung sawetara jam utawa kurang. Pembaruan utama pungkasan udakara 20 menit ing kene. Sing ora umum. . . . Muga-muga sampeyan uga bakal.

2 яНВ 19:51

CATETAN: Deerleggs

Yo bigcringe! Aku mlayu mlebu ing postingan sampeyan ing jam 17 jamku sing wajib lan aku bakal ngerti. Aku uga main dcs (edition uap landalone. Aku utamane game ing versi mandul amarga modul terus didol ana Steam)

Saben 3 wulan utawa sampeyan bakal nglampahi 20 jam rencing SIM (nganyari wajib). Perlu ing salawas-lawase amarga kira-kira 260 file zip sing diundhuh menyang PC lan dijupuk siji sekaligus sadurunge ndownload file zip sabanjure.
Rilis kasebut bakal dadi buggy (mung ndeleng diskusi liyane sawise ngeculake bukti saka sing) dadi wulan mengko sampeyan bakal duwe nganyari wajib liyane kanggo ndandani kewan omo.

Yen sampeyan main Edition Steam DCS The Download lancar kaya game liyane. Dadi ora katon ing DCS lan mikir Oalah mung blah blah bahane iki ora bakal suwe. Yen sampeyan muter dewekan sing bisa dingerteni sampeyan bisa ngatasi update anyar amarga ora wajib!! Tindakake kanthi luang dhewe.

Log uap ujar aku duwe 150+ jam muter setengah yaiku mung download wektu. Iku mateni lengkap. Aku tuku Xplane sawise tuku iki amarga aku isih pengin simulator penerbangan.

. Yen sampeyan pengin mabur ing omah, sampeyan bisa (yen sampeyan duwe internet sing pas). Nanging mung ngerti babagan iki. .

Ditambah iku ora tantangan minangka modul DCS yaiku. Sijine mig utawa f-16 mudhun luwih angel lan nyenengake mratelakake panemume.

?
Sepira gedhene unggah rata-rata?

2 Agustus ing 19:54


CATETAN: Deerleggs

Mangkene sing dakkira sampeyan kudu ngerti:

Saben 3 wulan utawa sampeyan bakal nglampahi 20 jam rencing SIM (nganyari wajib). Perlu ing salawas-lawase amarga kira-kira 260 file zip sing diundhuh menyang PC lan dijupuk siji sekaligus sadurunge ndownload file zip sabanjure.

Apa sampeyan uga kudu ngerti yaiku apa sing diterangake ing ndhuwur mung sawetara wong. Paling kene nglaporake update, sing nggawa koreksi bug (lan sok-sok bug utawa loro), bebarengan karo konten anyar, gratis, mung sawetara jam utawa kurang. Pembaruan utama pungkasan udakara 20 menit ing kene. Sing ora umum. Kaya biasane, nambani ranting karo skeptisisme sing kena pengaruh kenangan emosi. Kanggo kula, game kasebut udakara 5 jam kanggo nginstal wiwitan, lan wiwit saiki nganyari, luwih murah banjur jam siji – biasane kurang. . Muga-muga sampeyan uga bakal.
Apa sampeyan ngerti apa sing nyebabake masalah iki kanggo ngunduh maneh SIM nalika kudu nganyari?
?