Ujian Osiris Ganjaran Minggu iki ing Destiny 2 (22 September 22-26) – GameSpot September) – Game Osiris – DestinyPedia – DestinyPedia

Ujian Osiris

The Ujian Osiris Apa acara sing bisa dipimpin dening para sakabate Osiris ing Destiny 1, lan Saint-14 ing Destiny 2. Iki minangka acara Endgame Crucible sing pisanan dikenalake dening House of Wolves ekspansi. [1] kasedhiya saben akhir minggu, wiwit dina Jumuah menyang Reset Minggu Selasa. Iku bali menyang Takdir 2 Sajrone Mangsa sing pantes. [2]

Ujian Osiris Ganjaran Minggu Iki Ing Destiny 2 (22 September 22-26)

Mangkene sampeyan bakal muter lan apa bedhil anyar sing bisa sampeyan snag ing testiny 2’s Osiris.

Tanggal 22 September, 2023 ing 10:41 PDT

Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

Ujian Osiris saiki urip ing musim 22 takdir 2, lan bakal Mbok menawa Dadi wong sing kurang stres tinimbang sesi minggu kepungkur sing ndeleng penjaga mlaku-mlaku kanthi senjata frankenstine sing menehi kauntungan sing ora adil. . Kasedhiya akhir minggu iki maneh, meriam tangan iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik ing kelas kasebut ing Destiny 2. Kaya biasane, sampeyan bisa mriksa kanggo ndeleng ngendi Xur lan yen persediaan bisa menehi pinggiran ing acara Pvp Destiny 2 tingkat dhuwur. .

  • Peta: Javelin-4
  • Ganjaran sing sampurna: Hammer sing Apik (Adept)
  • Reputasi Rank 4: Modul Nganyarke
  • REPUTASI RANK 7: Prisma Enhancement
  • Rank Reputasi 10: Catharact GL3 – Pembuangan Grenade
  • Reputasi Rank 13: Modul upgrade
  • Rangking Reputasi 16: Ignam Igo – Cannon Tangan

Ujian wacana uji coba uga wis nganyari kanggo menehi pengalaman sing luwih apik, diwiwiti kanthi wacana. Iki saiki bakal menehi reputasi +75 uji coba kanggo saben menang lan bonus tambahan kanggo rangking utama saiki ing uji coba, nganti +150 total. Wacana sih-rahmat saiki bakal ngapura kerugian yen sampeyan durung sampurna sajrone minggu, lan sawise ora sampurna, mula bakal ilang maneh, bisa ngapura kabeh, sampeyan bakal ngapura kabeh kertu sawise sampeyan ngreset.

Uji coba urip saka RESET DARI JAWA ing 10 am pt / 1 pm lan nganti ngreset mingguan ing wektu sing padha. Priksa manawa mbayar riko menyang Saint-14 ing Menara kanggo njupuk kertu uji coba, sing bakal ngarahake bonus tartamtu (kayata yen sampeyan entuk hadiah bonus ing tonggo bonus utawa yen kerugian bakal diapura). Tujuan utama ing uji coba Osiris kanggo sampeyan lan loro pemain liyane ing fireteam sampeyan kanggo entuk “Flawless” mbukak, sing menang pitung pertandhingan tanpa kelangan.

Lunga kanthi sampurna lan sampeyan bakal entuk trip menyang mercusuar lan nampa hadiah khusus, kalebu senjata sing kudu diapusi. Iki duwe bonus statis tambahan, nggawe ing antarane barang sing paling disenengi sing bisa ditrapake. Wacana uji coba – kertu sing sampeyan tuku saka Saint-14 sing menehi akses menyang mode lan nglacak menang sampeyan – apa ora Lacak kerugian sampeyan, dadi sampeyan bisa terus muter lan entuk hadiah sanajan sampeyan bakal ilang ing roto sing sampurna.

Produk sing dibahas ing kene padha dipilih kanthi mandiri dening editors kita. GameSpot bisa uga entuk bagean saka pendapatan yen sampeyan tuku apa-apa sing ditampilake ing situs iki.

Entuk tips berita utawa pengin hubungi kita langsung? Email Berita @ GameSpot.com

Ujian Osiris

Mung sing pantes bisa ngadhepi uji coba Osiris, amarga mung pantes kuwat kanggo tahan apa sing bakal teka. A tali kamenangan bakal entuk hadiah gedhe – nanging kelangan pertandhingan sing akeh lan sampeyan wis metu.“- katrangan acara

The Ujian Osiris Apa acara sing bisa dipimpin dening para sakabate Osiris ing Destiny 1, lan Saint-14 ing Destiny 2. Iki minangka acara Endgame Crucible sing pisanan dikenalake dening House of Wolves ekspansi. [1] kasedhiya saben akhir minggu, wiwit dina Jumuah menyang Reset Minggu Selasa. Iku bali menyang Takdir 2 Sajrone Mangsa sing pantes. [2]

Isi

Lore [sunting]

Uji coba Osiris dibentuk ing sangisore kompetisi, bentuk sing bisa dipertingkatan karo hadiah eksklusif kanggo para wali eksklusif kanggo para wali parting [3] . Alesan kanggo iki yaiku sadhereke, yen wali ngalami pati, spier merkury ngeculake nada kembar misteri sing mung bisa dirungokake dening dheweke. Sawise akeh eksperimen Thanatonautik, sing njaga bola-bali nandhang bola-bali, para sakabate Osiris mutusake ngatur cara kanggo ngaturake swara kanggo nyelidiki nada kasebut luwih dhisik. Nggunakake dana sing dipikolehi liwat mlebu Guardian, para sakabat bisa mbiayai riset, lan entuk bahan riset tanpa wates amarga para wali sing ora ana wates amarga wali dikenal kanthi gelem nindakake apa-apa kanggo entuk ganjaran, kalebu mateni saben liyane.

Siji pertandhingan tartamtu menehi sedulur wahyu. Rahu wali ana bebaya amarga ditumpes dening wali liyane, sing tumindak cidra getih lan ilang ing perang perang. Ghost ing bebaya supaya lampu kilat, nglumpukake panyerang, kanthi paut sing dipasang karo hantu nimbulaké bedhil emas lan njupuk ancaman ing siji sing resik dijupuk [4] . Saka iki, sregep ngrasakake nada sing beda, sing luwih jero lan luwih peteng tinimbang sadurunge. Vance nyoba kanggo nggawa informasi sing dipikolehi saka eksperimen kanggo Mara Sov, nanging dheweke wis ngerti babagan implikasi nada iki, lan kepiye ngganti miturut kahanan produksi [5] .

Minangka wiwitan Perang Abang, Vance nggawe panemuan luwih, yen pati pungkasan ngganti nada kasebut luwih adoh menyang A D # Minor [6] . A wali wis ngilangi kaya kandhang lelungan ditrapake, mandheg sesambungan karo cahya, lan hantu dheweke dirusak dening grenade pulsa. Nada iki biasane ana gandhengane karo siksa, putus-putus lan sedhih. Vance banjur rampung dheweke ngerti cukup saka riset kanggo nggayuh kesimpulan, lan mungkasi uji coba Osiris. Dheweke banjur nampilake panemune menyang Osiris, brahala-brahala, lan ditegir banget kanggo meddling kanthi pasukan dheweke ora bisa ngerti [7] .

Minangka musim sing pantes, Saint-14 njupuk alih lan usaha kanggo miwiti maneh uji coba Osiris, nggunakake minangka metode kanggo menehi inspirasi lan sepur kanggo konflik kanggo banner sing bisa ditindakake. Dheweke ora ngerti yen asal-usul saka uji coba ing Osiris, lan ora sopan terus dadi turnamen juara. Sanajan ngilang merkuri, dheweke ngatur simulasi mercusuar sing bakal digunakake kanggo menehi hadiah, terus-terusan tetep turnamen minangka turnamen ing Osirian.

Mlebet [sunting]

Kanggo ngetik uji coba Osiris, Pemain kudu ndarbeni wacan uji coba kanthi ngrampungake omah saka Wolves crita. Wacana uji coba tumindak minangka scorecard pamuter lan mung bisa digawa ing wektu. Wayah tambahan bisa dituku saka sadulur suwara ing outpost Vestian. Kajaba iku, dheweke nawakake konsumables sing ngganti (Boon Osiris, pilih Osiris, lan Welcy saka Osiir Of Osiris) lan paket ganjaran adhedhasar undakan. Tiar adhedhasar pira menang sing dienggo. Kanggo tuku consumables, para pemain kudu dhuwit recehan saka acara sing bisa ditindakake saben dina utawa pertandingan kranjang acak.

Destiny 2 [sunting]

Takdir 2, Uji coba, entuk saka Saint-14 ing Menara Hangar nalika pamuter tartamtu bakal entuk target umur saiki. Konsumables skor-skor diganti karo macem-macem uji coba kanggo milih saka bonus sing dibangun ing. . Minangka saka Mangsa sing ilang, Pemain uga kudu duwe ekspansi paling anyar lan acara kasebut ora kasedhiya sajrone minggu pisanan musim, utawa uga sadurunge ngrampungake jagadan kanthi awal utawa sajrone minggu sing padha karo banner wesi. [8]

GAMEPLAY [sunting]

Ujian OSIRIS Gunakake varian jinis game sing diarani penghapusan, kanthi rong tim telung pemain sing saingan. Menang yaiku nalika siji tim sukses mateni kabeh telung pemain ing liyane. Cocog kalebu sawetara babak 2 menit; Tim menang bunder kanthi ngilangi tim liyane, utawa njupuk zona sing katon ing tengah peta. Menang keuntungan pusingan 1 arah menyang kamenangan, lan tim pisanan nganti 5 poin menang pertandhingan kasebut. Pemain bisa urip maneh dening kanca ing situs sing tiwas (srengenge bisa uga bisa urip maneh). Tim pisanan kanggo ngilangi liyane menang kanthi menang. Yen pertandingan dadi lembur, tim pisanan kanggo ngamanake titik jupuk sing katon ing tengah peta menang pertandhingan kasebut. Gagal, sapa sing paling cedhak karo sing menang menang. Ammo abot mung nyelehake sawise siji tim wis menang 3 babak, lan ammo abot ora nggawa ing babak sabanjure. Supers, granat melee biaya lan ammo khusus sing digawa, nanging.

Luwih beda antarane uji coba lan skirmish standar kalebu: uji coba njupuk mung siji peta saben minggu; Keuntungan level pamuter diaktifake kaya ing spanduk wesi; Fireteam Matchmaking dipat√®ni, mbutuhake pemain kanthi manual ngumpul kanthi kebakaran saka telu. Pungkasan, para pemain bisa muter kanthi maksimal sangang menang utawa telung kerugian ing sawijining wacana, sing luwih dhisik. Mandhek utawa njupuk booting saka pertandingan kasebut uga ngitung kerugian. Amarga mode game iki cenderung banget kompetitif, sawetara pemain sanajan ana taktik reged kayata DDOSING, Doxxing, Lag-Ngownload, lan Spaming Pesen. Sawetara tim cenderung “keju” sistem kanthi ninggalake pertandhingan sawise menang, menehi kesan sing durung menang amarga dheweke ora bisa mateni nglawan para pemain sing trampil. Nalika taktik iki ora ilegal, bisa uga pemain ora seneng nalika wong nindakake amarga dheweke duwe kasempatan sing luwih dhuwur kanggo entuk mungsuh sing luwih elek.

Kamenangan Flawless [sunting]

Pemain sing bejo utawa trampil entuk scorecard sing sampurna, sing duwe wolu menang lan kerugian nol, bisa ngunjungi mercusuar ing merkuri. Ganjaran kalebu peralatan tulisan-tema lan laris wektu sing winates, winates banget sing diganti saka wektu. Ing peluncuran saka House of Wolves, Lambang kasebut minangka mata endah “Osiris” (saiki mung lambang eksotis ing game); Sing dijupuk raja “Jacet HIC”; karo Nganyari April Ngenalake “Impen Bastet”. Sawise lambang wis diputer, ora bisa dipikolehi maneh.

Destiny 2 [sunting]

Wangsul uji coba ing Osiris ing Takdir 2 Umume gamelan sing ora owah saka lelaran sadurunge, sadurunge mrikso sajrone Mangsa sing ilang. Pemain isih wajib ngumpul fireteam kanthi manual, sanajan jumlah menang bisa dimainake ing wacan dikurangi nganti pitung, kanthi garis kanggo entuk wacan sing sampurna suda. Senjata sing kudu dikenalake sajrone Mangsa mburu, sing bisa uga ditambahake khusus karo mod stat-ganti minangka hadiah tambahan kanggo ora sampurna. The Mangsa sing ilang Overhaul teka kanthi tujuan kanggo nggawe acara kasebut luwih narik kawigaten para pemain tingkat katrampilan luwih murah. Wayahe Saiki uga trek nganti 20 Babak menang. Pemain saiki bakal entuk reputasi kanggo ngrampungake pertandhingan, dikuatake kanthi jumlah pusingan lan pertandhingan menang ing tiket saiki, sing terus nyoba nyoba ing Saint-14. Sampeyan isih bisa mbukak tanpa cacat, lan nindakake mung siji-sijine cara kanggo entuk senjata sing bisa dingerteni, lan diganjar karo percobaan percobaan kanggo nggawe senjata. Matchmaking uga wis diaktifake, kaping pirang-pirang wis suda nganti 90 detik, lan ammo khusus saiki wis diresiki ing wiwitan saben babak, jejere sawetara owah-owahan liyane kanggo ndandani lan nyuda ngapusi. Mode lab kanggo owah-owahan eksperimen kanggo pacoban, kayata nggawe fireteam tanggung jawab saka pemain solo ing bentuk uji coba freelance, sok-sok sok-sok nalika akhir minggu. [8]

Ganjaran [sunting]

Senjata lan waja bisa dipikolehi kanthi acak kanthi ngrampungake pertandhingan lan paket pangkat. Dheweke uga bisa fokus ing Saint-14 kanggo rega uji coba engram, shards legendaris, lan glimmer.

  • Whistler Whim – busur pertempuran legendaris
  • Tugas sing ora bisa digunakake – Gun Mesin Legenda
  • Horizon Astral – Shotgun Legenda
  • AGNOAN Hammer – Cannon Tangan Legendaris
  • Resurgence sing ora dikarepke – glaidaris legenda
  • Bebener Exedted – meriam tangan legendaris

Dhaptar penampilan [sunting]

Referensi [sunting]

  1. ^Bungie – Gearing munggah kanggo House of Wolves
  2. @Bungie:“Uji coba Osiris maneh.”
  3. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim musim sing pantes, PlayStation 4, pacoban lan kasusahan: Bab 4 – Refleksi
  4. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim musim sing pantes, PlayStation 4, pacoban lan kasusahan: Bab 5 – [Comititi]
  5. ^Bungie (2020/3/10), DESTINY 2: Musim musim sing pantes, PlayStation 4, pacoban lan kasusahan: Bab 6 – begus
  6. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim musim sing pantes, PlayStation 4, pacoban lan kasusahan: Bab 7 – Nyctalopia
  7. ^Bungie (2020/3/10), Destiny 2: Musim musim sing pantes, PlayStation 4, pacoban lan kasusahan: Bab 8 – Idolatry
  8. ^ abBungie – Ujian Osiris: Revamp diwiwiti