Ubisoft ujar Skull & balung saiki minangka ‘Multiplayer-First Game | VGC, co-optimus – Skull lan balung (PC) informasi co-op

Iku tengkorak lan batang bebarengan

Tengkorak lan balung ndeleng kita dolanan minangka pirate ing Samodra Hindia. Sawise dikirim kanthi disepelekake kanggo sumber daya, mbangun kapal sing kurang kanggo dadi swashbuckler sing paling wedi ing seas pitu. Iki diwiwiti kanthi ngunjungi Sainte-Anne, pirate den lan ing game, ing ngendi kita bisa ketemu pemain liyane, tuku upgrade kapal, lan akeh liyane. Ing saindenging jagad mbukak iki, kita bakal dadi pramuka kanggo peralatan kerajinan, kanthi nglawan pirates AI lan kewan sing wedi, kaya hiu, kanggo sumber daya

Ubisoft ujar Skull & balung saiki dadi ‘Multiplayer-first’ game ‘

Ubisoft wis negesake tengkorak & balung & balung petualangan pirate sing dawa bakal diluncurake sajrone taun fiskal sabanjure diwiwiti April 2022, lan konfirmasi game saiki “Multiplayer”.

Tengkorak & balung wis telat amarga woro-kira meh limang taun kepungkur, nanging saiki wis ana sanga sanga wulan wiwit tundha pungkasan.

Ngomong sajrone penghasilan Ubisoft paling anyar ing Kamis, CFO frédérick Duguet nyedhiyakake nganyari babagan arah anyar wiwit taun 2020, minangka laporan VGC eksklusif sing diterbitake taun sing padha.

“Iki minangka IP anyar sing nyenengake Fokus ing Multiplayer dhisik, saengga konsisten karo strategi kanggo nggawa kompetisi bebarengan lan co-op dhisik, kanthi fantasi sing gedhe lan apik,” ujare.

“Mesthine wektu pembangunan sing luwih dawa sing kita lakoni ing game kasebut, nanging kita seneng banget karo arah seni lan kemajuan game nganti saiki.”

Nalika Tengkorak & Balung Kaping pisanan diumumake, diterangake minangka game ing endi pemain bisa njelajah Samudra India uga karo kanca-kanca utawa awake dhewe ing kampanye siji-pamuter.

Ing taun 2020, sumber pangembangan VGC nyatakake yen Tengkorak & Balung wis ngganti arah lan pindhah menyang model game layanan ‘Live’.

Kita dikandhani judhul bakal nampilake jagad game sing terus-terusan kanthi nggoleki, karakter lan crita crita sing dramat lan owah-owahan sajrone wektu kolektif masyarakat.

Miturut detail game sing dituduhake luwih anyar dening industri intry tom henderson, tengkorak & balung uga bakal ngrampungake unsur game kaslametan, para pemain mulai ngumpulake sumber daya lan kudu ngrampungake kapal.

Tengkorak lan balung

Co-op lokal Online co-op 3 Pemain Commo co-op (local + online) Ora didhukung LAN Puter utawa Link sistem Ora didhukung

Co-op Extraas

  • Kampanye co-op
  • Nyelehake / nyelehake metu

Pengalaman co-op

Nganti telung kapal bisa menehi band bebarengan lan padha ngluncurake segara India.

Katrangan

Ketik swarga tengkorak tengkorak lan balones ™ diilhami dening Samudra Hindia sajrone umur emas piracy, amarga sampeyan ngatasi kemungkinan lan mundhak saka bajak.

  • Tanduran Infamy sampeyan kanggo entuk akses menyang sumber daya lan kesempatan sing luwih mbebayani kanggo entuk rampokan.
  • Kerajinan nganti 12 kapal lan ngatur kanthi macem-macem gaman lan waja kanggo nggedhekake kemungkinan sampeyan sukses.
  • Aja waspada ing jagad mbukak sing ora diwatesi iki diilhami dening Samudra Hindia. Ana predator sing ngubengi saben pojokan.

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tengkorak lan balung

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tengkorak lan balung

Wis limang taun wiwit tengkorak lan balung dhisik dicethakaké lan ngenteni meh rampung. Inspirasi dening perang angkatan laut saka Assassin’s Creed IV: Gendéra ireng, Ubisoft ndeleng para pemain sing digawa menyang segara ing petualangan mbukak anyar, nyegerake mekanika iki. Nanging, ora dadi tunggang sing luwih alus kanggo publisher Perancis, sing wis dilaporake ngalami masalah pembangunan utama ing dalan.

Matur suwun, barang-barang katon bali lan presentasi maju Ubisoft sing anyar menehi tanggal rilis sing wis dikonfirmasi. SOID, sing uga nyediakake urutane criteplay tengkorak tengkorak lan balung, ngilangi sistem kemajuan, kapal lan karakter, kerajinan, sistem terbuka sing bakal digunakake, lan liya-liyane.

Kita bakal entuk luwih suwe, nanging saiki, iki kabeh ngerti babagan tengkorak lan balung.

Tanggal tengkorak lan balung

Tanggal tengkorak lan platform lan platform

Ubisoft dikonfirmasi sajrone presentasi Ubisoft maju yen tengkorak lan balung bakal diluncurake tanggal 8 November 2022. Bakal teka ing PlayStation 5, Xbox Series X / S, lan PC (liwat toko game epik lan Ubisoft Connect). Yen sampeyan penggemar awan streaming, kita entuk kabar sing apik banget, bakal teka ing Google Stadia lan Amazon Luna uga.

. Sanajan Ubisoft biasane nemplek kanggo generasi siluman diluncurake ing rong taun kepungkur, Tengkorak lan balung lan balung wis ngliwati konsol gen. Bali ing E3 2017, Ubisoft wis ngumumake amarga teka ing loro konsol kanthi jendela sing dikonfirmasi 2018 sing dikonfirmasi. Kamungkinan amarga siklus pembangunan lan delasi sing protasi, rencana sing terakhir iki wiwit dibungkus.

Urutane critane game tengkorak lan balung

urutane critane game tengkorak lan balung

Tengkorak lan balung ndeleng kita dolanan minangka pirate ing Samodra Hindia. Sawise dikirim kanthi disepelekake kanggo sumber daya, mbangun kapal sing kurang kanggo dadi swashbuckler sing paling wedi ing seas pitu. Iki diwiwiti kanthi ngunjungi Sainte-Anne, pirate den lan ing game, ing ngendi kita bisa ketemu pemain liyane, tuku upgrade kapal, lan akeh liyane. Ing saindenging jagad mbukak iki, kita bakal dadi pramuka kanggo peralatan kerajinan, kanthi nglawan pirates AI lan kewan sing wedi, kaya hiu, kanggo sumber daya

Sampeyan bisa muter solo utawa tim kanthi kanca, nanging ora bisa dingerteni yen ora ana kampanye ing pangerten tradisional. Iki dudu petualangan sing didorong standar sampeyan lan minangka game layanan Live-Live-Live kanggo nganyari nganyari, dadi sampeyan ora bakal nyerang kridit sawise misi “pungkasan”. Sampeyan bakal nemokake unsur crita ing njero, aja nganti ngupayakake pengalaman narasi lengkap.

Fittingly, tengkorak lan balung trek kanthi sistem infamy, nampilake pemain kanthi kesempatan anyar minangka reputasi sampeyan tuwuh. Iki bisa dirampungake liwat pamburu, serangan, eksplorasi, ngrampungake kontrak NPC, lan liya-liyane. Kontrak kasebut asring melu mburu utawa golek bandha, sing ngambah infumy kita. Rampung iki uga menehi hadiah kanggo blueprints, lan sing nggawa kita menyang titik sabanjure.

Kerajinan main peran utama ing tengkorak lan balung. Ing kene, pemain bisa nggawe senjata anyar, waja seger, upgrade kapal sampeyan, utawa mbangun kapal anyar sing anyar, nyediakake sampeyan duwe blueprint sing bener lan bahan sing bener. Entuk kapal sing paling apik ora gampang, dadi disiapake kanggo nglelebke akeh wektu ing kene. Nganti saiki, kita ngerti telung jinis kapal kanthi jinis hull sing beda kanggo pangaturan sing luwih apik, lan kita bisa ndeleng luwih lengkap mengko.

Pisanan, ana kapal kargo. Iki supaya sampeyan nggawa luwih akeh rampokan nanging ngemot pirang-pirang kekurangan, kaya kecepatan sing luwih alon lan suda. Kapindho yaiku kapal navigasi, sing prioritas maneuverability dadi pembuluh paling cepet sing bakal ditindakake, mula saya gedhe kanggo ngukur lan mundur. Mung disiapake kanggo rangking ruang lot yen iki pilihan sampeyan. Pungkasane, kapal pemadam kebakaran kanggo wong-wong sing ndeleng luwih akeh kanggo pertempuran, loading luwih akeh bedhil tinimbang loro liyane. Sejatine, kabeh bakal dadi pilihan pribadi.

Multiplayer Tengkorak lan Bone

Multiplayer Tengkorak lan Bone

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Tengkorak lan balung bisa diputer dhewe nanging gearing Ubisoft nganti pengalaman Multiplayer.

Nggunakake jagad Open sing dituduhake, sampeyan bisa muter ing jejere 20 pemain tambahan ing server sampeyan. Dheweke ora bisa ngrusak sampeyan ing sainte-anne amarga iki dianggep “Waters Aman”, nanging sampeyan bisa ditargetake luwih. Nggawe masalah sing luwih elek, sapa sing nggawa loot sing signifikan bakal diklasifikasikake minangka target regane dhuwur, sing katon kanggo pemain liyane. Salajengipun, kontrak bisa ditindakake karo kanca-kanca, supaya sampeyan dadi tim kanggo ijol-ijolan kanggo ngasilake penghasilan.

Utawa … Yen sampeyan lagi sentuhan sing luwih kompetitif, sampeyan bisa bersaing nglawan limang pemain sing dibantah. Iki minangka mode PVP ing ngendi sampeyan bakal nglawan kapal-kapal liyane kanggo mati, nyolong bandha sing kalah. Iki ngeling-eling apa tengkorak lan balung sing diwiwiti nalika Ubisoft luwih dhisik ngungkapake game kasebut. Nalika aspek iki wis diganti sajrone pembangunan, isih akeh sing bisa sampeyan lakoni karo wong liya.

Trailer tengkorak lan balung

Ubisoft dirilisake sawetara kanggo trailer tengkorak lan balung lan video sadurunge bali taun 2018. Nanging, thanks kanggo owah-owahan sing signifikan sing digawe sajrone pangembangan game, sing umume ora relevan ing tahap iki. Manawa, game isih tetep dadi premis dhasar nanging yen sampeyan kepengin weruh iki, kabeh sampeyan kudu kuwatir yaiku presentasi Ubisoft maju. Iki kedadeyan ing tanggal 7 Juli 2022, menehi tampilan seger ing sistem game skull lan balung ‘.

Yen sampeyan kepengin weruh luwih lengkap, sampeyan bisa nonton ing ngisor iki:

Keperluan Sistem Tengkorak lan Balung

Alamiah, sapa wae main tengkorak lan balung ing PS5, Seri Xbox X / s, Google Stadia utawa Amazon ora kudu kuwatir babagan syarat sistem. Nanging, yen sampeyan lagi ing PC lan ngarep-arep sinau apa persiyapan sing dibutuhake, kita wis entuk warta sing ala: Ubisoft ora resmi ngonfirmasi syarat sistem tengkorak lan isih durung ana.

Ngelingi mung mlaku-mlaku ing konsol gen anyar, kita bakal mbutuhake persiyapan pertengahan kanggo mencet tengkorak lan syarat minimal. Diakoni, iku spekulasi nanging diwenehi peluncuran Nopember, kita ora bisa mbayangake ubisoft ora bakal ngeculake rincian kasebut. .