Tutorial / Diamonds – Minecraft Wiki, apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft 2022? Blog Brightamp

Apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft 2022

Utawa, pamuter bisa “mbangun” Fortune III milih anvil kanthi nggabungake rong barang kanthi luwih gedhe utawa luwih saka enchantment Fortune II sing luwih umum. Fortune II bisa dipikolehi kanthi nggabungake rong barang kanthi kabegjan, sing kadhangkala bisa didol saka pustakawan. Nalika metode iki luwih akeh pengalaman kanggo entuk bathi III tinimbang mung nggawe pickaxe ing tingkat 30 lan ngarep-arep kanthi paling apik, luwih dipercaya karo risiko sing kurang lan / utawa sampah. Kajaba iku, Fortune i utawa II piksa bisa digunakake kanggo entuk koal luwih akeh, redstone, lan lapis lazuli nalika ngenteni mundhak maneh. Nanging, amarga watesan babagan jumlah wektu bisa digunakake ing ANVIL, nggabungake Fortune lan II Pickaxes nyebabake picksexe III sing luwih akeh. Vyrager Master utawa Jourmeman bisa adol wesi wesi sing enak utawa berlian pickaxe kanthi kabegjan i utawa II sanajan kemungkinan entuk pickaxe kurang kaya ngono.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Tutorial / Diamonds

Tut Nemokake Pratayang Diamonds

Intan minangka salah sawijining barang sing paling disenengi ing Minecraft, amarga panggunaan ing berlian berlian lan alat, gaman, lan waja. Intan uga salah sawijining biji sing paling langka ing Minecraft bebarengan karo Emeralds, Lapis Lazuli, lan lebu kuno. Iki nggawe intan angel banget kanggo nemokake lan nemen watesan persediaan berlian pamuter. Tutorial iki dimaksudake kanggo mbantu pemain sing pengin entuk, njaga, lan nggedhekake pasokan inten.

Isi

  • 1 Entuk Inten
    • 1.1 kanthi spelunking
    • 1.2 dening samodra
    • 1.3 dening TNT
    • .4 dening pertambangan cabang
    • 1.5 TRADING VIABARI
    • 1.6 Tutorial Video
    • 3.1 Piranti inten
    • 3.2 senjata inten lan waja
    • 3.3 barang berlian liyane
    • 4.1 njupuk picksexe iii
      • 4.1.1 Entuk buku lan rak buku
      • 4.1.2 Enchanting Tingkat Dhuwur

      Entuk Inten []

      Ore berlian

      Intan bisa dipikolehi saka minam, temokake langka sing ditemokake ing ~ 0.0846% (~ 1 ing 1200) blok ing tingkat 5-16. Intan bisa ditemokake ing endi wae ing ngisor lapisan 16, nanging paling umum ing lapisan 5-12 ing versi 1.17.1 lan ngisor; Ing versi 1.18 lan mengko dheweke samesthine paling umum antarane lapisan -50 kanggo -64. Umume pemain nemokake liwat caving utawa pertambangan. Umume saran kayane suggest nggunakake kanggo miwiti ing -58 kanggo 1.18 utawa mengko lan 11 kanggo versi sadurunge nalika wiwitan.

      Pamuter kudu wesi, berlian, utawa pilih pickaxe kanggo berlian mine (lan emas, zamrd, utawa redstone padha nemokake, uga). Sanajan bisa nggodha nggunakake alat watu kanggo ngeduk kanggo ngirit daya tahan alat wesi, elinga ore berlian ora Selehake Diamonds nalika ditambang nganggo kayu, watu, utawa pickaxe emas. Gunakake pickaxe wesi (utawa luwih apik) ing tingkat sing kurang kanggo apa wae sing ora biasa. A pickaxe kanthi enchantment fortune nambah jumlah berlian sing dipikolehi gumantung ing tingkat, kanthi Fortune III pickAxe panen rata 2.2 (maksimal 4) berlian saben biji.

      Conto apa sing kudu ditindakake pemain yaiku:

      • Pickaxe sisih tengen, kaya sing kasebut ing ndhuwur (nggawa 2 utawa luwih apik, yen ana salah sawijine istirahat)
      • panganan
      • obor kanggo mbantu ndeleng lan uga nyegah mobs saka spawning lan sawetara tongkat kanggo nggawe luwih gedhe
      • Agen banyu kanggo ngowahi lava menyang obsidian kanggo tretal gampang lan mbusak status pembakaran saka lahar
      • Tabel kerajinan kanggo nggawe bloker mineral lan tungku
      • pedhang kanggo nglawan mobs
      • A shovel kanggo mbusak rereget lan kerikil
      • Armor kanggo nyuda karusakan lahar lan monster.

      Opsional, sampeyan uga bisa nggawa ramalan resistensi geni yen sampeyan ora sengaja mbabarake lahar.

      Pemain bisa nggunakake ember kanggo nyimpen lava utawa saka kolam renang lava kanggo sawetara mambu sing apik, nanging yen ember ngemot banyu, elinga nyimpen banyu sadurunge miwiti sambat. Buckets banyu uga apik kanggo pertambangan kolam lava.

      Intan bisa ditemokake ing dada lan struktur sing digawe alami sing digawe.

      Dening spelunking []

      Spelunking (njelajah guwa) njupuk kurang wektu lan piranti-piranti tinimbang pertambangan, nanging luwih mbebayani amarga ana monsters ing njero.

      Kanggo nemokake ore kanthi caving, mung njelajah guwa apa wae, kanthi nggunakake lawang lumahing utawa ngeduk lan nyambut gawe nganti 15 utawa luwih murah. Ing Edisi Jawa, Pencet F3 (layar debug) mbantu mriksa cekap. Ing Edisi Bedrock, Ana “Tampilake Koordinates Game” setelan game sing ora kalebu ngapusi. Paling apik kanggo mine ing level 11 utawa 12 amarga amben lahar utamane ing tingkat 10. A ember banyu bisa migunani kanggo mungkasi mili lahar. Kanggo versi sawise 1.17.1 kanggo Edisi Jawa lan versi 1.17.41 kanggo Edisi Bedrock, Pertambangan ing level deepslate (diwiwiti saka Y = 8), utamane jero banget ing guwa (y = -40 utawa luwih jero kanggo ngasilake inten berlian, nanging sampeyan kudu ngati-ati wiwit peteng banget. Ngindhari sensor sculk lan cychekers sculk (kanggo versi sawise 1.18.2 kanggo Jawa lan 1.18.32 (1.18.33 kanggo pemain Ngalih Nintendo) kanggo bedrock) amarga sing bisa ngasilake warden sawise pirang-pirang aktifitas saka shriek (digawe kanthi ngasilake generasi sing dijupuk dening sensor sculk utawa mbuwang projectiles). Warden minangka mob sing kuwat banget sing nglacak sampeyan kanthi ngrungokake lan bisa nggawa pemain sing paling apik kanggo kesehatan kritis, lan bisa nembak sampeyan yen sampeyan lagi ing Tahap nemokake berlian kanthi cara iki.

      Ravine lan shafts bisa nyedhiyani trabasan ing ambane; Nggawe grojogan bisa mbantu pemain mudhun lan bali kanthi aman. Nggoleki kolam renang lajah ing jero ruangan minangka indikasi sing apik kanggo jangkoan ambane sing tepat, nanging bisa uga ora dadi papan sing paling apik kanggo golek berlian. Lava bisa uga wis ngganti bagean saka kanthong biji, dadi kurang berlian menyang mine.

      Yen pamuter ora ndeleng blobs berlian sing kapapar ing kolam renang lava, gunakake ember banyu kanggo ngowahi permukaan kolam renang dadi obsidian, banjur ninggalake wilayah kasebut dibanjiri Nalika pertambangan. Wayahe, yen ana luwih akeh lava ing ngisor Ore berlian, banyu bisa nyopot sadurunge lava bisa ngrusak inten sing mentas ditambang.

      Yen ora ana berlian sawise mbuwang sawetara wektu nggoleki, aja nyerah – berlian dianggep langka kanthi alesan sing apik. .

      Dening samodra []

      Kanggo nindakake iki, pamuter kudu duwe akeh pomasi banyu napas lan visi wengi. Segara duwe akeh ravine sing bisa ngemot akeh guwa kanggo nggoleki lan bisa ngemot inten ing sisih ngisor. Iki minangka cara sing nguntungake kanggo nemokake inten amarga akeh bijih sing wis dibukak kanggo sampeyan.

      Dening TNT []

      Ngunekke TNT minangka salah sawijining cara paling cepet kanggo mine, nanging mbutuhake pamuter sing mateni pirang-pirang creepers kanggo gunpowder lan entuk akeh wedhi. Diwenehi jumlah TNT, pamuter bisa jotosan siji, ngrusak gumpalan gedhe, utawa nyelehake blok saben limang meter. TNT nyelehake 100% barang ing edition Java, nanging cara iki ora sregep ing bedrock edition.

      Dening pertambangan cabang []

      Pertambangan Cabang luwih aman lan luwih dipercaya tinimbang nyukur nanging nggunakake sumber daya sing luwih akeh alat. Iki uga ngasilake akeh cobbblestone, gravel, andesite, rereget, granit, sing, gumantung karo pamuter, bisa uga katon minangka kejatangan utawa entuk manfaat. Apike kanggo nggunakake pickaxe sutra sutra kanggo watu amarga barang-barang sing bisa didol kanggo zerds. Pemain kudu nyiyapake 6 utawa luwih milih (jinis pickaxe gumantung saka sumber daya saiki) sadurunge miwiti, nggawa ember banyu, pedhang wesi, sawetara panganan sing berkualitas, shovel (kanggo Mbusak rereget lan kerikil), tameng kanggo ngalangi panah balung, lan tungku. Pemain bisa nggunakake ember kasebut kanggo nyimpen laha saka kolam renang lava kanggo sawetara mambu sing apik. Peralatan enchant yen bisa, uga enchantment sing paling lemah nggawe bedane gedhe.

      Minecraft Diamonds Tingkat Umum Bedrock 1.16

      Kanggo nggawe tambang berlian, dhisik, mudhun menyang lapisan inten. Kejabi sawise guwa, Pemain mung bisa nggali batang vertikal, Quarry, utawa tangga mudhun menyang lapisan sing ngemot berlian (nanging elinga aturan kardinal: aja langsung mudhun). Umume pemain luwih seneng level 11 amarga nempatake “lava banjir” ing tingkat sikil. Tunnel sing luwih jero bisa mbabarake lahar ing tingkat sirah utawa saka ndhuwur, nanging ing level 11, lahar bisa uga kena ing lantai. Iki bisa uga ngalangi kemajuan luwih, nanging mungkin ora bakal banjir trowongan, lan pamuter ora bisa mudhun mudhun ing lahar. Kanggo Edisi Bedrock, Tingkat 11 uga duwe kasempatan paling gedhe kanggo golek berlian. Sapisan ing tingkat sing dipilih, wiwiti pertambangan cabang utawa pertambangan dawa, tingkat lorong loro blok sing dhuwur lan siji blok. Cepet utawa mengko (asring mengko), Pertambangan ngembangake blobi ore berlian. Kadhangkala, pamuter bisa nemokake loro utawa luwih blobs berlian sing padha bareng nalika pertambangan cabang. Elinga yen ing 1.18+ Tingkat pertambangan ing level -59, ing ndhuwur bedrock, menehi rintangan sing apik kanggo entuk inten.

      Sawise nemokake berlian pisanan lan lulus kanggo memikat, pamuter kudu nggawe lan nggawa salah siji Fortune III pickaxe kanggo Multiply diamond ing mangsa ngarep. Ing wektu iki, medharake pamuter mirah anyar kanthi bathi kayane cetho; Nanging, ana cara sing luwih apik: Enchant Pickaxe Diamond kanthi sutra sutra, lan terus milih Fortune III sing kapisah (sing bisa ditinggalake ing omah tinimbang ora ana risiko) kanggo ores sing terkenal. Yen bisa, tambahake mending menyang Fortune Fortune Pickaxe.

      Kamungkinan kanggo mine mindo kanggo intersect sawetara guwa. Wiwit guwa apa wae nalika pertambangan berlian alami ing tingkat berlian kanggo berlian, apike kanggo njelajah (lan entheng) guwa sadurunge nerusake mine. Guwa cenderung duwe mobs musuhan ing njero.

      Perdagangan Villaging []

      Sanajan berlian dhewe minangka alat lan waja berlian bisa digandhengake bisa digandhengake liwat perdagangan Villager. Barang-barang berlian ing ngisor iki bisa digayuh maneh kanthi didol liwat perdagangan Villager:

      • Pickexe Diamond (dianyari saka warga Dalan Toolsm)
      • Pedhang Diamond (dianyari saka weaponmith saka desa)
      • Diamond AX (dianyari saka warga dokter kewan lan weaponsmith)
      • Shovel berlian (dianyari saka warga duriawan lemari)
      • Diamond Hoe (sing dianyari saka warga Dilawan)
      • Diamond Armor (dianyari saka Armorer Videard)

      Tutorial Video []

      Video iki nuduhake cara golek inten kanthi cara kanthi golek patch sing padha, nanging katon kaya sing katon.

      Intan Mining []

      Diamond

      Sawise golek blok utawa blob saka minam, pamuter kudu mine kanggo entuk inten. Nanging, nanging, priksa manawa wilayah kasebut aman: Sawise kabeh, pemain ora pengin kelangan inten.

      Kaping pisanan, yen pamuter duwe dununge berita kanthi cAVING, mula pamuter kudu nyepelekake utawa mblokir apa wae wilayah sing cedhak karo ora bakal diobong utawa nembak. .

      Sabanjure, digotting kabeh blok sing ndemek blob, loro kanggo mbabarake kabeh blob lan priksa manawa berlian ora nyelehake lahar lan diobong. Sembarang lava kudu dibanjiri banyu. Yen iki nyebabake perdagangan ing jejere inten sing ora bisa ditambang, wilayah kasebut kudu dibanjiri lan Banjur Intan bisa ditambang, kanggo ngilangi lahar sing anyar nalika pertambangan.

      Saiki yen aman kanggo mine, gunakake wesi, berlian, utawa pilih pickaxe kanggo ngilangi blok. Blok kasebut nyelehake siji gem saben, kajaba mined karo piketasi sing dipasrahake kanthi enchantment fortune. Fortune III, tingkat paling dhuwur, nyebabake akeh minangka papat berlian kanggo nyelehake, lan rata-rata tikel ngasilake pamit ing inten blob. Elinga digali ngubengi blobs berlian, minangka inten bisa mbentuk kanthi serang ing blob sing padha.

      Yen pamuter ora duwe pickaxe kabegjan nanging duwe sutra sutra sutra, mula pamuter bisa mine blok nggunakake sutra sutra kanggo entuk ore berlian. Ore inten banjur bisa disimpen ing papan liya nganti entuk pickaxe fortune kanggo mine minam kanthi asil sing luwih dhuwur.

      Sepisan kanggo berlian, luwih becik terus langsung menyang papan sing aman kanggo stash ing dada; Iki bisa dadi basa omah utawa aman pertambangan pertambangan. Ati-ati kanggo nggawe dada aman saka serangan dening creepers, utawa kasugihan sing anyar ditemokake bisa uga ngrokok.

      Nggunakake Inten []

      Kanthi berlian, pamuter bisa nggawe sawetara barang sing paling apik kanggo game:

      • Pickaxe Diamond (Ngidini Pertambangan Pertandingan kanggo Tabel Enchanting, lan Nggawe Portal Nether. Apike banget karo inten pertama pamuter)
      • Tabel Enchanting
      • Pedhang berlian (dianyari saka warga desa Weaponsmith)
      • Diamond AX (dianyari saka warga dokter kewan lan weaponsmith)
      • Shovel berlian (dianyari saka warga desa lemari)
      • Helmet Inten (dianyari saka warga Turforer)
      • Diamond Chestpla (dianyari saka warga desa Armorer)
      • Regane Diamond Legging (dianyari saka warga Turforer)
      • Boots Diamond (dianyari saka warga Turforer)
      • Jukebox
      • Diamond Hoe (sing dianyari saka warga Dilawan)

      Kanthi total kanggo nggawe salah sawijining barang sing gegandhengan karo berlian sing dibutuhake 38 berlian.

      Piranti inten []

      Intan bisa digunakake kanggo nggawe shovel, pikpa, piket, lan hoes sing meh padha karo emas lan pungkasan luwih dawa tinimbang alat liyane. Umume pemain nggunakake telung inten pertama kanggo nggawe pickaxe berlian, alat ing game sing bisa nemu blok pendhapat, kajaba kanggo pickaxe mendung banget. Sanajan hoe berlian luwih suwe tinimbang pacul liyane, kanthi nggunakake pacul sing luwih cepet, mula ora ana rembugan kanthi cepet lan umume dianggep minangka limbah berlian, amarga hoe apa wae. Hoes luwih migunani ing 1.16 nganyari neteling, amarga alat paling cepet kanggo godhong, alas, spons, lan pirang-pirang blok liyane. Dheweke uga bisa nampa enchantment saka meja sing enchanting, kalebu efisiensi, unbreaking, sutra sutra, lan kabegjan. Dadi, pamuter bisa uga pengin nglampahi sawetara berlian ing hoe berlian utawa tuku siji saka pethi.

      Senjata lan waja berlian []

      Pedhang berlian sing ngrusak pedhang sing paling gedhe – sanajan pedhang wesi lan berlian sing paling apik kanggo pedhang berlian sing ora luwih murah lan mung migunani. Armor Diamond nglindhungi sing luwih apik tinimbang waja liyane saka Netherite. Wajah lan pedhang Diamond loro duwe kauntungan kanggo luwih saka kekiwa tinimbang waja lan pedhang kanggo materi liyane saka Netherite. Setel lengkap Armor Diamond mbutuhake 24 berlian, lan 9 berlian luwih akeh kanggo nggawe piranti lengkap, sing ngemot pickaxe, pedhang, shovel lan shovel.

      Barang berlian liyane []

      Sawise nggawe pickaxe berlian, umume kanggo mine sawetara obsian lan nggunakake rong berlian sabanjure kanggo meja sing apik. Iki ngidini pemain ngowahi pengalaman dadi enchantment sing terkenal kanggo nambah senjata, waja, lan alat.

      Berlian uga dibutuhake kanggo nggawe jukoxox, lan bisa digunakake ing blok berlian hiasan, sanajan pemain mung pengin nggawe blok berlian tenan game.

      Uga, inten bisa digunakake kanggo perdagangan karo warga desa. Siji zamrud bisa dipikolehi saka siji berlian, sanajan iki sampah, kajaba pamuter wis nggawe peternakan dagang sing apik lan akeh berlian.

      Ngramut lan ngembangake pasokan []

      Sawise pemain wis mangertos sepira berlian sing pertama yaiku, bisa uga pengin luwih akeh. Kanggo iki, dheweke kudu terus pertambangan. Yen dheweke pengin dadi sugih kaya ngono, kudu nindakake sawetara liyane.

      Entuk Fortune III PickAxe []

      Pamuter kudu mine encantment fortune ing pickaxe, luwih becik level III, kanggo berlian mirah sing sabanjure, kanthi signifikan ningkatake jumlah berlian sing dikepengini. Kajaba iku, iki dudu sing bisa uga gumantung, nanging bisa nyoba. Yen dheweke nemokake berlian berlian sing gedhe, dheweke duwe tabel sing apik, lan yakin bisa entuk bathi, mula bisa uga kudu ngenteni utawa pertambangan kanthi pickaxe sutra lan panenane III. Yen dheweke ndeleng petunjuk ing meja ujar manawa bathi III, sanalika ngupayakake pickaxe berlian.

      Enchanting minangka kompleks, nanging ing kene yaiku carane bootstrap peralatan sing dibutuhake: Miwiti kanthi paling ora 5 berlian. Gunakake telu pisanan kanggo pickaxe berlian menyang obsidian mine. Patang blok obsidian ditambah loro berlian liyane lan buku siji digunakake kanggo nggawe meja sing enchanting. Nyatane, siji butuh a akeh saka buku, nanging siji kudu nggawe kerajinan meja.

      Entuk Buku lan Gak buku []

      Kanggo buku, pamuter kudu kulit saka sapi, jaran, utawa llamas, utawa malah saka mancing. Kulit uga bisa dipikolehi kanthi nggabung karo piglins ing Nether. Buku pisanan mbutuhake siji potongan kulit lan telung potongan kertas (saka telung potongan tebu), sing bisa dijupuk saka kebon sapi lan peternakan gula. . Kanggo nggayuh jumlah maksimal, pemain mbutuhake 46 kulit, siji kanggo buku kanggo nggawe meja lan liyane kanggo rak buku.

      Yen pamuter bisa ngatur kanggo njaluk alat kanthi sutra sutra, iki bisa nyuda kesulitan kanggo entuk rak buku. Yen dheweke nemokake sawijining desa, asring ngemot omah kanthi pirang-pirang rak buku. Rak buku uga bisa ditemokake ing perpustakaan sing kuat. Yen dheweke duwe sutra sutra, dheweke bisa nyolong rak buku. Malah tanpa sutra sutra, dheweke isih bisa entuk buku kanthi Mining rak buku nanging kudu nyedhiyani kayu kanggo nyambut gawe rak buku.

      Sawise nggawe meja sing enak, enchantment cilik bisa, nanging entuk bathi, muga-muga Fortune III – Kekuwatan meja kudu dikuaya karo rak buku. 15 rak buku sing dibutuhake, mbutuhake 45 buku, mula mbutuhake 45 kulit, 135 kertas, lan 90 papan, saengga duwe kebon wit. Deleng artikel sing apik kanggo rincian babagan ngatur.

      Enchanting tingkat dhuwur []

      Supaya entuk kabegjan III ing wesi utawa pickaxe berlian kanggo nggunakake bisnis saben nyoba, saéngga peternakan mob, supaya bisa nglumpukake XP. Nalika cara sing luwih maju, cukup gampang kanggo mbangun pengalaman kanthi mung kemah kanthi kunjara sing cocog. Sampeyan kudu nyatet yen prekara liya menehi para pemain; Antarane pertambangan, breeding kewan, lan mancing, pamuter bisa uga nganti 30 utawa luwih level 30 utawa luwih dhuwur sing wis dibangun meja. Pamuter uga butuh lazuli, 3 potongan kanggo upaya “final”, lan saka 1 nganti 3 potongan kanggo nyoba ngreset tabel sing enak.

      Utawa, pamuter bisa “mbangun” Fortune III milih anvil kanthi nggabungake rong barang kanthi luwih gedhe utawa luwih saka enchantment Fortune II sing luwih umum. Fortune II bisa dipikolehi kanthi nggabungake rong barang kanthi kabegjan, sing kadhangkala bisa didol saka pustakawan. Nalika metode iki luwih akeh pengalaman kanggo entuk bathi III tinimbang mung nggawe pickaxe ing tingkat 30 lan ngarep-arep kanthi paling apik, luwih dipercaya karo risiko sing kurang lan / utawa sampah. Kajaba iku, Fortune i utawa II piksa bisa digunakake kanggo entuk koal luwih akeh, redstone, lan lapis lazuli nalika ngenteni mundhak maneh. . Vyrager Master utawa Jourmeman bisa adol wesi wesi sing enak utawa berlian pickaxe kanthi kabegjan i utawa II sanajan kemungkinan entuk pickaxe kurang kaya ngono.

      Malah sawise kabeh bangunan lan nggiling, ora dijamin entuk enchantment sing dikarepake. Yen sutra sutra dipikolehi, sing bisa digunakake kanggo nglumpukake biji berlian tinimbang mutiara. Nalika sawetara berlian (ujar, kanggo pedhang berlian) dibutuhake, pamuter bisa mesthi nyelehake blok sing akeh lan nggunakake piksaxe liyane kanggo mine, nanging nylametake biji liyane.

      Pamuter bisa ndeleng enchantment sing kudu diwenehake, lan luwih akeh enkantmen sing bisa diwenehake ing pilihan kasebut, dadi yen ujar manawa olehane enggal-enggal. Pemain ora kudu kuwatir yen ora duwe level sing cukup, enchantment tetep padha nganti digunakake. Elingi, pamuter mbutuhake tingkat telung puluh kanggo enchantment 30 tingkat, nanging mung ana telu. Milih salah sawijining tingkat ngisor, biaya mung 1 utawa 2 tingkat.

      Yen tabel ora nawakake barang sing dikarepake, pamuter kudu enchant soko Kanggo entuk pilihan anyar. Yen salah sawijining enchantment sing ditawakake wis separo sing menarik (yaiku, bisa uga migunani mengko), para pemain bisa uga banjur mlebu menyang pick utawa buku. Utawa, para pemain bisa nindakake enchantment siji level (minimal) ing barang sampah kaya shovel kayu. Banjur bisa nggunakake grindstone kanggo nrima sawetara pengalaman sing digunakake kanggo enchantment.

      Pungkasane, pamuter kudu nganti 3 piksa utama, sing bisa digawe kanthi kombinasi meja sing enchanting, lan anvil:

      • Sutra Tutul Pickaxe, Kanthi Unbreaking III lan pilihan sing opsional. Siji iki bisa digunakake kanggo ngumpulake ores, lan yen berlian, kanggo pertambangan umum (pamuter nglumpukake watu tinimbang cobbottone).
      • Fortune III PickAxe karo Unbreaking III lan efisiensi pilihan. Iki uga kudu mending yen bisa. Yen pemain nyimpen siji iki kanggo pertambangan Ores, malah pickaxe wesi kanthi mending sejatine tahan selawase. Lan yen pamuter nggunakake sutra sutra kanggo pertambangan umum, dheweke bisa njaga Fortune milih sing aman ing pangkalan pemain, sing digunakake mung kanggo pertambangan sing padha nggawa omah.
      • Opsi, Pickaxe Diamond kanthi efisiensi IV utawa v, Unbah III, lan bisa uga mencet, kanggo pertambangan umum lan mundur.

      Ndandani Tools []

      Ndandani loro alat ora mung nambah kekiatan – nambahake panggunaan tambahan uga (5% bonus kanggo grindstone lan 12% kanggo anvil). Sing bisa mbantu nglanjutake perjalanan pertambangan kanthi alat sing ora enchanted. Anvil nggabungake rong peralatan sing padha lan enchantment, nalika nindakake ing menu kerajinan ilang kabeh enchantments. (Kekahanan uga digabung, enchanted utawa ora) lan gumantung saka tingkat enchantment target, bisa entuk larang banget. . Nanging, yen ana peralatan sing didandani kaping pirang-pirang kanthi materi, ora larang regane. Kanggo ngrampungake iki mung gabungke peralatan target kanthi potongan peralatan sing padha sing padha, ing endi level enchant kudu kurang sabisa, supaya bisa nurunake pengalaman sing dibutuhake. Peralatan dupe bisa teka saka pamuter utawa saka perdagangan villager. Diposaken Grid-Grid ngilangke enchantment, nggawe enchantment sing luwih dhuwur yen pamuter butuh, nanging dianjurake nggunakake grindstone kanggo entuk pengalaman maneh. Ndandani waja ing anvil kanthi berlian biasa uga nggunakake berlian sing kurang, nanging pengalaman biaya.

      Cara ndandani luwih permanen sing luwih permanen, kurang pengalaman kanggo nggunakake enchantment mending ing piksage kanggo ndandani kanthi nilai pengalaman, sing bisa dipikolehi saka peternakan pengalaman. Enchantment mending bisa ditrapake ing pickaxe kanthi entuk buku mending saka perdagangan, fishing, utawa kanthi ngrampungake dada kutha ing kutha, sing duwe kasempatan sing wis dipotong karo mending.

      • Layar menu
      • Istilah game
      • Pandhuan Day / Pemula Pisanan
      • Dina katelu
      • Manajemen Keluwen
      • Sepuluh menit pisanan sampeyan
      • Biomes paling apik kanggo omah
      • Bahan Bangunan Paling Apik
      • Pandhu arah
      • Papan perlindungan
      • Jinis papan perlindungan
      • Pandhuan Prestasi
      • Pandhuan kemajuan
      • Breaking bedrock
      • Pertempuran
      • Lengkap Petualangan Utama
      • Nggawe desa
      • Downngradinging
      • Dual Wielding
      • Kaslametan pungkasan
      • Njelajah caverns
      • Nglumpukake sumber daya kanthi angel
      • Entuk panganan kanthi cepet
      • Piston Kepala
      • Jaran
      • Kristal mburi ora bisa dibayar
      • Pemetaan
      • Ngukur jarak
      • Minecraft in Education
        • Intan
        • Fosil
        • Lebu kuno
        • Pvp dhasar
        • Dagang
        • Ndarbeni kondiser
        • Curing Villager Zombi
        • Ngalahake kuil
        • Ngalahake RAID Village
        • Ngalahake Benteng Neter
        • Ngalahake kamar monster
        • Ngalahake Outpost Pillager
        • Ngalahake omah gedhong kayu
        • Ngalahake tugu
        • Ngalahake kutha pungkasan
        • Ngalahake Naga Ender
        • Ngalahake Wither
        • Njelajah kutha kuno
        • Entuk saben disk musik
        • Kaslametan petualangan
        • Mode hardcore
        • Urip ing wilayah siji
        • Kaslametan sepi tanpa wates
        • Survival Pulau
        • Pengalaman Nomadik
        • Skywars Survival
        • Slamet superfat
        • Kaslametan rata
        • Kaslametan hardcore ultra
        • Ngantem peta tantangan
        • Nggawe Peta Tantangan
        • Nambah kaendahan kanggo konstruksi
        • Airlock
        • Sarat Arsitektur
        • Mbangun kapal pelayaran
        • Mbangun metropolis
        • Mbangun rollercoaster
        • Fitur banyu Bangunan
        • Palet Warna
        • Nggawe Bentuk
        • Papan perlindungan pasamunan
        • Listrik
        • Kolam bunder tanpa wates
        • Pola terracotta glazed
        • Nggawe jubin sing apik
        • Seni piksel
        • Cabang
        • Jinis bumbung
          • Atap sudhut mlengkung
          • Pedoman konstruksi gendheng
          • Dekorasi Bumbung
          • Amethyst
          • Armor
          • Azalea
          • Pring
          • Basalt
          • Bedrock
          • Blaze Rod
          • Daerah balung
          • Kaktus
          • Buah padu
          • Lempung lan lumpur
          • Cobbings
          • Kacang buncis
          • Tembaga
          • Tanaman (buncis, wortel, kentang, gandum)
          • Rereget
          • Napas naga
          • Driftone
          • Endhog
          • Fern
          • Iwak
          • Kembang
          • Froglight
          • Woh-wohan Glow
          • GLOW INK SAC
          • GLOW Lichen
          • Kambing sungu
          • Emas
          • Madu
          • Es
          • Wesi
          • Kelp
          • Lahar
          • Daging
          • Blok Moss
          • Jamur
          • Disk musik
          • Nulis Nautus
          • Wutah Nether
          • Vine Nether
          • Obsidian
          • Salju salju
          • Waluh, melon
          • Rereget bosok
          • Wutah Sculk
          • Scute
          • Laut
          • Pickle segara
          • Salju
          • Lemah
          • Tebu gula
          • Woh wohan beri
          • Wit-witan
          • Trident
          • Vine
          • Balai Trading Villaging
          • Wither Rose
          • Wol
          • Duplikat
          • Mob Farming
          • Traps Monster Spawner
          • Allay
          • Kewan
          • Axolotll
          • Blaze
          • Kucing
          • Guwa Spider
          • Creeper
          • Klelep
          • Enderman
          • Kodok
          • Kambing
          • Wali
          • Hoglin
          • Cube Magma
          • Phantom
          • Piglin Bartering Farm
          • RAID
          • Shulker
          • Slime
          • Cumi
          • Kura-kura
          • Villager
          • Pedagang Wandering
          • Warden
          • Penyihir
          • Wither
          • Wither Skeleton
          • Zombie
          • Villageri Zombie
          • Pungkasane peternakan mob cahya
          • Mekanika enchantment
          • Mekanika Anvil
          • Gandane otomatis
          • Kamar Blast
          • Ngatur ing jero banyu
          • Wither Cage
          • Recharger Otomatis Rervawn otomatis
          • Gapura logika dhasar
          • Kunci kombinasi
          • Blok Komando
          • Mesin mabur
          • Hopper
          • Urut barang
          • Pengangkutan Item
          • Mekanisme
          • Stabiliser pengamat
          • Randomizers
          • Musik redstone
          • Tips Redstone
          • Mesin Rubah Goldberg
          • Blok nganyari detektor
          • Detektor Nganyari Comparator
          • Sensor awan
          • Detektor wengi awan
          • Stasiun Sepur
          • Minecarts
            • Lumbung
            • Sistem panyimpenan
            • Golems salju
            • Cannons tnt
            • Panganggone trapdoor
            • Desain Trap
            • Gunakake Piston
            • Sirkuit piston
            • Kawicaksanan
            • Nol-tiket
            • Rampungake cepet
            • Sirkuit redstone maju
            • Logika aritmetika
            • Kalkulator
            • Statistik statistik
            • Jam saben jam
            • Kode Morse
            • Printer
            • Komputer redstone
            • Redstone Telegraph
            • Muter server
            • Survival Multiplayer
            • Kunjara udud
            • Nyegah Nyuda
            • Gabung karo jagad Lan kanthi akun sulih
            • Skrip wiwitan server
            • Skrip wiwitan Freebsd
            • Skrip wiwitan OpenBsd
            • Skrip wiwitan Ubuntu
            • Nyetel server hamachi
            • Nggawe Server Miningcraft Forge
            • Nggawe Server SPIGOT
            • Server Ramdisk aktif
            • Ngapikake tarif pigura
            • Minecraft Tulung FAQ (saluran IRC)
            • Nganyari Jawa
            • Peta khusus
            • Download peta
            • Tag Command NBT
            • Blok Mudhun
            • Nganyari terrain lawas nggunakake mcedit
            • Nggawe Paket Sumber
            • Loading Paket Sumber
            • Nggawe Paket Data
            • Nginstall Paket Data
            • Nggawe video
            • Livestreaming
            • Nginstall Snapshots
            • Gabung lan ninggalake program beta betrock beta
            • Cara Entuk Laporan Crash
            • Direktori Minecraft Custom
            • Main lan nyimpen Minecraft ing drive jempol
            • Main lan nyimpen Minecraft
            • Mbalekake data donya sing wis disimpen
            • Simpen data game menyang Dropbox (data donya mung)
            • Bangunan papan perlindungan mikro
            • Paket tekstur khusus
            • Tanduran Besi Bumi lawang
            • Tlatah adoh
            • Cara Entuk Laporan Crash
            • Nginstal Mod
            • Tlaga Manungsa
            • Ngatur Langsing ing Mode Superflat
            • Minecart booster
            • Potion Pertanian
            • Sistem Urip maneh Repeter
            • Slamet karo ora ana paket data sing diaktifake
            • Nganyari lwjgl
            • Nganyari minecraft
            • Shaining desa
            • Tangga banyu
            • Tram banyu

            Apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft 2022?

            Apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft

            .

            Minecraft isih nggawe cathetan gedhe kanthi macem-macem Pemain Aktif antarane 2.8 yuta lan 3.6 yuta, Sawise adol luwih saka 200 yuta unit Minecraft ing 2020 lan duwe 141 yuta pemain aktif ing 2021.

            Mojang Studios ngembangake Game Kand Box 3D ing ngendi pemain minecraft sing seneng sesambungan kanthi lingkungan telung dimensi kanthi nggunakake blok, entitas, tanduran, lan barang.

            Sampeyan bisa nggawe blok lan alat anyar, kumpul macem-macem sumber sing ditemokake ing game, mbangun, tambang, lan nglawan mobs musuhan.

            Apa iku Minecraft anyar 1.18 nganyari utawa versi sadurunge, berlian liyane minangka ores sing paling larang ing game kasebut.

            Gambar Minecraft

            Tanpa Diamonds, Pemain ora bisa nggawe piksai inten kanggo ngilangi obsidian sing paling kuat lan paling awet. .

            Nggoleki Minecraft Diamonds ora gampang, nanging pamuter bisa dadi penggali sing paling apik kanggo kabeh server yen sinau kanggo nggoleki lan carane njupuk.

            “Apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft 2022?”, Apa sampeyan ngeruk dagu kanggo entuk jawaban kanggo pitakonan iki?

            ! Sampeyan ana ing papan sing bener wiwit blog iki, kita bakal menehi sampeyan pandhuan lengkap babagan cara lan teknik paling cepet kanggo nemokake intan ing Minecraft.

            Tabel konten

            Apa koordinat paling apik kanggo berlian ing Minecraft

            Sawise nganyari generasi biji minecraft, Intan bisa ditemokake ing Y Tingkat 14 nganti -63 tinimbang y: 12 ing guwa lemah lan tambang. Pemain bisa ngirit wektu nalika nggoleki tingkat tingkat dhuwur khusus ing endi berlian sing paling umum ditemokake.

            Ore Are lan Deepslate yaiku rong blok sing bisa ditambang, umume berlian diklumpukake para pemain saka blok jero. Mangkono, para pemain disaranake nggunakake an Pickaxe Enchanted kanggo mine kanthi efisien liwat Blok jero.

            Kanggo netepake posisi ing jagad Minecraft, set koordinat (x, y, lan z) digunakake. Fungsi Kunci F1 Ngidini para pemain kanggo ndeleng ing ngendi dheweke ing Minecraft, nalika mencet, ing pojok kiwa ndhuwur koordinat jendhela Minecraft saka posisi donya pamuter (X, y, z) .

            Y koordinat dikenal minangka level, lan lapisan saiki, sing penting kanggo mine berlian kanthi efisien. Iki bisa dicenthang dening (Console lan pe), utawa kanthi mencet F3 , Alt + FN + F3 (Mac).

            Apa syarat kanggo nemokake berlian ing Minecraft 2022

            Kanggo lelungan nemokake pamuter intan butuh ing ngisor iki:

            • Wesi, berlian, lan pickaxe netherite menyang berlian mine, uga emas, zamrd, utawa redstone.
            • Alat watu bakal digunakake kanggo ngilang tinimbang alat wesi.
            • Panganan kanggo nyegah keluwen lan waras.
            • .
            • Shovel kanggo mbusak kerikil lan rereget.
            • Tabel kerajinan kanggo nggawe tungku lan blok mineral.
            • Armor kanggo nyuda karusakan monster lan lahar.
            • Tumbuk banyu kanggo ngilangi status pembakaran saka mudhun menyang lahar lan ngowahi obsidian dadi obsian kanggo tretal gampang.
            • Potion resistance geni.
            • Ember kanggo nyimpen lahar.
            • Obor kanggo nyegah mobs saka spawning lan ndeleng.

            Pemain uga bisa nemokake inten ing dada sing ngemot rampokan. Kejabi metode pertambangan tradisional, dhadha bisa ditemokake ing lokasi-lokasi ing ngisor iki:

            • Dada Benteng
            • Treas bandha Shipwreck
            • Dada desa
            • Ruang Kutha Akhir
            • Gurun Candi Chests
            • Chests Jawa
            • Nggoleki bandha sing dikubur
            • Benteng mistar dada

            Kesimpulan

            Intan minangka salah sawijining bahan lan barang sing paling migunani Minecraft. Dheweke minangka pedhang sing paling maju lan waja teknologi.

            Sanajan ana akeh cara kanggo nemokake Intan ing minecraft, pikiran kritis Skills Ngatasi Masalah minangka kunci utama kanggo berlian pertambangan ing Minecraft.

            Ana sawetara tips lan trik kanggo nemokake inten kanthi ora akeh giliran sing dibahas ing blog iki. Saiki, sampeyan ngerti persis cara ngangkah unsur larang regane lan sampeyan bisa nggunakake gaman sing apik!

            Sinau luwih lengkap babagan pembangunan Minecraft lan game liwat Minecraft ing padhangchamp kanthi kurikulum sing dirancang khusus, sing ndadekake belajar game game lan coding gampang kanggo siswa ing gelar 1-12.

            Padhangan uga mulang macem-macem program liyane sing nulung bocah-bocah ngembangake dhasar ing program komputer liwat kegiatan, pelajaran interaktif, lan liya-liyane. Kajaba iku, aja lali mriksa blog iki sing nawakake nyenengake lan nyenengake coding komputer kanggo bocah-bocah, sinau sinau nalika duwe jeblugan!

            Nggolek Intecraft Diamonds? .18 nganyari

            Minecraft 1.18 nganyari wis nggawe triksier kanggo nggoleki lan mine mine minecraft diamonds kanthi aman. Nanging pandhuan minecraft kita bakal mbantu sampeyan kanthi gampang ngoleksi

            Dening: Akash Dutta
            Dianyari: Aug 2222, 10:22 IST

            . . Lan nalika sampeyan level game, cukup angel kanggo maju tanpa dheweke minangka monsters lan mobs uga kuwat. Sadurunge, cara kanggo nemokake lan berlian mine ing Minecraft pancen sederhana. Nanging sawise Minecraft 1.18 nganyari, wis dadi rada angel. Dadi, yen sampeyan nemoni kangelan kanggo ngempalaken perhiasan, aja kuwatir. Pandhuan Minecraft iki bakal mbantu sampeyan nemokake cara paling gampang kanggo ngumpulake intan.

            Minecraft Intan: Cara golek lan mine

            Diamond minangka salah sawijining mineral sing langka ing game sing bisa dipikolehi dening pertambangan utawa saka rapat. Nanging wiwit dada loot ora kasedhiya kanthi terus-terusan, apike kanggo mine supaya entuk senjata lan waja sing kuwat. Minecraft Inten bisa digunakake kanggo nggawe meja lan jukebox sing apik lan luwih penting ing perjalanan sampeyan liwat game.

            Video Paling populer

            Bandhingan Antarane Apple Watch Ultra vs. SAMSUNG GALAXY Watch PRO 5

            Apple Watch Ultra VS. Samsung Galaxy Watch PRO 5

            Priksa kesan sing ora bisa dipetik lan sepisanan ing Samsung

            Samsung Galaxy Z Lipt 5 UNBOXING lan Kesan Pisanan: Dikempalken Karo Fitur sing Apik

            Priksa Top 5 Laptop Paling Anyar ing sangisore rega Rs. 50.000

            Top 5 Laptop kanggo tuku ing 2023 ing Rs.50000

            Priksa smartphone paling apik ing taun 20000

            Revvl 6X 5G, Revvl 6x Pro 5G rega sing dicethakake

            Vivo V29e sing bakal teka bisa dimuat karo fitur. Priksa apa

            Regane vivo v29e bocor! Priksa spek, fitur lan liya-liyane

            Realme 108 cm (43 inci) TV HD TV nawakake pengalaman ndeleng immersive karo teknologi tampilan sing gedhe lan nglereni

            TV 4K paling ngisor ing ngisor 30.000; Saka MI X Series kanggo seri siji lan siji, priksa fitur lan rega

            Minecraft Diamonds bisa ditemokake ing njero lemah, lan biasane cedhak lahar. Dadi, sampeyan bisa nggoleki trowongan gunung utawa trowongan ing njero lemah kanggo digali lan goleki berlian. Nanging sadurunge, sampeyan kudu nyiyapake dhewe. Ana item tartamtu sing kudu sampeyan lakoni kanggo berlian. Kaping pisanan, sampeyan butuh pickaxe wesi minangka kurang luwih kuwat ora bakal ngeculake berlian. Sabanjure, sampeyan mbutuhake ember banyu kanggo pour lava yen sampeyan bakal mlaku. Yen ora, lava bisa mateni sampeyan. Sampeyan uga bakal butuh pedhang kanggo mbanting creepers lan mobs. Yen ngono, sampeyan bakal ngrusak, uga nggawa panganan kanggo sampeyan kanggo ngrampungake kesehatan. Pungkasane, priksa manawa sampeyan tetep nyuwil sampeyan kanggo nyepelekake tambang lan njaga mobs kasebut.

            Saiki yen kita wis nindakake prep kita, wektu iki kanggo mine berlian. Sadurunge, inten padha disebarake ing macem-macem tingkat sing bakal gampang golek berlian sanajan ing tingkat cethek. Nanging sawise Minecraft 1.18 nganyari, sampeyan kudu nggali luwih jero kanggo golek berlian luwih akeh. .

            Cara MINE TERI TERAMONDS ing MINECRAFT

            Langkah 1:

            . Yen sampeyan ora bisa nemokake rute langsung, sampeyan kudu ngindhari dalan mudhun.

            Langkah 2:

            Sawise ana, dig a 2 blok bolongan dhuwur ing arah apa wae lan terus tuningan.

            Langkah 3:

            Terus nganti sampeyan ndeleng ores biru cahya ing tembok trowongan. Iku inten sampeyan.

            Langkah 4:

            Gunakake pickaxe wesi sampeyan kanggo ngilangi biji lan nompo inten.

            Langkah 5:

            Sawise rampung, gunakake rute sing padha kanggo menek metu.

            Langkah 6:

            Yen sampeyan ora bisa nemokake inten, digali level liyane lan baleni proses kasebut.

            Tindakake Tech Tech kanggo berita lan ulasan teknologi paling anyar, uga tetep nganggo ing Twitter, Facebook, Google News, lan Instagram. Kanggo video paling anyar, langganan saluran YouTube.

            Tanggal Diterbitake: 03 Mar, 17:22 IST

            Kisah sing gegandhengan

            Disaranake kanggo sampeyan

            Sabanjure artikel diwiwiti

            Download aplikasi HT kanggo maca
            Tech lan crita liyane:

            Kategori

            Telpon kanthi rega

            Telpon Ponsel

            Topik Trending

            Trending carane

            © 2022 HindustTanim Tech

            Seksi Ndhuwur

            • Warta
            • Mobile
              • Warta mobile
              • Ulasan Ponsel
              • Laptop / pc berita
              • Ulasan PC laptop
            • Werearles
              • Warta Barang
              • Ulasan Kambing
            • Game
              • Warta Game
              • Ulasan Gaming
            • Tv
              • Warta TV
              • Ulasan tv
            • Gadget
              • Finder Laptop
              • TABLET FISHER
            • Nyaranake
              • Nyaranake mobile
              • Nyaranake laptop
              • Tablet disekseni
            • Mbandhingake
              • Perbandingan Ponsel
              • Perbandingan laptop
              • Tablet perbandingan
            • Foto
            • Video
            • Crita web
            • Carane
            • Liyane
              • Acara Samsung
              • Acara Apple
              • Kanggo sampeyan
              • Peralatan Omah

            Jelajahi TECH

            • Babagan awake dhewe
            • Peta Situs
            • RSS
            • Katentuan Pangginaan supados langkung
            • Kebijakan Privasi

            Hak Cipta © HT Media Limited
            Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.