Tuntunan Tuntunan Duty® Warzone ™ tAC atlas Pandhuan | Pandhuan Strategi FPS, Telpon saka tugas: Warzone DMZ Season 04 nganyari Komunitas Komunitas

Telpon saka tugas: Warzone DMZ Season 04 nganyari Komunitas Komunitas

Contents

Kediaman terracotta-warna ing sisih kidul-wetan kali gampang dicelupake saka kadohan, sanajan kapadhetan omah lan apartemen utamane kanggo konfirmasi mungsuh luwih angel. Struktur kasebut nyebarake luwih akeh nalika sampeyan tekan bukit. Elingi stasiun gas cedhak karo jembatan (sisih kulon) lan tlaga cilik kanggo ngliwati sisih kulon. Yen ora, iki minangka lokasi kutha sing cedhak karo pirang-pirang interior kanggo nglacak.

Peta Warzone DMZ

Logo Avatar Logo

Logo Avatar Logo

Ringkesan, Katrangan, lan Landmarks

Intel ing ngisor iki nggambarake eksplorasi kanthi lengkap ing saben bagean saka Al Mazrah menyang wit palem sing paling cedhak, gubug omah, banyu, lan kabeh fitur geografis liyane. Pandhuan iki wis dirancang kanggo sampeyan kanthi gampang njelajah al Mazrah sadurunge, sajrone lan sawise sampeyan squad lan nyelehake. Ing ngisor iki sampeyan bisa ngeklik saben sektor lan njelajah. Mangkene informasi kasebut ditampilake:

Pambuka: Ringkesan

Katrangan geografis: Saka amba cilik

Sektor

Kanggo panggunaan, peta pandhuan interaktif Al Mazrah alkohy wis dipérang dadi enem wilayah sing wenang, warna warna sing dikenal minangka sektor. Dheweke kaya ing ngisor iki: sektor 01: Al Mazrah Northwest FEX 02: Sektor Northeast Al Mazrah 03: sektor Al Mazrah 05: sektor gunung Al Mazrah 05: Sector Southwest 06: Al Mazrah Southwest

Zona

Ing saben sektor, wates sewenang (biasane digambar nganggo fitur topografis sing gampang devigir kayata bank utawa dalan Kali) sing dikenal minangka zona kedadeyan. Iki ngidini kartographers kanggo nampilake wilayah sing luwih gampang. Sektor lan zona ora kedadeyan ing game; Dheweke ana ing pandhuan kanggo menehi kesadaran spasial. Saben sektor duwe antarane loro lan wolung zona kaya ing ngisor iki: sektor 01: Al Mazrah Northwest: Lima zona (1A, 1b, 1d, 1
Sektor 02: Al Mazrah Nort: wolung zona (2A, 2b, 2D, 2E, 2F, 2G): 2G Mazrah Kulon: Telung zona (3A, 3B (3A Mazrah) 04: Zaya Observatorium lan gunung: Sekawan santai (4A, 4B, 4C, 4D) 05: AL Mazrah Southwest: Segtor loro 06: Al Mazrah South: telung zona (6A, 6B, 6B)

Poin Minat (MAJOR)

Poin utama sing paling gedhe ditampilake ing game lan ing pandhuan iki, nalika ngrujuk lokasi sing dijenengi sampeyan bisa ndeleng ing peta-game ing game, lan nalika sampeyan nyelehake dening parachute. Elinga yen ana zona kanthi wates babagan titik utama sing ditandingi miturut kapentingan kasebut.

Poin Minat (Minor)

Ing njero ruangan utawa njaba saka kapentingan utama luwih cilik “pin” sing nuduhake lokasi khusus utawa “Minor” sing kudu dingerteni; utawa “poin cilik sing minat”. Khususitas tambahan iki ngidini sampeyan sinau babagan wilayah sing dijenengi POIS utama uga lokasi sing ana ing dalan sing diantemi tanpa label game. Iki diwakili dening pin ing peta pandhuan, lan saben zona antarane telu lan 14 wong.

Katrangan landmark

Kajaba iku, lan menehi pitulung luwih saka Al Mazrah Kawruh Al Mazrah, peta kasebut dhewe wis nyedhiyakake lambang sing nggambarake landmark khusus ing wilayah kasebut. Iki ngidini sampeyan sinau area operasi (AO) kanthi luwih gampang, lan konsentrasi ing lokasi sing duwe pengaruh sing migunani banget. Elinga yen barang-barang tartamtu sing katon kanthi acak (kaya peti loot lan tuku stasiun) ora ditampilake. Landmark ing ngisor iki katon ing peta-peta-peta iki:

Gangguan Ammo

Resupply gaman karo cache ammo iki, biasane ditemokake ing pasar sing ditutup ing saindenging wilayah.

Bank Adal

Kemungkinan dhuwit awis sing apik kanggo operator sing butuh dana, struktur bank kasebut uga duwe titik bumbung bumbung sing apik.

Situs ireng

Benteng minangka dhasar prajurit mungsuh manggon, lan ana luwih saka 70 sing bisa ditindakake luwih saka 70 kamungkinan liwat Al Mazrah yen ana benteng kasebut bisa diwiwiti. Mbusak benteng, lan sampeyan bisa nampa tombol situs ireng (diwenehake menyang tim pertama sing ngresiki benteng aktif). Banjur pindhah menyang salah sawijining lokasi kasebut; Jinis benteng sing luwih mbebayani sing nawakake hadiah blueprint senjata permanen lan barang sing luwih migunani kanggo wong sing ngilangi.

Burger Town

Nawarake pilihan burger sing paling apik ing ngendi wae ing Republik Adal, Kutha Burger ing endi wae; Kadhangkala ing jarak visual saben liyane!

Menara Comms

Radio logam logam sing dhuwur nyedhiyakake luar biasa – yen rampung – tampilan pemandangan sekitar.

Stasiun geni

Kanthi pasir lan cat njaba warna abang, bangunan kasebut ora mung amarga menara sing bisa menek (sanajan saka njaba).

Stasiun gas (tanah)

Goleki stasiun sing diisi kasebut kanggo ngisi maneh lan ndandani kendharaan sing dipilih, lan waspada karo squads mungsuh kanthi rencana sing padha.

Stasiun Gas (Marine)

Boat uga mbutuhake bahan bakar lan ndandani, lan stasiun gas dockside iki nyedhiyakake layanan iki. Kaya sing dikarepake, padha ana ing pinggir kali Al Mazrah.

Pasar Grosir

Sanajan ana pirang-pirang toko, toko lan jalur mall ing saindenging al Mazrah, iki bisa dingerteni banget. Ing njero, ngarepake rak-rak toko kosong.

Polisi Polisi

Diakoni dening mlebu helpwang lan saluran cat biru ing njaba njaba struktur, iki minangka dhasar operasi kanggo penegangan hukum lokal.

Pusat Kesehatan

Yen sampeyan sawise pasokan medis, ngrampok interior struktur kasebut bisa uga mbiyantu. Goleki tandha biru ing njaba kanggo ngonfirmasi iki minangka klinik. Tetep Frosty.

Sektor 01: Al Mazrah: Northwest

Zona 1A: Oasis

Ara-ara samun sing adoh saka reruntuhan kuno lan oasis cilik ditemokake. Sawetara kolam banyu seger lan wit sawit nawakake respir saka ara-ara samun ngluwihi. Elingi reruntuhan kuno – wilayah cilik iki minangka cara urip ing jaman biyen.

A01 Oasis (Timur)

Loro kolam sing cethek sing cethek diubengi wit telapak tangan, sisih lor-kulon peta kanthi dununge wedhi.

A02 Oasis (Kulon)

Kolam renang lan sandel sandy sing diubengi dening wit lan dununge sing luwih murah, nawarake heideo sing adoh lan tutup sing cukup.

A03 Rusak dalan

Dhasar rubah saka candhi kuna katon saka dalan gedhe, lan minangka papan sing apik kanggo nemokake yen sampeyan lagi mlebu oasis. Ora ana tutup Sithik saka Watesan Sandstone lan Rukun Weathered Lawas Nyambungake Dalan menyang Oasis.

A04 Outskirt minyak rohan minyak

Kendaraan sing diobong ing persimpangan kasebut ngidini navigasi tarmac-dalan sing apik lan kidul, uga menyang fasilitas minyak Rohan. Aja lali njelajah dalan gunung sing paling dhuwur sing dipimpin kulon, lan mbengkongake ing sisih kidul menyang Quarry.

Zona 1b: Kampung Taraq

Lapangan minyak sisih lor, desa Taraq perang sing ditinggalake lan udara cilik. Pelanggaran Unites nyuda desa sing tentrem iki kanggo mung karat lan rubble. Kurungan keganggu saka wilayah kasebut nggawe kondusif menyang pertempuran regu cilik, utamane duels.

B01 Pasir wedhi

Rudimentary Rudimentary, kanthi tandha ban-x ing sisih lor sisih lor, nampilake peralatan digilih, lan gubuk scaffold minangka menara kontrol.

B02 FOB Tango

Dasar maju-operasi kanthi tarbat sing sumebar, barracks, waternacks cilik sing bisa ndeleng jarak saka Taraq Taraq sing luwih tuwa ing sisih kidul. Uga kidul yaiku stasiun gas ing dalan gedhe. Ing sisih wétan yaiku sawetara tembak cilik, lan dalan kanthi truk sing diparkir cedhak kali.

B03 Highway Junction

Klompok bangunan cilik ing jembatan kali ing Al-Mazrah, lan barricade makeshift. Struktur utama nawakake akal Southwest ing saindenging Kampung Taraq.

B04 Taraq Village (Main)

Dumunung ing banjir ngisor kanthi derrecks minyak lan pipa, ing sisih kulon, pemukiman perang-ambruk iki akeh struktur setengah ngadeg sing menehi perang terwelu sing ndhelikake kesempatan. Lor minangka menara, sekolah pirus (biasane utuh), kuburan cilik (Northeast) lan sisih wétan sisih kulon sisih kulon ing omah telung (biasane utuh).

B05 Kampung Taraq (wétan)

Sisa saka struktur dominasi ornate minangka landmark sing apik kanggo ditemokake (kubah isih utuh lan klambi ing jubin biru lan ijo).

B06 Lapangan minyak noc (teyeng)

Penyebaran sumur minyak lenga oozing kolam rumpun tebal, snaring pipa, menara nyolong, lan vats saka macem-macem ukuran ing sisih kulon desa Taraq ing sisih kulon desa Taraq.

B07 Minyak Noc: Teluk Mekanik

Antarane lapangan minyak lan dalan gedhe minangka klompok pangopènan lan bangunan mekanik, garages lan kantor bebarengan karo pipa pipa minyak setengah dikubur. Telung Derry ing sadhuwure sisih kidul kidul komplek pangopènan iki isih bisa ngekstrak minyak saka sands.

B08 Daur-ulang Taraq

Setel antarane rereget lan tarmac dalan amarga kidul desa Taraq utama yaiku halaman daur ulang cilik kanthi gudang ing wilayah kidul lan pirang-pirang kendaraan sing diparkir.

B09 Minyak Rohan: VAT oranye

Kidul lapangan minyak noc lan sisih lor-wetan ing wetan minyak Rohan utama dhewe minangka vat jeruk jeruk gedhe, gudang ukuran medium, garasi lan kantor pemantauan lan pemantauan.

Zona 1C: Western Foothills

Jalan dalan utama lan ril ing saindenging Western Al Mazrah ngliwati kene.

C01 Pusat Kesehatan Resttop

Ing sadawane dalan gedhe tarmac utama lan ril sepur minangka rusuk cilik kanthi stasiun gas lan pusat medis.

C02 Dolanan Bumi (FOURDS)

Klompok omah-omah cilik sing wis nate dating dalan lan restokan, iki diganggu menyang kayu rocky saka sisih wétan peta. Ana sawetara farmsteads cilik ing rolas utawa struktur watu.

C03 Mbukak Gudang

Sadawane sepur ing sisih kulon dalan gedhe yaiku gudang biru sing gedhe, struktur biru putih sing luwih cilik, lan sawetara gubuk kantor sing luwih cilik, jejer ing pekarangan wadhah sing diturunake ing rute.

Zona 1D: Rohan Minyak Rohan

Fasilitas minyak sing akeh saiki diobong, kanthi salah sawijining var sing akeh banget ables. Salah sawijining pengusaha paling gedhe ing wilayah kasebut, panyerapan minyak Rohan dipanggonke strategis ing sawetara driat minyak petrol ing Adal. Elingi kwartal ing sisih lor lan kidul iki ora nyebar pabrik.

D01 Lawang, pangolahan lan smokestacks

Ana pirang-pirang bukaan ing saindenging tembok konkrit perimeter menyang bagean pangolahan fasilitas renteng minyak. Nyana sawetara dasar kantor rendah, parkir gedhe, rong tank pangolahan Tingkat lemah.

D02 Lawang Utara, Perumahan Parking lan Worker

Pojok sisih lor-lorong fasilitas kasebut minangka parkir gedhe kanthi tutup winates, kajaba saka tenda lan blok tembok gabion. Cedhak Pengadilan Bola Keranjang (Ing Parking Lot Tarmac) minangka Buruh Pekerja Pekerja PreFab ing pertempuran jarak lan potongan paling dhuwur.

D03 Pengiriman lan Nampa, Gudang 1 lan 2, Sepur Yard

Teluk guduk sing gedhe nutupi pekarangan sepur lan lawang utama ing sisih kulon fasilitas. Iki mbukak ing tingkat lemah, lan salah siji sisih trek yaiku ruangan kontrol (sisih kidul), pengiriman & nampa area (sisih lor), lan sisih lor lan sisih kidul sisih lor lan sisih kidul pekarangan). Luwih North minangka Pengiriman Utama & Nampa Gudang, kanthi payon sing corrugated lan tangga kanggo mudhun lan mudhun, lan interior loro-lorone. Pekarangan sepur dhewe minangka papan kanggo nonton sniper, nggunakake pemberontakan tank gas minangka panutup. Trek sepur terus gelung peta sekitar Al Mazrah.

D04 Silos Lng, Kamar Kontrol, Vats Distribusi Minyak (Timur)

Ing sisih kulon sisih kulon yaiku rong lng bundher (bungkus alam cair) silos kanthi mbingungake dalan plancongan logam lan tangga kanggo manungsa. Watch kanggo Snipers saka mast radio ing pasamunan mung sisih kulon wates kene. Sisih kidul silos lng yaiku ruangan kontrol biru-abu-abu; Kantor Foreman kanthi teluk panyimpenan lan rong lantai. Wétan Silos Lng yaiku enem var-cidra minyak sing gigant, loro putih, loro biru lan loro biru, kanthi catwalks intersects lan pipa Snaring ing endi wae. Elinga yen blaze sengit wis njeblug saka salah sawijining tank putih sing gedhe, lan saiki wis ana.

D05 Dalan lan Pipa

Tulang Refinery Central dumadi saka dalan sing dawa saka parkir Lor, ing trek sepur (kanthi tunas sisih) lan terus jarak cilik ing sisih kidul-waralan fasilitas kasebut. Minyak sing luwih olahan ing tangki distribusi kulon dijupuk liwat pipo, liwat kamar kontrol cilik, lan banjur sisih kidul ngliwati Al Mazrah, liwat gunung, menyang publik ing port Hafid. Pipa padhang oranye; Sampeyan ora bisa kantun!

D06 Distribusi Vats (Kulon)

Sisih sisih wetan saka fasilitas panyerat dijupuk kanthi enem var sing gigir munggah ing dhasar beton ing sisih kulon. Kabeh VATS duwe akses eksternal. .

D07 Perumahan, garasi buruh

Ing ngisor lemah ing dasar gunung menyang sisih kidul yaiku garasi buruh wolung-teluk sing diubengi dening omah kanggo punggawa fasilitas. Wétan Garasi minangka struktur kantor rong lantai, lan sisa enem struktur kabeh bangunan omah pekerja beker. Elingi nomer ing sisih saben struktur, uga warna tembok njaba yen sampeyan kudu ngerti bangunan sing bisa dideleng. Mung bangunan 1 duwe level siji.

Zona 1E: Al-safwa Quarry

Sambungake marmer kanthi ukuran gedhe ing sisih kulon Al Mazrah. Celengan gedhe nggawe kuar siji saka telung wilayah industri paling gedhe ing Al Mazrah, kanthi meh rolas gudang lan atusan blok watu.

E01 Senyawa gunung ndhuwur

Plate alas saka gunung kulon nggawe desa iki minangka papan sing apik kanggo ndhelikake. Diapit dening dalan tarmac (sisih kidul) lan trek rereget ing dhuwur (sisih lor), nyana ngubengi rolas ing pirang-pirang rolas ukuran ukuran, kanthi loro pengawas utama ing senjak utama ing senyawa utama.

E02 Quarry Marmer

Rock Rock Asal iki yaiku ing endi persagi persagi gigir dipotong saka gunung. Elingi trek rereget perimter ing ndhuwur undakan, lan kabin buruh cilik cedhak tembok rock ndhuwur.

E03 Al Safwa Quarry North

Sisih lor-wétan dalan bistek utama liwat kuari yaiku papan sing gedhe saka fasilitas, gudang krenjang sing gedhe-gedhe ing kantor cerobong lan loading silinder, lan mekanik Gudang ing lempung ngisor ing sisih wétan. Ana akses menyang hub kuar utama liwat jembatan sing ditutupi ing sisih kidul-kulon. Pindhah menyang sisih kidul-wétan mudhun ing Gunung menyang Gudang menyang Gudang coklat, peralatan digali sing diparkir, lan ngakses dalan menyang lembah lan dalan utama, uga liyane saka fasilitas Quarry.

E04 Al Safwa Quarry South

Iki minangka sikil sikil kuari utama ing endi mayoritas marmer wis dipanen. Sawetara wilayah tengah, kanthi gudang konstruksi, karo rembai konstruksi, loro sing gegandhengan krenjang, lan gudang ndhuwur ing sekitar pundung. Iki minangka wilayah sing kandhel banget, dikempalken karo bangunan, jalur, Gantri dibangun ing dalan lan bisa dadi bingung Warren. Sanajan sampeyan nggoleki warna-coding bangunan bangunan (abang ing sisih kidul karo “2” lan “3” ing payon, biru-mustar, sampeyan bisa miwiti kanggo sinau intrik saka wilayah iki.

E05 Plateau kuno

Dome lan pilar kuno lungguh ing ndhuwur plato sing wis diantrekake wit-witan sing luar biasa ora mung kuar, nanging Al-Mazrah ing sisih wétan.

E06 Maze Marmer

Tenggara pit kuari utama yaiku area pementasan sing diblokirake marmer sing disimpen, banjur dikempalken siap kanggo pindhah menyang area distribusi. Kajaba saka kantor pra-fab cilik, mayoritas wilayah kasebut dumadi saka menara marmer. Gunakake serat sing dicet ing sawetara blok kanggo mapan ing ndhuwur, lan nonton serangan saka ndhuwur uga ing maze, lan sing luwih cilik ing sisih liya ing dalan sing disimpen ing pigura kothak kayu.

E07 Gudang konstruksi Kushaak, Menara Comms

Madhangi pekarangan distribusi yaiku rong gudang konstruksi. Siji yaiku warna-warni warna nganggo rong fungsi, lan liyane (zaitun warna) duwe wadhah ing njero. Loro-lorone wis cedhak karo menara radio sing dhuwur, nggawe gampang ditemokake.

E08 Mburi dalan

Larangan lan kecelakaan kendharaan cilik menehi visual saka pojok kulon sisih kulon Al Mazrah.

E09 Distribusi Quarry lan Gudang

Omah Plato Quarry sing paling murah dipotong marmer ing pekarangan gedhe banget, mundhak kanthi konvoi truk flatbed, nolak truk, lan kren gedhe. Gudang Biru Ing kene omah kamar lemari, kantor, lan teluk interior kosong. Pinggiran kuar sing ditandhani dening jembatan rute.

E10 Pantai Pantai, Stasiun Gas

Nestled ing antarane dalan utama lan samodra yaiku stasiun gas lan Mini Mart, lan ing sadawane tebing pantai sing kurang isions pantai sing nuduhake instrum lan luh. Dening pantai kasebut minangka jeti lan rocks kanggo Clamber. Iki cara liya kanggo nggayuh port Hafid, yen sampeyan mikir nggunakake prau utawa nglangi.

Sektor 02: Al Mazrah: Northeast

Zona 2A: Industri Utara

Sisih lor kali minangka dalan arteri utama, dalan sing paling dhuwur sampeyan bisa nyetir ing ngisor uga. Nyambungake sepi ing sisih kulon, zona iki utamane cahya industri, kanthi pirang-pirang gudang sing cedhak karo banyu.

A01 Power Tower Mesa

Nawakake sawetara gelar paling apik lan dawa 180 gelar ing sisih kidul ing Al Mazrah, Plateau rock gedhe iki duwe menara listrik kanggo ningkatake yen sampeyan luwih dhuwur. The Rocky Foothill ngidini tajem nanging bisa diatur mudhun menyang wilayah kutha.

A02 Seksi lalu lintas

Lalu lintas sing ditinggalake diparkir ing dalan gedhe lan intersecting ing kene. Tindakake dalan gedhe dadi Kampung Taraq utawa sisih wetan menyang perimeter ing sisih wétan kutha. Ana stasiun gas, stasiun geni, lan sawetara struktur panyimpenan cedhak karo para pengawasan ing jembatan kali.

A03 Distribusi Gudang

Off trek sing diantemi, sanajan sing dikubengi dalan rereget lan tarmac Street minangka komplek gudang ukuran medium kanthi perimeter sing dipasang lan dermaga sing gedhe, lan interior. Tutup dening yaiku papan siji, kabeh cedhak karo perimeter Cliff. Luwih saka sisih wetan saka gudang ing sadawane Tarmac dalan minangka menara listrik lan sawetara omah cilik ing sikil tebing.

A04 Town Gudang

Taman industri sing kalebu pirang-pirang struktur gudang mung sisih lor dalan sing misahake wilayah kasebut saka sisih lor kutha. Loro gudang momotan gedhe sing nggawa ruang ing pinggir wétan POI cilik iki, uga gudang panyimpenan warna kuning sing luwih cilik, lan halaman wadhah ing sisih lor, cedhak dalan sing dhuwur. Luwih sisih kulon yaiku papat gudang mekanik (ing baris, sawetara sing diparkir ing njero), lan gudang konstruksi kushaak lawas ing sisih kulon, cedhak karo trafo listrik lan menara listrik. Sadawane dalan utama yaiku kamar lan kantor dodolan mobil, lan toko ndandani. Tengen kali minangka tembelan dawa wedhi sing digunakake kanggo nyimpen.

A05 Freeway Junction (mini Mesa)

. Iki bisa menek yen sampeyan pengin golek dhuwur sanajan dalan gedhe.

Zona 2b: pinggiran pinggir kulon

.

B01 Menara Comms lan Sandy Bluffs

Sandiwara pasir ing cedhak omah-omah lone sing cedhak karo kali, lan outcrops rock sing ditandur yaiku transisi ing antarane desa kutha Al Mazrah lan desa Taraq sing luwih remot lan Taraq liyane ing sisih kulon. Wigati landmark Tower Comms.

B02 Kemah militer (ril militer)

Koleksi tenda lan empuk tembok ing salah sawijining trek sepur, bebarengan karo pengawasan, nuduhake ngarsane militer sanajan senyawa kasebut katon ora ditinggalake.

B03 Suburbs (Kulon)

Gurun sing encroaching wis dadi raja ing omah sing luwih gedhe lan kebon sing nyirnakake ing saindenging bluff rocky rempah. Ana enem struktur loro ing saindenging area sing undulating kanthi tilase rereget, akeh wit, lan sawetara struktur sing luwih cilik luwih cedhak karo kutha.

B04 Palem palve

Jejar Zarqwa Hydroelectric menyang thr Southwest minangka menara kom00 ing sandy terrain sing cedhak karo kemah militer lan trek sepur. Garasi panyimpenan cilik lan kumpul farmstead sing asor dadi tutup tambahan.

Zona 2c: Al Mazrah City

Sajarah ADAL sing kepungkur yaiku encapsulated: dhuwur lan bangunan modern ing inti titik paling gedhe ing Al Mazrah. Iki direncanakake dadi kutha sing cocog – enggal disambut Saklibutane yuta wong, sing ditarik menyang slums ing pinggir.

C01 Polisi Polisi

Lor saka Roundabout minangka klompok struktur sing dikuasai dening stasiun polisi. Ing sisih pinggir kali yaiku apartemen telung lantai, garasi mekanik otomatis karo apartemen ing ndhuwur, lan mall pasar level level tingkat ing pinggir kali Lor. Dening bluffs rocky ing sisih kulon minangka loro struktur omah gedhe, lan pekarangan rereget kanthi nolak kontaner.

C02 Hotel, Apartemen, Toko

Kidul saka Roundabout minangka dalan dadi dalan sing dipérang, sampeyan bakal nemokake stasion gas sing gedhe lan rong struktur gas sing dicampur (toko lan omah) ngubengi taman dolanan cilik lan garasi. Nyabrang dalan ing sisih wétan kanggo nemokake rong struktur hotel putih lan biru (saben papat lantai dhuwur) ing sisih pinggir waterfront. Nearby minangka jalur tunggal crita telung toko, parkir, lan komplek apartemen sing gedhe karo limang lantai kalebu atap. Kabeh cukup dikempalken.

C03 Kabupaten Museum

Sawetara struktur unik bisa ditemokake ing bagean kutha sing padhet sing padhet iki. Struktur putih sing padhang yaiku struktur “spektronis” modern “sing kalebu stairell sing wis ditutup sing ngidini mlebu menyang interior kantor modern, utawa atap liwat rappel. Jejak yaiku museum, kebak artefak (sing bisa uga wis santai yen sampeyan nggunakake wektu ing Verdansk). Museum kasebut minangka rong struktur sing kapisah, sing digandhengake liwat Skybridge menyang parkir. Kepala South Coast The Parking Todo lan Bangunan Administrasi ing pojok ing sisih wétan-kulon dalan. Sadawane pojok kulon wilayah iki (sisih kidul Bangunan Elektronik Spev) minangka struktur ornes saka tarub-bumbung lan sepasang meriam lawas, cedhak karo papan sing wis ana ing ngarep. Antarane dalan utama sisih wétan-kulon menyang jembatan lan trek sepur sing paling dhuwur yaiku kutha burger sing ukuran, loro apartemen lan bank toko sing digunakake ing jembatan. Sadawane pojok kulon distrik iki yaiku telung apartemen densensi medium (lantai telu lan loro struktur loro-lorone), uga stasiun geni.

C04 Saluran 7 tv ofline

Plancar segi telu sing ana ing dalan ing pinggir perimeter (lan kali ing sisih kulon) didominasi dening saluran 7 TV lan bangunan sekitar. Saka papan sing ditetepake lan strelzias sampeyan bisa mlebu ing menara kanthi tembok putih opulent lan tangga nganti studio TV sing nomer 11. Siji lantai munggah yaiku atap, sing nawakake larikan sing apik banget, 360 derajat. Obah jam ing latar jalur TV minangka bangunan server, sajian satelit, area rekreasi ruangan, parkir kantor siji-lorone.

C05 Pejabat lan Pasar

Wétan saluran 7 tv tv yaiku area sing ora resmi kurang, toko campuran lan ruang campuran. Ana telung bangunan lan pasar, uga kutha burger gedhe, lan ing sisih wétan) minangka pesawat garaages panyimpenan, lan apartemen telung tingkat, lan apartemen telung tingkat.

C06 Kedutaan Besar

Kedutaan Besar Amerika Serikat ing Al Mazrah dumunung ing njaba perimeter keamanan sing dhuwur, sanajan ana pratandha saka konflik saka parkir (West) lan ing saindenging fasilitas kasebut. Tembok kasebut duwe pirang-pirang papan sing ana ing sekitar perimeter. Kantor utama karo Helipad ing atap minangka struktur paling gedhe ing telung gedhong ing senyawa. Ana resepsi lan tunggu ing lantai lemah, lan kantor ing ndhuwur. Jupuk Langit Lima munggah utawa menek tangga njaba kanggo nggayuh atap. Struktur Southwest Shapest duwe umbah-umbah lan pawon, lan akses menyang atap ngisor. Tekan atap saka njero kanthi njupuk lift ing kamar panedhaan. Struktur liyane (sisih lor-kulon) cedhak karo Pengadilan Tenis (Bangunan “E2”) wis mlebu ing jero ruangan, lan tangga saka gendheng ngisor, lan tangga saka gendheng ndhuwur iki, sampeyan bisa nggayuh jembatan ndhuwur lan logam Bangunan sing luwih cilik. Kanggo inspeksi lokasi iki, muter Telpon saka tugas®: Perang modern® II Peta Multiplayer “Kedutaan Besar”. Wétan Perimeter Kedutaan yaiku stasiun gas rohan gedhe.

C07 Terusan, Pangsapuri lan Promenade (Lor)

Salah siji sisih terusan konkrit minangka dalan promosiade pejalan kaki kanthi bank kali utama ing sisih kulon. Antarane kali lan kanal mindhah Southwards yaiku komplek skatepark, lan limang lantai lan parkir. Antarane terusan lan dalan utama minangka komplek apartemen lantai sing padha, sanajan iki kurang fasilitas parkir.

C08 Hotel lan promenade blanja (kidul)

Blok kutha iki dirujuk dening kanal ing antarane rong struktur, sanajan tautan kanal iki menyang kali ing sisih kulon ing wilayah kasebut ing endi sikil putih sing arched. Ngalih kidul saka jembatan lan dalan sisih wétan-kulon, wilayah ing antarane kali (Kulon) lan terusan (sisih wétan) duwe kantor pusat kayu lan struktur toko, sanajan umume kantor nyimpen. Ana gang ing antarane struktur kasebut, lan toko elektronik sing mbukak ing sisih kidul. Kidul Terusan minangka sewa sepedha lan ditutup) lan garasi nyedhiyakake tutup interior menyang allayways sing luwih dhuwur ing pinggiran kidul. Mung tangga sing bisa diakses. . Hotel Sarwana duwe area resepsi lan stairwell interior sing gedhe kanthi akses bumbung. Gampang mapan ing jendhela arched eksternal, struktur paling dhuwur ing blok kutha iki (ing antarane kanal lan dalan sisih lor-kidul) minangka bazaar sing ana ing pasar tengah, lan tanggapan lantai oranye (sepuluh jubin) menyang atap. Sisih kidul iku bazaar sekunder lan blumbang.

C09 Kreteg lan kali

Yen rencana perjalanan sampeyan nggawa sampeyan sisih wétan menyang sisih kulon ngliwati kutha, mesthekake yen nggunakake jembatan dalan; struktur penundaan logam logam sing paling apik putih saka lengkungan intertwined. Utawa, sampeyan bisa njupuk jembatan sepur konkrit, kanthi mlaku utawa kanthi kendharaan. Ing sisih wetan jembatan kasebut minangka taman sing direncanakake cilik kanthi patung griffin. Wigati kali ing jembatan iki uga bisa diluncurake; Sinau banyu utamane nalika maneuver liwat bagean kasebut kanthi prau!

C10 Alat Highrise Al Mazrah

Landmark utama Al Mazrah minangka struktur gedhe sing gedhe sing bisa dideleng minangka telung struktur sing wis disambung. Struktur Utara: Ing sisih lor kanthi warna-warni putih ing jendela sisih wétan lan sisih ndhuwur, lan papan tulis mall sing raksasa ing tembok sisih lor, lengkap karo telung lawang, saben cacahe (3, 4, lan sampeyan ngerti sampeyan lagi ing ngendi). Bagean menara iki duwe loro Ascenders (sisih lor-kulon lan sudhut Tenggara). Lebokake bangunan kasebut lan golek dhewe ing foyer plush kanthi patung wulu emas ukuran umur. Temokake stairwell interior ngelawan iwak lan chip chip; Stairwell ngidini akses menyang tingkat balkon ndhuwur lan kabeh menyang atap. Terusake tangga menyang “04” (kanthi teknis udakara wolung lantai saka lemah) kanthi ngakses kopi Jamaica; Barisan Swanky Lan Lounge Billiard. Ana uga Pengadilan Panganan Bungkus, lan Akses menyang Bumbung Wilayah Tengah lan Wilayah Helighad “Helicad” dhewe. Bali ing Stairwell, terus “07” lan loro lawang loro ngepit kebangkrutan, loro-lorone ndadékaké ruang istirahat eksekutif (lan ndeleng menyang “Highrise”). Siji lantai ing ndhuwur iku minangka kamar mekanik lan atap. Atap nawakake tampilan sing luar biasa lan akses menyang bangunan liyane ing blok kutha Highrise. Struktur “Highrise”: Diakses liwat dalan utama (West) utawa Roundabout (East) yaiku struktur interior sing nyambungake, karo Ascenders kanggo ngakses atap saka level lemah. Ketik area forecourt interior sing ditutupi marmer lan tiket pusat, lan akses menyang struktur sisih lor utawa kidul. Mung bisa diakses liwat munggah struktur sisih lor utawa kidul utawa kanthi munggah utawa mandheg, atap tengah taraga utama dumunung saka helipad sing diubengi ing kamar mekanik lan leren sing mbukak tingkat vertikal. Ing sisih kidul yaiku struktur paling dhuwur ing endi wae ing Al Mazrah, Skyscraper Skyscraper karo Skybridge ing stasiun metro ing tembok sisih kidul, saben lawang (1, 2, sampeyan ngerti sampeyan). Bagean menara iki duwe telung Ascenders (Southwest, Tenggara, lan wétan, tumuju area atap sing luwih murah). Ketik bangunan kanggo nemokake hotel palatial. Resepsi (West, Doorway 02) lan Foyer Tengah utama kanthi lantern lan balconi sing akeh banget. Munggah interior kanthi nderek tandha ala (tembok kidul). Ing ndhuwur undhak-undhakan sadurunge Skybridge kidul menyang stasiun metro yaiku lawang tangga, ngidini akses menyang atap (udakara 18 lantai saka tunjangan mundhak saben liyane). Tumuju lantai kanggo ngakses (saka tingkat mandyan utawa stairwell) balkon bunder ing ndhuwur lantern. Ora ana balconies interior sing bisa diakses lan langit ora bisa diakses. Bali ing Stairwell, munggah menyang sisih kiwa ing tembok “03” ditandhani Tembok kanggo mlebu sawetara ruang kantor sing nyengsemaken; Iki Mikhail Hong lan Mitra. Jelajahi kantor eksekutif, kotak, aksesoris lan langsung menyang bagean “Highrise”, lan bumbung ngisor (sisih wétan) karo loro balconies njaba logam. Balconies iki nyedhiyakake akses cepet liwat koridor interior cilik menyang bagean gendheng ngisor liyane, saben sing duwe ascender ngidini akses menyang atap sing cepet. Nggunakake Asek njaba, utawa Sisa Sisa Kanggo ngakses, atap ndhuwur nawakake garis pemandangan sing luar biasa ing saindenging Al Mazrah.

C11 Pengadilan Makanan Eksterior

Lor of the Roundabout ing sisih wetan Skyscraper utama Skyscurper marmer kanthi panganan siji-crita kanthi struktur siji-omah omah, pizza, supermarket, burger, lan kutha burger, lan kutha burger. Interior nyambung kabeh toko, kanthi stairwell interior menyang atap.

C12 Omah lan blanja, pengadilan basket

KOLEKSI KOLEKSI DIPANGGALKE ING BASA Wétan Kutha (Kanthi Jalan Raya Pinggiran ing sisih wétan), saka sisih lor menyang toko elektronik sing ana ing toko elektronik lan bangunan apartemen. Bank ADAL (telung lantai lan gendheng) cedhak hotel kanthi café interior lan bistro uga limang jubin stairwell lan gendheng kanggo njelajah. Salajere sisih kidul iki parkir iki minangka mall tunggal sing ana siji-sijine, struktur kantor rong crita cilik, lan pengadilan basket terracotta ing jejere dalan gedhe; gampang kesawang nalika sampeyan ditawani ing.

C13 Stasiun Metro Al Mazrah

Katon adoh kaya sawetara kumbang scarab emas sing apik banget, stasiun metrol sing utama yaiku ing sisih kidul, lan nyambung dalan-dalan sing dhuwur, lan struktur sing dhuwur (liwat skybridge). Ing njero turnstiles lan eskalator nganti platform tutup dhewe. Nutup ing sisih kidul yaiku jembatan dalan utama kanthi patung Griffin sing nggegirisi dalan gedhe.

C14 Plaza lan parkir lemah

Taman konkrit eksplorsive ndominasi lanskap ing sisih wetan ing Highrise. Pindang West ing sisih wétan yaiku bangunan kantor campuran (tanpa akses interior menyang atap; nggunakake penggawean tinimbang) kanthi burger kutha (katelu ing wilayah umum iki!), uga pasar rong lantai lan bangunan kantor. Sisane ruangane dijupuk dening taman kutha kanthi patung geometris, wilayah sing lungguh, petani, lan parkir lemah sing gedhe kanthi papat titik akses; liwat dalan (wétan) lan loro stairwells (kulon). Salajengipun South, yaiku dalan utama, trek sepur, lan jembatan kali uga akses dalan gedhe; tarmac sing apik banget.

Zona 2d: pinggiran wétan

Campuran omah-omah omah sing ditanduri ing tabung sisih wetan ing peta, menehi omah kanggo omah sing luwih campuran, lan bangunan Institut Polisi gedhe. Kabeh sisih wetan saka dhuwur sing dhuwur yaiku.

D01 Pemukiman Northwest

Ing antarane dalan gedhe lan tebing perimeter sing paling dhuwur udakara 20 struktur sing kurang saka asor (siji nganti rong lantai), uga toko sing sumebar, garasi sing sumebar, trowongan sing diblokir lan terowongan sing diblokir menyang sisih lor-wétan. Ana uga menara listrik sing ana transformer kanthi dalan gedhe. Dalan gedhe sing paling dhuwur bisa dilacak ing sangisore.

D02 Polisi Institut

Bangunan Institut Polisi Utama ana ing sisih wétan dalan sing dipérang ing sisih wétan lan cedhak karo stasiun gas Rohan, stasiun geni, lan sawetara garasi panyimpenan. Polisi HQ duwe Perimeter Tembok Langsing, parkir ruangan gedhe. Dalan-lorone bistect loro bagean saka lantai lemah sing kalebu kamar konferensi lan dewan konferensi. Lantai utama kapindho (diakses liwat stairwell interior) ngidini akses menyang rong kamar gaya kelas kelas liyane, lan atap ing ndhuwur. Nganggo parkir (tenggara) minangka bangunan polisi sekunder, omah-omah akeh kantor ing rong lantai sing kapisah, lan atap nganggo rong skylights, sampeyan bisa ngancurake saka ndhuwur.

D03 Pungkasane baris, allamen

South lan cilik sisih kulon Institut Polisi minangka koleksi pekarangan apartemen, sawetara ing kahanan sing kurang didandani, kebon sing dikeberake kanthi cilinder, lan pasar sing ditutupi. Ana akses apik menyang garis dalan lan ril ing kene.

Zona 2E: Southern Outskirt

Kidul kali minangka papan kontras; Konstruksi anyar, lengkungan al Mazrah sing misuwur, lan kantor pos utama yaiku karo struktur slum sing luwih cedhak karo lemah ing sisih kidul.

E01 Suburbs hilly

Southwest of al Mazrah City sekitar kulon rolas, utamane struktur kulawarga ing bukit sing kurang undul karo sawetara irigasi, lan biasane rong lantai. Elinga stasiun gas ing pojok sisih kidul-wetan ing jembatan kali. Diwenehi omah sing paling dhuwur sing cocog karo tampilan sing apik.

E02 Roundabout lan Kantor Pos

Sekeliling bunder ing sisih kidul sisih kidul wilayah ing aliran utama ing Al Mazrah menyang sisih lor yaiku macem-macem struktur sing luwih akeh. Kidul saka Roundabout: Stasiun gas. Ing sisih wetan runduk: Pusat Kesehatan (Northeast) lan parkir kanthi apartemen rendah, kantor lan storefront Campuran, lan promenade kali kali. West Roundabout: Struktur omah uga garasi panyimpenan lan toko mancal. Northwest of Roundabout: Wilayah kasebut dikuasai dening Aliran Putih Al Mazrah Al Mazrah, kanthi larangan ornate (yen sampeyan ndeleng lawang ngarep sisih lor) lan interior mbukak sing kalebu resepsi, ngurutake ruangan conveyor, ngurutake ruangan wilayah, lan loro Stairwells (Tenggara, South wetan, Southwest pojung sudhut) tumuju ing atap. Luwih sisih lor-kulon ing antarane pekarangan pekerjaan konstruksi iku klompok apartemen.

E03 Al Mazrah Arch

. .

E04 Situs konstruksi lan menara

Proyek konstruksi gedhe gedhe kedadeyan ing pekarangan sing ditutupi wedhi dikuasai loro menara rampung setengah. Konstruksi Kushsaak duwe pirang-pirang proyek sing ditindakake: Perumahan Buruh: Omah sing wis digawe sadurunge ing pojok sisih lor-kulon situs. Konkrit Maze: Umume sikil saka wilayah kasebut dijupuk kanthi kompleks kantor setengah sing dibangun sing ora cukup roah; Ana lawang ing njaba njaba, lan ing njero ruangan akeh kamar lan tingkat temaran tingkat ndhuwur. Menara Red: Menara sisih lor, ditutupi tarps abang-abang, duwe interior interior sing ngidini akses gendheng. Menara Grey: Kapisah lan ing sisih kidul-wetan pekarangan pekarangan yaiku wiwitaning menara kapindho, kanthi telung lantai ndhuwur bisa diakses, biasane saka ndhuwur utawa dadi pusat.

Zona 2F: Zarqwa Hydroelectric

Ayunan peradaban saiki wis kebak bunder menyang jaman modern kanthi tekane energi sing bisa dianyari. .

F01 Towns Zarqwa

Sisih lor lan sisih lor-kulon fasilitas hidroelektrik minangka township utama kanthi paling ora 20 omah omah sing akeh banget lan bangunan sing diapusi ing sisih lor kanthi kali. Rukun watu kuno nuduhake pusat kutha.

F02 Menara Comms, Vats Water

Struktur sing dibangun luwih anyar sing ana sisih sisih wétan lan minangka bagean saka fasilitas utama ing sisih kidul-wetan. Ing kene sampeyan bakal nemokake menara komms ing pinggiran kutha, kantor gas, gudang mekanik cilik ing jejere menara banyu putih, banyu lan stasiun pompa.

F03 Hidroelectric (Runtuhan Zarqwa)

Pulo Tengah kanthi saluran air terjun sing apik (loro sisih kulon) nyedhiyakake kekuwatan, lan fasilitas utama ing sisih kulon sisih kulon, poms stasiun buah) lan omah tenaga (tembok abang). Lor lan Kidul kreteg nuntun wilayah omah, lan liyane pulo kasusun saka struktur rusak lawas lan reruntuhan pipa ing sisih kulon. Wigati terowongan ing ngisor iki pulo iki ngidini sampeyan uwal saka mungsuh utawa ngganggu dheweke. Cathetan: Muter Perang modern® II Peta Multiplayer “Zarqwa Hydroelectric” kanggo tampilan lengkap lokasi iki.

F04 Jembatan lan kebanjiran

Jembatan lawas bolamed karo baja kuning ndhukung kali utama saka sisih lor nganti kidul.

F05 Kutha Salmon

Kediaman terracotta-warna ing sisih kidul-wetan kali gampang dicelupake saka kadohan, sanajan kapadhetan omah lan apartemen utamane kanggo konfirmasi mungsuh luwih angel. Struktur kasebut nyebarake luwih akeh nalika sampeyan tekan bukit. Elingi stasiun gas cedhak karo jembatan (sisih kulon) lan tlaga cilik kanggo ngliwati sisih kulon. Yen ora, iki minangka lokasi kutha sing cedhak karo pirang-pirang interior kanggo nglacak.

F06 Priksa militer

Sat separo ing bukit sadurunge gunung dadi akeh rocky lan tajem, minangka priksa militer cilik ing dalan ing prapatan, bebarengan karo senyawa pager kanthi kémah lan tenda.

Zona 2G: Mawizeh Marshlands

The Marshlands biyen ing omah saka Kali Ambisi Diamond Mantra Resort, kanthi konstruksi saiki. Saiki, amarga tingkat kali sing munggah, lan kutha ing saubengé dibanjiri, loro-lorone nganggo banyu saka kali lan tong sampah saka kutha ing sisih lor.

G01 Farmsteads fousill lan toko ponsel

Gunakake jembatan watu minangka landmark yen sampeyan nyoba golek koleksi saka kulawarga siji lan farmstead cilik ing gunung ing sisih kidul-kulon. Iki andhap asor lan digawe saka watu, kajaba saka toko cellphone ing dalan lan gubuk ing pinggir kali.

G02 Pulo Flotsam

Ana sawetara pulo sing rendah ing sadawane kali Marsh ing sisih wétan lan sisih kulon jembatan watu. Sing paling gedhe iki duwe Wreckage Boat Kayaking Kayu Kayu Lawas ing Angle Jaunty. Ing papan liya yaiku tumpukan nolak lan akeh wit sing ngidini sawetara tutup. .

G03 Trafform daya, jembatan rusak

Cedhak menara rong sing dibangun yaiku substasi listrik, stasiun geni, lan nyedhaki pinggir kali, omah lan sisa jembatan, lan mung ngrusak jembatan sing katon ing marsh. Wétan jembatan kasebut yaiku fasilitas industri tembok ing ngendi awt (perawatan limbah adal) truk diparkir lan dijaga ing gudang mekanik, lan cairan sing bisa ditolak menyang rawa.

G04 Kali Diamond Pavilion lan Kolam renang

Wétan jembatan dalan ing sisih kulon zona zona iki yaiku sisa-sisa mlebu grand menyang restoran mewah Diamond Diamond Diamond, saiki ana banjir struktur sing ditinggalake. Tutup arus ganda lan struktur pavilion spiraling nawakake seksi keungguhan kepungkur. Nyawang sisa-sisa larangan marsy saka papan nyilem, kanthi chalet metu ing sisih kulon sisih kulon.

G05 River Diamond Luxury Resort

Ora persis berlian ing resort sing atos, setengah sing dibangun iki wis dibanjiri lan tempur, sebagian, lan kiwa alon-alon. Bangunan utama yaiku mbingungake kamar setengah, lorong marmer, lan scaffolding lan gantri. Paviliun kapindho ing sisih lor ngluwihi pinggir rares padha ora kuwatir.

G06 Docks Marsh

Fork iki ing kali iki nggawa sampeyan sisih lor-kulon liwat Al Mazrah, utawa kulon menyang fasilitas hidroelektrik. Dok ing kene kalebu stasiun polisi sing cedhak. Lor minangka panggonan, hut fishing, dalan gedhe lan jembatan dalan. South minangka jembatan dalan kapindho, sawetara wharf kayu cilik ing pinggir kidul rarsh, lan kali kasebut ing sisih kidul menyang segara.

Zona 2h: Wilayah wétan

Kidul saka Institut Polisi Utama minangka wilayah sing mbukak gurun, uga residences lan pasar sing tuwuh thanks kanggo infrastruktur dalan sing gampang.

H01 Plateau rock

Patch scrubland sing rata banget ing pinggiran tebing kanthi pandangan sing dhuwur, utamane saka dalan gedhe lan pinggiran kutha ing sisih kidul.

H02 StripMall, Panyimpen lan Suburbs

Wilayah Kidul dipisah ing antarane dalan gedhe. Ing sisih (Kulon) minangka pusat medis lan telung ngarep pasar rendah. Kidul dalan sisih kidul yaiku pasar sing ditutup, tukang cukur, lan toko lan apartemen campuran liyane ing antarane dalan lan ramping.

H03 Toko, Pasar

Wétan dalan gedhe yaiku stasiun gas rohan lan garasi panyimpenan. Sabanjure yaiku blok sing dikuasai menara komms, kanthi gara-gorage storo, sawetara loro lan telung toko ing lemah, koleksi koleksi koleksi sing diparkir utawa derelict (ing sisih kidul-kulon truk) Toko kondisioner udara lan Burger Town. South minangka koleksi omah lan apartemen uga menara banyu putih sing gedhe kanggo menek. Terusake sisih kidul menyang segara dhewe.

H04 Akses Inlet

Kali Narrows menyang Inlet Terak lan Akses Konkrit bisa ditemokake ing salah sawijining sisih bank kanthi salah sawijining telung kreta (jembatan dalan, lan jembatan dalan gedhe). Tetep Frosty.

Sektor 03: Al Mazrah: Kulon

Zona 3A: Komplek Gua Sattiq

Jaringan jero ruangan njaba sing ana ing ngarsane desa cilik – ing endi pesawat sawise tabrakan – dibangun ing gunung. Ing papan liya, mbingungake terowongan sing ana ing sangisoring pesisir, ing ngendi menara komunikasi sing dhuwur lan koleksi cilik omah omah bisa bali menyang kuar.

A01 Pasar Foethills lan Kampung Suda

Sawijining desa ing dasar gunung lan cedhak karo jembatan rute, kanthi pasar sing ditutupi lan pirang-pirang omah sing luwih tuwa ing sekitar rereget utama.

A02 Tiered farmsteads lan desa ndhuwur

Bukit bukit cethek wis digali ing kene lan puluhan saka tanduran tembok sing dibangun, nyediakake poppies poppies lan tanduran liyane, bebarengan karo laras irigasi. Sekeliling langkah-langkah peternakan yaiku pemukiman; Kediaman cilik ing desa ndhuwur. Terusake munggah menyang sisih kidul-wetan kanggo ngetik salah sawijining guwa ing kompleks kasebut.

A03 Dalan dalan

Mudhun ing dalan ngliwati stasiun gas (zona 1e) minangka trio omah kulawarga sing luwih gedhe mung kidul jembatan ril, kanthi ngakses gunung.

A04 Runtuhan bukit

Gunakake tilase rereget nganti tekan ndhuwur bukit kanthi sistem guwa ing ngisor sampeyan. Klompok saka reruntuhan lawas nawakake modicum perlindungan ing kene, nanging yen iki minangka papan sing sampeyan ora kudu nglampahi wektu, kajaba sampeyan ora ana ing watu ndhuwur.

A05 Hillet Hillet (Northeast)

Ing sadawane pinggir sisih lor bukit, kanthi pandangan sing apik banget kanggo nyolong lan ngliwati kebon minyak, uga pipa hidroelektrik. Ing kene, ngarepake juru kunci luwih akeh lan mundhak. Sawetara ora ana gandhengane karo outcrops rock, saéngga sawetara papan ndhelik lan macem-macem. Paling ora ana 15 omah kanggo njelajah ing kene.

A06 Menehi komms lan baterei

Ing ndhuwur bukit lan ndominasi sisih lor-wétan Komplek Sattiq cave intres, yaiku pemandangan kanggo saqqit dhewe, lan tilase mudhun menyang kutha uga emplacement mortir sing ditanduri. Elinga telung bukaan ing tebing ing pinggir lor; Watch kanggo mungsuh sing diterusake ing kene!

A07 Kutha Sattiq

Definisi banget saka kutha, Sattiq minangka pemukiman lawas ing ndhuwur bukit, kanthi bangunan lawas ing njero gunung alami, lan pendhapat tambahan menyang lereng-bukit, utamane ing sisih pinggir kutha. Kajaba iku, ana akeh bukaan sing ngidini akses menyang macem-macem guwa lan terowongan, ngidini sampeyan nyetel Ambush, utawa mungsuh. Mangkene sawetara sorotan. Dalan rereget metu saka guwa, terus lor ing rong jembatan watu lawas, banjur pisah lan nyambung menyang peternakan ing sisih lor-kulon lan sisih lor-wetan. Wétan lan guwa: Sisa-sisa pekarangan panyimpenan nganggo postingan entri kayu crosbeam lan tilase sing nduwurke tumpukan menyang titik vantase rocky nyandhet bolongan wétan (Dipimpin menyang komplek gagang wétan). Wigati ganjone ing ngisor titik vantase ing sisih wétan kutha, sing duwe terowongan pertambangan lan nyambungake garan menyang kompleks gua Timur (A11). Papan sing apik kanggo digali. Omah Rock Rock: Sisih sisih wetan kutha duwe pirang-pirang omah sing dibangun menyang tebing, sanajan sawetara pilihan uwal kajaba sampeyan nemokake trowongan ing jembatan watu sisih lor sing ngidini akses menyang sawetara omah. Mlebet Keluwesan Gua Kulon: Sisih sisih kulon kutha duwe telung lawang gaver gedhe sing ana kompleks sing luwih gedhe. Loro mau ana ing papan sing diangkat ing njaba plato plato ing jembatan sisih lor. Penggalian End Lor: Junction Road Road ing sisih lor Town nawakake sawetara dalan dalan sing metu lan mudhun ing gunung menyang farmsteads, nanging sawetara opsi ing njero lemah.

A08 Komplek Gua Kulon

Ing ngisor bukit ing sisih kidul-kulon lan sisih kulon kutha Sattiq minangka kompleks guwa sing gedhe banget digunakake dening pasukan Al Qatala. Ana telung lawang utama ing sisih kulon kutha, lan ing sisih lor-kulon cedhak desa ndhuwur (A02). Ing njero sampeyan bakal nemokake pirang-pirang truk sing ora aktif, sing cukup gedhe kanggo drive liwat, banjir lan trowongan sekunder. Ndhuwur komplek iki minangka bluffs rocky sampeyan bisa menek kanggo nggayuh papan sing luwih dhuwur sing bakal ilang ing papan pabrik bukit (A04).

A09 Pinggir Kidul lan Pipa

Gunakake pipa oranye minangka pandhuan landmark minangka bukit lerur ing ndhuwur lan sisih lor pipeline yaiku kutha Sattiq liyane sing ana. Uga Gunakake Menara Comme sing cedhak kanggo nuntun sampeyan menyang wilayah iki. Nggunakake trek rereget kanggo akses kendaraan sing luwih gampang ngubengi bagean kasebut. Tindakake pipa sisih lor-wetan menyang dalan tarmac lan area konstruksi kanthi truk, sekitar bolongan gedhe (A10).

A10 Komplek Gua Timur

Ana komplek guwa sekunder ing bukit Sattiq, lan siji iki ana ing tingkat segara. Ngakses liwat salah siji mlebu trowongan ing sadawane kali (siji kanthi koleksi gubuk mancing lan jeti, lan sisih kidul dalan fishing (a11)), utawa kanthi mudhun menyang sing ditutupi ivy Lubang cedhak wilayah konstruksi kanthi dalan tarmac ing ndhuwur, cedhak karo pipa. Interior saka guwa kira-kira bentuk U-raksasa, sebagian bired, sauntara kapal menyang dermaga ing jeti kayu cilik. Ing kene sampeyan bakal nemokake mesin penggalian sing didhelikake, truk, lan trowongan pertambangan sing sempit ndadékaké munggah menyang sisih wétan kutha Sattiq (wétan). Sinau rute iki amarga sampeyan bisa ilang utawa ngrusak mungsuh kanthi gampang yen sampeyan duwe kawruh babagan wilayah kasebut.

A11 Hut fishing

Gubuk cilik ing pinggir kali, ing ngisor dalan utama lan cedhak karo mlebu Riverside menyang Komplek Gua Timur (A10).

A12 Desa desa kidul

Paling ora pirang-pirang roneki omah omah sing lenggah ing pucuk cilik ing ngisor menara komms, mung sisih lor Sa’id City (Zone 3C). Lemah sing paling dhuwur nawakake kauntungan yen sampeyan nggoleki taked jangka panjang ing kutha Sa’id, nanging waspada amarga ana lemah sing luwih dhuwur ing ndhuwur pipa.

Zona 3B: Pelabuhan Hafid

Port kasebut minangka batu permata ekonomi Al Mazrah, mungkasi pipa minyak Rohan metu menyang segara sing luwih gedhe. Sawetara struktur gudang gedhe bisa ditemokake ing daratan, dene port kasebut duwe sawetara wadhah amarga watesan internasional kanggo wilayah kasebut.

B01 Jeti minyak

Siri Gantri logam sing gedhe lan dermaga kanthi kapal kargo sing dibuwang ing port greets eksplorer ing wilayah kasebut. Dockside: Kantor cilik, pipa buncis, kutub tumpukan lan kontaner lungguh ing pekarangan. Venture West menyang jeti kanggo tekan Gantry North-South. Lor minangka Helipad. Ing sisih kidul, gantry wis ambruk menyang banyu. Konstruksi lan DOCK Lor: Sisih gedhe ing pekarangan ana ing pertengahan ing mesin ngeduk nganggo mesin ngeduk, menara banyu rohan, lan dermaga konkrit ing sisih lor. Elinga lokasi tangga saka banyu menyang dermaga supaya sampeyan bisa ngrancang rute. Kapal kontena: Terusake Kulon menyang dermaga beton sing gedhe (kanthi rong platform menara sing bisa digunakake minangka posisi sing paling dhuwur sing bisa digunakake) lan kapal wadhah sing diopeni, salah siji saka sawetara sing ora bisa mlebu ing bencana ekologis. Sampeyan bisa ngupayakake kapal kasebut, kalebu dek lan mbingungake kontaner, lan wilayah jembatan.

B02 Komplek Gudang

Jelajahi kabeh bangunan Pipeline Oranye ing port port kanggo nemokake pirang-pirang gudang gedhe, biasane karo bumbung biru, kanthi parkir ing sisih kulon): A parkir lan admin: lan parkir parkir ing pinggir sisih lor port. Ana akses dalan sing apik ing jejere gudang utama. Rohan Warehouse 54: Gudang paling gedhe yaiku l-berbentuk, kanthi gendheng biru, lan “54” dicet ing lawang sisih wétan lan kulon. Iki minangka struktur ukuran sing gedhe lan hangar kanthi kapal selam cilik ing njero, ngalami pangopènan. Ana pirang-pirang gantri lan panyimpenan disambungake sing cilik tanpa wates. Running North nganti Kidul, tanpa hubungan interior menyang gudang 54, minangka gudang liyane kanthi kantor lantai ndhuwur lan area panyimpenan utama kanthi suburangan sing diparkir, lan pirang-pirang poin sing diparkir. Gudang Mbukak: West Warehouse 54 minangka gudang-atap biru karo kontaner sing ana ing sisih loro, lan enem momotan teluk. Akses kasedhiya ing endi palet lan peti sing disimpen. Watch kanggo mungsuh ing skylight atos. Warehouse Kulon: Liyane saka wilayah kasebut kalebu dalan tarmac, gudang simpenan berbentuk alun-alun.

B03 Rohan Storage Vats

Pipeline Oranye Massive sing amba saka Rohan Minyak: Zona 1D. Iki signposted minangka distribusi minyak, kanthi kantor kamar kontrol kanthi tembok njaba putih ing dalan menyang sisih kulon. Menek menyang vats nggunakake tangga lan gantri utawa nggegirisi mungsuh ing tembok mlengkung ing pangkalan struktur vat.

B04 Gudang Logistics lan Loading

Ihtaq Logistics duwe umume properti ing sisih kidul pipa, sing kalebu pirang-pirang struktur gudang. Iki minangka pekarangan liyane sing gedhe banget karo bangunan ing ngisor iki kanggo nemokake: loro gudang biru: iki wis payer lan biasane kosong saka peti panyimpenan lan tong. Ing sisih wétan dening trek ril yaiku kantor Foreman cilik logam (atap abang) lan sisih kulon dening dalan sing wis digawe. Gudang IHTAQ: Diakoni amarga ing atap ijo sing burem, ana gudang gedhe lan stasiun kebarutan sing ditutupi ing ndhuwur trek sepur. Gudang gedhe duwe interior sing nggumunake kanthi truk sing diparkir, kontaner, kantor (lan kantor tambahan munggah ing tengah struktur). Antarane struktur atap ijo yaiku garasi cilik karo kontaner ember ember, ing stasiun mbukak. Trio saka bawang sing ditutupi bayangan duwe kantor ing ndhuwur. Yard njaba: Salah siji sisih dalan sing tumuju ing vat minyak yaiku gudang sing luwih cilik lan struktur kantor, kabeh bisa diakses.

B05 Graveyard wadhah

Kanthi tembok boulers segara kanggo mungkasi samodra sing encroaching, lan jeti konkrit ing sisih kidul, ana area kontan kargo putih kanthi koleksi kontaner putih lan abang ing ngendi truk cilik sing diwiwiti Unload Watu, siap kanggo mriksa ing kantor pra-fab cilik cedhak jeti.

Zona 3C: Kutha Sa’id

Pusat blanja modern sing jembatan sing jangkar yaiku juxtaposed dening apartemen lawas sing nggawe generasi buruh pors. Wilayah kasebut uga ngemot karnaval tema abad pertengahan lan stadion bal-balan cilik.

C01 Omah omah lan stadion bal-balan

Stadion bal-balan sing dilapis karo pitch sing luwih akeh wedhi tinimbang suket sing ndorong bagean sisih lor kutha Sa’id City. Ana sing dhuwur ing telung sisih, kanthi koridor interior. Sisih lor-kulon Stadion yaiku limang penyakit sing luwih gedhe, papat karo kebon tembok, lan pipa sing nuduhake perimeter zona iki ora resmi.

C02 Apartemen lan Kapal

Kulon ing kabupaten utama yaiku wong sing ora duwe perhiasan rel lan rereget. Nyebrang sepur kanggo nggayuh koleksi koleksi vat, lan gudang cilik, lan rong gedhung lan parkir cilik. Sisih kidul iku minangka peluncuran prau ramp menyang segara. Elinga toko ndandani otomatis ing sisih kidul kidul celon rereget, kanthi kreteg.

C03 Lurung-lurung ing kutha

Distrik lan Kabupaten Paling Apik lan Toko ing Kabeh Al Mazrah, Lurung-lurung Utama Kutha Sa’id dibungkus dening Tarmac Road ing sisih lor lan sisih kidul, kanthi rong dalan sing ana ing tengah omah. Ana atusan bintik-bintik sing ndhelikake, povotops, poin akses, lan posisi pertahanan kanggo njupuk. Rujuk karo Telpon saka tugas®: Perang modern® II Peta Perang Ground ing Jeneng sing padha kanggo pangerten lengkap babagan street iki.

C04 Restoran sing Apik lan Riverside

Kidul ing dalan-dalan kutha minangka sisa-sisa saka dalan ing pinggir kali utama. Ayo mriksa lokasi saka Timur To Kulon: Kali: Iki mlaku saka segara lan angin sisih lor, banjur nyambung menyang kali liyane, dadi marsy. Tiket lan restoran: “mlebu” lan rong pondokan tiket ing sisih wétan saka sisih wetan saka restoran bunder, sisih lor saka restoran bunder sing duwe tutup sandbag ing atap. Fairground: dumadi saka telung merry-go-round, sawetara warung kémah, lan sumur wedhi karo ayunan, iki bisa uga kalebu area sing diangkat ing sisih lor. Stasiun gas: stasiun gas Rohan ing mburi sisih kulon, kanthi jembatan dalan.

C05 Pusat Blanja Al Sa’id

A sepisan-nyengsemaken, nanging saiki belanja belanja belanja ndominasi sisih wétan saka Sa’id City. Sanajan ana lawang interior ing kabeh sisih, poin akses utama mung ngluwihi salah siji saka rong kursus sing ditandhani parkir perimeter. Papan parkir kaping pindho, telung tingkat lenggah ing sisih wétan, nyambungake mall liwat Bridge. Ing njaba lan sisih lor Pusat yaiku Stai Stai Staion, nyebar omah omah Sattiq, lan gudang cilik l-cilik. . Pusat Pusat Belanja: Mall kira-kira dibentuk, kanthi bolongan ing payon lan akeh lawang (sawetara sing ndadékaké kamar keamanan, utawa ruang keamanan liyane). Ing njero koridor Mall utama sampeyan bakal nemokake toko, nanging undhak-undhakan lan eskalator menyang lantai loro kanthi balconies sing weruh tingkat lemah. Elingi lift ing ndhuwur Teluk Mbuwang Eksterior, sing uga ngidini akses. Tetep Frosty.

Sektor 04: Al Mazrah: Zaya Observatorium lan gunung

Zona 4A: Northwest Mountain

Sisih sisih kulon gunung sing ana ing sisih pinggir, lan nampilake desa ing bluffs rendah, kanthi dalan sing ditutup, taruhan (siji mbukak) lan rereget ing ndhuwur pucuk.

A01 Jembatan Jembatan

Cedhak karo pipo lan kidul Zarqwa Hydroelectric, jembatan dalan iki liwat kali nawakake akses menyang Kali Rohan (Zone 1D), nanging uga landmark sing migunani.

A02 Pinggiran hidro (bukit bukit)

Sisih kidul-kulon “Salmon Town” (Zona 2F, Minor Poi F05) minangka klompok omah omah saka macem-macem ukuran, dibangun menyang bukit. Salah sawijining struktur (Kulon) minangka pasar sing ditutup, lan umume nawakake tampilan sing dhuwur. Terusake judhul tarman tarman sing nduwurke angin kanthi sisih kidul bisa tekan lemah sing luwih dhuwur lan trowongan sisih kulon.

A03 Gunung Hamlet lan Tunnel West

Sekitar sepuluh struktur omah sing lungguh ing papan sing ana ing sisih kidul-kulon ing kutha Sa’id. Siji duwe taman potong cilik. Nutup, nalika sampeyan terus ngetutake dalan tarman sing nduwurke tarming, yaiku gubuk lemari cilik lan kantor sing cedhak karo trowongan sisih kulon (ditandhani “T1”), sanajan diblokir.

A04 Kambing tilase (sisih lor-kulon)

Salah sawijining cara kanggo nyedhaki observatorium liwat dalan reged sing nduwurke tumpukan ing sisih lor-kulon gunung. Ana sing ana kanggo entuk rute sing luwih cepet.

A05 Trowongan utama lan trowongan sisih kidul-kulon

Jalan tarmac utama terus angin ngubengi gunung, lan mudhun menyang segara. Ana tilase rereget, supaya gunakake (utamane nalika nyopir) kanggo pendakian sing luwih gampang.

Zona 4B: Zaya Observatorium

Ing ndhuwur gunung paling dhuwur ing Al Mazrah, pirang-pirang struktur sing disusupi, kalebu siji-sijine, mbantu bagan wilayah kasebut metu bintang. Elingi fasilitas riset antarane saben bangunan pengamatan.

B01 Radar Dome (Kantor 02) lan Menara Comms

Mung sisih lor saka pusat kompleks observatorium yaiku bola “Golf Golf”, sing butuh sawetara perbaikan, kanthi ganter bunder lan gendheng ing njaba lan gendheng sing ana ing njaba. Sampeyan cedhak karo menara koma (yaiku titik paling dhuwur ing Al Mazrah). Ing pekarangan pager ing sisih kidul yaiku kontaner lan gudang cilik, lan kulon yaiku garasi loro, lan gudang gedhe kanthi tumpukan plastik sing akeh. Jejer lan sisih kulon dome yaiku 02. Bunker: Ing pekarangan ing sisih wetan ing sisih wetan kubah yaiku bukaan bunker, anjog wilayah pemantauan bawah tanah kanthi trowongan sing cedhak karo parkir sing cedhak, uga Teleskop 5. Kantor Utama: Struktur berbentuk L-iki wis katon pratandha babagan gelut abot, kanthi kantor lan gendheng sing rusak. . Salah siji sisih struktur iki minangka dome teleskop cilik (1B lan 1C); Kadhangkala titik sing ndhelik canny kanggo mungsuh.

B02 Booth Teleskop 5 lan Tiket

Struktur ing mburi Lor Observatory ana ing Shadow Teleskop 5 sing gedhe. Iki ana ing negara sing apik lan lantai loro (ing endi teleskop manggon) bisa diakses uga gantry eksternal ndhuwur, bunder. Lensa teleskop mbukak unsur, ngidini sampeyan nyelehake menyang struktur saka ndhuwur. Kantor 02: Tenggara Menara Teleskop yaiku Kantor 02, struktur putih cilik kanthi tampilan apik kanggo ahkdar desa. Booth Tiket lan Perumahan: Lor lan sisih lor-wetan Teleskop yaiku papan tiket cilik, parkir, loro struktur parkir, lan kutha Burger kanthi dhuwur ing alvisien cepet ing Al Mazrah.

B03 Wewowan wétan (Al Sharim Pass)

Seksi sudhut switing sing tepat (sing bisa digatekake kanggo milih tomfoolery sing apik banget lan mbebayani) nyebabake jembatan liwat Al Sharim Pass. Elinga pirang-pirang tilase lan antik Off-Road sing sampeyan bisa nyoba ing kene.

B04 Teleskop 2 lan Helipad

Central mapan ing Zaya Observatorium Komplek yaiku Dome Teleskop Sedheng 2 kanthi interior ukuran lan tanjakan menyang rong lantai interior ing lensa utama. Gunakake Ascenders lan Gantri kanggo nggayuh atap njaba. Elingi gendheng lensa mbukak, ngidini sampeyan ngakses saka ndhuwur. Panyimpen wadhah: Kulon teleskop minangka gudang gudang gudang lan gudang gendheng gedhe lan panyimpenan wadhah kanthi panyimpenan wadhah lan truk sing diparkir. .

B05 Teleskop 4, Tunnel Flag and office 03 lan 04

Pinpoint Teleskop 4 amarga duwe atap sing rata, lan signage ijo. Sampeyan bisa ngetik struktur liwat lantai lemah; Iku mung minangka kubah raksasa karo teleskop sing nuding saka celah ing atap; Gunakake Gap kasebut yen sampeyan pengin nyelehake saka ndhuwur. Yen ora, ganteng lan gantry bunderan separo mung bisa diakses saka njaba. Sisih lor-wétan Teleskop yaiku parkir cilik lan dhasar sing paling dhuwur sing nyebabake kantor riset 03 kanthi rong lantai ruang kantor lan pasio konkrit karo payok. Mung sisih wétan yaiku struktur omah purter purterik sing cilik. Tunnel Flag: Timur Teleskop minangka titik alami paling dhuwur ing Al Mazrah, kanthi dalan mlaku sing nyebabake gendera. Ing ngisor, sampeyan bisa ngakses trowongan cilik sing nyambungake dalan utama kanggo sisih lisida (wétan) saka komplek observatorium. Kantor 04, Teleskop 1D: Kidul Teleskop minangka kantor riset cilik, lan luwih mudhun dalan-dalan teleskop cilik cilik kanthi interior kanggo ndhelikake.

B06 Southeheast Switchbacks (Al Sharim Pass)

Saka trowongan (b08), pass jembatan watu lan omah cilik menyang seri angin giliran, ngliwati telung residu remot lan sawetara tilase sing rereget, ing sisih wetan. Elinga jembatan sing ana ing sisih lor-kulon jembatan ngisor ngisor, ing ngendi dalan kasebut pungkasane nyabrang jembatan watu kapindho kanggo nggayuh observatorium.

B07 Perumahan Teleskop 3 lan Worker

Menara Teleskop paling gedhe ing kabeh diwenehi label “Menara 3” lan rekayasa teknik sing apik banget, sanajan mung lemah interior diakses. Rute menyang payon (lan gantri sing sempit munggah ing struktur) yaiku mudhun saka ndhuwur. Ing sisih ndhuwur kubah ditutup. Jejer menyang menara yaiku garasi cilik. Perumahan Buruh: Kidul saka Teleskop minangka quartet struktur, saben antarane siji lan telu lantai pekerja kanggo njelajah.

B08 Dalan utama lan tunowongan tenggara

Jupuk dalan tarmac saka desa Ahkdar utawa nyabrang trek sepur ing sisih kidul, lan sawise navigasi persimpangan, ana trowongan dalan cilik (ditandhani “T1”) kanggo navigasi ing gunung sampeyan.

Zona 4C: Al Sharim Pass

Sanctuary candhi lawas iki milik desa lan farmsteads modern Dotted ing bukit sing mandheg. Promontrasi paling dhuwur ngemot pirang-pirang bangunan modern babagan sisa wilayah liyane, sanajan ana sawetara sing rusak amarga sebagian rusak amarga unsur-unsur lan perang.

C01 Entrance Pass Utara, Fandsstead

Ing ngisor bluffs lan sisih ndhuwur gunung iki minangka omah cilik kanthi taman sing ana. Papan kasebut nawakake views gedhe menyang Marshland. Ing mburi farmstead iku tilase sing tumuju ing dalan ing sisih lor menyang Al Sharim Pass, lan jembatan dalan watu lawas sing nyabrang.

C02 Farmsteads Vista sisih lor

Ing promosi ngisor sisih wetan ing sisih wetan bangunan utama yaiku koleksi telung omah, lan sawetara tetanen sing diuncalake ing tebing ing ngisor iki.

C03 Al Sharim Pass (Gorge lan Kuna Bridge)

Pass dhewe amarga kulon pemukiman, ing ngisor dalan tarmac utama sing mimpin saka observatorium. Antarane crags Rocky minangka jalur gorge sing nggawa sampeyan ing sangisore jembatan watu kuna (kanthi dalan) lan mudhun menyang lawang bulan Bazaar Ahkdar. Ana “poin scramble” (rocks kanggo menek yen sampeyan diserang) ing sadawane jambon, nanging elinga sampeyan mbebayani ora bisa uwal saka ambush sing wis entek.

C04 Pemukiman lan Pengawas Al Sharim Al Sharim

Ana rong tlaga cethek cilik kanthi jembatan sing kurang ing antarane dheweke, lan macem-macem omah omah ing sisih lor-kulon pamukiman. Struktur kasebut kalebu pasar lan sanajan wis tuwa, ana ing dandani banget. A kebon wit-witan Semono uga Sindhunata bushes wis disiram, cedhak karo rereget sing ana angin liwat tengah kutha, ngliwati papan sing gedhe; Tumpoan sing bisa didhaptar utawa menek ing njero ruangan, yen sampeyan lagi dilindhungi tampilan ing sekitar sekitar sacedhake.

C05 Menara sing rusak lan utama

Ing sisih kidul kutha minangka dalan rereget utama lan bangunan kanthi bangunan omah sing ana ing sisih cilik ing bluffs cilik ing papan pertanian rock lan tiered. Cedhak karo watchower yaiku sisa-sisa bangunan suci lawas; Turret kanthi tangga spiral sing luwih saka landmark tinimbang lokasi taktis.

C06 Senyawa bukit

Ing papan sing dhuwur ing sisih wetan kutha yaiku dalan rereget sing dituju menyang sisa candhi kuna, saiki meh ora bisa ditemokake, ngirit sawetara bagean tembok sing rusak. Umume promosion bukit iki yaiku sawetara apartemen townhouse sing lavehouse, ana sing duwe toko pasar ing lantai lemah. Tanduran loro wit, jalur, lan loro munggah ing pinggir wétan sing tajem uga kudu dipriksa.

C07 Mandhegani kebon

Kubang sisih kidul ing gunung ing antarane Al Sharim Pass lan Ahkdar Village kalebu sawetara residu sing diubengi langkah-langkah peternakan utama ing kebon pertanian, sing akeh copious jumlah. Gunakake Ascenders uga dalan dalan kanggo navigasi lan ngubengi bagean kasebut.

Zona 4d: Desa ahkdar

“Kutha lawas cocog kanggo pertunjukan,” minangka salah sawijining panulis sing nutupi kudeta lawas sing ora ditulis. Situs Warisan Donya kalebu wilayah utama, lan wilayah Grand Bazaar (pasar) nemtokake setengah kulon, dene apartemen modern nggawe wétan.

D01 Gapura Kulon

Dalan utama ngliwati kulon ing sisih wétan liwat gapura iki. Nutup, ing njaba gapura lan nyambung tembok sisih lor-kidul yaiku stasiun gas lan omah, uga telung struktur apartemen cedhak karo menara komms. Ing njero tembok ing sisih lor yaiku pasar sing ditutup, lan trek mbukak menyang bukit sisih lor lan Al Sharim Pass. Kidul pasar interior minangka papan dolanan lan taman, dalan pejalan kaki saka tembok (Southwest pojok) lan struktur sisih kidul-kulon) lan struktur sisih kidul-kulon) lan struktur sisih kidul-kulon) lan struktur terpadu menyang kluster Residences ing njaba Tembok Kidul.

D02

Blok kutha sing ana gandhengane sing sithik (ing sisih lor) lan alun-alun sing mbukak udhara ing endi kain sing dikethok ing macem-macem warna. . Sisih lor ing kene minangka bagean saka tembok kuno lan dalan ing sikil. Kidul luwih dhuwur, apartemen lantai papat cedhak gapura kidul.

D03 Souk kuno lan gapura kidul

Pusat desa Ahkdar minangka bazaar utawa sukso sing apik banget, pasar sing nyemprot kanthi papat menara lan bangunan sing ana ing sisih loro alun-alun sing mbukak kanthi patung. Nyana lengkungan, karya ornate ornate oranye lan ireng, lan mbingungake toko, apartemen, lan jancong, uga tangga ing payon ing ndhuwur. Sisih lor pasar iki yaiku dalan utama lan sawetara langkah kuno nganti teres petani. Gapura South: South Pasar minangka klompok apartemen omah sing kandhel, istirahat ing tembok sisih kidul, lan mung sisih kulon istirahat yaiku metu sing metu. . Nawakake akses langsung menyang stasiun sepur (sisih kulon) lan kamar mandi (wétan), lan jembatan kuna sing ngidini akses ing sisih kidul sisih kidul Teluk Teluk Sarif (Zone 6A).

D04 Gapura Timur lan Ahkdar Hotel

Gapura Timur duwe akses dalan tarmac menyang apartemen omah ing sisih wetan ing sisih wetan ing kene, lan gampang akses menyang struktur apartemen sing cedhak lungguh ing sisih lor sisih lor lan gapura tembok sisih kidul. Dipasang ing gapura, mung kidul, yaiku Hotel AHKDAR. Sisih kidul iku tembok sisih kidul kanthi akses interior lan ascender menyang crenaior eksternal. Ahkdar Hotel: Hotel iki diubengi apartemen, lan duwe sawetara lantai interior kanggo mriksa. Ing lemah minangka resepsi lan bukti konflik; Kantong pasir dipasang ing tembok. A sudhut stairwell ngidini akses menyang kamar lantai loro. Munggah ing lantai papat yaiku dhasar operasi al Qatala. Gunakake tangga kanggo nggayuh atap lan ndhuwur gapura tembok tembok. Timur Ahkdar Village: Timur “desa utama”, ngluwihi tembok, kapadhetan omah whours lan bangunan dadi luwih cilik lan luwih cilik. Dalan utama saka kutha ngidini akses menyang omah kulawarga siji lan stasiun gas (sisih lor), lan papan tambahan, dalan reged lan peternakan.

Toko, Bank lan Hotel

Tindakake dalan utama saka desa utawa nemokake kaya sing adol trek sepur, kanggo nemokake mall toko cilik lan parkir, bank, lan hotel biru-putih. Terusake wétan kanggo nemokake akeh mobil cilik lan rong stasiun gas sing cedhak karo kutha anyar.

D06 Bandar Baru Ahkdar

Didhelikake Watertwer putih ing sisih kidul lan Menara Komms sing luwih gedhe ing sisih wétan yaiku suburb sing diarani kutha anyar, mung sisih lor bandara. Ing tengah wilayah kasebut minangka bangunan apartemen karo toko ing sisih lor, pusat medis ing pinggir sisih lor, lan loro gudang cedhak karo sepur trek.

D07 Terusan Samudra lan Jembatan

Iki minangka tanah lan segara: Ana jembatan ril, jembatan dalan gedhe, ing ngisor iki terusan konkrit lan mbukak menyang segara. Iki ing wektu iki, sampeyan kudu mikir babagan sinau ing endi telung arteri utama Al Mazrah bisa nuntun sampeyan, utamane yen sampeyan nyopir kendaraan lan prau. Tetep Frosty.

Sektor 05: Al Mazrah: Southwest

Zona 5a: Cemetery El Samman

Kuburan kuburan lawas dikubengi dening promosi rocky rock, lan desa sawlogged ing sisih kidul. Tugu iki menyang Gugur, kuburan sing paling penting saiki wis dipercaya lan ora jelas, utamane kanthi kolom banyu sing ambruk banjir. Wilayah kasebut dibukak ing unsur, kanthi tembok watu sing rusak nemtokake wates.

A01

Struktur apartemen sing modern modern wis dibangun ing dalan gedhe, sing paling gedhe sing duwe Café Interior. Struktur sisih dalan gedhe udakara telu lan papat crita sing dhuwur, lan apartemen paling adoh ing West West duwe toko lantai interior ing cedhak stasiun gas cilik. Cedhak sisane pelatih yaiku priksa militer njaga jembatan utama kanggo Port Hafid lan Sa’id City. . Sisane struktur Riverside siji-siji yaiku toko, nampilake toko elektronik lan ponsel, toko piranti, umbah-umbah, lan outlet Grosir cilik.

A02 Pasar ing dalan

Nyabrang saka papan reklame ing pinggir dalan (sing bisa munggah minangka titik Vantage) minangka omah promosi rock rempah sing ana bibang pasar sing ditutup kanthi rak kosong. .

A03 Kampung Zaya

Lungguh ing dasar gunung ing ngendi Zaya Observatorium ing ndhuwur, minangka area omah sing ukurane, segmen ing sisih lor-kulon, gunung-gunung ing sisih lor lan wétan menyang sisih kidul. Ana sekitar 20 bangunan ing kene kanggo njelajah, kabeh kanthi interior lan akeh sing nomer loro (utawa katelu). Dheweke kalebu saka omah sing sithik kanggo blok meneng cilik. Elinga stasiun gas menyang sisih lor-kulon.

A04 Plateau kuno

Loro struktur kuno cilik sing ana ing promontrory rock sing kurang lan cukup. Saiki mung sawetara blok pasir lan upaya, ana pemandangan ing kuburan (sisih lor-wétan) lan sawah desa (tenggara).

A05 Kuburan El Samman

. Lemah ing sisih wétan wis surem, lan menara banyu ambruk ing sacedhake. MAUSOLEUMS Cilik ora bisa diakses. Southwest yaiku papat struktur omah (kabeh rong lantai dhuwur). Wétan ngluwihi tembok kuburan yaiku dusun bangunan lawas kanthi rereget Trail sing mlaku ing tengah. Sisih lor kuburan yaiku rong struktur omah cilik cedhak dalan gedhe.

A06 Senyawa dalan

Ing dalan menyang Teluk SARRIF (yen sampeyan pindhah ing sisih wétan) lan trek utama yaiku senyawa kayu yaiku senyawa tembok, blok cilik sing ana ing dalan lan rereget Trailer. Sampeyan bisa mandheg kanggo gas ing kene uga.

A07 Promosortor Kidul lan Menara Comms

Antarane kuburan lan Sawah Village minangka promontrory rock lan substasi listrik sing kurang lan nawarake sacedhake sing apik lan dhuwur.

Zona 5B: Sawah Village

Tingkat segara sing nyebabake desa pesisir iki bisa dibuwang ing jero banyu, kanthi kapal barang sing ditabrak sing dadi gejala tinimbang panyebab penduduk sing dievuated.

B01 Papan di Laut Inlet

Lungguh kanthi rapet karo inlet sing nggegirisi ing pinggir samodra yaiku papat struktur omah gedhe kanthi rong lantai lan akses langsung menyang garis rilcar.

B02 Vista Point

Peninsula sing gedhe banget ing saindenging Kampung Sawah rawuh lengkap karo parkir lan jalur bunder sing tumbak menyang plato pejalan kaki kanthi rong banyu ornate. Samodra wis nrima dalan utama cedhak landmark iki.

Pasar sing ditutupi

Tinge ijo menyang banyu banjir saka wilayah pesisir cilik iki nuduhake kepriye karusakan ing desa Sawah, lan ngetutake rute ing dalan utama. Jalur sing apik lan mlaku ing pinggir samodra nyebabake struktur pasar sing ditutup, lan menehi tandha ing sisih kulon kutha.

B04 Kampung Pusat Kampung Tengah

“Village Sunken” saka Sawah, kanthi tembok segara sing dilindhungi Dijupuk lan umume sisih kidul sisih kidul pinggiran ing njero tank intrusion. Sisih lor utama “Lake Lake minangka struktur omah sing lungguh ing lemah sing luwih dhuwur. Iki udakara sepuluh resides sing sregep, siji-sijine sing sumebar ing sadawane lemah lor, uga stasiun geni lokal kanthi menara abang sing gampang dicelupake. . Terusake menyang pusat utama kutha, ngliwati Bank Adal (banjir), pasar sing dawa bisa nyimpen ing sisih dalan banjir, lan toko ndandani banjir (banjir). Terusake sisih wétan menyang pusat utama kutha, bunder kanthi jam kerja lawas sing bisa sampeyan tikel ing ndhuwur. Ana hotel putih sing ditutup, biru-banyu (banyu sing luwih cendhek), kutha burger cilik, lan fasilitas medis (fasilitas medis (banjir) sadurunge banyune wiwit surem lan luwih dhuwur.

B05 Intrusi Tanker Minyak

Tanker Minyak Buta Wis Keturunan Kidul saka Kidul saka Village Sawah, mbuwang sawetara kargo, nggawe bencana ekologis yen iwak sing mati lan dadi papan sing paling apik kanggo para operator sing mandheg. Antarane rong set gubuk fishing cilik, Super Tanker dhewe minangka tembelan sing cocog karo tumpukan, lan jembatan sampeyan bisa neliti, bebarengan karo sawetara hull interior, sing duwe sawetara Titik akses sing menarik lan papan ndhelik.

B06 Desa Sawah Timur

Stasiun gas ing sisih wétan kutha nandhani lokasi ing endi banjir surut, lan ana omah-omah omah, lan ana loro omah ing dalan utama, sing bisa diakses, bebarengan karo sawetara gudang cilik.

B07 Shoreline Derricks

Telung Derry lan Menara terus ngompa minyak saka lapangan pesisir, sanajan ana kahanan sing ora bisa dingerteni saiki.

B08 TERGO CARGO

Ingkang kaping pindho saka telung tanker minyak sing gedhe-gedhe sing wis mbukak ing wilayah langsung, iki dhaptar ing sudut wedhi sing nggegirisi, cedhak karo sepur wedhi wedhi lan pinggir kidul kidul ing desa Sawah. Sampeyan bisa njelajah jembatan lan dek kapal, kalebu area jero banyu, nanging terus bisa diakses.

B09 Kayak fapping beach

Kapal mancing cilik wis diseret menyang lokasi moorpu sing ora becik ing promosion palem sing diisi palem palem ing antarane desa Sawah lan teluk Sariff. Ana mlaku-mlaku ing saindenging.

B10 Kapal wong mati

Kapal tandhing ing sacedhake desa Sawah gampang ora kejawab, amarga ana ing garis wedhi metu ing samodra, mung jembatan kapal sing katon. Sisane kapal (nuding sisih wétan) disusut, lan interior kapal, kalebu akeh sing ditahan, bisa diakses yen sampeyan lagi nglangi. .

Sektor 06: Al Mazrah: Kidul

Zona 6A: Teluk SARRIF

Omah menyang perikanan sing migunani negara, bay iki njaga sejarah Al Mazrah, uga Adal. Isine bagean ing kutha sing sregep karo suburbs, resort modern, lan sawetara pulo cilik. Telpon saka tugas®: Perang modern® II .

A01 Stasiun gas lan dalan menyang teluk sarrif

Jejer menyang dalan gedhe sing dipérang lan diuripake Sarif Bay yaiku stasiun gas, lan sisih wetan dalan yaiku checkpoint militer, sawetara blok-gabion lan stasiun transformer cilik. Tembok-tembok biru sing cerah saka omah-omah lokal ing dalan kasebut ngidini sampeyan ngerti sampeyan cedhak karo Bay dhewe, kaya menara banyu pirus.

A02 Sawit Grove Lan Olahraga Watching

Ing pinggiran sisih kulon kutha, ing polos banjir ing ngisor bukit watu minangka senyawa cilik ing endi pirang-pirang wit kurma sawit sing tuwuh ing alas. Salajengipun South isih dadi tontonan cilik sing madhangi dusun dening inlet samodra (A03).

A03 Inlet Hamlet

Jalan Kidul, dikumbah ing sisih wétan ing desa Sawah sing banjir (Zona 5B) terus sisih kulon kanthi jembatan sing kurang lan menyang teluk SARRIF. Ing kene sampeyan bakal nemokake checkpoint gaya militer liwat inlet pristine (yen sampeyan ora nglirwakake Refused sing kasebar), diubengi omah mancing. Tindakake rereget traet sisih lor-wetan kepungkur sawetara omah tambahan menyang jambatan tunjangan (A02) diubengi bukit rocky rempah sing bisa entuk sawetara panutup sampeyan.

A04

Ing ngisor iki bluff lan kidul saka dalan utama yaiku resort sprawling, kanthi kwartet kemah Pantai ing patio ekstensif, kolam renang kayu, lan kolam renang ing ndhuwur. Interior Resort: Hotel Sandia duwe resepsi ing sisih wétan lan dibangun ing sekitar forecourt interior mbukak menyang langit. Interior Lor kalebu saka pawon, kamar koridor lan kamar sing ditunjuk, kamar server cilik lan umbah-umbah. Ndhuwur, lan diakses dening langkah-langkah ruangan, yaiku kamar konferensi ing ndhuwur resepsi. Ing sisih lor-wétan sisih wétan yaiku rong struktur, saben ngemot ruangan liyane sing ditunjuk kanthi apik, lan ing sisih wetan yaiku Hookah Lounge kanthi akses blumbang.

A05 Shoreline Bay Sarif West

Sisih sisih kulon Teluk SARRIF disegerake dening Tarmac Roads, kanthi omah omah biru, apartemen kanthi pasio sing mandheg, “tandha iwak”, toko iwak lan kutha burger. Lor minangka pulo cilik sing ana ing sisa-sisa struktur lawas, saiki dhasar. Dening pantai lan longboat fishing yaiku stasiun geni.

A06 Peninsula Mercusuar

Semenanjung pulo gedhe nampilake mercusuar, pirang-pirang gubuk mancing lan bintik-bintik sing ana lan jeti ing sisih kidul-kulon, loro gedhong pejuang cilik, lan gudang apartemen kanthi tanpa lemak. Mercusuar duwe apartemen ing senyawa, lan interior duwe museum karo gaman, lan tampilan akuatik ngubengi menara pusat, sing diakses saka njero ruangan. Ana akses ngisor atap uga tangga menyang gantry lantern dhewe. Amarga wetan mercusuar ing tutuk teluk yaiku pulem wit pulau, papan kanggo ndhelikake, nanging nawakake tutup cilik yen sampeyan kudu uwal.

A07 Sarrif Bay North (menara banyu biru)

Mayoritas Teluk SARRIF minangka kutha, storefron, lan struktur tartamtu ing ngarep segara ing ngarep segara (restoran iwak, lan gudang iwak-bumbung U-wangun minangka pasar iwak utama. . Kulon yaiku nggunakake struktur, panel solar, lan omah. . Timur minangka pusat sisih wétan-kulon ing antarane quartet apartemen ing sisih lor, lan pasar, lan pasar sing ditutup ing sisih kidul-wetan kanthi stasiun gas). Suburbs Lor: sisih lor kutha tengah iki, bangunan isih biru sing padhang, nanging kurang nomer, lungguh ing lereng gunung sisih kidul dalan gedhe. Northwest minangka menara banyu pirus, landmark sing apik. Uga goleki landmark sing luwih cilik – bunder cilik kanthi model model ing tampilan – sing nyambung dalan utama menyang dalan gedhe.

A08 Grumbulan lan bangunan omah

.

A09 Waca rangket mata

South Pasar Iwak Biru-Biru Biru Biru Gedhung yaiku peluncuran prau konkrit, kapal ungu ornate, loro jetties, lan teluk Timur. Ing sisih wetan teluk yaiku huts mancing, omah warna salmon, prau sing rusak, mbukak gudang, loro bocah cilik lan peluncuran prau konkrit cedhak inlet alas al bagra benteng.

A10 Jalan Raya Ahkdar (jembatan kuna)

Ana sawetara tilase lan dalan liyane saka dalan sing dipérang utama ing sisih lor, nanging iki sing paling apik banget. Jupuk jembatan kuna saka ahkdar desa sisih kidul menyang bunder telung dalan, lan tindakake sisih kidul-wétan menyang beteng, utawa sisih kidul-kulon menyang Teluk Sarif.

A11 Plateau rendah lan farmsteads

Ana lemah sing amba banget karo hillocks rocky sing kurang, lan warga negara sing wis dibangun papat senyawa tembok sing ana ing saindenging bagean kasebut, loro sing duwe lapangan. . Elinga Menara Comms mung sisih wetan telung dalan (A10).

Zona 6b: Bandara Al Malik

Terminal menyang sisih kidul Al Mazrah, bandara modern iki nyampur arsitektur tradisional lan modern kanggo kegiatan bisnis lan luang. Menara kontrol ing cedhak segara wis nyedhaki.

B01 Tekan Bandara

Jejer dalan gedhe ing dhuwur, nanging diakses (liwat kendaraan) kanthi ramp sing luwih dhisik, mlebu ing bandara kasebut kasusun saka dalan-dalan kaya kraton kaya ing ngarep terminal. Rong cukuran sing diukir (saben karo bal tembaga gedhe) nggawe iki gampang ditemokake saka kadohan. Yen sampeyan kepengin main panganan, kutha burger bisa diakses ing dalan gedhe, cedhak karo tanda lan tiwas lan menara komme sing nawakake pandangan ing sacedhake.

B02

Sisih kulon bandara kasusun saka depot Depot lan jembatan sing diukir, kiosk sewa mobil (struktur parkir putih, struktur parkir putih sing gegandhengan karo bangunan terminal. South Loading minangka gudang loading dawa kanthi arlesty, lan depot bahan bakar kanthi truk sing diparkir nalika tekan taxiway.

B03 Bandara Terminal

Interior utama bandara kanthi apik, nanging isih ngemot pirang-pirang dalan, koridor, kamar, skylights lan lokasi kanggo ngapalake. Ayo pindhah saka lawang utama (sisih lor) lan njelajah fasilitas kasebut. Tuntutan bagasi: Saka titik gulung tarmac U-berbentuk U-berbentuk U-Off, ana pirang-pirang doorway kanggo mlebu, judhul Murah Kahagam kanthi papat carousels. Priksa ing sisih kulon kanggo toko kopi sudhut (lan bali metu menyang pawon, area parkir eksternal, lan pengadilan panganan dening terminal). Sisih sisih kulon bangunan kasebut yaiku koridor sing morridor (liwat lawang “3”) menyang struktur njaba lan parkir (lan duwure cedhak gendheng). Priksa: Kepala kira-kira sisih wétan saka bagasi ngaku kanggo nggayuh pameran utama. Kidul minangka bank monitor ing ndhuwur doorway kanthi “tekane” ditandhani. Jelajahi mriksa ing wilayah; Ing mburi desks minangka sabuk conveyor koper kanthi akses menyang checkpoint keamanan, uga tangga nganti gendheng. Keamanan: Kepala Lor lan Timur saka mriksa kanggo nggayuh kantor keamanan, banjur ngubengi sudhut maneh (madhep kantor ing sisih kidul, kanthi potongan karep ing sisih kidul karo scanner koper lan detektor logam. Watch kanggo mungsuh mudhun saka langit ing kene. Sawise liwat keamanan, sampeyan duwe tandha sing nuduhake toko (kiwa) lan pamindhahan internasional (tengen). . Iki terus ing sisih kidul-wetan, lan uga nawakake metu jendhela sing mbukak saka bandara sing mudhun menyang Tarmac ing ngisor iki. Terminal: Tindakake “Gapura Boarding 1 lan 2” Tandha saka Escalator kanggo njelajah “terminal” iki. . Pengiriman lan Nampa: Ing njaba lawang lawang kaca sing ditandhani “2” minangka tangga gendheng lan mlebu kanggo ngirim lan nampa, ing ngisor pengadilan panganan. Kamar panyimpenan inter-Nyambung ngidini sampeyan bali menyang pengadilan panganan utawa tumuju ing Runway. Akses koridor: ing tembok sisih kulon sadurunge eskalator terminal minangka tandha kanggo pamindhahan internasional lan tunggu. Iki minangka sisih cendhak ing sisih wétan bandara saka pengadilan panganan. Katon sisih kidul liwat jendhela arched kanggo ndeleng lawang logam lan ruangan nonduksi; kamar istirahat sing diakses saka gantri njaba. Terusake mudhun koridor ing papan sing kapisah lan jembatan papan penumpang (unggul kanggo taxiway). Lounge Lounge: Sambungake menyang “Monval” Monitor “ing ngarep lawang, utawa liwat keamanan utawa akses koridor, utawa sambungan skylight, utawa sisih wétan. Concourse stres metu ing pasangan eskalator. Sirah mudhun eskalator lan sampeyan lagi mlebu taxiway. Ing ngisor eskalator minangka lawang sisih, saben ndadékaké garasi perawatan gedhe mbukak menyang taxiway. Salah siji sisih eskalator minangka lawang menyang garis ndhuwur lan tunggu wilayah ing tanduran tanduran. Kamar lan Gerbang Board: Kepala West ing sadawane concourse utama kanggo tekan kamar turu (sisih lor) lan Gerbang Board (South). Ana rong gerbang, disambungake menyang jembatan pesawat sing nyelehake sampeyan menyang taxiway. . Elinga rong lawang pangopènan sing nyebabake depot bahan bakar ing njaba lan tangga gendheng. Atine Bandara: Ana wolung tangga sing eksternal ing bandara bandara bandara sing bisa digunakake kanggo nggayuh atap yen sampeyan ora mandheg saka ndhuwur. Atap kasebut ditanduri skylights, nggawe mudhun luwih gampang tinimbang pendakian.

Runway (West)

Taksi konkrit gedhe duwe kendharaan, macem-macem titik akses menyang interior bandara lan depot bahan bakar ing cedhak parkir, lan kawah saka pertempuran anyar. Iki minangka jembar ing endi Cover Cover ora dadi pilihan, nanging nawakake rute langsung ing fasilitas kasebut, lan menyang menara kontrol.

B05 Runway (Wétan)

Munisi sing bisa nyebabake karusakan kritis ing papan lan bancar banjur menyang sonten. Elinga menara konkrit (loro ing sisih kidul, sisih lor ing pesisir wétan ambang bandara) sing ana batere bedhil. Saiki bisa digunakake minangka posisi sing dhuwur. Tarmawe Tarmway dhewe nawakake sithik, kajaba saka kawah lan kendharaan.

B06 Menara kontrol

Ing dalan landasan minangka menara kontrol, manawa dadi papan snipers. Sekeliling menara minangka amba tarmac, pantai (ing sisih kidul) lan loro hang hang pesawat, saben jet sing diparkir. Bangunan menara kasebut duwe area kantor sing luwih murah kanthi gendheng skir; Ing njero ana pirang-pirang kantor lan eskalator menyang balkon mezzanine lan kantor liyane lan kamar konferensi. Menara kontrol: njupuk kabel ascender kabel ascender, utawa undhak-undhakan tembok konkrit (loro bisa diakses saka interior ing njero kapindho), utawa pengurangan njaba saka atap ngisor. Kamar kontrol duwe loteng eksterior bunder, banjur undhak-undhakan menyang kamar ndeleng, lan tangga saka ndhuwur struktur. Cacahe mlebu nggawe mbela iki luwih akeh dibandhingake karo menara bandara ing Verdansk. Nanging, tampilan kasebut minangka kesengsem kaya sing adoh.

Zona 6C: Al Bagra Benteng

Definisi sejarah abad pertengahan wilayah kasebut, kutha tembok tembok iki minangka museum sing darmabakti kanggo nampilake teges budaya nganti pendhudhukan. Elingi pabrik cuyu gedhe ing sisih wétan, spilllover saka teluk sari sing jejer.

C01 Dermaga lan gudang

Cedhak ing sisih wétan Teluk Sarif Sarif (Zona 6A) minangka promosory karo Wharf lan pirang-pirang struktur gudang. Pesisir sisih kulon lan kidul yaiku tajem lan rocky, kanthi tangga lan langkah-langkah nganti halaman gudang. Ing sisih lor ana papat jetties lan area parkir ngisor, gudang cilik lan gubuk cilik, lan gudang-gendheng biru sing ngemot peti, cedhak karo salah sawijining benteng certe. Yard Warehouse: ing ndhuwur bluff yaiku parkir sekitar papat struktur ukuran sing apik; Gudang berbentuk L, Gudang mekanik abang, kantor raksasa, gudang raksasa kanthi skylight sing bisa busak, lan kantor cilik ing sisih kidul-kulon. Cathetan ing cakrawala sing adoh ing samodra, “gulag” katon, begja sing ora bisa tekan nalika operasi pertempuran normal. Penjara iki mbukak yen sampeyan wis mudhun, lan pengin mbuktekake mettle sampeyan sadurunge bali menyang pertempuran. Digunakake ora bisa ditrapake.

C02 Jembatan lan mlebu kursi

Watu watu sing nyengsemake banyu sing nyabrang banyu ngidini akses menyang ngarep benteng. . Ing Jalur Roy ing ngarep benteng kasebut minangka saluran saluran sing tumuju ing pantai sing biasane, lan telung pendhudhuk cilik cedhak karo trafik listrik. Saluran konkrit ndadékaké portcullis ngidini akses menyang siset subternanean ing ngisor benteng kasebut dhewe.

C03 Al Bagra Benteng

Museum Musi Bagra Benteng lan situs sejarah yaiku pirang-pirang crenai, battul, interior sing gedhe, maze perangan ing njero lemah, lan liya-liyane. Muter II Peta Multiplayer Jeneng sing padha ngidini sampeyan sinau sawetara topografi struktur kasebut. Entuk pangerten sing luwih apik kanthi nggoleki lan njupuk gambar peta label; Dheweke ditanduri kabeh beteng. Ekstra Utara: PortClis CISTER sing murah ngidini akses ing ngisor iki. Ascender utawa dalan utama ngidini sampeyan tekan parkir lan rong pipa tiket, diapit karo turrets lan loro penempatan meriam. Terusake sisih kidul menyang forecourt mlebu. Eksterior Timur: Wisata ing dalan tarmac kanggo nggayuh gubug informasi lan mlebu liwat lawang kayu sing dibukak gedhe menyang lawang sisih cedhak karo barracks. Mung kidul ramp mlebu minangka akses portlitis menyang cistern. Aja lali yen Ascenders ing Turrets, ngidini sampeyan tekan Battle Upper. Eksterior Kidul: Outcrop rock sing dawa lan tajem tegese titik sisipan vertikal yaiku rencana ing kene; Gunakake Ascenders, tilase rereget lan kesenjangan ing Battlement njaba kanggo entuk akses. Battlement ngisor uga duwe lawang lengkungan sing bisa digunakake kanggo mlebu ing wilayah munitions. Ing sisih kidul sisih kidul, pakunjaran wis sebagian dirusak, ngidini akses liwat tembok njaba sing rusak. Kidul-Wétan areng cannon placement, lan tumpukan rubah lan celah ing tembok supaya wacan menyang wilayah pelatihan. . Sisih sisih kulon: Nawakake nomer akses paling ora, njaba sisih kulon uga duwe kantor tiket, lan akses cepet menyang Battlement Kidul ngisor. Ketik gapura lan menyang bahan muni lan gallows. Priksa langkah konkrit menyang gudang kanggo portullis cistern. . Cistern: Ing ngisor bèntèng minangka seri tunnel snaring, kanthi mlebu ing sisih lor, sisih wétan, kidul, lan liyane sisih kulon. Trik ing kene yaiku ngerti sepira titik akses (portlullis gapura ana): patang taun ngarep, ing sisih wétan (ing sisih wétan), siji ing wilayah sing ana ing wilayah munisi (kanthi tongkat tumpukan), lan Cistern dhewe, kolam banyu seger kanthi tangga nganti tekan balai mlebu eksternal sing sampeyan bisa ngambah lantai kanggo ndeleng kolam renang. Benteng Nelusuri: Bèntèng sing Sprawling mbutuhake prelu lan ngelingi lan ngeling-eling ing endi lawang, koridor, lan mungsuh bisa uga. Gunakake signpost (utamane ing sumur) kanggo nuntun sampeyan, uga ngelingake rencana geografis ing ngisor iki: mindhah lor menyang sisih kidul saka lawang mlebu (interior) lan metu saka pakunjaran bunder (sisih kidul Tembok). Balai utama mung tangga menyang loteng lantai katelu ing kabeh papat sisih, lan akses kabegjan. Wétan bale mlebu minangka bagean sing luwih cilik saka beteng kasebut; Forge’s Forge (Yard), Lawang East, Barracks (Loro Tutup Lantai), lan Yard Latihan. Kulon saka lawang lawang yaiku mayoritas beteng kasebut (lan peta bebarengan): kandhang (rong interior lantai) lan watu njaba ing wilayah munition ing area munitions berbentuk T. Akses bertengah saka sisih kidul-kulon Forecourt, utawa tindakake menyang gumpalan ing forecourt ndhuwur, tautan sing bali menyang stabilitas. Wilayah munitions yaiku museum loro-lorone kanthi tong minyak ing sisih ngisor lan meriam, lan tangga lan tangga sing akeh.

C04 Dalan lan Residential

Wétan Tembok, Informasi Kiosk lan mlebu lan ngluwihi tembok watu perimeter yaiku salah sawijining bangunan apartemen. Saka sisih lor nganti kidul ana pasar sing ditutupi bandara, kanthi rong jetties ing ngisor iki dhasar bangunan. Ndhuwur tebing pantai ing ndhuwur yaiku limang struktur apartemen, sawetara toko ing lantai lemah, lan dalan sing gabung karo tarmac utama ing parkir (C05). Ana telung omah cilik ing trek rereget sing mudhun menyang area pantai cilik.

C05 Bluffs Coastal (South)

Dalan sing bunderan perimeter beteng kasebut ngliwati dalan-dalan Vista Point kanthi langkah mudhun menyang pantai lan edifice watu kuno ing ndhuwur pasang surut. Salajengipun parkir, parkir, jejer terowongan foundation benteng lan portucullis sing ndadékaké binger sistern ing ngisor benteng. Tukang parkir – dikenal minangka tangkap Nelayan – tawaran lan rong langkah gantry sing kapisah kanggo wilayah pantai sing beda. Tetep Frosty.

Telpon saka tugas: Warzone DMZ Season 04 nganyari Komunitas Komunitas

Telpon saka Perang Duty 2.0

Wis pirang-pirang wulan DMZ Beta kanthi tekane kompleks Koschie ing musim 03 reloaded. Kanthi misteri saka Al Mazrah Brewing mung ing permukaan, kita wis seneng ndeleng pemain sing ana tantangan anyar karo papan iki. Yen ngono, sampeyan ora kejawab, iki katon kanggo nggawe kompleks Koschie ing tetes intel anyar.

Nalika kita ngarepake musim 04, kita nggawa zona pengecualian liyane kanthi rawuh ing peta ukuran medium-ukuran anyar. Rincian liyane babagan vondel lan macem-macem mode lan pengalaman sing bakal ditawakake bisa ditemokake ing woro -jing musim 04, lan blog Pratinjau Taktis Vondel Taktis.

Kanthi kedatangan swara, kita bakal ngreset DMZ (kaya musim 02 kanggo tambahan Island Ashika) kalebu tujuan anyar iki.

Konten DMZ anyar sing bakal teka kanggo musim 04

Kita bungah ngenalake sawetara nganyari musim iki, kalebu revamping menu DMZ kanggo navigasi lan fitur merek tambahan.

Menu DMZ anyar bakal ngemot wilayah ing ngisor iki:

  • Objektif Misi (Misi Pilih)
  • Objektif Lokasi (Peta Tantangan)
  • Maju Operating Dasar (Objek Nganyarke)

Maju operasi operasi

Coba pangkalan operasi maju (FOB) minangka pusat pusat kanggo DMZ. Ing kene, operator bakal ngrampungake tujuan kanggo mbukak kunci upgrade ing DMZ.

Ora kaya misi fraksi ing musim DMZ sadurunge, Objek Nganyarke FOB minangka pasif lan ora mbutuhake pemain kanggo nglengkapi kemajuan kasebut.

FOB dipérang dadi papat kategori nganyari (unsur sing dituduhake ing gambar ing ndhuwur, kanggo tujuan ekskhol mung):

  • Gaman locker
    • Slot Senjata sing Diasuransiake
    • Wektu cooldown sing diasuransiake wektu
    • Ukuran stash senjata kontroverband nambah
    • Dompet Unlock
    • Kapasitas Dompet
    • Ukuran stash utama lan kontra
    • Exfil Pribadi
    • Resep Barter
    • Tuku diskon stasiun
    • Akses misi urgent

    Kita pracaya infrastruktur upgrade anyar bakal ngilangi gesekan sing dirasakake ing operator lan tujuan misi undakan dhuwur. .

    Owah-owahan iki bakal ngidini para pemain maju ing DMZ kanthi efisien tinimbang struktur Faksi-Mung sadurunge. Misi Faksi isih kasedhiya ing menu tujuan misi lan bakal integral kanggo entuk reputasi fraksi anyar (deleng ing ngisor iki).

    Misi urgent

    Kanggo sing pengin nggiling reputasi fraksi sing luwih akeh, kita ngenalake misi urgent ing musim 04. Misi wektu winates iki dikunci liwat objektif upgrade ing fob. Misi urgent bakal muter lan nawakake hadiah kanggo operator sing semangat lan efisien kanthi saben dinane.

    Fitur anyar sing diantisipasi yaiku dompet, sing nyedhiyakake kemampuan kanggo exfil lan nyimpen awis ing njaba jagad. Iki tegese operator bisa njaga dhuwit kanthi lan milih nggunakake infiltrasi liyane. .

    Dompet ora dikunci lan ditambahi kanthi tujuan fob, lan bisa diakses ing pilihan loadout sampeyan sadurunge nyusup.

    Misi anyar lan refresh

    Set misi anyar dirancang kanggo nggarap macem-macem zona pengecualian ing DMZ. Musim 04 bakal ngemot misi anyar lan digarap maneh minangka salah sawijining tujuan aktif aktif ing fob. Misi crita saiki dikunci kanthi entuk reputasi fraksi liwat misi standar rampung utawa rampung misi rampung.

    Zona Pengecualian Anyar: Vondel

    Zona pengecualian anyar nggawa hadiah anyar lan tantangan kanggo operator, kalebu kasus boss lan senjata anyar. Siapke mogok kanthi kacepetan yen sampeyan pengin bullfrog ..

    Dene Vondel luwih gedhe tinimbang situs perusahaan doda Ashika Island, Vondel bakal ndhukung infilasi ukuran sing padha – 18 operator utawa enem total regu.

    Vondel uga duwe kontrak DMZ anyar sing kasedhiya, Intelijen sinyal. Operator bakal hack telpon supaya entuk akses menyang hadiah awis saka kontrak liyane ing wilayah kasebut.

    Kabut Dinamis (Vondel)

    Kaya sing kasebut ing Blog Pengumuman Musim 04, Sistem Kabut Dinamis Kita Bakal Nemu Karo Vondel.

    Kabut mung ana ing swara, diwenehi lokasi ing ngisor tingkat segara lan kanal. Operator DMZ kudu disiapake kanggo ngadhepi kahanan molah malih amarga visibilitas bisa cepet-cepet ngrusak utawa nambah.

    Faksi anyar: Phalanx

    Kanthi musim 04 teka rawuh fraksi anyar, Phalanx. Kangge, fraksi sing direncanakake sing kita kepethuk ing musim 03 wis ora ana sing ilang saka operasi ing DMZ. Ora ana intel sing luwih kasedhiya ing papan sing ..

    Kepala Stasiun Kate Laswell nganakake operasi kanthi Phalanx langsung amarga dheweke duwe kapentingan ing fraksi mungsuh sing ora dingerteni sing wis nyerang swara. Phalanx lan Ireng bakal nglakokake misi bebarengan, entuk Intel kanggo nemokake identitas pasukan.

    Reputasi fraksi

    Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, reputasi fraksi bakal teka ing menu misi fraksi ing musim 04. Faksi Tiar isih dadi set misi kanthi misi crita ing pungkasan. Ing musim 04 misi crita ing saben tingkat saiki ora dikunci nalika reputasi fraksi sing cukup wis entuk. Pemain bisa ngrampungake rong misi standar lan misi cepet kanggo entuk reputasi fraksi. Iki menehi luwih fleksibilitas ing babagan carane luwih akeh.

    Kaya sing wis diumumake, kita bakal ngreset kemajuan raos lan persediaan DMZ sampeyan kanggo nggawa kabeh fitur kasebut kanthi map anyar.

    Kanthi ngreset:

    • Inventori Senjata Kontrol bakal digulung maneh menyang gaman wiwitan.
    • Inventaris Kunci lan Misi bakal diisi.
    • Misi Faksi lan Misi Kemajuan bakal diresiki kanggo nggawe ruangan kanggo pesawat misi sing dianyari.

    ?

    • Slot senjata sing diasuransiake liwat kemajuan raos fraksi sadurunge bakal ngreset kanggo cara anyar kanggo mbukak kunci slot iki.
    • Kanggo kajelasan babagan kemajuan sadurunge:
      • Kabeh misi sadurunge lan hadiah Boss mungsuh – umpamane ganjaran kasus sing sadurunge entuk – ora bakal diresiki, ora bisa dibalekake, saliyane kontra.
      • Mbukak kunci Ganjaran Blueprint sing entuk kasedhiya isih kasedhiya ing loadout sampeyan.

      Nalika kita ndeleng musim masa depan DMZ lan beta sing isih aktif, uga akeh sing nyenengake, uga [diisi]] ​​ing ngarep. !

      Perang ing lapangan perang anyar ing musim 04 Telpon saka tugas: perang perang modern lan telpon tugas: Warzone diluncurake 14 Juni

      Peta Warzone ukuran medium anyar, pitung peta bebarengan anyar (kanthi enem ing diluncurake), papat armamen anyar lan pasuryan sing kondhang (cair) . . . Iki musim 04 saka telpon saka tugas: perang modern II lan warzone.

      Telpon saka tugas: Warzone Season 04 Pratinjau taktis vondel – specgru recon

      Kanggo diluncurake langsung lan wewenang sebagean: laporan intelijen Spestrional ing ringkesan awal lan taktis saka operasi vondel, kanthi intel ditemokake sajrone aku.S.R. Operasi lampu abang, lampu ijo.