Tuku Telpon Warfare Modern Artfare 2 | Tuku game FPS anyar 2022, Call of Duty® в Steam

Tanggal Warfare 2. Tanggal Rilis Modern Anyar

Ing ngisor iki katon ing kabeh perang modern 2 beta tanggal ing wulan September:

Telpon saka tugas ®: perang perang moderi ® II II II lan download salinan digital sampeyan.

Nganti 50% mati * srp

Silang-gen / standar (konsol + PC)

Silang-gen / standar

  • PS5 + 4
  • Xbox x | s + siji
  • Peperangan.net
  • Uap
  • PS5 + 4
  • Xbox x | s + siji
  • Peperangan.net
  • Uap
  • Telpon saka tugas: perang perang modern II
  • Peperangan Pas lan 50 Tiar Skips ****
  • TEAMS TEAM 141 Operator Pack
  • FJX Cinder Weapon Vault ***
  • +

Pilih platform sampeyan

PlayStation (PS5 + PS4)

Pilih platform kanggo mbukak toko digital kanggo tuku Telpon saka tugas ®: perang perang moderi ® II II II lan download salinan digital sampeyan.

* Adhedhasar rega ritel sing disaranake. Ing pengecer sing melu.

*** Desain pencahayaan winates kanggo senjata vault nalika diluncurake.

. Redemption Pasang Pertempuran ditrapake kanggo salah sawijining musim perang modern II perang, utawa sistem sing padha, mung.

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak HTTPS: // www.Callofduty.com

© 2023 Publishing Activision, Inc. . Kabeh merek dagang lan jeneng perdagangan minangka properti sing nduweni.

Wilayah sing dipilih: Amerika Serikat +
Uni Emirat Arab

Lisensi piranti lunak lan perjanjian layanan bakal dianyari. Mangga tindakake link iki [https: // www www.Aktivitas..

Kita wis nganyari kabijakan privasi kita. Sampeyan bisa ndeleng kabijakan sing diubah ing kene. Kanthi terus nggunakake situs web, produk utawa layanan aktif, sampeyan ngakoni kabijakan privasi sing wis diowahi iki.

© Valve Corporation. . . Pilih lapangan Конфидности | Правовововаяа информация | Steam Steam | Возвраты

Приклюенческа игра

Cithakan: игожерonesать Контент, не пододящий
Klik kanggo ndeleng kanggo nggunakake Росмотра на работе.

Насиие реалие для взрослых мясо

ИНформация Klik kanggo nggunakake для бранет Соанет Соанена.

© 2023 Valve Corporation. Все права защищены. Klik kanggoуаркговатетете являются Wikеадтвенностью сх в Влаа и странах.

Telpon Peringatan Modern Modern 2: Tanggal tanggal, platform, treler, kabeh sing kita ngerti

Perang Modern Modern 2 2022 Art Cover

Aktivitas

. Saka tanggal rilis menyang mode game sing bakal teka lan malah rincian kampanye, iki minangka rundown saben detail awal.

Telpon saka tugas . Dene tren kasebut Pungkasane nyedhaki mburi, 2022 isih bisnis kaya biasane kanggo francais. Dipuntedahaken saka Vanguard kanthi game Sledledhammer, giliran Infinity Ward sepisan maneh ing taun iki.

Artikel terus sawise ad

Seri COD kayane njupuk taun langka ing taun 2023 Nalika nerangake peluncuran utama, tekanan kasebut saestu ing game 2022. Ora mung kanggo ngirim ing jangka pendek nanging uga njaga pemain sing puas nalika istirahat.

Artikel terus sawise ad

.

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti .

Artikel terus sawise ad

  • COD 2022: Warfare Modern 2 Tanggal Rilis
  • COD 2022: Warfare Modern 2 Platform
  • COD 2022: Perang Modern Modern 2 Beta
  • COD 2022: Perang Perang Modern 2 Treler
  • COD 2022: Rincian Kampanye Modern Modern 2
  • Apa bakal ana mode zombi ing perang modern 2?
  • Peralatan, Nganyarke lapangan, & Killstreaks
  • Warfare Modern Modern 2 Gunsmith
  • COD 2022: Intzone Integrasi

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 2022 tanggal release

Jumuah, . Iki terus tren taunan judhul cilik sing disebat ing kuartal pungkasan taun.

Kaya biasane, pemain bakal bisa mbukak versi game digital sadurunge mlumpat langsung minangka perang perang modern 2 mbukak kunci ing jagad.

Ing ngisor iki peta sing nampilake kabeh peluncuran global.

Artikel terus sawise ad

Taun iki dilengkapi kesempatan unik kanggo akses awal. , wong-wong sing sadurunge bisa nemu kampanye ing minggu luwih dhisik, wiwit tanggal 22 Oktober. Iki tegese pemain khusus bisa ngrampungake lumantar dalan paling anyar sadurunge mlumpat menyang komponen bebarengan tanggal 28 Oktober.

Related:

Artikel terus sawise ad

Perang modern 2 disetel resmi kanggo ngeculake PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Serion X | S, peperangan.Net, lan uap.

Perang Modern Modern 2 Seni Kunci Ijo lan Putih

Perang modern 2 disetel kanggo mbanting perangkat keras-gen lan saiki-gen.

Saka FPS Boosts Kanggo Grafis sing Apik, Versi Anyar-Gen katon luwih bisa tinimbang sing terakhir-gen. Nalika durung bisa dikonfirmasi, uga kudu dielingake manawa versi-gen bisa uga ana bedane: Leaker duwe Disebut Perang modern 2 bisa dikirim ing pirang-pirang cakram kanggo versi PS4 lan Xbox One.

Artikel terus sawise ad

Kajaba iku, telpon sing penting kanggo insider tom henderson disaranake Iki bisa uga judhul pungkasan sing didhukung ing konsol generasi sadurunge.

Artikel terus sawise ad

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 2022 beta

Terus tradhisi teri, perang perang modern 2 promosi wektu beta mbukak luwih dhisik. .

Ing ngisor iki katon ing kabeh perang modern 2 beta tanggal ing wulan September:

  • Akhir minggu siji
    • (Akses Awal)
    • Sep 18-20 (Bukak Beta)
    • Sep 22-23 (Akses Awal)
    • Sep 24-26 (Bukak Beta)

    Kanthi pre-order edisi saka perang modern 2 ing platform, penggemar bisa njamin akses awal menyang beta multiplayer.

    Kanggo rundown lengkap ing wektu tes, coba sikat kanthi lengkap Warfare Modern 2 Pandhuan Beta.

    Artikel terus sawise ad

    Telpon saka tugas: perang perang modern 2 2022 Trailer

    Mbukak trailer

    Pungkasane dicethakake tanggal 8 Juni Dipuntedahaken a sakepel saka teaser awal.

    Mith Metallica blading ing latar mburi, trailer kasebut nyedhiyakake tampilan pisanan ing kampanye perang modern ing tindakan. Ing saindhenging, kita ndeleng anggota tenaga tugas 141 sing nindakake sawetara operasi ing saindenging jagad.

    Artikel terus sawise ad

    .

    Trailer Game Gamelan Tingkat Peteng

    .

    Artikel terus sawise ad

    .

    Artikel terus sawise ad

    Flightthrough Marina Bay Grand Prix

    . Nalika gamelan Multiplayer lengkap isih durung bisa teka, ringkes ringkes iki nuduhake ringkesan babagan tombol siji 6v6 ing dalan.

    Sadurunge suwe, nanging ora ana sebutno peta tartamtu iki. Kabeh materi promosi ilang saka saluran resmi aktivitas, nyebabake spekulasi peta kasebut dicopot kabeh. A bocor sing dicethakaké Grand Prix bali menyang game kanggo diluncurake.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Multiplayer mbukak trailer

    Diiringi Lagu Pumpukins sing nggegirisi klasik, peluru nganggo swiwi kupu-kupu, perang perang modhèrn 2 srailer nuduhake gamelan saka warzone 2 lan bebarengan. .

    Pisanan resmi Revined media sosial COD 2022 tekan 28 April. Pendhapa tanpa wates nuduhake logo resmi kanggo rilis mbesuk, negesake judhul perang modern 2 ing proses kasebut.

    Diwenehi judhul kasebut minangka terusan langsung ing taun 2019 perang modern, logo kasebut meh padha karo gaya ‘mw sadurunge. Iki wektu, kanggo mbantu mbedakake game 2009 kanthi jeneng sing padha, fitur Romawi ing logo kasebut, tinimbang standar ‘2.’

    Perang modern 2 edisi & carane pre-order

    Perang Modern 2 disetel kanggo diluncurake kanthi rong edisi sing kapisah. Edisi standar bakal mbukak $ 70, dene edisi vault mlebu $ 109.99.

    Perang modern 2 edisi

    Pandelengake item eksklusif sing kasedhiya ing Edisi Valfare Warfare Modern Modern.

    Prajanjian salah siji njamin akses menyang beta mbesuk, dene edisi vault uga nggawa sawetara goodies eksklusif kaya kapacak ing ngisor iki:

    • TEAMS TEAM 141 Operator Pack
    • 4 operator: hantu, sabun, farah, lan regane
    • Pertempuran Pass (1 mangsa) + 50 Trier skips

    Kanggo luwih akeh babagan carane pre-order Perang Modern 2, priksa manawa sampeyan kudu mriksa Pandhuan lengkap ing kene.

    Minangka tindakake langsung menyang perang modern (2019), perang modern 2 fokus ing tenaga tugas saiki sing dikumpulake saiki, John ‘sabun’ Mactavish, Kate ‘Gaz’ Garrick, lan Kate Laswell.

    , Kita bakal mlumpat menyang sepatu saka karakter sing beda-beda kaya sing ditindakake ing saindenging jagad. Saka misi eksplosif pisanan minangka sinetron kanggo tingkat kapindho sing luwih siluman amarga Gaz, kita yakin bakal nemoni sawetara pertemuan sing beda.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Kita uga ngerti ngarep-arep tempur kenderaan sing luwih maju saka apa-apa sing katon ing francais. Apa ndandani truk sing rusak utawa menek metu menyang atap mobil, gamelan disetel dadi luwih apik tinimbang sadurunge.

    minggu metu Saka peluncuran resmi game. Cukup kanthi pre-order kanthi digital ing platform sing diwenehake, sampeyan bisa ngalami narasi anyar wiwit tanggal 22 Oktober lan Blitz liwat crita kasebut.

    Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa

    . Ngluwihi kampanye lengkap nalika diluncurake, misale jek DLC bakal katon luwih lengkap kanggo nggedhekake pasang narasi, sanajan orane konten iki tetep katon. .

    Artikel terus sawise ad

    ?

    Kanthi cepet nempatake spekulasi apa wae sing ora duwe wates wis cetha iku Perang modern 2 ora bakal nampilake komponen zombi.

    Artikel terus sawise ad

    .

    Saka mode adhedhasar tradisional menyang pengalaman kontroversial Der Anfang kontroversial ing Vanguard, penggemar zombie wis mbukak gamut ing taun-taun kepungkur. Sanajan pangarepan kudu mesthi disimpen saiki. Kita bisa uga ora krungu babagan apa wae ing zombie cod nganti Dibutuhake proyek standalone Entuk sirah ing pungkasan taun 2023.

    Telpon saka tugas 2022: perang perang modern 2 mode

    Mod anyar pisanan dikonfirmasi kanggo perang modern 2 diterangake evolusi saka dhaptar lagu gunfight sing diarani Kalah. . Tujuan game yaiku kanggo ngilangi mungsuh sampeyan ing saben babak, utawa ngontrol paket sajrone 60 detik kanthi total.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Kajaba iku, sadurunge bocor Pelangi enem mode inspirasi pengepungan uga pejabat. Dikenal minangka Penyelamat, Mode unik iki duwe pendekatan taktik sing luwih taktik kanggo pertempuran adhedhasar bunder.

    Tinimbang mlebu bedhil, tim pisanan kudu nggawe strategi babagan rong hostages ing peta. Pemain duwe akses menyang gadget anyar, traps, lan bisa nggunakake kamera kanggo mratobat oposisi.

    Gambar Warfare Modern 2 NVG

    Perang Modern 2 Apa bisa kalebu mode Multiplayer sing paling klasik, bebarengan karo tambahan sing seger. Kita uga bisa ngarep-arep ndeleng dhaptar lagu sing rangking “Ora suwe sawise” Bukak uga, yen bocor sing bener.

    Mode gaya tarkov, sing dikenal minangka DMZ (Zona Demilitarian), dikonfirmasi kanthi cara tugas sabanjure. Bocor cod Tom Henderson ujar yen DMZ wis “wis ana ing sawetara pembangunan wiwit awal 2018 (kanthi teknis 4..

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Kanthi count 200-35 pamuter, proyek tugas anyar iki ditindakake ing peta Al Mazone 2’s Al Maznrah. Miturut gosip, Pemain bakal ditugasake nalika ngrampok lan nggarap macem-macem lingkungan sing luwih cilik sadurunge golek ekstraksi.

    DMZ mesthine duwe papat peta unik ing pangembangan. Titik utama Apa peta kasebut bakal eksklusif kanggo mode DMZ. Mula, aja ngarep-arep ndeleng dheweke ing Warzone 2 utawa Modern Perang Komponen Multiplayer Modern.

    Artikel terus sawise ad

    “Kabeh peta kasebut beda banget ing desain. Sawetara ana sing diisi kanggo mbukak, liyane luwih konsentrasi lan kandhel, “ujare insider.

    Artikel terus sawise ad

    Game Warfare Modern 2 Game

    Tim bakal dadi nyerang lan mbela ing pelangi anyar enem mode inspirasi.

    Item sing ditampa utawa dituku liwat mode DMZ utawa Pasar banjur bisa digunakake “ngliwati Multiplayer lan pungkasane Warzone 2,” Tuntutan bocor awal.

    DMZ diluncurake bebarengan karo warzone 2 ing 16 Nopember. Tegese perang modern 2, warzone 2, lan nimbang katelu iki kabeh dibebasake sajrone sawetara minggu saben liyane.

    Telpon saka tugas 2022: perang perang modern 2 peta

    Highrise ing perang modern 2

    Perang modern 2 duwe sawetara peta apik, sawetara bali.

    Ing kasus anyar sing anyar, peta dipérang dadi kategori sing kapisah. Peta inti minangka desain 6v6 khas, dene peta perang dadi papan sing luwih gedhe kanggo para perang ing lemah.

    Artikel terus sawise ad

    Sampeyan bisa njupuk tampilan lengkap saben peta sing dikonfirmasi ing kene.

    Kabeh 18 POIS kanggo Peta New Warzone 2 AL Mazrah diturunake kanthi cepet tugas. Gawan saka perang modern modern asli 2 lan peta cod klasik liyane teka kanggo fruisi.

    Artikel terus sawise ad

    Mangkene kabeh peta klasik ing warzone 2.

    • Quarry – Warfare Modern 2
    • Pertunjukan- cod 4
    • Terminal- Modern Warfare 2

    Ward Tanpa wates menehi tampilan jero sing luwih jero babagan Multiplayer sajrone COD. Kita resmi ngerti rincian babagan papat peta 6v6 lan loro peta perang. Dhaptar jeneng Peta Peta sing digawe ombak kanthi online. 28 Codenames kanthi total .

    Artikel terus sawise ad

    Salajengipun, macem-macem bocor ngusulake haul peta cod klasik saka Treyearch lan Sledgehammer bisa teka ing perang modern 2 ing sawetara tahap ing mangsa ngarep. Diterangake minangka ‘Paket Peta Peta Paling Apik,’ Kita bisa nyimpen kanggo para nuketown, London, lan akeh maneh kanggo ngasilake rilis cod sabanjure.

    Aktivitas ngumumake rong peta klasik, bali menyang perang modern 2 sajrone musim 1.

    Kaya biasane, njupuk bocor kasebut kanthi jiwit uyah nganti kita ndeleng konfirmasi saka pangembang.

    Artikel terus sawise ad

    Peralatan, Nganyarke lapangan, & Killstreaks ing Warfare Modern 2

    . .

    Ing babagan peralatan, claymores biasa, frags, lan lading lading kabeh ditrapake. Nanging gabung ing dhaptar taun iki yaiku pembelakan pengeboran, bledosan sing ngrusak sing bisa mbukak liwat permukaan kanggo mbusak kamar kanthi cepet. . Nanging gabung ing dhaptar yaiku tongkat kejut, bisa narik kawigaten mungsuh kanggo wektu sing ringkes.

    Artikel terus sawise ad

    Minangka kanggo upgrade lapangan, kita ngerti 15 wis matur nuwun kanggo tampilan beta. Kelebihan sing biasane ana ing kene kaya nggawe bisu, kothak munisi, lan sistem piala, nanging cukup pendatang sing kudu dingerteni. Tetes loadout nggawe mlumpat saka warzone menyang MW2, ngidini kabeh wong ing tim kanggo nglengkapi senjata utama sing luwih gedhe tanpa butuh overkill. Kamera taktis bisa diselehake ing lumahing apa wae kanggo nyedhiyakake garis sing luwih akeh. . Sing mung ujung gunung es, saengga bisa nyemprotake ing kene upgrade lapangan.

    Paling pungkasan, kanggo mateni, kabeh standar ing perang modern 2. UAV, Paket Care, pluru cruise, bedhil Sentry, guner chopper, Gunships, juggerAuts, kabeh injek, juggernauts bali maneh kanggo taun liyane ing COD.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Perang modern modern 2 gunsmith nerangake

    Nggolek kanggo nyepetake proses leveling senjata ing taun iki, Aktivisi wis ngalahake sistem bedhil. Tinimbang mbukak bedhil anyar banjur mbukak kunci puluhan lampiran, para pemain bisa mbukak kunci Mbukak kunci lampiran kanggo jinis gaman tartamtu sing banjur nindakake.

    Panampa saiki kabeh penting ing COD. Saben gaman diwiwiti kanthi tampa standar nanging kaping pirang-pirang bisa entuk. Contone, apa sing diwiwiti minangka bedhil serbu bisa morphed menyang smg utawa lmg kanthi panrima sing dilengkapi. Kanthi nggunakake panrima iki, sampeyan entuk lampiran kanggo jinis tartamtu sing bisa digunakake ing senjata sing bakal ana ing kulawarga sing padha.

    Mula, ora kudu nggiling kabeh senjata siji lan kabeh lampiran saben wektu, iki kudu secara dramatis sing dibutuhake.

    Aktivitas Konfirmasi 51 Senjata Utama lan Secondary ing Bukak lan 33 Plancongan Senjata Unik. Ana 10 bedhil serangan, papat bedhil perang, pitung lmgs, enem lmg, enem bedhil markes, telung tameng sniper, siji launcher, lan siji senjata sekunder, lan siji senjata sekunder.

    Telpon saka Duty 2022: Perang Modern Modern 2 Bocor

    Sadurunge nelpon tugas Vanguard malah dibebasake, wis katon kaya yen kita ngerti babagan judhul 2022 kasebut tumuju. Bocor Dating bali menyang September Proyek nggodho ‘Cortez minangka terusan langsung menyang perang modern 2019.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Adhedhasar bocor sing paling awal, para pemain bakal mesthine gabung karo pasukan khusus AS kanggo nglawan “Perang Karajan Normati Colombian Obat Colombian,” Miturut A Laporan saka VGC. Kampanye iki dinuga disetel kanggo ‘‘Redsemption Mati Mati 2, kanthi Realisme Brutal, Animasi pati gore, lan unik unik. Tom Henderson saka VGC ditambahi, nyorot “canggih” a.Aku. .

    “Yen sampeyan nembak ing lengen utawa sikil, dheweke bakal kelangan sikil. Yen sampeyan nembak ing dada, bisa uga ora bakal mati langsung, “ujare Henderson kanthi risak mekanika dismemberment game.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Nanging, iki mbuktekake ora dadi kasus yen perang modern 2 resmi diumumake ing wulan Juni. Saiki kita ngerti kampanye kasebut minangka tindakake langsung menyang perang modern 2019, sawise tugas tugas 141 liwat crita GLOSBONTING.

    Game Warfare Modern 2 Game

    Kita ngerti manawa bocor awal ora akurat minangka perang treler Modern 2’s Shedfase Showcased misi ing ndonya.

    Ing jejere layar loaking layar, kita uga duwe ide sing apik kanggo kolam gaman game thanks kanggo gaman signifikan bocor. Sawetara bedhil saka perang modern 2019 bakal bali, kalebu AX-50, Bruen MK9, MP5, lan MP7. Ana uga ora bisa ditemokake sadurunge senjata, mula aja kuwatir babagan baleni Multiplayer MW 2019.

    Artikel terus sawise ad

    Liyane bocor wis nyebutake manawa peta Multiplayer merek anyar bakal nampilake “estetika sing cerah” tinimbang game 2019, sing dikuasai lingkungan gurun. Gosip Uga dadi pemain bakal bisa milih 4 Perks tinimbang kanggo standar 3, kanthi cepet bali minangka upgrade lapangan.

    Artikel terus sawise ad

    Modern Warfare 2 Integrasi Warzone

    Wis dikonfirmasi manawa tanpa wates pendhapa saiki dikembangake bebarengan game utama sabanjure.

    SEQUEL TO KULIT COYALE ROYALE ROYALE ROYALE 16 Nopember, Ora suwe sawise release Warfare modern. Saka Inovasi Game lan Nganyarke mesin menyang sing anyar Arsenal saka gaman lan peralatan, Integrasi karo Warzone 2 yaiku manawa menehi pengalaman seger.

    Artikel terus sawise ad

    Yen sampeyan ngeklik link produk ing kaca iki, kita bisa entuk komisi afiliasi cilik.