Toko Valoror lan Isi Kosmetik, Kabeh Bundel Kulit Valorant: Tiers, Senjata, Prices – Dexerto

Kabeh bundelan kulit sing valoror: undakan, senjata, rega

Contents

Saben kulit duwe animasi khusus, ganti résiko, efek swara, lan animasi mati. Sawetara malah bisa mekar nalika sampeyan level gaman, ngganti cara sing katon lan reaksi.

Kulit valoror

Sambutan sing sambutan lan seneng karo pemain sing paling jelas lan kepengin banget, jenengku Joe Lee lan aku entuk bathi kanggo game kasebut. Liwat beta tertutup utawa ing papan liya, sampeyan wis bisa ndeleng lagi digarap Toko Valoror lan conto cilik saka kulit senjata lan konten kosmetik liyane.

Tim Konten Premium lan muga-muga sampeyan bakal bisa ngumpulake lan ngatur pengalaman sing tertarik menyang salah sawijining juara PlayStyle, kinerja, utawa bisa uga ana senjata sing mengilap.

Pisanan lan paling penting: Kita peduli nggawe game sing apik. Koleksi ekstra pilihan ora bakal mengaruhi urutane critane critane critane critane, dadi kabeh sampeyan kudu fokus ing nembak lan nembak b, nanging banjur arep. Utawa arep, nanging arep.

Ing ngisor iki, aku bakal nyilem luwih jero konten kosmetik lan cara njaluk dheweke. Mangkene ringkesan cepet sampeyan:

  • Mbukak kunci agen anyar, senjata kulit anyar, kertu pamuter, lan schrays kanthi ngrampungake kontrak agen
  • Mbukak kunci Srengenge Senjata ing toko kanthi nggunakake Valorant Poin
  • “Mekar” kulit gaman tartamtu lan luwih jero tema kanthi mbuwang poin radian
  • Entuk barang ing Peperangan Pass (kasedhiya ing Bukak) ing trek gratis lan mbayar

Toko

StorEomain.jpg

Toko muter senjata lan melee ing rong bagean: Tampilan lan tawaran. Bagean Fitur muter saben rong minggu lan bagean tawaran muter saben dina 2-3.

Poin sing ora jelas, utawa vp cendhak, yaiku mata uang premium sing bisa digunakake kanggo mbukak kunci konten. Vp mung bisa tuku kanthi nggunakake mata uang nyata ing klien game valorant.

Senjata lan Kain Melee

Valorant minangka FPS, lan sampeyan bakal nggunakake akeh wektu kanggo ndeleng gaman sampeyan. Iku mung duwe pangerten kanggo nggawe kulit senjata sing unik, sumber pangaturan khusus utama. Sampeyan bisa entuk ing toko, liwat kontrak, lan pasang perang.

Malah kanthi kabeh kustomisasi sing beda-beda, kita wis siap lan direncanakake, kita wis nggawe kabeh kulit konten sing utamane utamane sing dirancang supaya ora ngganggu gamelan. Dene karakteristik senjata bisa uga ganti nalika disesuaikan dening kulit (model, animasi, efek visual, audio), fitur-fitur kasebut ora bisa diwenehake positif utawa negatif kanggo pamuter. Yen kita nemokake kulit apa wae, ngerti yen ora sengaja lan kita bakal nyetel.

Kajaba iku, penting kanggo dicathet manawa pemain liyane mung ndeleng model kulit kulit sampeyan. Saben pangowahan liyane, saka reloadasi anyar / nglengkapi anyar, kanggo efek visual, mung bakal ditrapake kanggo pengalaman game pribadi kanthi ora ana pengaruh ing pemain liyane (i.e. Vandal karo kulit sing beda mesthi bakal muni kaya mungsuh).

Radianite poin mekar kulit sampeyan

Valorant yaiku ngenalake poin radian minangka cara kanggo mekarangan senjata tartamtu. Tingkat kapisan ora dikunci nalika sampeyan entuk kulit. Sampeyan banjur bisa nggunakake poin radian kanggo mbukak kunci saben level tambahan, sing nampilake kustomisasi kaya efek visual, audio, animasi anyar, finisher unik, lan varian.

Cara utama kanggo entuk poin radian yaiku liwat Peperangan Pass, nanging sampeyan bisa entuk luwih akeh ing toko.

Kontrak

Kabeh pemain bakal duwe rong slot kontrak sing sampeyan maju ing wektu sing padha. Kabeh XP entuk pertandhingan lan misi bakal ditrapake kanggo loro slot, supaya sampeyan ora kudu kuwatir babagan prigel kunci battle.

Slot 1 bakal diisi salah siji pass onboarding utawa kontrak agen. Pemain anyar entuk pass ing 10 undakan. Ngrampungake pass Onboarding Mbukak rong agen sing dipilih. Sawise pass onboarding rampung, sampeyan bakal bisa nglengkapi kontrak agen lan miwiti entuk penghargaan khusus agen.

Slot 2 mesthi bakal diisi karo perang perang, utawa kaya sing disenengi karo crita crita. Sampeyan mesthi bakal maju ing kontrak iki lan entuk hadiah ing dalan.

Kontrak Agen

Valorant_contract_asset.jpg

Saben agen teka karo 10 undakan kontrak, yen wis rampung, menehi hadiah karo kabeh jinis barang khusus – nanging sing paling penting, agen anyar.

Kanggo Kontrak Agent, sampeyan bisa uga bisa tlatah utawa tuku dalan kanggo latihan 5 (langsung menyang agen). Ngluwihi, liwat Tiers 6-10, sampeyan kudu entuk kanthi murni liwat play. Iki carane sampeyan bakal mbuktekake sampeyan pancene minangka viper paling gedhe Viper siji-trick.

Perang pass a.k.a.

Kasedhiya ing Bukak, Pasti Battle Battle Battle menehi rute kanggo maju lan mbukak kunci kosmetik kanthi menehi hadiah kanggo muter Valorant. Ana bakal trek gratis kanggo kabeh lan trek sing dibayar uga. Idea sing padha ing kene, ekstras opsional dirancang kanggo nggawe momen urutane critane game tanpa mengaruhi urutane critane game.

Maneh, sampeyan ora bakal ndeleng past perang lengkap sajrone beta tertutup, urip yen ora ana belanja. Sing kabeh kita entuk saiki.

Joe ‘Swaggernau7’ Lee
Revenue Pimpinan

SwaggerNau7 kerja karo konten kosmetik, lan tim nyimpen paling penting. Laser fokus kanggo ngeculake konten dope kanggo game kasebut mung ditrapake kanthi ngaturake operator kanggo mesthekake operator.

Kabeh bundelan kulit sing valoror: undakan, senjata, rega

Kulit Valoror-kulit

Game Riot, Dexerto

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan valorant yaiku sawetara kulit sing digawe apik lan ahli sing bisa ditindakake supaya bisa nggawe senjata sampeyan metu. Mangkene rundown saben kulit ing Riot Game ‘FPS Taktis FPS, uga kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan dheweke.

Valorant wis dadi salah sawijining game FPS sing paling populer ing saindenging jagad. Pengaruh Drawing Saka Game Kaya CS: Bukak, game kasebut lan pemandangan estports kasebut wis sukses cepet.

Artikel terus sawise ad

Ing jejere kabisan sing warni sing nggawe valorant lan agen-agen kasebut metu ing antarane pesaing, aspek liyane game yaiku kulit. Game Riot mesthi duwe knack kanggo ngembangake desain kulit sing apik lan nglakokake tanpa cacat, lan ora ana sing istiméwa.

Artikel terus sawise ad

Dadi, iki dhaptar rinci babagan kulit sing kasedhiya ing valoror, kepiye regane, lan cara njaluk dheweke.

Isi

  • Harga kulit sing paling valoror
  • Senjata berkembang sing terakhir sing diterangno
  • Ing endi tuku kulit sing paling valor
  • Dhaptar lengkap kabeh kulit sing ora jelas
  • Kulit Kontrak Agen
  • Edisi terbatas valorant kulit

Harga kulit sing paling valoror

Valoror-kulit-tier

Kaya ing seri game riot liyane, kulit sing paling penting ing rangking. Pilih Tier minangka garis kulit sing paling murah lan mulane paling murah, kanthi njagong eksklusif ing mburi skala liyane. Ayo nyilem menyang rega dhasar kanggo saben tingkat lan lambang sing gegandhengan ing toko:

Artikel terus sawise ad

  • Pilih Edisi (SE), Bunder biru: 875 vp (~ $ 10) saben kulit individu, 2930 vp (~ $ 34) / 3,500 vp (~ $ 41) saben bundle.
  • Edisi Deluxe (de), Green Rhombus: 1275 vp (~ $ 16) saben kulit individu, 5,100 (~ $ 62) saben bundle.
  • Edition premium (pe), Triangle Pink sing paling gedhe: 1775 VP (~ $ 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23) saben kulit individu, 7,100 VP (~ $ 82) saben bundle.
  • Edition ultra (ue), Diamond Kuning: 2475 vp (~ $ 30) saben kulit individu, 9,900 vp (~ $ 119) saben bundle.
  • Edisi Eksklusif (XE), Upside-Down Orange Pentagon: Varies.

Saben kulit duwe animasi khusus, ganti résiko, efek swara, lan animasi mati. Sawetara malah bisa mekar nalika sampeyan level gaman, ngganti cara sing katon lan reaksi.

Artikel terus sawise ad

Ngenteni, valorant wis ngalami kulit senjata?

Transformasi bali-kulit

Wangsulan cekak Ya, Valorant wis ngalami kulit. Nanging, iki mung kasedhiya kanggo sawetara senjata lan garis kulit. Kanggo miwiti nggunakake kulit, sampeyan kudu melu ing Pertandingan Peperangan Peperangan lan miwiti golek pojok Radianite.

Kita entuk pandhuan ekstensif ing kulit Radianit ing kene kanggo sampeyan, dadi priksa manawa sampeyan cepet-cepet sampeyan bakal nuwuhake kulit sing bakal disimpen.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Nalika sampeyan level kulit bakal miwiti nindakake macem-macem perkara, kayata kalebu animasi anyar, swara, lan liya-liyane. Sing luwih dhuwur level gaman, kulit sing adhem, saengga pancen pantes kanggo bisa lentur kepiye kerjane.

Artikel terus sawise ad

Ok gedhe, dadi endi aku bisa tuku bundelan kulit sing valoror?

Screenshot Valorant-Store-Screenshot

Kulit kasedhiya liwat Misi Peperangan Pertempuran uga ing Toko, lan asring teka kaya bundelan kabeh sing klebu nalika diluncurake.

Kulit individu muter saben 24 jam, Dadi, yen sampeyan ndeleng babagan sing disenengi, mula ditambahake kanggo koleksi sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Nanging, umume kulit ora bakal ninggalake toko, mula ora ana rush. Rerusul tetes kulit anyar kanthi asring asring, lan supaya sampeyan ora ngerti apa sing ana ing sudhut!

Kabeh kulit & bundel sing paling valoror

Ing ngisor iki kabeh kulit ing Valorant sing didaptar saka paling dhuwur kanggo tingkat paling dhuwur ing Pesenan Abjad. Kita wis nampilake senjata sing kasedhiya ing kulit ing ngisor iki.

Artikel terus sawise ad

Langsung menyang bagean

  • Ultra
  • Eksklusif
  • Premium
  • Deluxe
  • Pilih
  • Babagan 1 kulit perang perang
  • Episode 2 Skins Pass Peperangan
  • Babagan 3 Skins Pertempuran 3 Peperangan
  • Episode 4 Skins Peperangan
  • Babagan 5 Skins Peperangan 5
  • Babagan 6 Skins Peperangan 6

Ultra

SISTEM Hiburan Sinjectiant

Art Cover sing nampilake kulit hiburan sistem sumringah anyar ing Valorant

* Skin System Systemant Radiant Cost 11,900 VP, nggawe baris kulit sing paling larang Ing game

Artikel terus sawise ad

Elderflame (mekar)

Koleksi kulit elderflame kanthi valorant

Protokol 781-a

Protokol Valororant 781 - kulit

Spektrum zedd x valorant

Bundle Kulit Zedd X Valorant

* Skins spektrum biaya 10,700 vp.

Eksklusif

Araxys

Panutup Art kanggo Bundle Kulit Araxys anyar ing episode Valorant 6

* Biaya Bundle Araxys 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Blastx (mekar)

Blastx kulit bundle valorant

* Biasa Bundle Blastx 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Channovoid (mekar)

Kulit julit anyar anyar ing Valorant

* Biaya Bundle Chronovoid 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Glitchpop (mekar)

-Kulit gamit-kulit

* Glitpop bundle 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Glitchpop 2.0 (mekar)

Glitchpop 2.0 Bundle Valorant Phantom Klasik Melee Classic Melee Operator

* Glitchpop 2.0 biaya bundle 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Neo Frontier (mekar)

Neo Frontier Bundle ing Valorant

* Biaya Neo Frontier Bundle 8,700VP (~ $ 85), nempatake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Preludya menyang kekacauan (mekar)

Valartion Prasala Kanggo Ngalahake Kulit

RGX 11Z PRO (berkembang)

* Biaya RGX Pro Bundle 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

RGX 11Z PRO 2.0 (mekar)

RGX 11Z Pro 2.0 Valorant

* The RGX 11Z PRO 2.0 biaya bundle 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Runtangan (mekar)

Mbuwang karusakan karat

* Rusak bundle biaya 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Artikel terus sawise ad

Sentinel cahya (mekar)

Sentel Sentinel cahya sing jelas

* Biaya Sol 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Artikel terus sawise ad

Singularitas (mekar)

Skins valorory-singularity

* Biaya bundle singularitas 8,700VP (~ $ 85), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Premium

Bumi

Kulit Senjata Selestor

Cryostasis

Tutup seni kanggo kulit krimon ing valorant

Doodle tunas (mekar)

Bundle Kulit Valoror Doodle Kulit

* Biaya Doodle tunas 6992VP (~ $ 85), nyelehake ing mburi ngisor skala premium.

Ego dening ontap (mekar)

Valoror-Ego-Bundle

Nilir (mekar)

Bundle Kulit Kukul Valorant

Dendam Gaia

Valorant Gaiia

G.U.N (mekar)

Bungkus-kulit gun

Ion (mekar)

Valoror-ion-Skins

Ion 2.0 (mekar)

Gambar ion 2.0 bundle ing Valorant

* Biaya Ubalan kaping pindho 7.100vp (~ $ 85), pasang ing mburi ngisor skala premium.

Artikel terus sawise ad

Magepunk (mekar)

Kulit Valoror Magepunk

Magepunk 2.0 (mekar)

Kulit Magepunk kanggo Aries, Operator, Sheriff, Melee, lan Guardian

Nebula

Valoror-Nebula-Bundle

Neptunus (berkembang)

Bundle Kulit Valorant Kangsis Melee Bucky Vandal Vandal

ONI (mekar)

Valorant

Oni 2.0 (mekar)

kabeh 2.0 bundle sing penting banget, saka Melee menyang Skins Senjata

* Biaya Oni Bundle Biasa 7.100vp (~ $ 85), pasang ing mburi ngisor skala premium.

Asal (mekar)

Kulit asal sing paling valorant

Perdana (mekar)

Bungkus Perdana Valorant

Artikel terus sawise ad

  • Klasik
  • Wali
  • Spesialis
  • Vandal
  • MEEE

Krisis Radiant 001 (mekar)

Book Gaya Komik Valoror ing latar mburi komik

Reaver (mekar)

Bundel Reaver-Kulit

Reaver 2.0 (mekar)

Kabeh kulit gaman saka Reaver 2.0 bundle

Recon

Kulit Valoror Recon

Perdana 2.0

Mbuwang Valorant 2.0 bundle

Soulstrife

Bundle Kulit Jiwa Valoron

Sovereign (berkembang)

Bundel-kulit-kulit

SPLINE (berkembang)

Valoror-Spline-Skins

Realms tethered

Skins Realm Realmer Valorant

  • Wali
  • Memedi
  • Operator
  • Vandal
  • Melee (Janji & Demise)

Kurang saka

Bundle Kulit Undercity Valorant

  • Klasik
  • Bulldog
  • Hakim
  • Phantom
  • MEEE (Dual Wifield Knife & AX)

Valorant Go! Vol. 1

Valorant Go! Vol. 1 bundelan kulit

Valorant Go! Vol. 2

Valorant Go anime kulit volume 2

Xenohunter

Valoror Xenohunter Skin Bundle Frenzy Frenzy Phantom Odin Knife Mealee

Deluxe

Abyssal

Tutup seni kanggo mbungkus abyssal ing Valorant

Altitude

Aristocrat

Stinger Aristocrat

Avalanche

Valorant-Avalasche-kulit

Horizon

Valoror cakrawala mbungkut Splash

Minima

Kulit minima valorant

* Biaya Minima Bundle 4270vp ($ 60), nyelehake ing endi wae ing antarane undakan ultra lan premium.

Artikel terus sawise ad

Nuncca olvidados

Bundle Kulit Valororant Nuncidad Kulit

Prisma

Valoror-prisma-bundle

Sakura

Kulit Sakura Valorant Sakura

Silvanus

Silvanus mbuntel Valorant

Biaya Silvanus Bundle 4,270VP (~ $ 51.50), Mangkono uga pesawat Deluxe sing luwih murah.

Salju salju

Bundle Valorant Cnnnffall

Team Ace

Kulit Tim Valorant

Biaya Silvanus Bundle 5,616VP (~ $ 79.99), Dadi minangka pesawat Delual sing luwih larang.

Tigris

Bundle Tigres Valorant

Titanmail

Kulit Valoror Titanimail

Wasana

Skins wonteland valorant

Artikel terus sawise ad

  • Marshal
  • Sheriff
  • Cekak
  • Spesialis
  • Vandal

Wunderland ing mangsa

Skins Wonderland Valorant Winternd

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Pilih

Usaha

Art Cover kanggo seri kulit sing paling penting ing Valorant

Convex

Kulit convex-operator

Galleria

Galleria Marshal Valorant

Infantri

Bundle Infantri Valoror

Luxe

Valoror-Luxe-Spectre

PRISM II

Prisma II mbunting Valorant

* Biasane II Bundle 2930 vp (~ $ 29), nggawe sing rada murah milih bundle.

Artikel terus sawise ad

Rush

Frenzy Rush Valorant

Sensasi

Sensasi Kulit Valorant Ora Ana Logo

* Sensasi Bundle Biaya 2930 vp (~ $ 29), nggawe sing rada murah milih bundle.

Smite

Sumunar-kulit-bundle

Skins pass perang

Skins Peperangan Pertempuran entuk kanthi tuku Peperangan Pass lan entuk XP. Iki ora bisa tuku, supaya bisa mlebu sadurunge wis ilang!

Babagan 1

Tumindak 1

Dot Exe

Ghost valoron dot exe

COUTURE

Couture-Bulldog-Valorant

Kraton

Kerajaan Bucky Valorant

Tumindak 2

Hivemind

Hivemind-melee-valorant

Polyfox

Polifox-hakim-valorant

Tandha Abang

Abang-tandha-Bucky

Tumindak 3

Electroflux

Valorant Stinger Electroflux

Jade

Jade-Hakim-Valorant

Ruin

Rush-vandal-vandal

Babagan 2

Tumindak 1

Aerosol

Kulit perang sing paling penting yaiku kulit

Artikel terus sawise ad

  • Bucky
  • Odin
  • Operator
  • Cekak

Tanpa wates

Infinity Spectricter Battlepass Valorant

  • Bulldog
  • Klasik
  • Wali
  • Phantom
  • Spesialis

Outpost

Artikel terus sawise ad

Kulit valorant hantu

Tumindak 2

Cavalier

Battlepass Valorant E2A2

Polyfrog

Polyfrog Sheriff Valorant E2A2 Battlepass Battlepass

Prisma III

Valartion episode 2 tumindak 2 prisma III

Tumindak 3

Ambane

Phantom Valom Valororor

Cahya

Kulit lampu Valorant

Songsteel

Valaror Songsteel Melee

Babagan 3

Tumindak 1

Jigsaw (mekar)

Kulit Jigsaw Valorant

K / tac

K / TAC Valorant kulit

Monarch

Valxya Valororon

Tumindak 2

Artisan

Nitro

Varnish

Tumindak 3

Aero (mekar)

Kulit frenzy aero

Purwaning Dumadi

Kulit kulit op genesis

Goldwing

arek emas

Babagan 4

Tumindak 1

Hydrodip

Pengawal hidrodip

Skema

Schema Stinger

Kecepatan

Karambit Velocity

Tumindak 2

SWINE Ilahi

Valartion Babagan 4 ACT 2 Pertempuran Kulit Marsaah Swine

Bane Lycan

Valartion Babagan 4 ACT 2 Pertempuran Pasang Lycan

Striker

Valartion Babagan 4 Undhang-undhang Kulit Spesialis

Tumindak 3

.Sys

.S ing kulit vandal ing valoror

Koalisi: Cobra

Koalisi: Kulit kulit Cobra Odin ing Valorant

Hue shift

Hue Phantom kulit phantom ing Valorant

Babagan 5

Tumindak 1

Shimmer

Spitfire

Tugas Force 809

Valartion Babagan 5 Undhang 1 Battle Pass Tugas Pasukan Pasukan 809 Kulit Marshal

Tumindak 2

Immortalized

gambar saka vandal sing ora bisa dibagi ing Valorant

Tabrakan premiere

gambar bulldog tabrakan premiere ing Valorant

Piedra del sol

Gambar Phantom Piedra del Sol ing Valoror

Artikel terus sawise ad

Tumindak 3

Starlit Odyssey

Kulit odyssey starlit ing vandal

Watu Rune

Kulit watu rune ing Valorant kanggo bulldog

Eri iridian

Kulit olahan iridian ing operasional kanggo operator

Babagan 6

Tumindak 1

9 Urip

Panutup seni kanggo 9 kulit kulit sing penting kanggo Phantom

Gridcrash

Panutup seni kanggo kulit gridcrash ing Valorant kanggo bulldog

Venturi

Panutup seni kanggo kulit venturi ing Valorant kanggo Vandal

Tumindak 2

Signature

Gambar kulit tandatangan kanggo wali ing Valorant

Tilde

gambar kulit tilde metee

Topotek

Gambar kulit Phantom topotek

Artikel terus sawise ad

Kulit Kontrak

Kulit Kontrak sithik beda karo sisa kulit sing paling penting. Iki dipikolehi kanthi entuk XP nalika ngrampungake kontrak tartamtu agen. Mula, senjata sing sampeyan lakoni padha karo agen sing makili, nggawe katrampilan lan pengabdian sing apik tenan.

Skins agen dikunci kanthi ora bisa dikunci ing 10 sistem kontrak, lan mbutuhake 175,000 xp. Saben agen kapacak ing ngisor iki kanthi abjad.

Artikel terus sawise ad

Ghost Eclipse Astra

Kulit kontrak Astra Valorant

Breach’s Ragnarocker Frenzy Breach Frenzy Valorant

Sheriffeeper brimstone

Valorant kulit valarant brimstone sheriff

Klasik Chamber Classige

Kamar

Hush hush cypher

Kuburan kulit cypher

Singkat Karabasan Fade

Kulit kontrak kulit valoror

Shorty Sidekick Gekko

Gekko

WayFARER CHERVARE

pelabuhan

Game Jett liwat Sheriff

Jett sheriorant kulit valorant

Kay / O Fire / Arm Classic

Kulit Kontrak Valorant Kay / O

Wwwubind Killjoy

KILLYJOY SHOUND ROOLK

Neon live wire frenzy

Kawat Kontrak Valorant Neon Langsung Wire Frenzy

Ghost Silencer Jiwane Omen

Valorant kulit valorant

Spritfiry Phoenix

Valorant kulit kukul phoenix

Klasik Pistolinha Raze

Kulit kulit valorant klasik

Reyna Vendetta Ghost

Reyna Ghost Skin Valorant

Sage’s Chamber Classic

Sage valorant kulit klasik

Frenzy Swooping Skye

Skye Frenzy Kulit Valorant

Protektor sheriff sova

SOVA Sheriorf Skin Valorant

Shorty Snakebite Viper Shorty

Vaper cekak kulit valorant

Pati Yorah pengin Sheriff

Valoror Yuu Mati Sheriff

Edisi terbatas valorant kulit

Kabeh kulit sing kapacak ing ngisor iki minangka edition winates, dadi yen wis ilang, dheweke wis ilang! Dheweke ora bakal bali ing toko, utawa sajrone rotasi pasar wengi.

Artikel terus sawise ad

Menehi maneh 2022

Panutup Art kanggo Menehi Mbuwang Kulit 2022 ing Valorant

Wangsulane 2022 dibebasake tanggal 16 Nopember nganti 30 November lan bundle kalebu papat kulit sing bisa diluncurake ing sisih ndhuwur bunding, kertu, lan semprotan. Regane udakara 6,375 vp.

Riotx Arcane

Liga Valorant Legenda Arcane Bundle

Bundle Riotx Arcane dibebasake ing antarane 6 November 7, 2021, kanggo ngrameke Leagux ‘Netflix’ New Netflix Show, Arcane. Iku kosot 2,380 vp.

Artikel terus sawise ad

Juara Valorant 2021

Valoron juara rasukan kulit wisata Vandal Melee Krambit

Bundle juara Valorant sing paling apik sing kasedhiya saka 24 Nopember nganti 12 Desember 2021, durasi acara Valoroncon Wisata Wisata. Regane 6,275VP lan klebu kulit lan vandal, uga “Juara Aura,” yaiku Cahya sing ngubengi gegaman yen sampeyan duwe kills paling akeh ing game kasebut.

Artikel terus sawise ad

Juara Valorant 2022

Juara Valoron 2022 Koleksi Bundle Grafis

Pangayaan kapindho bundle juara Valoron kasedhiya wiwit 23 Agustus nganti 21 September 2022. Regane 6.265vp (kira-kira $ 66) lan klebu kulit sing nyemplungake lan phantom. Uga duwe “Juara Aura,” ing endi Efek visual ndadekake kulit cemlorot nalika pamuter entuk katuk game ing game.

Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe. Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bundelan kulit sing paling valoror. Pengin nyikat kawruh ing game sampeyan dadi pemain sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni? Priksa pandhuan kita: