TMODOLOADE – Wiki Terraria Wiki, TMODOWELOGER – 1.4.4 Ora bisa mungkasi pamuter supaya ora kena serangan | Forum Komunitas Terraria

TMODOADER 1.4.4 Ora bisa mungkasi pamuter supaya ora kena serangan

Katrangan variabel babagan karusakan lan barang ora nuduhake indikasi
digunakake kanggo mungkasi karakter supaya ora kena serangan ing pigura kasebut. Lan uga ora ana
Gendéra ngandhani yen karusakan kudu dietung utawa ora. Kajaba ganti regane cooldown yaiku
cara gimmicky tumindak kasebut.

tmodloader

tmodloader (Tml) minangka program gratis sing ngidini diputer Terraari Kanthi mod. Browser mod sing dibangun kanggo nggampangake download lan nganyari mods, uga upload mods dhewe. TMODOWER dikembangake dening tim TML lan dibebasake minangka program mandiri, sanajan kasedhiya ing uap minangka Terraari DLC. Wiki resmi, kanthi informasi babagan nggawe mod lan nggunakake tmodloader, bisa ditemokake ing GitHub.

Normal, “vanili” Terraari lan TMODOWERLOWER DIPANGGIH INGKU, minangka game dhasar kalebu ing TMODOLOADER lan Diwenehi kanggo ngidini modding. versi tmodloader saka Terraari mulane dianyari kanthi kapisah saka game vanili. Amarga jumlah owah-owahan sing gedhe banget ing 1.4.0.1 (pungkasan perjalanan) nganyari maneh ing 1.4.4, sing mbutuhake pangowahan dhasar game dhasar sing dibutuhake, ana telung “varian” TMODOWER: Siji adhedhasar Terraari 1.4.4.9 (“1.4.4-stabil “), siji sing adhedhasar Terraari 1.4.3.6 (“1.4.3-warisan “), lan siji sing adhedhasar Terraari 1.3.5.3 (“1.. Mods sing kasedhiya ing siji varian bisa uga ora kasedhiya ing varian liyane.

Ing wiki iki, 1.4.4.9 Varian dianggep minangka bagean saka versi desktop, dene warisan 1.4.3.6 lan 1.3.5.3 Varian ora diabaikan.

Sanajan TMODOWEROPOR DIPANGGIH DENGAN REBLIC REBLIC, Ora Ana Mods sing bisa didownload liwat resmi disengkuyung, lan kanthi mangkono kudu padha karo piranti lunak pihak katelu liyane.

Isi

  • 1 Versi Warisan sing mlaku
  • 2 instalasi
  • 3 1.4 Bukak kesalahan
  • 4 Links sing migunani
  • 5 lokasi file
  • 6 barang

Versi Warisan sing mlaku

  • Klik tengen ing TMODLOELOER IN STEAM.
  • Pilih “Properties. “
  • .
  • Pilih “1.3-Warisan “utawa” 1.4.3-Warisan “ing menu gulung ing ndhuwur.
  • Nutup jendela.

Bali menyang versi gawan kanthi milih pilihan “ora ana”.

Instalasi

  • Instal TMODloader
    • Versi uap saka Terraria: nginstal TML saka uap (https: //.Steampured.com /% 61pp / 1281930 / tmodloader /)
    • Versi gog saka terraria, utawa yen saham kulawarga uap ora bisa digunakake: https: // github.Com / TMODOELOWER / TMODOELOWER / WIKI / TMODOADER-Pandhuan-Kanggo-Pemain # Instalasi Manual.
    • Kukul: Mbusak folder TMODOWARER.
      • Tuladha Windows Directory: C: \ file program (x86) \ uap \ steamapps \ umum .
      • Tuladha Macos Directory: Dhukungan Perpustakaan / Uap Aplikasi / Steamps / Steamapps / Umum / TMODloader .
      • Tuladha direktori Linux: /.Lokal / Nuduhake / Uap / Steamapps / Umum / TMODOLOELOGER .
      • Kanggo nemokake direktori nginstal ing Uap, klik TMODloader ing perpustakaan, banjur Hover “Ngatur” banjur klik “Telusuri file lokal”.

      1.4 Bukak kesalahan

      Pangguna windows 64 bit yen sampeyan kudu nemokake titik, nanging ora nginstal, kayata masalah Internet / blok, download dotnet runtime. Download iki .zip lan pasang ing folder launchutil ing lokasi nginstal TMODLoader. Direktori tuladha: C: \ file program (x86) \ uap \ steamapps \ Umum \ tmodloader \ umum . Pangguna uap Linux yen game ora diluncurake, waca Babagan Bug lan Workaround ing komentar ing kene: https: // github.COM / TMODOADER / TMODOWARER / Masalah / 2140 Paket DirectX saka Microsoft kanggo D3dCompiler_47 Ora Duwe HTTPS: // Dhukungan.Microsoft.com / en-us / topik / nganyari-for-the-d3dcompiler-on-windows-server-2008-r2-769c6690-ed30-4690-ed30-4690 8BF8-dFOURE2F8088. Sampeyan uga bisa nganyarake Windows 10 paling anyar yen luwih gampang. 1 saiki.4 kewan omo lan masalah bisa ditemokake ing TMODLOADS GITHUB Situs web HTTPS: // github.com / tmodloader / tmodloader / tmodloader / masalah yen sampeyan ngalami masalah, priksa dhaptar kanggo ndeleng apa masalah utawa bug wis didokumentasikake. Yen iku, nanggepi masalah kasebut karo reaksi �� bakal ngerti yen sampeyan kena pengaruh. Yen sampeyan duwe informasi sing luwih relevan kanggo ditambahake, mangga tambah komentar uga. (Dhaptar bisa uga ora lengkap, amarga mung nuduhake label tartamtu, sampeyan uga kudu nggoleki kabeh masalah kanthi ngeklik “Mbusak pitakon telusuran” Mbusak tombol panaliten lan banjur golek tembung kunci).

      Links Migunani

      • Cara ngalih maneh menyang 1.3 Warisan TMODOELOWER: https: // gfycat.com / pertimbanganclutteredborer
      • Downgrade nganti luwih tuwa 1.4: https: // github.com / tmodloader / tmodloader / wiki / tmodloader-guide-for-pemain # downgrade-tmodloader
      • Mods Migrate: https: // github.com / tmodloader / tmodloader / tmodloader / wiki / tmodloader-guide-for-pemain # pindhah-kabeh-13-nganti-14
      • Dual Instal 1.3 lan 1.4: https: // github.com / tmodloader / tmodloader / tmodloader / wiki / tmodloader-guide-for-pemain # dual-install — duwe-13-tmodloader-wektu sing dipasang
      • Yen sampeyan ora sengaja dimuat pamuter awan utawa jagad ing 1.4 lan ora bisa mbukak ing 1.3 maneh: https: // github.com / tmodloader / tmodloader / wiki / dhasar-tmodloader-tmodloader-guide # World-and-player-serep
      • Versi TMODOELOWER: Elinga sawetara mod bisa mandheg kerja nalika nganyari. https: // github.com / tmodloader / tmodloader / rilis

      Lokasi file

      Mangkene sawetara dalan standar sing migunani.

      • Windows:
        • .4.4-stabil:% UsagerProfile% \ Dokumen \ game \ game \ terraria \ tmodloader (iki biasane ditemokake ing c: \ dokumen \)
        • .4.3-Warisan:% UsagerProfile% \ Dokumen \ game \ game \ terraria \ tmodloader-1.4.
        • 1.3-Warisan:% UsagerProfile% \ Dokumen \ game \ game \ terraria \ modloader
        • Windows: C: \ file program (x86) \ uap \ steamapps \ Umum \ tmodloader
        • Linux: ~ /.Lokal / Nuduhake / Kukus / Steamapps / Umum / TMODOUNDER utawa ~ /.uap / uap / steamapps / umum / tmodloader
        • Mac: Dhukungan Perpustakaan / Uap / Uap / Steamapps / Umum / TMODOLOWER / TMODLOADER.
        • Path Mod: Modhisi sing diinstal kanthi manual disimpen ing subfolder folder sing diarani / mod .
        • Mods bengkel uap disimpen ing folder uap (tuladha direktori: C: \ file program (x86) \ steam \ steamapps \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \ bengkel \. Biasane, sampeyan ora perlu ngatur file ing folder iki, tinimbang, Lengganan lan mods Unsubscribe ing bengkel uap.
        • Log Jalan: Log ditemokake ing subfolder folder Instal sing diarani / tmodloader-log .

        Item

        TMODOILOWER Nambah sawetara barang-barang sing ana, sanajan ora ana sing manggoni game kasebut.

        Jeneng Gambar Cathetan
        Telpon ngluwihi . Nanging misale jek dibalekake dening Linus.’Kajaba iku, duwe gambar item sing unik:
        Set Aetherbreaker ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set Alejandroakbal ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Setel Andromedon Tooltips: Joofirden’s Pangembang Item Kekuwatan Androomedon ing njero sampeyan
        Settah katalis Tooltips: Tiara: ‘Tiara sing ora larang regane.’Headpiece:’ Ana mung siji.’Chestpiece:’ Gawe tentrem, utamane karo nyawa sampeyan dhewe.’Sikile:’ Stande kanthi tenang lan elinga kanggo fokus.’Ngarsane:’ Heterochromia!’Wings:’ cahya lan peteng. Kanthi seimbang, amarga kabeh perkara kudu.’Kabeh Tooltips rampung karo “(Xaqult’s Vanity Set)”, Kajaba iku, pemandangan katalis nampilake mripat sing beda nalika pamuter wis madhep sisih kiwa utawa tengen.
        Set coopmike5000 !
        Set Dinidini ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set dschosen ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set elfinlocks ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Setel Frosty ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Setel kamulyan ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set guildpack ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set Hunter Tooltips: Hat: ‘Salah sawijining artikel Hunter Attire ing bengkel. Bisa dingerteni kanthi wulu sing garing, tutup iki duwe salah sawijining pemburu lawas.’Kaos:’ Salah sawijining artikel pamburu sing digawe ing bengkel, diiringi cape cekak sing ngilangke getih. Ngidini siji kanggo stalk kéwan sing ora diwartakake, kanthi nutupi wengi.’Sikile:’ Salah sawijining artikel pamburu sing digawe ing bengkel. Ngidini siji kanggo stalk kéwan sing ora diwartakake, kanthi nutupi wengi.’
        Kittykitcatcat Set ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Pesawat orian ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Setel kanthong !
        Set polyblank ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Remeus ‘set ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set Saethar ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Sailing squid set ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Set squid ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Setel ToploplisZ ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Topi Witchdagah ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!
        Pesawat zeph ToolTIPS: Matur nuwun kanggo dhukungan!

        TMODLOAD [1.4.4] Ora bisa mungkasi pamuter supaya ora kena serangan

        Aku nyoba menehi coba ing tmodloader 1.4.4 lan nyoba nggabungake mod kanca, nanging
        Aku ora ngerti apa wae sing ngidini ora nggatekake kerusakan sing ditampa dening pamuter.

        Katrangan variabel babagan karusakan lan barang ora nuduhake indikasi
        digunakake kanggo mungkasi karakter supaya ora kena serangan ing pigura kasebut. Lan uga ora ana
        Gendéra ngandhani yen karusakan kudu dietung utawa ora. Kajaba ganti regane cooldown yaiku
        cara gimmicky tumindak kasebut.

        jopojelly

        Retinazer

        tmodloader

        Update Pandhuan Migrasi

        Mod kanggo nggawe lan main modern terraria. Ndhukung Terraari 1.4 (lan sadurunge) instalasi – tmodloader / tmodloader

        Deleng ing kene lan ing deskripsi PR sing wis dihubungake kanggo tembung “Dodge”

        TERRARIAN

        Ngenteni, aku kudu nggunakake pancing anyar sing diarani “consumabledodge” kanggo nindakake iku?
        Kepiye carane aku ngerti?! Aku ngarep-arep yen ana ing Modififurt utawa ana.
        Uga, jeneng kasebut, kepiye carane bisa ngira?

        Uga, amarga sing kasebut ana gandhengane karo sistem Dodge, tegese bakal ana sawetara kasus sing ora bakal bisa ditindakake, kaya cahya cahya sing enak?

        jopojelly

        Retinazer

        tmodloader

        ?
        Kepiye carane aku ngerti?! Aku ngarep-arep yen ana ing Modififurt utawa ana.
        Uga, jeneng kasebut, kepiye carane bisa ngira?

        Uga, amarga sing kasebut ana gandhengane karo sistem Dodge, tegese bakal ana sawetara kasus sing ora bakal bisa ditindakake, kaya cahya cahya sing enak?

        Ya, serangan sing ditandhani minangka ora bisa dibukak ora dibalik. Minangka kepiye sampeyan ngerti, ana link menyang pandhuan migrasi ing kaca Source Mod, Pandhuan Migrasi mesthi dadi sumber utama kanggo sinau babagan owah-owahan API. Yen sampeyan tekan, paling ora 1 karusakan.

        Ing Modififurt, misale jek sampeyan bisa nyetel yen serangan yaiku dodedable: Modifier = Modifier karo < Dodgeable = false >;