., Tips diablo 2: Apa sing sampeyan kudu ngerti sadurunge muter – GameSpot

Tips diablo 2: Apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge muter

Contents

Dagang bisa ditindakake kanthi bebarengan karo karakter liyane kanthi ngeklik karakter ing kutha. Meh apa wae sing bisa didol.

Pamrentahan pamula

. Diablo 2 duwe pirang-pirang konsep khusus, kita ngilangi konsep-konsep kasebut dadi dhaptar sing luwih gampang dicerna saka jeneng-perkara, apa sing sampeyan deleng, lan malah nginstal game kasebut.

Instalasi

  1. Download lan Instal Peperangan.Pelancar Net saka Blizzard.com.
  2. .Pelancar Net lan priksa manawa sampeyan wis tuku game kasebut.
  3. Pilih Diablo II: wungu lan nginstal game.
  4. Sawise game wis diinstal muter game!

Umum

Setelan Game

Tampilan

  • Mode tampilan minangka persiyapan layar nyata ing monitor sampeyan. Yen sampeyan pengin dadi layar wutuh utawa jendhela.
  • Resolusi yaiku nyetel ukuran layar khusus.
  • Ukuran resolusi ngontrol resolusi minangka persentase.
  • Ngasah ngontrol kepiye sudhut sudhut ing gambar.
  • Padhang nyetel padhange game ing layar sampeyan.
  • Sync vertikal mbantu nyegah layar nyuwek kanthi kertu grafis sing kuat.

Grafis

  • Preset grafis duwe mode Custom sing njaga profil sing wis disimpen kanggo sampeyan.
  • Kualitas tektur nyetel kualitas tekstur ing tekstur.
  • Filter anisotropik mbantu kanthi alus lan galur ing hardware sampeyan.
  • Kualitas occlusien sekitar nambah lampu ing game.
  • Detail karakter nyetel kualitas grafis karakter.
  • Rincian lingkungan nyetel kualitas grafis lingkungan.
  • Kualitas Transparansi
  • Kualitas bayangan ngganti kualitas bayangan.
  • Anti-Aliasing mbantu ngilangi tampilan piksel.
  • Ukuran Resolusi Dinamis mbantu sampeyan njaga framase kanthi resolusi penyesuaian.
  • Kualitas Lightning VFX mbantu menehi detail kilat.

Pilihan Video Warisan

  • Resolusi game nyetel setelan layar grafis lawas.
  • Kualitas lampu nyetel kualitas grafis lampu lawas.
  • Bayangan campuran lancar metu bayangan ing grafis lawas.
  • Mode perspektif ngganti cara sampeyan ndeleng game kasebut.
  • Kontras Nyetelaken Beda Warna.

Volume

  • Swara nyetel swara sakabèhé ing game.
  • Musik nyetel musik sakabèhé ing game kasebut.
  • Pidato NPC ngidini sampeyan milih apa NPC duwe audio lan utawa teks nalika sesambungan.

Aksesibilitas audio

  • Pateni REVERB mateni Echoes.
  • Preset ngidini sampeyan duwe mode swara sing beda kanggo kahanan sing beda.
  • Swara nyetel volume swara game lan garis swara.
  • Efek swara nyetel volume sakabehe macem-macem interaksi.
    • Antarmuka pangguna nyetel volume muni pilihan.
    • Barang nyetel volume item persediaan, tetes, lan pikep.
    • .
    • Skills nyetel volume kabeh katrampilan ing game kasebut.
    • Ambrent nyetel audio latar mburi.
    • .

    Gamelan

    • Tampilan label item
      • Toggle
        Kabeh barang ing lemah sing ditampilake kanthi permanen, nalika ditogol.
      • Tahan
        Tampilake barang ing lemah nalika nyekeli hotkey. Default yaiku “alt”.
      • Tim
        . Sawise sawetara detik, tampilan item dadi adoh.
      • Ngaktifake pilihan iki ngidini karakter sampeyan milih emas nalika mlaku-mlaku.
      • Ngaktifake pilihan iki nyebabake sampeyan ngundang pemain / nampa pesta kasebut mlebu game.
      • Warisan
        Hotkey disetel menyang pilihan utami gawan. E.g. F1-12 kanggo katrampilan.
      • Wungu
        Kontrol Hotys disetel menyang pilihan “ergonomic” modern.
      • Custom
        Nyetel kabeh tukang hotkey kanggo kunci sing dipilih.

      Antarmuka Panganggo

      • Tampilake tombol Tooltip item
        • Ngijini sampeyan mbandhingake barang kanthi item sing dilengkapi karakter ing slot kasebut kanthi nyekel “shift”.
        • Life Orb nuduhake nilai angka sing paling dhuwur lan maksimal saka karakter sampeyan.
        • Manajemen Mana nuduhake nilai angka sing saiki lan maksimal karakter sampeyan.
        • Nuduhake nilai angka amunisi nalika nggunakake katrampilan sing mbutuhake senjata proyekile.
          • .g. Isih panah nuduhake katrampilan ing pilihan katrampilan sampeyan.
          • .
          • Manuel
          • Otomatis

          Aksesibilitas

            • Nyetel ukuran font game obrolan.
            • Kabeh fon tambah ukuran kanggo diwaca.
            • Nyetel macem-macem codings warna gumantung karo jinis buta warna sing dipilih.
            • Nyetel mode warna-warna kanthi cocog karo kekuwatan sing dibutuhake.
            • Ngilangi goyangake layar ing game kasebut. E.g. Sawise Duriel tiwas.
            • .
            • Sembarang teks sing diucapake ing game kasebut duwe subtitle ing obrolan.
            • Sembarang teks sing diucapake ing game kasebut duwe subtitle ing obrolan.

            Pengontrol

            • Sensitivitas Kursor
              • Nyetel sensitivitas kelet.
              • Mbisakake lan mateni geter ing pengontrol sampeyan.
              • Ngganti jempol utama kanggo siji liyane.

              Automap

              • Ukuran AutoMap
                • Nyetel peta saka peta sisih cilik menyang peta layar wutuh.
                • Nyetel transparan saka peta mini sampeyan.
                • Recenters Peta Mini menyang karakter sampeyan.
                • .
                • Nuduhake jeneng karakter ing portal kutha.
                • Ngijini sampeyan ndhelikake jeneng game lan sandhi ing endi wae (ing game, ing game, ing pilihan game)

                Kangelan

                Ana 3 mode kangelan ing diablo 2.

                • Biasa yaiku kesulitan sampeyan miwiti game.
                • Ngalamun minangka kesulitan sing mbukak kunci sawise Quest Baal rampung kanthi normal. Iku ndadekake monsters luwih angel lan nyuda resistansi sakabehe sampeyan.
                • Kesulitan Neraka Ora Dikunci Sawise Quest Baal wis rampung ing ngipi elek. Iku ndadekake monsters luwih angel lan nyuda resistansi sakabehe sampeyan.

                Mode

                • Hardcore minangka mode game sing bisa sampeyan pilih nalika nggawe karakter sampeyan. Mode iki ndadekake yen sampeyan mati karakter sampeyan ora bisa dibatalake.
                • Softcore minangka versi standar game lan menehi paukuman nalika sampeyan mati. Paukuman iki kasusun saka emas lan pengalaman ing ngimpi elek lan neraka .

                Versi game

                • .
                • Gusti karusakan yaiku bungkus ekspansi kanggo Diablo 2 lan ngenalake barang anyar, 2 kelas anyar Druid lan Assassin, tumindak 5, lan liya-liyane.

                Grailing

                Grail utawa Grail Suci minangka tantangan kanggo nemokake kabeh barang sing unik lan nyetel ing game kasebut. Kadhangkala iki uga kalebu Uniken Ethereal, Rune, lan Runwords.

                Pamuter tunggal

                . Bedane utama yaiku peta statis (peta ora acak saka game kanggo game), banjur pilih setelan pamuter.

                Speedrunning

                Speedrunning minangka kegiatan kanggo ngliwati game kanthi cepet kanggo kemampuan sing paling apik. .

                Level sapi rahasia

                Tahap sapi rahasia minangka papan sing bisa sampeyan lebokake mung lembu ing njero. Sampeyan bisa nggawe mlebu portal abang kanthi transmuting sikil wtir sing ditemokake saka Tristram lan] Tome Portal Town ing Acara Rogue Rogue sawise sampeyan ngrampungake Quest Baal.

                Pencarian

                Pencarian minangka tujuan sing ditemokake ing game adhedhasar Lore game kasebut. Usaha kasebut bisa duwe barang khusus sing diikat menyang nggoleki karo macem-macem hadiah kayata figurine jade lan potien urip .

                Multiplayer

                • Ladder minangka mode ing ngendi wong bisa nggawe karakter utawa “karakter tangga” lan saingan ing papan leaderboard global!
                • Non-tangga ing ngendi kabeh “karakter tangga” sing kepungkur “Go sawise tangga anyar diwiwiti. .

                Pvp

                PVP ngadeg kanggo pamuter pamuter lan minangka kegiatan umum kanggo para pemain kanggo nglawan saben liyane kanggo hak kamulyan lan bragging. Iki ditindakake kanthi fungsi musuhan ing layar pesta.

                Cepet-cepet

                Rushing minangka tumindak njupuk karakter seger ditolak liwat game kanthi pitulung saka karakter sing luwih kuwat.

                Dagang bisa ditindakake kanthi bebarengan karo karakter liyane kanthi ngeklik karakter ing kutha. Meh apa wae sing bisa didol.

                JAMINAN KABUPATEN lan ETHEREALS

                • Umume gear ing diablo 2 duwe daya tahan sing digunakake kanggo ngengingi utawa njupuk hit gumantung yen ana gaman utawa ora.
                • Mbuwang senjata lan barang duwe jumlahe kanggo dheweke, tegese sampeyan mung bisa mbuwang jumlah tartamtu sadurunge sampeyan kudu ndandani dheweke. Ndandani maneh kanthi jumlahe.
                • Barang-barang ethereal duwe daya tahan sing luwih murah lan nanging mesthi ngeculake nilai maksimal. Dheweke ora bisa didandani sawise tahan daya kasebut metu. Barang sing rusak ora bisa digunakake.

                Jinis item

                • . Sumber Biasa.
                • .
                • .
                • Setel barang-barang dijenengi item sing entuk bonus nalika duwe barang sing padha utawa klompok barang sing padha. Setel sumber daya.
                • Barang sing unik dijenengi item kanthi stats unik. Sumber daya unik.
                • Barang digawe minangka barang sing bisa digawe kanthi nggunakake kotak horadric lan resep khusus. Barang-barang digawe sumber daya lan resep-resep kubus horadric.

                Runword

                Runwords minangka kombinasi khusus rune dilebokake menyang item dhasar kanggo nggawe barang kanthi sifat-sifat gaib sing kuat.

                Gulung lan Tomes

                • . Ing wektu sing meh wae sampeyan bisa mbukak portal kutha kanggo bali menyang kutha nyimpen lokasi sing ana ing.
                • Gulung pangenalan lan meneng ngenali supaya sampeyan bisa ngenali barang sing ora dingerteni .

                Tumindak

                Tumindak minangka bab, setelan, utawa bagian game sing nampilake rasa khusus kanggo lingkungan, jinis monster, lan pertempuran. Ana 5 tumindak ing game:

                • Tumindak 1 minangka ara-ara samun ing guwa lan katedral.
                • Tumindak 2 yaiku ara-ara samun kanthi kuil.
                • Tumindak 3 Apa Japan lan Kuil Mossy Peteng.
                • Tumindak 4 minangka perang malaikat lan dhemit ing ambane neraka.
                • Tumindak 5 duwe swasana salju kanthi guwa beku, lan bètèng sing ditepungi dening Baal Minions.

                Portal Red

                Portal abang minangka lokasi khusus sing sampeyan bisa mlebu ing wilayah kasebut, kadhangkala diikat menyang progression, utawa bisa digawe resep-resep kayata portal sapi utawa porter Uber .

                Vendor

                Vendor yaiku NPCS (karakter non-pemain karakter) saka kutha sing adol piranti, peralatan, lan layanan.

                • .
                • Vendor Gear adol sampeyan macem-macem jinis gear kaya senjata lan waja.
                • Vendor Penyembuhan bakal langsung ngresiki sampeyan kanggo efek paling negatif lan nggawa kabeh sumber daya utama kanggo 100%.
                • Vendor Mercenary mbisakake sampeyan nyewa helper pribadi kanthi sisih sampeyan lan wenuh dheweke nalika mati.
                • Vendor potion bisa tuku Potion kayata Potion Penyembuhan S lan Mana Potion S.
                • Vendor ndandani bisa ndandani potongan-potongan peralatan sing duwe daya tahan.

                Waypoints

                Waypoints yaiku checkpoints Diablo 2. Kapan wae, sampeyan bisa ngetik wilayah sing spesifik game saka kutha utawa cara liyane sawise sampeyan nglumpukake walit .

                Klone Diablo

                Klone Diablo minangka bos sing angel banget sing wis ganti bos super unik pisanan sing sampeyan tindakake sawise adol watu Jordan menyang merchant (1 ing pamuter siji lan 75-125). Sawise seda klone sinar sing diablo.

                Jinis Monster

                • Boss umume nyebutake panggedhe tumindak lan panggedhe, nanging bisa kalebu panggedhe ing sisih ngarep .
                • Unik unik yaiku monster sing jenenge biasane karo minions, statis kanggo wilayah sing spesifik, lan nyelehake luwih akeh tinimbang klompok unik biasa .
                  • Sumber daya kanggo panggedhe lan super uni .
                  • Sumber daya kanggo klompok unik lan juara .

                  Pertempuran Ubers minangka konten Endgame kasedhiya kanggo sampeyan Baal Quest ing Neraka wis rampung.

                  1. Kanggo nglawan panggedhe Uber, sampeyan kudu duwe 3 portal abang sing dibukak ing Harrogath kanthi masang kunci teror, kunci sengit, lan kunci karusakan menyang kubus horadric .
                  2. Perang panggedhe ing portal abang Lilith, Uber Duriel, lan Uber izual kanggo otak Mephisto, sungu diablo, lan mripat Baal . Dheweke duwe 100% kasempatan kanggo nyelehake.
                  3. Gabungke organ kanggo mbukak portal abang ing Harrogath, sing ndadékaké Tristram, ing ngendi sampeyan ngadhepi Uber Merphisto, Uber Diablo, lan Uber Baal . Sasampunipun pimpinan Uber iki sampeyan bakal entuk ganjaran ing Torch Hellfire .

                  Mekanik gamelan

                  • Stats lan Affix yaiku apa sing nemtokake kabisan lan fungsi. Barang tartamtu duwe jumlah tambahan utawa modifikasi kanggo dheweke.
                  • Super Uniques lan Uniques uga duwe statistik sing bisa ngasilake wong-wong sing bisa menehi resistensi lan sifat-sifat sing beda-beda babagan dheweke.

                  Auras

                  Auras minangka buffs utawa debuff wilayah pasif sing asale saka panggedhe, pemain, utawa mersi-olok lan duwe kisaran winates.

                  Breakpoints

                  Breakpoints nemtokake sepira cepet animasi kanggo ngrampungake tumindak ing game. Kayata tarif cast sing luwih cepet utawa cepet hit cepet .

                  Lembar Karakter

                  Layar karakter menehi ringkesan stats karakter sampeyan. Iki kalebu jeneng, kelas, tingkat, total pengalaman, atribut, nilai karusakan, mekanika hit, urip, mana, stamina, lan resistensi.

                  Pati

                  Pati yaiku nalika urip sampeyan cocog 0. Ana macem-macem akibat pati ing Diablo 2:

                  • Normal = kelangan emas.
                  • Nightmare = Mundhut emas lan 5%.
                  • Neraka = mundhut emas lan 10%.
                  • Pati hardcore = ora bisa main karakter kasebut luwih suwe.

                  Pengalaman

                  Pengalaman minangka apa sing ditampa karakter sawise monster dipateni. Kanthi pengalaman sing cukup dipikolehi sampeyan bisa level lan ngunggahake kekuwatan sakabehe karakter sampeyan.

                  Kuburan Horadric

                  Kubu horadric minangka relik saka jaman bygone sing ngidini transmutasi apik tenan kanggo nggawe barang sing paling apik. Nggunakake kombinasi item sampeyan bakal nemokake ing dalan sampeyan, sampeyan bisa nggawe barang-barang sing wis digawe sing nggumunake, ndandani lan ngisi gear sampeyan, lan gabungake barang-barang sing dibutuhake menyang artefak legendaris.

                  Inventori

                  Layar persediaan nampilake kabeh gear lan barang sing wis dilengkapi karo barang sing bisa ditindakake ing wong sampeyan.

                  Urip mana lan stamina

                  • Urip cukup secara harfiah sampeyan tetep ditampilake! . .
                  • . Mana bakal regen dhewe, alon-alon. Yen Mana Hits 0 Sampeyan ora bisa nggunakake sawetara katrampilan.
                  • Stamina minangka tampilan suwene sampeyan bisa mbukak. Stamina bakal regen yen sampeyan ora aktif mlaku utawa nyerang. Yen stamina cocog karo 0 sampeyan dipeksa mlaku.

                  Piandel lan Emas Golek

                  Golek Emas (X% Emas Emas Saka Monsters), Uga dikenal minangka “GF”, lan sihir nemokake (X% luwih apik kanggo entuk barang sihir), uga dikenal minangka “mf .”GF nambah jumlah emas sing tetes. Mf mundhak kasempatan kanggo nemokake barang sing luwih langka. Ndeleng sumber ing kene.

                  Mercenary

                  • A mercenary minangka NPC sing sampeyan bisa nyewa perang ing sisih sampeyan. Sampeyan bisa nggatel karakter iki kanthi helm, gaman, waja, lan kadang Shield.
                  • Layar Mercenary menehi ringkesan babagan gear, katrampilan, urip, resistensi, lan level mercenary sampeyan .

                  Layar pesta

                  Layar pesta menehi dhaptar wong sing ana ing game kalebu kelas lan level.

                  • Pemain pemisah bakal muncul ijo lan nuduhake lokasi kasebut. Sampeyan uga bakal nuduhake pengalaman karo dheweke nalika cedhak.
                  • Netral Pemain nuduhake Putih. Sampeyan ora bakal nuduhake pengalaman apa wae Netral Pemain.
                  • Pemain musuhan bakal muncul abang .
                  • Pamuter sing kapisah bakal muncul oranye . Sampeyan ora bakal nuduhake pengalaman karo sapa wae ing pesta sing kapisah .

                  Pamuter count

                  Setelan pamuter utawa pamuter ing loro pamuter lan bebarengan nambah tarif item, pengalaman sing dipikolehi saka monster mateni, lan karusakan Monsters. Katrampilan tartamtu lan modifikasi karusakan uga ukuran karo setelan pamuter . Kanggo tukang game sing kasual lan elit, jumlah pemain sing sampeyan gunakake menyang game, bakal duwe pengaruh sing signifikan ing gamelan sampeyan.

                  Rintangan lan kekebalan

                  Resistensi nyuda karusakan sing dijupuk saka sumber karusakan khusus. Contone yen sampeyan duwe resistensi kadhemen sampeyan bakal njupuk karusakan sing kurang adhem . Monsters bisa kekebalan kanggo karusakan khusus supaya karusakan ora cocog karo dheweke. Ipat-ipat lan auras bisa ngilangi kekebalan karo tingkat kekuwatan tartamtu.

                  Skill Tree

                  Skill Tree nampilake katrampilan sing kasedhiya kanggo kelas sampeyan kanthi 3 tab keterampilan sing beda . Ing sisih ndhuwur banget nampilake katrampilan sing kasedhiya ing level 1 lan skill bukak katrampilan ing tambahan 6 tingkat nganti 30 tingkat.

                  • Prasyarat minangka katrampilan sing duwe panah sing ndadékaké katrampilan sing dikarepake. Sampeyan kudu nunjuk titik sing angel kanggo iki supaya bisa nggawe titik hard tambahan menyang katrampilan sing dikarepake karo prasyarat .
                  • Tingkat Skill minangka level keterampilan sing ditampilake kanthi pirang-pirang jinis Skill sampeyan ing sisih tengen sisih tengen saka katrampilan sampeyan.
                  • Titik keras yaiku titik keterampilan sampeyan dadi skill saka ganjaran saka ganjaran utawa tingkat (titik dhasar) lan padha maksimal ing level 20. Synergize Hard Synergize karo Skills Liyane.
                  • Titik alus yaiku titik keterampilan sing sampeyan entuk saka buffs utawa gear karo + x kanggo katrampilan. Dheweke ora nambah bonus sinergi.
                  • Synergy minangka istilah sing digunakake nalika siji katrampilan entuk bonus saka katrampilan liyane sing ditampilake ing ngisor deskripsi keterampilan. Tuladha Hammer sing diberkahi entuk bonus karusakan sing 14% saben level lan sregep mung (poin hard).

                  Soprane lan sumur

                  • CHUMPLESONGAN KANGGO INGGRIS INGGRIS UNTUK GAMEPLAY sakabehe sampeyan sing menehi banter sauntara, utawa mulihake sumber daya.
                  • Sumur efek sing cetha saka sampeyan lan waras sampeyan sebagian, cepet.

                  Pertempuran

                  Area efek (aoe)

                  Area efek yaiku istilah sing digunakake ing pertempuran kanggo serangan lan kabisan sing nutupi wilayah utawa bisa nggebug pirang-pirang target kayata blizzard .

                  Kontrol akeh (CC)

                  Kontrol Crowd minangka istilah sing digunakake kanggo kabisan utawa efek sing nyebabake gelut lan monsters supaya bisa diganggu utawa diganggu saka pola normal dheweke kanthi manipulasi tempur kanggo kauntungan sampeyan.

                  Ngrusak wektu (dot)

                  Dot minangka wangun karusakan sing ditrapake kerusakan sadurunge mati. Kerusakan racun utawa luka mbukak minangka conto umum saka dot s. Dot S ing Diablo 2 Nyegah monsters supaya bisa waras.

                  Kenek kasempatan

                  Ing diablo 2 ana kemungkinan nyata kanggo mencet mekanika. Karakter sing nyerang duwe kasempatan kanggo mencet nalika bekalan kanthi tameng sing dilengkapi duwe kasempatan kanggo ngalangi lan mbuwang serangan kasebut. Karakter sing umume umume gumantung ing animasi sing ngepet target, mula ora diatasi dening mekanik serangan sing padha.

                  Tips diablo 2: Apa sing kudu sampeyan lakoni sadurunge muter

                  Wungu minangka remake sing beda-beda, tegese bisa dadi pengalaman sing angel lan ora bisa dingerteni. Mangkene pandhuan kanggo sawetara tips penting.

                  Tanggal 24 September 2021 ing 10:23 AM

                  Saiki ora ana tawaran sing kasedhiya
                  GameSpot bisa njaluk komisi saka tawaran eceran.

                  Diablo 2: wungu saiki kasedhiya ing PC lan konsol-rpg kanggo platform modern – konsol sing paling misuwur saka Bunch, diwenehi asli mung kasedhiya ing PC. Lan nalika wis entuk overhaul visual lan sawetara perbaikan-urip liyane sing beda-beda, iku remake sing beda-beda sajrone game rong dekade. Kayane, sampeyan bisa nyana umume dadi grapyak pemain tinimbang Diablo 3 – Yen mung cahya kanggo seri kasebut, nyiapake sampeyan kabeh, nyepakke untu, banjur nggawe sampeyan mlaku – ora mlayu – adoh amarga sampeyan wis entek saka stamina.

                  Untunge, iki pancen setya tegese akeh sumber daya sing ana kanggo mbantu sampeyan nggunakake pirang-pirang unsur kompleks diablo 2, dadi kerumitan saka kotak horadric, runwords, utawa karakter. Ing kene, kita njupuk sawetara tips penting sing bakal mbantu sampeyan menyang jagad diablo 2 adhedhasar pengalaman kita karo game lan wektu sing dienggo saiki – kudu migunani apa sampeyan pisanan -please pamuter utawa wong sing durung njupuk game ing pirang-pirang taun lan kelalen kabeh babagan kabungahan gulung saka ngenali, baal mlaku, lan lembu sing cilaka.

                  Klik kanggo unmute

                  • Miwiti:
                  • Pungkasane:
                  • Autoplay
                  • Loop

                  Pengin kita ngelingi setelan iki kanggo kabeh piranti sampeyan?

                  Mangga nggunakake Browser Video HTML5 kanggo nonton video.
                  Video iki duwe format file sing ora bener.
                  Nyuwun sewu, nanging sampeyan ora bisa ngakses konten iki!

                  Mangga ketik tanggal lair kanggo ndeleng video iki

                  Kanthi ngeklik ‘Enter’, sampeyan setuju karo GameSpot
                  Katentuan Pangginaan supados langkung Kebijakan

                  Saiki muter: Diablo 2: wungune – 11 tips sampeyan kudu ngerti

                  • Pilih kelas wiwitan sing apik
                  • Nggawe rencana karo kelas lan kelet
                  • Aja eling saka stamina sampeyan
                  • Pati iku bisnis serius
                  • Prioritize target sampeyan
                  • Tuku tom tome portal kutha lan tome ngenalake awal
                  • Dadi pinter babagan apa sing sampeyan pilih
                  • Siapke kanggo Grind
                  • Nyewa mersidhuk kanggo pitulung
                  • Barang lan runword sing kuat
                  • Gunakake kotak horadric

                  Pilih kelas wiwitan sing apik

                  Keputusan pisanan nalika miwiti milih kelas, lan sayangé, game kasebut sithik kanggo nerangake apa sing bakal dimainake. Kajaba saka katrangan ringkes, sampeyan bakal milih pilihan sing adhedhasar adhedhasar saben kelas. Nalika sampeyan mesthi bisa muter karakter anyar tambahan, ora ana kelas swap yen sampeyan bakal dipilih, dadi sembarang wektu sampeyan nglelebke karakter bakal ora bisa ditemokake yen sampeyan bakal main liyane. (Sampeyan bisa, kanthi pribadi, nggunakake kothak rotone sing anyar kanggo mindhah barang ing antarane karakter – ora luwih miwiti sesi, metu kabeh, banjur bali karo karakter liyane kanggo mindhah barang.)

                  Sawetara kelas luwih cocog kanggo pendatang anyar tinimbang liyane; Sorceress gumantung banget ing Spellcasting lan Mana, kaya sing sampeyan bayangake, lan cukup ringkih, nggawe karakter sing luwih tantangan kanggo muter solo ing wiwitan (sanajan kemampuan teleport dheweke entuk). Ing tangan liyane, Paladins bisa njupuk luwih saka hit lan bisa ngobati tanpa potion, nalika necromners bisa ngundang karusakan, nanging sing luwih penting lan nyiksa mungsuh, ngewangi supaya sampeyan urip.

                  Saka perspektif hiburan murni, iki minangka pilihan sing subyektif, sanajan ana alesan barbarian minangka karakter sing bali ing Diablo – Blizzard mikir ana kamar nyata kanggo dandan kasebut. Jumlah informasi winates ing layar penggo karakter ora mblontikan akeh kelas lan macem-macem cara kanggo muter minangka kelas sing diwenehake.

                  Nggawe rencana karo kelas lan kelet

                  Macem-macem kemungkinan tegese saben kelas bisa tumindak kanthi beda gumantung karo pilihan sampeyan. Kanthi nancromorger sing kasebut, sampeyan bisa uga fokus ing tentara minang, utawa sampeyan bisa uga milih pojok ing racun / balung, supaya sampeyan ngrusak luwih langsung. Assassins bisa fokus ing traps padha nyuntik utawa katrampilan seni beladiri. Druids bisa dadi shapeshifters utawa ngandelake serangan unsur. Gumantung ing kelas, sampeyan uga bisa nemtokake kabeh bangunan ing kabeh katrampilan, kaya semangat paladins utawa semangat paladins utawa hammer paladins, sing uga dikenal ing masarakat minangka Hammerdins.

                  Nglampahi titah atribut sampeyan kanthi wicaksana

                  Nalika sampeyan bebas nyampur lan cocog karo katrampilan sing dikarepake, umume paling apik kanggo nggawe rencana lan investasi kanthi tepat. Sampeyan duwe nomer skill sing diwatesi kanggo allot, tegese sampeyan ora bakal bisa entuk kabeh ing wit katrampilan. Lan sanajan sampeyan ora nandur modal kanthi tliti kanthi skill tartamtu, sing bisa ndhikte katrampilan liyane sing kudu dipilih amarga sinergasi keterampilan, sing bisa dideleng nalika nglayangake katrampilan. Contone, skeleton utama skelet kanggo Necromrens entuk bonus saka Mastery Skeleton lan Nolak, nggawe katrampilan sing penting kanggo milih.

                  Wungu maneh sistem respec, dadi sampeyan ora dikunci kanthi pilihan sing sampeyan lakoni, nanging ana watesan kanggo nggunakake kesempatan sing gratis kanthi gratis nalika sampeyan muter, nalika sakteruse mbutuhake sawetara sumber daya). Akibaté, ora bisa ngrancang bisa kanthi bebas eksperimen sing padha karo diablo 3.

                  Aja eling saka stamina sampeyan

                  Siji mekanik gamelan sing bisa nyekel sampeyan off-stamina. Intine, sampeyan mung bisa Sprint kanggo wektu winates sadurunge ora ana energi lan dipeksa mlaku. Sampeyan bisa milih antarane mlaku lan mlaku-mlaku dhewe kanggo nglestarekake stamina lan mesthekake yen sampeyan ora bakal ditinggalake yen sampeyan ora bisa ngilangi jarak sampeyan lan mungsuh. Potion Stamina bisa mbantu ing kahanan iki, lan sawetara barang (uga barang vitalitas) bakal menehi sampeyan uga bisa nambah sampeyan, nanging sampeyan kudu ngeling-eling babagan kesehatan lan Mana, utamane yen sampeyan Muter Solo. Ora ana sing luwih ala tinimbang ora bisa uwal saka perang amarga sampeyan mlaku-mlaku kanthi ora ana sadurunge lan kiwa tanpa stamina nalika sampeyan butuh.

                  Pati iku bisnis serius

                  Sadawane garis sistem stamina, yen sampeyan wis main diablo 3, ana sawetara kabiasaan sing sampeyan kudu ngilangi utawa ngganti sampeyan kudu biasa. . Nanging sepisanan sampeyan mati, sampeyan bisa uga kaget nemokake yen sampeyan bakal mundur maneh ing kutha – Gear Sans Gear.

                  Supaya bisa mbalekake rampokan, sampeyan kudu bali menyang mayit lan pilih. Tanpa waja, sampeyan bakal gampang rawan, supaya tetep nggawe barang serep ing kasus iki kanggo kasus kasebut yaiku pamindhahan sing cerdas, sanajan sampeyan kudu ngerti babagan persediaan sampeyan. Yen sampeyan wis dadi gelut sing angel, iku uga wicaksana kanggo mbukak portal kutha sadurunge miwiti, sing bakal nylametake sampeyan kanthi cepet ing ngendi sampeyan tilar donya. Untunge, yen sampeyan mati maneh sadurunge mbalekake mayit, sampeyan mung bakal ngeculake mayit tambahan; Iki dudu kedadeyan ing ngendi sampeyan mung duwe kesempatan siji kanggo njaluk Gear sampeyan. Sampeyan uga bisa nyimpen sawetara masalah potensial kanthi nyimpen emas ing storh sampeyan, mesthekake sampeyan ora kudu mbalekake mayit kanggo njaluk maneh.

                  Pangecualian kanggo kabeh iki yaiku mode hardcore, ing endi pati sing ana ing mburi – kabeh kemajuan sampeyan ilang nalika mati.

                  Prioritize target sampeyan

                  Pemain ora mung siji sing bisa urip maneh ing diablo 2. Utamane yen sampeyan muter karo pengontrol, bisa gampang standar kanggo nyerang apa wae sing paling cedhak karo sampeyan. Sing bisa uga kerja akeh, nanging sampeyan kudu eling karo mungsuh karo mungsuh sing bisa ngasilake sekutu. Sampeyan bakal nemoni iki ing nggoleki pisanan game, nalika sampeyan njelajah saka ala. Ing kana, sampeyan bakal nemokake unit shaman sing tiba sing bakal nggawa mungsuh sing wis dipateni urip – lan dheweke bakal nindakake iki sajrone isih tetep ngadeg. Tegese sampeyan kudu njamin sampeyan mburu dukun dhisik. Iki uga minangka piwulang kanggo menehi perhatian marang atribut mungsuh sing ditampilake ing sisih ndhuwur layar; sampeyan bakal weruh driah sing tiba ing daftar kasebut didaftarake kanthi “mundhak tiba,” lan ing saindenging game sampeyan bakal nemoni mungsuh liyane sing kudu luwih prioritisasi.

                  Tuku tom tome portal kutha lan tome ngenalake awal

                  Diablo 2 wungu

                  Antarane barang sing kasedhiya saka NPC Akara (Usaha pertama sampeyan) yaiku rong toms: siji kanggo portal kutha, lan liyane kanggo gulungan ngenali. Gulung-gulungan iki migunani banget, amarga tilas supaya sampeyan cepet ngunjungi kutha lan banjur bali menyang tumindak, dene terakhir kasebut mbukak sifat sing didhelikake ing barang (sing kudu ditindakake sadurunge bisa dilengkapi). Sampeyan mesthi pengin duwe sawetara gulungan kasebut, nanging saben wong njupuk siji alun-alun ing persediaan sampeyan. Tomes iki mung njupuk rong alun-alun saben nanging bisa nganti 20 saka gulungan masing-masing. Ngatur persediaan sampeyan penting, lan sampeyan bakal seneng nylametake ruang kanthi toms kasebut minangka gulung sing dipilih kanthi otomatis dipasang ing dheweke, yen durung nyekel 20.

                  Sawise sampeyan njaluk bantuan saka Deckard Cain, kebutuhan kanggo ngidentifikasi gulung bakal dikurangi kanthi dramatis, amarga bakal bisa ngenali barang-barang en masyene sampeyan bali menyang kutha. Nanging sampeyan pengin akses menyang portal kutha ing saindenging game.

                  Dadi pinter babagan apa sing sampeyan pilih

                  Sampeyan bakal nemokake akeh rampokan nalika sampeyan muter, lan ora kabeh kudu ditindakake. Nalika sampeyan bisa adol apa-apa ing kutha, bola-bali bali bisa cepet-cepet dadi pakurapan sing sithik ing bentuk portal kutha. Kaya ngono, wektu sampeyan luwih becik ngginakaken barang sing luwih larang. Sing khusus kanggo kelas – tandak, globes suci, Scepters, Helmets Barbarian, lan liya-liyane – minangka taruhan sing apik, kaya barang-barang sing diwenehake kanggo salah sawijining katrampilan kelas. Fokus kanggo nabbing iki tinimbang bolts utawa barang-barang murah liyane sing entuk akeh ruang kanggo nggedhekake penghasilan lan nyuda jumlah lelungan sampeyan kudu nggawe.

                  Siapke kanggo Grind

                  Diablo 2 ora duwe endgame kaya sing dikarepake saka game modern, lan pungkasane sampeyan bakal bisa nggunakake pirang-pirang dina ing boss mlaku, ing ngendi sampeyan bola-bali square saka bos kanggo entuk barang sing luwih apik. Nanging sadurunge tekan titik kasebut, sampeyan bisa uga bisa ditekan, dadi sampeyan bakal pengin nggiling XP (lan muga-muga entuk barang sing apik) kanthi mbaleni bagean game tartamtu. Tristrip, countess, tumindak 1 catacombs, tumindak 2 kuburan, tumindak dewan 3, lan liya-liyane yaiku lemah sing subur kanggo entuk XP luwih cepet tinimbang biyasane; disiapake kanggo nggawe cara sampeyan liwat kaping pirang-pirang.