Tiny Tina S Wonderlands paling apik ing ndhuwur 6., Wonder Tinina: Banget sing paling apik kanggo karusakan, melee, lan kanca | VG247

Wonder Tinina: Banget sing paling apik kanggo karusakan, melee, lan kanca

Contents

Kanthi mangkono, kita duwe Wonderlands Tina Banget Banget. Kita menehi garis umum kanggo strategi sing kudu ditrapake kanggo saben bangunan. Sisane sampeyan kanggo sampeyan kanggo ngatur. Kita uga duwe pandhuan ing jero kanggo mbangun sing bakal dianyari asring.

Titik Tina’s Wonderlands Best BERKS [Top 6]

Mungsuh kanggo milih kanggo Tinina’s Wonderlands paling apik. Pandhuan kita bakal menehi garis sampeyan sing dibutuhake kanggo nguatake bangunan sampeyan!

Dening Mina Anwar 12 November 2022 Dianyari: 11 Juni, 2023

Sanajan budhal saka gaya tradisional, sistem kelas Tina’s Wonderlands, bisa uga wis kenal karo sing duwe Borderlands. Kanthi akeh kustomisasi lan macem-macem dolanan sing bisa ditindakake para pemain. Pemain wis njelajah jagad lan ngembangake sawetara gawe sing menarik. Mula, artikel iki bakal nuntun sampeyan Tiny Tina’s Wonderlands Banget Banget.

  • The Graveborn Kelas ing Tinin Tinina’s Wonderlands bisa SUMMON “kanca.”
    • Investasi ing karusakan kritis lan kasempatan hit kritis disaranake, karo Sing setya thralls Skill penting kanggo nambah karusakan kanca lan restoran.
    • Katrampilan sing disaranake liyane kalebu Panen, Pact Peteng, Peteng Hydra, Askan, Munggah, lan Gurune sudhut.
    • Rekomendasi Gear kalebu gaman sing nyeluk kanca nalika sampeyan nambah maneh, kayata sing nggawe bolt kilat, lan mantra sing uga bakal dadi kanca, kayata Ngrusak Hydra Pungkasan.
    • Poin pahlawan kudu prioritas Kekuwatan, ketagangan, lan Attingement, lan wit keterampilan BrR-Zerker kudu prioritas karusakan Frost, karusakan Melee, regen, lan kacepetan gerakan, kanthi Blada Ghost katrampilan saka Stabbancher.
    • Uga mbutuhake kekuatan, kawicaksanan, intelijen, lan statistik padane, lan statistik padane.
    • Mbutuhake dhuwur Kekuwatan, ketagangan, lan Intelijen stats.
    • Mbutuhake dhuwur Kekuwatan, ketagangan, lan Intelijen stats.
    • Pemain bisa mbukak Spellshot Minangka Kelas kapindho.

    Sadurunge miwiti, iku kudu sebutno yen tekan Chaos 20 penting banget karo kabeh bangunan. Bakal njamin sampeyan entuk senjata sing luwih dhuwur kanggo ngiyatake Wonderlands Tina Tina sing paling apik. Kajaba iku, saben bangunan bisa dijupuk menyang tingkat maksimal 40.

    Ringkesan informasi babagan bangunan sing paling apik:

    Mbangun Prioritas Pahlawan Wit Skill Utama Kelas sekunder Gegaman Roda nganggo grigi
    Graveborn Kekuwatan – Sing setya thralls
    – Intine saluran
    – Panen
    – Pact Peteng
    – Hydra Peteng
    – Ukuman
    – Munggah
    – Gurune sudhut
    – Korban ngorban
    Spore Warden:
    – Kemenangan Ati
    – Spore Awan
    – Hubungane
    – Senjlorot goleki
    – Bebendu alam
    – Senjata nimbali
    – Sembarang pistol
    – PlatoMail GhhHlight sing rusak (mod kelas)
    – Frenzied bebendu (amulet)
    – Tutorial wit (tameng)
    – Nyirami hydra mburi (mantra)
    – Mood Ring
    – Enchants karo kanca dmg
    Brr-zerker – Kekuwatan
    – Dexterity
    – Attingement
    – Frostral Frost
    – Saverary
    – Unyielding
    – Cara lawas
    – ICE Breaker
    – Kadhemen
    – Ora sabar nesu
    Stabbancer:
    – Blada Ghost
    – Arsenal
    – Cepet-cepet
    – Pati Swift
    – Tindakake
    – Keras
    – Nyelehake serangan
    – Goblin pickaxe blistering
    – Crossblade of String
    – Pandemecium Pari-Pandemeku (Kelas Mod)
    – Sembarang Gear Pilihan
    Spore Warden – Kekuwatan
    – Dexterity
    – Blizzard
    – Eagle Mripat
    – Bounty saka mburu
    – Hubungane
    – Bullseye
    – Jamur obat
    – Windrunner
    – Disebut Shot
    – Bebendu alam
    – Headhunter
    – Puter sudut
    Brr-zerker:
    – Frostral Frost
    – ICE Breaker
    – Cara lawas
    – Naluri
    – Kadhemen
    – Ora sabar nesu
    – Kelangan cairan salju saraf
    – Pickaxe blistering
    – Apa wae mod pilihan
    – Buffmeister (Eja)
    Clawbringer – Kekuwatan
    – Kawicaksanan
    – Intelijen
    – Attingement
    – Pengadilan Naga Storm
    – Sumpah gludhug
    – Naga Aura
    – Sih-rahmat blasthamut
    – WYvern (kanca)
    – Kanca kanggo nyala
    – Nafas Storm
    – Kasar
    – AWE
    – Badai badai
    Graveborn:
    – Kapal Mortal
    – Sing setya thralls
    – Panen
    – Pact Peteng
    – Hydra Peteng
    – Munggah
    – Wedi sing menehi inspirasi saka Smith
    – Mbobot fatebreaker cleaving
    – Kepala Snake Swashbuckler (Kelas Mod)
    – Master Master Inspirasi (Shield)
    – Bledosan kamulyan naga (amulet)
    – Cincin karo kanca DMG
    Spellshot – Kekuwatan
    – Dexterity
    – Intelligenc
    – AMBI-HextRouse
    – Peluru Piandel
    – Mung anget munggah
    – Prestidigitasi
    – Mage Armor
    – Canon Kaca
    – Utas Utas Dhuwur
    – SEVER benang
    Stabil:
    – Arsenal
    – Cepet-cepet
    – Pati Swift
    – Ngeksploitasi kelemahane
    – Keras
    – Nyelehake serangan
    Cryo smgs (4x pelet) – Kulit lapisan Spellword (Mod
    – Gloomy ipat (tameng)
    – Jacketed Buffmeister (Eja)
    – Geguritan gaib konsentrasi (mantra)
    – Cincin swasana ati
    Stabbancher – Kekuwatan
    – Dexterity
    – Attingement
    – Saka bayangan katrampilan
    – Arsenal
    – Tindakake
    – Poison Potensi
    – Ngeksploitasi kelemahane
    – Kerusakan cepet
    – Langkah Shadow
    – Keras
    – Sewu potongan
    – Eksekutif Lade
    Spore Warde:
    – Eagle Mripat
    – Bounty saka mburu
    – Bullseye
    – Jamur obat
    Kawat Langsung Treetops Burgeoning Arcane Bolt (mantra)

    Graveborn

    Wit-witan Skill Tina Tina

    Kelas Graveborn jumeneng saka kelas wiwitan ing Wonder Tinina kanthi kemampuan kanggo nyapelake “kanca.”Mangkono, mula bisa nggunakake katrampilan kasebut lan nggawe safsuman kasebut dadi kuat. Yo iku sebape Tiny Tina’s Wonderlands Banget Banget Kanggo kelas kuburan revolves ngubengi kanca rekan. Yen sampeyan pengin mbangun basis sing luwih basis, sampeyan kudu mriksa bangunan spellshot.

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    Iki minangka ringkesan umum babagan apa strategi investasi titik sampeyan. Saenipun, sampeyan pengin maksude karusakan kritis lan kritis sampeyan bakal nggunakake kanca kanggo ngatasi ton sing rusak. Mula, luwih dhuwur kemungkinan, luwih apik output karusakan. Sampeyan bisa ngetutake sing dipisah ing antarane loro sing sampeyan leveling munggah. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake latar mburi karakter bodho kanggo mbantu mbantu sampeyan kanthi stat kasebut.

    Sisane biasane gumantung karo apa sing sampeyan pengin. Yen sampeyan pengin luwih akeh mantra, intelijen bakal apik. Yen sampeyan pengin bali saka tumindak lan supaya kanca sampeyan nindakake paling akeh karya, sampeyan bisa ngidini konstitusi sampeyan. Nanging, kekuwatan utama ing kelas Graveborn ana ing wit keterampilan.

    Skill Tree Tree

    TINY TINA

    Katrampilan sing paling penting kanthi Skill Taman Graveborn minangka katrampilan thrall sing setya. Iku intine nambah karusakan sing ditangani karo saben kanca. Kajaba iku, nambah tingkat respawn karo kanca kanthi saben titik katrampilan sing nandur modal, ngidini sampeyan ngundang kanca luwih gampang. Iki sebabe strategi yaiku kanggo metu amarga akeh kanca sing awal ing perang kanggo nambah karusakan sing ditangani luwih akeh. Nggabungake iki kanthi gaman sing nyeluk hydras nalika mbalekake, sampeyan bakal bisa nambah karusakan sing ditangani kanthi apik.

    Kita bakal nggunakake mantra kanthi mbangun kanthi mbangun supaya kita bisa nandur modal intine. Bakal mbantu kanthi tingkat cooldown. Sampeyan ora kudu maksimal amarga ora penting.

    Sawise iku, kita bisa mbukak katrampilan panen lan maksimal. Iku bakal mbantu kanthi ngrusak karusakan sihir sing bonus. Kanthi maksimal, bisa menehi karusakan + 9% saben tumpukan kanthi rong tumpukan maksimal 12 detik. Mesthine bakal nyebabake kanca sing luwih akeh ngrusak.

    Terus maju kanthi sihir sing peteng, kita bisa nandur modal ing paket peteng uga.

    Kaya sing wis dingerteni sadurunge, kita pengin nggunakake thralls sing setya sabisa. Kanggo tujuan kasebut, kita bakal nandur modal Hydra peteng kanggo nambah kasempatan kanggo entuk kanca Hydra peteng.

    Nalika kita luwih mudhun, kita bisa nandur modal saka paukuman. Kapan kanca demi-lich kita ngilangi jeblugan, ana kemungkinan bisa matak maneh.

    Kita bisa mupangat munggah kanggo nambah kesehatan lan kerusakan ejaan 30 detik. Iki minangka katrampilan gedhe amarga tumpukan nganggo + 6% saben tumpukan kanthi 10 tumpukan bisa.

    Pungkasan, kita bisa pindhah kanggo gurun sudhut, sing bakal nambah karusakan kita lan ngrusak suda amarga kesehatan saya tambah ngisor. Sampeyan bisa mbukak katrampilan sabanjure, nanging kita ora perlu kanggo rute fokus kanggo mbangun.

    Kanggo katrampilan tumindak kita, pengorbanan sing ora bisa ditindakake kanthi nambah output karusakan.

    Kelas sekunder

    Minangka kanggo kelas kaloro, kita bisa milih Spore Warden minangka akeh katrampilan sing cocog.

    Sanalika sampeyan entuk kelas loro, arep jantung sing apik bakal dadi apike. Bakal nambah karusakan kanca lan kesehatan kita kanthi 45%. Banjur sampeyan bisa pindhah menyang bullseye, sing bakal nambah kasempatan hit kritis bedhil lan kanca kritis. Bisa mlaku kanthi dhuwur 50% nalika maksimal.

    Salajengipun, sampeyan bisa nggunakake Spore Warden kanggo ngiyatake kanca jamur kanthi awan lan karubah. Affinity bakal menehi karusakan kemampuan sakabehe.

    SHUNT ING ING ING ING ING ING ING NGANGGO ING NGANGGO INGKANG KOMPUTER NGGOLAH KARYA KRITIKAL saben GUN. Tumpukan nganti 10 tumpukan total kanthi kerusakan 15% saben tumpukan. Sing bisa nganti 150% karusakan kanthi tumpukan max, sing akeh karusakan sing ditangani liwat kanca.

    Sabanjure, sampeyan mung kudu nandur modal sawetara poin kanggo nesu. Sampeyan bisa mupangate karep utawa mung nandur modal minangka ukuran majalah. Nanging yen kita nggawe sing adoh, kita bisa entuk bebendune alam. Bakal ngidini kita nambah karusakan saka kabeh sumber nalika kita ngatasi kekuwatan kanggo mungsuh. Iki bisa uga kanthi apik karo Hydras Hydras lan Secrifice.

    Roda nganggo grigi

    Dene kanggo Gear, kita ora pengin mbatesi sampeyan babagan apa sing bakal entuk utawa apa sing ora bakal entuk. Nanging, kita bisa ujar manawa kanggo mbangun Graveborn, apa sing paling apik yaiku gaman sing nyemprotake kanca nalika sampeyan mbalekake. Senjata kasebut cenderung duwe katrangan “Nalika dibuwang, gawe bolt kilat gedhe.”Bolt kilat cenderung ngundang kanca sampeyan saben-saben sampeyan mbukak. Sampeyan bisa nggunakake pistol kanggo nggedhekake iki nalika entuk cepet kaping pindho ing game kasebut. Sampeyan biasane bakal nembak sing nembak sing luwih sithik lan nglampahi wektu luwih akeh gegaman kanggo nggedhekake Graveborn mbangun.

    Minangka kanggo mantra, maneh, kita pengin nggunakake sing uga dadi kanca. Devour Hydra pungkasan yaiku mantra sing apik ing pangertene kasebut. Iki nyeluk hidra sing bakal mbuwang Hydra liyane yen mungsuh mati tangane.

    Kanggo enchants kita, maneh, kita fokus ing karusakan kanca. Mula, mesthi ditambah yen sampeyan bisa entuk enchantment sing bakal ngrusak.

    Kanggo amulet, sampeyan bisa nimbang nggunakake gaweyan sing amba ireng. Iki nambah karusakan ing kanca kanthi 20% amarga mateni mungsuh. Kajaba iku, bisa tumpukan nganti 5 kaping.

    Kanggo tameng sampeyan, sampeyan bisa nggunakake wit sing dikutuk sing nambah karusakan sing ditangani nalika pendhapa sampeyan kurang. Nggabungake karo Cincin Swasana Ally, sampeyan bisa nambah karusakan sanajan pendhudhuk ora kebak.

    Minangka kanggo senjata lengen / kelas, sampeyan kudu nggunakake PlatoMail sing rusak Korupi GhhhHlight. Bakal menehi rong tumpukan saka imanfull throlls. Uga ngundhakake kekuwatan Warden lan Spore lan Spore. Yen sampeyan ngetutake pedoman sing diwenehake, sampeyan kudu bisa nggawe bagean sing apik saka Wonder Tina.

    Brr-zerker

    Melee mbangun mesthi gedhe. Bangunan Brr-Zerker bisa cukup kanggo fokus-fokus yen sampeyan ngidini. Nyatane, cukup apik karo serangan Frost sing digunakake kanggo mungsuh. Nggabungake karo Stabbancer minangka kelas sekunder, sampeyan bisa duwe buah sing kuat. Pramila pembentukan Brr-Zerker sing fokus Melee minangka bagean saka Tinina Tina sing paling apik.

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    Titik pahlawan kanggo mbangun Brr-Zerker!. Kita lagi melee, supaya kita pengin katrampilan sing mbantu nambah karusakan. Mula, kekuatan iku kudu. Dipuntedahaken yaiku keturunan. Pungkasan, kita bisa nandur modal ing atimen. Nalika kita ora nggunakake mantra kanthi mbangun iki, kita bisa ngliwati liyane.

    Wit Skill Brr-Zerker

    TINY TINA

    Ngalih menyang wit keterampilan BrR-Zerker. Kita ora bakal nggunakake katrampilan tumindak Brr-Zerker lan bakal nggunakake katrampilan stabbancher. Nanging, kanggo katrampilan wit skill liyane, ana sawetara sing apik banget kanggo nggunakake. Wit keterampilan biasane ana ing Frost lan entuk karusakan kabeh nggunakake Frost.

    Miwiti Frostral Frost, Kita bisa nambah kerusakan Frost kanthi 20% nalika maksimal.

    Minangka Brr-Zerker minangka pambangun melee, mula akal kanggo nandur modal Saverary, sing bakal nambah kerusakan melee kita kanthi 24%.

    . Pramila kita kudu entuk Unyielding sing bakal mbantu regen kita. Khusus, +1.5% per detik.

    Kanthi Melee mbangun, kita pengin nyedhaki mungsuh sabisa. Nyatane, kita bisa nggunakake sing nggunakake Cara lawas Skill. Menehi kerusakan bonus lan nyuda karusakan sing dijupuk luwih cedhak kita kanggo mungsuh kita. The Buffs kabeh 30% nalika kita cedhak karo mungsuh.

    Elingi carane nambah karusakan Frost kita? Uga, saiki kita bisa nggunakake ICE Breaker. Nambahake karusakan kanthi mungsuh sing wis kalem utawa cedhak karo beku. Kerusakan entuk Tambah + 30% nglawan mungsuh beku.

    Kanggo mesthekake yen bisa nyedhaki mungsuh kanthi cepet, kita bisa nandur modal Kadhemen sing bakal nambah kacepetan gerakan kanthi + 9% lan efisiensi Frost kanthi + 24%.

    Katrampilan pungkasan ing wit Brr-zerker bakal dadi Ora sabar nesu. Skill iki bakal dilengkapi nalika kita kurang sehat lan butuh karusakan ekstra kanggo ngrampungake mungsuh.

    Minangka katrampilan mateni, kita bakal nandur modal ing Getih saka tiba, sing nyuda katrampilan tumindak kita cooldown. Sejatine kita bakal bisa entuk katrampilan tumindak tanpa watesan babagan iki yen digunakake kanthi bener.

    Kelas sekunder

    Minangka kanggo kelas kaloro, kita pengin nggunakake Stabbancher. Ora mung iku, nanging kita bakal nggunakake katrampilan tumindak kasebut, Blada Ghost. Kerjane gedhe kanggo ngatasi kerusakan Melee nalika uga njaga jarak. Yaiku amarga fatemaker bisa mbuwang agamane Ghost sing muter ing papan.

    Asides saka iku, kita pengin nandur modal Arsenal kanggo tambah melee, mantra, lan kerusakan bedhil.

    Nalika kita pengin PlaySty kanthi cepet karo mbangun Brr-Zerker, kita bakal nandur modal Cepet-cepet Kanggo kacepetan serangan Melee lan kacepetan gerakan. Kanggo nggunakake kacepetan iki, kita bisa nggunakake Pati Swift sing nambah karusakan sing luwih cepet kita pindhah.

    Kita bisa ngetutake iki Tindakake, Delengen apa sing ditindakake? Iki ngidini kita nambah karusakan Melee yen diterusake sawise ngrusak bedhil. Iki ndadekake apik kanggo ngoyak bebarengan. Nyatane, bisa uga minangka salah sawijining katrampilan sing paling penting sing nggawe Brr-Zerker minangka mbangun sing apik.

    The Keras Skills mung bakal ngidini kita nyingkirake lan Sprint nalika njupuk. Lan Pungkasan, Kita Bisa Investasi Nyelehake serangan kanggo nambah karusakan kritis kita.

    Roda nganggo grigi

    Kaya kanggo gear, mung kudu ana goblin pickaxe blistering. Iki minangka senjata sing kuwat banget sing uga dilengkapi karo kerusakan Frost, supaya bisa digunakake kanthi efisien kanthi mbangun. Liyane, sampeyan bisa nyampur lan cocog.

    Minangka bedhil, sampeyan bisa nimbang nggunakake crossblade striking, yaiku bedhil karo projectile cross.

    Kanggo mod kelas, sampeyan bisa nggunakake pandemecium Panderior saka pengabdian Friar kanggo nambah kekuwatan agama Ghost sampeyan. Uga bisa digunakake karo bedhil sing disaranake sadurunge.

    Minangka kanggo mantra, cincin, lan amulet, sampeyan bisa nggunakake meh kabeh minangka daya bangunan sing biasane gumantung karo melee. Lan kanthi temenan keterampilan sing kita nandur modal, kita biasane ditutupi bagean kasebut. Jampi Frost bakal bisa cocog karo apa sing wis ditindakake ing bangunan kasebut.

    Spore Warden

    TINY TINA

    Spore Warden ora kuwat, malah ngrusak chaos 20 mungsuh. Pramila diklasifikasikake minangka Wonderlands Tina sing paling apik. Iku bangunan wadhah spore, nanging kita bakal bisa nggunakake brr-zerker ing sampun. Apa sampeyan nggawe brr-zerker utawa spa Warden utama sampeyan, ora dadi masalah. Sampeyan bakal bisa nggunakake wit-witan keterampilan kasebut yen sampeyan bisa mlebu menyang game kasebut

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    . Lan banjur, mesthine, kasusakan crit lan kritis kasempatan kanggo kita bakal gumantung ing bedhil kita. Kita nggunakake Frost, dadi karusakan status bisa mbiyantu uga katrampilan cooldown.

    Skill Skill Warden Tree

    TINY TINA

    Kita pengin nggunakake Blizzard nggawe siklon Frost kanggo katrampilan tumindak kita. Bakal ngidini kita nambah kerusakan pistol liwat Kerusakan Kemampuan Frost. Kita bakal nambah karusakan kasebut uga investasi ing Eagle Mripat.

    Banjur kita pengin njaluk Bounty saka mburu Kanggo nggunakake katrampilan tumindak sing luwih asring. Digabungake karo Hubungane, Kita bakal bisa nambah karusakan kemampuan kita kanthi + 35%.

    Spa Warden duwe kanca jamur; mulane investasi ing Bullseye bisa cukup mbiyantu. Nggabungake karo Skill Jamroom Medicinal, Kita bisa entuk kasempatan kanggo urip maneh dening kanca.

    Kanggo pindhah kanthi cepet, kita bisa nandur modal Windrunner. Nggabungake karo Disebut Shot Menehi kerusakan bedhil ekstra nalika ngarahake bakal ngidini kita luwih gampang pindhah lan karusakan saka kadohan.

    Salajengipun, kita bakal nggunakake Bebendu alam Kanggo nambah karusakan saka kabeh sumber.

    Pungkasan, kita pengin nandur modal ing headhunter lan muter sudhut kanggo sawetara pembuangan bedhil uga richochet.

    Sisane katrampilan bisa uga ora bisa digunakake kanthi mbangun tartamtu iki.

    Kelas sekunder

    Minangka kanggo kelas sekunder, kita pengin Brr-Zerker saengga bisa dadi bagian saka Wonder Tinina sing paling apik. Kaya sing kasebut, ora apa-apa yen sampeyan milih Brr-Zerker dhisik angger sampeyan wis nandur modal banget menyang Warden Spore mengko.

    Kanggo Brr-Zerker, mesthine, pengin Frost Strestral lan Ice Breaker kanggo nggunakake karusakan Frost.

    Cara lawas kanggo nyuda intake karusakan lan Naluri Kanggo nambah kecepatan reload kita kerja kanthi apik. Utamane nalika nggabungake Kadhemen kanggo nambah kacepetan gerakan supaya kita bisa ngubengi mungsuh kita kanthi cepet. Lan Pungkasan, Kita pengin Ora sabar nesu Kanggo mesthekake yen kita tuku awake dhewe cukup wektu kanggo urip maneh liwat kanca jamur kita.

    Roda nganggo grigi

    Sing utama sampeyan kudu gaman minangka penyejukan cairan salju salju saka saraf. Iki minangka senjata legendaris lan salah sawijining sing paling apik ing kana.

    Sanajan kita ora mbangun melee, duwe pickaxe blistering bakal mbantu kanthi kacepetan gerakan lan tarif cooldown.

    Kanggo mantra sampeyan, Buffmeister sampeyan apik kanggo karusakan tambahan. Sisane gear biasane sampeyan, kaya katrampilan lan senjata kasebut, sampeyan entuk 95% saka bangunan. Sisane mung bakal dadi ceri ing ndhuwur.

    Clawbringer

    TINY TINA

    Bangunan Clawbringer yaiku Thonderland Tina’s Banget dhewe, dewa Thunder. Bangunan kasebut bisa dadi kompleks supaya pas, nanging pandhuan Tina’s Wonderlands Beners Beners Best Beners bakal menehi sampeyan gist umum. Minangka saben jeneng, kita bakal ngandelake karusakan ing kilat.

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    Kanggo Clawbringer, mesthine, kita pengin kekuatan lan kawicaksanan kanggo ngatasi karusakan kritis lan status. Banjur kita bisa nandur modal babagan intelijen lan pas kanggo mantra lan katrampilan kita cooldown.

    Tree Skill Clawbringer

    TINY TINA

    Kanggo katrampilan tumindak, kita pengin nggunakake Pengadilan Naga Storm sing ngidini clawbringer kanggo ngundang palu lan cepet-cepet. Iku karusakan lightning sing bisa digunakake karo Sumpah gludhug. Nyatane, kita bisa njupuk maneh kanthi rebuke kanggo ngowahi karusakan kanggo sekutu menyang boost karusakan pethi.

    Kita bisa nambah kerusakan nggunakake karusakan unsur karo Naga Aura. Banjur kita bakal entuk Sih-rahmat blasthamut Kanggo katrampilan sing mateni menehi karusakan ing kilat lan karusakan geni. Kita bisa nggunakake kanca, Wyvern, sing bisa digunakake karo Kanca kanggo nyala. Kanggo nganyarke kanca luwih, kita bakal nandur modal Nafas Storm uga.

    Kanggo kahanan lengket, kita bakal nggunakake Kasar Kanggo ngisi pendhapa kita kapan nyimpen nyawa sampeyan.

    Cedhak mburi, kita bakal nggunakake AWE Kanggo luwih kritis lan Badai badai Kanggo serangan bolt.

    Kelas sekunder

    Kelas sekunder kita karo mbangun clawbringer bakal Graveborn. Miwiti karo Kapal Mortal, Kita bisa entuk ngundhakake kesehatan. Kita uga pengin Sing setya thralls Minangka kita bakal nggunakake WYvern. Panen lan Pact Peteng bakal digunakake kanggo ngiyatake sihir sing peteng kanggo kanca. Banjur kita banjur bisa nggunakake Hydra Peteng Skill kanggo nimbali kanca Hydra. Pungkasan, kita bakal nandur modal ing Munggah Kanggo entuk kesehatan lan karusakan sing luwih akeh.

    Roda nganggo grigi

    Kita pengin mesthekake yen nduweni kerusakan kilat kanggo senjata utama. Senjata gedhe kanggo iku inspirasi wedi saka smith. Salah sawijining perkara sing apik babagan iki yaiku uga nyeluk tangga pixie, sing bisa digunakake kanthi persiyapan. Sanajan kita bakal ngandelake palu kita kanggo gaman mealee, sampeyan bisa entuk fatebreaker sing wis diresiki.

    Sampeyan kudu ngarahake barang sing bisa nambah karusakan kanca kanggo cincin sampeyan. Minangka tameng sampeyan, sampeyan uga kudu ngarahake babagan sing nambah karusakan kanca nalika katrampilan tumindak sampeyan aktif. Conto sing apik kanggo iki yaiku Master Rune Inspirasi.

    Sampeyan bisa nggunakake kepala Swashbuckler saka ula saka pedhang sumunar kanggo mod kelas sampeyan. Iki mengaruhi hidras lan piksel sampeyan, supaya bisa tetep suwe. Kanggo amulet, tujuan apa wae sing bisa nambah karusakan petir, kayata bledosan kejujuran kejujuran. Amarga kabeh stats kasebut, mbangun clawbringer iki bakal diklasifikasikake minangka Wonderlands Tina sing paling apik banget.

    Spellshot

    Tina

    Spellshot duwe kemampuan unik ing Wonderlands Tina, lan iku kemampuan kanggo nglengkapi jampi tambahan. Mula, kanthi nggunakake spellshot, tujuane yaiku kanggo nggunakake sabisa. Kajaba iku, kita bakal nggunakake kabeh mantra lan buffs kanggo nambah kerusakan bedhil kanthi sabisa.

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    Kanggo statistik kita, kita pengin njupuk kekuwatan lan kekurangan sing adoh kanggo ngiyatake karusakan kritis sabisa. Lan mesthi, target kapindho bakal nambah kapinteran amarga kita bakal nggunakake mantra sing asring digunakake.

    Skills Skill Tree

    TINY TINA

    Kanggo wit keterampilan spellshot, mesthi kita pengin ngaktifake AMBI-HIXTRO Kanggo nglengkapi mantra kapindho kita.

    Banjur kita bakal pindhah menyang kerusakan bedhil kanthi nandur modal ing Peluru Piandel, Mung anget munggah, lan Prestidigitasi. Iki ora mung nambah kekuwatan bedhil nanging uga pengaruh Everweaving, Spellshhot Feat, kanthi cara sing luwih apik.

    Banjur kita kudu nandur modal Mage Armor kanggo njaga wadhah kita. Iku amarga kita bakal nggunakake Kutuk wit Kanggo entuk karusakan tambahan nalika pendhapa kita 0. Kita bisa luwih nguatake iki kanthi nggunakake Canon Kaca, sing bakal njamin pendhapa kita ora ngisi dhewe. Nalika kita bakal nggunakake Crimeo SMGS, nandur modal senjata sing ora bisa ditampa.

    Kanggo nambah juru kunci, kita bisa nandur modal Utas Utas Dhuwur. Bakal nambah tumpukan kita kanthi +3. Banjur pungkasane, kita bakal lunga SEVER benang, sing bakal ngreset sembarang speel.

    Kelas sekunder

    TINY TINA

    Kanggo kelas kaloro, kita bakal nggunakake stabbancher. Nduwe sawetara katrampilan sing apik sing bisa digunakake kanthi nggunakake mantra adhedhasar karusakan. Kita pengin njaluk Arsenal lan Cepet-cepet Wiwitane nambah kerusakan bedhil lan kacepetan gerakan. Nggabungake karo Pati Swift, Kita bisa nambah output karusakan miturut kacepetan gerakan kita. Akeh katrampilan liyane sing kita nandur modal uga bakal nyebabake nambah kerusakan sakabehe ngatasi bedhil. Katrampilan kasebut kalebu Ngeksploitasi kelemahane, Keras lan Nyelehake serangan. Mesthi wae, luwih rinci, sampeyan bisa mriksa mbangun mantra.

    Roda nganggo grigi

    Kanggo gaman, sampeyan kudu ngarahake Cryo smgs kanthi pelet 4x. Iki bakal ngidini sampeyan ngatasi karusakan ton. Saben sampeyan nambah maneh, sampeyan uga bakal entuk tumpukan tenun mantra. Kajaba iku, kita pengin mesthekake yen kita ora duwe pendhapa lan nggunakake bathi. Pramila kita bakal nggunakake surem ngipat-ipati kanggo nambah karusakan nalika pendhapa kurang.

    Kanggo mantra, kita bakal nggunakake buffmeister jacketed lan gabungan karep sing konsentrasi. Iki bakal bisa kerja bareng kanggo menehi bathi sing akeh banget. Sampeyan kudu ngarahake dering lan amulet kanggo ngetutake filsafat sing padha kanggo nambah kerusakan output kanthi sabisa.

    Cetha swasana ati saka cataclysm apik kanggo tujuan iki. Lan yaiku kulit modal spellword sing ora wajar. Nggabungake kabeh bebarengan kudu njaluk sampeyan mbangun Wonderlands Tina Banget Banget.

    Stabbancher

    TINY TINA

    Stabbancer minangka pembunuh wong cilik TINI TINYNST. Dheweke tegese apik kanggo nggunakake serangan crit. Pramila Wonder Tinina sing paling apik mbangun versi Stabbancher bakal fokus kanggo ngoptimalake crits.

    Nilai Pahlawan

    TINY TINA

    Stabbancer mbangun titik pahlawan

    Pisanan lan paling penting, kita pengin nambah kekuwatan stabbancoran kita. Apa sampeyan nggunakake cincin utawa amulet, bisa mbantu rada ngrusak crit. Banjur, mesthine, kita bakal nandur modal kanthi kekuwatan. Banjur sampeyan bisa dipisah ing antarane dexterity lan pas kanggo bisa nggunakake katrampilan luwih asring. Sisane ora penting kanggo stabwancher, sanajan sampeyan bisa nimbang investasi ing kawicaksanan.

    Wit Skill Stabancomer

    TINY TINA

    Kanggo katrampilan tumindak, kita bakal melu Saka bayangan katrampilan. Tegese nggawe pemain sampeyan ora katon, lan saben serangan sampeyan tanah minangka hit kritis. Sanajan karusakan kritis dirampungake 25%, sampeyan bakal duwe akeh buffs menehi karusakan kritis sampeyan 25% bakal katon cilik nalika tekan game pungkasan.

    Arsenal mesthi kudu kudu ana wit skill stabancomer. Masangake karo Tindakake bakal ngidini sampeyan chain bedhil lan kerusakan Melee. Poison Potensi bakal nambah durasi efek status sampeyan. Pair Potensi Apik banget karo Ngeksploitasi kelemahane Skills sing nambah karusakan sakabehe mungsuh nalika efek status ditrapake.

    Déné Kerusakan cepet bakal priksa manawa sampeyan bisa mlaku kanthi cepet nalika ngatasi mungsuh. Sampeyan bisa nandur modal Langkah Shadow kanggo ngidini hits luwih kritis. Iki minangka keterampilan sing mateni lan duwe durasi 6 detik, dadi ngrusak cepet bakal mbantu nggawe wektu. Nalika ing topik kacepetan lan serangan, Keras kerjane kanthi apik supaya sampeyan bisa sprint nalika njupuk.

    Sewu potongan bakal mbantu nambah karusakan sing ditangani karo hit kritis.

    Lan katrampilan pungkasan, Eksekutif Lade, nduwe 20% kasempatan nggawe an Agul-agul ethereal kanggo ngupayakake mungsuh. Ngelingi manawa sampeyan bisa tansah ana ing skrip kritis kanthi katrampilan tumindak, sampeyan duwe 1 ing 5 kemungkinan ngaktifake agul-agul. Sing gedhe banget.

    Kelas sekunder

    Kanggo kelas sekunder, nimbang nggunakake Spore Warden kanggo tenan iki bakal dianggep kaya sing dianggep Tinina’s Wonderlands paling apik. Eagle Eye minangka katrampilan sing gedhe kanggo nambah kerusakan bedhil. Kita pengin ndharat kanthi akeh kritik sing bisa ditindakake kanthi skill tumindak, dadi Bounty saka mburu bisa mbantu kita nyuda tingkat cooldown kita. Bullseye bakal luwih mbantu kita nambah kasempatan hit kritis kanggo ora mung kita nanging uga kanca. Lan Pungkasan, Sampeyan pengin Investasi Jamur obat kanggo entuk kasempatan kanggo diuripake ingon-ingon.

    Roda nganggo grigi

    Kanggo gear, sampeyan pengin pengin senjata sing nambah karusakan kritis sampeyan. Kawat live saka treetops utawa belonjang kerja ing insinyur kasebut apik kanggo sing. Sampeyan bisa nimbang nggunakake Burgeoning Arcane Bolt kanggo mantra, sing meh ngresiki speol yen sampeyan ndharat crit karo crit. Kajaba iku, bisa nambani sampeyan uga sithik.

    Kanthi mangkono, kita duwe Wonderlands Tina Banget Banget. Kita menehi garis umum kanggo strategi sing kudu ditrapake kanggo saben bangunan. Sisane sampeyan kanggo sampeyan kanggo ngatur. Kita uga duwe pandhuan ing jero kanggo mbangun sing bakal dianyari asring.

    Apa artikel iki mbiyantu?

    Matur nuwun! Nuduhake tanggapan karo kita. ⚡

    Kepiye kita bisa nambah kiriman iki? Tulung kita. ✍

    Wonder Tinina: Banget sing paling apik kanggo karusakan, melee, lan kanca

    Nggolek kanggo nggawe pahlawan sing bisa mbuwang dalan cilik ing Tinin Tina? Mangkene sawetara ide kanggo sampeyan.

    Pandhuan dening Panuntun Guide Kelsey Rayner
    Dianyari tanggal 22 Juni 2022
    Tindakake Yondlands Tina Tinina

    Titik Tina’s Wonderlands Njupuk bentuk TTRPG ing RPG, utangan saka Dungeon & Dragons, uga sadurunge, seri Borderlands. The Wonderlands dikempalken karo gaman wacky kanggo ngumpulake lan nggoleki quirky kanggo ngrampungake, nanging sadurunge kabeh, sampeyan kudu milih Mbangun paling apik Sing cocog kanggo PlayStyle sampeyan.

    Bangunan Kerusakan – Spellshsh lan Stabbancer

    Pitunjuk kasebut ana ing jeneng, lan Bangunan iki cocog kanggo sing pengin ngatasi kerusakan akeh tengen wonderlands. Kajaba iku, cepet banget lan utamane bisa urip ing gun bedhil.

    Aku bakal bisa ngerteni katrampilan pasif sing kudu disedhiyakake, sawetara tips kanggo muter mbangun kasebut, lan suaja apa jinis senjata lan gear sing kudu digoleki supaya bisa kit kanthi lengkap.

    Skills pasif – ing endi sampeyan kudu nyelehake poin ing wit keterampilan?

    Katrampilan pasif ing ngisor iki saran, lan sampeyan persis karo sampeyan kanthi akeh poin. Kanggo kajelasan, aku wis nyathet jumlah maksimal sing bisa ditrapake.

    Aku nyaranake nyoba kanggo nyelehake akeh poin ing ngisor iki, nanging kadang, sampeyan bisa uga duwe titik tambahan. Sampeyan bisa nyelehake poin ekstra kasebut menyang katrampilan ing ngisor iki, utawa bisa uga nandur modal ing skill liyane sing sampeyan pikir bakal entuk manfaat sampeyan gaya dolanan!

    • Peluru Piandel (3 poin) – Bagean saka kerusakan jampi sampeyan uga ditrapake kanggo ngrusak bedhil sampeyan. Minangka mantra, sampeyan bakal entuk akeh tumpukan saka jampi, tegese sampeyan bisa ngrusak kerusakan bedhil kanthi jumlah sing signifikan.
    • Prestidigitasi (5 poin) – Nganti maneh kecepatan tambah. Ngelingi kita bakal ngandelake bedhil kanggo ngatasi mayoritas kerusakan, mula bisa cepet-cepet nambah kanthi cepet, supaya sampeyan bisa njaga nembak.
    • Mung anget munggah (5 poin) – Nalika sampeyan nyembur mantra lan nggawe tumpukan jangkoan, katrampilan iki bakal nambah tingkat geni kanthi saben tumpukan. Maneh, kanggo mbangun karusakan maksimal, iki bakal mbuktekake cukup migunani.
    • Cacah Utas (1 Titik) – Nggunakake titik siji, iki nambah akeh tumpukan juru kunci sing bisa sampeyan lakoni. Diwenehi katrampilan sadurunge, kanthi tumpukan, karusakan lan tingkat geni bakal tambah!
    • Senjata Imbu (5 poin) – Kapan sampeyan wis matak, bedhil bakal ngrusak kerusakan bonus (cocog karo unsur mantra) kanggo wektu sing cendhak. Maneh, nalika entuk kerusakan maksimal kanthi bedhil, iki kudu.
    • Cepet-cepet (3 poin) – Yen kita nembak cepet, kita pengin bisa uga luwih cepet. Skill iki nambah kacepetan gerakan lan kacepetan serangan Melee, lan kapan wae mbuwang mantra, dorongan tikel tikel.
    • Arsenal (5 poin) – Skill iki umume nambah mantra sakabehe, melee, lan kerusakan bedhil. Sampeyan ora perlu ngisiki kabeh poin sampeyan, nanging duwe sawetara ing Arsenal yaiku buff ekstra.
    • Pati Swift (5 poin) – Yen sampeyan lagi obah, sampeyan bakal nambah jumlah karusakan kanggo nyerang nalika nindakake. Minangka wong sing cepet lan entuk kacepetan ekstra karo casting-casting, plug sawetara poin ing iki lan aja lali yen pindhah nalika nembak.
    • Ngeksploitasi kelemahane (5 poin) – Yen sampeyan nerbitake efek status marang mungsuh, bakal njupuk karusakan tambahan saka kabeh sumber kanggo wektu sing cendhak. Sinergises iki kanthi senjata sing ora dikepungake kanthi apik, tegese sampeyan bisa ngilangi efek status kanthi rutin lan mulane ngatasi karusakan luwih akeh.

    Apa gaman lan barang sing kudu digunakake?

    Kanthi mbangun sing disiyapake kanggo ngrusak jumlah kerusakan, sampeyan bisa milih apa wae sing disenengi karo senjata sampeyan. Kasedhiya yen sampeyan bakal nindakake tugas kasebut. The Pistol Crossbow minangka favorit pribadi nalika nerangake ngrusak kerusakan, nanging Ruby saka Shrike, Salah sawijining likendaria, akeh legendar, kerja.

    Kanggo jampi sampeyan, gumantung saka persediaan sampeyan. Nalika nerangake cincin lan amulet, Pilih jampi unsur sing kempal karo apa wae aksesoris sampeyan. Contone, yen sampeyan duwe amulet sing bisa ningkatake kerusakan geni, pilih mantra geni. Nanging, kanggo entuk paling akeh efek efek status, aku bakal nyoba lan duwe unsur beda kanggo gaman sampeyan.

    Sabanjure, sampeyan pengin nimbang waja sampeyan. Ana sawetara sing kudu dipilih, nanging sampeyan pengin Temokake soko sing muji katrampilan pasif sampeyan. Pungkasane, sampeyan pengin potongan waja sing bisa ngrusak karusakan luwih akeh, utawa nambah kacepetan gerakan sampeyan.

    Kanggo saestu ngrusak mungsuh sampeyan, sampeyan pengin pengin Nekat kutuk Minangka pendhapa sampeyan ing kasus iki. Nalika pendhapa sampeyan kurang, sampeyan bakal nandhang suda ing karusakan sing mlebu, nanging Tambah 100% ing karusakan sing metu. Sampeyan uga regenerate kesehatan alon-alon nalika ana ing ngisor 50%. Iki secara harfiah game-ganti game kanggo mbangun iki, ngowahi kabeh katrampilan ngrusak sampeyan dadi luwih gedhe.

    Bangunan pendamping – Graveborn lan Spore Warden

    Kanca-kanca ing Tinine Wonder Witedlands bisa uga kanthi cara, nanging kaget banget cerdas, kuwat, lan dheweke dadi layanan sing apik kanggo karakter sampeyan. Nggawe pembentukan sing entuk paling akeh saka kanca sing bisa nggawe perang luwih gampang, lan sing ora seneng karo sawetara perusahaan kanthi bentuk jamur cilik sing kondhang?

    Skills pasif – ing endi sampeyan kudu nyelehake poin ing wit keterampilan?

    Nalika nerangake kanca sing duwe kanca lan milih katrampilan pasif sampeyan, ana sawetara kabutuhan, nanging ana akeh kabebasan. Sampeyan pengin fokus ing katrampilan sing bakal ningkatake karusakan kanca, nanging nggawe titik menyang karusakan lan karusakan kemampuan sampeyan uga bakal migunani migunani!

    • Thralls setya (3 poin) – Kanggo saben kanca sing sampeyan duwe, sampeyan bakal entuk jumlah karusakan, lan tingkat sing diuripake tambah akeh.
    • Ngresiki jiwa (5 poin) – Skill iki nyebabake mantra sampeyan kanggo menehi hasil kerusakan sihir bonus.
    • Peteng Hydra (3 poin) – Kemampuan iki minangka katrampilan sing mateni, sing menehi kesempatan kanggo nimbali kanca hydra peteng sing ngrusak kemampuan magah sihir kanggo mungsuh.
    • Jeblugan gasp (5 poin) – Kapan sampeyan nangani karusakan, ana kemungkinan sampeyan nyebabake jeblugan unsur sing bisa ngrusak kemampuan kemampuan.
    • Kemenangan Ati (5 poin) – Iki nambah kesehatan lan ngrusak kanca sampeyan.
    • Bullseye (5 poin) – Skills iki nambah kasempatan kanggo hit kritis bedhil, lan uga kanggo kanca sampeyan, supaya sampeyan bisa mesthekake yen pets sampeyan super-hard.
    • Sensai golek (3 poin) – Pasangan keterampilan iki kanthi apik karo bullseye, minangka hit kritis saiki bakal nambah karusakan kanca. Booss iki uga bisa tumpukan kanthi saben hit kritis, sing bisa nyebabake kanca sampeyan akeh ngrusak karusakan.

    Apa gaman lan barang sing kudu digunakake?

    Kanthi bangunan iki, ana Fokus kanggo nggedhekake kabisan kanca. Mula, sampeyan pengin duwe akeh kanca sing bisa ditindakake sajrone perang. Nalika sampeyan entuk kanca karo graveborn lan spore Warden minangka kelas, sampeyan bisa uga bisa nganakake sawetara liyane.

    Contone, ngurus pilih gaman apa wae sing ngidini sampeyan nimbali kanca. Salah sawijining gaman kasebut bakal ngidini aku mbuwang, banjur bakal ngalang hydra ngluhurake pengaruh (karo gegaman sing katon maneh ing tanganku sawise). Ana uga gaman sing ngundang kanca, lan sampeyan bisa ngumpulake pirang-pirang kanca iki sekaligus.

    Padha uga bisa ditrapake kanggo macem-macem mantra. Kaya senjata, Ana mantra sing bisa ngundang pirang-pirang kanca sekaligus, uga. Salah sawijining sing paling apik kanggo iki yaiku Umbur Devouring Hydra, sing nyalonake salah sawijining kanca hydra sing banjur bakal mbuwang liyane yen salah sawijining mungsuh sing wis rusak. Kanggo nggedhekake kanca, lan karusakan sing ditangani, iki (utawa mantra kanca liyane sing bisa ditemokake) minangka bangunan iki.

    Minangka aksesoris lan wadhah, tenan kanggo sampeyan apa sing sampeyan pilih, amarga fokus ing kene luwih akeh kanca ing kanca. Ana Armor kelas sing bisa ningkatake karusakan kanca, lan iku rame cantik ngliwati Waris, dadi manawa kanggo nyekel salah sawijine. Nalika nerangake cincin, amulet lan wadhah, apa wae sing nyandhang jampi utawa karusakan arep nyedhiyani sampeyan lan kanca sampeyan dadi rapi ing sawetara skenario.

    Mealee Banget – Clawbringer lan Brr-Zerker

    Aku kandha ing reviewku yen aku jarang nggunakake senjata melee sajrone Wonder Yétah Tininia, amarga kabeh gaman alam bébas sing kudu ditawakake, nanging aku mesthi bisa seneng-seneng karo fitur anyar. Ana sing dadi dalan sampeyan kanggo nguwasani Melee ing saindenging Wonderlands, lan bangunan iki mbantu sampeyan nglakoni. Sampeyan uga duwe kanca wyvern kanggo njaga perusahaan sampeyan!

    Nalika iki minangka pambentukan sing luwih abot babagan karusakan Melee, iki minangka borderlands, lan Clawbringer paling apik dimainake nganggo campuran melee lan serangan serangan. Nggabungake loro kasebut, ngrampungake karusakan bedhil ing sawetara sadurunge mlumpat kanggo ngrampungake tugas karo Melee, bisa njupuk menit sing panas kanggo digunakake. Nanging, kanthi kurang saka penekanan babagan muter bedhil, milih mungsuh kanthi cara iki bisa rumangsa apik.

    Skills pasif – ing endi sampeyan kudu nyelehake poin ing wit keterampilan?

    Kaya sing wis digawe kanca, ana jumlah kebebasan karo katrampilan pasif ing kene. Kanggo poin bonus, aku nyaranake supaya ana apa-apa sing nggedhekake kerusakan lan karusakan status Melee sampeyan.

    • Sumpah gludhug (5 poin) – Kerusakan Melee lan kanca sampeyan bakal ngrusak karusakan bonus.
    • Blasthamut sih (1 titik) – Iki minangka keterampilan sing mateni sing bakal ngundang orb yen sampeyan utawa kanca sampeyan mateni mungsuh. Yen sampeyan mateni nganggo kerusakan bedhil, orbi geni dikirim kanggo ngrusak. Yen sampeyan mateni karusakan Melee, orbit kilat dikirim tinimbang.
    • Kanca kanggo nyala (5 poin) – Kanca Wyvern sampeyan bisa ngatasi karusakan sing tambah akeh tingkat. Nalika kita fokus kanggo nggedhekake pira karusakan Melee sing kita urusan, kanca Wyven bisa riotoan ing sawetara, saengga kudu menehi tlc sethitik kanthi pilihan skill.
    • Badai badai (1 titik) – Skill iki nggedhekake katrampilan tumindak sampeyan kanthi nggawa siram utawa bolts geni ing mungsuh uga. Kanthi karusakan status sampeyan sing ditandingi nalika ngrembug poin pahlawan sakcepete), iki bakal entuk pukulan.
    • Saverary (5 poin) – Iki mundhak sepira suwene kelas Brr-Zerker, nyerat, lan uga nambah karusakan Melee.
    • Cara lawas (5 poin) – Kanggo mbangun melee, keterampilan iki bakal teka ing klambi. Iki nambah jumlah karusakan sing sampeyan urusan nalika nyuda karusakan sing mlebu yen mungsuh cedhak karo sampeyan.
    • Fury Kuno (5 poin) – Skills iki bakal nambah hp maksimal, lan uga bakal nambah kerusakan wilayah sampeyan, sing bakal ditindakake kanthi apik kanthi kerusakan status sing dhuwur.
    • Wesi Sleall (5 poin) – Skills iki bakal nambah tingkat geni lan kacepetan serangan Melee, lan kapan wae sampeyan ora nahan, efek sing ana ing sampeyan tikel.

    Apa gaman lan barang sing kudu digunakake?

    Nalika entuk senjata, sampeyan bakal nggawe akeh dicelup lan nggunakake melee. Dadi, sampeyan bakal pengin duwe Senjata Melee Kuwat Kanggo tangan, nanging sampeyan pengin senjata sing cocog karo gaya dolanan iki. Ngelingi sampeyan bakal njaga mungsuh sampeyan kanthi jarak sing cedhak, nggunakake Smg utawa bedhil sing bisa dipercaya bisa paling apik kanggo ngatasi kerusakan sing cukup banjur mbukak nganggo melee sampeyan.

    Kanggo gaman sampeyan, dadi waja utawa aksesoris utawa aksesoris sampeyan, sing pengin Temokake barang sing biasane bisa ngrusak karusakan. Akeh bangunan iki gumantung karo taktis sing bisa nenun lan ora ana gelut, nanging aja lali yen sampeyan uga bisa nindakake bolong kanthi mlumpat. Iki bakal nyebabake serangan AoE gedhe sing bisa njaluk mungsuh yen sampeyan nemokake sampeyan bakal kakehan kerangka utawa kepiting.

    Ing endi kanggo nemtokake titik pahlawan

    Aku ora nate nemoni poin pahlawan kanthi akeh, amarga gumantung karo apa katrampilan pasif sampeyan, mula katon apa-apa sing pengin diabaikan.

    Karo Mbangun Melee, sampeyan pengin menehi akeh pahlawan sampeyan menyang kawicaksanan (kanggo ngrancang status Kerusakan) lan Konstitusi (Tambah Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Ward Hp / Pendhaftaran. Kanggo Mbangun kanca, sijine poin kasebut menyang intelijen tinimbang nyuda wektu cooldown sampeyan.

    Kanggo saben gawe, sampeyan bisa uga pengin nimbang nggawe sawetara poin menyang kekuwatan Kanggo mesthekake yen sampeyan entuk barang kritis sampeyan. Kekuwatan penting banget kanggo pemberontakan karusakan, tim karo dexterity kanggo nambah kemungkinan hit kritis.

    Ngluwihi, poin pahlawan ora kabeh lan pungkasane, lan umume keunikan saka bangunan sampeyan saka katrampilan lan kabisan pasif sing unik kanggo saben kelas!

    Kanggo luwih akeh babagan Tinin Tinina, kita menehi saran nambah luck sampeyan supaya bisa luwih akeh barang legendaris, utawa nyoba golek kabeh potongan kanggo luwih akeh.

    Sampeyan ora mlebu!

    Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!