Tiket Tiket MINECON 2016 dituju ing Mei 6 lan 7 Mei – Pengumuman Tiket Tiket Miket 2016 – Warta – Forum Minecraft

Forum Minecraft

Tanggal 12 Agustus 2016, diumumake manawa bakal ana warta babagan API Edition Pocket ing konvensi kasebut. [2] [3] [4]

Harga tiket MINECON 2016

Tiket Tiket MINECON 2016 dituku ing Mei 6 lan 7 Mei

rsz_skinpack_mediaCon2015_1920x1080

Mojang dina iki ngumumake tiket MINECON 2016 sing didol ing Mei 6 lan 7 Mei lan bakal adol ing rong kumpulan kanggo menehi wong liya ing wektu sing beda! Sing kasengsem bisa mriksa countdown kanggo saben adol ing kene.

MINECON 2016 bakal ditindakake tanggal 24 September ing Pusat Konvensi Anaheim ing California kidul Srengenge sing direndhem, AS. Iki bakal dadi minecon paling gedhe, kanthi 12.000 pamiarso!

Mojang nyedhiyakake rincian ing ngisor iki ing tiket MineCon,

  • Tiket bakal dadi $ 160 saben (3 taun lan ora ana).
  • Tiket mung bakal didol ing HTTPS: // minecon.Minecraft.net, lan dheweke bakal adol liwat acara.
  • 6,000 karcis bakal didol ing 6pm pdt (yen wektu Los Angeles) ing dina Jumuah, 6 Mei 2016.
  • .
  • Sampeyan bakal bisa tuku nganti 6 karcis kanthi siji.
  • Sampeyan mbutuhake jeneng saben wong sing sampeyan tuku tiket kanggo sampeyan tuku tiket, sampeyan kudu ngetik rincian kasebut kanggo ngrampungake pesenan sampeyan.
  • Tiket ora bisa didol lan ora bisa ditransfer, wong sing jenenge ing tiket nalika tuku yaiku wong sing bakal diakoni menyang MINECON. Iki tegese sampeyan ora bisa tiket tiket.

.

Forum Minecraft

! Siap nyilem ing sirah? Ing kene kita lunga: Minecon 2016 bakal ditindakake tanggal 24 September ing Pusat Konvensi Anaheim ing California Southern California, kanthi rawuh ing 12,000 MineCrafrafters! Kaya biasane, saben wong bakal nampa tanjung anyar sing ora bisa entuk ing papan liya. Rapi!

Yen sampeyan duwe rencana kanggo njupuk tiket taun iki, iki kabeh rincian jus:

  • Tiket bakal dadi $ 160 saben (3 taun lan ora ana).
  • Tiket mung bakal didol ing HTTPS: // minecon.Minecraft.net, lan dheweke bakal adol liwat acara.
  • 6,000 karcis bakal didol ing 6pm Pdt (yen wektu Los Angeles) ing dina Jumuah, 6 Mei 2016.
  • 6.000 karcis tambahan bakal didol 12pm Noon PDT ing Sabtu, 7 Mei 2016.
  • Sampeyan bakal bisa tuku nganti 6 karcis kanthi siji.
  • Sampeyan mbutuhake jeneng saben wong sing sampeyan tuku tiket kanggo sampeyan tuku tiket, sampeyan kudu ngetik rincian kasebut kanggo ngrampungake pesenan sampeyan.
  • Tiket ora bisa didol lan ora bisa ditampa. Wong sing jenenge ing tiket nalika tuku yaiku wong sing bakal ditampa menyang MINECON. Iki tegese sampeyan ora bisa tiket tiket.

Saben taun, ana pitakon babagan pitakon, apa kegiatan sing bakal kasedhiya, lan host liyane. Mojang wis mangsuli sawetara pitakon sing paling umum ing ngisor iki:

Apa sing bakal ditindakake / ndeleng / seneng ing MINECON?

Akeh lan beban! Ana panel sing ngrembug topik Minecraft panas, Pameran sing nuduhake kabeh barang sing adhem karo game kasebut lan sekumpulan obyek wisata interaktif nalika acara kasebut. Dina Sabtu wengi, uga bakal ana ing situs kanggo kabeh wong sing melu MINECON. Ndelok video saka taun kepungkur kanggo ide babagan apa sing kedadeyan ing MINECON.

Bakal ana kontes kostum taun iki?

Paling mesthi! Kita seneng duwe wong nuduhake kreatifitas nalika nerangake kostum Minecraft. Ana hadiah lan accolades kanggo sing paling apik. Iki minangka video kontes kostum kita saka MINECON pungkasan.

Apa sing daklakoni yen ora bisa rawuh ing MINECON sawise aku tuku tiket?

Sampeyan bisa njaluk mbalekaken nganti 15 dina sadurunge acara kasebut.

Kepiye cara sukarelawan dadi agen minecon?

Saben taun Agen MINECON kita mbantu nggawe MINECONCE. Iku acara gedhe lan ora bisa kelakon tanpa dheweke! Yen sampeyan pengin sukarelawan, kepala lan isi formulir iki. Yen sampeyan milih sampeyan ora kudu tuku tiket minok, nanging sampeyan bakal nyelehake simpenan $ 60 sing bakal dibalekake nalika ngrampungake layanan sampeyan.

Bisa tuku tiket minokon kanggo njaluk cape apik?

Kita pengin kabeh tiket kanggo pindhah menyang wong sing bakal teka lan seneng acara kasebut, dadi mung wong sing teka ing MINECON bakal entuk cape. Yen wis tekan, kita mindhai tiket, lan mung mencet tiket sing bakal entuk cape.

Aku njupuk anak wadon / anakku / pepadhamu kanggo MINECON, nanging aku diwasa lan ora main Minecraft, apa aku butuh tiket kanggo awake dhewe uga?

Ya sampeyan! Kita duwe pemain kabeh umur lan kita duwe acara lan barang sing kudu ditindakake kanggo kabeh wong (malah sekumpulan panel sing adhem kanggo wong tuwa saka minecrafters) supaya bisa tuku tiket.

Aku duwe ide sing luar biasa kanggo panel! Bisa dakkandhani, mangga?

Ya! Nanging durung mung. !

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

MINECON 2016

MINECON 2016

Ketik

Lokasi

Tanggal

MINECON 2016 dianakake ing Anaheim, California wiwit tanggal 24 September nganti 25. Minangka MINECON ING-INTON. Mojang ngumumake nganyari eksplorasi sajrone acara kasebut.

Pengumuman []

Tanggal 7 Maret 2016, diumumake yen Minecon 2016 bakal ditindakake ing Anaheim, California wiwit tanggal 24 September. [1]

Tanggal 18 April 2016 situs web Minecon diterbitake, nampilake Counts nganti tiket sing didol. Link kanggo diskon pesenan diskon uga kasedhiya.

Tanggal 12 Agustus 2016, diumumake manawa bakal ana warta babagan API Edition Pocket ing konvensi kasebut. [2] [3] [4]

Lokasi []

Pusat Konvensi Anaheim
Lokasi Pusat Konvensi Anaheim: 800 West Katella Avenue, Anaheim, California [5]
Lokasi ing acc kanggo minkecon 2016 iki nuduhake balai a lan d. Lawang sing disaranake yaiku liwat Hall Pameran E, ing ngisor ngisor.

Tiket []

Tanggal 18 April 2016, Mojang ngumumake karcis kasebut bakal didol tanggal 6 Mei 6 lan 7, 2016. [6] [7] Tiket didol ing rong kumpulan, saben adol 6,000 tiket kanthi rega $ 160 kita (12,000 karcis kanthi total). [6] Pamiarsa uga diwenehi pesenan diskon diskon. [8]

Siji: 6 Mei 6:00 PM PDT (9:00 EDT)

Kalih: Mei 7, 12:00 PM PDT (3:00 EDT)

Cape []

MINECON 2016 Cape

Para rawuh ing MINECON 2016 Entuk Cape Mution Eksklusif, sing nggambarake Enderman.

Video []

.

Galeri []

Cathetan []

  1. ↑ Pengumuman MINECON 2016
  2. ↑ “Ana warta babagan API ing MINECON. Aku bakal ngomong babagan perkara sing daklakoni lan apa rencana. Nanging ora ana rincian liyane kanggo saiki.”- @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ ninggal (Michael Stoyke) ing X, 12 Agustus 2016
  3. ↑ “@Searged MCPE ing, luwih becik yen uga.”- @_grum (Erik Broses) ing X, 13 Agustus 2016
  4. ↑ “* siji” – u / grum ing reddit, 13 Agustus 2016
  5. ↑ http: // wwww.anaheim.
  6. ↑ abhttps: // Web.Arsip.Org / Web / 20160421021093159 / http: // www.Mojang.com / 2016/04 / MINECON-2016-tiket
  7. ↑ HTTPS: // acara.COM / E / MINECON-2016-tiket-25082871544
  8. Registrasi HTTPS: //.pengalaman.COM / ShowMCO161 / Aliran / Atendee # / Registrant // Dashboard /