TI-Planet | Aku nggawe update anyar kanggo minecraft 2d! Nspirir-Lua, Mod Minecraft Strips Game Back Dimensi, Nggawe Terraria | Pcgamesn

Minecraft Mod Strip Game Back Dimensi, Nggawe Terraria

Nganyari taun anyar!

Minecraft 2 D Mod

dening chex00 »22 Mei 2021, 20:05

Aku nggarap kualitas mod urip lan aku ora ngerti babagan sing luwih unggul 1.0 versi pra 2 nganti saiki wis rampung.
Oalah, aku saiki sampeyan..
MINECRAFT MINECRAFT 2D Nambah Kontrol Mod!

Kabar: Ana rong versi, 0.13 lan 1.0 pra 2. 0.13 Gunakake versi MC2D lawas lan duwe fitur sing kurang!!

“Ndandani”:
– Blok Hamster sing ora digunakake tumindak minangka sumber super, kanthi kekuatan 1000. Iki minangka cara sing ala kanggo ndandani lampu lampu ing emulator, nanging sayang, aku ora apik ing coding.

Kualitas dandan urip:
– Skema kontrol anyar!:
1: Kontrol lawas kanthi mlebu lan ngrusak
2: Kontrol lawas kanthi (-) nempatake lan ketik ngrusak
3: Skema Kontrol 1 Nanging Numpad mindhah Steve lan Touchpad kursor
4: KONTROL SCCEME 2 nanging Numpad obah Steve lan Touchpad mindhah kursor (iki sing dak)!)

– Blok Hamster sing ora digunakake bisa digawe.
– Nganyari sawetara liyane uga ora lali

Dandan liyane:
– Teks Splash anyar? idk

Masa depan:
– Aku kepengin nggawe blok craft sing anyar sanalika bisa ngerti carane nggawe grafis
– Jinis wit anyar uga bisa uga
– Apik banget kanthi jujur ​​aku mung 15 sing luwih apik sing luwih drastis nalika duwe pengalaman

MC2D MC2D Chex (0.13 + 1.0) v1.RAR (335.02 KIB) diundhuh 184 kaping

Niveau 4: MC (membre konfirmasi)

Program Capex0
Niveau 4: MC (membre konfirmasi)

Kiriman: 17 Melu: 22 Mei 2021, 19:54 Lokasi: Inggris Gender:
Kalkulator (s):
Youtube: onlypuppy7

Re: Aku nggawe update anyar kanggo minecraft 2d!

dening chex00 »23 Mei 2021, 22:49

Aku ngeculake [ukuran = 14pt] Mod Mc2D MC2D VER VERSLATE! [/ Ukuran]

Gambar

Tekstur katon ala amarga dijupuk karo emulator!! Dheweke katon garing ing hardware!
!

Gambar

Benteng saiki duwe 1 ing 10 kemungkinan kanggo ngasilake ing papan penjara!

Ndandani:
– Hamster diganti dadi GlowStone
– Sawetara nabrak tetep

: o

Anyar!:
– Benteng Generate ing Panggonan 1/100 saka penjara! Padha ngemot portal pungkasan lan sawetara undhak-undhakan. Sawise aku ngatur dimensi anyar, aku bisa uga bisa ngetrapake mburi
– Jinis blok bata anyar!:
– Bumi Bumi (Kerajinan saka 4 Watu)
– Bumi Bumi Mossy (Kerajinan Saka 1 Vine lan 1 Bata Batu)
– Bata bata bata sing retak (lakainan kanthi bata bata bata
– Tangga bata watu (craftable saka 6 bata watu)
– Blok Anyar liyane!
– Vine (bisa uga minangka rampok dada lan tumindak kaya tangga)
– Bar besi (crafe from 6 wesi)
– Pungkasan portal portal (ora crafe) [/ FONT]

BUGS> :(:
– Kadhangkala atap benteng ngidoni kesalahan. Aku ora duwe pitunjuk kenapa.

Masa depan:
– Pungkasan!
– Blok sing larang regane (blok wesi, emas lsp)
– Portal nether menyang teleport menyang lapisan “menether”!
– Endermen!

Niveau 4: MC (membre konfirmasi)

Program Capex0
Niveau 4: MC (membre konfirmasi)

Minecraft Mod Strip Game Back Dimensi, Nggawe Terraria

Mod Minecraft dadi game kothak wedhi 2D. Gambar iki nuduhake Steve nganggo pickaxe

Mods Minecraft paling apik yaiku sing mbantu sampeyan nggawe kanca ing dalan, utawa apa-apa. Sampeyan bisa, diwenehi wektu lan energi sing cukup, goleki mod Minecraft kanggo apa wae ing game kothak wedhi, nanging ora bakal bisa mungkasi sawetara wong saka mung nggawe wong-wong mau. Wektu iki ngubengi YouTuber mutusake nggawe versi Minecraft 2D.

Saiki, sampeyan bakal gampang nganggep manawa ana wong sing wis nambah paket tekstur menyang Terraarsia, nanging ora bakal bisa dipotong kanggo seneng saka mistik. Mistik minangka YouTuber sing duwe spesialis kanggo nggawe mokal ing Minecraft. Iki kalebu, antara liya, mbalekake dalan Crossy ing Minecraft lan banjur njupuk kanca-kanca sing tanpa nerangake apa-apa.

Wektu iki ngubengi Mysticat mutusake manawa ora nambah barang-barang sing bakal dicopot, kanthi dimensi katelu. Amarga ana sing mbutuhake pendekatan sing luwih murah, Mistik mbangun kabeh level sing diisi traps lava, nir, lan uga portal menyang Nether.

Miniatur YouTube

Kaya sing wis ana, video kasebut rampung karo Mysticat nelpon sawetara kanca lan njaluk dheweke menyang jagad anyar, mung bisa ditemoni karo versi Minecraft sing adoh banget. Sanadyan sanajan, game katon nyenengake, lan kita jenis banget yen dudu game nyata. Maneh, kita ngerti manawa Terraari duwe persamaan, nanging rong game kasebut beda banget karo sawetara cara sing jelas sawise booting.

Yen sampeyan kepengin sinau babagan nginstal mods dhewe, sampeyan bisa nindakake kanthi maca pandhuan babagan cara nginstal Minecraft Forge 1.19, sing sampeyan kudu kanggo kabeh paket tekstur minecraft paling apik lan shaders. Kita uga wis entuk kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Minecraft Brewing Stand.

Jason Coles Jason ngentekake wektu sing dienggo bareng karo bocah-bocah utawa kewan-kewan, nanging nalika dolanan nglampahi impak Genshin, utawa muter liga roket. Sampeyan bisa nemokake pakaryan sing kasebar ing saindenging situs ing situs kaya Dicebreaker, NME, lan IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Forum Minecraft

Kerajinan 2D: Reborn – Generasi Donya Gaya – [WIP] V0.1

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 6/27/2015
  • Kiriman: 13
  • Rincian Anggota

Kerajinan 2D: Reborn

Iki minangka mod sing nambah jinis jagad khusus sing ngganti terrain dadi jalur tebal 2 blok. Intine, Terraria.

Mod iki ora bisa dianyari maneh, link menyang Github bisa ditemokake [ing kene]

Gambar

Overworld

Kerajinan Lengkap 2D

Informasi

Changelog:

1.12.2

  • Fungsi Donya 2D
  • Alangan ditambahake kanggo nyegah jimat
  • Ndandani struktur generasi njaba jalur

1.7.10

  • Nambah kamera wong katelu sing anyar
  • Sebagian tetep tetep ana
  • Nambahake ‘2D World’ NewType
  • Generasi terrain netrain khusus
  • Generasi terrain overworld
  • Generasi Terrain Pungkasan Custom

Roadmap:

  • Njamin pemain sing dipasang ing jalur 2D
  • Mesthekake struktur spring ing jalur 2D
  • Tambah generasi Terrain kanggo dimensi liyane
  • Tambah perspektif kamera 2D
  • Rilis menyang Github

Download

Instalasi

Padha karo mod FLEGE, seret menyang folder ‘mod mod’.
Nalika nggawe jagad anyar, siklus liwat ‘jinis donya’ nganti label maca ‘2D Donya’
Klik ‘nggawe jagad anyar’
Sekeca!

* Mod iki minangka nganyari kanggo 2D-kerajinan Thejackimonster
Mod asli bisa ditemokake [ing kene]

Pungkasan diowahi dening Eloquentlament: Apr 3, 2018
Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Kolektor Lapis Lazuli
  • Lokasi: Chicago
  • Gabung Tanggal: 4/12/2014
  • Kiriman: 1,149
  • Lokasi: Ing omah.
  • Minecraft: Hydreads
  • Xbox: Ora.
  • PSN: Napa?
  • Rincian Anggota

Matur nuwun kanthi sanget.

Pungkasane, bali maneh.

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Teges urip, jagad iki, lan kabeh.
  • Lokasi: nang endi wae ing jagad iki?
  • Gabung Tanggal: 8/10/2014
  • Kiriman: 43
  • ?
  • Minecraft: Kezei
  • Xbox: Ora
  • PSN: Ora
  • Rincian Anggota

Bisa ana kemungkinan dadi 1.8 versi uga? utawa paling ora nyedhiyakake kode sumber ?

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Urip kebak kesempatan kanggo sukses, ora kesempatan kanggo mbuwang kesempatan.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Kirim pesen
  • Teges urip, jagad iki, lan kabeh.
  • Gabung Tanggal: 9/24/2013
  • Kiriman: 158
  • Lokasi: Supercluster Shaplah
  • Minecraft: Sero3
  • Rincian Anggota

Pakaryan gedhe M8, aku entuk sawetara ide kanggo mod sampeyan:
1. Desa bisa dadi ukuran 2D, mung nggawe rong lawang

2. Portal Nether bisa dadi pilar, sanajan ora gaya vanilla sing apik kanggo jagad 2D.
3. Lan aku bisa uga ngerti apa struktur: sampeyan mung nggunakake generasi normal? C’mon, nggawe kode generasi anyar supaya Z mesthi dadi 0.
4. Mbok menawa generasi struktur bisa ditindakake kanthi ngeklik blok. .

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Hosting server sing ana ing Hong Kong.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 6/27/2015
  • Kiriman: 13
  • Rincian Anggota

Bisa ana kemungkinan dadi 1.8 versi uga? utawa paling ora nyedhiyakake kode sumber ?

Ana uga ora dadi 1.8 versi mod iki. Ing wayahe aku mung arep ngrencanakake 1.7.10 kanthi fungsional.

Nganyari mod menyang versi liyane sing mungkin bakal kedadeyan kanggo 1.9, lan iku asumsi 1.9 luwih akeh moduler tinimbang 1.8 yaiku.
Yen 1.9 luwih elek, lan 1.8 minangka pilihan sing luwih sregep, mula aku bakal nganggep.

Kode sumber bisa dibebasake yen ora bisa nahan kapentingan aktif kanggo njaga mod iki utawa aku ora duwe wektu kanggo nindakake.

Yen ora, aku luwih seneng njaga kode kanggo aku yen kabeh padha. ^ – ^

Pakaryan gedhe M8, aku entuk sawetara ide kanggo mod sampeyan:
1. Desa bisa dadi ukuran 2D, mung nggawe rong lawang

2. Portal Nether bisa dadi pilar, sanajan ora gaya vanilla sing apik kanggo jagad 2D.
3. Lan aku bisa uga ngerti apa struktur: sampeyan mung nggunakake generasi normal? C’mon, nggawe kode generasi anyar supaya Z mesthi dadi 0.
4. . Nanging sing bakal ngrusak kabeh game Minecraft asli.

Aku ngormati ide kasebut, nanging aku wis duwe rencana babagan apa sing bakal dak lakoni kanggo aplikasi struktur 2D.

Gegayutan kanggo ngowahi portal nether, kenapa? Napa ora mung mbangun ing sisih liya yen obsian bakal mlayu bebarengan karo X-Axis?

Minangka kanggo anggepan babagan struktur generasi, saiki, ya, aku nggunakake generasi vanila.

Sanajan kanggo ngelingake sing luwih gampang “nggawe kode generasi anyar,” yaiku sing dakkarepake, nanging aku wedi yen ora prasaja kaya sampeyan nggawe swara.

Titik pungkasan babagan blok blok, aku wedi yen ora ngerti apa sing bisa diomongake.

HydraHeads, Bart12356, aku mung nindakake apa sing bisa kanggo nggawa mod sing nyenengake

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Teges urip, jagad iki, lan kabeh.
  • Gabung Tanggal: 9/24/2013
  • Kiriman: 158
  • Lokasi: Supercluster Shaplah
  • Minecraft: Sero3
  • Rincian Anggota

Titik pungkasan babagan blok blok, aku wedi yen ora ngerti apa sing bisa diomongake.

Apa tegese aku yaiku nyelehake blok banjur nalika sampeyan ngilangi utawa klik tengen, bakal ngasilake struktur kasebut. ?

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Hosting server sing ana ing Hong Kong.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Lokasi: Wisata
  • Gabung Tanggal: 9/30/2015
  • Kiriman: 5
  • Lokasi: New Zealand
  • Minecraft: Dacakez
  • Xbox: Ora..
  • PSN: Ora..
  • Rincian Anggota

Omg omg ing kene

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Kue yaiku katresnan katresnan iku katresnan.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Lokasi: Wisata
  • Gabung Tanggal: 9/30/2015
  • Kiriman: 5
  • Lokasi: New Zealand
  • Minecraft: Dacakez
  • Xbox: Ora..
  • PSN: Ora..
  • Rincian Anggota

* Sampeyan ndeleng mineshafts nempel ing peta kasebut.

.

* Ora ana tampilan tampilan anyar.

lan iku babagan iki.

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Kue yaiku katresnan katresnan iku katresnan.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Metu saka banyu
  • Kiriman: 4
  • Rincian Anggota

Sampeyan bisa nggawe kanggo 1.7.2? Tulung? Cantik monggo? Yen sampeyan matur nuwun! Nanging mod liyane! Lan uga aku ora bisa mindhah menyang file modku. Napa.

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 10/26/2015
  • Kiriman: 9
  • Rincian Anggota

Aku bungah banget sampeyan ngeculake 3 perkara sing dakkira kudu nindakake dhisik: 1. Apa sudhut sudut. 2. Wit-witan aku miwiti slamet, nanging aku kudu ngapusi saget lan akeh panganan balung. 3. nggawe mobs kasebut bakal cipta aku uga kudu ngapusi manik lan karpet.

Iki ora ana hubungane karo bagean ndhuwur nanging aku nemokake karo mod jumpah tembok sampeyan bisa mlumpat blok alangan. Aku mung nggawa kanggo wong liya sing duwe mod. mangga tinggalake cara kasebut amarga nyimpen ruang (i.e. Ora ana tangga)

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Teges urip, jagad iki, lan kabeh.
  • Gabung Tanggal: 9/24/2013
  • Lokasi: Supercluster Shaplah
  • Minecraft: Sero3
  • Rincian Anggota

Woah aku mung entuk ide secara harfiah!

Kepiye carane nggawe blok liyane kanggo ngganti blok alangan? Mungkin blok sing bisa regenerasi otomatis nalika blok ing jejere udara?

Kirim gulung kanggo rebisi renang

Hosting server sing ana ing Hong Kong.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen

Deleng profil Creeperlikkethethethat

  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 8/17/2014
  • Kiriman: 5
  • Rincian Anggota

Yen sampeyan pengin ngubengi mburi cara sing gampang, mung resep kerajinan sing nyebabake blok portal pungkasan. Mung saran. Karya gedhe!

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • .
  • Gabung Tanggal: 10/20/2013
  • Kiriman: 44
  • Minecraft: Guidroid
  • Rincian Anggota

Aku mesthi pengin ndeleng mod iki!

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Metu saka banyu
  • Gabung Tanggal: 6/27/2015
  • Kiriman: 13
  • Rincian Anggota

Nganyari taun anyar!

Aku kena kewan omo

* Sampeyan ndeleng mineshafts nempel ing peta kasebut.

* Ora ana wit sing isine spawning.

* Ora ana tampilan tampilan anyar.

* Ora ana pitik.

lan iku babagan iki.

Babagan Ininhafts, aku durung tetep iki, mula aku nyaranake muter tanpa struktur.
Wit minangka masalah sing dakgawe, bakal dirampungake ing nganyari sabanjure.
Sudut pandang wis ditambahake
Pitik. Aku wis nemoni akeh pitik ing dev, ora yakin apa sing sampeyan nemoni

Aku bungah banget sampeyan ngeculake 3 perkara sing dakkira kudu nindakake dhisik: 1. Apa sudhut sudut. . Wit-witan aku miwiti slamet, nanging aku kudu ngapusi saget lan akeh panganan balung. 3. nggawe mobs kasebut bakal cipta aku uga kudu ngapusi manik lan karpet.

. Aku mung nggawa kanggo wong liya sing duwe mod. mangga tinggalake cara kasebut amarga nyimpen ruang (i.e. Ora ana tangga)

Wis nambah tampilan sisih, nanging aku bisa nggarap kontrol supaya luwih intuisi yen sampeyan bisa nemokake wong-wong mau
Wit, maneh yaiku sing dakgawe, bakal tetep ing versi sabanjure; padha karo mobs
Aku ora duwe rencana kanggo nindakake apa-apa sing luwih akeh utawa kurang karo blok alangan, dadi sampeyan bebas mlumpat lan mlumpat lan kabisat ing atimu ^ – ^

Kanggo Kabeh Komentar Kanggo Ngakses Dimensi Liyane Liwat Blok utawa Prentah, Aku Ora Bisa Nglakoni solusi sauntara, amarga mung mbutuhake wektu kanggo ngetrapake vanila sing luwih akeh
Aku matur nuwun kanggo saran, lan yen sampeyan duwe ide babagan apa Anyar Konten sing bisa ditambahake menyang Mod it itlef, aku seneng ngrungokake dheweke

.)
Nganyari kudu luwih stabil saiki, lan muga-muga duwe paling akeh babagan dalan sing wis rampung ing musim panas.
Muga-muga aku luck