Temokake pandhuan iwak legendaris RDR2 kanthi peta – Polygon, Red Dead Redemption 2: lele bullhad legendaris – Peta, tips |

Red Merah Merah 2: lele bullhead legendaris – Peta, Tip Red Redemption 2 Pandhuan lan Walkthrough

Wiwit iwak liyane, bass rock legendaris, minangka jangkar game pungkasan, iku iwak pungkasan sing kita rembugan ing pandhuan iki (ing ngisor gambar sambungan). . Sampeyan bisa nyekel sawise sampeyan wis ngiseni kampanye kasebut.

Red Merah Mati 2 pandhuan iwak lan peta legendaris

Seneng kaya Red Mati Mati 2 ‘. River Monsters .

Ana sawetara perkara sing kudu sampeyan lakoni kanggo njupuk upaya sisih iki lan luwih gampang ngrampungake. Pandhuan iki bakal ngerti sampeyan bakal nemokake nggoleki, “Nelusuri iwak,” lan peta sing gegandhengan, pitutur marang sampeyan, sampeyan bakal nemokake peta ing saben lokasi iwak legendaris.

Tabel konten

Rapat Jeremy Gill – “Fisher iwak”
Cara njaluk iwak legendaris legendaris
Iwak legendaris hanover anyar
Iwak legendaris Ambarino

Rapat Jeremy Gill – “Fisher iwak”

Lokasi Jeremy Gill kanggo milih tugas

Lokasi Jeremy Gill kanggo milih tugas

Sampeyan bakal nemokake Jeremy ing dermaga ing lokasi sing gampang dijenengi Gill Titik sadawane pesisir sisih lor Dataran Dataran Wesi. Dheweke ora adoh banget saka lokasi kemah kaping pindho geng. Dheweke mung ing sisih kulon wates antara Hanover anyar lan Lemoyne, sisih lor-kulon Rhodes. Nunggang sadawane pesisir lan nonton shack lan pier – iku mung struktur ing kana.

Peta iwak legendaris bakal cedhak sampeyan cedhak karo papan sing cocog karo 13 iwak kasebut

Sawise dheweke ngenalake awake dhewe, dheweke bakal njaluk sampeyan ngirim menyang 13 iwak legenda (reged) lan menehi peta jinis restoran karo lokasi. Peta kasebut cukup akurat kanggo nyedhak sampeyan (nanging peta ing ngisor iki luwih apik).

Cathetan cepet: Iwak iki cenderung luwih gedhe tinimbang iwak normal, mula bakal njupuk kabeh sloth kabeh ing jaran sampeyan. Mung numpak kantor pos ing antarane saben dolan kanggo ngirim.

Cara njaluk iwak legendaris legendaris

Lokasi Toko Bait Lagras

Lokasi Toko Bait Lagras

Sawise sampeyan duwe peta lokasi iwak legendaris, sampeyan kudu tuku umpan khusus kanggo nyekel dheweke. .

Telung lengen khusus regane $ 15 saben

Kanggo nggodho, sirah menyang Lagras. Iki minangka pemukiman cilik sithik sisih lor-kulon ing sisih lor Bayou nwa . Ing kene, sampeyan bisa milih Tlaga khusus, Khusus Sia-sia lan Khusus Rawa ngalamun Kanggo $ 15 saben ($ 45 total).

Iwak legendaris hanover anyar

Ana papat iwak legendaris ing hanover anyar.

Pickerel Chain Legendaris

Red Merah Mati 2 Legenda Chain Pickel

Red Merah Mati 2 Legenda Chain Pickel

Sampeyan bakal nemokake Pickerel Chain Legendaris ing kali Dakota ing sadawane tapel wates antara West Elizabeth lan Hanover anyar. Iku mung ing sisih kulon kutha sing ditinggalake saka LIMPANT lan sisih lor-kulon Stasiun Flatneck.

Gunakake Kali Khusus Lure kanggo nyekel.

Red Red Swed 2 lokasi perch legendaris

The ana ing Kolam renang Elysian. Blumbang iki ing sisih kidul-kulon Annesburg lan sisih lor-kulon Kirim Trading Van Horn – Uga sisih lor ing lokasi legendaris legendaris lan papan sing paling apik kanggo nemokake Beavers.

Gunakake Tlaga khusus Kanggo iwak iki.

Trout legenda legenda

Red Merah Mati 2 lokasi trout legenda

Red Merah Mati 2 lokasi trout legenda

The Trout legenda legenda ana ing pojok sisih lor-wetan ing peta, sisih lor Annesburg, . Iku mung ing sisih wétan lokasi moose legendaris.

Gunakake Tlaga khusus kanggo iku.

Muskie legenda

Red Merah Mati 2 Lokasi Muskie Legenda

Red Merah Mati 2 Lokasi Muskie Legenda

Muskie legenda ing jejere Kirim Trading Van Horn. Iku nggantung metu saka pantai watu ing sisih wetan sisih wetan . Sampeyan bisa nyekel saka pesisir, nanging lara sirah kanggo mlaku-mlaku ing jaran menyang jaran sampeyan.

Nanging, goleki kanggo prahu – biasane ana ing sisih lor utawa ing pantai ing sisih lor kutha sisih lor. Paddle metu menyang mercusuar, banjur goleki iwak iwak.

Kali legiendaris kanggo nyekel siji iki.

Iwak legendaris Ambarino

Mung ana siji iwak legendaris ing Ambarino.

Salmon legendaris socheye

Redsemption Mati Merah 2 Lokasi Socheye Salmon Salmon

Redsemption Mati Merah 2 Lokasi Socheye Salmon Salmon

Sampeyan bakal nemokake ing Iced-over Lake Isabella ing sisih kulon sisih kulon Ambarino. Iku sisih lor-kulon .

Goleki Red Red Salmon kanggo nylametake wektu sampeyan

Yen sampeyan ora ndeleng lampu kilat Red Salmon ing bagean tlaga sing ana ing endi lambang kasebut, sirah sithik ing sisih Lor lan coba.

Gunakake Tlaga khusus Ing kene.

Ana rong iwak legenda ing West Elizabeth, nanging sampeyan mung bisa entuk salah sawijining game.

Wiwit iwak liyane, bass rock legendaris, minangka jangkar game pungkasan, iku iwak pungkasan sing kita rembugan ing pandhuan iki (ing ngisor gambar sambungan). Bisa uga teknis ing West Elizabeth, nanging kanthi efektif ing sawijining wilayah sing ora bakal dakkandhakake ing kene kanggo alasan sambungan. Sampeyan bisa nyekel sawise sampeyan wis ngiseni kampanye kasebut.

Bass Smallendary Smallmouth

Red Merah Merah 2 Legenda Smallemouth bass

Red Merah Merah 2 Legenda Smallemouth bass

Bass Smallendary Smallmouth minangka salah sawijining sing paling gampang kanggo njaluk. Iku ing tlaga Owanjila mung ing sisih kulon Stroberi.

Gunakake Tlaga khusus .

Iwak legendaris lemon

Ana papat iwak legendaris ing Lemoyne. Ana siji sing ora bisa dicekel nganti sampeyan maju kanthi game – .

BlueGill BlueGill

Red Merah Mati 2 Lokasi BlueGill Legenda

The BlueGill BlueGill dumunung mung kidul ing kamp kapindho geng ing Titik Clement ing sisih kidul-kulon Rhodes.

Gunakake Tlaga khusus Kanggo iwak iki.

Legenda longnosa gar

Red Merah Mati 2 Legenda Longnose Gar

Red Merah Mati 2 Legenda Longnose Gar

Sampeyan bakal nemokake Legenda longnosa gar Ing Bayou nwa mung menyang sisih kidul-wetan ing Lagras (ing ngendi sampeyan tuku lengen khusus sampeyan lan sisih lor-kulon .

Ana akeh alligator ing wilayah iki, dadi nonton kanggo wong-wong mau. Iki minangka iwak liyane sing angel ditawani, mula goleki kanu. Kita ketemu pasangan sing diparkir ing pesisir ing sisih wétan lokasi sing ditandhani ing peta.

Gunakake Legi rawa khusus Ing kene.

Sturgeon Lake Leegendary

Red Redemption 2 Lokasi Lake Sturgeon Red Merah

Red Redemption 2 Lokasi Lake Sturgeon Red Merah

Iwak iki cedhak karo cedhak Saint Denis. Iku mung ing sisih kidul-kulon kutha ing sadawane garis sepur ing kana – sejatine sampeyan bakal liwat lokasi iki yen sampeyan tindakake dalan sing disaranake kanggo Challenge Horeman 6.

Sampeyan bisa nyekel sturge tlaga saka Tresle Railroad

Yen sampeyan ora duwe kabegjan sing nyekel siji saka pesisir, sampeyan bisa iwak saka tikel sepur. Mung waspada kanggo sepur.

Gunakake Kali Khusus Lure Kanggo iwak iki.

Lele bullhead legenda

  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon
  • Peta lele bullhead rr2 lan lokasi rockstar rockstar liwat Polygon

Kanggo nyekel , Nunggang menyang Shores sisih kulon sisih kulon Siska Penitentiary, sisih lor Saint Denis. . .

. . Sampeyan bisa ndeleng lokasi sing tepat iwak ing galeri ing ndhuwur. Iki minangka papan ing antarane Pulo Utara gedhe lan Pulo Sedheng-South ing sisih kidul kasebut – sing tanpa penitenari.

Cast garis sampeyan saka pesisir sisih lor pulo (ndeleng galeri ing ndhuwur) nggunakake Kali Khusus Lure, lan sampeyan bakal pancing lelucon bullhead legendaris.

Iwak legendaris austin anyar

Ana telung iwak legendaris sing ana ing New Austin. Sampeyan bakal bisa ngakses lokasi iki lan iwak iki sawise rampung kampanye lan miwiti epilog.

Red Merah Merah 2: lele bullhead legendaris – Peta, Tip Red Redemption 2 Pandhuan lan Walkthrough

Salah sawijining iwak legendaris ing abang abang mati abang 2, lele bullhead legendaris banget angel dicekel. Kanggo entuk kasempatan kanggo nyekel, sampeyan bakal butuh prau sing bisa ditindakake menyang wilayah sing dilarang.

Nganyari pungkasan: 26 September 2022

Ing Red Red Redemption 2 Sampeyan uga bisa nemokake Lele bullhead legenda. Iki minangka salah sawijining 14 iwak legenda sing kasedhiya ing RDR2. .

  • Lokasi iwak
  • ?
  • Apa sing ora dienggo?
  • Apa sing daklakoni karo iwak?

Lokasi iwak

1 - Red Red Redemption 2: lele bullhead legenda - peta, tips - iwak legendaris - pandhuan redsemption mati abang 2 Pandhuan

Iwak legendaris iki bisa ditemokake ing pulo wétan ing Saint Denis - Red Dedemption Merah 2: Legenda Bullhead Legendaris - Peta, Tips - Red Redemption 2 Pandhuan Mati

Iwak legendaris iki bisa ditemokake ing Pulo Timur saka Saint Denis.

Ing endi ngadeg persis?

2 - Red Red Redemption 2: lele bullhead legendaris - peta, tips - iwak legendaris - pandhuan redemption red abang

Ing kasus iki, sampeyan bisa nyemprotake rod saka rong panggonan - nebus bulldment mati 2: lele bullhead legendaris - peta, tips - iwak legenda abang - Pandhuan Red Redemption 2 Pandhuan

Ing kasus iki, sampeyan bisa ngilangi rod saka rong panggonan. Sampeyan bisa ngadeg ing pinggir lan iwak ing kana, utawa njupuk prau lan iwak saka ing kono. Yen sampeyan lagi mancing saka prau, sampeyan bakal bisa ditemokake kanthi mungsuh sampeyan.

Apa sing ora dienggo?

Kanggo nyekel lele bullhead legendaris, sampeyan kudu nggunakake Red River Lure - Red Redemption 2: lele bullhad legendaris - Peta, Tips - Pandhuan Legendaris Red Red

Kanggo nyekel lele bullendary legendaris, .

?

Iwak lele ireng legendaris yaiku iwak cilik. Sampeyan bisa ndhelikake kanthi gampang ing peralatan kasebut. Nanging, yen sampeyan pengin ngirim langsung, sampeyan kudu menyang kantor pos. Kantor Pos sing paling cedhak yaiku ing Saint Denis.

Saran

1 - Red Red Redemption 2: lele bullhead legenda - peta, tips - iwak legendaris - pandhuan redsemption mati abang 2 Pandhuan

. – Aja Kayaking menyang Pulo, Lan Luwih Dadi – Aja Swing. Yen sampeyan nindakake iki, karakter bakal telat ing separo. Sampeyan bakal nyedhaki tujuan sampeyan kanthi prau lan sampeyan bakal bisa mari kanthi tenang.

2. Nutupi pasuryan sampeyan – Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngindhari reaksi cepet saka mungsuh sampeyan lan sampeyan bakal bisa iwak kanthi tenang.

Lele kanal legendaris

Isi legendaris saluran - Kewan RDR2

The Lele kanal legendaris minangka iwak sing wis ditata sing ditata ing mode crita saka abang redemption mati 2.

Iku ora dibutuhake kanggo “zoologist” lan “kulit jero”.

.

Detail & Lokasi Catfish Saluran Legendaris:

. Nelayan wis nyoba pirang-pirang taun kanggo nyekel iwak iki nanging ora ana sing sukses. Laporan nuduhake yen iwak kasebut luwih seneng.

.

Nanging, wis kabukten manawa saluran legendaris leen ora bisa ditemokake ing endi wae ing redsemption mati mati 2. Model iwak ana ing file game, nanging ora dienggo ing jagad game, lan kanthi mangkono ora bisa diikat utawa kejiret.

Info Pelaturan Channfish Legendaris

Spesies Spesies Illia Kulit Kewan Kelas Kelas Kewan Kelas Kewan Kewan Kewan Kewan Kewan Kewan Kewan Legularity

Cathetan spesies kewan iki ora dibutuhake kanggo “zoolog” lan “kulit jero”. Jeneng Ilmiah Ictalukus Punctatus

Penampilan Catfish Saluran Legendaris