Telpon saka Perang Modern Modern 2 Beta Tanggal, Inggris Open Time & Cara njaluk | Times, Pangguna Pengiriman: Warfare Modern II – Akses Beta | XBOX / PC / PS | CDKYS

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 syarat PC minawas

Perang Modern Modern 2 Beta: Tanggal Bukak, Ganjaran & Cara Entuk Kode

Nalika COD MW2 Beta diwiwiti, lan kepiye cara ngakses?

Seni Kunci kanggo Telpon Kewajiban: Perang Modern 2

Diterbitake: Kamis, 22 September 2022 ing 0:22

Telpon perang perang modern 2 beta jaman saiki wis kebak, ngidini para seri penembake wong pertama-wong kanggo nyoba game paling anyar sadurunge dibebasake.

Diwenehi hype sekitar COD MW2, aman kanggo ngomong yen muter awal bakal dadi barang sing bener-bener bragging ing bunderan penggemar cod. Untunge, cukup prasaja kanggo melu ing betah lan main game sadurunge diluncurake.

Ana mung rong wektu beta sadurunge diluncurake, siji sing ditutup lan siji mbukak, dadi sampeyan kudu mlebu kanthi cepet yen sampeyan pengin nyoba sadurunge rilis lemak.

Kanthi prekara iki, luwih becik kanggo maca ing ngisor iki, ing ngendi sampeyan bakal nemokake nalika isih ana perang modern 2 Beta uga kepiye cara melu ing pra-release.

Nalika telpon saka perang perang modern 2 beta?

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 beta jaman wiwitane 16 September 2022. Pemain bisa ndownload beta awal wiwit 14 September. Iku mung rong sesi beta sing kiwa sadurunge Bukak Saiki, sanajan.

Saben wektu beta isih diwiwiti lan mungkasi 6pm bst. Deleng ing ngisor iki kanggo isih COD: perang perang modern 2 beta sesi lan tanggal wiwitan lan pungkasan.

Ana papat sesi sing beda ing Beta MW2, lan padha muter kaya:

  • – Beta Akses Awal ing PlayStation
  • 18 September nganti 20 September – Bukak Beta ing PlayStation
  • 22 September nganti 23 September – Beta Akses Awal diwiwiti ing Xbox lan PC, nalika mbukak beta terus ing PlayStation
  • 24 September nganti 26 September – Bukak Beta ing PC, Xbox lan PlayStation

Sesi ‘Akses Awal’ mung kasedhiya kanggo milih pemain (luwih akeh babagan iki), nalika sesi ‘Open beta’ kasedhiya kanggo kabeh platform kasebut.

Waca liyane:

  • Tanggal Rilis Warzone 2 – Bab Gratis Sabanjure
  • Tanggal rilis COD MW2 – kapan bakal teka?
  • Kursi game paling apik – pilih tahta COD sampeyan
  • Nem dina ing tanggal release Fallujah – ditambah kontroversi sing diterangno
  • Headset game paling apik – Nambah audio sampeyan

Kanthi ngetik rincian, sampeyan setuju karo Sarat lan Ketentuan lan Kebijakan Privasi Kita. Sampeyan bisa langganan kapan wae.

Kepiye cara nelpon tugas perang Modern Warfare 2 Kode Beta

. Sampeyan kudu dikirim kode ing wektu kanggo miwiti muter.

Aktivitas uga menehi sawetara kode beta MW2 ing panggilan acara tugas ing timbal nganti wektu beta, kaya sing kalebu wong liya / twitch bintang sing misuwur / Twitch. Siji-sijine cara kanggo dijamin kode yaiku pre-order game kasebut, sanajan!

.

Sing pre-order edition Vault uga bakal nggunakake konten tambahan ing beta – sing kalebu paket operator Merah 141 lan senjata cinder FJX.

Tawaran paling anyar

Apa kemajuan saka telpon saka tugas perang modern 2 beta?

Ora, Aktivitas wis ngonfirmasi manawa kemajuan ora bakal ditindakake menyang game utama. Nanging, 10 Ganjaran Kosmetik eksklusif bakal kasedhiya kanggo mbukak kunci sing bakal ditindakake kanthi rilis lengkap – dhaptar Ganti FULL BETA kalebu:

  • – Operator level 2
  • Pesona: “Buckle Up” – Operator level 4
  • Kertu pamuter: “Lulus tes” – Operator level 6
  • Sticker: “Operasi getih pisanan” – Operator level 10
  • Bluapron Senjata: “Dampak sisih” – Tingkat Operator 15
  • Kulit Operator: “tabrakan” – Operator Level 18
  • Vinyl: “Ora ana kompetisi” – Operator Level 19
  • Sticker: “Safety First” – Operator Level 21
  • Kulit kendaraan: “lantai” – Tingkat Operator 26
  • Bluapron Senjata: “Impak Frontal” – Tingkat Operator 30

Tindakake wektu radio ing Twitter kanggo kabeh wawasan paling anyar. Utawa yen sampeyan nggoleki apa sing bakal ditonton, deleng Pandhuan TV.

Dolan maring jadwal release video kita kanggo game mbesuk ing konsol. .

Jeksa Agung bisa ngetokake radio jaman Majalah Majalah saiki – langganan saiki lan entuk 12 masalah sabanjure mung £ 1. Kanggo luwih akeh saka bintang paling gedhe ing TV, ngrungokake wektu radio Times Podcast karo Jane Garvey.

Telpon saka tugas: perang modern II – Akses Akses Xbox / PC / PS PS

foto produk utama

Produk iki kalebu telpon tugas: perang modern II – Akses Akses Xbox / PC / PS.

  • Akses Awal Beta | PlayStation – 16 September – 17
  • Akses Awal Beta | Xbox + PC – 22 September – 23
  • Kasedhiyan platform nyata lan tanggal peluncuran (s) MP beta. Waca www.Callofduty.com / beta kanggo rincian liyane. Beta Beta minimal mbukak 2 dina. Mung wektu winates.

3 alasan paling dhuwur kanggo muter telpon saka tugas: perang modern ii – access xbox / pc / ps

  1. Tanpa wates Tanpa wates nggawa gamelan para penggemar-saka-seni, kanthi nangani gun gun, sistem AI sing anyar, Gunsmith anyar
  2. Suite urutane critane game liyane lan inovasi grafis sing nambah francais kanggo dhuwur anyar.
  3. Perang Modern® II bakal diluncurake kanthi kampanye tunggal-troto-pamuter tunggal, pertempuran bebarengan lan pengalaman sing didorong, co-op.

Babagan Call of Duty: Warfare Modern II – Beta Akses Xbox / PC / PS

  • Telpon tugas: perang modern II mbukak beta minangka kesempatan kanggo njaluk telpon kanthi tugas: perang modern lan menehi umpan balik penting nalika game diluncurake tanggal 28 Oktober. Telpon saka tugas: perang perang modern II Kode beta Akses awal kasedhiya kanggo PlayStation, Xbox, Peperangan.Net PC lan Uap PC.
  • Akses Playstation: Kanggo dikonfirmasi
    Akses Xbox: Kanggo dikonfirmasi
    Akses PC: Kanggo dikonfirmasi
    Wektu tartamtu bakal diumumake nyedhaki wiwitan beta.
  • Kanggo ngaktifake kode riko www.Callofduty.com / betaredeem
  • Sampeyan banjur kudu Mlebet / Gawe Telpon Akun Tugas banjur pilih platform game lan wilayah sampeyan.
  • Kaca Sukses bakal konfirmasi manawa sampeyan wis didaftar kanggo telpon saka tugas: perang modern II – beta.

Genre

Tumindak, FPS, MULTIPLAYER, ONLINE, SHOOTHER, singletplayer, kasar, perang, gore

Platform

Ulasan Pelanggan Cdkey Tulis ulasan
Skor sakabèhé
Dideleng dening tragis 02/08/2023
ditingkat yaiku Kampanye sing nyenengake WZ
Dideleng dening Cindy 22/06/2023
Aku ora gething karo game iki.. Nanging game kasebut tresna banget.

  • Geguryan 141 Operator Pack-
  • Peperangan pas lan 50 trier skips-
  • Senjata Vault Blueprints [3]-

Aku nesu banget babagan perusahaan iki bisa meh setengah regane mati ing wiwitan nanging kode kerja kanthi sampurna lan ndownload kanggo musim 4

  • Pangiriman kode sajrone 5 menit
  • Telpon saka tugas
  • Gampang digunakake lan aplikasi
  • Sawetara review muni kaya sing digawe dening bot

Dideleng kanthi ya 11/06/2023
Ya yesyesyesyesyesyesyesyes
Dideleng dening Kane 22/05/2023

Seneng banget karo produk, kode teka langsung lan rega sing loman banget! .

  • kode teka langsung
  • game ing kabeh urutan kerja

Dideleng dening Jay-Dyn 20/05/2023
Gerakan bisa luwih apik tinimbang rong game liyane nanging MW1 2019 isih luwih apik ndandani

  • luwih apik tinimbang 2 game liyane sing apik kanggo grinding
  • nggawe gerakan sing luwih apik lan ora nyingkirake kapal kasebut

Dideleng Damian 12/05/2023
mung ing rega setengah ing situs iki sing apik banget lan satelo

  • Cepet lan sepira gampang transaksi kasebut yaiku

Dideleng dening Brian 10/05/2023
! woo!!
Dideleng Dening Pawpellii 26/04/2023

Game sing mung terus maju. Grafis pancen apik tenan, aku dadi wektu lawas lan aku alon-alon ngeculake, nanging game iki terus maju lan nggawe aku rumangsa enom, dadi apa sing salah? isih kick it @ 70+ aku kepingin weruh yen kita spawn sawise kita mati

  • Transaksi Micro

CDKYS mung nggumunake duwe Xbox Serion S sing ora bisa njupuk disk ing bisa atos amarga sampeyan kudu mbayar rega lengkap kanggo game; Nanging CDkeys murah lan dipercaya.

10 saka 115 Ulasan dimuat

Tampilake saben kaca
Tulis review sampeyan

Cara ngaktifake telpon sampeyan: Warfare Modern Beta

  1. Kanggo ngaktifake kunjungan kode: www.Callofduty.com / betaredeem.
  2. Sampeyan banjur kudu mlebu / nggawe telpon akun tugas banjur pilih platform game lan wilayah sampeyan.
  3. .
  4. Sawise nebus akses beta, game kasebut kudu kasedhiya kanggo download – Ora ana langkah tambahan sing dibutuhake. Sing mbutuhake pitulung tambahan bisa ngunjungi dhukungan kanggo FAQ lan pitulung langsung.

CDKYS

Akun Kula

Layanan Pelanggan

Mata uang & Basa

Mata uang
EUR – Euro
Pilih Toko
Inggris

Entuk ing game

Kita nampa

Ora ana biaya pembayaran – ora ana biaya sing didhelikake
Hak cipta CDKeys.com 2023, kabeh hak dilindhungi undhang-undhang
.

Sampeyan ndeleng game sing bener ing wilayah sampeyan yaiku ‘% 1’. Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh game sing kasedhiya Klik ing kene

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 Beta PC sing ora beda karo spek MW 2019

Telpon saka perang modern modern ii npd

Telpon tugas: perang perang modern 2 beta cepet nyedhaki, lan aktifitas wis ngeculake syarat kanggo sing pengin mlebu ing PC. Kaget, sanajan perang modern 2 mesthine ngegungake mesin anyar, spek sing disaranake ora beda karo perang modern 2019. Mbalik ing 2019, aktivitas nyaranake GTFORCE GTX 1660 lan saiki dheweke ujar sampeyan butuh GTX 1060. Ing taun 2019, menehi saran rx 580 lan saiki sampeyan kudu … sing padha. Nanging hey, saiki sampeyan butuh 16 GB RAM tinimbang 12 GB.

Mangkene telpon sampeyan: Perang perang modern 2 Beta PC:

Crita sing gegandhengan Telpon saka tugas: Misi perang pertama III sing ditampilake ing cuplikan ing 9 menit saka game

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 syarat PC minawas

  • OS: Windows 10 – 54 bit (update paling anyar)
  • Kertu video: Nvidia GFForce GTX 960 utawa AMD Radeon Rx 470
  • Memori Video: 3GB
  • RAM: 16GB ram
  • Spasi Panyimpen: 25GB
  • Kertu swara: DirectX kompatibel
  • Pembalap Grafis sing Disaranake: Nvidia: 516.79 utawa AMD: 21.9.1

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 nyaranake syarat PC

  • OS: Windows 10 – 54 bit (update paling anyar)
  • CPU: Intel inti i7-4770K utawa AMD Ryzen 7 1800x
  • Kertu video: Nvidia GForce GTX 1060 utawa AMD Radeon RX 580
  • Memori Video: 3GB
  • RAM: 16GB ram
  • Spasi Panyimpen: 25GB
  • Kertu swara: DirectX kompatibel
  • Pembalap Grafis sing Disaranake: Nvidia: 516.79 utawa AMD: 21.9.1

Kanggo sing ora tetep, telpon saka Tugas: perang perang modern 2 beta mbukak kabeh wong, nanging sing pre-order entuk akses awal. Pamilik PlayStation uga mlumpat sajrone seminggu.

Akhir minggu 1 (eksklusif Playstation)

  • Akses awal (kanggo wong sing pre-order): 16 September – 17
  • Bukak Beta: 18 September – 20 th

Akhir minggu 2 (beta cross-play)

  • Akses awal (kanggo wong sing pre-order): 22 September – 23rd
  • Bukak Beta: 24 September – 26th

Aktivitas Blizzard wis ngadhepi tuntutan ukum lan tumindak sah kanggo tumit sing diajukake dening Departemen Pakaryan lan Perumahan California (DFEH) nyebutake diskriminasi basis lan perasaan seksual ing Publisher Publisher. Sampeyan bisa entuk rincian liyane babagan crita sing ora ana ing kene.

Telpon saka tugas: perang perang modern 2 teka ing PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PS4, lan PS5 tanggal 28 Oktober. Telpon saka tugas: Acara sabanjure, sing bakal mbukak katrangan anyar babagan Multiplayer Game, bakal Liveverseam sesuk (15 September).