Telpon Konferensi »Borderlands 3 Legendaris Shotgun» Mentalemars, Telpon Konferensi Legendaris – Cara Entuk & Stats | Borderlands 3 – GameWith

Borderlands 3 | Konferensi Telpon Bl3 Shotgun – Cara njaluk & stats

Rampok iki minangka cara sing apik kanggo sampeyan golek skor legenda! Ngalahake wong-wong mau mesthi bakal nyelehake pirang-pirang barang. Sampeyan banjur kudu sesambungan karo tas kanggo mbukak lan bisa uga ana senjata legendaris!

Telpon konferensi

Telpon Konferensi Borderlands 3 Showcase Legendaris

Telpon konferensi minangka gegaman legendaris ing Borderlands 3. Peluru saka shotgun hyperion iki nggawe proyek anyar iki sing ngliwati miring nalika mencet target utawa wis lelungan jarak cendhak. Proyesional tambahan bisa ricochet saka terrain. Telpon konferensi apik kanggo mobbing.

Unsur:

Ora ana, cryo, geni, kejut, corrosive, radiasi

Efek Senjata Khusus:

“Ayo mung ping kabeh sekaligus.”

  • Fires 5 Projectiles saben dijupuk. Saben projectile ngasilake projectiles tambahan sawise dampak utawa sawise jarak sing cukup.

Cara Entuk Telpon Konferensi?:

Telpon konferensi bisa dipikolehi kanthi acak saka sumber rampokan nanging duwe kemungkinan 15% saka Hakim Tinggi sing ana ing kutha Lectrra ing Promethea.

Changelog:

  • Hotfix 8 Oktober 2020
    • Target awal saiki bakal ditarik karo projectiles ekstra senjata

    Trivia:

    • Bedhil iki bali saka game sadurunge. Telpon Konferensi Borderlands 2 minangka salah sawijining bedhil paling apik ing game kasebut. Utamane awal nalika dipasangake karo tawon tawon.

    Telpon Konferensi BL3

    Telpon Konferensi Legendaris - Cara Entuk & Stats | Borderlands 3 - GameWith

    Telpon konferensi Legendaris – Cara Entuk & Stats

    Dianyari pungkasan: 2022/8/21 22:32
    Sinau Cara Ngalahake Wasan Sing Ora Bisa Disalahake!

    Waca Pandhuan Borden 3 iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan carane entuk telpon konferensi / unik! Sinau luwih lengkap babagan cara ngasilake barang legendaris, kepiye farm, & liyane.

    Tabel konten

    Telpon konperénsi Рstats & sipat senjata legendaris / unik

    Telpon Konferensi - Stats Senjata Legenda Unik

    Ketik Shotgun
    Merek Hyperion
    Ritas Legenda
    Skor item 462 Lvl req. 44
    Kerusakan 191 x5
    Akurasi 49%
    Penanganan 67%
    Nganti wektu 2.7s
    Tingkat geni 3.64 / s
    Mag. Ukuran 10
    Sipat
    – Ayo mung ping kabeh sekaligus
    – +10% karusakan kritis
    – +15% Fire Tingkat Fire
    – 2.Zoom Senjata 2x
    – Kapasitas Shield Senjata: 1703
    – Kerusakan kanggo nglindhungi tameng ngarep sing digambarake nggedhekake karusakan senjata

    * Tampilake statistik sing ditampilake saka variasi sing dikonfirmasi ing-game.

    Shotgun legendaris kanthi panyebaran peluru sing dhuwur

    Telpon konferensi minangka senjata hyperion legendaris sing dadi salah sawijining panyebaran sing paling dhuwur ing game. Nalika nembak, pelet kasebut nyebar ing gaya horisontal, ngidini sampeyan ngatasi kerusakan akeh mungsuh kanggo mungsuh sekaligus!

    Paling apik digunakake ing spasi sing ketat

    Telpon konferensi paling apik digunakake nglawan mungsuh ing papan sing ketat. Wiwit gaman iki nduweni kemampuan kanggo ricochet ing dampak, ruang sing ketat bakal nambah wektu pelet sampeyan kena mungsuh!

    Amanlies karusakan nganggo tameng

    Shield ngadhepi telpon konferensi duwe kemampuan kanggo ngrusak karusakan senjata gumantung karo jumlah sing dibutuhake! Ngarahake pemandangan sampeyan kanggo ngaktifake tameng lan kerusakan bonus kanggo mungsuh!

    Cara Entuk Telpon Konferensi

    Drops Donya kanthi acak

    Senjata iki minangka tetes jagad acak, tegese sampeyan bisa njaluk saka mungsuh, mbukak dada loot, utawa malah saka mesin slot! Nanging, ing ngisor iki sawetara cara kanggo sampeyan kanthi gampang senjata legendaris.

    Petani kuburan

    Petani kuburan

    Graveward minangka bos peternakan tingkat dhuwur amarga nduweni kemungkinan dhuwur kanggo ngeculake legendaris legendaris. Priksa manawa nglengkapi pipa grenade bom porsel amarga bisa nolak kesehatan kuburan!

    Peternakan chupacabratch

    Peternakan chupacabratch

    Chupacabratch minangka tujuan mburu legendaris sing sampeyan ngrampungake kanggo palu. Amarga sepira gampang kanggo ngalahake, sampeyan bisa nglindhungi game lan ngalahake supaya bisa nyelehake legendaris.

    Peternakan Loot Tinks

    Peternakan Loot Tinks

    Rampok iki minangka cara sing apik kanggo sampeyan golek skor legenda! Ngalahake wong-wong mau mesthi bakal nyelehake pirang-pirang barang. Sampeyan banjur kudu sesambungan karo tas kanggo mbukak lan bisa uga ana senjata legendaris!

    Cathetan: Wigati dimangerteni manawa amarga patch 19 Sep, kemungkinan ngeculake legender sing wis diturunake.

    Borderlands 3 – Artikel sing gegandhengan

    Karakter Playable

    Amara Zane
    Amara Zane
    Skill Tree Mbangun Skill Tree Mbangun
    Moze Fl4k
    Moze Fl4k
    Skill Tree Mbangun Skill Tree Mbangun