Tawaran paling apik kanggo mlebu ing FIFA 23 Mode Karir, FIFA 23 pemain murah paling murah ing mode karir

FIFA 23 Pemain murah paling apik ing mode karir

Contents

Kajaba iku, nyawang stats dheweke njlentrehake posisi sing tepat ing tim kasebut.

FIFA 2023 bargains

Kita nutupi bal-balan pemuda. Kita wis entuk kepala bebarengan kanggo nyusun Dhaptar infortmative saka sawetara pemain nyang-nyangan sing paling apik kanggo sampeyan mlebu Ing FIFA 23 MODER CARIEND nyimpen. Sampeyan wis bisa uga ora krungu babagan sing paling akeh, lan iku cara sing disenengi. Saka Diopo monyiro menyang Datro Fofana, Kita wis nyoba nyampur campuran talenta lan profil. Iki ora kudu para pemain kanthi nyang-nyangan sing paling apik, mung sing dianggep sampeyan kudu ngerti babagan. Gulung mudhun Kanggo ndeleng sapa sing kita pikir sampeyan kudu duwe tambahan. Kita bakal nambah luwih akeh lan liyane.

Dhaptar kita paling apik FIFA 23 Talents

Sapa sing nyang-nyangan paling apik ing FIFA 23 Mode Karir?

Diopo monyiro

  • Posisi: CB
  • Klub: ngladeni FC (SUI)
  • Bangsa: Portugal

Kajaba penggemar sampeyan sing dadi seret utawa untu sepak enom, aman kanggo nganggep manawa sampeyan durung tau krungu Diopo monyiro, Tengen? Ya, kita cukup manawa dheweke bakal dadi favorit kanggo manajer ing mode karir ing FIFA 23 23.

Dheweke dudu bakat kelas donya ing game kasebut nanging dheweke pancen padhet – dheweke duwe potensial kanggo berkembang dening wates gedhe, mlumpat saka 54-dirating kanggo 78-dirating. Sampeyan ora bisa njaluk luwih akeh saka prospek sing regane £ 80.000. Ing urip nyata , Monteiro wis dadi penebat ing tingkat U-17 lan ing pinggir tim pertama.

NNAMDI Collins

  • Posisi: CB
  • Klub: Borussia Dortmund (Ger)
  • Bangsa: Jerman

NNAMDI Collins Nduwe kabeh katrampilan sing dibutuhake minangka pusat mburi tingkat paling dhuwur. Dheweke cepet lan kuwat, trampil lan manteb, dheweke bisa ngominasi panyerang lan maju bal saka mburi. Kita duwe uneg-uneg babagan dheweke Ing urip nyata, utamane sawise cedera lutut sing ala dibanting pembangunan, nanging mode Karir FIFA 23 FIFA 23.

Mobilitas level dhuwur ditampilake kanthi apik ing game, kaya sing dadi kekuwatane, lan dheweke duwe potensial tuwuh dadi pemain 82-dirating. Sing luwih cepet sampeyan nyoba lan njaluk metu saka Borussia Dortmund, sing luwih apik (mungkin).

FIFA 23 Pemain murah paling apik ing mode karir

FIFA 23 babagan ngatur tim lan nemokake pamuter sing gedhe sabanjure sing bakal menehi macem-macem kamenangan kanggo.

Pemain Murah paling apik ing FIFA 23 Mode Karir

Dening Naqvi 2023-05-22 2023-05-22 Share

FIFA 23 babagan ngatur tim lan nemokake pamuter sing gedhe sing bakal menehi macem-macem kamenangan kanggo tim sampeyan. Nalika sampeyan pengin njaluk pemain kanthi reputasi paling apik, bisa uga larang banget ing mode karir.

Kita mangertos manawa njupuk sawetara wong lanang sing misuwur lan kompetitif bakal nggawe tim sampeyan dadi kompetitif, nanging kanthi anggaran, sampeyan kudu nggoleki tim kabeh lan ngatur dayamu kanthi apik.

Pemain murah biasane duwe kontrak kontrak cekak, lan yen pemain sabar sabar, dheweke bisa njaluk gratis kanthi gratis yen kontrak kadaluwarsa.

Ing pandhuan iki, kita bakal ndelok para pemain murah paling murah ing FIFA 23 kanggo ditambahake menyang mobil sampeyan ing mode karir tanpa ngilangi bank.

  • Penyerang murah paling apik
  • Widfielders Paling Murah
  • Defenders More
  • Paling murah gawang murah
  • Pemain murah paling apik ing liga Premier
  • Pemain sing paling murah ing Laliiga
  • Pemain sing paling murah ing Serie A
  • Pemain sing paling murah ing Bundesliga
  • Pemain sing paling murah ing Ligue 1

Penyerang murah paling apik ing FIFA 23

Marko Lazetić (sakabehe 65, potensial 85)

Marko minangka bakat enom kanthi dhuwur 6’4, asale saka Serbia lan mlebu dening AC Milan. Lintang kasebut dihargai 2 yuta Euros, lan upah udakara 6,000.

Video sing Disaranake kanggo Sampeyan.

Marko bakal ngancurake mungsuh ing potongan-potongan amarga keuntungan dhuwur lan mbangun otot. Kualitas sing paling apik kasebut ing ngisor iki:

  • Agility 73
  • Balance 71
  • Nyepetake 69
  • Ngrampungake 69

Dane Scarlett (sakabehe 65, potensial 85)

Dane minangka bakat murni lan nuduhake potensial sing apik kanggo wong 18. Dheweke nawakake playmaking cerdas lan tes mbela mungsuh.

Dane dihargai 2 yuta Euros lan duwe upah sing wis ditemtokake 8,000. Daya-bahan kasebut ndadekake dheweke dadi aset ing skuad sampeyan.

Dheweke bisa berkembang dadi salah sawijining penyerang paling apik yen diwenehake kanthi tuntunan sing cocog. Katrampilan finishing lan bal sing diasilake dilebokake ing kategori Mesthi, yen sampeyan mbukak anggaran, lan kuwalitas sing kudu dirasakake.

  • Nyepetake 83
  • Kacepetan Sprint 77
  • Mlumpat 76
  • Imbangan 69

Rodrigo Ribeiro (sakabehe 66, potensial 84)

Kita duwe bakat Portugis sing enom ing dina sing regane 2.1 yuta euro kanthi upah mung 850 euro. Rodrigo 6’1 lan umur 17 taun.

Rodrigo bisa muter peran sing beda ing garis ngarep kanggo tim lan tumindak dadi penyerang, nyengkuyung utawa menehi pitulung ing flatk.

Dheweke bisa dadi perkara sing paling gedhe sing metu saka portugu sawise Ronaldo amarga karya sing luar biasa ing lapangan. Statistik dheweke nuduhake potensial ing mangsa ngarep.

  • Kacepetan Sprint 73
  • Nyepetake 71
  • Kekuwatan 69
  • Paukuman 70

Kajaba iku, akeh penyerang liyane kurang regane nanging dhuwur banget kanggo katrampilan. Mangkene sawetara pilihan liyane.

  • Yousoooufa Moukoko (Sakabèhé 69, potensial 88, nilai 3.5 Yuta Euros)
  • Matisis Edline (Sakabèhé 68, potensial 84, nilai 3.1 yuta euro).

Jagad Pabrik Paling Apik ing FIFA 23

Carney Chukwuemeka (sakabehe 64, potensial 86)

Carney minangka bagean saka tim Chelsea lan potensial kanggo muter minangka serangan lan mbela pemain tengah. Dheweke duwe katrampilan gedhe banget amarga dhuwur 6’1.

Nilaian saka Carney yaiku 1.9 yuta euro, lan upah yaiku 7k euro. Menapa malih, dheweke bisa nggawe debut kanggo sisih senior Chelsea lan bakal nambah katrampilan sajrone proses kasebut.

Nalika stats dheweke suggest, dheweke dadi aset sing apik kanggo kalebu ing midfield sampeyan.

  • Balance 75
  • Ball Control 72
  • Dribbling 72
  • Short Passing 71

Martin Baturina (sakabehe 70, potensial 86)

Nasional Nasional, Martin, Plays kanggo Dinamo Zagreb lan duwe potensial dadi paling apik ing Midfield.

Martin bakal biaya sampeyan 4.1 yuta euro nanging upah ora ana amarga mung 500 euro. Teknik efektif dheweke bakal menehi tenaga tim, koordinasi, lan play build-up.

Martin bakal nambah kualitas apik kanggo tim sampeyan; Stats dheweke kudu direkam.

  • Dribbling 80
  • Kontrol Ball 79
  • Komposisi 77
  • Nyepetake 77

Ing ngisor iki luwih akeh pemain sing bisa dipilih yen sampeyan nggoleki pemain tengah murah ing pemain tengah ing FIFA 23.

  • Elliot Anderson(Sakabèhé 68, potensial 86, nilai 3.1 yuta euro)
  • Charlie Patino(Sakabèhé 64, potensial 85, regane 1.9 yuta euro)
  • Sidney Raebiger(Sakabèhé 62, potensial 84, nilai 1.2 yuta euro)

Defenders More paling murah ing FIFA 23

António Silva (sakabèhé 69, potensial 87)

António minangka pusat pusat sing kuat, duwe teknik sing apik banget lan pertahanan. Bocah-bocah kasebut asale saka Portugal lan saiki main kanggo sl Benfica. Dheweke duwe katrampilan gedhe banget amarga dhuwur 6’1 dheweke lan nduweni peran penting kanggo tim ing latar mburi.

Nilaiane saiki yaiku 3.3 yuta Euros, lan dheweke duwe upah mingguan saka 2,000 euro. Nanging kuwalitas dheweke ngluwihi saben biaya sing ditindakake kanggo ndarbeni bakat sing luar biasa iki.

  • Kekuwatan 82
  • Kacepetan musim semi 79
  • Reaksi 78
  • Stamina 78

Giorgio Scalvino (sakabèhé 79, potensial 86)

Giorgio umur 18 taun lan duwe dhuwur 6’4. The Italian iki saiki diputer ing Atalanta, lan kekuwatan pertahanan dheweke nuduhake manawa wong kasebut dituju dadi salah sawijining pembela wong Italia sing paling penting.

Giorgio dihargai 3.8 yuta Euros lan duwe upah 6,000 saben minggu. Kesadaran game apik kanggo wong umur lan menehi pangerten pertahanan sing apik kanggo tim kasebut.

  • Ngadeg Tackle 73
  • Kesadaran Pertahanan 72
  • Reaksi 72
  • Intercepsi 71

Opsi liyane ing dhaptar iki kaya ing ngisor iki.

  • Levi Colwill(Sakabèhé 70, Potensial 84, Nilai 3.5 Yuta Euros)
  • Alessandro Fontanarosa(Sakabèhé 67, potensial 84, nilai 2.5 Yuta Euros)
  • NOAH MBamba(Sakabèhé 64, potensial 84, nilai 1.5 Yuta Euros)

Paling murah gol target ing FIFA 23

Giorgi Mamardashvili (sakabehe 77, potensial 83)

Giorgi minangka bocah enom liyane sing bisa nindakake mukjijat ing kategori goalkeeping. Dheweke saiki ana gandhengane karo Valencia, nanging nggawa menyang tim sampeyan bisa ngganti kinerja sampeyan.

Dheweke ora bakal mbayar biaya sing luwih akeh dibandhingake karo teken skill, dheweke bakal nggawa tim, lan stats dheweke ngomong kanggo awake dhewe.

  • Posisi 80
  • Nyilem 79
  • Refleks 79
  • Penanganan 78

Maarten Vendevoordt (sakabehe 70, portantial 84)

Maarten main genk, lan sampeyan kudu mbayar 3.3 yuta euro kanggo entuk pamuter potensial kanggo tim sampeyan.

Dheweke bisa netepi posisi iki kanggo tim sampeyan tanpa nglebokake beban ing kanthong lan bakal regane saben sen.

Kemampuan kasebut bakal berkembang kanthi wektu, nggawe dheweke dadi aset sing apik kanggo tim sampeyan.

  • Nyilem 73
  • Refleks 73
  • Nangani 70
  • Nyepak 65

Pemain ing ngisor iki uga murah kanggo milih nanging stats sing nggumunake kanggo kiper ing FIFA 23.

  • Alejandro Iturgbe(Sakabehe 65, potensial 82, regane ing 1.6 yuta euro)
  • Peder Hoel Lervik(Sakabèhé 57, potensial 82, regane ing 475k euro)
  • Luiz junior(Sakabèhé 70, potensial 81, regane ing 3 yuta Euros)

Pemain Murah paling apik ing FIFA 23 Liga Premier

Penting kanggo sinau babagan bakat sing beda-beda sing dimainake ing saindenging jagad ing macem-macem liga lan nuduhake potensial masa depan. Luwih becik yen sampeyan ndeleng kabeh liga kanggo nemokake bakat paling apik kanggo tim sampeyan.

Lucas Paquetá (sakabèhé 82, potensial 87)

Lucas, sing ana gandhengane karo West Ham United, asale saka negara bal-balan sing apik banget, Brasil; Dheweke duwe katrampilan dadi pemain paling apik ing Departemen Pusat Tim Sampeyan.

Kemampuan dribbling saka Lucas nggawe dheweke apik kanggo nggawe kesempatan kanggo timnya. Dheweke saiki regane $ 1.6 k ing game lan duwe kasempatan nyata kanggo awis.

Statistik liyane nuduhake kapabilitas dadi sing paling apik.

  • Dribbling 85
  • Lulus 79
  • Njupuk 78
  • Fisikitas 78

Ben Godfrey (Sakabèhé 77, Potensial 85)

Ben lagi diputer kanggo Everton, lan dibangun kanthi sampurna cocog karo peran pertahanan ing tim kasebut. Dheweke ora bakal mbayar sampeyan akeh nanging bisa uga cocog kanggo pertahanan tim sampeyan.

Ben saiki regane ing F $ 1 K, lan dhuwit ora ana sing dibandhingake karo bakat sing bakal sampeyan lakoni kanthi tuku Ben kanggo tim sampeyan. Statistik liyane ditampilake ing ngisor iki.

  • Pace 82
  • Fisikitas 80
  • Mbela 76
  • Dribbling 65

Liyane kanggo pertimbangan sampeyan.

  • Darwin Núñez(Sakabèhé 82, potensial 87, regane ing F $ 1.6 k)
  • Fred de Paula(Sakabèhé 80, potensial 80, regane ing F $ 900)
  • Aaron Ramsdale(Sakabèhé 82, potensial 86, regane ing F $ 650)

Pemain Murah paling apik ing FIFA 23 Laliiga Liga

Eduardo Camavinga (sakabehe 79, potensial 89)

Eduardo bisa pas karo posisi tengah utawa posisi tengah tim tengah. Dheweke bisa ing panggonan sing bener ing wektu sing tepat lan asring katon obah liwat pitch.

Regane regane $ 1k, lan dheweke dadi bagian saka Real Madrid. Dadi, yen sampeyan nggoleki bakat sing apik saka liga Spanyol, sampeyan kudu nimbang eduardo; Stats dheweke menarik.

  • Dribbling 81
  • Lulus 78
  • Fisikitas 78
  • Mbela 76

Alejandro Gómez (sakabehe 84, potensial 84)

Alejandro minangka bagean saka tim Sevilla ing Laliiga lan muter tengah nyerang Midfield utawa posisi wing-wing. Dheweke padha bisa diputer ing loro posisi, nggawe lakon kanggo tim kasebut.

Sawetara penggemar malah ngarani dheweke Mesi Argentina amarga katrampilan, lan saiki saiki rego ing F $ 3.2 k.

Nggoleki statistik Alejandro penting kanggo mangertos pengaruhe ing game kasebut.

  • Pace 86
  • Dribbling 85
  • Lulus 83
  • Njupuk 78

Ing ngisor iki uga pilihan sing apik ing Laliiga Liga.

  • Daler Seri(Sakabèhé 82, potensial 82, regane ing F $ 700)
  • Luiz felipe(Sakabèhé 78, potensial 84)
  • Mario Hermoso(Sakabèhé 80, potensial 82)

Pemain murah paling apik ing FIFA 23 Serie A Liga

Lorenzo Pellegrini (sakabehe 84, potensial 87)

Pusat nyerang pemain tengah saka Roma seimbang antarane pertahanan lan peran kesalahan. Jinis awak iku cocog kanggo peran midfield, lan dheweke bisa nggawe akeh kanggo tim ing lapangan nyerang.

Sampeyan penting milih pemain sing bener nalika sampeyan kurang anggaran, lan rega bisa uga tiba ing anggaran sampeyan amarga regane $ 2.1 k.

Kajaba iku, nyawang stats dheweke njlentrehake posisi sing tepat ing tim kasebut.

  • Dribbling 84
  • Lulus 83
  • Pace 79
  • Njupuk 77

Kim min jae (sakabèhé 79, potensial 84)

Kim minangka pemain sing apik kanggo regane murah ing posisi mburi tengah. Dheweke saiki ana gandhengane karo Napoli lan muter tengah kiwa kanggo tim.

Kim kuat nemu jabatane nalika dheweke mbela lan nggawe pilihan kanggo tim ing lapangan. Stats dheweke nuduhake kemampuan dheweke kanggo posisi iki.

  • Fisik 84
  • Jangkah 80
  • Pertahanan 79
  • Dribble 62

Sampeyan uga bisa milih telung pemain ing liga yen sampeyan kurang awis.

  • Pierre Kalulu(Sakabèhé 78, potensial 85)
  • Dumled Dumfries(Sakabèhé 82, potensial 84)
  • Ismaël Bennacer(Sakabèhé 82, potensial 86)

Pemain Murah paling apik ing FIFA 23 Liga Bundesliga

Kontrad Laimer (Sakabèhé 83, Potensi 84)

Imbangan ing bangunan Laimer sampurna; Mangkene yen ana sing diarani mini-gullit. Dheweke bisa nggawa cemara ing tengah tim sampeyan lan nyedhiyakake kesempatan akeh.

Rega Laimer yaiku F $ 1.4 K, tegese sampeyan entuk salah sawijining pemain sing paling apik kanggo rega sing paling apik. Sampeyan bisa mbangun tim sampeyan ing babagan pamuter iki lan bisa miwiti pertandhingan gedhe marang jeneng gedhe.

Stats Laimer ditampilake ing ngisor iki kanggo nuduhake wilayahé.

  • Pace 84
  • Mbela 81
  • Dribbling 79
  • Lulus 78

Ridle Baku (sakabehe 80, potensial 84)

Baku minangka pamuter sing bisa main ing macem-macem posisi kanggo tim sampeyan lan nyetel awake dhewe miturut kabutuhan tim.

Kajaba iku, dheweke entuk sawetara dribbling lan stamina sing apik kanggo nggawe wektu sing luwih lengkap game. Baku bisa cocog karo posisi apa wae amarga fleksibilitas ing game kasebut.

Rega saiki kanggo pamuter yaiku $ 650, lan iku kesepakatan sing ora sampeyan pengin. Stats Baku nuduhake kapabilitas ing game kasebut.

  • Pace 82
  • Dribbling 81
  • Fisikitas 78
  • Lulus 73

Yen ora cukup, sampeyan bisa milih pemain ing ngisor iki uga.

  • Lacroix sing Max(Sakabèhé 77, potensial 86)
  • David Raum(Sakabèhé 81, potensial 85)
  • Noussair Mazraoui(Sakabèhé 82, potensial 86)

Pemain Murah paling apik ing FIFA 23 ligue 1 liga

Anthony lopes (sakabehe 82, potensial 82)

Anthony bisa dadi pilihan penjaga sing tepat yen sampeyan nggoleki ligue 1 lan kanthi anggaran sing ketat.

Skills Anthony lan dhuwur sing apik nggawe dheweke pas karo peran iki. Saiki dheweke main lyonnais Olimpiade, lan keputusan sampeyan bisa ndharat dheweke ing klub sampeyan kanggo lelungan anyar lan luwih apik.

Stats dheweke disebutake ing ngisor iki kanggo njlentrehake.

  • Refleks 86
  • Nyilem 84
  • Posisi 80
  • Penanganan 78

Jonathan Clauss (sakabehe 80, potensial 80)

Clauss main posisi wing-mburi sisih tengen lan apik ing urutane critane. Dheweke bisa nggawe kemungkinan kanggo tim lan mbantu para penyerang sampeyan.

Yen sampeyan ana anggaran, nimbang dheweke kanggo posisi RWB, amarga dheweke wis nuduhake potensial gedhe. Statistik dibangun ing posisi lan nglengkapi peran ing game kasebut.

  • Pace 87
  • Dribbling 81
  • Lulus 79
  • Fisikitas 74

Pemain ing ngisor iki uga bakal menehi luwih akeh kanggo Buck ing Ligue 1 Liga.

  • Ibrahima Sissoko(Sakabèhé 77, potensial 79)
  • Carlos Soler(Sakabèhé 83, potensial 88)
  • Martin Terrier(Sakabèhé 81, potensial 84)

Fifa 23 Pemain Murah ing Mode Karir

Fifa 23 Pamuter Murah Murah: Elliott Anderson Dolanan kanggo Newcastle United

The Fifa 23 Pemain Murah penting kanggo sukses sampeyan kajaba sampeyan wis ilang salah sawijining tim sawetara kanthi dhuwit dhuwit sing ora ana dhasar ing mode karir. Ngirit sawetara awis mesthi mbiyantu lan nalika sampeyan bisa nyedhot salah sawijining Wonderkids paling murah ing game bal-balan, iki minangka pemain sing sampeyan pengin mbuwang anggaran sing isih ana, bebarengan karo sawetara agen gratis sing mung njaluk ragad upah.

Sawetara pemain kasebut bakal apik kanggo sampeyan saka go-bukak, nanging liyane minangka investasi, amarga milih saiki kanggo ngupayakake dhuwit sing efektif, utawa tetep dadi pahlawan klub, utawa tetep dadi pahlawan klub taun teka. Sampeyan mesthi pengin makaryakke formasi sing paling apik lan taktik khusus ing pinggir baling-nyawiji ing FIFA 23, supaya bisa entuk akeh.

Pemain sing paling murah kanggo mlebu ing mode karir

‘Murah’ jelas relevan karo anggaran sampeyan, nanging ing kene kita bakal milih pilihan pemain sing bisa nambah nilai sing luar biasa kanggo macem-macem regu sing beda. Diwenehi, tuku Erling Haland kanggo £ 51 yuta bisa dianggep nyang-nyangan, nanging sawetara klub bisa ngatur. Ayo goleki sawetara pilihan sing bisa dingerteni, luwih dikenal, diwiwiti kanthi paling larang.

Elliot Anderson – Newcastle United (Kuwi. Nilai £ 2.6m)

Para pemandangan Liga Premier bisa uga wis ndeleng Elliot Anderson ing sawetara minggu kepungkur. Jelang pemainang sing serbaguna mung wiwit entuk bangku kanggo Bench kanggo Newcastle The Newcastle, No Mean feat nalika sampeyan nimbang pilihan kanthi cepet.

Anderson minangka investasi gedhe babagan FIFA 23, ora ana sing ukurane klub. Ora mung entuk peringkat potensial 86, dheweke bisa main ing endi wae ing tengah lan ing swiwine. Dheweke duwe sikil sing ringkih 4-bintang lan duwe game kabeh babak sing ndadekake dheweke migunani banget ing kahanan sing beda.

FIFA 23 Pemain murah murah: Luka Romero muter kanggo Latium

Luka Romero – Lazio / Latium (Kira-kira. Nilai £ 2.2m)

Priksa manawa serangan tengah 17 taun iki, sing wis duwe katrampilan sing beda 86 lan stats imbangan kanthi luar biasa ing FIFA 23. Dheweke wis nggawe pirang-pirang penampilan pengganti kanggo Lazio lan Mallorca kanthi nyata-urip, ngelingake investasi rapi kanggo wong sing duwe rong yuta.

Romero minangka alternatif LeNer kanggo Anderson, nanging uga bisa slot menyang tengah utawa ing salah siji flank. Dheweke dadi pemain sing rapi sing wis dilengkapi kanggo nduwe peran penting kanggo sisih liga ngisor sadurunge wutah sing ora bisa dielingi yen sampeyan ngrawat wong game sing tepat.

Mateus Fernandes – Olahraga (Kira -ja. Nilai £ 1.8m)

Permata sing nyata kanggo wong sing seneng nggunakake pemain teknis. Mateus Fernandes minangka playmaker lawas umur 17 taun sing nggawa flair, ketangkasan lan kontrol menyang pitch. Tingkat kerja-tarif saka cam uga njamin dheweke bustine kanggo mlebu ing kothak lan bakal nggawe posisi mbebayani nalika kesenjangan mbukak.

Kanggo muter-muter, Portugis Youngster wis duwe katrampilan 4-bintang lan sikil sing ringkih. Squint, lan sampeyan bisa ndeleng jeneng Vennandes Muncul Muncul.

FIFA 23 Pemain Murah: Nuh Mbamba Dolanan kanggo Bruggge Clubge

NOAH MBamba – Klub Brugge (Kira-kira. Nilai £ 1.3m)

Kanggo sing pengin nambah pemandangan enom kanggo pertahanan, ora katon luwih saka 17 taun Mbamba. Kanthi ragad transfer lan upah sing kurang saka £ 500 saben minggu ing FIFA 23, kaget ndeleng potensial mburi jam 84 sakabèhé.

Malah luwih apik, dheweke wis duwe stats utama sing nggawe dheweke wis mateng kanggo gaya play fisik game. Kacepetan mbamba, mlumpat lan kekuatan ana ing 70an tengen.

Ora akeh pembela umure bisa cocog karo output iki lan dheweke wis duwe unggul dadi pimpinan kanggo sisih cilik.

Sidney Raebiger – Spvg Greuther Furth (Kira-kira. Nilai £ 1m)

Ora gampang dadi dewaan paling enom ing sejarah Bantheng Bull Leipzig. Paling taun kepungkur, Jerman Youngster Raebiger tampil kanggo sisih Bundesliga sajrone 16 taun lan umur 112 dina. Nalika dheweke ditransfer menyang divisi kapindho nalika musim panas, kemungkinan kasebut tetep ing 84 ing FIFA 23.

The Midwielder malah luwih narik nalika sampeyan nambah upah tithik, sing kudu nggawe dheweke bisa diakses kanggo sisih sing bisa digunakake ing snip. Raebiger minangka pemain sing efisien sing bisa njaga properti kanthi pas lan stats cekak kualitas.

Tarif kerja medium dheweke uga njamin disiplin lan tambahan kanggo tim sampeyan yen ana pemain tengah sampeyan pengin ngeculake rantai.

Halur Guillaume – Toulouse (Kira-kira. Nilai £ 600,000)

Kepiye babagan gawang sing murah kanthi potensial kanggo skuad sampeyan? Halane Guillaume mung wong kanggo sampeyan. Potensial sing regane 84 dheweke kudu dipikirake apa wae, utamane kanthi ukuran sing kaya ngono.

Kabeh rangking tombol go goalkeeping ing 60an nalika mode karir diwiwiti. Dheweke bakal terus-terusan nganggo menit lan latihan sing cukup.

FIFA 23 Pemain Murah: Riqeulme Cristian

Cristian Riquelme – Everton de Vina del Mar (Kira-kira. Nilai £ 525,000)

Cepet lan kuwat kanggo umur, riquelme kiwa kiwa bisa dipikirake FIFA 23. Dheweke murah kanggo umur 18 taun sing bisa nggayuh 83, utamane dheweke nimbang dheweke minangka all-rounder sing padhet sing wis duwe pirang-pirang statistik penting ing krenjang 70an.

Pancen angel kanggo kelangan dhuwit ing bocah cilik iki, nanging dheweke bisa dadi larang banget kanggo budget sing luwih angel yen sampeyan ora nesu.

Kanggo nyang-nyangan luwih akeh, luwih becik njaga ing FIFA FIFA 23 ngasilake minangka mode karir ticks. Cukup asring ana regane edan, lan asring luwih gampang mlebu tinimbang bakat sing wis nggawe gelombang ing klub liyane. Utawa, yen sampeyan pengin ngisi bolongan ing tengah-tengah pitch, goleki FIFA sing paling apik 23 pemain tengah kanggo nuntun ide.

Nick Merman Mickman minangka game Freelance game lan panulis bal-balan sing seneng laporan, Eurogamer, lan Manchester United, nutupi game kayata tugas.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.