Tantangan Eksplorasi | Wiki Warisan Hogwarts | Fandom, Kabeh Jelajah Eksplorasi & Ganjaran ing Warisan Hogwarts

Ing ISIDTITK ora kasedhiya ing game, isih ana macem-macem tantangan mabur kanggo nyoba, lan iki kalebu urutan balon sing ngambang ing salah sawijine sapu utawa luntur sing mabur kayata hippogriff. Padha kasebar ing peta donya lan biasane bisa gampang kesawang. Balon tansah ditemokake ing kelompok 5, lan kabeh limang kudu diluncurake menyang siji tantangan rampung.

Tantangan Eksplorasi

. .

Isi

  • 2 balon pop pop
  • 5 Temokake tabel astronomi

Nglumpukake jejak sihir kuno []

Balon pop []

Tantangan kasebut mbutuhake pamuter kanggo nyiyapake balon balon kanthi mabur kanthi sapu. Rong set balon katon ing stasiun quidditch lan hogsmeade sajrone tugas Madam Kogawa 1, dene sing ana ing macem-macem papan ing saindenging jagad.

Katrangan Ganjaran
Pop 2 set balon nalika sapu sampeyan Broom nedha bengi
Pop 5 set balon nalika sapu sampeyan Sapu Swift Lickety
Pop 10 set balon nalika sapu sampeyan Sapu geni liar
Pop 15 set balon nalika sapu sampeyan Sapu spark sing padhang

Platform Landing []

Tantangan kasebut mbutuhake sampeyan ngadeg ing pusat platform sing kaya target sing mung bisa digayuh kanthi mabur.

Ganjaran
Lengkap 2 Platform Landing Lengkap Seragam Kaptit Quidtch
Helm kaptit quidtitch
Platform 6 Lengkap 6
Platform Landing Lengkap 8 Lengkap Cape Kapten Quidtch

Nyiksa Merlin lengkap []

Katrangan Ganjaran
Ngatasi 2 Ujian Merlin Tambah Panyimpen kanggo Gear (+4 slot)
Ngatasi 6 nyoba Merlin Tambah Panyimpen kanggo Gear (+4 slot)
Tambah Panyimpen kanggo Gear (+4 slot)
Ngatasi masalah 14 Merlin Tambah Panyimpen kanggo Gear (+4 slot)
Ngatasi 20 Uji coba Merlin

Temokake tabel astronomi []

Tantangan Tinggi ora dikunci sawise kelas astronomi.

Katrangan
Deleng rasi lintang saka 5 tabel astronomi unik Selendang seer starry-mesin
Deleng rasi lintang saka 5 tabel astronomi unik Ensemble Seer Starry-Eyed
Deleng rasi lintang saka 5 tabel astronomi unik Cape SEER SEERRY-Eyed

Ngatasi Rahasia Hogwarts []

Tlatah kasebut kalebu teka-teki tartamtu ing Hogwarts Castle, lan entuk pamuter kanthi penampilan gear.

Warisan Hogwarts duwe tantangan sing luar biasa nyebar kabeh sajrone game lan ing saben pojok peta World World. Pandhuan lapangan sampeyan mbantu nglacak macem-macem tantangan sing bisa sampeyan nemoni ing game kasebut, lan nebus ganjaran yen sampeyan ngrampungake tantangan kasebut. Salah sawijining kategori kasebut minangka eksplorasi, lan mbantu sampeyan miwiti utawa ngisi kesenjangan sing ilang, kita wis nyusun pandhuan ing Kabeh tantangan eksplorasi lan hadiah ing warisan hogwarts.

Hogwarts Warisan Nantang Tantangan: Apa sing ditrapake, kepiye ngrampungake & liya-liyane

Minangka jeneng, tantangan eksplorasi warisan Hogwarts trek kemajuan ing njelajah jagad sekitar Hogwarts kanthi ngrampungake macem-macem teka-teki ing peta.

Sampeyan bakal sok dong mirsani ing pandhuan lapangan sampeyan sing isih durung bisa ditemokake. Sawise sampeyan nemoni dheweke ing alam b├ębas lan ngrampungake tantangan sing dijaluk ing layar, sampeyan bakal mbukak tantangan sing dikunci ing menu masing-masing. Ganjaran Khusus diwenehake kanggo saben jinis tantangan eksplorasi.

Hotspots Hotspots Piandel kuna

Warisan Hogwarts Cara njaluk kabeh hadiah hotspot sihir kuna

Tantangan iki mbutuhake sampeyan nemokake total 20 macem-macem hotspot gaib kuno ing saindenging peta donya, sing ditemokake utamane ing lan ngubengi istana sing rusak. . Yen sampeyan macet, aja priksa pandhuan kanggo kabeh lokasi hotspot gaib kuna ing warisan HotSpart kuna ing Warisan Hogwarts lan Cara Ngatasi Dheweke.

.

  • Loro hotspots lengkap – siji bar ditambahake menyang meter sihir kuna
  • Enem Hotspots lengkap – One Bar ditambahake menyang meter sihir kuna
  • Rolas hotspots lengkap – siji bar ditambahake menyang meter sihir kuna

Tantangan Popping Balloon

Warisan Hogwarts babagan ngrampungake tantangan balon

Tantangan iki mbutuhake sampeyan ngluwari katrampilan sapu sapu lan entuk popping!

. Padha kasebar ing peta donya lan biasane bisa gampang kesawang. Balon tansah ditemokake ing kelompok 5, lan kabeh limang kudu diluncurake menyang siji tantangan rampung.

Ganjaran kanggo Tantangan iki kalebu papat pilihan sapu broomstick sing anyar banget.

  • Rong klompok balon nembus – sapu penari wengi
  • Limang klompok balon sing nembus – S Broom Swijine Lickety
  • Sepuluh klompok balon nembus – sapu geni liar
  • Lilloons limalas balon nembus – sapu sparp sing cerah

Tantangan Platform Landing

Warisan Hogwarts Cara Lengkap Platform Platform Tantangan

.

Platform kebangkrutan gedhe, platform berwarna padhang sing sumebar ing saindenging peta sing mbutuhake sampeyan tongkat lan banjur mbuwang sapu sampeyan. . Ana 20 platform ing kabeh, lan yen sampeyan butuh pitulung, kita entuk pandhuan sing nutupi kabeh lokasi platform pendaratan ing warisan Hogwarts.

Ganjaran kanggo tantangan iki kalebu set kaptune kudi sing lengkap Gam Glam, nyedhiyakake homo kanggo olahraga sing nyenengake kita ora bisa diputer.

  • Rong platform kebangkrutan rampung – seragam kaptitch quidtch
  • Enem platform landing rampung – sarung tangan Kaptit Quidtch
  • Wolung Platform Landing Rampung – Cape Kaptititch Quidtch

Trial Merlin

Warisan Hogwarts Cara ngrampungake Trial Challenge Merlin

.

. Yen sampeyan duwe wektu sing angel ngrampungake uji coba unik iki, Iki minangka pandhuan kanggo kabeh jinis teka-teki lan solusi kanggo saben nyoba Merlin.

Ganjaran kanggo tantangan iki kalebu ekspansi panyimpenan kanggo persediaan, mesthi kudu ana nalika sampeyan mbukak dada sing ora kaetung ing endi wae sing sampeyan lakoni.

  • Rong Ujian Merlin Rampung – tambah akeh panyimpenan kanggo Gear
  • Enem nyoba Merlin rampung – tambah panyimpenan kanggo Gear
  • Sepuluh nyoba Merlin rampung – tambah panyimpenan kanggo Gear
  • Ngrampungake Uji Merlin Rampung – tambah akeh panyimpenan kanggo Gear
  • Rong puluh uji coba Merlin rampung – tambah akeh panyimpenan kanggo Gear

Warisan Hogwarts Cara ngrampungake tantangan meja astronomi

Tantangan Tabel Astronomi mbutuhake teleskop lan jumlah senang sing apik.

Sawise ngrampungake nggoleki utama kelas astronomi, sing mulang sampeyan babagan cara sesambungan karo tabel astronomi, tantangan iki bakal kasedhiya. Tabel astronomi minangka tabel watu gedhe sing kasebar ing saindenging peta sing mbutuhake sampeyan nemokake konstelasi tartamtu ing langit kanthi nggunakake teleskop sampeyan mung kanggo ngenali.

Kanggo saben limang tabel sing sampeyan lebokake, sampeyan bakal entuk undakan liyane ing tantangan log. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nggoleki sawetara tabel kasebut, rumangsa seneng takon karo pandhuan kita babagan kabeh lokasi meja astronomi ing warisan Hogwarts.

.

Ganjaran kanggo tantangan iki kalebu set glam gam sing unik sing diarani seer suara-elang, yaiku kanggo lemari klambi!

  • Limang tabel astronomi sing wis rampung – ensemble seer sing santai

Warisan Hogwarts Cara ngrampungake tantangan Rahasia Hogwarts

Tantangan kasebut minangka teka-teki unik sing ditemokake ing lokasi tartamtu ing sekitar Hogwarts; Khusus, menara jam, jembatan viraduct, lan kantor kepala sekolah. Ngatasi kabeh wong-wong mau entuk rahasia Hogwarts khusus, uga glam gear sing unik ing ngisor iki. Teka-teki mbutuhake ora mung intuisi sing apik nanging sawetara jampi sing dhuwur uga, dadi manawa sampeyan wis siyap.

  • Kaping pisanan Hogwarts rahasia rampung – kostum siram solver rahasia
  • Kapindho rahasia rampung – tailcoat sing cocog
  • Secrety Secret Secret Ketiga Rampung – Jobs Gaun modis

Iki nyimpulake pandhuan lengkap kanggo ! .

  • Cara njaluk S + ing kabeh kangelan ing re4 Remake DLC DLC DLC Pisah
  • Cara njaluk kabeh gaman ing re4 Remok Remice Cara Misah DLC
  • Cara Ngrampungake Panjaluk Merchant Buster Bug ing re4 Remok Remice Cara Misah DLC
  • Kabeh Ganjaran Kunci ing RE4 REGE PIde Cara DLC

Babagan penulis

Stephanie Watel

. Stephanie wis karo situs sawetara wulan, lan ing industri media game udakara udakara setaun. Stephanie biasane nutupi warta paling anyar lan macem-macem pandhuan game kanggo situs kasebut, lan seneng ngolah kebon lan dadi manuk lingkungan. .