Tanggal Rilis Armory Destiny 2 ngumumake | Gamesradar, Destiny 2 Rilis Armory Hitam: Apa wektu nganyari DLC anyar? Star saben dina

Destiny 2 Wektu ngeculake Armory Hild: Apa wektu anyar nganyari DLC

Peluncuran DLC Langganan Anyar kanggo Destiny 2 Jadwal Reset Minggu, nanging kanthi sawetara modifikasi (kalebu udakara 30 menit downtime).

Tanggal Rilis Armory Destiny 2 ngumumake

Takdir 2DLC Ireng Ireng DLC ​​ing 4 Desember, Bungie diumumake. Nanging, musim Forge – sing nderek Takdir 2:Musim Musim Outlaw – bakal miwiti minggu luwih awal tanggal 27 November.

Armory ireng minangka telung dlcs sing nggawe pass taunan nasibe 2 taun. DLC Angin Joker lan Musim Drifter dijadwalake ing musim semi 2019, nalika penumbra DLC lan musim misterius dijadwalake kanggo musim panas 2019. Bungie ujar luwih lengkap rincian pass taunan bakal dituduhake minggu ngarep.

Mangkene Refreser cepet kanggo sing ora dianggep: Armory ireng kasebut dipasang minangka DLC impen kolektor. Iki kanthi jelas babagan pulih, lan tenan nemokake, senjata paling apik sing tau digawe, akeh wong sing ngobrol karo umur emas. Kayane, akeh pemain sing wis spekulasi yen sawetara senjata eksotik sing paling disenengi saka nasibe asli bakal katon ing ekspansi, sing paling penting yen tembung lan icebreaker pungkasan. Termenal bocor Anonnine – sing diramalake kanthi bener Wangsul saka Thunderlord – ujar kaya akeh Sadurunge taun iki.

Exo misterius sing katon ing bahan promosi promosi Armory Armory uga wis nggawe spekulasi, kanthi akeh pemain sing percaya yen dheweke ora bakal dituju ing nasib asli. Chair mode chain uga dikabarake meh padha karo mode Archon Forte Horde saka Munggah Dilc Wesi, nanging kaya ramalan anonthenine, iki durung dikonfirmasi.

Destiny 2 Wektu ngeculake Armory Hild: Apa wektu anyar nganyari DLC?

Bungie nyelehake nganyari sabanjure kanggo Destiny 2 mengko dina – kene kabeh sing sampeyan butuhake.

Penulis Game Video Senior Dom Pepiatt

  • 18:20, 4 Desember 2018
  • Dianyari 18:21, 4 Desember 2018

Klik kanggo muter Tutul kanggo muter
Video bakal muter otomatis rauh 8 Batal

Wali, wektu sampeyan wis nunggu ana ing kene. Armory ireng saiki urip.

“Reclaim. REBLE. Reforge. Nggawa Forge Forge Mbalik Online Kanggo Armory Ireng, “Maca Tweet Saka Akun Destiny Twitter resmi.

Sampeyan uga bisa dipikirake ing konten anyar ing trailer ing ngisor iki.

Mangkene informasi luwih lengkap langsung saka Bundie:

Ngalami Forge sing ilang, kegiatan matchmade telung pamuter anyar sing bakal mbukak ing musim Forge. Slamet ing saben mungsuh kanggo nggawe senjata emas emas ireng. Perjalanan sampeyan bakal diwiwiti ing Forge Volundr. Armory ireng bakal dikirim sajrone tanggal 4 Desember nganti 4 Maret.

Kanggo ngutip Gusti shaxx, “fenomenal!”

DLC paling anyar kanggo taun 2 saka Destiny 2 amarga tanah bengi iki lan ngenalake ton konten anyar kanggo game kasebut.

Peluncuran DLC Langganan Anyar kanggo Destiny 2 Jadwal Reset Minggu, nanging kanthi sawetara modifikasi (kalebu udakara 30 menit downtime).

Armory ireng minangka kampanye mini pertama ing Kampanye Mini 2 taun – teka ing ekspansi sing sukses nilar nilar sing sukses ing taun ngarep.

Mangkene kaping sampeyan kudu ngerti (kabeh ing jaman UK):

16:30 p.m: pangopènan server wiwit: 45 p.m: Pemain dicopot saka kegiatan17: 00 P.M: Pangopènan samesthine bakal rampung: Patch Downloads Aktifd17: 15 P.M: Fungsionalitas Game Lengkap (kalebu aplikasi ora game) samesthine bisa online

Armory Ireng minangka ekspansi paling anyar ing Destiny 2 pengalaman – ekspansi ‘mini’ pisanan ing ngisor iki saka nganyari alor sing gedhe banget ing taun. Nanging aja nganti tembung bodho sampeyan – Kurban anyar iki isih akeh konten konten sing apik banget.

Armory Ireng bakal tuwuh Arsenal: Gaman sing kuat, ora bisa dingerteni – kalebu bedhil mesin abot. Saben wong ngandhani, nanging sampeyan kudu entuk hak kanggo nggunakake.

Aktivitas matchmade telung pamuter anyar sing anyar kanggo musim iki. Slamet ing saben mungsuh kanggo nggawe senjata emas emas ireng.

Ana liyane kanggo armory ireng tinimbang gaman, uga. ADA-1 bakal ngenalake sampeyan kanggo para pencipta saka Forge, telung kulawarga sing sejarah wis ilang nganti saiki.

Sampeyan bakal bisa nyelehake menyang wilayah sing paling gedhe ing jaman biyen – pengalaman gropyokan anyar, ora kaya apa-apa lan fireteam sampeyan wis ngadhepi saiki.

Ana kabeh iki lan janji bakal luwih akeh konten sing bakal teka, uga.

Ing ngarep nganyari bakal urip, Bungie wis ngumumake yen ngerti ana sawetara masalah karo DLC.

Dhukungan Player Nuju yaiku nglacak masalah paling anyar sing dilaporake dening para pemain ing forum #help. Disedhiyakake ing ngisor iki minangka ringkesan babagan masalah terkenal ing Destiny 2: Nilar lan Musim Forge.