Talents Warisan Hogwarts Top 10 Hogwarts Top kanggo Nglampahi Titik, Talents Paling Apik ing Warisan Hogwarts | Tren Digital

9. Swift (inti, level 5) – Iki dadi Dodge sampeyan kanthi efektif gerakan teleportasi, cukup tripling sampeyan kanggo tempur mobilitas. Iku sejatine angel urip tanpa jampi iki.

Ing kirim sadurunge, aku ngerti kabeh jampura Hogwarts saka paling ala sing paling apik, minangka cara kanggo menehi informasi kanggo nandur modal bakat utawa ora. Nanging ana pilihan titik bakat luwih akeh tinimbang mung mantra, lan aku bakal ngerti dhaptar iki uga bisa nulis dhaptar iki kalebu kalebu loro mantra lan bakat liyane sing migunani.

Umume wong-wong bisa isih adhedhasar mantra, amarga sing mayoritas tunjangan, nanging sampeyan pengin nganggep sawetara sampeyan bakal nglirwakake.

Mangkene Top 10, ing urutan mudhun:

10. Penguasaan Rekoi (inti, Tingkat 16) . Ya, misale jek sampeyan bisa ndeleng akeh barang karo Revian Saiki, nanging mengko yen sampeyan bakal ngilangi luwih akeh, sampeyan bakal pengin sawetara macem-macem kanggo golek rahasia lan barang anyar sing sampeyan ora bisa ditemokake.

9. – Iki dadi Dodge sampeyan kanthi efektif gerakan teleportasi, cukup tripling sampeyan kanggo tempur mobilitas. Iku sejatine angel urip tanpa jampi iki.

8. Keahlian Pramuka (inti, Tingkat 16) – Aku bakal bakal tuku kabeh mantra protego, amarga sampeyan nggunakake liyane saka tempur, nanging sing nuduhake rong proyek sing bali ing mungsuh sing sampurna, luwih migunani tinimbang sing paling apik.

Luwih saka Advisor Forbes

Rencana Asuransi Perjalanan Kustara Kektuan paling apik

7. Penguasaan Bombarda (Spells, Tingkat 16) – Iki mung pindhah iki dadi Aoe Nuke sing lengkap, yaiku salah sawijining pilihan karusakan paling apik ing game kasebut. Diffindo luwih rusak nanging upgrade bakat ora migunani.

6. Nexious (Syarat Sederhana, Tingkat 22) – Aku ora mikir yen bisa ngatasi tanduran sing ora overpowered ing warisan hogwarts, lan siji iki dadi tentaksula sing mbebayani, tameng-behemoth.

5. Pakar Magic Uncalan Kuna (inti, Tingkat 5) – Iki ngidini sampeyan mbuwang senjata sing disarmed ing mungsuh. Iki bisa digunakake ing goblok lan ksatrat armored utamane, bebarengan karo troll boulders, kabeh nindakake ageng Kerusakan nalika dibuwang maneh. .

4. Ejaan kawruh 1-3 (inti, level 5-16) – Aku mbeling ing kene kanthi nggabungake, nanging tanpa pitakon, sampeyan kudu nggedhekake slot persediaan mantra sampeyan bisa uga. Sampeyan bakal mungkasi 16 mantra sing bisa digunakake ing pertempuran, lan sing ora ana ruangan kanggo mantan mantan, mbangun mantra utawa alat peternakan.

. Transformasi Pekanu (Spells, Tingkat 22) . .

2. – Percaya cukur cukur sampeyan loro kanggo ngirit, saben sampeyan bakal nggawe output karusakan sing paling apik ing game sing paling apik ing game kasebut. Serius, aku ngerti yen goofy perang karo cabuk, nanging prekara-prekara iki kuwat, lan sampeyan bisa tuwuh jumlah sing ora ana wates ing ruangan sing dibutuhake.

1. AVADA Kedavra Penguasaan (Seni Peteng, Tingkat 22) – Mateni mungsuh mateni kutuk sing mateni uga mateni kabeh mungsuh ipat, entuk? Digabungake karo nyakot liyane kanggo ngrebut wit iki (lan yen sampeyan bakal dadi peteng, sampeyan kudu ngilangi kabeh), ngresiki ruangan.

Sampeyan bakal seneng karo 30-40 poin kanggo mbuwang akhir game, dadi mesthi akeh sing bisa dipilih, nanging sing dadi favoritku. .

Talents paling apik ing warisan Hogwarts

Jesse Lennox

Kaya sing dikarepake saka penyihir utawa tuntunan sing isih mlebu sekolah Warisan Hogwarts, Karakter sing digawe sampeyan isih kudu sinau ing jagad sing mbebayani. Matur nuwun, sampeyan ora kudu mlebu kelas supaya bisa nggedhekake kemampuan gaib sing thanks Thanks kanggo sistem bakat. Bakat bisa uga bisa diarani katrampilan wiwit bisa dienggo kaya skills nindakake rpg liyane.

, Apa jenis RPG sing ngemot talents talents, meksa sampeyan milih lan milih sing pengin investasi poin larang regane. Dene sawetara sing bakal gumantung marang jinis penyihir utawa tuntunan sing pengin diputer minangka (supaya aja lali nganggep sipat sing paling apik), ana sawetara sing ngadeg ing ndhuwur ora bisa diputer. Warisan Hogwarts.

Kepiye Entuk Talent

Panyebaran kertu bakat

Pisanan, sampeyan ora bakal entuk akses menyang layar bakat sampeyan nganti sampeyan ngalahake upaya awal sing diarani “istirahat Jackdaw,” banjur sampeyan ora bakal miwiti nglumpukake nilai bakat nganti level 5 lan terus. duwe tutup level 40, tegese sampeyan bisa entuk maksimal 35 titik bakat. Amarga ana total 48 bonents, sampeyan ora bakal bisa entuk kabeh karakter. Ana uga cara kanggo mbalekaken poin bakat yen wis digunakake, mula priksa manawa sampeyan wis ngentekake kanthi wicaksana.

. Sampeyan entuk titik bakat kanggo saben level sing sampeyan entuk Warisan Hogwarts, sing mesthi teka kanthi entuk XP. XP, kanthi alami, bakal dituduh kanthi ngrampungake usaha utama, goleki sisih, macem-macem kegiatan, lan ngalahake mungsuh.

Bakat dirempulake dadi limang kategori, masing-masing kanthi bakat darmabakti dhewe kanggo mbukak kunci. . Saben wit segmen dadi tier 1, undakan 2, lan talenta 3. Talent 1 Ora dikunci langsung ing level 5, kanthi Tier 2 dadi kasedhiya nalika sampeyan entuk level 16, lan set keterampilan pungkasan mbukak ing level 22.

  • Mantra (10 katrampilan) – katrampilan iki nambahake mantra sampeyan.
  • Seni Peteng (10 Skills) – Talenten iki bakal nambah kabisan seni sing peteng.
  • .
  • Siluman (4 Skim) – Kategori iki ningkatake kemampuan sneak sampeyan.
  • Syarat Syarat (8 Skills) – Bagean iki fokus kanggo ningkatake efektifitas potion lan tanduran.

Bakat paling apik kanggo njaluk

Mangkene 10 saka bakat paling apik sing bisa sampeyan lakoni Warisan Hogwarts Kanggo kabeh dolanan, apa sing ditindakake, lan apa sing dibutuhake kanggo sinau kasebut.

  • Penguasa Accio (Tier 1): Kudu ngerti Accio. .
  • Confringo Penguasaan (Tier 1): Kudu ngerti Confringo. Konfringo impacts ngasilake bolts sing disenengi sing golek target mungsuh.
  • Gilaus Mastery (Tier 2): Kudu ngerti Gilaus. Striking mungsuh beku dening glacius bledosan ngrusak shards saka target.
  • Kutuk sing nggumunake (Tier 1): Kudu ngerti stupefy. Stupefy duwe efek sing padha karo kutukan mungsuh. Mungsuh sing dikutuk njupuk karusakan.
  • Penguasaan Review (Tier 2): Kudu ngerti Revisi. Nambah sawetara REVIOI.
  • Potensi Thunderbrefr (Tier 3): Kudu bisa nggunakake thunderberws. Kisaran lan ngrusak efek potion saya tambah akeh.
  • Penguasaan sing duwe total total (Tier 3): Kudu ngerti total total. Totalus Petrificus Eman ana area efek sing bisa mengaruhi mungsuh sing cedhak.
  • AVADA Kedavra Penguasaan (Tier 2): Kudu ngerti AVADA KEDAVRA. Mateni mungsuh karo Avada Kedavra mateni kabeh mungsuh sing dikutuk.
  • Potion Potion Maxima (Tier 2): Kudu bisa nggunakake Potion Maxima. Potion Maxima nyebabake serangan kanggo nambah karusakan tambahan lan tameng mungsuh.
  • Demiguise manungsa (undakan 1): Kudu ngerti kabecikan. Ngijini sampeyan Sprint nalika nggunakake kelainan.

  • Pengarepan sing paling apik ing P
  • RPG paling apik kanggo Xbox Series X
  • Latar mburi sing paling apik lan sipat ing Starfield
  • Senjata paling apik ing Starfield

Jesse Lennox

. Dheweke ngerti jeneng liyane ..

Kekuwatan paling apik ing Starfield lan ing endi bisa nemokake

Pamuter ngambang ing ngarep cincin sing misterius ing video Starfield anyar

Ora suwe sampeyan lelungan ing Starfield, sampeyan bakal dikenalake menyang kekuwatan. Sampeyan bakal bisa ngumpulake total saka 20 kekuwatan sing bisa dilengkapi lan ngalih ing antarane saben sampeyan seneng. Sawetara iki ana hubungane karo pertempuran, dene liyane mbantu gerakan, dhukungan, utawa tugas liyane. Kemampuan anyar iki minangka karakter khusus sampeyan, lan mbukak kunci sing paling apik bakal mbantu sampeyan nggedhekake potensial, utawa malah bisa urip yen sampeyan lagi main ing tingkat kesulitan sing luwih angel. Isih, kanthi akeh sing ana kanggo nemokake, ana sing kudu luwih apik tinimbang liyane, bener? Mangkene kabeh kekuwatan paling apik ing Starfield lan carane njaluk dheweke.

Cathetan: Kekuwatan ora dikunci nganti titik crita tartamtu. Nalika ora bakal ngatasi rincian plot apa wae, sampeyan bisa uga nganggep sawetara para spiler sing kuat wiwit ora bisa entuk nganti pungkasan ing game kasebut.
Cara njaluk kekuwatan
.. Ngomong marang dheweke bakal nuduhake luwih akeh artefak ing peta, nanging uga ana sing liya. .

Kaya sampeyan minangka pilot ing inti armored 6, sampeyan mung dadi mekanik. Meh saben misi bakal bali ing Garage ngilangi bagean, tuku sing anyar, ngganti senjata, lan ngaturake tumpukan kanggo tugas kasebut. Iki cukup beda karo game frekuensi khas amarga sampeyan ora bisa ningkatake senjata utawa sebagian, nanging ora ateges mung cara kanggo luwih apik yaiku tuku bagean anyar. Nganyarke OS Tingkat Peluang ing Bangunan Sampeyan Kanthi Menehi Akeh Kaluwihan ing Biaya Kripik Tuning OS sing sampeyan entuk saka arena. Iki teka ing jinis pasif lan aktif, lan sampeyan bisa mbukak kunci lan njaga kabeh passiver kanthi aktif, nanging kudu milih lan milih antarane aktif. Mangkene nganyarke OS sing paling kuat Sampeyan kudu nggunakake Kripik ing inti armored 6.
Nganyarke OS paling apik

Giliran cepet
Apa sampeyan milih sing apik lan nambah kualitas urip ing inti armored 6 kanthi mbukak kunci cepet giliran. Maneuver iki ngidini sampeyan nyembah mech sampeyan menyang sisih, utawa rampung flip, tanpa kudu muter kanthi alon-alon. Siji-sijine masalah sing sithik yaiku yen ora canggung amarga input nggunakake tongkat kiwa t inten menyang.
Kits repair
Yen sampeyan minangka penggemar sing ora pati cetho. Ora kaya Estus, nanging sampeyan ora bisa entuk luwih saka telu ing wektu kasebut. . .
Karya Armor
? Serangan Assaur minangka “ngilangi aku” sing nggawe jeblugan cilik sing ngubengi mech sing ngrusak lan stagger ing apa wae sing cedhak banget. Sampeyan ora cilaka dhewe nggunakake, lan saben upgrade sampeyan nandur modal supaya sampeyan nggunakake kaping luwih saben misi.
Gaman bledosan
Pluru, granat, lan apa wae sing dadi boom bisa uga dadi bagean penting kanggo arsenal sampeyan. Iki wis dadi gaman kanthi potensial karusakan paling dhuwur ing game, dadi apa ora luwih kuat? .
Modifier Hit Langsung
. Sampeyan kudu nggawe kesempatan sing paling akeh nalika sampeyan nggawe, utamane ing panggedhe, dadi modifikasi hit langsung minangka upgrade gampang kanggo nyaranake amarga bisa nambah karusakan ing 5% saben upgrade.

Senjata paling apik ing inti armored 6

A boss perang ing inti gondho 6

Wektu kanggo mbukak misi sabanjure, merc. Mech sampeyan minangka karakter nyata sampeyan ing inti gondho 6, lan komponen sing beda sing sampeyan lebokake bisa ngganti cara fungsi. Ana macem-macem sikil, intine, lan kabeh jinis cara kanggo ngganti mech, nanging sing paling langsung lan penting kudu dadi loadout gaman sampeyan. Iki bisa kalebu gamane lan bedhil kanggo peluncur pluru lan gatling bedhil. . Isih, senjata ora murah lan kridit ora gampang teka minangka bedhil kanggo nyewa, mula iki minangka senjata paling apik ing inti armored 6 kanggo nandur modal dhisik.
Intine Armourt Paling Apik 6 Senjata

Ayo dadi senjata melee, sing luwih migunani ing game kanthi bedhil lan laser tinimbang sing diarepake. . . Iki ana ing sisih sing luwih abot kanggo kelas, lan butuh wektu kanggo “nambah maneh” nanging cara sing cocog kanggo njupuk ruangan ambegan yen sampeyan wis diuripake.
Vp-60LCs laser meriam
. Dheweke nindakake karusakan sing apik, nanging migunani nyata teka ing kemampuan staggering. .
DF-GA-08-Hu-ben Gatling Gun
Kadhangkala kita mung pengin nahan pemicu lan nggawe masalah kita ilang. Sing Gething Gething, lan pangkat siji sing paling apik. Saben babak bakal jelas ngrusak, nanging kanthi 1,300 babak kanggo ngunyah, ora akeh sing bisa ngatasi geni sing terus-terusan. .
Cannon Grenon Songbirds
. Kaya sing dikarepake, para bahan bledosan kasebut nyritakake karusakan pengaruh sing duwe pengaruh sing cocog yen sampeyan nembak klompok. Minangka ceri ing ndhuwur, granades uga nyebabake stagger sing paling dhuwur, mula cukup migunani marang panggedhe uga.

Kita ora bisa nutup dhaptar senjata sing paling apik tanpa peluncuran pluru, bisa? Kanggo dhuwit sampeyan, model iki yaiku Raja. Senjata sing dipasang ing pundhak omah-masijik omah omah 12 pluru ing kasus sing siap kanggo nglacak target sampeyan, sanajan ana ing mburi alangan. Mung ngunci nganti tikel tikel lan supaya pluru kasebut nindakake pakaryan saka ing kono.

Nganyarke Gaya Urip SampeyanTren Digital mbantu para pamaca tetep tab ing jagad teknologi kanthi cepet kanthi kabeh warta paling anyar, nyenengake produk paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing apik banget, lan siji-jenis.