TACKICT TACTIC TACK 11..20 Cathetan

Patch 11.20 Cathetan

Q karusakan mudhun pungkasan; Biaya Mana nambah lan ora ana timbangan maneh.

TACKICT TACTIC TACK 11.20 Cathetan

Karo jagad ing mburi (bagean konteks khusus donya kanthi spoilors sabanjure), wektu kanggo nyepak subuh pahlawan dadi overdrive. Tegese kita nambah owah-owahan sistem sing luwih gedhe saliyane tuneup imbangan sing khas. Dadi duwe rencana nalika item sumringah kaping pindho tetes ing 5-1, nyebabake tembelan 11.20 bakal nyoba kemampuan sampeyan kanggo nggulung (mudhun) nganggo pukulan, lan sajian kaya sing kaya para mungsuh sampeyan.

Rodger “minionsrple2” caudill

Nganggep konteks donya (Spoilers)

Yen sampeyan isih nonton becak saka akhir minggu, bisa uga sampeyan kudu ngliwati bagean iki. Aku bakal menehi ukara liyane sadurunge aku ngrusak kabeh. Apa akhir minggu! Kita ndeleng sawetara swap papan sing apik banget, perbuatan komp, gulung cepet banget, alon-alon lan serius Snipes, lan 8 legionnaire. Dadi sepisanan, congrats khusus kanggo juara dunia sing rekrut, huanmie!

Ora asring manawa kita bisa ndeleng pemain paling apik saka sekitar pertunjukan jagad sajrone patang dina. Kita ndeleng sawetara comps (klled, vayneo, yasuo, legionnaire, cravian, aphelios, karma kanggo nambah sawetara) menang lobbies sajrone turnamen sing gedhe. Nanging kita uga duwe sawetara comps mbuktekake banget (Apelios, kll, vayne), dene wong liya kurang (jax lan kayle). Dadi kanggo nggawe mburi rekaman minangka imbang lan nyenengake sabisa, kita nambah sawetara keseimbangan luwih akeh tinimbang wektu ing wektu iki.

Sawise resepsi sing diisi positif-lan dango ing PBE, Tactician Scouting urip patch iki! Kita bungah ndeleng game pikiran lan antik scouting ing tangan sampeyan! Thanks kanggo kabeh wong sing nyedhiyakake umpan balik!

  • Sawise wektu tundha ringkes, legenda cilik sampeyan bakal ngetutake papan liya kanggo pamuter liyane. !

Sistem

Kanthi juara sing cocog, kita nambah sawetara twists kanggo game kasebut minangka pesawat kasebut rampung. Lan kita nindakake kabeh patch luwih dhisik tinimbang normal kanggo nggedhekake wektu sing apik!

Armory Radiant

Loro kanggo rega sing nyenengake!

  • Kabeh pemain saiki entuk armory sumringah kaping pindho ing tahapan 5-1 (7-3 ing rol hiper).

Radiant berkah

Apa pasukan alam, utawa kekuwatan alam? Aku yakin Robert Frost bakal ngerti.

  • Kasempatan entuk selehake kualitas tinggi: 10% ⇒ 18%
  • Anyar: ditambahake komponen barang sing paling langka 8 (0.54% kasempatan)
  • Anyar: ditambahake kanthi kualitas tinggi kualitas langka 3x (0.18% kasempatan)
  • NEW: ditambahake arang banget tetes tinggalan neekos 2x.18% kasempatan)

Gedhe, kaya tresnaku kanggo sampeyan.

Kita bakal nggawe sipat ocon sing dhuwur, padha karo kepiye kabegjan ing mburi Fate, nalika suda sawetara overperformer. Sipat kaya skirir lan nistha isih ngenteni wektu kanggo sumunar ing esuke, sanajan wektu kasebut sajrone awan pahlawan.

  • Kerusakan Serangan Basis Ngrurut: 70/80/100 ⇒ 70/90/110
  • Kerusakan serangan monstrositas sing nistha saben level: 7/8/10 ⇒ 7/9/11
  • Draglic (3) Papat Chance Endhog: 2% ⇒ 4%
  • Draconic (3) Nilai rata-rata endhog: 2.9G ⇒ 3.1g
  • Dransik (5) Limang kasempatan endhog: 1% ⇒ 2%
  • Draconic (5) nilai endhog rata-rata: 6..3g
  • Draconic (5) Nambah 5 Ganti Usuran Anyar 5x Kekuwatan 1x, 2x Item Komponen, lan 3X Heimerdingers. (20% kasempatan ing endhog)
  • Power & Kekuwatan Bonus Bonus Lali Perumpun: 20/40/70/200 ⇒ 20/40/60/150
  • Kacepetan Serangan Ranger: 80/180/400% ⇒ 80/200/500%
  • Kacepetan Serangan Bonus Sentinel: 25/90/500% ⇒ 20/80/500%
  • Sentinel Shield: 175/900/2000 ⇒ 175/800/2000
  • Kerusakan serangan bonus bonus per detik: 3/8/16 ⇒ 4/10/20

Juara: Tier 1

Kled duwe karep kanggo nembak loro sing nembak telung bintang. Pemain sing dikuut Klured comps nggunakake posisi kreatif lan itemisasi sing sampurna sing nggawe coboi cemlorot sing enak kanggo nerf menyang klelik sing nyenengake (mengko).

  • Kled kasarasan KLED Auto 4 Auto, Serangan karusakan Scaling: 200% ⇒ 150%
  • Kerusakan Serangan Kled: 65 ⇒ 60
  • Bolts perak Vayne Perak sejati: 70/90/110 ⇒ 70/85/100
  • Kerusakan Serangan Vayne: 40 ⇒ 35

Juara: Tier 2

Buff langka, durung rampung.

    Kerusakan Sear Sear: 600/900/1500 ⇒ 650/950/950/1750

Juara: Tier 4

Mung amarga dheweke ngaku manawa dheweke ora butuh gaman, ora ateges sampeyan ora kudu menehi siji-oh lan luwih becik kanthi ngrusak serangan.

  • Aphelios Max Mana Nerf: 0/150 ⇒ 0/170
  • JAX COVERST Rusak Serangan SCALING: 200/220/400 ⇒ 220/240/500%

Owah-owahan cilik

Cilik, kaya tresnamu kanggo aku. Qq

Sipat

  • Kacepetan Serangan Hellion: 10/30/80/140% ⇒ 10/30/70/125%
  • Power Kemampuan SpellweAver saben tumpukan: 2/4/10 ⇒ 2/4/8

Juara: Tier 1

Pemberasan 1-biaya luwih akeh, nanging bagean kasebut amarga rolor 1 biaya luwih kuat luwih akeh wong sing mainake. Iki sebabe kita bakal entheng lan amba kene kanggo nyalon saben regane 1-biaya mung tad. Owah-owahan iki bisa uga cilik, nanging owah-owahan bebarengan. Kuwat.

  • Serangan karusakan karusakan Kalista Pierce: 180/200/240% ⇒ 180/200/2000%
  • Kerusakan Dasar Kalista Pierce: 350/600/1000 ⇒ 350/600/900
  • Kha’zix Rasa wedi wedi: 250/350/500 ⇒ 250/350/50
  • Kha’zix Rasa Keputusan Icing: 750/1050/1500 ⇒ 750/1050/1350
  • Kesehatan Vladimir: 650 ⇒ 700

Juara: Tier 2

Equinox kerusakan siji lan telung lintang. .

  • Kerusakan Serangan Tristana: 65 ⇒ 70

Juara: Tier 3

  • Kerusakan Basis Umbra Nocturne: 80/90/100 ⇒ 100/100/100
  • Kerusakan Nunu: 450/700/1750 ⇒ 450/700/1600

Juara: Tier 4

Draaaaaaaaaaaaaaaaven.

  • Kerusakan Attack Draven: 80 ⇒ 85
  • Fiddlesticks Mana Buff: 50/125 ⇒ 60/120

Juara: Tier 5

Mangga DM kula reaksi sampeyan kanggo viego 3-bintang .

  • Kacepetan Attack Swing Acshan Heroic: 70/85/400 ⇒ 60/70/400
  • Kerusakan Kayle: 80 ⇒ 85
  • Viego ing telung lintang saiki pancen kuat banget.

Item

  • Kacepetan Serangan Bonus QuickerkSilver: 40% ⇒ 45%

Patch 11.20 Cathetan

Perhatosan kabeh Ghouls, Hantu, lan Skelon Scary Spooky!

. Tembelan iki duwe sakepel njiwet kanggo njaga barang sing digawe kanthi lancar, ditambah karo kulit anyar kanggo kulit anyar kanggo doot boot.

Muga-muga sampeyan nyekel dina kapisan ing jagad iki 2021 – ora ana ing a duraka Miwiti.

Kanthi tembelan jagad TFT ing sandhinge uga, sing sabanjure mesthi bisa matak (sampeyan) mantra. Priksa cathetan tutt tft ing kene!

Jina “Ahrisoo” Yoon Paul “Riotaether” Perscheid

Nganyari Mid-Patch

10/12/2021 BugFix Wardstone Wardstone Waspada

dianyari waspada sing dianyari

Sorotan tembelan

Poppy Poppy, Syndra Bewitching, Bewitching Nami, Bewitching Yuumi, Bewitching Fiora, lan Edisi Bewitching Morgana Prestige bakal kasedhiya 7 Oktober 2021.

Amumu

Q karusakan mudhun pungkasan; Biaya Mana nambah lan ora ana timbangan maneh.

Amumu entuk sithik banget ing alas lan dhukungan. Dheweke ora bisa dirangkrut akeh kanca ing Bot Lane, mula kita ora nyeret maneh.

Q – Bandage Toss

Ngrusak 70/100/160/190 (+ 85% ap) ⇒ 70/95/120/145/170 (+ 85% AP)
Mana biaya 30/35/40/45/50 ⇒ 70

Darius

W cooldown suda lan ora ana timbangan maneh.

Darius durung mesthi kabeh sing ndhisiki. Kita nyuwek sidelane nyurung lan kekuwatan dueling nalika nggawe wonder sing ana siji.

W – Crake

Cooldown 7/6.5/6/5.5/5 detik tanggal 5 detik

Elise

Wutah Kesehatan lan Wutah Basis tambah.

Elise terus-terusan ngejak kanthi monsters lan musuh ing alas, mula kita ningkatake kerapi dheweke kanggo mbesuk dheweke. (Iku spider-guneman kanggo pertahanan, kanthi cara.)

Stats dhasar

Kesehatan dhasar 534 ⇒ 555

Hecarim

.

Hecarim biyen kanggo stampede liwat Pro Play karo tank lengkap, nanging wiwit dadi pejuang. Kita mbantu dheweke terus ing arah anyar iki kanthi kasempatan kanggo njupuk kaping pindho kanggo gelut, ditambah karo sustain lan jelas.

W – Roh Dread

Cooldown 22/21/2010/19/18 detik tanggal 18 detik
Penyembuhan sing ditandhani tinimbang Minions lan Monsters 90/120/150/180/210 ⇒ 120/150/180/210/210

Irelia

Rasio iklan Bonus Pasif ing tumpukan max suda.

Muter game Irelia akhir ora kudu dadi waltz total ing taman kasebut. Dheweke sukses banget – utamane nalika dheweke tumpukan barang-barang iklan sing abot kaya Sterak’s lan Goredrinker-saengga kita wis ngethok ing telat pasif bladurancer.

Pasif – Ionian Fervor

Rasio iklan bonus ing tumpukan maksimal 30% ⇒ 20%

Kerusakan bonus pasif dikurangi.

Jarvan IV wis nguasai alas meta karo ganks eksmit lan super cepet banget. Kita sebagian mbalikake 11.16 buffs-sing luwih khusus, bagean sing mbantu nyandhang lan ngresiki kapabilitas.

Pasif – Cadence Martial

Kerusakan bonus 10% kesehatan saiki Target 5% saka kesehatan saiki

Shen

Shield pasif mudhun.

Tipping Tangki Tangki Tangki Tangki Tangki. Kita lagi nggawe 10.15 buff menyang tameng kanggo mulihake imbangan.

Pasif – Ki Barrier

Shield 60-111 (adhedhasar level) (+ 14% Kesehatan Bonus) ⇒ 50-101 (adhedhasar level) (+ 14% kesehatan bonus)

Nyanyi

E Kerusakan basa lan rasio sing mirip.

. Ngurangi output ing salah sawijining gerakan sing kurang teken kudu njaga dheweke mriksa smog.

E – fling

Kerusakan dhasar 50/65/80/95/110 ⇒ 50/60/70/80/90

Taliyah

Q Kerusakan kanggo monsters sing kena karo watu sabanjure suda.

. Kita mbantu dheweke terus-terusan tanpa ngupayakake kekuwatan nemokake ing pertengahan.

Q – Volley benang

Kerusakan monsters saka watu sabanjure 80% ⇒ 75%

Udyr

R karusakan kerucut tambah.

Tank Phoenix udyr minangka menace ing Pro awal musim iki thanks kanggo barang-barang kaya Turbo ChtTank. Meta’s diganti rada wiwit saiki, lan ditinggalake ing kahanan sing cantik. Kita lagi nggawe 11..

R – Sikap Phoenix

Kerucut karusakan 50/95/140/185/185/230/275 (+ 80% AP) ⇒ 60/110/160/210/260/310 (+ 80% AP)

Item

Mandate Imperial

Mandate Imperial durung dadi pilihan sing paling kuat kanggo paling ndhukung enchanter lan bot bot merage. Kita menehi perawatan kerajaan kanthi penghapusan karusakan kanggo nggawe luwih sregep minangka mitos.

Pabrik bonus hit awal 36-60 (adhedhasar level) ⇒ 45-75 (adhedhasar level)

Kerusakan BugFix sing ditangani dening tandha pertahanan Imperial bakal dianggep kanthi juara kanthi bener ing Juara Sekutu

Owah-owahan Jungle

Smite

Penyembuhan Smite adhedhasar kesehatan maksimal suda. Gromp lan Krupuk Basis kuna suda.

Smite mesthi dadi jampi sing kuat kanggo ngobati dalan sampeyan mati ing alas, nanging nindakake iki sithik banget. Kita sebagian mbalikake 11.10 owah-owahan esem kanggo mrentahake. Kanggo menehi ganti rugi, kita bisa nyuda kerusakan dhasar sing luwih kuat kanggo mbantu game awal.

Penyembuhan adhedhasar maksimal kesehatan 15% ⇒ 10%

Kamp Jungle

GRPOM BOED AD 78 ⇒ 74
Basis basis kris 38 ⇒ 74

Clash Worlds

Pembentukan tim kanggo akhir minggu pisanan Clash mbukak ing 11 Oktober, kanthi pertandhingan sing ditindakake tanggal 16 Oktober lan 17 Oktober. Saliyane tropi standar, spanduk, lan logo logo, jagad clash sing menehi kapsul loot sing ngemot:

  • Kanggo peserta clash ing jagad kanthi Tiket Premium Sapa sing ngrampungake antarane 1st – 7th Panggonan: (1) Permanen Kejuaraan Random
  • Kanggo kabeh peserta clash donya sing ngrampungake papan 1st: (1) Acara Donya
  • Kanggo peserta clash ing jagad kanthi Tiket Premium Sapa sing ngrampungake antarane 8th – Panggonan 15: (1) KAMPUNG KAMPUNG
  • Kanggo kabeh peserta clash donya (1) Ikon Clash DragonCar

Bugfix & qol owah-owahan

  • Merek Pengalaman Player Anyar bakal ngganti Ahri ing Liga Tutorial Tutorial. Seraphine bakal njupuk papan kanggo merek minangka salah sawijining juara sing mbukak kunci ing Quest “Unleash The Shorm”
  • Owah-owahan paukuman AFK sing dianyari bakal terus muter menyang wilayah tambahan kajaba Korea lan China
  • Ndandani bug sing bakal mbesuk menang yen kabeh pemain nutup klien karo Alt + F4 ing jendela tartamtu ing pungkasan game
  • Werna Dawnbringer Shadow and Wallys 2021 Juara Jarvan IV’s ditampilake kanggo cocog karo saben kromas
  • Ndandani bug ing ngendi mantra Summoner bisa digunakake nalika ing Angel Wali Wungu Negara
  • Ndandani bug ing ngendi sindlung ora bakal dicolong liyane R – Surge Shadow Yen Target sing ditandhani tiwas ing jendhela ngreset kemampuan
  • Ndandani bug ing ngendi vex Pasif – Doom ‘Gloom Apa ora bakal MANT MUSTY Pindhah dening terrain sing digawe juara, kayata anivia W – Crimstalis utawa jarvan IV R – cataclysm
  • W – Mbukak Darah Kacepetan gerakan bonus menyang mungsuh ora bakal kena pengaruh maneh amarga ana mungsuh liyane ing dalane
  • Q – Savagery Animasi ora muter nalika ngaktifake pecutron sing diaktifake, goredrinker, utawa strideBreaker
  • Telpon bug ing ngendi Karthus ‘ Q – limbah limbah Diwenehi luh saka tumpukan dewi sanajan ora ngupayakake target sing bener
  • Ndandani bug ing ngendi, yen Neeko duwe alternator Hextech Hextech, dheweke
  • Ndandani bug sing digunakake R – Devour Ing mungsuh klonun Wukong menehi visi Tahm Kench kanggo dolanan liyane
  • Ndandani bug ing ngendi Senna Q – Pepeteng ora menehi Pencet serangan kasebut tumpukan
  • Ndandani bug ing ngendi vex bisa recast R – Surge Shadow ing gwen nalika dheweke ana ing dheweke W – Mist
  • Lulu E – Pitulung, piksel! saiki kanthi bener menehi tameng nalika matak klonen juara sekutu
  • Tetep bug ing ngendi cho’gath’s Pasif – Carnivore Lan Warwick’s Pasif – Keluwen Langgeng
  • Ndandani bug ing ngendi bayangan Assassin Kayn mung bakal nampa setengah emas emas lokal yen dheweke Shadow Living Saka W – Blade Reach aktif lan ing sawetara
  • Viktor bakal bener entuk 5 Hex fragmen kanggo dheweke Pasif – evolusi mulya Nalika mateni minions super lan monsters epik (saliyane kanggo nyepetake mines)
  • Miss Fortune Tooltip saiki kalebu nyuda kerusakan bonus marang Minions
  • Garis swara basa Anivia wis dibalik maneh kanthi luwih jelas, luwih resik, lan luwih lancar
  • Serangan kritis leblanc muni saiki bakal muter kanthi bener kanggo kabeh kulit
  • Ndandani bug ing ngendi Leblanc W – Distorsi mlayu ora muter efek swara yen dicelehake saka perang perang dadi visi
  • Leblanc W – Distorsi bakal kanthi bener muter efek swara kanggo awake dhewe lan sekutu nalika indikator bali

Skins & Chrom bakal

Skins ing ngisor iki bakal dirilis ing tembelan iki:

Popitching poppy

Syndra Bewitching

Bewitching nami

Bewitching yuumi

Bewitching Fiora

Edisi Morgana Prestige

Kromas ing ngisor iki bakal dirilis patch iki:

Popitching poppy

Syndra Bewitching

Bewitching yuumi

Bewitching Fiora

Unbound Thresh, wiwitane dadi tunjangan acara eksklusif sajrone Sentinel Cahya, bakal ditambahake ing toko minangka rutin kanggo tuku kanthi rutin 750 Rp kulit. Kita uga nggawe pangaturan cipratan lan game kanggo pasuryan sing luwih apik kanthi katon ing Thresh Unbound: Wengi ing Video Inn!