Syarat Sistem GTA 523 | Keperluan Sistem Maling PCGAMESN, Bisa mbukak maling Auto V

Requirements Sistem Theft Auto V

GTA 5 kanggo PC mbutuhake komputer nganggo spesifikasi hardware PC ing ngisor iki. Loro-lorone sistem GTA 5 minimal lan disaranake ing ngisor iki.

Syarat Sistem GTA 53

Patemon GTA 5 Spes minimal PC minangka breeze, nanging sampeyan pengin nggunakake PC game sing anyar kanggo mbantu Grand Theft Auto V lan GTA Online Shine ing 2023.

Diterbitake: Mar 28, 2023

Apa syarat sistem GTA 5? Sampeyan ora butuh rig sing ora masuk angkutan kanggo nglakokake kamper kriminal rockstar, nanging maling maling maling mupangat saka spek sing apik. Bar minimal cukup murah yen sampeyan bisa muter tanpa GPU sing darmabakti, nanging yen sampeyan nggoleki stopgap nganti GTA 6 teka, kita bakal nuduhake kertu grafis sing tepat.

Kanggo ketemu GTA 5 syarat minimal, sampeyan mung butuh cpu quad-core kaya AMD fenom 9850 utawa Intel 2 q6600 inti – loro teka luwih saka 15 taun kepungkur. Masangake salah siji sing duwe Nvidia 9800 GT utawa AMD 4870 GPU lan sampeyan apik kanggo pindhah. Ngandika, yen sampeyan pengin mbangun PC game saka awal, sampeyan pengin nggunakake bagean level entri sing luwih anyar, amarga luwih gampang ditahan lan menehi kinerja sing luwih apik.

Syarat Sistem GTA 5: Layar beban kanggo game karo karakter femme Charactergs jejere

Mangkene Syarat Sistem GTA 5:

Minimal Disaranake
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
CPU Intel 2 q6600 inti
AMD Phenom 9850
Intel I7 6500u
AMD A8 6600K
Ram 4GB 8GB
GPU Nvidia 9800 GT Nvidia GTX 660
Amd Radeon HD 7870
Lumbung 65GB 65GB

Rockstar uga menehi Spek sing disaranake gta 5, lan kalebu komponen komponen sing luwih anyar. Sing ujar, sampeyan mesthi ora butuh kertu grafis paling apik kanggo mbukak Grand Theft Auto V, amarga saran pangembang kalebu Nvidia GTX 660 lan AMD 7870. Manawa, sampeyan bisa menyang eBay kanggo nggoleki salah sawijining GPU, nanging yen sampeyan nggoleki perkara sing luwih apik, Nvidia GTX 1650 luwih murah lan isih murah.

Minangka kanggo panyimpenan, sampeyan pengin mbebasake 65GB cocog Ukuran GTA 5 Keperluan, nanging Rockstar ora kaya apa sampeyan nggunakake hard drive lawas. Tegese yen sampeyan lagi ngrencanakake nggunakake PC game lawas sing dipasang ing lemari, sampeyan bakal bisa uga ora apik. Nanging, nggunakake SSD paling apik kanggo game bakal njaga sampeyan supaya ora mandeng ing layar beban, supaya pikiran.

GTA 5 PC Spes Kamungkinan ora bakal ngganti wektu mengko, nanging Rockstar nindakake pangeling-eling pangguna sing nganyari kaya The Nomba Nombongan Nata DLC Los Santos bisa Ganti Keperluan Sistem GTA Online. Dadi, tinimbang ngandelake kaca Uap game, priksa maneh ing kene kanggo mesthekake Rig bisa ngatasi salah sawijining game kothak wedhi paling apik ing PC.

Miniatur YouTube

Mesthi wae, yen sampeyan sabar ngenteni tanggal 6 Rilis, sampeyan pengin mbangun PC game paling apik. Ora perlu ujar manawa syarat sistem GTA 6 bakal luwih dhuwur tinimbang ing ndhuwur, lan sampeyan bakal kudu cocog karo spek sing disaranake kanggo ngundhakake fps ing urutan sing dawa -unggu.

Nggolek cara sing bisa dipercaya kanggo mriksa kinerja? Download Monitor FPS PCGAMEBENCHMark kanggo nglacak tarif pigura nalika sampeyan muter lan titik tetes.

Nalika sampeyan lagi, njupuk test sistem GTA 5 ing PCGamebenchmark kanggo njawab pitakonan … Bisa mbukak GTA 5?

Phil Hayton Phil minangka ahli hardware game PC. sing kepengin banget bingung lan mbobel saka PC game lawas, nanging seneng nyalon kaca mata retro-tinted kanggo nutupi shenanigans kertu grafis paling anyar lan AMD paling anyar. Dheweke uga duwe papan sing alus kanggo dek uap.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Luwih saka PCGamesn Tindakake kita kanggo News Game PC, Pawarta Game PC, Facebook, Overwolf, Uap lan Google News. Utawa mlebu menyang buletin gratis.

Requirements Sistem Theft Auto V

Requirements Sistem Theft Auto V

Priksa syarat Sistem Maling Auto V. Aku bisa mbukak? Tes spek lan tingkat pc game. Requirements System Lab nglakokake jutaan syarat PC ing luwih saka 8,500 game saben wulan.

Maling Auto V Rincian Game

Dianyari Mei 14, 2020: Kanggo pisanan wiwit dibebasake, maling maling otomatis kanthi sementara kanggo download lan tetep ing salawas-lawase ing toko game epik! Game sing paling ditesiti ing situs web kita rampung gratis! Coba Tes SISTEM SAIKI kanggo ngerteni manawa PC bisa mbukak Grand Theft Auto V bisa mbukak GTA 5, utawa GTA V? Game Sandboot Paling Anyar lan Paling Apik, Paling Apik ing PC. Apa sampeyan nyopir menyang pantai, ngrancang heists sing njlimet, nahan toko utawa kanca karo kanca-kanca i5 Konten.

Mangkene Maling Auto V Requirements Sistem (minimal)

  • CPU.40ghz (4 CPU) / AMD Phenom 9850 Prosesor quad (4 CPU) @ 2.5Ghz
  • : Info
  • Ram: 4 GB
  • Kertu Video: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • RAM video Darmabakti: 1 GB
  • Pixel Shader: 4.0
  • Vertex shader: 4.0
  • OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit layanan Pack 1, layanan layanan bit Windows Vista 64 bit 2 *
  • Ruang disk gratis: 72 GB
  • Kertu swara: 100% DirectX 10 kompatibel

Syarat sing disaranake

  • CPU: Intel Core I5 ​​3470 @ 3.2GHz (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
  • Kacepetan CPU: Info
  • Ram: 8 GB
  • Kertu Video: Nvidia GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
  • RAM video Darmabakti: 2 GB
  • Pixel Shader: 5.0
  • Vertex shader: 5.0
  • OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit layanan 1
  • Ruang disk gratis
  • Kertu swara: 100% DirectX 10 kompatibel

Keperluan Sistem GTA 5 - Bisa mbukak syarat sistem GTA 5 GTA 5 syarat GRECTS - Bakal PC Rambut Call of Duty Grand Theft Theft Auot 5

Kepiye PC bakal GTA V?

Saliyane paling anyar kanggo seri videogame sing terpikat sing dirancang Game Rockstar, Gta v Apa hard-hatting, thrill njaluk papan dolanan pidana. Dirilis kanggo PC tanggal 14 April 2015, Maling Auto 5 wis mantep dhewe minangka salah sawijining game paling gedhe lan paling gedhe. Los Santos Nembak UP GANG GANG lan nyolong tawak tangki ing ara-ara samun entuk rega. PC sing apik banget.

Gta vDunia immersive gedhe dilengkapi karo pasar saham fungsional kanthi lengkap, sistem cuaca dinamis lan ewu perkara sing kudu ditindakake ing sekitar peta 81km 2, bakal entuk PC sing koastly kanggo muter kanthi lancar. Edition PC uga menehi kompatibilitas mod sing wis njeblug popularitas, ngidini desain komunitas darmabakti lan nuduhake ide sing apik. Game dhasar dhewe kanthi teknis nuntut kanggo PC Gamer rata-rata, nanging limang taun regane ekspansi gratis lan pilihan kanggo nambah mods, apa bakal kakehan?

Dadi apa karusakan kasebut? Apa teknologi asing apa sing kudu dak lakoni? Sepisanan, sampeyan bakal mbutuhake Windows SERVICE PAKE Windows 7 64 Bit 1 utawa luwih apik kanggo mbukak game. Iki kudu diiringi salah siji Intel Core 2 Quad CPU Q6600 utawa prosesor kotak dhim Phenom 9850. Kajaba iku, ukuran file game yaiku 72 GB kanthi 4 sistem RAM sing dibutuhake uga. Pungkasan, kertu grafis paling ora paling ora ana 1 GB Nvidia Geforce 9800 GT utawa A Amd Radeon HD 4d70 kanggo ngatasi game iki.

9800 GT NVIDIA sing dilengkapi karo teknologi Nvidia Physx-Siapt2 tegese bisa ngatasi akeh kahanan fisika sing komplek ing Gta v, Kahanan sing penting kaya nyopir tangki pencakar langit. Pangolahan Diproses Intel 2 Quad Cpu Q6600 ing 2.4GHz kudu diiringi kertu grafis kudu cukup kanggo game kanggo mbukak setelan grafis minimal.

Kanggo muter Gta v Ing kamulyanipun, ing tingkat sing disaranake, sampeyan butuh prosesor sing luwih kuat ing bentuk IT470 utawa AMD x8 FX-8350 saestu terus game. Kajaba iku, kertu grafis sing luwih maju bakal dibutuhake kanggo nuduhake kaendahan kasebut Gta v. Sampeyan uga butuh salah siji gurup Nvidia GTX 660 2GB utawa A Amd Radeon HD 7870 2GB utawa luwih dhuwur kanggo iki bisa ditindakake. A Amd-8350 FX-8350 kanthi 8 CPU sing mlaku ing 4GHz bakal akeh pangolahan daya supaya bisa nyembah Los Santos. Iki digawe karo AMD 7870 utawa luwih dhuwur bakal nindakake keadilan desain lan nggawe jagad urip ing monitor sampeyan. Sampeyan bakal bisa nyenengake tekstur lan mekanik cahya kanthi spek kasebut.

Keperluan Sistem Game sing padha

Peperangan 1 Sistem Game sing padha

Peperangan 1

Suku Maling Auto 6 sing padha

Maling Auto 6

Pattangan Sistem Game sing padha karo Player Sistem

Pepatan-peperangan playerunknown

GTA 5 PC Spes

Los Santos lan Blaine County

GTA 5 kanggo PC mbutuhake komputer nganggo spesifikasi hardware PC ing ngisor iki. Loro-lorone sistem GTA 5 minimal lan disaranake ing ngisor iki.

Spesifikasi Sistem GTA minimal

  • OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 Bit layanan Pack 1, layanan layanan bit Windows Vista 64 bit 2

(Card video Nvidia Disaranake Yen Runstal OS Vista)

  • Prosesor: Intel Core 2 Quad Cpu Q6600 @ 2..5Ghz
  • Memori: 4GB
  • Kertu Video: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, * 11)
  • Kertu swara: 100% DirectX 10 kompatibel
  • Spasi HDD: 65GB
  • Dvd drive

Khusus Spesifikasi Sistem GTA 5

  • OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit layanan 1
  • Prosesor: Intel inti i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)
  • Memori: 8GB
  • Kertu video: Nvidia GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
  • Kertu swara: 100% DirectX 10 kompatibel
  • Spasi HDD: 65GB
  • Dvd drive

Nganti Sabanjure: Pandhuan GTA 5 Pemula: Dasar lan Fitur

Xbox One, PS4 lan PC Beda