Suwene pira Modern Warfare 2 ‘? Kabeh misi & wektu kanggo ngrampungake – Intel Intel, Full MW2 Missions List (2022) | Saben misi ing Kampanye Modern Warfare 2 Kampanye – Dot Esports

Mangkene dhaptar lengkap babagan misi Kampanye Modern Modern Modern

Kanthi dandan sing bisa ditambani kanggo mungsuh AI, ngunggahake karil kampanye ing perang modern 2 duwe pengaruh tinimbang dampak tinimbang sadurunge. Yen sampeyan ngilangi kangelan, ngarepake kampanye kasebut supaya luwih dawa kanggo ngrampungake.

Suwene pira Modern Warfare 2 ‘? Kabeh misi & wektu kanggo ngrampungake

Perang modern 2 rega gaz

Perang moder modern 2 pemain sing digambarake game kasebut bisa ngakses kampanye awal. Pemain iki bisa uga kepingin weruh sepira suwene kampanye lan kepiye misi sing ana. Kita wis entuk sampeyan ing ngisor iki.

Kampanye perang modern modern wis teka matur nuwun kanggo wektu akses awal sing ngidini pamuter ngrampungake kabeh crita sadurunge game lengkap ing 28 Oktober. Rega, Sabun, lan liyane tugas pasukan 141 bali bareng sawetara pasuryan anyar.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan wis mrentah versi digital Warfare Modern 2. Lan akses awal utawa sampeyan rencana muter kampanye sawise diluncurake ing kabeh misi sing sampeyan bakal nyana.

Artikel terus sawise ad

Mangkene Suwene Kampanye Warfare Modern Bebarengan karo Dhaptar Kabeh Misi.

Suwene suwene telpon saka Kampanye Modern Warfare 2 kampanye modern?

Kampanye perang modern modern antarane 6 lan 10 jam kanggo ngrampungake. Mesthi wae, iki bakal beda-beda gumantung karo pamuter lan kangelan, nanging sampeyan bisa nyana nglelebke ing antarane enem lan sepuluh jam menyang kampanye sadurunge cedhak.

Artikel terus sawise ad

Sanajan Perang Modern 2 nderek tradhisi telpon cekak kampanye kampanye, isih ana ton kanggo rampung kanggo nemokake. Ngrampungake saben tujuan mbutuhake pemain kanggo njelajah saben inci kampanye lan misi kasebut.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Kanthi dandan sing bisa ditambani kanggo mungsuh AI, ngunggahake karil kampanye ing perang modern 2 duwe pengaruh tinimbang dampak tinimbang sadurunge. Yen sampeyan ngilangi kangelan, ngarepake kampanye kasebut supaya luwih dawa kanggo ngrampungake.

Artikel terus sawise ad

Rega Steiling ing Kampanye Modern Warfare 2 Kampanye

Kabeh misi ing kampanye perang modern modern

Kampanye perang modern kalebu 17 misi total. Kampanye kasebut bakal njupuk pemain ing saindenging jagad amarga entuk reacquainted karo pasukan tugas 141.

Artikel terus sawise ad

Pemain ora kudu nyana wektu rata-rata saben misi amarga ana sing luwih cendhek tinimbang liyane.

Mangkene saben misi ing Kampanye Warfare Modern 2:

Iki minangka bab sing bisa diarepake kanggo nemu ing kampanye perang modern modern. Diwenehi PlayTime sing Sithik, Sampeyan kudu bisa mbukak liwat dheweke kanthi cepet sadurunge game lengkap diluncurake tanggal 28 Oktober.

Kanggo luwih akeh, priksa Review Warfare Modern kita ing proses sing nyorot apa sing dikira kampanye anyar.

The Telpon saka tugas: perang perang modern 2 Kampanye pungkasane ana ing kene, lan Kapten Harga, Ghost, Sabun, Gaz, lan kabeh tugas ing 141 Gang bali ing pesawat sing apik banget Mw2 Misi Kampanye. Ora mung ngono, nanging crita babagan klompok kasebut bakal terus rampung ing kampanye sawise kridit, kanthi crita sing dikandhani ing mode ops khusus lan Warzone 2.0.

Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan misi ing Perang modern 2. Ora bakal ana sebutno acara sing ana ing game kasebut, dadi aja kuwatir karo spoiler hardcore ing ngisor iki.

Pira misi ing Mw2 kampanye?

Kampanye kasebut minangka 17 misi, lan kabeh padha beda-beda dawa. Misi paling cendhak njupuk umur limang nganti 10 menit kanggo ngrampungake, dene sing paling dawa bisa suwene setengah jam utawa luwih dawa gumantung saka teknik game lan keterampilan pamuter.

Misi bisa dibagi maneh yen wis rampung lan bisa ditindakake kanthi angel kanggo entuk trofi lan prestasi. Ana uga sawetara prestasi supaya bisa rampung kanthi nindakake macem-macem tugas ing sawetara misi kampanye.

Dhaptar Misi Kampanye lengkap

Mangkene dhaptar lengkap lan jeneng saben misi ing game kasebut. Wis diwarisake yen sampeyan nggoleki supaya para tukang ngrusak amarga sawetara judhul misi bisa dianggep kaya ngono.

Perang modern 2 kasedhiya saiki.

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. Lover saka Destiny 2, Gear Metal, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, lan liya-liyane. DISTLINE sadurunge kalebu PC Gamer, Red Bull Esports, Fancyte, lan Esports Bangsa. DOGDAD TO YOGI CORGI FAN (NY YANKEES, NY JETS, NY RANGERS, NY RANGERS), Paramane Fanat, Anthusiast Cardiast.