Sugeng rawuh ing masyarakat Sparkling – macem-macem game bangunan kutha sim city – kita ngembangake game kanggo kesenengan, kutha – Game Sim Paradise Game 4 U: Appstore kanggo Android

Kutha kutha – bangunan desa desa sim swarga 3 u

Contents

Yen sampeyan wis kenal karo game masyarakat Sparkling, sampeyan ngerti yen duwe game kasual kutha sing paling apik. Bubar kita wis nggawe game kanggo game tani, kanthi rilis kaya “desa kutha – petani” lan perdagangan sing gedhe “, nanging kanthi sukses” Pulo Gedung 3 – Sims Gedung “lan “Kutha City 4 – Tycoon Sim Tycoon” Kita mutusake pengin nggawa pengalaman bangunan cuci canggih, nanging kanthi tema lan rasa sing unik lan roso.

Sugeng rawuh ing masyarakat sing cemlorot

Kita minangka pemain global sing misuwur kanthi mandhiri saka ide kanggo publikasi, luwih saka 150 yuta download ing saindenging jagad, lan tim multidisiplinin sing cepet banget.

Kita nggawe jagad imajiner Sampeyan bisa ngetik nganggo tutul driji kanggo miwiti njelajah lan bangunan. Imajinasi sampeyan mung watesan sampeyan. Ing ngisor jagad iki sing katon, jagad sing didhelikake ing layar diwiwiti.

City Island 5

Kutha City 5 luwih saka siji pulo kutha. Nduwe jagad kabeh kanggo njelajah karo airship dhewe! Nalika warga sampeyan seneng urip ing kutha-kutha sing wis dibangun, sampeyan bisa ngirim airship kanggo nemokake apa pulo liyane sing didhelikake ing ngisor awan. Game iki nampilake pirang-pirang dekorasi lan bangunan sing bisa dibayar, lan kemungkinan diwatesi mung imajinasi. Mbangun kutha impen sampeyan lan nonton jam mabur. Ana prekara kanggo kabeh wong, apa sampeyan kepengin weruh jagad iki, artisan sing sejatine ngrancang desain kutha sing rumit, utawa pamuter kasual sing pengin seneng seneng.

Portofolio Game

2023-05-15 15:28:39

30

30

Dinosaur Jurassic: Game Game

Dinosaur Jurassic: Game Game

Ndeleng liyane

2022-09-20 11:11:59

28

28

Urip zoo

Urip zoo

Ndeleng liyane

2018-12-13 14:59:53

22

22

City Island 5

City Island 5

Ndeleng liyane

2022-12-15 10:28:06

29

29

Kutha Kutha: Koleksi

Kutha Kutha: Koleksi

Ndeleng liyane

2022-02-10 12:47:00

27

27

Kutha Village: Sim Bangunan Kota

Kutha Village: Sim Bangunan Kota

Ndeleng liyane

2019-12-09 14:14:02

23

23

SIM Fantasi Pulo - petualangan alas sing nyenengake

SIM Fantasi Pulo - petualangan alas sing nyenengake

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

3

3

City Island 3

City Island 3

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

4

4

Kutha Kutha 4

Kutha Kutha 4

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

5

5

Sim Paradise City

Sim Paradise City

Ndeleng liyane

2022-02-10 12:40:26

26

26

Uwal Kota

Uwal Kota

Ndeleng liyane

2018-08-22 11:56:49

21

21

Kutha salju

Kutha salju

Ndeleng liyane

2018-04-24 12:38:50

20

20

Kutha kutha

Kutha kutha

Ndeleng liyane

2017-12-19 10:09:36

13

13

Ngimpi Peternakan

Ngimpi Peternakan

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

2

2

Kutha 2

Kutha 2

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

1

1

Kutha Kutha

Kutha Kutha

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

6

6

Desa kutha

Desa kutha

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

7

7

Sim Kutha Kutha Kutha

Sim Kutha Kutha Kutha

Ndeleng liyane

0000-00-00 00:00:00

8

8

Dinosaur Jurassic: Ark saka Carnivores

Dinosaur Jurassic: Ark saka Carnivores

Ndeleng liyane

2017-12-19 09:50:14

10

10

Paradise Tropis

Paradise Tropis

Ndeleng liyane

2017-12-19 09:55:24

11

11

Tentara Tropic

Tentara Tropic

Ndeleng liyane

2017-12-19 10:14:36

14

14

Liga Naga

Liga Naga

Ndeleng liyane

2017-12-19 11:14:59

16

16

Petualangan dek - arena liar

Ndeleng liyane

2017-12-19 10:02:00

12

12

Kampung Kutha Kutha Sim 2

Kampung Kutha Kutha Sim 2

Ndeleng liyane

2017-12-19 11:10:44

15

15

Peperangan kertu: Pahlawan Simpen

Peperangan kertu: Pahlawan Simpen

Ndeleng liyane

2017-12-20 13:48:17

19

19

Kakaisaran Battle: Perang Roman

Kakaisaran Battle: Perang Roman

Ndeleng liyane

2017-12-20 09:33:24

17

17

Bandara Kutha Kutha 2

Bandara Kutha Kutha 2

Ndeleng liyane

2017-12-20 09:37:21

18

18

Bandara City Island

Bandara City Island

Ndeleng liyane
  • >
    Dinosaur Jurassic: Game Game

    Dinosaur Jurassic: Game Game

    Sugeng rawuh ing Dinosaur Jurassic, game Dino Park Management ing ngendi sampeyan bisa mbangun lan nggedhekake swarga prasejarah dhewe! Gawe dolanan Jurassic kanggo pengunjung kanthi mbukak kunci lan ngasuh macem-macem dinosaurus realistis lan ewe-inspirasi. Saka wong-wong sing kuwat saka Brachiaurus menyang Brachiaurus sing lembut, kewan-kewan prasejarah iki mbutuhake perawatan sampeyan lan perhatian sing paling dhuwur kanggo mesthekake yen wis sehat, sehat, lan seneng.
    Ndeleng liyane
  • >
    Urip zoo

    Urip zoo

    Gawe zoo dhewe! Nglumpukake kabeh kewan sing apik banget kanggo zoo lan priksa manawa sampeyan kudu menehi panganan. Uga aja lali supaya zoo ngresiki lan priksa manawa para pengunjung sampeyan kaya sing dideleng. Game manajemen zoo sing apik banget kanggo kabeh umur!
    Ndeleng liyane
  • >
    City Island 5

    City Island 5

    Kutha Pulo 5 minangka bab paling anyar lan paling apik saka seri City Island sing misuwur.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha Kutha: Koleksi

    Kutha Kutha: Koleksi

    Kutha Island: Koleksi minangka game penghargaan utamane kanggo kabeh penggemar kutha kutha kanggo ngrameke 10 taun game pulo kutha. Iki minangka game sing nyenengake lan perjalanan gedhe ing wektu sing padha, amarga sampeyan bisa muter lan ngumpulake kabeh jinis barang saka pulo kutha 1 nganti 5 game!
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha Village: Sim Bangunan Kota

    Kutha Village: Sim Bangunan Kota

    Seneng builder kutha kasual iki kanthi pengalaman game sing santai banget. Gampang didownload, Gampang kanggo nguasai, seneng banget main :-)
    Ndeleng liyane
  • >
    SIM Fantasi Pulo - petualangan alas sing nyenengake

    SIM Fantasi Pulo - petualangan alas sing nyenengake

    Ing jagad gaib Sim fantasi Sim urip akeh taler, saben kanthi pitakon, katrampilan lan rahasia dhewe. Petualangan ngenteni!
    Ndeleng liyane
  • >
    City Island 3

    City Island 3

    Pulo liyane = malah luwih nyenengake! Saka komunitas masarakat Sparkling, kita nampa ewu panjaluk duwe macem-macem pulo. Pangarep-arepmu minangka prentah kita! Kutha Pulo 3 dadi game bangunan kutha paling apik sing kita lakoni nganti saiki lan 3 taun sawise diluncurake, isih populer banget.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha Kutha 4

    Kutha Kutha 4

    Game Bangunan Kutha Paling Tantangan ing Series Island City. Uga sing paling nuntut saka piranti mobile sampeyan, mula kita diluncurake kanthi versi kinerja lan versi 'cahya'. Game iki ngangkat jumlah total pamuter seri Kutha ing ndhuwur 50 yuta download!
    Ndeleng liyane
  • >
    Sim Paradise City

    Sim Paradise City

    Diterbitake dening Alter ego Kita: Sparkling Socion Tycoon. Iki minangka game sing paling dirating ing toko nganti saiki! Kanthi 4.5 saka 5, game kasebut misuwur lan diputer nganti mati dening komunitas masyarakat Sparkling.
    Ndeleng liyane
  • >
    Uwal Kota

    Uwal Kota

    Pengin istirahat saka kutha, uwal menyang deso kanggo mbangun omah impen sampeyan? Omah desain, muter teka-teki warna-warni, ngalahake level sing tantangan lan panen liwat crita sing nyenengake Melanie lan kulawargane sing nyoba ngowahi peternakan sing ditinggalake kanthi menehi desainer desain omah sing ditindhes.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha salju

    Kutha salju

    Salju salju minangka nyenengake * ing salju salju * SIM kanggo mayor ambisi lan pikiran bangunan kutha kreatif.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha kutha

    Game sing paling warni kita! Temokake game bangunan kutha sing cerah lan nyenengake iki. Download gratis lan dijupuk menyang pulo eksotis lan warna sing apik, nalika seneng pengalaman urutane critane game santai.
    Ndeleng liyane
  • >
    Ngimpi Peternakan

    Ngimpi Peternakan

    Game petani nyata pisanan! Wis pirang-pirang taun, akeh sing ngucapake katresnan kanggo game pertanian lan njaluk kita nggawe siji kanggo sampeyan. Ing kene! Game pertanian paling apik kanggo saiki ;-)
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha 2

    Kutha 2

    Sawise sukses gedhe ing pulo Kutha, kita entuk inspirasi kanggo nggawe game sing luwih apik. Kanthi bantuan saka masarakat, minangka inspirasi kaya awake dhewe, kita nggawe game bangunan kutha sing apik lan nyenengake. Wiwitan seri. Kutha 2 piyambak wis ngitung luwih saka 10 yuta pemain.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kutha Kutha

    Kutha Kutha

    Game bangunan kutha pertama sing digawe. Kanthi luwih saka 15 yuta pemain nganti saiki, iki minangka salah sawijining game bangunan kutha kutha sing paling populer ing ponsel. Iki kabeh wis diwiwiti kanggo kita..
    Ndeleng liyane
  • >
    Desa kutha

    Desa kutha

    Diterbitake dening Nanging Egos liyane: Sparkling Masyarakat Sims. Kutha desa minangka campuran communbuilding lan pertanian sing unik. Mbangun kutha impen sampeyan dumadi saka omah, peternakan, pabrik, bangunan komunitas lan port Trading. Ngatur Productions ing Kutha Cartoon, adol barang kanggo ngembangake kutha, farm lan tuwuh pulo sampeyan menyang plabuhan dagang ing wilayah kasebut.
    Ndeleng liyane
  • >
    Sim Kutha Kutha Kutha

    Sim Kutha Kutha Kutha

    Diterbitake dening Alter ego Sparkling Socioned World, game bangunan Kèl sing paling akeh sing digawe. Banget populer ing saindenging jagad, kanthi udakara 10 yuta pemain nganti saiki. Yen sampeyan seneng Sims Bangunan kutha awal, sampeyan mesthi bakal seneng bangunan kutha kutha iki Tycoon Simulasi!
    Ndeleng liyane
  • >
    Dinosaur Jurassic: Ark saka Carnivores

    Dinosaur Jurassic: Ark saka Carnivores

    Ngimpi teka! Kita mesthi pengin nggawe "game Dino" lan kita pengin nggawe game kertu dagang ing endi mekanisme tilut tradisional dicocogake karo sistem perang nyata. Game iki minangka game ing ngendi kabeh padha teka!
    Ndeleng liyane
  • >
    Paradise Tropis

    Paradise Tropis

    Diterbitake dening Sparkling Masyarakat World. Paradise tropic iki minangka game bangunan kutha sing padha karo Sim Paradise City, nanging sawetara twists sing apik kaya sing disaranake masyarakat!
    Ndeleng liyane
  • >
    Tentara Tropic

    Tentara Tropic

    Diterbitake dening Sparkling Masyarakat World. Game Bangunan Tropik iki padha karo pulo kutha 2, nanging sawetara corak sing apik kaya sing disaranake dening masarakat!
    Ndeleng liyane
  • >
    Liga Naga

    Liga Naga

    Diterbitake ing Simling Sims. Liga Dragon minangka game kertu dagang fantasi kebak sihir kanthi corak realtime sing unik, nanging kabeh ciri game dagang unik, kayata mbukak kunci kertu anyar ing liga anyar lan ing kampanye sing nggegirisi kéwan mitos lan Piandel. Game unik sing sampeyan clash karo naga epik, elf lan ahli sihir, tansah njaga sampeyan ing pojok lenggahan nalika sampeyan mbangun dek sing paling kuat. . Mimpin minions sampeyan dadi perang epik lan duwe kekuwatan mungsuh sampeyan.
    Ndeleng liyane
  • >
    Petualangan dek - arena liar

    Petualangan dek - arena liar

    Diterbitake ing Simling Sims. Game Card Trading Pisanan! Nglumpukake Kertu Apik, Gawe Dek Pertempuran Sampeyan banjur ketik arena liar! Lali adhedhasar, Go Realtime! Ing game kertu dagang intuisi iki (TCG) iki, sampeyan bakal ngeculake kertu sing kuat kanthi kabisan ing sawetara menit. Peperangan Peperangan Cepet & Akses Kantor Pertempuran Real-Time-Wektu kanthi cepet kanthi efek sihir sing luar biasa kanggo kertu kasebut. Apa sampeyan bakal dadi salah sawijining pahlawan dek ing jagad iki?
    Ndeleng liyane
  • >
    Kampung Kutha Kutha Sim 2

    Kampung Kutha Kutha Sim 2

    Diterbitake dening Sparkling Masyarakat World. Game Kèlunan Kèlunan Kèlunan iki minangka sekuel saka Sim Kartai Kutha Kutha. Tresna dening akeh saka kabeh ndonya.
    Ndeleng liyane
  • >
    Peperangan kertu: Pahlawan Simpen

    Peperangan kertu: Pahlawan Simpen

    Diterbitake ing Sparkling Socion City. Adhedhasar Game Dek / CCG First First Game, kita wis nate nitahake sing adhem, ditambahake kemampuan khusus strategis lan ngganti kerajaan kewan ing game kasebut.
    Ndeleng liyane
  • >
    Kakaisaran Battle: Perang Roman

    Kakaisaran Battle: Perang Roman

    Apa sampeyan seneng bangunan kutha lan game perang digabungake? Banjur mbangun kutha Romawi lan perang kanggo tuwuh kekaisaran ing game anyar kita, Kakaisaran perang: Peromampu Romawi! Kirim pasukan kanggo nyerang pemain liyane lan mbangun pertahanan kanggo tuwuh kekaisaran kaya Kaisar. Sampeyan kasengsem ing jaman Yunani / Spartan lan Romawi perang? Banjur coba game simulasi Sejarah Sejarah iki gratis. Strategi sing apik ing paprangan bakal mbantu unit tentara menang pertempuran lan sampeyan bakal dadi salah sawijining pemain elit kanthi kekaisaran lan kamulyan gedhe! **** Pènget: Game banget gawe ketagihan!! **** Yen sampeyan seneng Game Perang Sejarah, sampeyan mesthi seneng karo game iki. Ing game strategi simulasi iki, sampeyan bakal mbangun kutha lan tentara lan kaya Kaisar. Sampeyan kudu duwe pertahanan kutha sing apik supaya ora bakal dirampok dening para pemain lan nggawe tentara serangan sing kuwat mbantu sampeyan ngrusak mungsuh, tambah saka pemain liyane. Minangka Kaisar, sampeyan tanggung jawab kanggo bangunan kutha lan Clash ing paprangan. Game minangka gabungan saka tukang kutha lan game perang strategi. Download lan muter gratis saiki!
    Ndeleng liyane
  • >
    Bandara Kutha Kutha 2

    Bandara Kutha Kutha 2

    Gabung karo pemain 5m ing Kutha Pulau: Bandara. Game Bandara Bandara Simulasi Kapindho Kapindho Kita Sampeyan kudu Mbangun macem-macem struktur kanggo tuwuh lan ngatur lapangan lan pulau virtual! Mbangun lan ngatur bandara dhewe, kutha sampeyan, lan dadi pulo sing paling apik ing Tycoon.
    Ndeleng liyane
  • >
    Bandara City Island

    Bandara City Island

    Gabung karo pemain 5m ing Kutha Pulau: Bandara. Iku game bangunan kutha gratis sing kudu dibangun lan ngatur bandara lan nggawe megapolis ing wektu sing padha! Mbangun akeh bangunan sing apik lan ngatur lapangan lapangan.
    Ndeleng liyane

Lampu: Zoo Life

��build The Best Zoo Zoo Life: Game Taman Kewan minangka game simulasi nada anyar saka masyarakat Sparkling, misuwur kanggo game bangunan sampeyan, ing ngendi sampeyan bisa nggawe impen sampeyan! Mbangun lan ngatur zoo lan ngurus kewan sampeyan. Temokake lan ngumpulake kabeh spesies kewan kanggo narik kawigaten pengunjung saka saindenging jagad! Kewan bayi sing apik banget, desain kanggo kekarepan lan dadi Manager Zoo Park paling apik! Gabung karo Komunitas Mayuta-yuta pemain kanthi seri game gedung gedung gedung sing paling populer ing ponsel! Apa sampeyan penggemar game bangunan kutha lan nggoleki tantangan sing nyegerake? Banjur Zoo Life: Game Taman Kewan minangka game manajemen sing sampurna kanggo sampeyan milih sabanjure! Ngenteni maneh lan mbangun taman kewan sing paling apik sing wis ana!

��no internet dibutuhake zoo urip: game taman kewan bisa diputer ing offline, tegese sampeyan ora butuh sambungan wifi kanggo diputer! Mbangun zoo paling apik saka ngendi wae sing disenengi, tanpa internet!

��collect kabeh kewan nemokake kewan liar sing endah saka es sing adhem es nganti tekan gurun ing Afrika! Nyilem jero kanggo golek kewan segara langka utawa mabur dhuwur kanggo kanca-kanca! Tantangan lengkap kanggo entuk kertu lan ngumpulake kabeh kewan favorit! Ngatur Zoo sampeyan kanthi efisien utawa nggawe sing paling ayu, keputusan kasebut sampeyan!

��breed kewan sing lucu ngurus kéwan domestik lan liar sing lucu: penguin sing apik banget, gajah gedhe, buner sing nggumunake, macan sing nyenengake lan liya-liyane sing nunggu dolanan sampeyan! Temokake kewan favorit sampeyan! Jerapah, zebra, badhak kutub, badhak, utawa gorila? Kita duwe kabeh! Utawa bisa uga sawetara scarier kayata buaya, singa utawa bruwang? Utawa apa monyet utawa lemur konyol? Kita nawakake macem-macem spesies kewan favorit sing ora bisa tahan kanggo tresna!

Ing tingkat munggah ing game simulasi kewan iki kanggo mbukak kunci fitur Tycoon, kewan, bangunan, dekorasi lan liya-liyane! Pandhuan pengunjung, banyu kembang sampeyan lan priksa manawa kewan sampeyan wis waras! Priksa manawa sampeyan pengunjung sampeyan seneng ing taman kewan kanthi nggedhekake kurungan kewan, toko, bangku, restoran, restoran, restoran, restoran, kemungkinan … Toilels! Mbangun lan ngatur zoo impen sampeyan!

Grafis ��impressive seneng kaendahan grafis lan animasi kewan lan ndeleng kewan-kewan sing cedhak kanggo sinau luwih lengkap babagan karakter quirky utawa sing ditresnani! Nyilem dadi pilihan pangaturan khusus kanggo mbangun taman kewan sing sampurna kanggo kekarepan sampeyan! Kaya ing kabeh game bangunan kutha, kita mung entuk kualitas paling apik kanggo para pemain ing game manajemen zoo anyar iki!

��join petualangan dadi bagian saka crita immersive! Tantangan lengkap, entuk hadiah lan kemajuan khusus dadi manajer zoo paling apik! Seneng game simulasi masyarakat sing nyegerake anyar iki! Mbangun lan ngatur taman kewan sing paling apik ing donya!

Nantang Anyar Apa sampeyan tresna game bangunan kutha, nanging sampeyan nggoleki tantangan luwih akeh? Ing Zoo Life: Game Taman Kewan Kita njupuk game simulasi kanggo level sabanjure kanthi urutane game manajemen anyar! Ngatur karyawan, feed kewan lan upgrade habitat karo barang-kewan sampeyan sing dawa! Pengunjung sampeyan picky, dadi priksa manawa zoo dadi sing paling populer!

Nganyari Tim Sparkling Masyarakat isih kerja kanggo nggawe fitur-fitur anyar lan akeh konten, supaya kita ngerti yen kewan favorit sampeyan wis ilang, lan kita bakal nindakake sing paling apik! Kaya sing sampeyan wis ngalami ing game bangunan kutha liyane, kita kudu luwih apik kanggo njaga penggemar kita sing puas ing jangka panjang!

Natal saiki, ngenteni ora suwe, lan miwiti muter Zoo Life: Game Taman Kewan langsung, offline utawa online! Ora ana internet sing dibutuhake kanggo nggabungake! Iki bakal dadi game simulasi kewan liar sing paling nyenengake sing sampeyan ora pengin kantun! Mbuktekake katrampilan minangka manajer lan giliran taman zoo ing pulo swarga sing paling apik ana! Download saiki! Seneng muter!

Seger: Pulo Fantasi

Ing jagad gaib Sim fantasi Sim urip akeh taler, saben kanthi pitakon, katrampilan lan rahasia dhewe. Pirates umpamane seneng njelajah rahasia jagad lan ngumpulake bandha sing ditemokake ing dada. Kudu nambah ekonomi? Barang dagang lan sumber daya karo gnome. Sawijining dina kerdil bakal mbangun istana, nganti dheweke bakal panen biji lan ngangkat emas kanggo sampeyan. Elves yaiku legendaris kanggo ngrampungake pitakon saben dina kanthi nggunakake sihir. Para warga desa seneng karo kebon lan ngasilake tanduran.

Game liyane kita

Kita uga nggawe game liyane, sampeyan bisa nemokake portofolio ing kene.

Kutha kutha – bangunan desa desa sim swarga 3 u

Apa sampeyan seneng game Tycoon Gedung Kota Kasual?
Dadi manajemen kutha swarga tycoon!
Miwiti karo desa cilik, tuwuh ing sawijining kutha, mbangun menyang kutha, banjur addekake wates ing pulo eksotik sing apik.

Yen sampeyan wis kenal karo game masyarakat Sparkling, sampeyan ngerti yen duwe game kasual kutha sing paling apik. Bubar kita wis nggawe game kanggo game tani, kanthi rilis kaya “desa kutha – petani” lan perdagangan sing gedhe “, nanging kanthi sukses” Pulo Gedung 3 – Sims Gedung “lan “Kutha City 4 – Tycoon Sim Tycoon” Kita mutusake pengin nggawa pengalaman bangunan cuci canggih, nanging kanthi tema lan rasa sing unik lan roso.

Ing “kutha kutha – bangunan desa swarga swarga sim 6 u”, sampeyan minangka walikota kutha virtual: gunakake kreatifitas sampeyan menyang desa swarga lan kutha Megapolis skylines. Mbukak kunci luwih saka 300 bangunan sing unik lan apik, mbangun lan nganyarke, jaga warga seneng, nggawe proyek lan ngumpulake dhuwit saka bangunan sampeyan. Gawe kutha sampeyan dhewe lan nggedhekake kutha lan Skyplines ing petualangan endah sing dikempalken karo puluhan pitakon lan hadiah lan omah, kembang, bangunan, lan bangunan sing nyenengake.

4 Luwih rinci luwih lengkap, priksa situs web kita.

————–
Kanthi nginstal, nggunakake utawa digunakake ngakses layanan, sampeyan setuju karo Katentuan Layanan iki lan sampeyan tampa supaya diikat.
Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Layanan iki, aja nginstal, nggunakake utawa ngakses layanan kasebut.

Rincian Teknis

Dikembangake dening: Masyarakat Sparkling (Kebijakan Privasi)
Ijin aplikasi: (Tulungi aku ngerti apa tegese Ijin)

  • Informasi Akses babagan Jaringan
  • Waca saka panyimpenan eksternal
  • Making Powermanager kanggo njaga prosesor saka turu utawa layar saka dimming
  • Tulis menyang panyimpenan eksternal
  • Ngidini aplikasi kanggo nampa pesen liwat olahpesen Cloud Google
  • Nampa pesen liwat Amazon Piranti