Sucker Kanggo Katresnan: Tanggal Pisanan, Qeap Steam: Tentara Tentecles: (Ora) Cthulhu Dating Sim

Cthulhu Dating SIM

Toko HTTPS: //.Steampured.com / app / 1923551 / tentacle_prawn_actual_a_thulhu_dating_sim_the_myth__myth__myth__myth__myth_of_marauder_vields

Купить Dread XP Publisher Bundle Набор (?)

Kanthi kepengin banget karo ritual gaib, pungkasane entuk bab pungkasan sing sampeyan butuhake kanggo ngundang medeni ELDRITch sing wis ngimpi impenmu; Nekronomasi sing aneh lan jambon. Sampeyan nindakake ritual sing ora katon ora sopan, lan ora sengaja nyeluk Ln’eta, bocah wadon kaya cthulhu sing lucu banget. Dheweke setuju karo ngambung, ing kahanan sing sampeyan lakoni sawetara ritual saka buku kanggo dheweke luwih dhisik. Nggolek maneh ing nekronomon … kabeh kaca liyane dumadakan?

  • Telung bab ngguyu, njerit, lan nangis, kabeh ing siji paket tebal!
  • Saben keputusan sing sampeyan lakoni bakal mengaruhi gamelan lan nemtokake sing pungkasane sampeyan teka ing!
  • Mbayangake maneh saka genre novel visual sing dimuat karo gamelan!
  • “Telu” “kanthi vari” “” bocah wadon “
  • Articlecent Artistic / Musik sing apik banget kanggo anime lawas-sekolah lan sims pacaran!
  • Ora ana unsur-unsur medeni utawa bebaya apa wae

Cthulhu Dating SIM

Toko HTTPS: //.Steampured.com / app / 1923551 / tentacle_prawn_actual_a_thulhu_dating_sim_the_myth__myth__myth__myth__myth_of_marauder_vields

Oh Hei, iku pungkasan (?) DLC kanggo dolanan? Sampeyan milih bum sampeyan!

Tentara Tentara: (Ora) Sim Cthulhu
– Diowahi: konteks sawetara argumen ora pati jelas.
Tentara Tentara: (Ora) Sim Cthulhu
Ngalih.. ora nindakake apa-apa.. ora ngomong apa-apa. Kadhangkala mung kanggo sing paling apik
Baldur njaga gapuraé. entuk. eh? eh?
Pandhuan kanggo entuk kabeh prestasi kanggo tentara tentara.
Yep. iku sing dak pikirake. : P
Akeh kesalahan pangecualian

Aku ndeleng akeh kesalahan pangecualian nalika lagi muter. Siji bab sing umum karo kesalahan kasebut yaiku pesen: “JenengError: Jeneng ‘pint’ ora ditetepake”. Siji titik ing ngendi aku entuk kesalahan pangecuali yaiku nalika nglengkapi pedhang Starpawn. Aku biasane bisa nglirwakake kesalahan kasebut lan terus game. Oh, diwenehi tandha kanggo entuk prestasi anyar.

Aku duwe masalah karo Playthrough

Hello. Aku ora entuk carane bisa nyimpen shib-niggurath. Nalika aku teka ing guwa ireng aku gelut dusun banjur kita mung ngobrol karo Apocalipse Bunny lan nyasar. Apa aku salah utawa ana bagean sing normal kanggo plot?

Hai. Aku macet ing game anyar+. Aku wis nyolong burung hantu, lan upaya aktif mung kanggo menang juara Magnusball. Dusun ngandhani yen aku kudu ngrampungake kelas sadurunge miwiti muter lan aku cukup yakin manawa aku wis ana ing endi wae lan ngobrol karo kabeh wong sing duwe pilihan. Akibaté, aku ora bisa maju kanthi game kasebut. Pitulung! .

Aku meh ora miwiti main, nanging aku wis ngeweruhi pirang-pirang kewan omo: 1. Nalika miwiti, pilihan Dasar lan Newgame + pilihan sing beda karo apa sing kudu ditindakake (kampanye Dasar wiwit newgame + lan versa). 2. Yen kebecikan diterangno, teks lan surat swara ora cocog karo siji tembung. 3. README ujar manawa klik-tengen lan uwal kudu mbukak menu, nanging ora ana (sampeyan isih bisa entuk kanthi ngeklik Timer).