Star Wars Jedi: Survivor: Ukuran File, release wektu, lan pilihan preload | Tren Digital, Star Wars Jedi: Tanggal Tanggal Survivor lan Warta Paling Anyar

Star Wars Jedi: Survivor ‘Tanggal, Trailer lan Kabeh sing Kita ngerti nganti saiki

Star Wars Jedi: Survivor diluncurake kanggo PS5, seri Xbox X | s, s, lan PC tanggal 28 April 2023.

Star Wars Jedi: Survivor: Ukuran File, release wektu, lan pilihan preload

Yoseph Yaden

Salah siji saka 2023 game sing paling diantisipasi, Star Wars Jedi: Survivor meh kene. Iki minangka sekuel nganti 2019 Star Wars Jedi: tatanan sing tiba, Sing terus crita Jedi Padawan, Cal Kestis. Ulasan awal nudakake penerus, lan kasenengan kanggo Jedi: Survivor ora mangu sadurunge dibebasake. Nanging apa wektu game iki, apa sing bakal ukurane file, lan apa jinis pilihan pra-beban ana? Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti babagan Star Wars Jedi: Survivor.

  • Star Wars Jedi: Wektu release slamet
  • Star Wars Jedi: Ukuran File Survivor
  • Star Wars Jedi: Pilihan preloads Survivor
  • Star Wars Jedi: rincian preorder Survivor

Star Wars Jedi: Wektu release slamet

Peta global nyorot kaping rilis kanggo Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Star Wars Jedi: Survivor bakal diluncurake tanggal 28 April 2023, nanging bakal ana release global sing padha. Iki tegese ing sawetara wilayah ing jagad iki, sampeyan bakal bisa muter ing 27 April. Ing pesisir kulon u.S., Game kasebut urip ing 9 p.m. PT, lan ing 10 P.m. . Ing umume wilayah liyane, Pemain kudu ngenteni nganti 28 April kanggo miwiti muter.

Star Wars Jedi: Ukuran File Survivor

Star Wars Jedi: Survivor bakal dadi game sing akeh, paling ora ana ukuran panyimpenan. Ing PC, jam ing jeruk ing 155GB; Ing PS5, iku 147GB, lan ing Xbox Series X | S, 134GB. Sampeyan bisa uga kudu ngilangi sawetara ruangan kanggo dolanan iki supaya bisa main nalika diluncurake.

Star Wars Jedi: Pilihan preloads Survivor

Preloading kasedhiya ing kabeh platform saiki, lan – diwenehi ukuran file gedhe game – disaranake nindakake supaya yen sampeyan entuk salinan digital. Sampeyan bisa nyathet ing ps5 ps5, seri xbox x | s, s, lan pc (liwat eA app lan uap).

Star Wars Jedi: rincian preorder Survivor

Ana sawetara bonus pre-order kanggo Star Wars Jedi: Survivor Ing bentuk paket kosmetik “Jedi” “. Iki kalebu ing ngisor iki:

  • Hermit Cosmetic
  • Set Lightsaber Set
  • Combossi Blaster Set

Star Wars Jedi: Survivor diluncurake kanggo PS5, seri Xbox X | s, s, lan PC tanggal 28 April 2023.

Rekomendasi Penyunting

  • Pandhuan Starfield Preload: ngeculake wektu, ukuran file, preorder, lan akses awal
  • Fantasi Akhir 16: Tanggal rilis, ukuran file, lan pilihan preload
  • Diablo 4 release wektu, ukuran file lan pilihan preload
  • Game Star Wars paling apik ing kabeh wektu
  • Kabeh lokasi upgrade stim ing Star Wars Jedi: Survivor
  • Game Aksi
  • Sci-fi
  • Star Wars
  • Star Wars Jedi: Survivor

Yoseph Yaden

Joseph Yaden minangka wartawan lepas sing nyakup NINTENDO, penembak, lan game medeni. Biasane dheweke kalebu pandhuan game kanggo ..

Kabeh Perks ing Star Wars Jedi: Survivor

Cal Kestis kanthi Droid BD-1 ing pundhak

Star Wars Jedi: Survivor duwe macem-macem katrampilan kanggo sinau bareng karo limang lampu lampu unik, mesthekake sampeyan ora duwe kekurangan cara kanggo ngatur PlayStyle. . Sawetara ditemokake kanthi njelajah, dene wong liya dituku saka vendor tartamtu lan ora dikunci kanthi awal ing game. Sakepel tunjangan ora dikunci mung sawise ngantem game lan miwiti game anyar.

Saben perks iki nggunakake sawetara kulit kulit nalika dilengkapi, dadi sampeyan kudu nggawe sawetara keputusan sing angel ditindakake sing pengin aktif kapan wae. Untunge, njelajah Galaxy bakal net sampeyan sawetara slot perk tambahan, dadi sampeyan bakal bisa nglengkapi luwih akeh nalika sampeyan entuk petualangan. Malah karo kabeh slot perke ora dikunci, Nanging, sampeyan isih bakal mikir banget babagan sing paling migunani. Kita bakal nggawe luwih gampang sampeyan kanthi dhaptar kabeh tunjangan sing bisa ditemokake ing Star Wars Jedi: Survivor, apa sing ditawakake, lan pira slot perke.
Perks ditemokake kanthi njelajah
Perks iki ditemokake kanthi njelajah kanthi tliti lan ngrampungake tujuan. Sampeyan bisa uga kudu ngatasi sawetara tantangan sing angel kanggo golek kabeh.

Kabeh Karyawan Lampu ing Star Wars Jedi: Survivor

Jedi Cal Kestis

Star Wars Jedi: Survivor njupuk Panggonan limang taun sawise leluhur, lan cal KETTIS wis mesthi entuk trik Jedi sing anyar sajrone wektu sing wis liwati. Nalika ana sawetara fitur sing bisa dingerteni lan ngormati, uga ana macem-macem mekanik, katrampilan, lan liya-liyane kanggo mriksa ing tindakake sing ditantang iki. Antarane tambahan anyar yaiku sekumpulan lampu lampu sing diidini sing ngidini sampeyan milih apa jenis sing dikarepake. Apa sampeyan pengin mogok kanthi cepet ing biaya pertahanan, njupuk barang sing luwih alon, utawa nemokake lemah tengah ing antarane loro, sampeyan duwe limang pilihan sing bisa njamin sampeyan bisa nemokake apa sing bisa ditindakake.
Cara Ngganti Stance
Sampeyan bisa duwe rong stance sing dilengkapi ing siji wektu, lan ngalih ing antarane bisa ditindakake kanthi mabur, ngidini sampeyan nenun bebarengan karo loro unsur loro sing dipilih saka loro kits. Nanging, sampeyan mung bisa ngganti stances ing titik meditasi, dadi sampeyan kudu manawa sampeyan mikir kanthi cara sing apik sadurunge metu menyang wilayah sing mbebayani. Kanggo mbantu sampeyan karo nggawe keputusan, ing kene kabeh stances ing Jedi Survivor lan kepiye kerjane.
Sikap Blade Tunggal

Sikap iki ora dikunci saka wiwitan game.

Star Wars Jedi: Survivor lagi diteliti – bom uap minangka port PC ‘total crap’

Star Wars Jedi: Ulasan Survivor ing Steam

Star Wars Jedi: Survivor mati kanggo wiwitan sing ala. Game diluncurake kanggo review negatif kanggo uap, kanthi 34% ulasan luwih saka 2,000 sing positif. Sing ana ing tingkat sing padha karo port sing mbebayani kanggo siji port PC sing dirilis ing wulan Maret, lan kanthi alesan sing padha: Kinerja sing kurang.

Minangka cuplikan pra-rilis nuduhake, game perjuangan kanggo njaga tingkat pigura sing konsisten sanajan sistem sing dilengkapi RTX 4090. Steam Ulasan ngaku tarif bingkai kira-kira 30 pigura per detik (FPS) ing 1440p nganggo RTX 3090, lan akeh sing ngomong babagan memori video 19GB kanthi nggunakake ray sing dilacak.

Nganyarke Gaya Urip SampeyanTren Digital mbantu para pamaca tetep tab ing jagad teknologi kanthi cepet kanthi kabeh warta paling anyar, nyenengake produk paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing apik banget, lan siji-jenis.

  • Portland
  • New York
  • Chicago
  • Los Angeles
  • Toronto
  • Karir
  • Pariwara karo kita
  • Makarya karo kita
  • Bhinéka & Gawan
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Kebijakan Privasi
  • Aja adol utawa nuduhake informasiku
  • Ngatur pilihan cookie
  • Ruangan Pencet
  • Peta Situs

‘Star Wars Jedi: Tanggal rilis, Trailer lan kabeh sing kita kenal nganti saiki

Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor Terus crita Cal Kestis, nalika dheweke gelut ing galaksi nyoba njaga cara Jedi. Diburu dening priksaan, lan saya kuwat ing kekuwatan kasebut ing dina kasebut, dheweke langsung mlebu dalan anyar kanggo nyegerake pemberontakan nglawan kerajaan, lan sith.

  • Waca liyane: Apa tukang game dadi “gugup” babagan layanan langganan video video, uga?

Ea ngumumake urutan kasebut ing pesta Star Wars 2022. Ora kakehan dituduhake saliyane tra-teaser cendhak, nanging kita duwe tanggal release anyar kanggo pasang kita. Matur nuwun, ora suwe ngenteni kabeh.

Ing trailer anyar, kita ndeleng cal mbuwang mungsuh menyang dalane pejuang dasi mabur, lan uga katon ing salah sawijining kru kanthi nggunakake kekuwatan kasebut. Kanggo njaga sampeyan saiki karo kabeh pejabat Star Wars Jedi: Survivor Info dibebasake nganti saiki, kita wis nuntun pandhuan iki. Minangka rincian anyar diwenehake, kita bakal nganyari kaca iki.

Warta Paling Anyar

Minangka info anyar dibebasake Star Wars Jedi: Survivor, Kita bakal dhaptar ing ngisor iki:

  • Napa ‘Star Wars Jedi: Survivor’ arep pojok sing luwih peteng Galaxy FATE, adoh
  • ‘Star Wars Jedi: Syarat sistem PC PC wis dikonfirmasi
  • ‘Star Wars Jedi: Survivor’ Sportlights Singapur Lightsaber tempur ing Video Video Anyar

‘Star Wars Jedi: Tanggal Survivor’

Kestis Caltis nggambar agul-agul lampu biru lan ngadhepi sith sing hooded

Star Wars Jedi: Survivor bakal miwiti 28 April 2023. Iki bakal ana ing PS5, seri Xbox X | s lan PC. Iki bakal menehi tandha sekitar patang taun wiwit dibebasake Star Wars Jedi: tatanan sing tiba, Tegese Sequel wis ana ing wektu saiki.

‘Star Wars Jedi: Trailer Survivor

Trailer gamelan game lengkap kanggo Star Wars Jedi: Survivor dibebasake minangka bagean saka IGN dhisik. Sampeyan bisa nonton ing kene.

Trailer Dibutuhake sing tepat kanggo Star Wars Jedi: Survivor Menehi tampilan sing cocog kanggo urutane critane game. Priksa ing ngisor iki:

Treler pisanan kanggo Star Wars Jedi: Survivor minangka trailer sinematik sing wis diwenehake tanpa gamelan. Apa sing kita deleng yaiku penyelidikan terus mburu jedi, uga cal lawas nemokake karakter sing ngambang ing tangki Bacta. Sith hooded katon ditetepake karo cal.

‘Star Wars Jedi: Platform’ Survivor

Siji bab kanggo dicathet Star Wars Jedi: Survivor Apa mung bakal diluncurake ing PS5, Xbox Serion X | S lan PC. Ora bakal ngeculake konsol generasi lawas kaya PS4 lan Xbox siji.

Sajrone wawancara karo Star Wars.com, Direktur game Stug Asmussen Ngomong babagan kemungkinan sing saiki ana konsol gen sing nawakake tim kasebut ing Respawn.

“Dadi, aku mikir babagan paling gedhe yaiku ray tilase, utawa lampu. . Amarga iku nyata-wektu, kita bisa ndeleng pangowahan kasebut nalika ngapiki lampu – sanalika, intine. Tegese kita duwe wektu luwih akeh kanggo Polandia, tegese bisa luwih gampang, lan bisa entuk asil sing luwih apik sing luwih dirasakake.”

Kapan ‘Star Wars Jedi: Survivor’?

Cal Kestis saka Star Wars Jedi kanthi droid BD-1

Star Wars Jedi: Survivor disetel limang taun sawise Star Wars: tatanan jedi tiba. Game pisanan disetel limang taun sawise Dendam saka Sith, Tegese yen SEquel bakal njupuk 10 taun sawise tiba saka Jedi. Iki tegese umur sangang taun sadurunge Pangarep-arep anyar, lan mlaku podo karo acara ing Obi-wan Kenobi Seri TV. .

Kita bener ndeleng Vader ing pungkasan Tatanan tiba, Dadi bisa uga bisa bali ing game iki. Preduli, katon saka trailer kaya Sith liyane sibuk mburu cal.

Sing kabeh ngerti sejatine Star Wars Jedi: Survivor. Kanggo luwih akeh game, priksa manawa priksa Star Wars Jedi: Pratinjau Survivor.

Ing papan liya, Bethesda wis ngonfirmasi manawa Redfall Vampire Shooter mbesuk bakal diluncurake karo Denuvo lan mbutuhake “sambungan online sing terus-terusan” kanggo muter, sanajan ing mode pamuter siji.