Star Wars Jedi Gugur Tukang Pandhuan Trilla: Cara ngalahake dheweke, tips kanggo ngantem Trilla ing ruangan interogasi: звёздные вжен вжен ™ Общие ™ Обсужде

Cara Ngalahake Trilla

Thanks kanggo kabeh tips! Mung ngalahake dheweke. Aku mbuwang akeh wektu nyoba kanggo parry lan nyerang. Aku njupuk wektu ekstra lan ngenteni dheweke teka kanggo aku, ora ana kabeh sing bisa daklakoni kanggo njaluk serangan saber sing dipisah ing dheweke.

Star Wars Jedi Order Order: Cara Ngalahake Dheweke (Pandhuan Boss)

Ora bisa ngalahake dheweke? Priksa pandhuan boss kita babagan carane ngalahake Trilla ing jedi tiba.

Dening Shubham Dianyari pungkasan Jan 2, 2023

Kepiye cara ngalahake tatanan Gugur Trilla

Tatanan Star Wars Jedi Gugus nderek saga saka Cal Kestis nalika dheweke nyingkirake perjalanan kanggo urip maneh Jedi. Nalika sampeyan nemoni sawetara mungsuh lan bos, Trilla Suduri minangka salah sawijining kekuwatan kanggo dianggep karo. Dadi tilas Jedi Padawan, dheweke duwe kabisan lan serangan kanggo mbuwang. Dadi, sampeyan bisa uga butuh sawetara tips lan mbantu ngalahake BADASS Jedi Hunter iki. Priksa pandhuan boss kita babagan carane ngalahake Trilla ing Jedi Frolen order kanggo sawetara tips lan strategi.

Tabel konten

Cara Ngalahake Trilla ing Jedi Gugus

Sadurunge sampeyan melu karo boss bos iki, sampeyan kudu mbukak kunci kabeh Serangan Lampu. Uga priksa manawa sampeyan mbukak kunci kabeh Kemampuan meksa sing bisa uga nambani uga. Mbandhingake Taron Malicos Boss, ngalahake Trilla luwih gampang. Sampeyan bakal nemoni dheweke kaping pisanan Zeffo Planet. Nalika boss perang iki cukup cendhak, sampeyan bakal nemoni dheweke kanthi lengkap, mengko. Sampeyan bakal ngadhepi Trilla nalika maju Bab 6, benteng kasebut nyalahake.

Ana rong fase menyang perang bos trilla. Dadi, ing ngisor iki sawetara tips kanggo ngalahake Trilla ing Star Wars Jedi Gugus:

Fase 1

  • Sampeyan bisa nggunakake Meksa alon Kemampuan kanggo beku wektu lan nyerang dheweke. Utawa, sampeyan uga bisa nggunakake Tundha tunas serangan.
  • Ora kaya panggedhe liyane, njaga jarak saka Trilla cukup ora ana gunane. Sing amarga dheweke bisa nutup jarak iki kanthi nyipta utawa teleport cara sampeyan.
  • Sampeyan kudu njaga Shields munggah Kanggo boss perang kabeh amarga dheweke bisa zap ing jejere sampeyan ing wayahe.
  • Sampeyan kudu tetep ngluncurake gerakan lan serangan kanggo depelete dheweke tenogo.
  • Sawise sampeyan nemokake bar stamina kosong, tutup jarak lan nyerang dheweke kanggo ngatasi kerusakan luwih akeh. Nalika nyuda stamina dheweke nempatake dheweke ing kahanan sing rawan, dheweke uga bisa nggunakake sawetara Mbukak Gerak.
  • Karo zero zero nol, metu saka cara yen dheweke cemlorot abang. Yen sampeyan ora nglawan pamindhahan iki, dheweke bisa ngrebut cal lan buwangake ing lantai.
  • Iki lungse lan serangan slam sing bisa nyebabake karusakan sing cukup. Cara paling apik kanggo ngatasi serangan sing ora bisa dibukak yaiku metu saka cara.
  • Obah liyane sing ora bisa dibukak kalebu Lunge lan Serangan Stab. Sanajan sampeyan kudu terus njaga sampeyan, uga nyoba entuk sawetara hit kanggo ngrusak dheweke.
  • Sawise nyuda meh setengah saka bar kesehatan dheweke, a Probe Droid bakal mbuwang. Iki bisa dadi masalah karo Trilla Suduri isih katon ing ngarsane.

Kepiye cara ngalahake tatanan Gugur Trilla

  • Nanging, sampeyan bisa nggunakake Meksa narik Kanggo ngobong ing Trilla. Kita suggest kanggo fokus mung ing Trilla lan Parrying utawa mbuwang peluru Droid.
  • Trilla uga bisa mbuwang lampu dheweke amarga bisa nyebabake serangan.
  • Sampeyan kudu luwih sabar utawa ngrusak serangan iki. Ngenteni nganti dheweke wiwit mindhah serangan lampu dheweke.

Fase 2

Sawise sampeyan wis mudhun setengah saka bar kesehatan dheweke, sampeyan bakal ngetik fase kapindho perang Boss Trilla. Umume serangan dheweke ora bisa dibukak lan bisa nyebabake kerusakan sing dhuwur yen sampeyan ora ngilangi cara.

  • Kanggo serangan kasebut, sampeyan kudu terus ngindhari serangan kasebut Parrying lan dodging. Minangka kita tekan fase akhir, coba nggunakake Stims luwih wicaksana.
  • Sajrone fase iki, dheweke bisa uncalan Combos saka Lightsaber nalika sampeyan ngoyak serangan kasebut.
  • Ing sisih sing luwih cerah, sampeyan bisa deflect Serangan kasebut. Nanging apa sing ora bisa diramalake yaiku kaping pirang-pirang, dheweke bisa mbuwang. Dadi, aja bosen lan ati-ati nalika mbuwang lampiran dheweke.
  • Liyane saka antik lampiran dheweke kalebu mbuwang lampu sing orbit ing sekitar. Nalika iku minangka pamindhahan sing apik banget, kita saranake nutup jarak lan nyerang dheweke ing ngarep.

Kepiye cara ngalahake tatanan Gugur Trilla

  • Dheweke uga bakal ngeculake Serangan Slam Ground Tawaran karo Kerusakan Aoe. Sanalika shockwave nyebar, sampeyan bisa mlumpat kanggo ngatasi karusakan.
  • Terus njaga yen dheweke nyerang kanthi serangan cedhak. Kanggo nglawan serangan iki, sampeyan bisa njaga jarak marang dheweke.
  • Nanging kaya sing sampeyan lakoni, dheweke bisa ngrusak sampeyan karo dheweke Lampu kilat grenades. Amarga iki bisa buta sampeyan sedhela, coba muter menyang sisih menyang counterattack.
  • Padha karo fase kapisan, dheweke uga bisa zap ing jarak kanggo nutup jarak. Dadi, terus nggunakake meksa push lan pasukan narik.

Yen sampeyan wis ilang kesehatan, potongan potongan bakal dipicu. Apa sing kedadeyan sabanjure? Kita Ninggalake Sampeyan Kanggo Sampeyan Kanggo Nggoleki Awakmu (Nafas Darth Vader Intehifies).

Sing kabeh dijamin babagan carane ngalahake Trilla ing jedi tiba. Yen sampeyan seneng pandhuan iki, priksa pandhuan kita ing Cara kanggo mundur kaping pindho lan liyane Pandhuan Star Wars Jedi Gugur Ing bagean darmabakti ing kene ing tweak Gamer.

Cara Ngalahake Trilla

28 Мая. 2020 ing 17:02

CATETAN: TAICHIYAGAMI123456789

Cukup ngalahake ing Grandmaster Jedi awal iki. Omfg iku ngganggu.

Mutusake former sing pengin digunakake. Ngoper pertengahan pertengahan ndadekake ora adoh banget. Aku luwih seneng karo lampu-lampu-lampu sing diblokir.

Priksa manawa duwe 10 stim. Katrampilan maksimal, kabeh kesehatan lan tenaga esensial.

Thanks kanggo kekuwatan Persahabatan Sampeyan Saben Stim Digunakake.

Mupangate alon-alon. Yen sampeyan pengin ngatasi kerusakan gedhe nggunakake serangan lampu pamisah. Tahan blok lan pencet serangan.

Gunakake Target lan Angkatan Tarik kanggo njupuk Droid. Njupuk mudhun kanthi cepet.

Mlumpat pasukan push Aoe.

Sawetara wong apik banget kanggo parrying lan counting lan serangan wektu lan serangan pamisah, nanging ora kaya sing dialami. Aku dudu pemain jinis dark.

Utamane wiwit wektu parry cilik kanggo Grandmaster Jedi, aku manggon ing tengah-tengah serangan, alon-alon lan nyerang. Kadhangkala dheweke bakal nyirami saber dheweke lan sampeyan bisa entuk 3 hits, utawa yen sampeyan ora bisa ngilangi combo sing apik.

Tombol Dont Tombol Mantel utawa Gupuh.

Sawetara wong nglanggar kaluputan, utamane karo saber kaping pindho, nanging aku luwih angel kanggo navigasi wiwit sistem target yaiku Meh lan dheweke nyepetake.

O Ya, target dheweke, bakal ngidini sampeyan fokus kanggo nyerang lan nyandhang.

Sekitar kesehatan rendah sampeyan bakal entuk pituduh tombol.

Uga nyimpen langsung sawise dadi apik.

Muga-muga iki mbantu.

Nanging yen ora, youtube canggih bisa nulungi.

Thanks kanggo kabeh tips! Mung ngalahake dheweke. Aku mbuwang akeh wektu nyoba kanggo parry lan nyerang. Aku njupuk wektu ekstra lan ngenteni dheweke teka kanggo aku, ora ana kabeh sing bisa daklakoni kanggo njaluk serangan saber sing dipisah ing dheweke.

Aku uga dolanan mung 3 stim, mula aku bali lan entuk 2 liyane kanggo nglawan dheweke 5. Aku uga ngalih saka bladed kaping pindho menyang bledug siji.