Star Wars Jedi Frolen Ordo Walkthrough – Makam Miktrull teka-teki, Star Wars Jedi Gugus pesenan lan tuntunan | Gamersradar, Zeffo – Jelajahi makam Miktrull – Bab 3 – Walkthrough | Star Wars Jedi: tatanan sing tiba | Gamer Guides®

Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Contents

Bukak lan njupuk munggah menyang situs imperial dig, mudhun kanggo golek titik semedi lan banjur entuk BD-1 kanggo mindhah garis zip supaya sampeyan bisa nggunakake, njupuk garis zip kapindho mudhun menyang kamar Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngadhepi loro Droids keamanan uga Stormtrooper, mung hack Droid lan nonton sing wis diluncurake. Sawise mungsuh wis ditangani, sesambungan karo workbench kanggo ndarbeni Zipline Powered .

Star Wars Jedi Frolen OrdRHREN – Makam Miktrull

Sawise pimpinan boss kapindho wis mudhun bakal mudhun ing geser menyang slide menyang triple Tembok. Ing wilayah kasebut, nyelehake menyang trench nomer loro lan liwat bukaan ing sisih kiwa. Meksa push Tembok kanggo golek a Titik semedi lan celah cilik kanggo remet sing bakal nggawa sampeyan menyang Makam Miktrull ing endi teka-teki lantur ngenteni.

Bukak lan tindakake plancongan mudhun menyang tikel kaping pindho tali ayunan langsung menyang geser mudhun menyang a Tembok. Sing bakal nuntun sampeyan menyang gajih sing sempit sing bisa diremehake liwat ngendi sampeyan bakal nemokake Guardian candhi sing mateni stormtrooper. Meksa push Pintu metu, kanggo ngetik ruangan berair, golek lawang liyane sing rinci kanggo Meksa push lan ninggalake.

Scan tanduran banjur aktifake kaki kanggo ngaktifake magnet lan tarik lantern menyang werna abang lan ngobong. Tumuju tangga lan nggunakake Titik Meditasi. Mudhun slope sampeyan bakal tekan jembatan dawa kanthi a Pasukan echo lan Scomp Cate ing pungkasan sing ngemot Mantis Cat Proyek Trezy Money. Bali lan Meksa push Tembok kanggo ngetik kamar ndhuwur ing ngendi sampeyan bakal nemokake sawetara trooper kanggo mateni. Nalika dheweke wis mati ing sisih tengen lan nggunakake Tembok tekan ledge ndhuwur lan Meksa push Tembok kanggo golek a peti karo Gandane Hissian Material Lampu.

Nglirwakake lawang liyane sing bisa Meksa push munggah ing kene saiki amarga sampeyan ora bakal bisa nindakake apa-apa nganti sampeyan mbukak kunci Meksa narik Kemampuan. Nanging banjur mundur menyang ledhek ngisor lan nggunakake pedestal kanggo ngaktifake magnet lan tarik blokir saka tembok. Banjur gunakake pedestal maneh kanggo ngowahi magnet mati, lan Meksa push Blok ing tembok supaya sampeyan bisa munggah.

Sampeyan bakal mungkasi ing koridor bunder kanthi guardian candhi sing bisa nyerang utawa ninggalake. Tindakake koridor lan sampeyan bakal tekan a Titik Meditasi, a Tembok dibungkus ing akar, sampeyan durung bisa ngakses, lan sudhut karo a peti uga dibungkus ing oyod sampeyan ora bisa tekan.

Yen sampeyan duwe Meksa narik sampeyan bakal bisa mbusak Tembok kanggo nggayuh lan njupuk pot nyala saka kamar utama utawa saka liwat jembatan sing bakal disiram mengko banjur dibuwang ing werna saka jembatan kanggo ngobong lan mbukak peti sing ngemot BD-1 Kulit Sizi.

Terus mudhun tangga bledosan stormtrooper menyang jurang nalika sampeyan lunga. Ana bakal dadi a Tembok sing ndadékaké kaping pindho tali Tembok sing bakal ngeculake sampeyan menyang lebar karo sawetara tanduran spiky. Tindakake dalan menyang liyane Tembok sing bakal nggawa sampeyan menyang wilayah semi-teka-teki sing sampeyan kudu nyusun ulang vanes gedhe ing tugu tengah menyang sisih liyane. Ana uga dadi sawetara makhluk lan trooper kanggo ngatasi.

Aktifake saklar kanggo nggawa van kasebut, lan mudhun menyang sing pertama sing tumindak minangka Tembok. Gunakake kanggo nggayuh platform sabanjure lan ngatasi trooper pramuka sing sampeyan temokake. Mlumpat menyang platform sabanjure banjur lunga golek balok lan sawetara platform liyane sing bakal nggawa sampeyan menyang liyane Tembok, liwat a Tembok. Nalika sampeyan pindhah kapal bakal teka lan nyelehake a Purge Trooper sampeyan bakal munggah kanggo perang.

Nalika Trooper Purge mati aktifake saklar kanggo nyusun maneh vann lan giliran kiwa saka saklar mudhun lan tekan posisi sing anyar Clambable wall. Gunakake kanggo nggayuh platform sabanjure lan tindakake ngubengi, nonton kanggo ambush sendhang pramuka, banjur mlumpat menyang platform sabanjure. Mbalikke lan nggunakake Meksa push Kanggo ngirim tanduran spike menyang lawang sing sampeyan liwati kanggo ngakses Intine Ing njero.

Bali menyang platform kanthi ngalih lan nggunakake Meksa alon ing vane sadurunge ngaktifake saklar. Sing kudu nahan ing papan supaya sampeyan bisa menek lan numpak menyang platform anyar. Meksa push Tanduran spike menyang titah lan mlumpat, arep tekan Tembok munggah. Ing sisih ndhuwur sampeyan kudu ndeleng gelut flametrooper. Yen wis rampung Tembok lan nyelehake serangan sapa sing kiwa, banjur njupuk dobel Tembok menyang Tembok lan sirah kanggo golek liyane Tembok sing ndadékaké jembatan.

Ana titah ing jembatan sampeyan kudu mateni lan nalika mati, tekan akar abang sing ngalangi cara lan aktifake saklar. Magnet bakal nyurung lantern ing tembok sampeyan banjur bisa .

Sampeyan saiki bisa ngakses Tembok sampeyan liwati sadurunge lan tingkat kasebut munggah, sing bakal nyebabake lawang sampeyan bisa Meksa push metu cara kanggo mlebu ing lapisan ndhuwur kuburan miktrull. Sirah liwat pendulum tengah lan Meksa push lawang ing sisih liyane kanggo mbukak trooper purge ing sisih liya. Mateni lan monsters sing bakal teka.

Sirah kiwa lan geser mudhun. Sampeyan bakal tekan jembatan sing kebak stormtroopers sampeyan kudu mateni. Yen kabeh wong mati, sirah menyang gapura lan njupuk dalan sing bakal dituju menyang lawang sampeyan bisa Meksa push metu cara.

Tumuju menyang wit anggur sing ditutupi pilar lan nggunakake Tembok Clambable kanggo njaluk menyang sisih liyane ing ngendi sampeyan bisa ndeleng alangan lan nutup allighter. Entuk alangan sing obah, nggunakake Meksa alon Yen sampeyan butuh, lan sampeyan bakal nemokake saklar sing dadi mati, sanajan sampeyan ora butuh. Ing mburi kamar yaiku gajih sempit sing sampeyan bisa nyusut nganti tekan Titik Meditasi ndelok platform sing digantung ing rantai karo Stormtroopers nunggu.

Star Wars Jedi Gugus Lengganan Walkthrough – Angkatan Tarik

Sirah menyang sisih tengen lan sampeyan bakal bisa mlumpat menyang alur ing ngisor platform hang. Shimmy ngubengi Tembok Bagean Sampeyan bisa digunakake kanggo munggah ing ndhuwur kanggo nglawan Stormtroopers, ing endi wae A Purge Trooper uga bakal mudhun. Sawise dheweke ngalahake kapal sing nggawa dheweke bakal mbukak geni lan ngilangi salah sawijining rantai kasebut. Meksa narik Kemampuan.

Sampeyan bakal ndharat ing platform sing saiki sampeyan bisa Meksa narik a tali Kanggo nggayuh platform hang sing saiki ana ing sisihane.

Menek platform lan nalika tekan panggunaan ndhuwur Meksa narik kanggo njupuk lantern lan Meksa push Kanggo ngobong ing oyod lan ngresiki Tembok. Munggah lan sampeyan bakal nemokake area kanthi a Titik Meditasi lan jurang sing sempit ing sisih tengen sampeyan bisa digunakake kanggo nggayuh wilayah kasebut kanthi alangan sing isih obah sadurunge. Iku bakal kebak trooper lan droid satelit sing bisa Meksa push lan Meksa narik menyang alangan.

Sampeyan kudu njupuk metu guardian makan ing pungkasan, lan nalika dheweke mudhun Meksa narik The tali kanggo njaluk liwat sisih liyane. Sampeyan saiki bakal bisa nggunakake Meksa narik kanggo nggambar tali saka spindle ing lawang, sing bakal mbukak nalika sampeyan narik. Njupuk konektor ing tangan sampeyan menyang kiriman ing sisih tengen lan ngunci ing papan supaya mbukak lawang.

Sampeyan bakal cepet-cepet kanthi pramuka, satelit satelit lan pasukan purger sawise lawang mbukak supaya siyap perang. Yen kabeh wis dikirim menyang lampu ing sisih kiwa sing ndadékaké dalan menyang a tali Sampeyan bisa Meksa narik kanggo nyata a Tembok. Sampeyan bakal mungkasi ing lawang liyane sampeyan bisa mbukak kanthi nggunakake Meksa narik ing spindle banjur ngunci tali ing papan kanggo bali menyang kuburan miktrull. Ana kewan-kewan buta mateni nalika sampeyan nindakake, nanging muga-muga Stormtrooper bakal nyirami dheweke sadurunge.

Sawise kabeh sing wis mati kabeh liwat lawang detail abang sing ngarahake sawetara undhak-undhakan, nonton trooter ing njero. Tindakake dalan menyang Titik Meditasi lan Tembok Kanggo nggayuh level kapindho ing ngendi sampeyan bakal nemokake kekaisaran, monsters lan Makam wajan duwe perang cilik.

Mop munggah sing slamet lan sirah ing sisih tengen, munggah Tembok menyang lawang sampeyan bisa Meksa push . Sirah lan sampeyan ndeleng sawetara banyu sing tiba saka atap, sawetara werna ing sisih tengen, lan lawang ing sisih kiwa sampeyan bisa mbukak Meksa narik SPISLE liyane. Sing bakal ngeculake sawetara makhluk sing kudu sampeyan mateni. Yen wis rampung mriksa oyod: Yen sampeyan nggunakake Meksa narik sampeyan bakal narik lantern menyang oyod lan diobong, menehi akses menyang a Pasukan echo lan lanterns liyane.

Liwat lawang sing dibukak lan sampeyan bakal nemokake a ditutupi ing oyod tumuju a Meksa tenaga, Nanging yen sampeyan nyoba lan njupuk lantern kanggo ngobong banyu kasebut bakal mateni. Tinimbang nggawa lantern ing tengah ruangan liyane lan tinggalake ing lantai. Liwat lawang lan goleki a Tembok ing jejere lawang sing bakal njaluk sampeyan menyang alcove ing ndhuwur.

Yen sampeyan target A Meksa narik Menyang ngendi sampeyan ngunci tali spindle ing panggonan sampeyan kudu yank gratis, nutup lawang lan mbukak alcove sing sampeyan lakoni. Banjur sampeyan bisa Meksa narik The Lantern nganti sampeyan, lan Meksa push ing akar kanggo ngobong dheweke lan tekan Meksa tenaga.

Metu saka kamar sisih lan bali ing kamar utama. Kanggo ngunggahake spire MikTroll sampeyan kudu ngobong sawetara akar ing chain sing nyekel pendulum pusat. Kanggo nindakake sirah kasebut ing sisih kiwa kanggo nemokake spindle kanthi rantai sampeyan bisa lan ngunci ing papan kanggo ngunggahake pendulum, nggawa akar menyang level sampeyan.

Star Wars Jedi Gugur Tuduhan Lantern

Sabanjure giliran kolom Magnetik sing mindhah blok lan sirah maneh nganti tingkat sing luwih dhuwur kanggo njupuk lantern. Meksa push Menyang lapangan Magnetik, tetep ing udhara lan metu saka banyu.

Banjur mudhun kanggo njaluk lantern lan Meksa push Ing rantai kanggo ngobong oyod lan nyelehake pendulum, ngeculake bal ing njero. Nyelehake mudhun Meksa push utawa Meksa narik werni menyang podium kanggo ngunggahake spire. Rekaman saka Mono Cordovo bakal muter nalika sampeyan mundur menyang permukaan .

Yen sampeyan ninggalake spire sampeyan bakal metu ing objektif utama kanggo bali menyang mantis. Sirah kiwa lan Titik Meditasi banjur sirah ing seri Tembok mlaku nggunakake Meksa narik kanggo nggawa tali sing kudu diterusake nganti tekan lan mudhun mateni stormtrooper. Mriksa ing njero lawang lan sampeyan bakal nemokake a Bench Kanthi upgrade nganyarke droid droid sing ngidini sampeyan nggawe sembarang droids keamanan sing sampeyan grapyak.

Terusake dening Meksa meksa siji jembatan, banjur Meksa narik sabanjure, lan sawise gantry nganti sampeyan nemokake lawang cilik ing sisih kiwa sing ndadékaké kamar kanthi angkat ing sisih tengen mudhun menyang sisih tengen mudhun menyang mburi Situs Imperial Dig, lan lingkungan ing sisih kiwa sampeyan bisa Overcharge kanggo pindhah. Terusake terus maju lan munggah tangga.

Sampeyan bakal tekan lawang sing ora mbukak karo penggemar ing sisih kiwa sampeyan bisa Meksa alon kanggo kepungkur. Nglirwakake lawang sampeyan bisa Meksa push Bukak kanggo sisih liya, lan sirah kiwa, munggah tangga lan Meksa narik jembatan kanggo nggayuh Tembok. Munggah kanggo nggayuh penggemar liyane sing bisa kanggo nggayuh a peti Ing njero.

Nyingkirake saka peti lan sampeyan bakal bisa ndeleng lawang sampeyan bisa Meksa push Sadurunge supaya sirah mudhun lan lunga saka ngendi ana sawetara pilihan. Ana a Pintu Scomp ing sisih kiwa sampeyan bisa irisan kanggo nggayuh a Purge Trooper lan lingkungan. Njupuk dheweke metu lan Tembok Hak menyang lawang sampeyan bisa Meksa push, Banjur kiwa menyang bukaan ing ngendi sampeyan bisa Meksa narik tali kanggo nggayuh a Pasukan echo lan lakune kanggo mateni. Ing sisih liyane yaiku slide es sing bakal nggawa sampeyan Situs kacilakan.

Angkat ing sisih tengen bakal mbalek maneh kanggo ngakses anyar Trabasan menyang Markas Imperial. Ing sisih tengen sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara tangga sing gedhe sing bakal nyebabake platform kanthi rute alternatif menyang platform kebangkrutan sing sampeyan liwati nalika metu saka candhi (sing ora kudu kuwatir). Ing sisih tengen ana cilik Link Scomp lawang sampeyan bisa irisan, nyebabake Pasukan echo lan a Titik Meditasi, Dene terus maju luwih gedhe Pintu Scomp Sampeyan bisa irisan sing bakal nyebabake wilayah sing sampeyan ndeleng transportasi imperial sadurunge, kanthi dalan guwa sing bakal nggawa sampeyan bali menyang Tugu Weather area sing sampeyan wiwit mlebu patung kanggo mbukak kunci link scomp.

Sejatine sampeyan bisa njupuk rute kasebut kanggo nyoba lan entuk Mantis. Nanging rute sing dijupuk, nanging sampeyan bakal dicegat dening pamburu sing diburu Mad Midge, kanggo boss perang, sampeyan ora bisa menang sing bakal ditawan sampeyan.

Sawise mad Mad Minta sampeyan bakal tangi ing sel. Meksa narik Kabeh panel ing tembok kanggo golek kabel listrik lan soket sing bisa digawa menyang mbukak lawang. Sirah mudhun koridor lan ing mburi sampeyan bakal nemokake mesin lan macem-macem kabel lan soket. Njupuk kabel sing berprestasi saka mesin lan pasang menyang soket sing paling cedhak sing bakal duwe kabel sing disambungake. Banjur njupuk kabel sing digantung saka panel sing sampeyan mung melu lan njupuk ing koridor menyang soket ing ngarep lawang. Tancepake kanggo mbukak lawang.

Ing njero sel sampeyan wis mbukak sampeyan bakal nemokake lawang sampeyan bisa meksa pusing ing celah kanggo nyepetake. Sirah kiwa lan sampeyan bakal bisa ndeleng tahanan liyane sing bisa sampeyan sesambungan sanajan dheweke ora akeh pitulung. Tumuju bolongan gedhe (ora nggatekake koridor ing sisih tengen saiki) lan Tembok liwat

Mriksa lawang gedhe banjur Meksa narik Kabel listrik metu lan gunakake kanggo ngayun ing ndhuwur ngarep lawang. Tancepake kabel menyang soket sing sampeyan temokake ing lawang sing mbukak ing mburi kanggo nemokake BD-1. Gunakake Angkatan Tarik kanggo mbusak panel tembok ing sisih tengen lawang supaya BD-1 bisa irisan lawang mbukak lan supaya sampeyan metu

Saiki tumuju koridor sing sampeyan ora nggatekake sadurunge lan duwe BD-1 irisan mbukak lan sampeyan bakal bali menyang akhir koridor pakunjaran. Mulihake kawat sing sepisanan sampeyan pindhah menyang mesin tengah ing ngendi sampeyan entuk lan banjur entuk BD-1 kanggo Overcharge panel ing sisih liyane kanggo ngangkat angkat. Mlaku ing panel lantai kanggo ngaktifake banjur gunakake Titik semedi Sadurunge sampeyan metu ing njaba.

Yen sampeyan mbukak njaba, sampeyan bakal nemokake sampeyan ing arena. Ana bakal dadi macem-macem monsters kanggo nglawan ombak, sadurunge Mad Midge nggawe reappeare. Terus gelut lan pungkasane mantri bakal muncul lan ngluwari sampeyan, supaya sampeyan bali menyang misi utama kanggo Kashyyyk.

Ngrampungake bagean Hunter Arena Saiki tegese sampeyan bakal tanggung jawab karo serangan acak saka pemburu sing paling apik ing game kasebut. Disiapake kanggo serangan kejutan nalika sampeyan njelajah.

Kaca Saiki: Star Wars Wars Jedi Frolen Lengganan – Makam Miktrull Lantern teka-teki,

Zeffo – Jelajahi Makam Miktrull

Star Wars Jedi: Screenshot Pesenan Gugur

Entuk BD-1 kanggo overcharge panel sing bakal menehi akses menyang angkat, njupuk mudhun lan bali menyang mantis lan sijine kursus maneh menyang zeffo. Sawise sampeyan wis ndharat lan metu saka kapal langsung lan njupuk trabasan sing dibukak sadurunge lunga menyang guwa Ice, saiki tindakake dalan menyang sisih tengen lan angkat menyang situs nabrak. Njupuk trabasan nganti sisih kiwa lan entuk BD-1 kanggo mindhah garis zip menyang sampeyan supaya sampeyan bisa mudhun menyang platform ing ngarep.

Entuk garis zip sing dikuatake saka workbench ing situs imperial dig

Entuk garis zip sing dikuasai saka workbench ing situs imperial dig.

Bukak lan njupuk munggah menyang situs imperial dig, mudhun kanggo golek titik semedi lan banjur entuk BD-1 kanggo mindhah garis zip supaya sampeyan bisa nggunakake, njupuk garis zip kapindho mudhun menyang kamar Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngadhepi loro Droids keamanan uga Stormtrooper, mung hack Droid lan nonton sing wis diluncurake. Sawise mungsuh wis ditangani, sesambungan karo workbench kanggo ndarbeni Zipline Powered UPGRADE UNTUK BD-1.

Cathetan

Kanthi zipline sing dikembangake sing dipikolehi sampeyan saiki bakal bisa nggunakake BD-1 kanggo njupuk sampeyan nggawe serep zipline.

Metu ruangan lan bali menyang titik semedi banjur pindhah Zipline supaya bisa munggah lan nggunakake, saiki tembok bisa mlaku-mlaku menyang zipline liyane lan njupuk mudhun, ing kene sampeyan bakal bisa ditangani kanthi kekuwatan Pusing ing sisih pinggir. Sawise mungsuh wis diati-ati liwat lawang ing ngarep lan tindakake dalan ing sisih tengen, meksa push mbukak lawang lan nyelehake kanggo golek Penjaga saka pasukan kuburan, Saiki mbukak trabasan lan mundur.

Njupuk mungsuh ngarep lan entuk BD-1 kanggo mbukak lawang, sirah liwat lan tembok mlayu menyang sisih kiwa kanggo entuk Langkah-langkah pasukan sing ngrusak, Saiki liwat lawang sabanjure lan mudhun ing sisih tengen, terus nuruti dalan nganti sampeyan nyekel tali banjur muter menyang ndhuwur wadhah sing nyekel Temokake Echo Force Relics.

.

Boss: adhine kapindho (Zeffo)

Boss: adhine kapindho (Zeffo).

Ing kene sampeyan bakal nempuh mbakyune kaloro maneh nanging wektu iki dadi tujuane kanggo njaluk dheweke menyang setengah kesehatan. Kanggo perang iki dheweke bakal nggunakake sawetara serangan sing padha saka perang sadurunge nanging kanthi sawetara tambahan. Wektu iki dheweke bakal nggunakake sawetara serangan abang sing kudu dibuwang, sing pisanan bakal melu dheweke mlumpat menyang udhara lan nyusut lampu ing lemah. Kapindho bakal ndherek dheweke ngisi sawetara detik banjur nindakake geser sing kuat.

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

lan mundur nalika dheweke ngisi serangan geser

(1 saka 2) cepet pindhah nalika adhine kapindho mlumpat

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

lan mundur nalika dheweke ngisi serangan geser

Cepet obah nalika adhine kapindho mlumpat (kiwa), lan ngadeg maneh nalika dheweke ngisi serangan geser. (tengen)

Sanajan sampeyan ngerti apa serangan sing paling mbebayani, dheweke isih duwe serangan sing luwih normal sing kudu dingerteni. Yen sampeyan lagi ngadeg ing kadohan, dheweke bakal nemoni sampeyan lan nyoba nyusup sampeyan karo lampar, lan sing nomer loro yaiku nalika sampeyan lagi ngukum dheweke bisa entuk kaget ing njero.

Kanthi serangan kasebut sampeyan bakal ngerti sampeyan kudu ngatasi kerusakan sampeyan dhewe, supaya sampeyan pengin nggunakake kekuwatan alon-alon nalika dheweke mlayu saben pojok kamar lan entuk serangan ing saka mburi utawa yen sampeyan rumangsa wani sampeyan bisa nyoba parry dheweke.

Njelajah makam Miktrull & Angkatan Pull¶

Makam mlebu miktrull

Makam mlebu miktrull.

Sawise sampeyan slamet, sampeyan mung bisa nindakake salah sawijining cara kanggo ngulandara liwat makam miktrull. Sawise sampeyan mlebu ing kuburan, tindakake dalan nganti sampeyan kesandhung wali kuburan, gunakake tembok sing mbukak ing sisih tengen, saiki busak tembok liyane lan sesambungan karo cabang kanggo ngobong adoh.

Nerusake undhak-undhakan lan menek ing sisih ndhuwur tekan wilayah kasebut ing ndhuwur banjur terus ngetutake dalan-dalan, meksa push Stormtroopers saka sisih lan njupuk dada kanggo nemokake Pakaryan Mantis Mantis Monet ing jejere . Sirah maneh cara sampeyan teka lan meksa mbukak tembok liyane, njupuk mungsuh ing wilayah kasebut banjur sesambungan karo tombol ing tengah-tengah tembok, saiki mateni lan meksa push mblokir ing tembok supaya sampeyan menek munggah.

Nglumpukake kulit Mantis Yunani saka dada sing

Nglumpukake kulit Mantis Yunani saka dada sing

lan meksa skungus menyang tembok kanthi gratis

Intine ing kamar mbukak gedhe

(1 saka 3) Nglumpukake kulit Mantis Yunani saka dada sing ndhelikake jembatan ing wiwitan

Gunakake titik semedi banjur terus ngetutake dalan kasebut, pungkasane sampeyan bakal nemokake kamar terbuka gedhe sing duwe tombol sing nunggu bisa mlebu, penet banjur mudhun menyang tengah Kamar kanggo golek tombol liyane banjur pencet terus. Sampeyan bakal bisa ndeleng skungus siji sing lungguh ing awake dhewe dadi gaya meksa menyang tembok ing mburi sampeyan golek Intine.

Berinteraksi karo tombol akhir ruangan iki kanggo nggawa tembok menyang sampeyan lan menet maneh kanggo njupuk maneh, nanging siap nggunakake kekuwatan alon-alon sadurunge sampeyan bisa nyumerepi lan mlebu ing sisih liyane. Saiki terus lan menek menyang jembatan lan sesambungan karo tombol liyane kanggo nyebabake sawetara lantern sing bakal dipasang ing sisih kiwa banjur meksa ditarik menyang cabang kanggo mbukak trabasan.

Mlumpat lan meksa mbukak tembok liyane supaya bisa ngakses kanthi jembatan, banjur nyingkirake mungsuh, saiki geser ing sisih kiwa lan bisa mbukak Tembok liyane. Ing kene sampeyan kudu menek ngubengi pilar kanggo nggawe dalan menyang sisih sing ngelawan, sawise sampeyan wis terus maju lan mlumpat ngliwati tembok sing dibukak lan nutup tembok.

Makam peta miktrull, zeffo kanggo tatanan bintang perang jedi tiba

Walkthrough kanggo makam zona miktrull kanthi makam peta miktrull ing planet zeffo ing lokasi teka-teki, canisters stim, esensial lan teras, wiji terrarium, mungsuh lan Kéwan legendaris kanggo mindhai taktik taktik, Star Wars Jedi: Peta Pariwara & Walkththrough.

Makam peta miktrull, Planet Zeffo kanggo tatanan bintang perang jedi tiba

Makam peta miktrull, Planet Zeffo kanggo tatanan bintang perang jedi tiba

Makam peta miktrull, Planet Zeffo kanggo tatanan bintang perang jedi tiba

Peta lokasi liyane kanggo Zeffo

Makam Miktrull Rampung

Zeffo Planet

Dada ing urutan jedi tiba

Rahasia ing tatanan Jedi tiba

Log ndhelik ing tatanan Jedi tiba

Log Enkripsi

Pasukan Echoes

Simpen poin ing tatanan jedi tiba

Simpen poin

Mungsuh kanggo mindhai ing jedi tiba

Mungsuh kanggo mindhai

Tetep urip ing Jedi tiba

Essensi Urip

Meksa inti ing jedi tiba

Wiji terrarium ing jedi urutan jedi

Meksa alon-alon ing tatanan jedi tiba Tembok ing tatanan Jedi tiba Meksa push ing tatanan jedi tiba Meksa narik tatanan jedi tiba

Sampeyan bakal ora bisa kanggo nemokake kabeh misteri saka planet zeffo sajrone kunjungan pisanan. Sampeyan kudu bali maneh ing kene paling ora sepisan kanthi kekuwatan, kemampuan lan nganyarke doid sing sampeyan entuk ing lokasi ing ngisor iki.

Makam Walkthrough Miktrull ing Planet Zeffo

Lawang saka Site Imperial Dig

Objektif anyar: Jelajahi makam miktrull.

Ing makam miktrull liyane, nemokake dada lan rahasia, sampeyan wis nindakake rong perkara:

  • Sinau Narik Kekuwatan kekuwatan – tindakake dhisik.
  • Kapindho: Nunggang spire Mitruld Kanggo metu kuburan, tindakake pungkasan.

Entuk daya tarik pasukan

Sampeyan kudu ngliwati kabeh kuburan saka sisih wétan, ing sisih kidul sisih kulon. .

Saka upaya

Saka lawang mlebu, garis mlumpat, ngetik level 3 kamar utama, gunakake push kanggo nggawe cara.

Gunakake Piranti

Gunakake piranti kanggo ngobong alangan

. Gunakake Simpen titik, lan Langsung Tembok Tembok

Alangan push banjur mlebu kamar utama. Mateni mungsuh.

Kamar Utama

Ing wektu iki, sampeyan mung kudu pindhah menyang kamar sabanjure. Sampeyan bisa ngumpulake log echo lan dada.

Gunakake saklar

Kanggo mbukak wacana maneh, mateni piranti lan mateni kanthi ngalih, lan push blok menyang tembok.

Koridor

Menyang pungkasan koridor, metu ing njaba lan langsung menyang garis.

Pindhah menyang sisih liya jurang kanthi mlumpat ing tali.

Kamar kanthi salib “”

Sampeyan kudu ngubengi ruangan iki. Switch ngganti posisi platform.

Setel platform ing posisi mlebu.

Setel platform ing posisi ing njaba

Rahasia lan Tricky Pass

Kanggo njaluk skungus push rahasia kanggo kret.

.

Delengen ing Walkthrough YouTube ing ngisor iki.

Makam video Miktrull Rahasia pisanan lan Walkthrough Tricky Pass

Gunakake ngalih kanggo ngobong alangan

Banjur munggah nganti tingkat sing luwih dhuwur lan pindhah menyang [08]

Geser mudhun

Sinau daya pasukan

Saiki bali menyang kamar utama nggunakake tarik anyar. Sampeyan bisa narik garis lan obyek liyane.

Baris pisanan narik kanggo metu.

Sabanjure narik kobong sing kobong lan push ing Bargaik kanggo ngobong.

Ngunggahake spire saka mitrull

Probe Droid

Cara bali saka [09] sampeyan bakal ketemu droid droid, sampeyan bisa mindhai.

Sampeyan saiki bisa mbukak kunci trate trate kanggo ngunci tetep.

Mbukak Pintu Kanthi Tarik Kunci - Star Wars Jedi: Urutan

Mbukak Pintu Kanthi Numpuk Kunci

Mbukak lawang

Ketik kamar utama lan munggah.

Kamar Utama

Log Enkripsi

Sampeyan bisa maca log ndhelik iki sawise sampeyan narik.

Dada karo creepers

Sampeyan kudu ngobong creepers kanggo mbukak dada. Kanggo ngobong level munggah lan mbuwang wadhah incendiary saka ndhuwur.

Kanggo mbukak wadhah incendiary mbuwang saka ndhuwur - Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Kanggo mbukak wadhah incendiary mbuwang saka ndhuwur

Rahasia kapindho

  • Narik kontaner incendiary ing ukuran kiwa kanggo ngobong creepers
  • Njupuk wadhah incendiary kanthi narik lan nggawa menyang mburi liyane.
  • Uncalan wadhah incendiary kanthi push liwat bolongan ing ndhuwur lawang.
  • Mbukak lawang.
  • Njupuk wadhah incendiary kanthi tarik lan dibuwang ing reepers.

Makam Video Walkthrough Rahasia Loro Miktrull

YouTube: Makam Walkthrough Rahasia Loro Miktrull

Ngunggahake spire saka mitrull

  • Menyang Kamar Utama
  • Mundhak muter karo tali kanthi hoist, kunci kunci.
  • Pindhah blok metu saka tembok nggunakake saklar.
  • Pindhah menyang sisih liyane ruangan lan narik kontaner incendiary
  • Wadhah push menyang sisih liyane ruangan menyang lapangan Magnetik
  • Lunga ing kana, tarik wadhah lan push ing creeper
  • Sphere bakal mudhun, tingkat ing ngisor iki, mlumpat ing kana
  • Push Sphere to Hole

Makam video Miktrull - Nunggang Spire saka Walkthrough Mitrul

YouTube: Makam Miktrull – Nunggang Spire saka Walkthrough Mitrul

Sawise sampeyan njelajah Kashyyyk lan sinau Jedi Flip

Entuk dada pungkasan.

Rahasia ing makam Miktrull

Rahasia ing tatanan Jedi Gugur

Rahasia – Intine Urip

Rahasia ing tatanan Jedi Gugur

Rahasia – Force Force

Dada ing makam miktrull

Dada ing urutan jedi tiba

Dada: Materi Lampu – Gandane Hissian

Dada ing urutan jedi tiba

Dada: Kulit BD-1 – sapi

Dada ing urutan jedi tiba

Dada: Mantis Cat Proyek – Dhuwit Gozeze

Dada ing urutan jedi tiba

Dada: Mantis Paint Proyek – Zodiak Drifter

Esensi Urip ing Makam Miktrull

Tetep urip ing Jedi tiba

Intine

Force Esensi ing Makam Miktrull

Force ESCENS ing Jedi Gugur

Meksa tenaga

Log enkripsi ing makam miktrull

Arsip Loro – Miktrull (3) – Perjalanan Cordova

Log ndhelik ing tatanan Jedi tiba

1. Sage miktrull

“Kancaku, apa sing daktemokake ing kene wis resik. Kayane lilin kasebut ana pisungsung iki ing kuburan iki ing pamblokiran sage Miktrull. Wiwitane aku percaya yen dheweke votives menyang angin urip, nanging luwih lengkap || Delve menyang kuburan iki kurang bukti bukti kasebut ndhukung iki. . Katon akeh kubu iki dijaga kanthi becik, iki ora rusak rusak. .”

Log ndhelik ing tatanan Jedi tiba

2. Magnet

“Kancaku, piranti kasebut katon tarik gravitasi planet iki. Aku ora bisa nulungi nanging ndeleng minangka motif. Panggonan iki, kurang kuburan lan luwih akeh candhi kanggo siji bangga sing mrentah. Aku wis nemu glyphs bola-bali kanthi tembung sing padha: “astrium.”Tansah cedhak patung sing rusak. Aku percaya astrum iki sapisan simbol sing suci. Mungkin malah digandhengake karo Wikipedia.”

Log ndhelik ing tatanan Jedi tiba

3. Kunci kanggo vault

“Kancaku, pungkasane aku nemokake perwakilan utangan artifak paling suci. . . Iki minangka kunci lan pandhuan: The Afrika Zeffo! Nanging sing ngrusak gambar kasebut lan ngapa? Iku mbutuhake riset luwih lanjut, nanging langkah sabanjure jelas: goleki astrium, yen ana sing isih ana.”

Meksa gema ing makam miktrull

Sage Miktrull (07)

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

1. Umur Extravagance

A Relic Zeffo wiwit umur sing diklumpukake kanthi keahlian, extravagance lan kekuwatan.

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

2. Penindasan

Sisa saka buruh zoffonian. Dheweke wis kerja ing titik pati.

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

3. Simbol dihormati

Lilin asring surem minangka tandha babar blas lan ngormati Miktrull sage.

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

4. Buruh Zeffo

Mayit sing ana ing tenaga kerja zoffonia sing mbantu mbangun makam.

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

5. Kurban kanggo Miktrull

Sage saka jaman iki njaluk pisungsung.

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

6. Lilin sing serep

Kurban sing paling umum sing digawa menyang kuburan Miktrull yaiku lilin sing paling gedhe, umume encased ing logam lan dihiasi nganggo ukiran. .

Pasukan Echoes ing Jedi Gugus

7. Saji zeffo tetep

Sisa sisa prajurit zeffo. Dheweke tiwas amarga nyolong pisungsung menyang sage kasebut.

Pandhuan Taktis Taktik Nganyari ing Makam Miktrull

Kakaisaran (17)

Nganyari pandhuan taktik ing tatanan jedi tiba

Probe Droid

Sawetara Droids bisa uga duwe kemampuan kanggo irisan lan ngontrol fungsi probe. Saged dadi secara fisik lan digunakake minangka senjata.

Probe Droid Imperial Probe Droid, uga dikenal minangka probok, minangka eksplorasi lan unit konvensional ditrapake dening Galactic Kakaisaran. Probe sing entheng dilengkapi karo enem penyelupan enem manipulator sing nyebar saka polong tengah lan sawetara sensor sensor sing bisa ditarik kanggo ngumpulake conto. Panrima lan sensor resolusi sing dhuwur nutupi inti otak tengah, kalebu gerakan, akustik, sonik, lan seistic, meter radiasi, magnetik ora bisa dipercaya, lan holocamera.

Kabisan lan upgrade sing menehi akses menyang lokasi.

Kemampuan Daya Tenaga, upgrade Droid BD-1 lan kemampuan liyane bakal ngunjungi sampeyan, amarga ditemokake, kanggo ngunjungi Biyen lokasi sing ora bisa diakses. .

Kemampuan Daya Tenaga

Meksa alon – Sampeyan ngerti kekuwatan iki wiwit wiwitan game, ngidini sampeyan alon wektu.

Tembok – Sampeyan bakal sinau kekuwatan iki kanthi awal ing planet Bogano ing papan perlindungan subterronaan, ngidini sampeyan mlaku kanthi cekak nalika ana ing tembok sing kapindho.

Meksa push – sampeyan bakal sinau iki ing zeffo polet ing kuburan eilram, ngidini sampeyan obyek push lan mungsuh.

Meksa narik – Sampeyan bakal sinau iki ing Planet Zeffo ing makam Miktrull, ngidini sampeyan narik obyek, mungsuh ABD Mbukak Wacana.

Jedi Flip – . Long Dobel Langsung.

Nganyarke BD-1 Droid

Link Scomp – Sampeyan bisa nemokake link scomp ing Planet Zeffo nanging sampeyan kudu meksa meksa, bakal ngidini sampeyan mbukak lawang lan dada dikunci.

Overcharge – Sampeyan bakal entuk iki ing Planet Kashyyk, BD-1 bisa ngowahi lan aktif.

Irisan – Irisan Pisanan: Droid Keamanan sing bakal ditemokake ing Planet Kashyyk, ngidini BD-1 kanggo ngontrol pembuangan keamanan sing rusak. Irisan kapindho: ProBE Droid Sampeyan bakal nemokake Zeffo, ngidini ngontrol droid sapi sing rusak.

Zipline Powered – ing Zeffo Sawise Kashyyk, bakal ngidini sampeyan lelungan munggah .

Peralatan

Ambegan jero banyu – Sampeyan bisa sinau ing Kashyyyk, ngidini kanggo njelajah lokasi underachater, sampeyan kudu katrampilan iki .

Climbing climbing – Sampeyan bakal nemokake cakar pendakian ing papan dihi, bakal ngidini sampeyan menek ing jinis tembok anyar.