Spact Genshin darat alhaitham lan Kazuha Rerun sing rinci, Kazuha Banner Rerun tanggal lan karakter 4-bintang ing 3.7 | Dampak Genshin | Game8

Dating Rerun Banner Kazuha lan karakter 4-bintang ing 3.7

Ya, spanduk Kazuha iku regane! Kazuha minangka salah sawijining sub-dps sing paling apik lan dhukungan ing game kasebut. Dheweke bisa ngatasi kerusakan anemo sing gedhe-gedhe lan ningkatake karusakan unsur tim!

Spact Genshin dihormat alhaitham lan Kazuha Rerun kanthi rinci

Spact Genshin dihormat alhaitham lan Kazuha Rerun kanthi rinci

Ndhisiki bali saka Efek Genshin Alhaitham lan Kazuha sing dikarepake, sing rinci babagan rinci babagan rerun spanduk. Saliyane loro lintang sing kasedhiya maneh, Heizou, Xingling, lan Yaoyao bakal dadi unit fokus ing loro kasebut. Banner Undangan Tampilake Tugas Anyar New Banner Bakal Nampilake Lampu Tandha Karakter Loro Karakter.

Loro Alhaitham lan Kazuha minangka karakter sing nggunakake pedhang Efek Genshin. Nanging, mantan minangka pangguna dendro, dene mengko minangka jinis anemo. Telung unit liyane yaiku karakter papat lintang. Hiizou minangka pangguna katalis ananem, sanajan dheweke katon kaya dheweke numpak dalan liwat gelut. Xiangling minangka wong pyro polyo. Yaoyao minangka karakter dendro sing uga nggunakake tumbak.

Kanthi spanduk senjata, loro-lorone lima fokus loro bakal dadi lampu incision foliar (alhaitham) lan kebebasan (Kazuha). Fokus gaman papat lintang bakal dadi katalis codex favonius, pedhang pedhang favonius, pedhang pedhang mouun, gandhewo lomba.

Minangka pangeling, loro spanduk karakter saiki ing Efek Genshin uga rerun. Kita entuk kasempatan kaping pindho kanggo nambah yae miko lan yoimiya kanggo partai kita. Nanging, dheweke bisa uga kacathet karo spanduk loro karakter papat lintang sing anyar minangka unit fokus. Kirara saiki minangka bagean saka game kasebut 3.7, lan dheweke bakal dadi bagian saka kolam renang Gelombang Umum Sawise spanduk kasebut ing tanggal 13 Juni 2023.

Efek Genshin kasedhiya kanggo PS4, PS5, PC PC, lan Rerun Banner Alhaitham lan Kazuhham lan Kazuha bakal katon 13 Juni 2023 nganti 4 Juli 2023.

Dating Rerun Banner Kazuha lan karakter 4-bintang ing 3.7

Godhong ing angin yaiku Banner Rerun Kazuha ing tahap Genshin kapindho 3.7. Priksa godhong ing karakter, countdown, karakter lan senjata gulung, tanggal spanduk lan rerun, lan apa spanduk kazuha kudu ditarik!

Dhaptar konten

  • Tanggal rilis
  • Informasi babagan Banner Kazuha
  • Apa spanduk Kazuha regane?
  • 5 karakter lintang
  • 4 karakter bintang
  • Senjata Banner
  • Spanduk lan rerun kepungkur
  • Kabeh pandhuan pengin

Tanggal Rilis Kazuha

Kazuha Banner tanggal 3.7

Efek Genshin - Versi Banner Kazuha 3.7 Fase 2

Stars Start 13 Juni 2023
Larangan mburi 4 Juli 2023

Rerun Banner Kazuha kasedhiya saka 13 Juni 2023 4 Juli 2023! Banner dheweke munggah ing jejere Banner Rerun Alhaitham ing Fase 2 versi 3.7.

Kazuha Countdown

Godhong ing countdown angin
Banner wis rampung.

Server Tanggal lan Wektuzone
Amerika (GMT-5) 13 Juni 2023 jam 6:00
Juli 4, 2023 jam 3:00
Eropah (GMT + 1) 13 Juni 2023 jam 6:00
Juli 4, 2023 jam 3:00
Asia (GMT + 8) 13 Juni 2023 jam 6:00
Juli 4, 2023 jam 3:00

Informasi babagan Banner Kazuha

Kazuha Banner Pengin simulator

Tarif Gacha Banner Kazuha

Ritas Tingkat tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin sawise 90 total narik
4 ★ Watak: kira-kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin sawise 10 total narik
3 ★ Senjata: 94.3%

Sayang lan spanduk ringkesan sistem

Jenis sistem pengin Panjelasan Ringkesan
Sistem wesi Saben jinis spanduk pengin duwe counter pengin dhewe. Jaminan kaping 10 lan 90 bisa ditrapake yen sampeyan ora entuk kekarepan 4-bintang utawa 5-bintang sadurunge tekan nomer masing-masing sing dibutuhake.
Sistem Pengarepan Acara-2 Loro Acara Pengarepan Spanduk kasedhiya ing wektu sing padha lan Nuduhake counter pengin. Pengarepan sing ditindakake menyang pesawat saka karakter promosi.

Apa spanduk Kazuha regane?

Apa sampeyan kudu narik godhong ing angin rerun?

Rating ★★★★★
Rating
Munggah
5 ★ Kazuha
4 ★ Hiizou

Xiangling

Yaoyao

Ya, amarga Kazuha minangka salah sawijining karakter Genshin sing paling apik!

Ya, spanduk Kazuha iku regane! Kazuha minangka salah sawijining sub-dps sing paling apik lan dhukungan ing game kasebut. Dheweke bisa ngatasi kerusakan anemo sing gedhe-gedhe lan ningkatake karusakan unsur tim!

5 karakter tetak tetes ing Banner Kazuha

Sapa sing 5-bintang ing Banner Kazuha?

Godhong ing angin pengin spanduk kalebu kabeh karakter 5 bintang lan 4-bintang. Sampeyan ora bisa entuk karakter acara 5-bintang saka Banner Kazuha liyane saka Kazuha.

Kabeh tetes karakter 5 bintang
Kazuha
Ditampilake
Keqing Qiqi
Dehya Tighnari Mona
Diluc Jean

Jaminan 5-bintang ing Banner Kazuha

Ana kasempatan 50% kanggo narik karakter 5-bintang sing ditampilake ing tarik 5-bintang pisanan sampeyan. Yen sampeyan entuk 5-bintang sing beda-beda kanthi ati-ati kanthi ati-ati sajrone acara Banner Dual iki, sampeyan bisa bali menyang spanduk iki lan entuk salinan Kazuha sing dijamin!

4 bintang lintang tetes ing Banner Kazuha

Sapa sing 4-bintang ing Banner Kazuha?

Sepisanan sampeyan narik 4-bintang ing godhong ing spanduk angin, ana 50% kemungkinan 50% bakal dadi salah sawijining karakter 4 bintang sing ditampilake. Yen tarik 4-bintang pisanan sampeyan dudu salah sawijining karakter sing ditampilake, tarik sabanjure dijamin dadi salah sawijining karakter sing ditampilake.

Kabeh tetes karakter 4-bintang
Hiizou
Ditampilake
Yaoyao
Ditampilake
Xiangling
Ditampilake
Rosaria Bennett Cukur
Yun Jin Shinobu Thoma
Gorou SAYU
Yanfei Faruzan Xinyan
Mika Diona Layla
Kaveh Candace Chongyun
Xingqiu Ningguang Beidou
Sukrosa Fischl NOELLE
Barbara

Senjata Banner Kazuha

Gendhing Senjata 5 Star ing Banner Kazuha

Ora ana gaman 5 bintang sing kasedhiya ing Banner Kazuha. Priksa dhaptar gaman senjata 5 bintang kanggo ndeleng carane njaluk dheweke!
Dhaptar senjata 5 bintang

Gendhing senjata bintang 4 ing Banner Kazuha

Senjata bintang 3 ing Banner Kazuha