Solar 3.0 Titan Mbangun – Destiny 2 – Mobalytics, Sunbalaker Biotik – Destiny 2 Titan Build for Pve – Molalytics

Sunbreaker biotik rampokan

Contents

Ing tandha sampeyan: Precision final bledosan menehi sampeyan lan sekutu saya nambah maneh kecepatan lan penanganan senjata – iki bisa tumpukan kaping telu. Ngaktifake Kemampuan Kelas Pamburu uga bakal maringi tumpukan maksimal. Aspek iki duwe 3 slot fragmen. (Pamburu)

Solar 3.0 Titan Mbangun – Destiny 2

Titan 3.0 Titan Builds - Destiny 2

Sawise nerbitake wiwitan komunitas ora seneng banget karo solar 3.0 pangowahan.

Kekuwatan temenan wis ana, mung ora jelas kaya sing dibayar 3.0. Yen nalika sampeyan wis main takdir lan sampeyan milih Titan Mikir Titan Sampeyan bisa dadi tank sing bisa njupuk luwih akeh tinimbang wong liya sing wis kuciwa.

Paling ora nganti saiki, amarga sampeyan bisa urip fantasi tank kanthi 3 solar.0 Titan.

Sadurunge kita mlebu ing mbangun, kita kudu ngliwati 3 solar.0 Sarat ing ngisor iki.

Sunbreaker Titan

Istilah subkelass solar

Cure

Burst saka Penyembuhan sing Cepet. Iki nambani minangka kepala kesehatan sing wis rampung.

Pemugaran

Regenerasi kesehatan sing ana ing jendela cendhak kanthi terus-terusan. Iki kaya pemulihan, nanging ora diselani kanthi ngrusak.

Sumringah

Tambah kerusuhan senjata, ing PvP iki 10% lan pve iki 25%.

Scorch

Debuff sing ditrapake kanggo target sing bakal diobong. Tumpukan scorch nganti 100 tumpukan. Minangka tumpukan scorch mundhak, karusakan pembakaran mundhak nganti 100 tumpukan scorch wis tekan target target.

INGNite

Ledakan karusakan gedhe sing mengaruhi target sing cedhak.

Pve mbangun sarana

Antarane opsi mbangun anyar, eksotis, lan tahan maneh Titan bisa dadi tank saiki.

Dibangun ing pve iki dirancang kanggo njupuk akeh rasa sing bisa lan isih ngemas pukulan karo sawetara jeblugan solar lan ngrusak output.

Kabisan

Super
  • Palu saka sol – Super iki apik kanggo ngresiki mungsuh kesehatan kanthi cepet. Ora super target DPS, mula aku nyaranake supaya luwih apik kanggo mungsuh sing luwih apik.
Kemampuan Kelas
  • Barricade rally – Sampeyan bakal nggunakake akeh wektu ing larangan sampeyan, dadi sampeyan bisa nggunakake buffs rally gegaman gegaman menehi sampeyan. Sampeyan uga ora butuh perlindungan ekstra saka barricade towing nalika sampeyan bakal bisa ngrusak ekstra.
Kemampuan gerakan
  • Langsung Langsung – Iki mlumpat paling gampang kanggo njaluk “Skate Titan Skate” kanthi mlumpat banjur nutul lompat nalika sampeyan bakal mencet lemah. Iki bisa ditindakake kanthi catapult uga, nanging luwih pangapunten.
Kemampuan Melee
  • Mbuwang Hammer – Kemampuan iki ngidini sampeyan ngaktifake sunspots lan sumur kanthi gampang. Aku Highly nyaranake naleni “Melee” kanthi otomatis kanthi mungsuh sampeyan supaya sampeyan mbuwang mungsuh sampeyan tinimbang mungsuh dheweke amarga ana efek hammer eksklusif.
Kemampuan Grenade
  • Tripmine utawa Granat surya – Umumé aku mikir granat tripmine luwih apik kanggo tumpukan scorch lan karusakan, nanging granat tripmine bisa ngrusak, lan yen sampeyan mbuwang mungsuh sampeyan nalika sampeyan bisa mateni awakmu. Iki minangka granade solar bisa dadi pilihan sing luwih apik amarga sampeyan bisa mbuwang kanthi sikil dhewe tanpa kuwatir.

Aspek

Sol Invictus

Kemampuan solar jeblugan pungkasan nggawe sumspots. Hammer mbuwang sampeyan bisa nindakake masalah kaya sing sampeyan bisa mateni lan njupuk serep. Sampeyan bakal ngatasi karusakan ekstra lan entuk pemulihan saka sunspots uga. Lan yen mungsuh mlebu ing SunSpot sing dirusak lan disegel.

Geni goyang

Kemampuan surya jeblugan pungkasan nambah kerusakan kemampuan solar. Iki minangka kerusakan sing apik amarga sampeyan terus-terusan mbuwang palu lan iki bakal nambah kerusakan tong sampah lan granat.

Fragmen

Ember of Singeing

Entuk kemampuan kelas luwih cepet nalika sampeyan target scorch. Sampeyan bakal ngatasi kerusakan sing akeh diobong, lan nggunakake kemampuan kelas sampeyan menehi kemampuan kanggo tank. Dadi, sampeyan kudu ngarahake plarangan sampeyan kanthi cepet.

Ember obor

Hits palu mbuwang sampeyan menehi lan duwe sekutu. Sampeyan lan toko cedhak mesthi duwe bathi tanpa wates 25% tanpa wates saka fragmen iki.

Ember solace

Mulihake saka sunspots sampeyan luwih dawa uga buff sumringah kanggo karusakan senjata sampeyan saka melee hits.

Ember Ashes

Potongan iki ndadekake sampeyan ngetrapake tumpukan stor liyane lan nambah kemungkinan sampeyan bakal nggawe target kanggo ngrusak akeh.

Priititasisasi statis

Ketahanan

Iku edan mikir yen aku saranake entuk 100 ketahanan kanthi statistik liyane. Nanging ing kene kita. Tundha maksimal menehi resistensi kerusakan 40% lan barricade sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bakal bisa njupuk kerusakan luwih akeh lan dilebokake ing sunspot lan healing asring.

Ketahanan

Serius … entuk 100 residilence. Ora ana stat liyane sing cedhak karo mbandhingake bangunan iki.

Disiplin

Yen sampeyan pancene pengin fokus marang sanadyan liyane saka penyahanan banjur golek disiplin. Kills Grenade bisa ningkatake karusakan kemampuan solar liyane, lan cooldown palu mbuwang ora masalah nalika sampeyan bisa ngangkat maneh.

Eksotis sing disaranake

Helm Loreley

Iki endah sing paling disaranake lan ngidini sampeyan dadi tank sing dikarepake kanthi menehi pemulihan ekstra lan nyelehake cerah nalika sampeyan nandhang sunar lan duwe energi kemampuan kelas utawa nggunakake kemampuan kelas.

helm Loreley

Jantung cahya paling jero

Iki luwih nambah keuntungan goyang geni sing kabisan solar nguatake kabisan solar liyane.

Mods sing disaranake

Melee Wellmaker

Melee Final Blows bakal nggawe solar unsur solar. Iki bakal gampang digawa nalika sampeyan bakal entuk palu kills asring.

Font bisa

Yen nggunakake xenophage utawa lamon, sampeyan bakal bisa ngatasi kerusakan ekstra sawise njupuk kanthi becik unsur.

Uga ordnance

Milee Milee nguatake grenade sampeyan saka geni sing goyang, lan kanthi mod iki uga bakal menehi energi granat maneh yen sampeyan ora duwe maneh.

Pemugaran klasik

Musim iki 17 Artifact Mod nambahake luwih akeh kanggo penyembuhan sampeyan nalika nggawe plancongan.

Utilitas Kickstart

Sampeyan bakal duwe Barricade luwih asring karo mod iki.

Strategi Umum

Yen nggunakake Loreley Splendor, sampeyan ora duwe akeh mikir babagan defensif. Ing jampok jejak timku nyoba ngusapi supaya aku isih ana lan bisa tank kabeh karusakan iki kanthi ora ana sing nemoni sing ana 15 tingkat cahya ing ndhuwur level lampu sing dilengkapi.

Siji saran sing dakanggep yaiku nyoba kanggo tetep nyedhaki lemah yen bisa. SunSpot sampeyan minangka wangun utama sampeyan lan sampeyan kudu cedhak ing lemah kanggo entuk keuntungan. Dadi, yen sampeyan ngambang dhuwur, sampeyan ora bakal nambani karusakan.

Kanggo kesalahan, palu mbuwang sampeyan kepiye carane njaluk. Sumur unsur udara iki bisa nambah karusakan gaman saka font bisa lan buff sumringah sing tumpukan. Mbuwang Hammer uga nguatake awake dhewe lan granat saka geni gempa.

Umumé, palu mbuwang luwih kerusakan tinimbang melee standar sing dadi sebabe aku menehi saran kanggo ngisinake melee kanthi cara sing beda-beda kanggo ngilangake palu.

Kanthi mbangun iki, sampeyan bisa nggunakake pilihan sing cedhak karo pedhang kaya pedhang amarga sampeyan bisa ngrusak kanggo mungsuh sing cedhak. Lamon minangka pilihan sing apik amarga sinergis solar.

Master Destiny 2 Email Banner

Pvp mbangun sarana

Titan Suria ora ana sing edan ing PVP saiki manawa ceshots duwe sawetara owah-owahan helmlendor Loreley, nanging duwe game netral sing apik lan luwih apik kanggo multikills.

Kekuwatan game netral teka kanggo bisa urip akeh kahanan kanggo kelas liyane ora bisa, padha karo roso 3.0 Titan.

Kabisan

Super

Hammer of Sol – sanajan wis cukup cooldown 2 supers, palu saka sol luwih gampang kanggo golek regane saka kobong sing kobong bakal gampang banget.

Kemampuan Kelas

Towering utawa Barricade rally – Gumantung ing PlaySty, loro pilihan bisa sregep. Barricade towering gedhe kanggo bagean saka wilayah kanggo tujuan lan urip nalika Barricade rally gedhe kanggo kemah sunspot kanggo duwe kauntungan gedhe yen lawan nindakake.

Kemampuan gerakan

Langsung Langsung – Langsung iki paling gampang kanggo entuk kacepetan kanthi cepet, lan yen sampeyan gelem nyambut gawe kanthi catapult sing luwih gedhe, nanging luwih angel digunakake.

Kemampuan Melee

Mbuwang Hammer utawa Mogok mogok – maneh loro pilihan apik ing kene gumantung karo PlayStyty. Mbuwang palu main kaya piso sing dibengkok kaya bisa digabungake karo nembak cannon tangan kanggo mateni cepet. Kangge, serangan palu apik kanggo gerakan ing saindenging peta lan mateni nggawe sunspot langsung ing ngendi sampeyan ngadeg ing ngendi sampeyan bakal ngrusak para pemain liyane sajrone animasi jengking mogok.

Kemampuan Grenade

Tripmine utawa Granat surya – Grenades tripmine ngatasi karusakan akeh lan bisa digunakake kanggo Daerah Penolakan nalika grenades surya mung gampang digunakake Grenade. Aku bakal nyaranake tripmines liwat grenade solar yen peta ing jero ruangan lan akeh tembok kanggo nempel.

Aspek

Sol Invictus

Aspek iki minangka tandha tandha sunspot amarga menehi pemulihan lan nggawe kilat sing nggawe sunspots.

Pengabdian

Kemampuan iki minangka gimik, nanging kadang-kadang entuk nilai ing mode game 6v6. Ing PVP ana kemampuan sing luwih sithik, saengga regane goyang ora ana sing ora ana saka fragmen ekstra. Duwe Kemampuan Melee Melee ing Toolkit Sampeyan Yen ana wektu sing apik kanggo nggunakake luwih larang tinimbang fragmen ekstra.

Fragmen

Ember obor

Potongan iki menehi karusakan 10% kanggo gaman nalika sampeyan entuk hit saka kemampuan utawa pengabdian Melee. Pisanan utawa kapindho saka pandhuane menehi buff iki, dadi sampeyan ora kudu ngrampungake animasi lengkap kanggo entuk buff sumringah.

Ember solace

Potongan iki kanggo ngrusak buff lan buff kesehatan sing menehi luwih akeh saka barricades penyembuhan sampeyan.

Ember of Singeing

Iki mbantu entuk kemampuan kelas luwih cepet nalika sampeyan entuk mungsuh kanthi scorch, lan kemampuan kelas sampeyan minangka saranmu.

Priititasisasi statis

Ketahanan

Kanthi Helm Loreley Kuildor, tahan sing dhuwur bakal nggawe sampeyan angel mateni amarga kemampuan kelas sampeyan bakal asring bisa ngaktifake sunspot maras.

Kekuwatan

Kemampuan melee padhet kanggo kelas iki, lan pengabdian uga diikat menyang Melee Cooldown. Investasi sampeyan kanthi cara sing dawa.

Eksotis sing disaranake

Helm Loreley

Endah iki kudu digunakake kanggo titan solar amarga sinergis kanthi apik karo kit kasebut lan nggawe barricade dadi rift lan wormhusk pamburu kabeh.

Dalan Kobongan

Perk endah yaiku mateni solar nambah karusakan senjata. Iki bisa tumpukan kanthi sumringah lan kerja kanggo gaman solar. Dadi, yen sampeyan nggunakake Sunshot, sampeyan bakal menehi tumpukan, mung siji tumpukan menehi tambahan kerusakan 20%, lan kanthi pirang-pirang tumpukan lan radi sampeyan bisa 2 Tutul wali karo Sunshot.

Mods sing disaranake

Pemugaran klasik

Mod mangsa iki nambah bahan bakar kanggo geni sing dadi tangki barricade sampeyan. A kudu nggunakake nalika sampeyan bisa.

Utilitas Kickstart

Iki entuk kelas sampeyan cooldown luwih cepet kanggo aktivasi liyane lan sunspot.

Fastball

Yen nggunakake granat tripmine iki minangka perk gedhe kudu nggawe granat kasebut menyang tembok sing dikepengini.

Strategi Umum

Nggunakake sunspots lan muter ngubengi dheweke yaiku carane bangunan iki digunakake saenipun. Yen kritis tatu, nggunakake larangan, utawa entuk keprihatinan surya, srengenge digawe.

Sampeyan nambani akeh nalika ing sunspots iki lan duwe kauntungan gedhe sajrone perang yen dijupuk nalika sampeyan lagi ngadeg ing sunspot. Sampeyan ora sengaja ora bisa dikalahake ing sunspot, saengga bisa digunakake kanggo nutupi kanggo ngobati maneh supaya bisa melu perang.

Hammer mbuwang minangka cara sing apik kanggo nggawe pirang-pirang sunspot kanggo rantai sawetara amarga nggawe sunspot lan cooldown bisa ngreset kanthi milih hammer sing paling anyar digawe sunter.

Boost cepet iki bakal ngidini sampeyan mungsuh liyane lan nggunakake palu mbuwang maneh yen kudu ngrusak kerusakan sing cepet lan gedhe.

Nggunakake barking lan Loreley Splendor Helm Sampeyan bisa nerusake perjuangan ing titik choke sing wis ditemtokake kanthi nggunakake barricade sadurunge perang lan mungsuh mung pilihan nyata kanggo nyoba sampeyan kanthi nembak siji utawa kanggo ngilangi, menehi ngontrol peta wilayah kasebut. Iki apik kanggo nangkep zona, fevves, lan ammo abot.

Pikiran nutup

Yen sampeyan njupuk siji babar pisan saka pandhuan iki, yaiku kanggo ngendhokke, utamane kanggo titans. Stat kasebut kuwat banget ing Pve kanggo kabeh kelas, lan apik kanggo titans ing PVP amarga kekuatan barricade.

Yen sampeyan nemokake akeh konten sing sampeyan ing ngisor level cahya lan / utawa duwe kapadhetan mungsuh sing dhuwur, sampeyan kudu nyoba iki titan iki kanggo ngrusak kelas sing bakal mateni kelas sing bakal mateni.

Thanks kanggo maca! Priksa tuntunan kelas 2 liyane ing kene.

DI TULIS KARO

Ryan Kelly

Pisanan miwiti main game video ing N64 lan gamecube lan aku isih seneng main game kasebut. Aku main DESTINY ING RELEASI MINTIH ING 2014 lan DITANGGUH saka Console kanggo PC ing DESTINDY 2. Destiny 2 lan Valorant minangka rong game favoritku kanggo muter nalika aku seneng karo mbentuk ing Destiny lan Lineups / Strategi ing Valoror.

Sunbreaker sunika Plunder

Solar

Solar

Plunderthabooty

Sunbreaker sunika Plunder

Sunbreaker sunika Plunder

Suria Titan Mbangun kanggo Puduh Kanthi PlunderThabooty

Jupuk Solar Pve

Subkelas

Mods

Stats prioritas

Gaman

Shotgun Eksotis Traktor

Nalika urusan karo bos utawa target kesehatan sing dhuwur, merion traktor gedhe amarga suppresses mungsuh lan debuff kanthi 30%, ngidini palu mbuwang 30% mundhak kanggo mungsuh.

Armor

Garansi eksotik endah

Synthoceps mesthi dadi pokok kanggo Titan ing Destiny 2 lan isih duwe kekuwatane minangka salah sawijining eksotika paling apik ing game sing ngidini sampeyan nindakake 200% tambah karusakan karo kita Kemampuan Melee!

Bangunan iki nggabungake sawetara barang pokok ing Destiny 2 kaya gandum eksotis Sincokep Kanthi subkelas titan solar. Iki ndadékaké daur ulang game sing kanggo mbuwang mini Hammer liwat lan liwat kabeh sing sampeyan deleng. Sampeyan ora bisa diluncurake amarga Sunspots sing ditrapake Pemugaran lan ngatasi karusakan gedhe Mbuwang Hammer matur nuwun kanggo Gembarang geni x3 Saka subkelas.

Bangunan iki kabeh babagan palu kasebut lan mung nggunakake kanggo ngrusak kabeh sing sampeyan deleng. Iki bisa uga minangka bangunan sing paling kuat ing Destiny 2 Yen bakal direksa kanggo peringkat amarga ora butuh mods artefak. Iki minangka omah tenaga dhewe sing bisa dirampungake kanthi cara apa wae ing Destiny 2.

  1. Gunakake Mbuwang Hammer bola-bali
  • Sampeyan bakal nggawe a Sunspot sing gulungan Pemugaran ing palu mateni
  • Saben tumpukan mateni tukul Geni goyang kaping telu 3 kanggo karusakan ekstra
  1. Aktifake Penyembuhan Grenade Yen sampeyan butuh Pemugaran Sadurunge mlumpat ing
  2. Debuff target target sing luwih dhuwur Traktor meriam Yen perlu

Jaman Testiny 2 Testiny Best Kanggo Warlock, Titan, lan Hunter

Mangkene tips kita kanggo masang destiny 2 Destiny Destiny sing kuat sawise 3.0 Overhaul, apa sampeyan Dawnblade, Sunbreaker, utawa Gunlinger.

Mbangun solar testiny 2 paling apik: wali solar ngayun scythe sing murub

Diterbitake: Jul 12, 2023

Nggolek Destiny 2 Destiny 2 Mbangun? Rework Solar ngenalake pirang-pirang cara anyar kanggo ngatur karakter sampeyan yen sampeyan nggunakake Dawnblade, Sunbreaker, utawa subkelass bedhil. Nanging, kanthi akeh grenade sing bisa, melee, super, lan combos kemampuan khusus, sing bisa luwih bisa nambah fragmen, bisa uga angel kanggo ngerti bangunan sing paling apik kanggo wali sampeyan.

Mbangun testiny 2 takdir paling apik sawise 3.0 rework nggunakake sistem aspek lan fragmen sing padha karo sing 3.0 rework sing diluncurake karo ratu penyihir. Yen ngono, sampeyan bali saka destines sing dawa banget, aspek mengaruhi kemampuan tartamtu lan uga duwe pirang-pirang slot sing bisa nahan fragmen. Efek saka fragmen ora kuwat, nanging universal ngliwati subkelas ing game PC gratis. Bangunan sing paling apik menehi aspek lan fragmen sing nyinkronake kanggo buffs gedhe.

Mangkene Destiny 2 Destiny 2 Destiny sing paling apik kanggo saben subclass:

Mbangun solar testiny 2 paling apik: layar persediaan kanggo kelas warlock

DawnBlade Warlock

  • Kemampuan Super: Uga radiasi
  • Kemampuan Kelas: Nyuda Rift
  • Kemampuan Gerakan: Gething Glide
  • Kemampuan Melee: Incinerator Snap
  • Grenade: Penyembuhan Grenade
  • Aspek 1: Panas munggah
  • Aspek 2: Tutul geni
  • Fragment 1: Ember solace
  • Patagment 2: Ember of ofvolence
  • Patagment 3: Ember of Empyrean
  • Fragment 4: Ember of Tempering

Duwe Warlock Radicy sing dipasangake karo potongan dada Protokol Schoenix sing mesthi dadi cara sing apik kanggo mbantu tim ngasilake orbs cahya supaya pemain bisa mbalekake maneh supers. Sampeyan uga bisa ngupayakake efek kasebut karo ember solace, sing nambah durasi sumringah, lan ember benevolence, sing dadi regeng kemampuan tim, melee, lan kemampuan kelas sing cendhak kanggo wektu sing cendhak. Tambahake senjata solar sing sumpah kaya sumpah Eriana lan eri-eriane sregep, lan sampeyan bakal dadi beach sing apik kanggo para sekutu.

Elinga yen ember. Nanging, bungie nganggep iki tanpa mbaleni fragmen, bakal dadi bagian penting saka bangunan iki nalika ngasilake.

Mbangun solar testiny 2 paling apik: layar persediaan kanggo kelas titan

Sunbreaker Titan Built

  • Kemampuan Super: Palu saka sol
  • Kemampuan Kelas: Barricade rally
  • Kemampuan Gerakan: Langsung Langsung
  • Kemampuan Melee: Mbuwang Hammer
  • Grenade: Grenade Incendiary
  • Aspek 1: Gelang Roaring
  • Aspek 2: Sol Invictus
  • Fragment 1: Ember solace
  • Patagment 2: Ember of ofvolence
  • Patagment 3: Ember of Singeing
  • Fragment 4: Ember Ashes

Sampeyan ora bisa salah nggunakake Hammer Titan Sol lan Flame Roaring lan Sol Aspek. Bebarengan, dheweke bakal nambah kerusakan kemampuan solar lan nggawe sunspots, sing ndorong super. Amarga sunspots nyepetake sutra, sampeyan bisa luwih nambah fragmen kaya ender sing nyanyi, sing nyebabake batin kelas sampeyan luwih cepet nalika sampeyan nggunakake tumpukan scorch kanggo target.

Sampeyan banjur bisa nambahi pembakaran Ember supaya super wiwit nyebarake, banjur bolter sing nganggo Ember of Char kanggo njaga siklus nganti sabisa. Sumsepots luwih akeh, suplemen sing luwih dawa, lan inferno saka scorch lan kontak kanggo kabeh – apa sing ora disenengi?

Mbangun solar testiny 2 paling apik: pamburu clenching ajiné murub

Gunslinger pamburu

  • Kemampuan Super: Blade Barrage
  • Kemampuan Kelas: Dodge Acrobat
  • Kemampuan Gerakan: Langsung Staf
  • Kemampuan Melee: Pisau mbuwang
  • Grenade: Granat surya
  • Aspek 1: Ngalahake mudhun
  • Aspek 2: Gambeng Gunpowder
  • Fragment 1: Ember of Beams
  • Patagment 2: Ember obor
  • Patagment 3: Ember combongan
  • Fragment 4: Ember blistering

Hunters bisa fokus agul-agul kanggo kekuwatan murni kanggo menehi rasa sing rusak. Aspek mudhun mudhun nambah supers solar, saengga gabungke karo empan balok, lan fragmen Target bagean, lan Embah Cabul-anake fragmen, lan mengsabur mengsah kanthi santai, lan sampeyan wis entuk Reaksi chain sing njeblug.

Tambah aspek gunpowower gunpowder lan sampeyan bisa nggunakake kabisan kanggo ngisi grenade solar, sing bakal luwih ngrusak gerombolan. Gabung karo kabeh iki kanthi shards gauntlet Galanor, lan sampeyan bakal entuk energi sing luwih akeh kanggo nyemprotake Barrage hits lan mateni. Sampeyan uga bisa nyantuk grenade lan melee bebarengan, dadi sampeyan nyakot target target sadurunge ora nggatekake kabeh kanggo ngrusak karusakan sing akeh.

Mbangun solar testiny 2 paling apik: Warlock nggunakake sumur skill radiasi

Kabeh fragmen solar 2

  • Ember of Singeing: Kemampuan Kelas Recharges Luwih cepet Nalika Target Scorch.
  • Ember of Char: Kesalahan solar ditrapake scorch kanggo target. (10 Disiplin)
  • Ember of Tempering: Senjata Panas Panas Surga Sampeyan lan Sekutu Sampeyan tambah pulih. Tumpukan iki 3 kaping. Gaman uga duwe efektifitas udhara. (-10 pemulihan)
  • Ember blistering: Ngalahake Target Kanthi Kontribusi Solar Menehi Energi Grenade.
  • Ember benevolence: Nglamar pemugaran, ngobati, utawa sumringah kanggo sekutu sing tambah grenade, melee, lan kemampuan kemampuan kelas lan kelas. (-10 disiplin)
  • Ember balok: Tambah target target kanggo projectiles super solar. (+10 intelektual)
  • Ember solace: Tambah durasi kanggo efek sumringah lan pemugaran.
  • Ember of Equyrean: Surya final bledosan nambah pemulihan lan sinon. (-10 tahan)
  • Ember saka Eruption: Kontak solar duwe wilayah sing tambah akeh.
  • Ember of Combogi: Nyuda Super Final Solar nyebabake target kanggo nyalonake. (+10 kekuatan)
  • Ember Ashes: Gunakake tumpukan sing luwih apik kanggo target.
  • Ember of Torches: Attack Melee Powered Milih Sampeyan Lan Sampeyan Sekutu Sekutu.
  • Ember of: Kanthi cepet ngalahake target kanthi ignitions menehi kekuwatan orb. (+10 residilence)
  • Ember of Searing: Ngalahake Target Scorched Menehi Energi Melee. (+10 pemulihan)

Mbangun solar testiny 2 paling apik: A Titan nggunakake palu saka skills SOL

Kabeh aspek srengenge sing takdir

Panas munggah: Iki ngidini sampeyan ngobong senjata, melee, lan mbuwang granat nalika ngleyang. Nyekeli tombol Grenade bakal nggunakake grenade lan aktifake panas, nyebabake jotosan pungkasan nalika udhara bisa nambah energi panas. Aspek iki duwe 2 slot fragmen. (Warlock)

Tutul geni: Buffs The Warlock Grenade. Aspek iki duwe 2 slot fragmen. (Warlock)

Icarus Dash: Guardian bisa mlaku kanthi cepet nalika udhara. Yen panas munggah aktif, sampeyan entuk tambahan dodge. Aspek iki duwe 1 slot fragmen. (Warlock)

Flames Roaring: Final ngunekke kanthi kemampuan solar utawa ignitions nambah kerusakan kemampuan solar. Tumpukan iki kaping telu. Aspek iki duwe 2 slot fragmen. (Titan)

Sol Invictus: Kemampuan solar jeblugan pungkasan, palu saka all-trief dampan, lan target sing nggawe sunspots. Ing sunspot, super dangi luwih alon, lan kabisan regenerasi luwih cepet. Cahya cuci iki uga nggawe scorch lan ngrusak target, lan ngetik sunspot sing ditrapake. Aspek iki duwe 2 slot fragmen. (Titan)

Pengabdian: Nalika ngusapake, ngaktifake melee sing diisi sampeyan ngluncurake energi solar, sing ngrusak lan nyuwil target. Nalika udhara, udhara, ngaktifake melee sampeyan maneh mateni sampeyan menyang lemah lan nggawe gelombang energi solar sing akeh. Yen gelombang kasebut cocog karo target sing apik, iku ora ana. Aspek iki duwe 1 slot fragmen. (Titan)

Ngalahake mudhun: Nambah supers solar. Uga, nalika sumringah, pungkasane jotosan karo piso mbuwang bakal mbalekaken energi Melee. Aspek iki duwe 2 slot fragmen. (Pamburu)

Ganti Gunpowder: Ngalahake target kanthi kabisan, debuff solar, utawa senjata solar ngisi grenade solar, sing pemain bisa nembak udhara ing pertengahan. Aspek iki duwe 1 slot fragmen. (Pamburu)

Ing tandha sampeyan: Precision final bledosan menehi sampeyan lan sekutu saya nambah maneh kecepatan lan penanganan senjata – iki bisa tumpukan kaping telu. Ngaktifake Kemampuan Kelas Pamburu uga bakal maringi tumpukan maksimal. Aspek iki duwe 3 slot fragmen. (Pamburu)

Iku kabeh testiny 2 buil. Priksa pandhuan kanggo takdir 2 karakter, tasion paling apik 2, lan eksotik paling apik 2 sing paling apik kanggo njamin sampeyan ngoptimalake karakter sampeyan kanggo pengaruh maksimal.

Whitney Meers ing taun 2009, Whitney nyepetake karir hukum dheweke dadi wartawan game video, sing fokus ing nasibe lan nasibe 2, utamane, uga dolanan kayata Valheim lan Peradaban 6. Fitur Karya ing Newsweek, USA dina / kanggo menang, TheGamer, Huffpost, lan liya-liyane.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.