Sniper Warzone paling apik: Rifle Sniper paling apik ing Caldera | PCGamesn, paling apik Warzone 2 Sniper Rifle Kelas Lounding: Lampiran, Perks – Dexerto

Loining Kelas Sniper 2 Sniper BEST BEST: Lampiran, Perks, Perks

Contents

Luwih sithik tinimbang Ebr-14, nanging trickier digunakake ing kwartal sing cedhak. The Dragunov minangka sithik ing pertempuran pertengahan ing pertengahan, nanging umume mung ringkes tinimbang mitra-paru-paru tumindak.

Sniper Warzone paling apik: Rifle Sniper paling apik ing Caldera

Polina, prajurit wanita ing sisih kiwa, nembak senapan sniper menyang mungsuh langsung ing ngarepe dheweke

Nyoba golek Sniper paling apik ing Warzone? Ana akeh pilihan sing kudu dipilih ing Warzone Caldera, nanging ora ana sing marem minangka rifle sniper. Ana akeh faktor sing kudu dipikirake, kalebu lampiran sing sampeyan pilih kanggo nglengkapi penembak pencinta Warzone sing dipilih, kepiye yakin sampeyan ing ngukum wektu lelungan, lan apa katrampilan sing nyenengake.

Oh, lan yen sampeyan bener-bener golek penembak jitu 2 sing paling apik, kita entuk pandhuan sing beda kanggo. Sawise sampeyan milih penembak jitu favorit sampeyan ing salah sawijining game pc gratis paling apik, utawa sampeyan bisa nemokake beban sing paling apik kanggo nggunakake tetes loadout sing dicoba lan dites. Kita wis nganalisa saben bedhil kanggo menehi jawaban sing mesthi kanggo senjata sing paling apik minangka senapan sniper paling apik ing warzone.

Bedhil sniper paling apik kanggo nelpon saka perang tugas

Mangkene bedhil sniper paling apik kanggo nelpon tugas perang:

Gorenko Anti-Tank Goren

Rifle Sniper liyane saka Vanguard, gundhul Gorenko Anti-Tank sing digunakake minangka gegaman paling ala ing kategori iki sadurunge musim musim 4 reloaded nganyari. Gorenko wis nampa buff sing gedhe kanggo kacepetan transisi sing ditanduri. Iki ndadekake luwih gampang kanggo njupuk mungsuh saka jarak sing gedhe, sanajan sampeyan kudu nonton flianker.

Bedhil 3-line

Rifle 3-Line minangka salah sawijining bedhil sniper standar sing digawa saka telpon saka Vanguard. Kanggo luwih saka setengah taun, bedhil 3-line ora diabaikan amarga ora bisa saingan karo bedhil sneper paling apik ing game kasebut, nanging sing wis sacara drastis diganti sajrone rong musim kepungkur. Rifle 3-line duwe salah sawijining rasio matèni sing paling apik saka sniper ing dhaptar iki, dadi kudu milih kanggo pemain taktis. Yen sampeyan nggoleki pengalaman sniping sniping sing beda ing caldera, loadout bedhil 3-line sing paling apik.

ZRG 20mm

Rifle Sniper iki dibebasake menyang fanfare cilik nalika dikenalake ing WARZONE Mangsa 2 (2021), nanging wis ana sawetara njiwet menyang bedhil penjual meta kanggo nggawe senjata iki luwih narik kawigaten. Nampilake kecepatan pelanggaran paling dhuwur ing game kasebut, saliyane tutup peluru sing sithik, ZRG 20MM nampilake awake dhewe minangka pilihan sing jelas kanggo para pemain sing ora aman. Waca Pandhuan Kita kanggo FUXYOUT BEST ZRG kanggo ndeleng carane sampeyan kudu nggawe bedhil sniper iki.

Kar98K (perang modern)

Kar98K minangka pilihan paling apik kanggo para pemain agresif sing pengin nggunakake bedhil sniper subile, menehi kebebasan kanggo pindhah menyang paprangan. Kar98K utamane efektif ing tim frantik, pertengahan jalur, ing endi pusingan siji saka sniper yaiku bedane mungsuh sing tetep ana ing sikil utawa saya mudhun.

Rifle Sniper HDR kanthi panggilan perang tugas

HDR

Sniper Warzone liyane sing bisa mudhun karo headshot siji ing jarak apa wae, HDR apik banget kanggo snanigans dawa banget kanggo – kanthi lampiran sing tepat – sampeyan bisa duwe wektu lelungan sing meh ora ana wektu lelungan. Ing paling kahanan, manawa macem-macem kauntungan ora bakal nulungi sampeyan, nanging bisa nggawe HDR luwih ramah. Yen sampeyan nggoleki bedhil sniper agresif sing agresif, priksa persiyapan HDR Warzone HDR.

Peington 703

Kajaba ing Kar98K, bedhil sniper iki apik kanggo scoping kanthi cepet, ngidini para pemain kanthi tangan sing mantep kanggo rak headhot cepet nalika ndeleng sniper sing cepet. Peelington 701 minangka pilihan sing luwih kuat sawise headshot headshot sing gedhe, minangka kecepatan bulet lan jangkoan siji sing paling apik yaiku kabeh sniper sing agresif ing game kasebut. Priksa loadout Warzone PELINGTON 703 paling apik kanggo ndeleng lampiran sing kudu digunakake.

Dragonuv

Luwih sithik tinimbang Ebr-14, nanging trickier digunakake ing kwartal sing cedhak. The Dragunov minangka sithik ing pertempuran pertengahan ing pertengahan, nanging umume mung ringkes tinimbang mitra-paru-paru tumindak.

Swiss K31

Nggoleki macem-macem jinis sniper aksi sniper aksi? Swiss K31 minangka pilihan sing apik kanggo pemain Kar98k sing pengin bisa berjuang kanthi luwih adoh. Versi standar senjata iki dudu apa-apa kanggo nulis ing omah – Waca pandhuan Swiss Loadout paling apik kanggo ndeleng lampiran sing sampeyan butuhake.

Gangguan Sniper LW3 Tundra kanthi Telpon Kewajiban: Warzone

Lw3 tundra

Tundra lw3 duwe salah sawijining kecamatan peluru paling cepet ing rifle sniper ing dhaptar iki, entuk peringkat dhuwur. Kajaba iku, sawetara karusakan saya tambah saka 61 meter ing kabeh nganti 69, lan kacepetan sing katon kanthi cepet. Iki mesthine kanggo nggawa tundra bali menyang meta perang sawise mbuwang wektu sing suwe ing sidelines. Wenehi tundra lw3 paling apik kanggo loadout tampilan kanggo ndeleng lampiran sing kudu upgrade senjata iki.

Ax-50

Persiyapan Kelas AX50 paling apik dibangun minangka senapan sniper Hitscan, dadi pilihan sing mateni saka jarak sing dawa ing Caldera. Dibandhingake karo pilihan liyane ing dhaptar iki, AX-50 minangka salah sawijining bedhil sing luwih abot, mula sampeyan kudu ngopeni senjata sekunder sampeyan nalika mlaku ngubengi peta.

M82

Perang Dingin Liyane bedhil sing entuk manfaat saka Permaisaran Wangzone 3. Kanthi set lampiran sing tepat, paling apik Warzone M82 loadout minangka pilihan agresif sing agresif, menehi sampeyan akeh peluru agresif, menehi sampeyan akeh peluru kanggo nyuwek mungsuh saka sawetara.

SP-R 208

Rifle Sniper Sniper sing wis digatekake dening masyarakat Warzone sawise cepet nerfal bali ing 20 Oktober. Mula, kekuatan senjata Perang Dingin wis njaga bedhil iki saka louing nganti patch imbangan sing relatif. Spr kasebut minangka bedhil tumindak sing ora ana gandhengane – gaman kasebut cenderung luwih apik ing pertempuran cedhak, nanging pencegahan tali iki yen digunakake ing pertemuan agêng lan penanganan peluru kasebut bakal menehi pinggiran. Mung priksa manawa sampeyan mungsuh wis ana ing serangan maksimal yen sampeyan pengin headshots. Coba loadout SP-R 208 sing paling apik kanggo ndeleng sepira kuat senjata iki bisa.

SKS

SKS gampang paling apik saka bedhil semi-otomatis bedhil matur nuwun kanggo recoil sing bisa diatur lan lampiran sing luwih gedhe. Waca Pandhuan babagan Cara Nambahake Perang Modern Modern Sampeyan Cepet kanggo Mbukak kunci SKS lan Renetetti.

Rytec amr

Bisa uga luwih suwe kanggo bedhil sniper Warzone iki kanggo turu menyang meta, utamane saiki ora ana potensial sing nembak. Alesan utama kanggo penempatan sing kurang iki yaiku rytec ora bisa maneh mungsuh kanthi headshot siji. Iku murub kanthi cepet, dadi yen tujuane, mula sampeyan bisa ngrusak karusakan sing ora nyenengake. Priksa Pandhuan RYTEC AMR Warzone lengkap ing kene kanggo pilihan luwih akeh.

Lan ing kono sampeyan duwe, dhaptar undakan saka sniper paling apik ing warzone. Sampeyan pengin masang bedhil sniper kanthi senjata sekunder sing kuat, kayata PPSH-41, karbin Cooper, utawa paling apik 44 loadout. Yen sampeyan seneng nginep ing papan sing padha, kudu ngemas sawetara claymores utawa C4 kanggo mesthekake yen ora ana sing bisa gampang flank.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Loining Kelas Sniper 2 Sniper BEST BEST: Lampiran, Perks, Perks

WARZONE 2.0 logo ing WZ Sniper

Aktivitas

Aktivitas wis menehi kita musim konten liyane kanggo Warzone lan kanthi ton ngimbangi imbangan lan malah rifle sniper anyar. Owah-owahan iki wis nggoyok meta supaya kita bisa nggabungake dhaptar iki ing kelas lan loadout digunakake ing warzone 2 musim 5 Reloaded kanggo mbantu sampeyan metu.

Mangsa 5 ngenalake rifle sniper anyar, carrack .300. Bedhil sing cepet-cepet nyedhiyakake alternatif unik kanggo sinyal 50, nanging ora kuwat kanggo njupuk Meta Warzone. Pendhapa tanpa wates njupuk lan nambah kacepetan cornack Carrack, iklan menyang kacepetan hip, lan hip gerakan minangka bagean saka pertengahan musim pertengahan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Ing berita Sniper liyane, kiasan pakar Warzone njaluk tulung karo devs kanggo imperium fjx sing dibutuhake. Pandonga dheweke dijawab minangka imperium Fjx ndeleng iklan lan iklan nambah kacepetan kanthi cepet ing musim 5 reloaded.

Ora jelas kepiye pangowahan kasebut bakal ngalihake Meta Royale, nanging kanggo mbantu sampeyan ngerteni dhaptar sniper paling apik ing Warzone 2 musim 5, kanthi loading sing disaranake.

Artikel terus sawise ad

7. La-b 330

La-b 330 mw2

Adhedhasar R700, LA-B 330 wis gagal semen ing meta Warzone 2 Meta.

LA-B 330 Warzone 2 Loadzone

  • Laser: Corio laz-44 v3 (-0.27, +51.00)
  • Simpenan: Streamline Bryson (-0.90, +1.32)
  • Amunisi: .300 kecepatan dhuwur (+0.70, +9.00)
  • Bolt: Bolt st87 FSS
  • SIK: AIM 406 (+0.00, +0.14)

La-b 330 bisa uga sniper sing paling lemah ing warzone 2. Ora mung kekurangan nembak siji nanging sniper tumindak kasebut duwe tingkat geni sing alon banget lan umume nangani.

Artikel terus sawise ad

Kabeh faktor kasebut digabungake supaya sniper ngisor rata-rata. Cetha yen La-B seimbang karo Multiplayer ing pikiran lan dene kabeh apik lan apik tegese ana alesan nol nol sing kudu digunakake ing warzone.

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

6. SP-X 80

SP-X 80 LOADOUT paling gedhe ing perang modern 2

Interpretasi iki MSR ninggalake akeh sing dikarepake karo SP-X 80 dadi luwih cocog kanggo multipliker.

SP-X 80 Warzone 2 Loadzout

  • Muzzle: NILSOUND 90 (-1.40, -0.58)
  • Laser: Corio laz-44 v3 (-0.19, +19.45)
  • Simpenan: PVZ-890 Tac (-4.00, +1.55)
  • Amunisi: .300 kecepatan dhuwur (+0.70. +3.15)
  • Bolt: Bolt ST87

Bener, SP-X 80 tiba kanthi akeh masalah sing padha karo la-b 300. Sampeyan uga ora bisa ngamanake mateni siji-nembak lan duwe geni sing kurang angel kanggo ngasilake nembak tindakake.

Nanging, iku duwe pinggiran sing sithik ing kasunyatan manawa ngatasi luwih cepet. Cepet Cepet Cepet lan Wektu Sprint-Kanggo-Fire nggawe pilihan rada apik kanggo sniping agresif, sanajan isih angel menehi saran kanggo alternatif kasebut.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

5. Tukang kenderi xmr

TINDAKAN XMR WARZONE 2.0

Rasa kuwat nanging ing praktik, sing menang xmr ora bisa urip menyang pangarep-arep kita bakal duwe game video AW50.

Tenungan paling apik xmr warzone 2 loadout

  • Muzzle: Nilsound 90 Silencer (-1.40, +1.00)
  • Barrel: Mack 8 33.5 Super (+0.00, -0.10)
  • Laser: Laser akcu-shot 5mw (-0.34, +34.85)
  • Amunisi: .50 cal njeblug (+0.24, +3.15)
  • Majalah: 9 babak mag

Tukang anggur XMR minangka sniper pisanan ing dhaptar iki supaya bisa ngamanake pesawat siji-. Iki amarga entuk akses menyang .50 cal babak bledosan sing mudhun pemain ing headshot siji.

Senadyan iki, ora ana sniper paling apik ing warzone. Yen dibandhingake karo sniper liyane sing uga bisa mateni ing siji sing dijupuk, sing menang ora duwe keuntungan sing nyata. Ngalahake luwih alon nanging isih bisa dibalik kecepatan nalar minangka pilihan sing apik nanging Outclassed.

Artikel terus sawise ad

4. FJX Imperium

FJX Imperium Rifle Sniper Ngaso Ing Warzone 2

Intervensi bali minangka imperium fjx lan dadi bedhil sniper sing apik tenan sing ora mung diproduksi dening nostalgia.

Fjx imperium warzone 2 loadout

  • Muzzle: NILSOUND 90 (-1.40, +1.00)
  • Barrel: Fahrenheit 29 “(+0.00, -0.40)
  • Laser: Laser akcu-shot 5mw (-0.14, +21.07)
  • Amunisi: .408 njeblug (+0.70, +9.00)
  • Bolt: Blast FJx

Iki minangka sniper pisanan ing dhaptar sing bisa disaranake kanthi percaya diri. Imperium Fjx duwe akeh hype sing ngubengi rawuh sing menehi sejarah lan ana masalah sing ora bakal diluwari. Matur suwun, dudu kedadeyan lan dadi pilihan sniping sing bisa dipercaya ing njaba play rangking.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Nawakake keseimbangan sing apik kanggo nangani lan ngarahake stabilitas nalika isih bisa mudhun para pemain ing nembak siji. Sayange, wiwit babak eksplosif dipateni ing puteran rangking Iki mung kudu digunakake ing mode game kasual.

Artikel terus sawise ad

3. McPR-300

McPR-300

Saben game perang modern butuh barretet dhewe, lan McPR-300 ngirim ing.

Paling apik mcpr-300 warzone 2 loadout

  • Muzzle: NILSOUND 90 (-1.40, +1.00)
  • Barrel: 22 “OMX-456 (+0.00, -0.40)
  • Laser: Corio laz-44 v3 (-0.30, +14.42)
  • Amunisi: .300 mag bledosan (+0.70, +9.00)
  • Genggeman mburi: Cronen Cheetah Grip (-1.00, +0.26)

Kinerja McPr-300 padha karo Imperium Fjx. Nduwe tingkat geni lan kecepatan pelacur nanging iklan sing luwih apik lan wektu sprint-kanggo-geni. Bedane iki ora pati penting sanajan karo pilihan sing kuwat.

Apa sing tenan menehi McPR-300 pinggiran minangka sniper tumindak bolt paling apik ing Warzone 2 yaiku majzine sing luwih gedhe. Nalika tutup fjx ing ngisor mung 7 babak kanthi lampiran, McPR-300 minangka standar kanthi 10 babak.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

2. Carrack .300

CARRACK .300 SNIPER SNIPER SNIPER SNIPER ONASA ACTEMP ACTION WA2000 saka MW2 lan Warzone 2

Liyane Telpon Sniper tugas klasik liyane nggawe bali karo WA2000 muncul minangka carrack .300.

Carrack paling apik .300 warzone 2 loadout

  • Muzzle: Agen Bruen 90 (+0.81, +0.90)
  • Barrel: Heavy-Tac 300 (+0.50, -0.40)
  • Laser: VLK LZR 7M (0.00, -42.77)
  • Amunisi: .300 kecepatan dhuwur (-0.70, +9.00)
  • Rear Grip: TD GRIP (+0.58, +0.45)

Iki minangka tambahan paling anyar kanggo garis bedhil sniper lan wis kabukten dadi salah sawijining sing kuwat. Sawise ditambahake ing musim 5 carrack .300 yaiku sniper semi-otomatis semi-otomatis Warzone 2, nanging duwe keuntungan gedhe babagan sinyal 50.

Sanajan nampa buff ing musim 5 reloaded, sinyal 50 isih rifle sniper ing play rangking lan periode warzone jagad.

1. Sinyal 50

Sinyal 50 ing MW2 Gunsmith

Sanajan Lynx wis muncul ing game COD liyane, sinyal 50 minangka pisanan wis dadi meta.

Signal paling apik 50 Warzone 2 loadout

  • Muzzle: Nilsound 90 Silencer (-0.81, +0.39)
  • Laser: Corio laz-44 v3 (-0.30, +25.93)
  • Amunisi: .50 cal kecepatan dhuwur (+0.70, +9.00)
  • Majalah: 7 majalah bunder
  • Genggeman mburi: Sa Genggeman Kertu (-0.32, +0.45)

Nalika nembak mateni sniper bisa uga bisa nyukupi nggunakake kasunyatan yaiku Warzone 2 Sniping dikuasai semi-autos. Kanggo umume pemain, nembak loro kanthi kecepatan pelanggaran sing luwih konsisten tinimbang sing nembak kanthi kecepatan peluru sing kurang.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sinyal 50 wis netepake dhewe minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo ngisi peran iki. Malah luwih apik yen loadout iki ora dilarang ing play rangking supaya sampeyan bebas mbukak liwat dhaptar lagu sembrono lan kompetitif warzone.

Sing mbunderake dhaptar saka rifer sniper paling apik 2 rife lan loading. Priksa manawa kanggo mriksa maneh ing dhaptar iki ing mangsa ngarep amarga buffs lan nerf meh mesthi kanggo ngacak, lan nimbang mriksa sawetara telpon tugas liyane:

Loxing Kelas Rifle Best Warzone: Lampiran, Perksup, Perks

Gambar karo logo warzone lan tembung

Tanpa wates Ward

Ana akeh pilihan nalika rifles sniper ing warzone asli, nanging ana sing luwih apik tinimbang liyane. Kita muncul karo dhaptar Metal Sniper bedhil Meta Sniper ing Warzone Caldera.

Warzone isih tetep dadi salah sawijining ramalan perang paling gedhe nalika entuk bathi senjata, saben gaman duwe watak dhewe. Susah, nerf ing mangsa 3 nggawe mung sawetara bedhil sniper perang Royale sing isih bisa nembak mungsuh.

Artikel terus sawise ad

Kanggo mbantu sampeyan nemokake sniper paling apik ing Warzone, kita wis nutupi kabeh labilan lan lampiran sing maksimal sing nggedhekake efisiensi. Apa sampeyan pengin nambah lemak sampeyan utawa mung pengin ngaku maneh kills jangka panjang, mula sampeyan ora bisa salah karo pilihan kasebut.

Artikel terus sawise ad

Elingi, yen sampeyan siyap nyilem menyang warzone 2 lan pengin ngerti gaman ndhuwur sing kudu digunakake, priksa manawa kanggo mriksa dhaptar rifles sniper paling apik kanggo digunakake ing warzone 2.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Apa sniper paling apik ing warzone?
  • Sniper Paling apik ing Warzone
  • Senjata Dhukungan Snipone Snipe Paling apik

Apa sniper paling apik ing warzone?

Operator nggunakake bedhil ZRG 20mm Sniper ing COD WARZONE

Rifle Sniper paling apik ing warzone yaiku Gorenko Anti-Tank Goren. Saiki, penembak jitu iki duwe rasio KD paling dhuwur lan menang tingkat saka kabeh bedhil ing game kasebut lan gampang kanggo ndeleng sebabe.

Gorenko nawakake karusakan sing ora cocog ing jarak dawa lan nalika 3 bedhil 3 yaiku Contender, gorenko metu ing ndhuwur topeng mentah.

12. Tipe paling apik 99 loadout

Ketik 99 bedhil ing warzone

Jinis 99 ditambahake kanggo warzone minangka bagean integrasi Vanguard.

Lampiran

  • Muzzle: Mercury Silencer
  • Barrel: Sniper shiraishi 712mm
  • Optik: 1913 variabel 4-8x
  • Simpenan: Custom Sakura CVR
  • Undorrel: Pertandingan M1930
  • Majalah: 5.6 mags 8 babak
  • Amunisi: Round Fmj
  • Rear Grip: Grip kulit
  • Perk 1: Discard
  • Perk 2: Ambegan jero

Nalika jinis 99 bisa uga ora dadi senapan sniper sing paling populer ing Warzone, isih dadi bedhil sing nyenengake kanggo digunakake. Nyedhak karo Kar98 lan Swiss tinimbang sawetara pilihan liyane, jinis 99 yaiku sniper sing ora serbaguna kanthi kisaran lan kacepetan sing apik.

Artikel terus sawise ad

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan bosen karo pilihan sing luwih apik, priksa kelas 99 jinis iki. Nanging, yen sampeyan bisa nemokake (sing sampeyan bisa uga), banjur arep tukar sing ora apik – kaya sniper liyane ing dhaptar iki.

11. Loadout m82 paling apik

Pratinjau Senjata M82 Warzone

M82 wis bisa nuntut titik ing ndhuwur 10.

Lampiran

  • Muzzle: Stabiliser Infantry
  • Barrel: 22.6 “pertempuran tempur
  • Simpenan: Stok taktis
  • Majalah: Stanag 9 RND
  • Rear Grip: Bungkus lentur udhara

M82 minangka pilihan sing cocog ing warzone lan kita yakin kekuwatan ora ana sing bisa digayuh. Sampeyan bisa uga ora duwe mobilitas dibandhingake karo bedhil sniper sing luwih dhuwur ing dhaptar iki, nanging ora ujar M82 ora pantes digawa menyang paprangan.

Artikel terus sawise ad

10. Loadout ax-50 paling apik

Warzone AX-50 Loadout

Hits AX-50 pancen angel banget.

Lampiran

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: 32.0 “tong pabrik
  • Laser: Tac laser
  • Simpenan: Assassin Singuard
  • Rear Grip: Tape grip sing stippled

Penjual sing disenengi lan diuji sajrone pirang-pirang taun, Ax-50 minangka pilihan sing padhet nanging ora bakal dibandhingake karo opsi Meta liyane ing musim 5 reloaded. Nalika ora bisa mudhun wong ing peta kanthi gampang kaya HDR lan Gorenko, dadi pilihan sing luwih serbaguna tinimbang sing menehi mobilitas, lan mitra kerja.

Artikel terus sawise ad

Kelas Ax-50 iki njaga kecepatan lan akurasi sing cukup kanggo mbuktekake manawa lara saka sawetara, nalika isih seneng karo mobilitas. Sampeyan bisa cukup nyaman narik cepet sajrone bedhil sadurunge nyurung karo ar utawa smg.

Artikel terus sawise ad

Nggawe bedhil iki luwih mobile digunakake yaiku TAC Laser, Singuard Arms Assassin Simpenan, lan tape grap sing apik banget. Bedhil cukup serbaguna minangka swagg malah bisa dadi campur tangan saka perang modern 2.

Priksa manawa mriksa risak lengkap babagan loadout AX-50 paling apik ing warzone ing kene.

9. Loading Tundra Paling Apik

Perang kadhemen Lw3-tundra ireng

LW3 wis crept menyang dhaptar 10 paling ndhuwur.

Lampiran

  • Barrel: 29.1 “pertempuran tempur
  • Laser: Titik paneliten Ember
  • Optik: Custom Ultozoom
  • Undorrel: Genggeman patroli
  • Majalah: Loader kacepetan vandal

Sanajan nampa set braffs bertahan ing tembelan musim 5, Tundra LW3 isih lungguh ing njaba Meta Top 5. Nanging, isih dadi pilihan sing kuat ing tangan para pemain sing pas, lan kanthi nambah sawetara karusakan, ana ing kahanan sing luwih apik tinimbang sadurunge.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Loadlow Loadout ing ndhuwur nduweni potensial sing apik lan sanajan ora dadi senapan sniper sing paling populer ing warzone, mesthi ngemas pukulan.

8. Loadout Swiss K31 Paling Swiss

Persiyapan Swiss K31

Priksa manawa sampeyan masangake Swiss K31 kanthi meta ar kanggo nutupi kabeh skenario.

Lampiran

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 24.9 “pertempuran tempur
  • Laser: Swat 5mw laser
  • Undorrel: Bruiser genggeman
  • Rear Grip: Genggeman ula

Korban musim gagak 3 nerf, Swiss ora dadi jaminan siji-nembak mudhun menyang sirah maneh, menehi sawetara panggunaan.

Sanajan ora ana maneh dominan kaya saiki, Swiss isih cepet, duwe skop lan retop gawan sing resik, lan pasrah Downs cukup efisien. Kaya Karo98k, Swiss kabeh babagan iklan cepet, nembak cepet, lan tliti.

Artikel terus sawise ad

Kanggo risak lengkap, rinci babagan Loadout Swiss K31 paling apik ing Warzone, priksa Pandhuan Kelas Darmabakti.

Artikel terus sawise ad

7. PETINGTON 703 LOADOUT

Pelington wz

PELINGTON minangka sniper gedhe kanggo pemain Warzone agresif.

Lampiran

PETON 703 minangka senapan sniper sing apik kanggo pemain Warzone agresif sing luwih seneng nembak cepet. Dene gaman kasebut mesthi ora bisa ngrusak amarga gunuhan garang gulu utawa 3 baris, mula sampeyan luwih akeh mobilitas lan kacepetan iklan suda.

Kajaba iku, kanthi raven ngrusak karusakan ing Pelling Peas 5 Reloaded, pancen apik banget nalika dipasangake karo meta smg utawa ar.

Artikel terus sawise ad

Perlu dicathet yen ngalahake mungsuh karo PELINGTON, sampeyan kudu headhot tanah. Dadi, yen sampeyan duwe target sing cetha lan luwih seneng PlayStyyle sing kurang ing pamison, nimbang njupuk PETON lan nyoba loading iki.

Artikel terus sawise ad

6. Loadler HDR paling apik

Urut game modern modern

HDR dikenalake ing perang modern 2019.

Lampiran

Ing ngisor iki saka Nerfs Senjata Sniper Warzone ing musim 3, HDR maneh dadi pilihan sing sregep kanthi tegal.

Yen sampeyan wis nate mudhun saka atusan yard sing ora ana ing ngendi wae, mula iku uga HDR. Nalika bedhil iki abot lan alon-alon, loro-lorone bisa diabaikan, utamane diwenehi potensial sing luar biasa.

Artikel terus sawise ad

Iki minangka Loadout HDR sing paling apik kanggo wong sing pengin njaluk kukul sing dawa. Iku ora babagan obah, mudhun mungsuh, lan cepet-cepet nganggo kauntungan nomer. Iku babagan lungguh maneh, njupuk mungsuh saka kadohan, lan nyoba njaluk headshots peta.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Artikel terus sawise ad

Priksa manawa mriksa risak lengkap saka HDR Loadout HDR paling apik ing warzone ing kene.

5. Loadout Kar98k paling apik (perang modern)

Loadout Warzone Kar98K paling apik

Gugur saka sih-rahmat, manawa, nanging yen digunakake kanthi bener, isih bisa ningkatake kamulyan sing kepungkur.

Lampiran

  • Muzzle: Suppressor monolitikik
  • Barrel: Singaard Custom 27.6 “
  • Optik: Skop Sniper
  • Laser: Tac laser
  • Perk: Sikat Sikat FTAC

Kanggo apa sing ketinggalan kalanggengan, bedhil iki dianggep minangka sniper paling apik ing warzone kanthi akeh pro lan konten konten. Ora suwe, nanging Kar98K ora dadi raja warzone.

Artikel terus sawise ad

Iklan lan mobilitas sing paling cepet ing bedhil tegese isih dadi bedhil sing apik kanggo digunakake, sanajan kemampuan nembak siji-sijine.

Siji-sijine tandha babagan Kar98 loadout iki minangka panggunaan tangan sing paling apik, sing apik kanggo nambah kecepatan lan bedhil kanthi cepet yen sampeyan wis ngrebut nembak. Yen ngono, sampeyan bisa nimbang presisi utawa sisan olahraga FTAC.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Priksa manawa mriksa risak lengkap saka Loadout Kar98K paling apik ing warzone ing kene.

4. Loadout Kar98k paling apik (Vanguard)

LAYAR PAKSA COD VANGUARD KAR98K

Vanguard’s Kar98k minangka pilihan sing wis mati yaiku Musim 5 Reloaded.

Lampiran

Kanthi adam sing edan lan mateni siji nganti 100 meter, Vanguard Kar98K cocog kanggo pemain warzone agresif.

Nalika sampeyan kudu dadi sharpshooter kanthi tujuan sing padhet kanggo nggawe bedhil iki, mula ana ing tangan pemain sing bisa ngilangi mungsuh.

Artikel terus sawise ad

Sanajan bedhil ora bakal ngilangi mungsuh ing jarak tunggal saka jarak sing dawa, mula kanggo cekak iki kanthi iklan sing nyolong lan mobilitas.

Artikel terus sawise ad

3. Loadout zrg 20mm paling apik

Tembakan Perang Dingin ZRG 20mm ing COD

Saiki iki wektu zrg 20mm.

Lampiran

  • Muzzle: Dibungkus suppressor
  • Barrel: 43.9 “pertempuran tempur
  • Laser: Swat 5mw laser
  • Simpenan: 5 rd
  • Rear Grip: Genggeman ula

Njupuk titik katelu ora ana liyane kajaba bedhil sniper zrg 20mm saka perang kadhemen ops ops.

Maneh, owah-owahan sing signifikan ing meta game wis ngidini sawetara bedhil sing ora ana. Ora ana sing luwih saka ZRG 20mm, sing paling sukses nalika luwih dhisik metu, nanging kanthi cepet dadi favorit.

Artikel terus sawise ad

Nalika ora bisa cukup bedhil 3-line lan gorenko, kecepatan sing apik banget lan kecepatan peluru sing apik nggawe luwih gampang digunakake. Malah nelpon Icemanisaac Acemanisaac Duty wis ngluncurake salah sawijining larut sniper paling apik kanggo nyoba kanggo bedhil zrg 20mm sniper sing ora bisa diblokirake.

Artikel terus sawise ad

2. Loadout rifle bedhil 3-line paling apik

COD Vanguard 3-line bedhil

Rifle 3-line wis nampa akeh pujian sing apik.

Lampiran

  • Muzzle: Mercury Silencer
  • Barrel: Kovalevskaya 820mm r1mn
  • Optik: 1913 variabel 4-8x
  • Simpenan: Zac Custom Mz
  • Undorrel: Mark VI Skeletal
  • Majalah: .30-06 20 Babak Mags
  • Amunisi: Lengled
  • Rear Grip: Grip kulit
  • Perk 1: Fokus meneng
  • Perk 2: Ing tangan

Rifle baris 3 ora digatekake kanthi suwe amarga akeh pemain perang nanging nyepetake buffs ing musim 5 pungkasane nggawa bedhil menyang lipatan kasebut.

Artikel terus sawise ad

Wiwit saiki bedhil wis dadi pemilih dominan ing Caldera sing ngrebut jumlah kerusakan. Mangkene sebabe iki minangka salah sawijining larut sniper Warzone sing paling apik ing njaba.

Ora mung, saiki dadi bedhil sing paling populer ing game lan pemain ndeleng akeh sukses karo gaman, mula aja ragu-ragu kanggo nggawe sniper sing kuat iki.

Artikel terus sawise ad

Kanggo mesthekake yen paling apik bisa, kita duwe pandhuan lengkap kanggo loadout bedhil 3-line sing paling apik ing kene.

Artikel terus sawise ad

1. Gorenko Anti-Tank Goren

Miring Dark saka Gorenko Sniper Rifle ing COD Warzone Loadout Sniper Paling Lengkap Warzone

Gorenko minangka rifle sniper Vanguard.

Lampiran

  • Muzzle: Mercury Silencer
  • Barrel: 420mm Empress
  • Optik: 1913 variabel 4-8x
  • Simpenan: Saham sing dikuatake
  • Undorrel: Lampu senter gf-59
  • Majalah: 13mm am 10 babak mags
  • Amunisi: Round Fmj
  • Rear Grip: Grip kulit
  • Perk: Fokus
  • Perk 2: Ing tangan

Gorenko bledosan menyang meta 5, netepake dhewe minangka salah sawijining bedhil sniper paling apik lan loadout sawise nerf siji-nembak ing Kar98K lan Swiss. Saiki, bedhil mrentah minangka sniper ndhuwur ing Warzone Thanks kanggo loncatane ing jangka dawa sing nggawe sampurna kanggo milih mungsuh.

Nalika iku kena karo kecepatan peluru Nerf ing musim 5 reloaded, iki ora cukup kanggo ngalahake papan ndhuwur. Tetep pilihan sniper sing ngrusak ing tangan pemain sing pas lan menehi akeh karusakan ing jarak dawa.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Senjata Dhukungan Snipone Snipe Paling apik

Sawise sampeyan wis mutusake paling apik ing Snipe Loadout Warzone kanggo PlayStyty individu, mula penting sampeyan milih senjata sekunder utawa dhukungan.

Ningali minangka senapan sniper cocog ing jarak dawa, taruhan paling apik sampeyan bakal golek senjata sing apik ing pertimbangan sing cedhak lan medium-range, santai karo sing paling apik. Kita wis ndhaptar telung labilan senjata kapisah sing sampurna nalika dipasangake karo labilan sniper ing ndhuwur.

Artikel terus sawise ad

1. LOADZONE WARZILE paling apik

Armaguerra ar ing COD Warzone Loadout Snipe Sniper paling apik

Armaguerra mati ing kwartal cedhak.

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Botti 315mm CII
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: IMERITO SA FOLDING
  • Undorrel: Mark VI Skeletal
  • Majalah: 9mm 60 putaran mags
  • Jenis ammo: Lengled
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Perk: Hardscope
  • Perk2: Ing tangan

2. Xm4 loadout paling apik

XM4 Warzone Loadlout

XM4 bisa ngilangi mungsuh sing cedhak karo keterlibatan ing pertengahan.

  • Muzzle: Penyebaran Agensi
  • Barrel: 13.5 “Pasukan tugas
  • Optik: Axial Arms 3x
  • Amunisi: Stanag 60 Putaran
  • Undorrel: Genggeman Agent Field

3. Loadout MP40 paling apik

Layar pratinjau MP40 Warzone

Mp40 saiki sing paling apik ing Warzone.

  • Muzzle: Recoil booster
  • Barrel: Krausnick 317mm 04b
  • Optik: Reflektor slate
  • Simpenan: Krausnick lempitan 33m
  • Undorrel: M1941 Stop Tangan
  • Majalah: 7.62 gorenko 45 babak mags
  • Jenis ammo: Titik kothong
  • Rear Grip: Genggeman Polimer
  • Keahlian: Mantep
  • Kit: Cepet

Dene akeh dhukungan senjata ing warzon ing warzone, yen sampeyan wis berjuang kanggo nemokake sing cocog, telu iki kudu mbuktekake sukses ing br.

Artikel terus sawise ad

Nggolek luwih akeh beban lan tips sing paling apik? Priksa dhaptar pandhuan ing ngisor iki:

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan ngeklik link produk ing kaca iki, kita bisa entuk komisi afiliasi cilik.