Snap Marvel sing ngungkapake pisanan sing diterangno | PCGamesn, Marvel Snap: Kepiye Ngerti Kartu endi sing dicethakake dhisik – Gameranx

Marvel Snap: Kepiye carane ngerti kertu endi sing dicethakake dhisik

Cara game bisa ditindakake kanthi intine liwat sapa wae sing menang. Yen sampeyan duwe rong lokasi kanggo mungsuh sampeyan, sampeyan bakal duwe inisiatif lan kosok balene. Nanging, yen ana dasi – sampeyan lan mungsuh sampeyan duwe lokasi siji lan lokasi katelu sanajan, mula inisiatif bakal adhedhasar pamuter kanthi kekuwatan sing paling dhuwur. Yen sampeyan ngantem mungsuh 10-2 ing lokasi kiwa, sampeyan kalah 6-10 ing tengah, lan sisih tengen 0-0, sampeyan bakal duwe inisiatif nalika sampeyan duwe 12 kekuwatan kanggo dheweke 12.

Marvel sworo seru sing nyatakake pisanan sing diterangno

Snap Marvel sing ngandhani dhisik: Art Promosi kanggo musim ganas sing nuduhake Storm lan Ka-Zar ing klambi alas Jungle

The Snap Marvel sing mbukak dhisik mekanik ora diterangno kanthi apik ing game apa wae. Minangka komponen penting ing game kasebut, utamane nalika kertu kayata kosmo sing nangani mungsuh sampeyan ing efek mbukak. Sawetara pemain wis pirang-pirang wulan tanpa sadhar ing kana sejatine cara kanggo ngerteni luwih dhisik tinimbang prioritas sing diwenehake kanthi acak.

Pamuter sing nyatakake luwih dhisik dikenal kanthi inisiatif ing game kertu iki, nanging kepiye game kasebut mutusake inisiatif kasebut? Nalika sampeyan miwiti nggunakake Gelang Snap paling apik lan miwiti pendakian sampeyan menyang rangking tanpa wates, pangerten sing nyatakake luwih penting, lan yen sampeyan wis nyumerepi, pancen gampang banget. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan nggarap sing nyambut gawe dhisik ing sworo seru.

Sing ngungkapake dhisik ing sworo seru Marvel

Sepisanan, yen sampeyan pengin ndeleng sapa sing bakal ngumumake dhisik ing giliran sabanjure – pamuter kanthi inisiatif – katon kanggo ndeleng rong jeneng pamuter. Iki nuduhake pamuter saiki kanthi inisiatif. Ing wiwitan game kanggo giliran pisanan, inisiatif diutus kanthi acak.

Cara game bisa ditindakake kanthi intine liwat sapa wae sing menang. Yen sampeyan duwe rong lokasi kanggo mungsuh sampeyan, sampeyan bakal duwe inisiatif lan kosok balene. Nanging, yen ana dasi – sampeyan lan mungsuh sampeyan duwe lokasi siji lan lokasi katelu sanajan, mula inisiatif bakal adhedhasar pamuter kanthi kekuwatan sing paling dhuwur. Yen sampeyan ngantem mungsuh 10-2 ing lokasi kiwa, sampeyan kalah 6-10 ing tengah, lan sisih tengen 0-0, sampeyan bakal duwe inisiatif nalika sampeyan duwe 12 kekuwatan kanggo dheweke 12.

Sing cukup akeh sing ana! Ora nerangake ing endi wae ing endi wae ing game PC gratis, lan butuh wektu sing suwe kanggo muter sampeyan, nanging saiki sampeyan ngerti kepiye kerjane, sampeyan bisa njupuk paling apik kanggo rangking rangking. Cukup waspada kanggo kosmo utawa enchantress pesky kanggo ngrusak nyenengake sampeyan.

Ford James Ford’s Coverage On PCGamesn kalebu Starfield, Marvel Snap, lan apa wae sing kudu dilalekake, lan uga dadi pegawe babagan F1, dheweke dadi ahli game tangki.

Marvel Snap: Kepiye carane ngerti kertu endi sing dicethakake dhisik

Ngerti yen kertu sampeyan bakal dicethakake sadurunge utawa sawise mungsuh penting kanggo nguwasani Marvel Snap.

Dene banding saka Marvel Snap Mesthine sepira gampang katon ing permukaan, ana akeh nuansa sing ora kudu dingerteni. Nanging, ngerti kerumitan saka Sworo seruMekanika S sampeyan bakal menehi tangan ndhuwur ing pertempuran kertu game. Salah sawijining rincian sing paling penting ing Marvel Snap Apa carane game kasebut nuduhake sing luwih dhisik ing giliran. Kanthi tembung liyane, ana cara ngerti apa kertu utawa mungsuh sampeyan bakal dicethakake dhisik. Sanajan misale jek dipilih kanthi acak, ora, game kasebut ora mung nggawe sistem kanggo sampeyan. Mangkene carane ngerti kertu endi sing bakal dicethakake dhisik ing pertandhingan Marvel Snap. More Marvel Snap Pandhuan:

Cara Ngerteni Kertu endi sing dicethakake dhisik ing Snap Marvel

Nalika nerangake Marvel Snap lan kabisan kertu sampeyan bisa ngaktifake, ngerti sisih endi sing bakal dibukak luwih dhisik yaiku luwih akeh paramount kanggo mbangun strategi sing menang. Ana, matur nuwun, cara sing gampang kanggo negesake manawa pamuter duwe inisiatif – istilah game tabletop kanggo nemtokake tatanan pamuter. Yen lagi main game, sampeyan bisa ndeleng ikon pamuter ing sudhut tangan kiwa lan tengen. Jeneng pamuter lan lambang cemlorot wis mencorong pamuter sing duwe inisiatif. Kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing ngisor iki, ing wiwitan game siji pemain bakal disorot. Saka ing kono, inisiatif bakal ngganti saben giliran lan iki Apa bagean sing game ora ngandhani. Sapa sing menang luwih akeh lokasi (utawa ing kasus dasi sing duwe kekuwatan luwih sakabehe) diwenehake kekuwatan kanggo ngumumake kertu dhisik ing giliran sabanjure. Kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing ngisor iki, nalika mungsuh menang salah sawijining lokasi lan aku ora menang, cemlorot wis pindhah menyang jeneng pamuter lan lambang karakter. Yen ana dasi, pilihan sing luwih dhisik bakal acak. Saiki sampeyan bisa nemtokake kertu sisih endi sing bakal dicethakake dhisik sampeyan bakal dadi Marvel Snap ahli ing wektu ora ana wektu.

Nuduhake Artikel iki: