Skins Edition Resident 4 Skins Edition Deluxe kanthi lengkap, kalebu Emo Ashley, Resultement Evil 4 kostum lan bonus remaja | Pcgamesn

Resident Evil 4 Kostum Edisi Remake Deluxe lan Bonus

Kajaba iku, sampeyan uga bakal entuk sawetara item yen sampeyan pre-order game kasebut, kanthi rong set ganjaran gumantung versi apa sing sampeyan lakoni.

Seri Resident Evil mesthi ngrangkul sisih SILIER (ora luwih kanggo bukti tinimbang controller Chainaw), lan sawetara rasukan sing ditunjuk kanggo Resident Evil 4 Ashley Cocog.

Thanks kanggo kaca prestasi situs web sing residen (liwat Resor Central Central), pungkasane ngerti apa loro kostum sing didhelikake yaiku kanggo versi digital Delualuxe game.

Kostum “Kasual” duwe putri presiden ngrangkul dheweke emo, kanthi sorot pink lan klambi banget. Kostum “romantis”, ing sisih liya, cocog karo klambi sing dicethakaké Leon. Coba goleki kostum kanggo sampeyan ing ngisor iki.

Roster Resident Evil 4 Extras Edition Extras wis dicethakake ing situs web resmi re.

Apa sampeyan mikir saka kulit Ashley?#Rebhfun # residentevil4remake pic.Twitter.com / rdrtxhlry

– Will | Residen Central ?️ (@Resievilcentral) 15 Maret 2023

Kostum kasebut minangka bagean saka edition Deluxe Digital 4 Digital Digital, sing uga kalebu papat kulit kanggo Leon, minangka pasangan senjata sing ora ana, pilihan kanggo ngganti swara anyar kanggo pendekatan anyar kanggo Leon.

Kita mung luwih saka seminggu adoh saka peluncuran remake sing diantisipasi. Yen sampeyan ora sabar ngenteni tangan, Capcom bubar ngrusak penduduk 4 demo sing ngidini para pemain nyoba awal game. Demo kasebut malah ngemot kode ngapusi kanggo mbukak mode Kesulitan Chainaw Mad Chainaw.

. Dheweke duwe pengalaman sajrone enem taun ing industri game kanthi nganggo tandha ing IGN, Nintendo Wire, majalah pamuter ngalih, lan lifewire. Temokake wong ing Twitter @Loganjplant.

Resident Evil 4 Kostum Edisi Remake Deluxe lan Bonus

Iki persis sing bakal sampeyan entuk bagean saka Resident Evil 4 Edition Remake Deluxe, kalebu kostum, gaman, lan peta bandha.

Kemungkinan sampeyan wis nate preordered The Resident Evil 4 Edisi Remake Deluxe . Nanging, yen sampeyan isih ing pager, bakal mbantu ngerti persis apa sing sampeyan entuk karo edition Deluxe. Penting kanggo dicathet yen barang-barang kasebut ora kasedhiya saka wiwitan game, supaya sampeyan bisa uga kudu main game paling ora sapisan kanggo ngakses barang kasebut. Kita ngerti sebabe iki bisa uga kedadeyan, saengga ora bakal ngrusak ing saindenging desa Spanyol desa amarga Leon katon kaya-kaya wawancara karo vampir.

Kanthi macem-macem jinis barang sing diterusake ing Resident Evil 4 Edition Remake Deluxe, sampeyan bisa uga mikir kepiye penduduk dawa 4, supaya sampeyan bisa nggunakake nalika main game medeni Kanggo wektu ampenth. Dene kostum lan saringan wis njelajah mandhiri, golek senjata api sing apik kanggo nambah arsenal sing luwih gedhe yaiku masalah liyane, lan apa sing nganggo pesona lan bonus preorder? Kita bakal ngatasi kabeh barang ing ngisor iki.

Resident Evil 4 Contents Deluxe Edition

Mangkene kabeh sing nyebabake piala 4 Remake Deluxe Edisi ngemot kanggo game kasebut:

  • – Ashley lagi olahraga tampilan punk, nalika Leon duwe jaket pengebom lan slacks combo.
  • Kostum ‘romantis’ kanggo Leon lan Ashley .
  • Kostum Leon Pahlawan & Filter – Saliyane kostum Leon, sing katon kaya klambi pahlawan Castlevania bakal nyandhang, ana filter tambahan sing bisa ditrapake kanggo game sing menehi tampilan granular.
  • Kostum Leon & Filter Villain ‘ – Saliyane Leon Saiki Nggolek V saka Sétan Muga nangis V, ana filter tambahan sing menehi game sing luwih peteng lan abang.
  • Senjata Deluxe: Sentinel sangang – Iki minangka gaman jinis pistol eksklusif kanggo DLC.
  • – Iki minangka senjata jinis bedhil eksklusif kanggo DLC.
  • Peta bandha: Ekspansi .
  • Aksesoris Leon: ‘Sunglasses (Sporty)’ – Sunglasses tambahan kanggo Leon.
    Ver asli. Swap Swap – Ngalih menyang musik asli tinimbang ngrungokake versi Memalat.

Nalika kita ora ngerti manawa rasukan, aksesoris, swap soundtrack, utawa pilihan saringan ing game, pemulungan game sadurunge duwe ekstra sing diselehake ing toko konten ekstra. . Peta Treasure Bantuan Pitulung sampeyan dadi barang sing larang regane, saengga bisa uga menehi akses menyang bandha sing luwih akeh kanggo adol menyang pedagang utawa bisa uga senjata anyar.

Resident Evil 4 Edisi Remake Deluxe - loro bonus pre-order kanggo edisi standar lan Deluxe

Kajaba iku, sampeyan uga bakal entuk sawetara item yen sampeyan pre-order game kasebut, kanthi rong set ganjaran gumantung versi apa sing sampeyan lakoni.

  • Edisi standar: Case Attatis: Emas lan Pesona: genggem ammo.
  • : Attone Case: Emas, Lampur Case: Klasik, Pesona: Herb ijo lan Pesona: genggeman ammo.

. Saben patang barang kasebut duwe perke sing unik yen Leon nemu yen dilengkapi, sanajan kita ora ngerti, sanajan kita ora ngerti manawa nindakake apa sing ditindakake, aman kanggo nganggep apa-apa sing ana gandhengane karo herba ijo lan masing-masing.

Lan iku minangka Resident Evil 4 Bonus Edition Deluxe Deluxe. Kostum minangka bagean gedhe saka seri Resident Evil, lan sampeyan bisa nemokake luwih akeh kanggo demo chainaw kanthi ndeleng pilihan kanggo Picks kanggo Resident Evil 4 Remake Mods. Yen desa-desa peteng lan warga parasit ditunggang dudu cangkir sampeyan, kita duwe pilihan sing ora pati cilaka ing dhaptar game PC paling apik kanggo sampeyan milih.

Dave Irwin Dave minangka sebagian sing peteng utawa pamburu monster mundhak, lan yen ora main game kaya Street Fighter 6, sampeyan bakal nemokake mungsuh ing Diablo 4, ing Starfield lan The Starfield World World of Baldur’s Gate 3.

. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Klambi ‘Khusus Khusus Ashley Ing Residen Evild 4 Edisi Deluxe Delux minangka medeni paling gedhe ing game

Resident Evil 4

Resident jahat 4 Kostum bonus remaja kanggo Ashley Graham wis diumumake, lan ora ana sing angel banget.

. Situs web Residen Jual Pejabat 4, situs web Remere situs web saiki wis dianyari kanggo nuduhake kostum bonus kanggo Ashley, kalebu set ‘romantis’, sing bisa dideleng ing ngisor iki.

Yen kostum iki cukup kanggo njaluk balap atimu, mula ya, bisa uga bisa dianggep “romantis..

. Iki ketoke klambi ‘sembrono’ kanggo Leon lan Ashley, lan yen iki sing dianggep minangka “santai” kanggo ndeleng apa “flashy” sing dianggep kanggo putri presiden Amerika Serikat.

Oh, sampeyan kudu ngilangi $ 70 / £ 65 kanggo nyekel kostum iki, kanthi cara. Klambi kasual lan romantis mung kasedhiya karo Edisi Resident Resident Evil 4 Ragak, yaiku rega sing tajam sing apik banget kanggo papat sing ana ing antarane manungsa.

Iku ora mung kostum sing ana ing edisi sing larang, sanajan. . Saiki kita mikir babagan iki, mbandingake kaya klambi stellar kanggo pahlawan sing ngurutake.

.

Nalika sampeyan ngenteni game kanggo diluncurake, teka lan maca lengkap Resident Evil 4 Review Remake.

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Hirun Cryer

Hirun Cryun minangka reporter freelance lan panulis karo Gamerradar + adhedhasar u.K. . Ing langgeng dheweke freelance karo toko liyane ing industri, praktik Jepang, lan seneng manga kontemporer lan anime.

Dogma Dragon 2 Nganyarke Pengembangan Nyapu Asli

54 jam ing, gapura Baldur 3 ngirimake loro panggedhe RPG favoritku kanthi ngeculake Paladin Rizz dheweke kanthi keras