Sing ps1 hagrid? PS1 Hagrid Meme Nerangake – Game Prima, Hagrid | Callmekevin wiki | Fandom

Hagrid PS1

“Aku Kangen / Kevin aku mikir babagan saben dina”

Sing ps1 hagrid? – PS1 Hagrid Meme diterangno

Harry Potter lan watu Sorcerer dibebasake ing Playstation bali ing taun 2001. Kaya ngono karo pirang-pirang memem, iki urip akeh, pirang-pirang taun mengko – sajrone dekade, nyatane. “Haggord: Sampeyan Dun Itry Furrer” Meme – aka PS1 Hagrid – Asale Back 2012. Liyane ing ngisor iki.

Napa PS1 Hagrid katon lucu banget?

Grafis maneh ing wiwitan taun 2000, ing wektu kasebut, revolusioner cukup (Mikir setengah urip umpamane) nanging isih ora cetha lan cetha dibandhingake karo standar industri saiki. Ndelok Tweet @Alhaomegasin sing digawe kanggo njaluk sekutu apa sing diomongake lan kepiye kualitas grafis wis dirembug:

Pancen, dheweke katon kaya blobfish ing pigura iki (lan umume wektu nalika ketemu karo dheweke). Untunge, teknologi iki mung minangka watu langkah menyang mesin grafis sing luwih serius lan kedadeyan kaya iki ora wiwit wiwit wiwit wiwit wiwit jaman wiwitane tuwuh ing wiwitan taun 2000an.

Ana generator Meme kanggo Haggord ing kene. Kita uga nemokake meme sing beda-beda nalika sampeyan lagi ing wektu sing angel:

Pungkasan, kita wis nyoba kanggo nggawe meme dhewe karo Hagrid kanggo para pamaca, nanging kita rampung ing blok kreatif (koyo nggegirisi nalika sampeyan ora ngerti manawa Cantik Inggih:

Babagan penulis

Nikola l

Penulis Staff ing Prima Game wiwit Mei 2022. Game wiwit bisa nahan 500 Joystick Amiga kanthi dhewe, bali ing awal 90an (nalika game apik, elinga?). Dheweke wis ngliwati ewu macem-macem video, papan, lan game kertu lan misale jek dheweke kepengin nggawe puluhan ewu rauh ™. . .

Hagrid

PS1 Haggrid

Rubus seksi hagrid utawa bapak gedhe (Yep iki meriam) minangka karakter utama ing Harry Potter waralaba lan mesthi topik video Kevin sing paling katon ing seri PS1. Sainetik video dheweke Kevin nuduhake obsesi agama sing kuwat kanthi hogrid lan malah negesake dheweke dadi wong sing paling apik sing urip lan uga Hagrid yaiku Mesias

Asal []

Ora ana sing ngerti sejatine pinten PS1 Hagrid wis ana, sawetara wong sing ujar manawa dheweke wis wiwit wiwitan, nanging ora ana sing ngerti, ora ana hargaid . Nanging iki ora masalah kanggo dheweke amarga dheweke seksi.

Hagrid tampil ing stream unbox Kevin. Bebarengan karo Brendan Fraser lan Tiny Jacksepticeye, Hagrid minangka potongan karton sing dilebokake ing latar mburi. Ora kaya Hagrid asli, sing 8ft 6in (2.Dhuwur 59 meter), siji iki luwih cendhek tinimbang Kevin.

Harry Potter lan Stone Philosopher.

PS1 Simulator Dating Huhrid

Kuotasi []

“Aku jinis ur ibu, harry lollolololo”

“Aku Kangen / Kevin aku mikir babagan saben dina”

“Norbert / Kevin bakal omah-omah karo aku”

“Jancok sampeyan Norbert / Kevin aku ora pengin omah-omah karo kowe”

‘Sampeyan A F # Cking Wisaya Harry’

‘Aku njaluk meteng ibumu, Harry’

‘Harry, Bisa Dadi Kucing Kucing UWU?’