Sing ballistic ing legenda apex? Musim 17 Kabisan Katrangan & Luwih – Charlie Intel, sing ballistic ing legenda Apex? Kabisan Ballistic, Tanggal Tanggal, Lore – Dexerto

Sing ballistic ing legenda apex? Kabisan Ballistic, Tanggal Tanggal, Lore

Jester minangka legenda sing bisa nggawe awake dhewe lan kanca-kancane, uga nyetel trap kanggo mungsuh sing ora dipercaya kanggo mlaku-mlaku.

Sing ballistic ing legenda apex? Musim 17 Kabisan Katrangan & Liyane

Apex legenda musim 17 legenda ballitic nuding pistol cerdas

Hiburan Resor

Legenda Apex wis ngenalake para pemain menyang karakter anyar ing musim 17 sing dikenal minangka ballistic, saengga kita ngilangi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan legenda anyar, kalebu kabisan.

Pemain legenda Apex ora luput ing nganyari musim 16, amarga sevs mutusake nggawa macem-macem pangowahan kayata legenda kelas Remaster lan Nemesis anyar.

Biasane, legenda anyar katon saben musim, saengga wis rada aneh ora duwe wong anyar ing musim 16. Sevs wis nggawa jadwal rutin kanggo musim 17, minangka ballistic wis teka minangka legenda anyar kanggo musim kasebut, sawise ora sengaja dicethakake dening devs.

Artikel terus sawise ad

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan legenda Apex Musim 17, ballistic, kalebu kutipan lengkap lan kemampuan resmi.

Sing ballistic ing legenda apex?

Ballistic minangka legenda anyar kanggo nganyari APEX Legenda Musim 17, sing ndharat tanggal 9 Mei 2023.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Crita “Encore” saka Video Metu kasedhiya pemain sing cocog karo karakter, nuduhake jeneng ballistic, asli Agustus Agustus.

Putrane bisa njaluk papan ing game apex, nanging kanggo nglindhungi, Agustus Brinkman, saiki wong lanang 63 taun, mutusake metu saka ndhelik lan gabung.

Artikel terus sawise ad

ApEx legendis kemampuan balistik

Ngenalake ballistic, pesaing pokok game thunderdome asli sing metu saka pensiun kanggo mulang bocah-bocah enom iki. pic.Twitter.COM / MXPBZOEV39

– Legenda Apex (@playapex) 4 Mei, 2023

Mangkene kabeh kabisan resmi kanggo ballistic legenda Apex:

Artikel terus sawise ad

  • Kelas: Serangan
  • Pasif – sling: Ballistic bisa nyekel telung gaman, nanging katelu ora bisa nahan lampiran.
  • Taktik – Whistler:
    • Shoots projectile sing debuff mungsuh. Bedhil mungsuh bakal wiwit panas nalika njupuk, lan panas banget bakal nyebabake reaksi lan karusakan. Nyekel taktik bakal ngidini kanggo ngunci.
    • Yen wis diaktifake, kanca sing cedhak luwih cepet, mindhah kacepetan, lan ammo tanpa wates. Senjata Sling Ballistic uga bakal dilengkapi lan nganyari kanggo emas.

    Kemampuanallis katon cukup kuwat, nanging kita kudu ngenteni lan ndeleng kepiye pengaruh sing bakal ditindakake nalika pemain entuk luwih akeh wektu karo nganyari Apex legenda 17.

    Kanggo luwih legenda Apex, kenapa ora mriksa pandhuan ing ngisor iki:

    Sing ballistic ing legenda apex? Kabisan Ballistic, Tanggal Tanggal, Lore

    Ballistic ing legenda Apex

    Hiburan Resor

    Legenda Apex pungkasane wis diwartakake ballisis minangka legenda anyar sing gabung ing musim 17, nanging dheweke lan apa kabare? Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan ballistic ing legenda Apex.

    Season 16 legenda ApAx ora nambah legenda anyar, lan saya ngrampungake mrikso saka kelas legenda.

    Nanging, respawn pemain sing dijamin manawa legenda anyar bakal ditambahake ing musim 17, lan saiki wis dikonfirmasi minangka ballistic, karakter lawas sing gabung karo putrane.

    Artikel terus sawise ad

    Nanging, sing dadi ballistic ing legenda apex? Mangkene kabeh sing kita ngerti nganti saiki.

    Ballistic dicethakaké ing Musim APPEX 17

    Pisanan dicethakake ing crita saka trailer of Bound, jeneng nyata ballistic yaiku Agustus Montgomery Brinkman. Dheweke dadi veteran 63 taun game, saingan minangka wong enom ing ‘Thunderdome Game’ – Prekursor nganti Apex.

    Artikel terus sawise ad

    Dheweke banjur mlebu lan dadi recleuse, sawise seduluré, seda ing game, lan ballistic nyalahake awake lan cara sing sombong.

    Nanging, nalika dheweke nemokake putrane disetel gabung karo game APEX, ballistic njupuk papan, milih yen dheweke diijini bersaing kanggo melu gabung. Iki akeh kanggo bebendune putrane, Nathaniel, nanging balistik, percaya yen dheweke nindakake perkara sing bener.

    Artikel terus sawise ad

    Kabisan BALISTIK ing legenda APEX

    Ing trailer gamelan, kita entuk tampilan pisanan babagan kabisan kanthi tumindak. Kemampuan kasebut wiwit diturunake, nampilake prowisistik ballistic minangka karakter serbu paling anyar kanggo gabung karo legenda APEX.

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    Artikel terus sawise ad

    Kabisan ballistic kaya ing ngisor iki:

    Pasif – Sling

    Simpen senjata katelu ing sling kasebut. Akses liwat tumindak sarana utawa karakter. Senjata Sling ora bisa njupuk lampiran.

    Taktik – Whistler

    Pucuk proyekile sing dadi bedhil mungsuh nalika njupuk. Panas banget nyebabake karusakan. Tahan kemampuan taktis kanggo ngunci. Yen peluru kasebut ora bisa mlebu target, bakal tetep ing jagad iki lan nggawe zona sing bakal ngetrapake delau overheat sing padha karo mungsuh sing mlaku mlebu.

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    Artikel terus sawise ad

    Ultimate – Badai

    Kanca-kancane sing cedhak luwih cepet, kacepetan gerakan bersenjata sing luwih cepet, lan ammo tanpa wates. Senjata ing sling balistic uga bakal nganyari kanggo emas.

    Artikel terus sawise ad

    Kapan ballistic rilis ing legenda APEX?

    Ballistic bakal ngeculake 9 Mei, 2023 Kanthi musim 17 saka legenda apex.

    Ora ana peta anyar kanggo musim iki, nanging, pinggiran jagad iki dianyari. Ing samping jejere, kisaran tembak kasebut nampa update utama, lan ditingkat bakal diradiki kanthi lengkap.

    Bakal menarik kanggo ndeleng kepiye bolaistik cocog menyang meta, lan apa dheweke butuh buffed utawa nerfed sakcepete sawise diluncurake.

    APEX LEGENDS: Kabeh legenda sing bocor lan kemampuan

    Hiburan Resor

    Saiki ana 24 legenda kanggo muter ing Apex – 16 Luwih saka game sing dirilis. Nanging respawn isih rencana kanggo akeh legenda sing bakal teka karo saben musim anyar. Iki kabeh legenda sing bocor sing kita ngerti saiki, lan sing ana gandhengane uga.

    Akeh legenda saiki ing game kasebut ing bocor sadurunge dheweke resmi, amarga penambang data lan insider entuk scoop awal. Ballistic Contone dibebasake ing musim 17, ora owah saka bocor.

    Artikel terus sawise ad

    Nanging, uga kudu dielingake kanthi bocor, prekara-prekara asring owah-owahan kanthi dramatis, lan akeh karakter sing wis dicithak kanthi serep, kaya sing sampeyan deleng saka bagean karakter scraced ing ngisor iki.

    Artikel terus sawise ad

    Kita wis nyusun dhaptar kabeh legenda sing bakal teka sing wis bocor nganti saiki, kanthi kabisan. Nanging, elinga yen ora ana sing wis dikonfirmasi, dadi njupuk kabeh kanthi gandum uyah.

    Kabeh bocor legenda Apex kudu dijupuk nganggo jiwit uyah.

    Legenda bocor kanggo apex

    Adhedhasar bocor legenda legenda paling anyar, legenda ing ngisor iki dikembangake kanggo mbebasake mangsa ngarep. Maneh, ora ana jaminan yen legenda kasebut wis nggawe game kasebut, utawa bisa digarap maneh.

    Artikel terus sawise ad

    Kondhian – Shielder Empathic

    Condit katon minangka legenda dhukungan sing fokus ing shields sing regenerasi kanthi biaya dhewe.

    • Pasif: Kapasian – Kondhisi regenerasi tameng liwat wektu lan entuk regen ekstra kanggo saben ally sing cedhak.
    • Taktik: Flash arc – Nambani tameng-sekutu sing diangkah kanthi biaya sawetara dheweke.
    • Ultimate: Saiki ganti – Kondhian ngluncurake bom kluster busur ngrusak tameng wong sing cedhak karo jeblugan. Iki nambani adhedhasar adhedhasar karusakan.

    Scryer – stalker haunting

    Scryer katon legenda rekonser sing bisa golek perspektif mungsuh lan nyetel traps.

    Artikel terus sawise ad

    • Pasif: Spectator – Otomatis optik lan spektian pembunuh sampeyan.
    • Taktik: Optik-haunt – Nganti trap parasit sing mbukak sesanti target.
    • Ultimate: Tembok Shadow – Nolak tembok pepeteng sing ngepep lan ngiket mungsuh.

    Jester – trapper angel

    Jester minangka legenda sing bisa nggawe awake dhewe lan kanca-kancane, uga nyetel trap kanggo mungsuh sing ora dipercaya kanggo mlaku-mlaku.

    • Pasif: Rewire – Jester bisa dadi grenade dadi mine sing cedhak karo permukaan.
    • Taktik:Selehake spesifikasi – Telpon ing POD Selehake kanthi 3 Spesifikasi kanggo njaga wilayah. Mung 1 sing bisa ditindakake kanthi aktif.
    • Ultimate: Kolam Cloak – Nggawe piranti cloaking sing ora suwe sing ndhelikake kabeh pemain ing wilayah cilik. Jubah luwih suwene 6 detik.

    Phantom – Assassin Agile

    Phantom minangka legenda mobile kanthi kombinasi kabisan sing padha karo pathfinder, Wraith, lan Octane.

    • Pasif: Langsung Double – Pencet tombol lompat nalika ing udhara ngidini sampeyan mlumpat maneh.
    • Taktik: Hook Shot – Pancing menyang tembok lan nyumerepi kanggo wektu sing cendhak.
    • Ultimate: Void Grenade – Grenade sing ngirim player mlebu supaya ora suwe.

    Uplink – Juruwilujeng Satelit

    Uplink minangka legenda dhukungan sing bisa ningkatake efek sing bisa digunakake lan malah nyegah kanca-kanca supaya ora mudhun sementara.

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    Artikel terus sawise ad

    • Pasif: Komuni Jaringan – Entuk efek recovery 25% digunakake ing kisaran sinyal.
    • Taktis: Satellite Shield – .
    • Ultimate: Beach Abadi – Beon satelit sing bisa nyegah sekutu ing wilayah sinyal saka Downed.

    Legenda sing digulung

    Minangka legenda ing ngisor iki ora katon ing gambar sing paling apik saka legenda sing ora dingerteni, bisa uga saiki wis dicekel. Nanging, dheweke katon ing bocor sadurunge, mula ora bisa dipimpin.

    Blisk

    Blisk minangka karakter Titanfall sing wis ditampilake ing Trailer Apex Legenda. Minangka wong ing mburi game kasebut, mesthine bakal katon minangka legenda sing bisa dimainake, lan dheweke katon minangka jeneng kapindho ing layar game ing bocor.

    Artikel terus sawise ad
    Artikel terus sawise ad

    Kabisan BLisk:

    • Pasif:Intergasi Ngukum mungsuh bakal mbukak lokasi sekutu sajrone 10 detik.
    • Taktik: Kne Tawaran 20 karusakan lan menehi target target. Mateni target dobel target sing ditandhani.
    • Ultimate: Payday Stid Kills Kridal Penghargaan. Nglampahi kridit ing pasokan sing kuat.

    Mudhun

    Downfall minangka legenda sing nyerang kanthi kemampuan sing kabeh muter-muter ing njeblug, kalebu molotovs lan firebom.

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    Kemampuan mudhun:

    • Pasif: Fire Walker – sampeyan kanthi otomatis mateni geni kanthi mlaku-mlaku. Kanca-kancane kobong bakal dipateni nalika padha nyedhaki sampeyan.
    • Taktik: adol geni – Nyelehake kothak papat Molotovs Sapa wae sing ana ing skuad sampeyan bisa mbuwang lan mbuwang.
    • – Geni Firebomby Rocket-Propelled.

    Firebug

    Firebug minangka legenda serbana sing bisa alon-alon, trap lan mblokir mungsuh kanthi kemampuan swara sing unik.

    Kabisan Firebug:

    • Pasif:Langkah Lampu Sampeyan ora kalem karo lebu trap lan ora ninggalake bukti traversal kanggo nglacak.
    • Taktik:Lebu trap Nyelehake tumpukan lebu sing alon-alon lan ngrusak mungsuh nalika pindhah.
    • Ultimate:Grenade Barrier Schiltr Cepet nggawe alangi sing digawe digawe saka resin hardening kanthi cepet.

    Rindung legenda Apex tuwuh kanthi cepet

    Husaria

    Husaria minangka legenda nyerang sing bisa ngrusak mungsuh lan nglanggar traps kanthi gampang.

    Kemampuan Husaria:

    • Pasif:Shotgun Kick Sampeyan duwe bedhil ing sikil sing murub nalika sampeyan mangan lawang utawa mungsuh. Mbutuhake shotgun ammo. Nggunakake kabisan sampeyan menehi rangkep kacepetan ringkes.
    • Taktik: Flashbang – mbuwang granat sing buta lan mungsuh sing ora suwe
    • Ultimate: Pembiayaan breurping gegayutan – Tanduran sing nglanggar biaya sing murub gelombang sonic liwat tembok kanggo ngrusak traps, ngusir lawang lan mungsuh sing ora sabar.

    IMmortal

    Abadi minangka legenda defensif sing bisa mulihake kesehatan lan tameng, ngidini tamu supaya bisa urip maneh, lan malah urip maneh.

    Artikel terus sawise ad

    Kabisan Abadi:

    • Pasif: Hard kanggo mateni – Yen sampeyan wis mudhun, sampeyan bisa urip maneh.
    • Taktis: Pangisi daya Shield / Teardown – Ngilangi awan Nanites kanggo ngisi tameng tim utawa mencet target karo mega Nanite kanggo mateni tameng kanggo wektu sing cendhak.
    • Ultimate:Munggah saka phoenix– Mulihake kesehatan lan tameng kanggo lengkap lan menehi kanca-kanca sing cedhak karo tim 30 detik kanggo urip maneh. .

    Jerikho

    Yerikho minangka legenda defensif karo kemampuan basis Shield kanggo nglindhungi sekutu lan tameng mungsuh, padha karo Gibraltar.

    Artikel terus sawise ad

    Kemampuan Yerikho:

    • Pasif: Perlindhungan Ballistic Shield – “Shield ballistis sampeyan nglindhungi maneh nalika sampeyan ora aktif nggunakake.”
    • Taktis: Shieldalltic “Shield lengkap awak sing nglindhungi sampeyan saka geni sing mlebu.”
    • Ultimate:Jalan Jelungan-Breaker– “mbuwang rong javelins sing diisi listrik sing ngobong tameng awak mungsuh.”

    Nomad

    Nomad minangka legenda dhukungan sing dibunderaké sing kaperang pamuter kanggo nemokake lan tuku barang lan nambah panyimpenan.

    Kemampuan Nomad:

    • Pasif: Packmule – “Nomad lan kancane duwe ruang tas ransel tambahan.”
    • Taktik: kompas loot – “Tindakake kompas lot kanggo barang sing paling cedhak.”
    • Ultimate: Meja Kerajinan – “Selehake meja kerajinan mudhun. Scrap bahan salvageable item lan tuku barang.”

    Nabi

    Nabi minangka legenda rekonsiban sing kabisan kanthi mindhai lingkungan lan sniping mungsuh saka kadohan.

    Artikel terus sawise ad

    Kemampuan Nabi:

    • Pasif:Latihan Sniper – tambah akurasi nalika iklan lan miwiti game kanthi skop
    • Taktik:Semalat Mindhai lingkungane kanggo mungsuh lan nglumpukake informasi babagan target target
    • Ultimate:Tutul Triple Padha karo senapan sniper sing meneng kanthi telung nembak

    RECKONER

    Retoner minangka legenda nyerang kanthi kabisan sing muter-muter kanthi ngisi tameng, lan tameng tameng, lan manipulasi gravitasi.

    Kemampuan Reckoner

    • Pasif: Jeblugan – “Sawise ngluncurake tameng bakal ngetokake jeblugan, ngrusak mungsuh sing cedhak.”
    • Shield Steli – “Geni minangka balok energi sing nyopot tameng mungsuh lan ngisi daya dhewe.”
    • Ultimate: Gravitasi Orb – “Buwang gravitasi sing alon-alon sing mbengkongake serangan saka serangan sing cedhak.”

    Reven Revenant Blackbeard Apex

    Legenda bocor iki bakal nambah luwih akeh kurva menyang game.

    Thanks kanggo That1margargy, nyusut, biast12, thordansmash, lan iLootGames kanggo rincian babagan macem-macem legenda bocor.

    Sing kabeh legenda bocor sing kita ngerti babagan legenda Apex. Terus dikunci ing Dexerto liwat ing kaca Utama khusus kanggo kabeh berita lan pandhuane.