Setengah Urip: Alyx в Steam, Setengah-Life: Syarat Sistem Alyx | Bisa mbukak setengah urip: alyx

Dening Cliff Henjum 20, 2019:

Купить Fielt-Life: Alyx

Контент для этой игры просмотреть

Скрыть центр сообщества

Об этой игре

Setengah Urip: Alyx – Ora Awak Вселеннунуную Setengah-Life Setengah. Это история Невозможной жестокой uterестнокой расой пришельцев, известной Какв. Собтяоия происходят между Setengah lan Setengah Urip 2.

Вы и Otomentете за аликс ,энс, и Вединственный человества спасение. Контроль Альянса над планетой после инцидента в Чёрной Мезе только усилился: оставшееся население согнано захватчиками в города. Klik kanggo ndeleng и лучшие земные зеные – Вы воктор илай.

Как организаторы зарождающегося сопротивления, вы продолжаете подпольную научную деятельность — проводите важнейшие исследования и создаёте инструменты для тех немногих, кто осмелился бросить вызов Альянсу.

.

Игровой процесс в VR:

Возвращение Valve Во вселеннунунунунунуную, Ruangan Lokasi Начачачом вля всей комя компании комя компании Виртуальной рааальности. .

Погрузиитесь в пкркие взаимодейств пкружейст, решение мира и инстинктивара и бои.

Научитесь целитя церез сломаную Слену или сделакла и карнакла веарните невевтный. . . Швырните бутылку оерез окно, чтобы отвлечь Muang. Pilih lapangan Сорвегдкро Соца и выбрросте Его в.

, Миры, Созданные сообществом

. Мы обновили Редактор уровней Hammer, добавив негонененты, необходимя необхияия козя виртуаной реальности.

Setengah Urip: Syarat Sistem Alyx

Setengah Urip: Syarat Sistem Alyx

Priksa Setengah Urip: Syarat Sistem Alyx. Aku bisa mbukak? Tes spek lan tingkat pc game. Requirements System Lab nglakokake jutaan syarat PC ing luwih saka 8,500 game saben wulan.

Mangkene Setengah Urip: Alyx

  • CPU: Inti i5-7500 / Ryzen 5 1600
  • : Info
  • Ram: 12 GB
  • RAM video Darmabakti: 6 GB
  • Pixel Shader: 5.1
  • Vertex shader: 5.1
  • OS

Bisa komputerku mlaku setengah urip: Alyx nalika diluncurake ing wulan Maret?

Dianyari: 25 Maret 2020 dening JT Hussey

Mari jujur ​​karo awake dhewe, ana banding tartamtu kanggo ngalahake kepala karo crowbar vr nanging ora akeh kanggo mbanting tangan urip simbah sing paling anyar. Kayane, sawise diluncurake, penerbit kasebut bakal entuk upaya kanggo mod setengah urip: Alyx dadi luwih cepet kanggo wong sing ora duwe peralatan VR lan tukang game. Nanging, mung amarga setengah urip: Alyx ora maneh VR ora bakal ngilangi syarat grafis VR sing intensif. Dadi, apa sampeyan lagi muter ing VR utawa ora, priksa manawa sampeyan bisa nyukupi panjaluk grapikal ing ndhuwur kanggo nggawe setengah umur: Alyx.

Dening Cliff Henjum 20, 2019:

Wong edan liwat ing katup wis rampung! Ora, isih ana tembung ing setengah umur 3, nanging iku sing paling apik! Dheweke wis nggawe game setengah urip sing diarani setengah urip: Alyx, lan disetel metu ing 2020. Paling ora diluncurake, judhul iki dikembangake khusus kanggo realitas virtual supaya syarat sistem pancen bener. Yen sampeyan wis urip ing sangisore rong puluh taun suwene, setengah urip wiwit dikembangake dening katup lan mbantu nglancarake entitas sing wis dingerteni, toko uap. Dheweke tanggung jawab kanggo judhul apik banget kaya kiwa 4 mati 2 lan Portal 2. Setengah urip: Alyx dumadi ing antarane acara setengah urip lan setengah urip 2. .

. Siji trailer sing ana saiki nuduhake game sing diisi lingkungan VR sing bisa nggunakake piranti VR sing apik, nanging iki rawuh kanthi biaya sing paling apik: syarat minimal (lan mung) luwih dhuwur tinimbang rata-rata VR game. Kanggo GPU sampeyan, sampeyan kudu paling ora GForce GTX 1060 utawa Radeon RX 580 ing komputer sampeyan. Ing perbandingan, SuperOTer VR mung mbutuhake GTFOR GTX 970 utawa Radeon R9 270 nanging game kasebut nggunakake gaya grafis sing gampang banget. Perlu CPU ing endi sampeyan ndeleng prabédan paling gedhe nalika ndeleng macem-macem game vr – biasane minimum kanggo inti i5-4590 utawa AMD FX-8350, nanging setengah urip sampeyan bakal paling ora inti i5-7500 utawa Ryzen 500. Yen komputer sampeyan kabeh syarat kasebut, mula kabeh sing dibutuhake sawise iku headset VR, lan sampeyan bakal bisa mlaku kanthi apik ing sirah sing nyata. Pikirane sing nggegirisi.

Apa sing bakal ditindakake?

Ing ngisor iki sawetara komputer game karo gambar sing nuduhake carane akeh game sing bakal ditindakake saben. Saben komputer dites marang syarat minimal lan disaranake luwih saka 8,500 game PC paling anyar. Klik kene kanggo pilihan liyane.

Keperluan Sistem Lab bisa uga Komisi Afiliasi saka Tuku Kuali liwat Amazon Associates, Afiliasi eBay lan program liyane

  • Starfield
  • Maling Auto V
  • Red Merah Mati 2
  • EA Sports FC 24
  • Valorant
  • Mortal Kombat 1
  • PAYDAY 3
  • Elden Ring
  • Fortnite
  • Warisan Hogwarts
  • Ngapusi p
  • Telpon saka tugas: warzone
  • Dewa perang
  • Pungkasan saka bagean 1
  • Game uap ing ngisor limang dolar
  • Telpon Game Duty
  • Game Pertempuran
  • Game Royale Pertempuran
  • Game Kasunyatan Virtual
  • Rendah paling murah
  • Game Assassin’s Creed
  • Aku Batman
  • Game Star Wars
  • Game Capcom
  • Game Olahraga
  • Game Uap Top 2017
  • Game Epik
  • Penghargaan Steam 2018
  • Game Tom Clancy
  • Game 2K
  • Game PC E3 2019
  • Penembak wong pisanan
  • Game Indie sing luar biasa
  • Penghargaan Game 2019
  • Game Hitman
  • Koleksi Jack sing Ganteng

Bubar ditambahake game PC

  • Avatar: Airbender pungkasan – Quest kanggo Balance
  • Ngimpi Tiron Tuhohou ing Arcadia
  • HomeWorld 3
  • Paleo Pino
  • Pasar Night MineKos
  • Hellweeper vr
  • Nasib / Samurai Snable
  • Speedstorm Disney
  • Kaya naga: kasugihan tanpa wates
  • Planet Zoo: Paket Oceania
  • Rotasi potong
  • Age of Empires 4 Ascend Sultans
  • Kombat Mortal 1: Kombat Pack
  • Kita kene ekspedisi: Persahabatan
  • Builders of Yunani: Prologue

Powered by Requirements Systement Lab, Teknologi saka Husdawg, LLC

.