Setengah Urip 2: Komunitas Developer Telung Tiga – Katup, Setengah-Life 2: Babagan 3 Dikecat ing Formulir Paling Awis sing bisa dibayangke | Pcgamesn

Setengah Urip 2: Babagan 3 Dikeluis ing Formulir Paling Awis sing bisa dibayangke

“Aku ora weruh pembunuhan Eli,” jelasake Mossman. “Aku kudu gawe uwong yakin yen Eli wis ngerti kerjasama n [SIC] karo gabungan kabeh sing wis digunakake kanggo entuk kauntungan saka pasukan asing sing dominan.”Iki persis jinis drama dhuwur lan crito emosi sing nggawe setengah urip saka industri game. Yen sampeyan kudu ndeleng luwih akeh (lan dipercaya kula), setengah-umur 2: Babagan telung minimalis kasedhiya saiki saka mod db. Iki minangka sekutusan sing apik ing apa sing bisa ditindakake nalika kita mikir apa wae sing kedadeyan setengah taun 3.

Setengah Urip 2: Babagan Tiga

Hl2ep3 - latar.jpg

Setengah Urip 2: Babagan Tiga minangka game sing dibatalake sing dimaksud kanggo mbungkus trilogi episodik setengah 2. Diumumake ing Mei 2006 kanthi siaran 2007, minangka salah sawijining game video sing paling diantisipasi kabeh wektu, nanging rampung dadi kasus vaporware [1] . Sembarang kasempatan game sing dirilis wis suda karo release setengah urip: alyx ing taun 2020, sing nyebabake owah-owahan setengah urip 2: episode .

Kajaba iku, setengah umur 3 ana ing pembangunan ing sawetara taun 2013-2014, sing direncanakake nggunakake tingkat sing digawe kanthi procedrally, nanging uga dibatalake awal ing pangembangan minangka mesin 2 wektu kasebut durung rampung [2] .

Isi

  • 1 Pengumuman
  • 2 Deleng uga
  • 4 referensi

Pengumuman

Iku dicithak Ing wawancara 2007 CVG sing ana ing episode kasebut, bakal ditindakake ing basa Artik [3] . Iki uga wis dinilai kanthi katup sing bakal mungkasi Arc crita setengah 2, nanging dudu seri setengah umur [4] .

Deloken sisan

Link njaba

Referensi

Pihak katelu:

Mbesuk: Bojone setengah urip: Misi solo Dibatalake: Setengah Urip (Dreamcast) • Liyane

Setengah Urip 2 (uga ing Xbox) • Setengah-Life 2: Babagan Siji • Babagan Loro • Setengah Urip • Setengah Urip • Setengah-Life • Setengah Urip DEATHMATCH: Sumber
Pihak katelu: Mesa Ireng (Ireng Ireng: Shift Blue) • Setengah-Urip 2 RTX • Setengah-Urip 2: Update • Sinergi

Mbesuk: Setengah-Life 2: Kualitas Tanpa wates • Setengah Urip 2: Remastered Dibatalake: Setengah Urip 2: Babagan Tiga • Liyane

Dibatalake: Setengah Urip 3 • Liyane

Pihak katelu: Codename: Gordon ()

Setengah Urip 2: Babagan 3 Dikeluis ing Formulir Paling Awis sing bisa dibayangke

Setengah Urip 2: Babagan 3 Dikeluaran ing Formulir Paling Awis: Vance Alyx saka katup Fps Setengah Setengah 2

Setengah urip 2: Babagan 3, terus-terusan terus-terusan kanggo game FPS definitif VPS, pungkasane diluncurake “, sing nyekeli penggemar Classic Clasmani, Vance Alyx, lan g-man, lan bridging Gap antarane setengah urip 2 lan setengah urip 3. Siji-sijine masalah yaiku babagan episode 3 wis dikembangake lan diluncurake ing bentuk paling ala.

Setengah Urip 2: Babagan Telung Minimalis (huruf kapital sing ora ana intensional, lan penting kanggo komunikasi karo sifat game iki) yaiku modal kanggo ngirimake game iki 2: Babagan Tiga Nanging Sampah “. Ing permukaan, ngetutake crita sing mbayangake para penggemar sing bakal dideleng ing episode 3. Duwe dununge kapal kapal riset sing ilang Borealis, kepala Gordon lan Alyx menyang Artik kanggo ngluwari Judith Mossman, kabeh nalika ngatasi galak sawise mati Eli Vance. Nanging, perbandingan kasebut menyang mburi game Valve resmi.

. Tahap kasebut akeh kosong, mungsuh ngadeg ing klompok, ora obah, lan umume aset mung diluncurake ing ngendi wae, mung sawetara sing akeh banget (maca: .

Miniatur YouTube

“Aku ora weruh pembunuhan Eli,” jelasake Mossman. “Aku kudu gawe uwong yakin yen Eli wis ngerti kerjasama n [SIC] karo gabungan kabeh sing wis digunakake kanggo entuk kauntungan saka pasukan asing sing dominan.”Iki persis jinis drama dhuwur lan crito emosi sing nggawe setengah urip saka industri game. . Iki minangka sekutusan sing apik ing apa sing bisa ditindakake nalika kita mikir apa wae sing kedadeyan setengah taun 3.

Utawa, sampeyan bisa uga pengin mriksa sawetara game lawas sing paling apik sing paling apik, utawa bisa uga sawetara game mbesuk sing paling apik, sing kita janji, sedina, sejatine bakal kalebu setengah umur anyar.

Ed Smith sadurunge saka Edge, Wakil, lan Polygon, Ed Gabung PCGAMESN ing 2022. .

Setengah Urip 2: Babagan Tiga

Sanajan game kasebut ora tekan negara sing wis rampung saka ringkesan plot sing mesthi bisa dibentuk, mesthi bakal ngangkat sawise Babagan LoroCliffhanger karo panemuan Borealis lan tiwas Eli Vance. Seni Konsep nuduhake Freeman Freeman lan Alyx Vance mesthi terus lelungan menyang Artik kanggo nggoleki Borealis Mossman, mung kanggo helikopter kanggo nabrak. Lelungan ing sikil, wong loro kudu ngadhepi lingkungan Artik nalika ngatasi gabungan kasebut.

Pangembangan, Pembatalan, lan Masa Depan

, Judul Setengah Urip 2: Sawise, sing bakal njupuk sawise acara game. Ing wulan Februari saka taun candhake, Sawise diganti jenenge Setengah urip 2: episode siji. Ing Mei, katup sing diterangno Episode siji bakal dadi pisanan ing trilogi sing direncanakake, kanggo ngeculake ing Desember 2007.

Warta sing sithik banget babagan status Babagan Tiga Setengah Urip 2: Babagan Loro Ing wulan Oktober 2007 kanthi kothak oranye. Kajaba saka seni konsep bocor ing taun 2008, katup kanthi intine banjur meneng karo status finansial kanggo trilogi. Iki nyebabake spekulasi luwih akeh katup, mula ngrancang nggawe urutan lengkap kanthi irah-irahan Setengah umur 3. Nganti nganti rilis Setengah Urip: Alyx Ing taun 2020, mung penggemar warta sing isih sinau babagan pembangunan ing Setengah umur Seri teka saka bocor lan datamining.

Konco pemandangan ing katup, mula wis jelas sajrone ngembangake Setengah urip 2 Episod sing tim kasebut duwe masalah lingkup creep: episode kasebut direncanakake kanggo nyepetake jumlah antara Setengah umur game (Diwenehi jangka umur enem taun ing antarane game pisanan lan kaloro), nanging Setengah urip 2 . Nalika tim kasebut ora bisa ngrampungake inovasi episodik sing cocog karo inovasi kasenengan lan teknologi sing ana gandhengane karo a Setengah umur Game, solusi sing jelas yaiku nggawe cicilan sabanjure kanggo francais, siji sing bisa dikirim nganggo mesin 2 sumber anyar yen wis rampung. [2]

Babagan Tiga sepi dibatalake sajrone wektu iki, kanthi mung pengumuman resmi sing teka saka Wawancara Gabe ing Wawancara 2011, ing ngendi dheweke ngonfirmasi manawa katup wis pindhah saka model episodik.

Sawise iki, sawetara proyek sing direncanakake minangka potensial Setengah umur 3 dikembangake, sawetara sing isih kerja wiwit pungkasan taun 2014. [4] Sanajan bocor sajrone pirang-pirang taun nuduhake katup internal ing njero akeh Setengah umur 3, ora ana eksperimen desain sing dawa Setengah umur game amarga kekurangan kegirangan ing mburi pangembang lan siklus pembangunan lengkap kanggo sumber 2. Iki, ditambah karo tekanan kanggo nggawe tindakake sing saya suwe saya gedhe Babagan Loro Setengah umur saka ndeleng cahya dina suwene dekade. [5]

Penasihat intothepixel Penasihat Borealis

Portal

Portal Babagan Loro Nalika Isaac Kleiner nuduhake proyek sing lagi ditindakake kanthi janji sing nyebabake ilang borealis saka dermaga garing. Informasi ing File file iki nuduhake eksperimen iki ana gandhengane karo piranti portal genggem Ilmu lan Teknologi Portal Apenture. Referensi menyang Ireng Mesa lan kanthi ekstensi kedadeyan ing Ireng Mesa Portal, lan gladie alludes kanggo kawruh babagan gabungan.

Ing wektu PortalRilis, Gabe Newell ngaku ing wawancara karo G4 sing Chell penting ing sakabehe lan Portal Semesta, lan pungkasane duwe hubungan sing cukup penting karo karakter liyane sing wis dingerteni. Nanging, amarga Babagan TigaPembatalan lan keputusan kanggo Retcon PortalPungkasan karo Chell sing diseret maneh menyang ilmu aperture kanggo nyiyapake Portal 2, .

Portal 2

Ing taun 1970-an Era eta baju tes 09 ing Portal 2 ana sawetara kamar uji vitrifikasi. Siji kamar tes kaya sing wis dikepengini dening sawetara kekuwatan sing ora dingerteni, diturunake dadi dermaga garing kanggo Borealis. . , Iki mung siji-sijine lampah canon saka crita sing disiyapake Babagan Loro Portal 2 dianggep bisa ditindakake pirang-pirang taun, yen ora pirang-pirang abad, sawise acara kabeh Setengah umur SERI).

Breengrub twitter

Tanggal 31 Mei 2012 A akun Twitter sing diarani “Breengrub” wiwit ngirim. . Breen nyoba ngatasi informasi kanggo resistensi liwat tweet iki.

Tanggal 13 April 2013, Penulis Series Marc Beaidaw negesake dheweke mlaku ing Twitter Breengrub, nanging nyatakake yen dudu Canon menyang Setengah umur Semesta, nanging ora “Fanfiction.. Kabeh aku bisa nindakake, saiki wis kaya ngono.

Akun kasebut mandheg ing Juli 2014 sawise pirang-pirang seri Tweets babagan sejarah penasihat (sing ketoke larva bentuk spesies sing diarani kekuwatan liyane. Breen cepet meneng dening vortiga lan banjur dipengaruhi kanggo spout kanggo nggabungake propaganda. .

Laidaw mangkat katup kurang saka rong taun mengko.

Tanggal 25 Agustus 2017, Marc Beidaw nyerang nerbitake dokumen sing judhul Epistle 3, sing diterangake minangka “gambar irung” genderswapp sing wis pirang-pirang taun kepungkur.”[8] ditulis dening” dr. Babagan Tiga kanthi jeneng sing wis diganti lan malah gendero sawetara aspek saka Setengah umur alam semesta (e.g., Alyx Vance minangka “Alex Suku,” Judith Mossman “Dr. Ya, “Vortsibaunt minangka” ghastlyhaunt, “lan borealis sing arep diluncurake dening beta jeneng” Hyperborea “). [9]

Amarga para laidlaw nyerat sawise dheweke lunga saka katup, Epistle 3 Éwadhi efektif lan dudu Canon sing pungkasan kanggo trilogi episodik. . . [8] Studve Valve’s Walker pernyataan Laidllist ing ngisor iki ngeculake Setengah Urip: Alyx, Babagan Tiga lan iku Epistle 3 luwih rapet nggambarake ide-masam tulis ngambang ing sirahe.

Setengah Urip: Alyx

Mung siji aset sisa saka Babagan Tigapangembangan pembangunan digawe menyang Setengah Urip: Alyx: Gun Ayx, model sing didaur ulang kanggo game kasebut. [11]

Sanajan mayoritas game wis setel limang taun sadurunge acara Setengah urip 2, Crita kasebut langsung kena pengaruh Pungkasan: Vortsigaunt rusak otak nuduhake kesadaran manawa Eli Vance ora pati ngerti, lan sajrone bagean pungkasan G-MAN ngirim alas-bapakne ing alas putih sadurunge menehi kesempatan kanggo ngganti nasib Kanthi mateni penasihat. Minangka asil, Babagan LoroPungkasan kanthi efektif maneh, miwiti garis anyar ing ngendi Eli Vance isih urip nanging Alyx wis dijupuk saka G-Man. Urutan post-kridit game njupuk ing garis garis anyar iki karo Gordon tangi ing detik alas putih sawise Babagan LoroPungkasan. Eli, sawise sumpah ing G-Man, nemu wong-wong sing padha golek saka asu lan tangane Gordon, nyatakake yen dheweke duwe akeh kerja.