Server Minecraft paling apik 2023 | Techradar, Top 5 server Minecraft ing 2022

Ndhuwur 5 server minecraft ing 2022

BlockDropdop Network paling dikenal kanggo bedhil karo pemain sing nglindhungi amben lan ngrusak wong liya supaya menang – kanthi serius. Nanging, ora bisa ditemokake yaiku mode urip kutha. Mode kasebut ngidini para pemain nyewa apartemen, njupuk proyek, lan kanthi efektif seneng jinis game gaya sims-gaya sims Minecraft. Iku panyimpangan sing nyenengake saka biasa Minecraft Pilihan.

10 Server Minecraft paling anyar 2023

Sawetara seni utama saka Minecraft sing nuduhake karakter pamuter lan kewan ing ndhuwur bukit

Kanthi pasokan paling apik sing paling apik Minecraft Server sing kudu dipilih, bisa angel ngerti ngendi arep diwiwiti. Yaiku kabungahan kanggo nggoleki game kasebut, kabeh babagan ngembangake cakrawala, nggunakake imajinasi, lan ngalami sing anyar lan macem-macem kanthi rutin.

Nalika jiwa darmabakti bisa uga nyiyapake server dhewe liwat salah sawijining sing paling apik Minecraft Layanan Serep Server, pilihan sing luwih gampang yaiku nemokake sing wis ana sing cocog karo apa sing sampeyan apik.

Kita wis ngenteni nalika nulis internet kanggo golek sing paling apik Minecraft Server ngubengi, nawakake pengalaman sing apik kanggo apa wae. Server kalebu macem-macem saka sing cocog kanggo petualang, tukang, utawa sing pengin ndeleng apa sing beda Minecraft bisa dadi. Ayo dipikir apa sing ana ing kana.

Kanggo nggabungake sapa wae, nyalin alamat IP server sing kadhaptar ing jejere, lan ing , Pindhah menyang Multiplayer, klik Tambah Server banjur Tempel Teks menyang Kothak Alamat Server.

Server Minecraft paling apik

Hypixel

Alamat IP server: mc.hypixel.net

Sing paling misuwur Minecraft Server, ngelingake yen sampeyan ora butuh game liyane yen sampeyan duwe Minecraft. Akeh lan ora ana sing kurang saka kualitas, kanthi akeh game asli kanggo sampeyan lan kanca-kanca sing bisa diputer. Iki kalebu misteri pembunuhan ing ngendi pemain njupuk peran salah siji pembunuh, detektif utawa salah, ing antarane kita. Utawa, ana quakecraft sing sejatine a Minecraft-Gaya njupuk ing penembake klasik, gempa. .

Gaming kompleks

Alamat IP server: hub.Komplek MC.

Sampeyan kudu nginstal Minecraft Mods kanggo entuk sing paling akeh saka game kompleks, nanging cocog karo wektu. Kaya hypixel, ana macem-macem mode game ing kene, saka Pve menyang Pvp lan mode slamet. Sawetara server vanilla bakal cocog karo pelunduran, nanging kita paling dijupuk dening versi pikselmon sing tegese sampeyan bisa nyekel lan pokemon perdagangan, nggabungake rong cenderung.

Jaringan blockdrop

Alamat IP server: PlayBd.Game

BlockDropdop Network paling dikenal kanggo bedhil karo pemain sing nglindhungi amben lan ngrusak wong liya supaya menang – kanthi serius. Nanging, ora bisa ditemokake yaiku mode urip kutha. Mode kasebut ngidini para pemain nyewa apartemen, njupuk proyek, lan kanthi efektif seneng jinis game gaya sims-gaya sims Minecraft. Iku panyimpangan sing nyenengake saka biasa Minecraft Pilihan.

Catcraft

Alamat IP server: Puter.catcraft.net

Kucing Tresna? Sing ora?! Catcraft nggabungake katresnan kabeh kucing lucu karo Minecraft Main kaslametan vanila. Ana nganyari rutin kaya inklusi StarCats – tema berbasis interstellar uga tambahan musiman. .

Wiji

Alamat IP server: thisedmc.com

Minecraftinti, wiji kasebut minangka server kaslametan vanila marlam. . Siji tambahan sing apik yaiku bisa melu nggoleki ing nggoleki lan komunitas sing apik kanggo mbangun kompetisi tanpa kanthi lengkap.

Minewind

Alamat IP server: mc.minewind.com

Kabeh krasa sithik banget kanggo sampeyan? Nyambung menyang minewind lan kabeh taruhan mati. Minangka aturan nerangake, nyedhi diijini nalika para pemain dikandhani ‘coba becik. Yen sampeyan bisa ‘. Sifat ora cocog karo kabeh wong nanging yen sampeyan pengin server kaslametane sing cukup ganas, iki. Ana akeh mobs sing kepengin banget kanggo nglacak sampeyan kanthi pemain agresif. Mileage sampeyan bisa beda-beda gumantung saka sabar nanging server hardcore cukup luscious.

Penjara Ungu

Purplemison.org

Penjara Ungu duwe sampeyan lan wong liya dadi tawanan lan kudu nempel ing server sing mbatesi. Ekonomi pasar ireng nambah corak sing nyenengake nalika sampeyan uga bisa menang ing game mini. Sawise kabeh, nyandhang lan penghasilan minangka bagean inti saka pakunjaran sing nesu. Ana puluhan tambang tambang kanggo njelajah supaya ora matesi kurang, uga kursus parkour. Pungkasane, iku server RPG sing nglipur kanggo wong sing nggodha corak format biasa.

Westerososcraft

Alamat IP server: mc.westerososcraft.com

Yen sampeyan seneng dadi kreatif lan sampeyan ora bisa entuk cukup Game of Thrones, sampeyan bakal ngormati westerososcraft. Server alon-alon nggawe bawana Westeros, lan pancen nyenengake njelajah lurung-lurung ing papan landing. Ora lengkap, nanging wis nawakake luwih saka 400 lokasi lan ngrasa sengsara ing ruang lingkup.

Wulam

Alamat IP server: Puter.wulam.net

Ora dadi server paling gedhe, wartterfraft duweni potensi paling apik. Tengen wiwit wiwitan, nunjukake manawa ana komunitas sing nyenengake kanthi staf sing mbiyantu lan fokus ing sikap sing ramah saka kabeh. Luwih apik tinimbang server slamet liyane lan minangka papan sing nyenengake kanggo mriksa nalika sampeyan pengin soko sing tenang saka sesi sampeyan.

PirateCrecraft

Alamat IP server: mc.Piratemc.com

Apik dosis saka Segara maling Nanging kanthi a Minecraft Flare? PirateCraft minangka server Survival kanggo sampeyan. Nawakake sawetara kapal sing nggumunake sing apik banget uga pertempuran kapal-kapal. Minangka pangeling-eling babagan cara blok bangunan bisa digunakake ing cara sing kaya ngono. Bangunan kapal sampeyan dhewe wis marem sadurunge mriksa port anyar, nalika ekonomi sing didorong pamuter bisa ditindakake kanthi apik. Ana isih kamar kanggo mbangun kontes ing upaya sampeyan kanggo nyambut gaweyan.

Mlebu kanggo nampa warta, review bejat saben dina, pendapat, analisa, tawaran lan luwih saka jagad teknologi.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Ndhuwur 5 server minecraft ing 2022

Rupesh Nair

Kanggo udakara dekade, para penggemar Minecraft wis digegel karo tingkat titah lan kontrol, matur nuwun kanggo kothak wedhi massa kanthi game.

Nanging, saben saiki, para pemain seneng pindhah adoh saka PlayStyle klasik lan kaslametan kanggo nyoba sawetara komunitas sing digawe kanggo para komunitas sing digawe kanggo para pamuter liyane ing lingkungan pvp.

Karo sing dikandhakake, iki sawetara server Minecraft sing paling apik sing pengin dipriksa.

Hypixel

Alamat IP server: MC.hypixel.net

Nalika entuk game mini, hypixel minangka raja Minecraft amarga macem-macem pilihan sing diwenehake.

Kanthi Skywars njupuk papan paling dhuwur, para pemain bakal duwe ton kesempatan kanggo muter pemain Minecraft liyane, thanks kanggo nggunakake mode game game sing terus.

MINEPLEX

Alamat IP server: kita.MINEPLEX.com

MinePlex ngemu judhul server Minecraft paling gedhe sing dikenal karo manungsa. Kalebet macem-macem mode game sing bakal ditindakake Minecraft.

Kanthi server sing gedhe kaya iki, pemain bakal diselehake marang akeh mungsuh sing beda amarga dhasar pamuter sing tuwuh, sing nggawe pilihan sing populer.

Pixelmoncraft

Alamat IP server: MC..net

Pemain Minecraft sing duwe aduk tipis menyang franchise Jepang Pokemon bisa uga pengin nggoleki server sing bakal diramalake.

Ing pikselmoncraft, pemain bakal diangkut menyang Kanto lan Janto, ing endi kewan diganti karo pokemons, sing bisa ditarik para pemain. Banjur bisa digunakake kanggo perang pemain liyane ing server.

Minr

Alamat IP server: nul..org

Minr minangka salah sawijining server sing luwih tuwa lan akeh dihormati ing Minecraft. Kanthi penekanan ing pemandangan Parkour Game, Pemain bakal entuk akses menyang dhaptar peta sing gedhe kanggo muter.

Kanthi luwih saka 500 tantangan ing macem-macem kangelan kanggo nyoba, para pemain bisa nyoba metu saka parkir ing server luar biasa iki.

Manacube

Alamat IP server : Muter.Manacube.com

.

Server adhedhasar fraksi duwe macem-macem jinis Mini Game, lan kudu ana ing dhaptar wong liya.