Sepira gedhene Destiny 2: Nganyarke ekspansi sing entheng?, Cara Ngapikake Destiny 2 Cluesfall: Ukuran Download, Tanggal, Platform – Dexerto

Kanggo nyiapake peluncuran lampah, Destiny 2 dijadwal Downtime 24 jam.

Destiny 2: Informasi Preload Lightally: nginstal ukuran lan downtime server

Tanggal Dilc DLC DESTINDY 2 & Informasi

Takdir 2: langsing disetel kanggo diluncurake dina Selasa, 28 Februari, lan pemain bisa nyana misi kampanye anyar, kualitas dandan urip, lan pepeteng merek anyar subclass, strand. Cahya disetel ora beda.

Tim kasebut wis rinci babagan rencana jangka panjang kanggo game kasebut uga subkelas anyar, strand, lan kabisan lan kosakata game anyar kanggo dingerteni. Kita wis ndeleng finale musim emosi nalika rasputin sinau kepiye ngrembono maneh manungsa, lan nindakake nindakake kanthi ngorbanake awake dhewe kanggo nylametake protagonis utama cahya, Eramis. Amarga wali global saiki ana ing jaman akhir sing wis siyap nyiapake Cahya, Nalika sampeyan bisa ngarep-arep bisa mlumpat lan ndharat fireteam sampeyan ing kutha Neomuna sing nembe ditemokake?

Plancongan Server Downtime

Kanggo ngidini proses lancar proses, Bungie wis ngumumake manawa bakal njupuk Takdir 2 Server offline kanggo 24 jam lengkap. Sajrone wektu kasebut, preloading Cahya bakal kasedhiya. Untunge, Bungie uga wis rinci babagan cara nginstal sing dibutuhake kanggo saben platform. Miwiti ing 9 am Pt / 12 PM lan / 5 Pm GMT ing 27 Februari, The Takdir 2 Server bakal dijupuk offline, karo pemain sing dicopot saka kegiatan 15 menit sadurunge iki. Pemain duwe nganti wektu iki kanggo mbungkus sembarang tujuan tujuan Seraph uga entuk segel kanggo musim wiwit saiki diluncurake Ratu Penyihir setahun kepungkur. Iki kalebu musim wungu, musim saka angker, musim rampokan, lan musim serap. .

Ukuran Instalasi Lightfall

Bungie wis ngelingake yen ukuran instal kanggo Cahya bakal cukup akeh, nanging sawise mbukak dhisikan, game bakal entuk papan sing kurang lan deleng kaping loading sing apik. Umume, Bungie wis ngelingake yen sapa muter versi PlayStation 4 bakal mbutuhake ruang tambahan bakal mbutuhake ruang tambahan bakal nginstal game, udakara 80GB, nanging file lawas bakal dicopot sawise instalasi rampung. Pangguna PC ing toko game uap lan epik bakal paling ora 223GB ruang gratis supaya bisa dibayar Cahya. Ana artikel sing migunani ing situs web Bungi sing rinci babagan lengkap.

PlayStation 5

  • Ukuran Instal: 102.6GB
  • Ruang panyimpenan dibutuhake kanggo preload: 102.6GB

Xbox Serion X | S

  • Ukuran Instal: 108.59Gb
  • Ruang panyimpenan dibutuhake kanggo preload: 108.59Gb

PlayStation 4

  • Ukuran Instal: 88.21GB
  • Papan panyimpenan sing dibutuhake kanggo preload: 184.64GB

Cara Nglumpukake Destiny 2 Cluesfall: Ukuran Download, Tanggal, Platform

TESLY 2 lengen lempitan karakter

Bungie

Destiny 2: Pemain sing entheng sing pengin akses cepet menyang konten anyar Bungi mesthi kudu ngetrapake game kasebut, tegese bakal bisa dimainake nomer loro. Pandhuan sing gampang kita bakal nuduhake sampeyan menyang ngendi lan apa sing kudu ditindakake kanggo ngunduh Lightfall sadurunge download ing Destiny 2.

Destiny 2 Saga 2 ora adoh saka mbungkus saiki minangka rintangan pungkasan ing dalan kanggo Destiny 2: Bentuk pungkasan. Pemain lan penggemar wis demam banget kanggo ngantem bungkus ekspansi paling anyar kanggo wektu sing paling dawa, lan meh kene.

Artikel terus sawise ad

Yen sampeyan ora bisa ngenteni konten sing entheng lan pengin dipasrahake supaya sampeyan bisa miwiti main bungie kaloro ndadekake urip, banjur lungguhan.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing PlayStation
  • Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing Xbox
  • Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing Uap & PC
  • Destiny 2: Ukuran Download Lightfall

Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing PlayStation

Kanggo ngajak Pre-Download Testiny 2: Lightfall ing PS5 utawa PS4, mung tindakake pandhuan sing gampang iki:

  1. Menyang layar Menu PS5 Ngarep.
  2. Banjur golek dalan menyang Toko PlayStation.
  3. Telusuri .
  4. Sawise sampeyan tuku game kasebut, sampeyan bakal diwenehi pilihan kanggo mbatesi.

Bungie wis nerbitake peringatan marang pemain ps5 sanajan wis nginstal cahya sing bisa nyebabake sawetara masalah.

“Nganyari: Pemain PS5 sing isih pengin muter Destiny 2 kudu nindakake ing ngisor iki:

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

  • Copot Game
  • Menyang “Perpustakaan Game”
  • Pilih “Koleksi Sampeyan”
  • Pilih lambang DESTINY 2
  • Pilih versi PS5
  • Ing kaca Toko D2, pilih “Download” kanggo nginstal maneh D2 “

Nganyari: Pemain PS5 sing isih pengin muter Destiny 2 kudu nindakake ing ngisor iki:

• Copot Game
• Bukak “Perpustakaan Game”
• Pilih “Koleksi Sampeyan”
• Pilih lambang Destiny 2
• Pilih versi PS5
• Ing kaca Toko D2, pilih “Download” kanggo nginstal maneh D2

– Bungie pitulung (@Bungiehelp) tanggal 26 Februari, 2023

Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing Xbox

  1. Nggawe dalan menyang Dashboard Xbox.
  2. Saiki saiki wis lunga menyang Pasar Xbox.
  3. Cahya.
  4. Tuku game banjur pilih pilihan kanggo preiden isi kasebut.

Ora ana masalah sing ora bisa dingerteni karo DESTINY Pre-Unduh 2: Cluesfall awal ing Xbox, dadi sampeyan kudu kabeh disetel kanggo release game kasebut.

Artikel terus sawise ad

Cara mbatalake Testa 2: Lightfall ing Uap & PC

Pangguna Kukus lan PC Umum ora bakal beda banget nalika netepake pre-unding 2: Lightfall, maneh, kita wis tekan pandhuan kanggo sampeyan ing kene:

Related:

Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

Artikel terus sawise ad

  1. Boot munggah uap lan golek dalan menyang storefront.
  2. Ketik Cahya .
  3. Nggawe sampeyan tuku konten.
  4. Sampeyan kudu ndownload kanggo sampeyan lan bakal tiwas kanggo pindhah nalika konten urip.

Destiny 2: Ukuran Download Lightfall

Saiki sampeyan ngerti carane mbatalake lan nyurung Destiny 2: Lightfall, ayo mbukak sampeyan liwat sawetara panuntun migunani liyane sing wis digawe kanggo game:

DESTINY 2 Cara Nganggo Plancongan: Ukuran lan Tanggal Rilis

Pengembangan paling anyar, Destiny 2, meh wae: DLC Penultimate saka cahya lan Saga peteng disetel kanggo diluncurake tanggal 28 Februari 2023.

Ing sawetoro wektu, komunitas Destiny 2 terus kesusu kanggo ekspansi. Sing utamane kalebu bounties lan pola senjata tani, nanging preloading game uga minangka bagean penting saka dhaptar dhaptar.

Pandhuan iki bakal menehi pitunjuk marang kabeh sing ana kanggo ngerti babagan cahya sing larang, apa sampeyan lagi ing PC, Xbox, utawa PlayStation.

Cara Nglumpukake Nyambung: Langkah-langkah

Cahya preloading gampang, preduli saka platform sing digunakake. Kanggo nggampangake DLC, sampeyan mung kudu nganyari game ing 27 Februari, 2023, sajrone downtime 24 jam dijadwal. Mung priksa manawa sampeyan duwe cukup hard drive hard drive gratis.

Potret layar 2 DESTINDALL

Kaya sing diumumake ing Twab Bungie wiwit tanggal 16 Februari, 2023:

Kanggo nyiapake peluncuran lampah, Destiny 2 dijadwal Downtime 24 jam. Destiny 2 bakal digawa ing offline jam 9 AM pst (-8 UTC), 27 Februari, ing wektu kasebut:

  • Kegiatan sing isih ditindakake bakal mungkasi.
  • Pemain bakal bali menyang layar judhul.
  • Pra-Loading Kanggo Lightfall ing kabeh platform bakal kasedhiya.

Pemain bakal bisa mlebu maneh ing Sawise Downtime rampung ing 9 AM PST (-8 UTC):

Lightfall Firelo

Lightfall PlayStation lan Perlarian PC

Bungie nindakake pemain PS4 babagan ukuran file preload:

Pemain PS4 sing pengin dipikirake Pra-Muffalled kudu mesthekake yen wis ana ing ~ 80 GB ruang gratis kanggo paket instalasi tambahan kanggo diundhuh ing ndhuwur sing wis ana.

Napa akeh ruang gratis sing dibutuhake? Amarga versi lawas lan anyar game sing kudu dilakoni,

Paket lawas bakal dicopot sawise diluncurake, nanging sajrone downtime 24 jam, loro versi kudu disimpen kanggo sukses kanggo sukses.

Adhedhasar syarat preload ing ngisor iki, misale jek game PC (uap lan epik game) kudu ngatasi masalah sing padha karo loro versi co-wis ana.

Destiny 2 Lightfall Preload Ukuran

Destiny 2 Lightfall Preload Ukuran

Lightfall Preload Ukuran PC, PlayStation lan Xbox

Nalika ora ana peringatan khusus sing diunggahake kanggo platform PC lan Xbox, Bungiie nindakake ngelingake manawa ukuran sing bakal ditindakake kanthi ukuran:

Sampeyan kudu menehi saran manawa file download bakal gedhe, nanging instalasi anyar iki bakal nambah wektu beban, lan panggunaan ruang disk luwih cilik bakal luwih cilik sawise.

Iki minangka syarat panyimpenan paling anyar kanggo game, saben platform:

Platform Ukuran Instal
PlayStation 5 102.6 GB .6 GB
PlayStation 4 88. 184.64 GB
Xbox Serion X | S 108.59 GB 108.
Xbox siji 89.21 GB 89.21 GB
Uap (pc) 102.60 GB 233.2 GB
Game epik (pc) .51 GB 223.3 GB

Pungkasan, ngarep-arep masalah server lan kaping antrian yen entheng kasedhiya:

Sawise dolanan wis bali maneh online, lan entheng wis diluncurake, antrian mlebu, utamane sajrone jam pertama lan wektu dolanan puncak.

Kaya biasane, elinga @Bungiehelp kanggo informasi luwih lengkap sajrone proses kasebut.

Apa sampeyan bungah babagan lightfall durung? Yen ora, priksa kabeh owah-owahan utama lan fitur sing direncanakake kanggo ekspansi iki:

2023 Destiny 2 Roadmap Bluebernesg v1.04

Sampeyan bisa nemokake rincian liyane babagan kabeh owah-owahan lan fitur sing bakal teka ing dalan sing Lightfall.