Senjata Tastin 2 minggu iki: Rotasi lan Tier Dhaptar, Destiny 2: Kepiye Entuk Fateebringer TimeLost

DESTINY 2: Cara kanggo Fateebringer TimeLét

.

Senjata Tastiny 2 Wektu Minggu iki: Rotasi lan Tier Dhaptar

Gelas gelas teka minangka kejutan sing nggumunake kanggo masyarakat Destiny 2 kabeh. Iki minangka serangan gratis sing uga kedadeyan kanggo nawakake sawetara senjata paling apik saka Destiny 1.

. Iki ngenalake Kesulitan Master Anyar (sing saben Raid anyar lan Dungeon sing dirilis wiwit nawakake) sing menehi hadiah sing darmabakti kanggo Senjata wektu sing paling penting. .

Senjata Tastin 2 Minggu Iki Minggu: Musim 22

Seni Gegaman Ketik Unsur Ammo
Ukuran CORRECTIF Kosong Abot Minggu 1
Solar Utami Conflux Minggu 2
5 September 2023 Khusus Oracles
Fateebringer Utami Templar
19 September 2023 Hizen dendam Solar Gatekeeper Minggu 5
26 September 2023 Ukuran CORRECTIF Kosong Abot Atheon, conflux wektu Minggu 6
3 Oktober 2023 Visi saka confluence Bedhil scout Utami Conflux
10 Oktober 2023 Bedhil sniper Kinetik Khusus Oracles Minggu 8
17 Oktober 2023 Fateebringer Cannon Tangan Utami Templar Minggu 9
24 Oktober 2023 Hizen dendam Peluncur roket Solar Abot Gatekeeper
31 Oktober 2023 Gun Kosong Abot Minggu 11
7 November 2023 Solar Conflux Minggu 12
14 November 2023 Dendam Praedyth Bedhil sniper Kinetik Khusus Oracles Minggu 13
21 November 2023 Fateebringer Kinetik Utami Templar

Tabel iki kalebu kabeh senjata wektu sing saiki saiki ing game. S tier Senjata lan pindhah saka ing kono. Uga nutupi loro lan PVP, kanthi ““Kolom kanthi jelas ngenali ing ngendi saben senjata sumunar:

Slot: solar | Ammo: utami | Archetype: Eksotik

PerK endah: . . .”

Slot: Void | Ammo: Heavy | Archetype: adaptif

Pve Dewa Rolor: Rounds Rewind (uga apik: subsistence) + siji kanggo kabeh (uga apik: Firefly)

Slot: Void | Ammo: Heavy | Archetype: adaptif

God God Rolor: Kaluwih (uga apik: slidefot) + bukaan nembak

Slot: Arc | Ammo: Khusus | Archetype: agresif

Slot: kinetik | Ammo: utami | Archetype: adaptif


Mateni angin + nembak

Otomatis loading Holster (uga apik: kebanjiran) + kesan tahan
Amplifier impulse (modul pelacak) + bom kluster

Slot: solar | Ammo: Heavy | Archetype: agresif

Pve Dewa Rolor: Rewind Rounds + Firefly (uga apik: cadangan dhuwur-impact)

Slot: kinetik | Ammo: Khusus | Archetype: cepet-api

Slot: solar | Ammo: utami | Archetype: Precision

Pve Dewa Rolor: Rewind Rounds + Firefly (Uga Apik: Frenzy)
God God Rolor: Mateni angin + mateni klip

Slot: solar | Ammo: utami | Archetype: Precision

  • : Tipe layar paling dhuwur.
  • Undakan – kuwat : Jinis gaman sing kuwat banget, nanging ora ing level sing padha karo pilihan Tier.
  • B Tier – Rata-rata : Pilihan sing apik sing bisa dadi lara ing tangan pemain trampil.
  • C Tier – Lemah : Ing tengah-tengah pak, rada biasa wae.
  • D Tier – Awakening : Lagging konco kompetisi, iki ora akeh sing ditawakake.

Tastin 2 Ladang Senjata Tangan 2: Kepiye cara njaluk dheweke

Sadurunge Kita Luwih Luwih ..

Apa senjata wektu?

Senjata wektu tepat persis padha karo senjata sing bisa diapusi. Jinis sing bisa ditemokake saka Nightfall Grandmaster Pertanian utawa ora sampurna ing uji coba Osiris.

Apa mupangat saka senjata Timelost utawa adept? .

Cara Nggawe Senjata Wektu: Tantangan mingguan

. Ora perlu dingerteni, iki ora gampang kanggo farm. Nanging yen sampeyan ngupayakake upaya lan golek fireteam sing setya, master tantangan kaca bisa.

Iki minangka sawetara tantangan sing kasedhiya:

  • Confluxes Challenge: Enteni ..: Wyverns korban ora bisa mati sadurunge miwiti kurban ing konflik.
  • Oracles Challenge: Mung Oracle kanggo sampeyan: Pemain bisa uga ora ngrusak oret sing padha kaping pindho.
  • Tampilan tendhangan: Metu: Templar Dalah tanpa Lettim Dheweke Teleport.
  • Wyvern lan Miningnurs sing wis serep kudu mati sajrone 5 detik.
  • Saben pamuter bisa uga ngrusak siji oracle saben gelombang.

Kriteria

Kanggo rekaman kasebut, kaya sing kita nyoba supaya dhaptar undhangan ing ndhuwur minangka objektif sing bisa, isih adhedhasar pengalaman pribadi sing diputer .

Yen sampeyan mikir babagan kritéria apa sing digunakake kanggo mbangun dhaptar tier iki, yaiku faktor utama sing dak pasangake:

  • : Sing luwih efektif DPS lan panggunaan sing luwih dhuwur, sing luwih dhuwur peringkat.
  • Konsistensi: Sawetara gaman bisa uga ora duwe nomer DPS paling dhuwur, nanging konsisten, luwih akeh tinimbang nggawe nomer DPS sing luwih murah.
  • Gampang panggunaan: Padha karo titik ing ndhuwur, sawetara senjata banget efektif amarga gampang digunakake lan ora mbutuhake katrampilan utawa persiyapan sing kakehan. Iki uga diganjar karo rangking sing luwih dhuwur.
  • Kinerja Pve / Pvp. Nanging, senjata sing apik ing Pve lan Pvp kudu pangkat luwih dhuwur tinimbang sing luwih apik mung pvve utawa pvp.
  • Faktor nyenengake: Dudu faktor sing paling penting, nanging uga mbantu yen gegaman kasebut nyenengake kanggo moto!

Yen sampeyan ora setuju karo sawetara peringkat ing kene, aja lali nuduhake pikirane ing bagean komentar.

?

DESTINY 2: Cara kanggo Fateebringer TimeLét

Fateebringer TimeLost

Raid pisanan sing takdir, gelas kaca, bubar ditambahake ing DESTINY 2 minangka bagean saka tab legenda anyar, ing endi pemain bisa mbalek pengalaman sing ana ing kolom konten. Vog nendhang Tombol Tabel lan ngidini para pemain njupuk versi sing rada tweakd sing rada tweaked lan dianyari Versi saka serangan klasik klasik. Cara Entuk Fateebringer TimeLost, . Mangkene apa sing sampeyan kudu ngerti.

Fateebringer TimeBort minangka versi bedhil biasa saka bedhil biasa saka serangan normal gelas gelas kajaba bisa nglengkapi modhub khusus, mod khusus sing bisa ditindakake, dadi salah siji saka sawetara senjata sing bisa ditindakake.

. Khusus, duwe kasempatan kanggo nyelehake saka pertemuan katelu, templar. Templlar uga bisa nyelehake visi confluence lan waja, saengga bisa uga sawetara nyoba kanggo njaluk.

Kajaba iku, bisa muter nganggo gulungan kanthi acak. Dadi kabeh, njaluk fatebringer wektu roll timeLost ora gampang. Sampeyan bakal mbutuhake klompok sing bisa terus-terusan mlayu lan mbusak kolong gelas kaca, mula sampeyan kudu ndedonga supaya bisa muter sing pas.

Yen kabeh padha bareng, tata lingkungan TimeLost minangka salah sawijining meriam tangan sing paling apik ing game kanggo Cve lan Pvp Konten.

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti Kepiye Entuk Fateebringer TimeLost ing Destiny 2. Kanggo nasibe 2, priksa luwih saka konten ing ngisor iki.

  • ? Musim 5 tanggal pungkasan, konten anyar & liyane
  • Cara ndandani kesalahan kucing ing Destiny 2
  • Kepiye Cyberpunk 2077 yaiku 2.0 nganyari?
  • Kepiye ndandani kesalahan klapa ing Destiny 2

Ed Mcglone

. .

Cannon Tangan Fatebringer - Ladang Time

Entuk x3 utawa luwih Fateebringer (Timelost) gulung! . Kanggo ndarbeni rol fateBringer, pemain kita bakal nganiaya tantangan tempel kanggo entuk akeh sing disenengi.

Sampeyan bakal duwe obrolan pribadi karo pamuter sampeyan. Ing obrolan iki, pamuter bakal ngandhani kabeh kemajuan lan stat sampeyan saiki. Sampeyan uga bisa takon apa wae. .

Dewa Rol dijamin . Kita bakal entuk 2 Perks sing dipilih utawa 3 Masterwork sing dipilih. .

Matur nuwun wektu, dhuwit, lan mratelakake panemume, sanajan sampeyan bakal owah-owahan ati!

We njamin rugi ing GGR ing jam pertama sawise tuku. .

Layanan sing ditawakake 100% aman, karya kanggo PC, PS, lan Xbox.

Pamuter kita bakal nggunakake VPN. Mung katrampilan, kawruh, lan pengalaman murni – ora ana cidra utawa hacks / eksploitasi sing ana gandhengane. Kabeh rega kalebu pajak lan biaya.

Mbayar dina iki lan pamisah liyane

Kepiye kerjane

Pilih lan tuku layanan kasebut

Selehake pesenan sawise milih kabeh pilihan sing cocog karo syarat sampeyan

Sampeyan bakal dijaluk ngisi rincian tartamtu babagan pesenan sampeyan

Kita bakal milih pemain sing paling apik sing cocog karo pangarepan sampeyan

Sajrone pesenan

Sampeyan bakal duwe obrolan dhewe karo pemain pro ing ngendi sampeyan bakal nampa kabeh nganyari lan bisa ngrembug kabeh pribadi utawa mung chit-chat

Pesenan sampeyan lengkap

. Sampeyan saiki bisa nyenengake loot anyar, peringkat paling anyar, lan prestasi

Milih kita – kuwi pamindhahan pinter sampeyan

Gunggung keamanan: Boos anonim dijamin

. .

Cepet & Ngamuk Ngamuk

Kita siap kanggo pengeksanan kanthi cepet pesenan, nanging kita fleksibel kanggo jadwal sampeyan.

Nilai ndhuwur kanggo dhuwit sampeyan

.

Mung nulis ing obrolan, lan kita bakal mangsuli sawetara menit.

Ringkesan

Cara Entuk Fateebringer TimeLost ing Destiny 2?

Carane njaluk tebaikan tebal testinst 2 senjata ? Kanggo nambah salah sawijining senjata paling apik kanggo koleksi, sampeyan ora kudu nindakake apa-apa; Pemain Pro kita bakal ngurus kabeh tantangan, supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal bisa nggunakake senjata. Nalika sampeyan . Karo kita Tegang 2 Fateebringer Boost, Salah sawijining senjata sing paling apik bakal dadi sampeyan!

Gendhing Warisan saka TimeBringer TimeLost

. Versi TimeLost, minangka conto tliti lan dominasi, kudu kanggo saben arsenal Guardian. Nanging, lelungan kanggo entuk bisa nggegirisi kanggo akeh. Ngerti tantangan iki, lfcarry ngenalake solusi sing lancar kanggo pemain kanggo tuku dorongan fatebringer. Kanthi layanan sing cocog, para wali bisa kanthi gampang ngamanake timeBritost fatebringer, sing didhukung dening keahlian lan linuwih tim kita. Pilih lfcarry, lan ngrangkul warisan fatebringer tanpa grind.

Peledhek Fatebringer Time: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Yen sampeyan wis netepake 2 pemain, sampeyan bisa uga wis kenal karo meriam tangan natih, salah sawijining senjata sing paling apik ing game kasebut. Fateebringer Timelost minangka versi anyar saka gun legendaris iki sing dikenalake ing njaba cahya. . Nanging, njupuk tangan ing Fateebringer TimeLost bisa dadi tugas sing tantangan lan wektu. .

?

Peledhek Fatebringer minangka layanan sing diwenehake dening Destiny Destiny 2 sing ngidini sampeyan entuk Fatebringer TimeLost kanthi cepet lan gampang. Layanan nambah saya tambah populer ing komunitas game, amarga ngidini para pemain ngliwati tlatah sing asring ngganggu entuk barang ing game game sing langka lan migunani. .

?

  • Dijamin Boost Fateebringer TimeLost
  • Macem-macem tetes lan sumber daya
  • Jadwal Custom
  • Pangiriman Pesenan Cepet
  • PC live live

Pros kita bakal ngirim rampokan paling apik ing akun sampeyan

Fateebringer TimeLost Senjata ing istilah paling cendhak. Menyang , Cukup menyang situs web kita lan isi formulir pesenan cepet. Kita bakal miwiti golek pamuter sing cocog kanggo sampeyan, kanthi cepet, sampeyan bakal seneng nahan salah sawijining senjata paling apik ing game!