Sektor Ilang (Katrangan & Master) Ora Nuduhake ing Peta> Pitulung – Game Game | Forums |, Conflux Legenda Lost Sector Ora Nuduhake> Pitulung – masalah game | Forum |

Sektor ilang legenda ora nuduhake

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

Judhul. Saiki kaya dina iki (2 Mac 2022) sektor ilang legenda & master sing kudu ana ing logistik K1 ing Bulan. Apa ana cara kanggo ndandani?

Sajarah kiriman

. Iki bisa uga butuh wektu.

Kiriman ing basa:

. . Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

Pamburuku yaiku 1518 lan aku wis nindakake sektor sing ilang ing normal nanging ora nuduhake kanggo aku, bisa nulungi wong liya?

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. Iki bisa uga butuh wektu.

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

Aku duwe masalah sing padha. Kabeh telu karakter ing 1560 tanpa artefak lan kabeh telung karakter wis ngrampungake kabeh sektor sing ilang. Isih, ora ana sing nuduhake lan aku ora ngerti kenapa. . .

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. .

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

Diowahi dening lemthevaliant: 3/0/2022 1:00:26

. .

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. .

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

he kowe. Sektor legenda / master mung nuduhake karakter sing wis tekan tutup alus 1,500 kekuwatan. Kabeh charater sampeyan ing ngisor iki.

Sajarah kiriman

. Iki bisa uga butuh wektu.

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

  • Pitulung
  • Pandhuan
  • FAQ
  • Legal
  • Kebijakan Privasi
  • Undhang-undhang Layanan Pembayaran
  • Aja adol informasi pribadi

© 2023 Bungie, Inc. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Rated T kanggo Remaja

Download App Printiny Companion

Sampeyan ora diijini ndeleng konten iki.
Ora sopan / sengit wicara

Jeneng lan isin / Pelanggaran Kebijakan
Panganiaya Gory / seksualitas eksplisit
Ancaman kegiatan panganiaya / ilegal

Spoiler / nyebarake konten sing dicolong
Nyolong / plagiarisme / phishing / impersonation
Ora sopan / sengit wicara
Ora sopan / sengit wicara
Serangan Gangguan / Serangan pribadi / Bullying

Ancaman kegiatan panganiaya / ilegal

Spoiler / nyebarake konten sing dicolong
Nyolong / plagiarisme / phishing / impersonation

.

Situs iki nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik. Kanthi ngeklik ‘Nampa’, sampeyan setuju karo kabijakan sing nyathet ing kabijakan cookie lan kabijakan privasi.

Situs iki nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo kabijakan sing nyathet ing kabijakan cookie lan kabijakan privasi.

Kabijakan kita bubar ngganti. Kanthi ngeklik ‘Nampa’, sampeyan setuju karo kabijakan sing dianyari kanggo dianyari ing Kebijakan Kebijakan Kebijakan Cookie.

. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo kabijakan sing dianyari ing Kebijakan Cookie lan Kebijakan Privasi.

Sektor legenda conflux ora katon

Aku wis ngrampungake sektor sing ilang kaping pirang-pirang ing kabeh toon. . Iki isih durung ditampilake minangka sektor legendaris ilang kanggo aku. .

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. Iki bisa uga butuh wektu.

Kiriman ing basa:

. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

he kowe. Sampeyan kudu level daya 1,750, ora kalebu bonus artefak, kanggo ndeleng gendera sektor sing ilang legenda. Legenda dibandingake 1,830 saengga ing 1,750 sing 80 ing ngisor, sampeyan pengin nyedhaki 1,815.

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. Iki bisa uga butuh wektu.

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

Hai ana! Matur nuwun kanggo laporan sampeyan. Sampeyan bisa menehi gambar ing peta Nessus lan gambar layar mlebu menyang sektor sing ilang? Mangga upload gambar apa wae sing pengin diwenehake menyang sumber umum, kayata Imgur. Matur nuwun!

Sajarah kiriman

Loading, mangga ngenteni. .

Main apik. Sijine menit kanggo mriksa kode tumindak kita sadurunge ngirim kiriman sampeyan. Cancelake Sunting Gawe Fireteam Post

  • FAQ
  • Legal
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Kebijakan Privasi
  • Undhang-undhang Layanan Pembayaran
  • Aja adol informasi pribadi

. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Rated T kanggo Remaja

Sampeyan ora diijini ndeleng konten iki.
Ora sopan / sengit wicara
Ora sopan / sengit wicara
Serangan Gangguan / Serangan pribadi / Bullying

Panganiaya Gory / seksualitas eksplisit
Ancaman kegiatan panganiaya / ilegal

Nyolong / plagiarisme / phishing / impersonation
Ora sopan / sengit wicara
Ora sopan / sengit wicara
Serangan Gangguan / Serangan pribadi / Bullying
Jeneng lan isin / Pelanggaran Kebijakan
Panganiaya Gory / seksualitas eksplisit

Nyolong / plagiarisme / phishing / impersonation

Peranan sampeyan minangka moderator ngidini sampeyan langsung nglanggar pangguna saka olahpesen (Queue laporan bypassing) yen sampeyan milih paukuman.

Situs iki nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik. Kanthi ngeklik ‘Nampa’, sampeyan setuju karo kabijakan sing nyathet ing kabijakan cookie lan kabijakan privasi.

Situs iki nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna sing paling apik. .

Kabijakan kita bubar ngganti. Kanthi ngeklik ‘Nampa’, sampeyan setuju karo kabijakan sing dianyari kanggo dianyari ing Kebijakan Kebijakan Kebijakan Cookie.

Kabijakan kita bubar ngganti. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo kabijakan sing dianyari ing Kebijakan Cookie lan Kebijakan Privasi.