Saben kulit Lucio legio ing overwatch 2 – GamePur, Lúcio / Skins lan Senjata | Wiki overwatch | Fandom

Lúcio / Skins lan Senjata

Sonic Amplifier (Emas)

Saben kulit Luchio legrodaris ing overwatch 2

Lucio minangka salah sawijining sing paling apik, yen ora paling apik, ndhukung pahlawan ing overwatch 2. Kemampuan kanggo nyurung mungsuh nalika nandur lan ningkatake sekutu liwat dan dj sing lara yaiku akeh sing dikarepake. Ora kanggo nyebut, ngalahake dheweke bisa ngirit kabeh pertandhingan kanggo sekutu lan dadi lara ing gulu kanggo mungsuh. Nanging, warga dong, DJ ing kene kanggo pesta ing urutan ing urutan lan nyedhiyani tim kanthi dhukungan sing paling akeh yen bisa. Karo kabeh kulit legendaris, dheweke uga bisa katon apik banget. Ayo goleki saben kulit Lucio legrodaris.

Kabeh kulit Legenda ing overwatch 2

Lucio duwe kulit legendaris telung total ing overwatch 2 saiki. Umume wong kudu dituku liwat dhuwit rensa warisan. Sisane kasedhiya ing toko game sajrone acara musiman tartamtu.

Capoeira (Tuku nganggo Dhuwit recehan)

Kulit capoeira mbantu Lucio ngrangkul seniman Martial batin dheweke kanthi desain sing apik banget karo warna ijo sing beda. Kulit sing sampurna kanggo armada sing sampurna.

Hippityhop (Tuku Kanthi Dhuwit recehan)

Kulit Hippityhop nggawe bali saka overwatch pisanan. Kulit iki nyedhiyakake Lucio kanthi topeng lan klambi kaya kodok kanthi rampung emas.

Ribbit (Tuku Kanthi Dhuwit recehan)

Ing jejere hippityhop uga ngasilake ribbit. Iki minangka desain sing padha karo hippityhop nanging kanthi rampung salaka lan cahya biru.

Breakaway (tuku nganggo dhuwit recehan warisan)

Pemain bisa saluran nerder hoki sing utama, kanthi kulit breakaway Lucio. Kulit kasebut nyedhiyakake dheweke karo hoki lan celana pendek uga tongkat hoki sing apik banget sing nggawa kenangan nalika isih cilik.

Slapshot (tuku kanthi dhuwit recehan)

Kulit sing ana hoki liyane kanggo Lucio minangka slapshot. Iki nderek desain sing padha karo breakaway kajaba biru warna lan ora duwe kepala.

Selecao (Tuku Kanthi Dhuwit recehan)

Kulit Selecao mbayar penghormatan kanggo katresnan Lucio lan Brasil kanggo dolanan bal-balan. Kulit kasebut duwe warna sing padha karo tim nasional Brasil lan bisa mbantu semangat maneh Samba.

Striker (Tuku Kanthi Dhuwit recehan)

Striker minangka kulit tema bal-balan liyane kanggo Lucio. Iki padha karo kulit selecao kajaba iku duwe palet warna putih sing kosong kanthi diwenehi biru biru.

Satyr (Tuku Kanthi Dhuwit recehan)

Kulit Saty inspirasi dening mitologi Yunani Mitologi saka jeneng sing padha. Iki nyedhiyakake tampilan setan kanggo Lucio nalika uga nuduhake desain sing rumit kanthi bener.

Salju salju (musim dingin wonderland)

Kanggo mangsa adhem, salju salju minangka kulit sing cocog kanggo nglengkapi. Kulit uga duwe rasa ora kepenak karo Frozone saka Incredibles uga.

Samul Nori (Acara Taun Anyar Lunar)

Minangka penggemar musik, Lucio uga seneng musik Samul Nori sing asale ing Korea kaya sing katon ing kulit eponymous. Desain kompleks iki sampurna kanggo nglengkapi taun anyar lunar.

Ekualiser (Arsip Acara)

Kulit ekualiser duwe getar futuristik sing mesthi dicampur karo sisih lucu Lucio. Sanajan ana sing bisa nemokake aneh lan ora kepenak, nanging katon apik banget ing Lucio.

Jazzy (Acara Game Musim Panas)

Minangka kekasih musik, Lucio ngucapake tresnane kanggo Jazz liwat klambi jazzy iki. Autfit sing sampurna kanggo pemain sing pengin improvise Luciio lan mbukak menang sing ora konvensional ing kene lan ana.

Racun Dart (Acara Game Musim Panas)

Kulit Dart Poison duwe desain sing padha karo ribbit lan hippityhop. Ing kene Palette warna biru menehi getar futuristik sing nuduhake sing disenengi Lucio kanggo teknologi.

Babagan penulis

Samam Hasan

Samam Hasan minangka panulis lepas kanthi katresnan sing kuwat kanggo game video. Dheweke seneng main game Racing lan RPG ing wektu luang bebarengan karo FPS ECTICE. Nalika dheweke ora nulis babagan utawa muter game video, sampeyan bakal nemokake dheweke nonton film utawa sinau babagan sejarah Jepang klasik.

Lúcio / Skins lan Senjata

Klasik

Album paling anyar Lúcio, synaesthesia auditiva, hit global.

Auditiva

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Synaesthesia []

Album paling anyar Lúcio, synaesthesia auditiva, hit global.

Synaesthesia

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Andes []

Nalika cuaca dadi adhem, lúcio kepala menyang Andes kanggo mencet lereng.

Andes

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Kulit legenda []

Hippityhop []

Hippityhop

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Ribbit []

Ribbit

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Breakaway []

Breakaway

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Slapshot []

Slapshot

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Pilih []

Nalika Lúcio luwih enom, saliyane katresnan pertama, hoki, dheweke uga nemokake wektu kanggo main bal-balan karo bocah-bocah liyane ing Rio de Janeiro.

Pilih

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Striker []

Nalika Lúcio luwih enom, saliyane katresnan pertama, hoki, dheweke uga nemokake wektu kanggo main bal-balan karo bocah-bocah liyane ing Rio de Janeiro.

Striker

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Jazzy []

Jazzy

Sonic Amplifier

Sonic Amplifier (Emas)

Sonic Amplifier (Emas)

Navigasi Lúcio
Umum Utama • Quote • Galeri • Skins lan gaman • semprotan
Kabisan Sonic amplifier • Crossfade • Amp It Up • Nunggang Wall • Alangan swara
Lore Organisasi Perusahaan Vishkar
Hubungan karakter Symmetra
Lokasi Rio de janeiro
Liyane Synaesthesia Auditiva • lúciall
Media Artikel Wisata Donya Lúcio
Kulit pahlawan lan senjata
Ana • Bastion • Brigitte • D.VA • Doomfist • Genji • Hanzo • JunKrat • Lúcio • McCree • Mei • sih • MOIRA • ORISA • Reaper • Reinhardt • tracer • Prajurik • ZYARA • ZENYATTA • ZenYATTA • ZenYATTA • Zenyatta

Konten komunitas kasedhiya ing CC-BY-SA kajaba ora nyathet.