Saben kertu 3 ing Marvel Snap – Pandhuan Marvel Snap – Saka Game, Siri Snap Marvel: Kabeh Seri Seri Card Owah-owahan – Dot ESPorts

Singgah Snap Marvel: Kabeh Seri Seri Card

Ing sawetara kasus, gambar kita kanggo kertu ora cocog karo statistik sing bener saka game kasebut – ing ngendi kedadeyan kasebut, kita wis nggawe statistik sing bener kertu ing kothak kemampuan, ing pungkasan teks.

Saben Siri 3 Card ing Snap Marvel

Iki minangka dhaptar saben kertu ing seri 3 Marvel. Kanggo pandhuan sing luwih jero babagan seri kerja ing swiwine Marvel, waca pandhuan ing proses maju ing snap Marvel.

Seri 3 Kertu diolehake kanthi menek tangga Koleksi saka koleksi level 486. Saiki ana 99 kertu ing seri 3. Tatanan sampeyan bakal mbukak kunci kertu kasebut bakal rampung kanthi acak. Umume prakiraan sing bakal dikumpulake saben kertu kanthi saben kertu ing seri 3 ing endi wae ing antarane koleksi level 2750 lan koleksi level 3500.

Saka Cl 506 kanggo Cl 994, Seri 3 kertu bakal dilebokake minangka bagean saka cache kolektor – sing duwe kasempatan 50% kanggo ngemot kertu anyar. Saka Clumple 1006, Kertu bisa entuk saka cadangan kolektor – sing duwe 25% kasempatan kanggo ngemot kertu anyar. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara karya kasebut, deleng Pandhuan Kita babagan coch ChaChtor lan cadangan kolektor.

Sampeyan uga bisa nuntut siji kertu 3 sampeyan ora duwe koleksi saka toko Pilih Card, sing bisa ditindakake saben mangsa. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, deleng Pandhuan Darmabakti kanggo Toko Token Marvel Snap. Yen sampeyan nggoleki pitulung mutusake Seri 3 Seri kanggo milih toko Copot, deleng dhaptar Tier 3 Series.

Saben wulan, sawetara kertu saka seri 4 bakal pindhah menyang seri 3 minangka bagean saka seri seri sing wis dijadwal wulan iki. Ing sisih ngisor pandhuan iki, kita wis kumpul saben kertu seri sing bakal dipindhah menyang seri 3 ing seri selehake sabanjure.

Ing sawetara kasus, gambar kita kanggo kertu ora cocog karo statistik sing bener saka game kasebut – ing ngendi kedadeyan kasebut, kita wis nggawe statistik sing bener kertu ing kothak kemampuan, ing pungkasan teks.

0 biaya

Gambar kertu wasp Gambar kertu kuningJackket Ing mbukak: nakal karo kertu liyane ing lokasi iki karo -1 daya.

1 biaya

Gambar kertu BAST Ing mbukak: Setel kekuwatan kabeh kertu ing tangan sampeyan menyang 3. Gambar kertu deadpool Nalika kertu iki dirusak, bali menyang tangan kanthi dobel. Gambar kertu Ghost Ongoing: Kertu sampeyan mesthi dicethakake pungkasan. (Kemampuan kasebut kedadeyan pungkasan.) Gambar kertu obor manungsa Nalika obah iki, dobel kekuwatane.
Gambar Kartu M'baku Yen iki ana ing dek sampeyan ing pungkasan game, mlumpat menyang lokasi acak. Gambar kertu Quinjet Ongoing: Kertu sing ora diwiwiti ing biaya dek 1 kurang. (minimal 1) Gambar kertu hood Ing mbukak: Tambah setan ing tangan sampeyan. Gambar kertu Titania Yen ana kertu sing dimainake ing lokasi iki, kertu iki ngalih sisih pinggir sisih.
Gambar kertu nol Ing mbukak: Copot kabisan ing kertu sabanjure sing sampeyan lakoni.

Token

2 biaya

Gambar kertu Warlock Adam Warlock Ing pungkasan saben giliran, yen sampeyan menang lokasi iki, tarik kertu. Gambar Kartu Baron Mordo Ing mbukak: mungsuh sampeyan nggawe kertu, nyetel biaya kanggo 6. Gambar kertu ireng randha ireng Ing mbukak: Tambah cokotan randha menyang tangan mungsuh sampeyan. Gambar kertu swiwi Ing Dideleng: Buwang kertu murah sing paling murah saka tangan sampeyan.
Gambar Kertu Dagger Yen pindhah menyang lokasi, +2 kekuwatan kanggo saben kertu mungsuh sampeyan wis ana. Gambar kertu Daredevil Nalika mateni 5, sampeyan bisa ndeleng lawan sing main sadurunge sampeyan nggawe sampeyan dhewe. Gambar kertu Falcon Ing Dideleng: Wangsul kertu 1 biaya kanggo tangan sampeyan. Gambar Kunci Goose Ongoing: Ora ana sing bisa main kertu 4, 5 utawa 6-biaya ing lokasi iki.
Gambar kertu hazmat Ing mbukak: wenehi kekuwatan kabeh -1 liyane. Gambar kertu wanita sing ora katon Ongoing: Kertu sing sampeyan lakoni ing kene ora dicethakake nganti rampung game. Gambar Kartu Lukas Cage Ongoing: Kertu sampeyan ora bisa nyuda kekuwatan. Gambar Kertu Maria Hill Ing mbukak: Tambah kertu 1 utawa 2-biaya acak menyang tangan sampeyan.
Gambar Card Mojo Ongoing: Yen loro pemain duwe 4 kertu ing lokasi iki, +6 kekuwatan. Gambar kertu misterio Nalika sampeyan muter iki, muter ilusi kanggo lokasi liyane. Nyamar iki minangka ilusi nganti rampung game. Gambar kertu psylocke Ing mbukak: giliran sabanjure, sampeyan entuk energi +1. Gambar kertu gempa Ing mbukak: Yen iki ana ing lokasi tengah, swap posisi saben lokasi.
Gambar kertu viper Ing mbukak: mungsuh sampeyan entuk salah sawijining kertu liyane ing lokasi iki.

Token

3 biaya

Gambar kertu Coulon Agen Ing mbukak: Tambah kertu 4-biaya sing acak lan 5-biaya kanthi tangan sampeyan. Gambar kertu kewan Ing mbukak: ngasilake kertu liyane ing lokasi iki menyang tangan sampeyan. Dheweke regane 1 kurang. Gambar kertu kucing ireng Yen sampeyan mungkasi giliran nganggo tangan sampeyan, copot. Gambar kertu brood Ing Dideleng: Tambah 2 broodlings menyang lokasi iki kanthi kekuwatan sing padha.
Gambar kertu Cerebro Ongoing: Kertu daya paling dhuwur sampeyan duwe +2 kekuwatan. Gambar kertu sing nggumunake Ongoing: +2 kekuwatan kanggo saben lokasi sing kebak ing sisih sampeyan. Gambar Kartu Debrii On mbukak: Tambah rock kanggo saben lokasi liyane, kanggo loro pemain. Gambar kertu elektro Ing mbukak: +1 energi. Ongoing: Sampeyan mung bisa muter 1 kertu giliran.
Gambar kertu gambit Buwang kertu saka tangan sampeyan. Numpes kertu mungsuh acak. Gambar Kertu Green Goblin Ing mbukak: mungsuh sampeyan entuk kontrol iki. Gambar Kartu Juggernaut Ing mbukak: Yen mungsuh sampeyan main kertu ing kene giliran iki, pindhah kanthi acak. Gambar kertu kingpin Ing mbukak: Nalika kertu pindhah menyang kene 6, ngrusak.
Gambar kertu LockJaw Sawise sampeyan muter kertu ing kene, pertukaran nganggo kertu ing dek. (Sawise saben giliran) Gambar kertu magik Sampeyan ora bisa muter iki 6. Ing mbukak: ngganti lokasi iki menyang ‘limbo’. Gambar kertu Maximus Ing mbukak: mungsuh sampeyan nggambar 2 kertu. Gambar Kertu Knight Moonnight Ing Dideleng: Buwang kertu saka saben tangan pamuter.
Gambar kertu mistik Ing mbukak: Yen kertu pungkasan sing dimainake duwe, nyalin teks. (Yen lagi dolanan) Gambar kertu Patriot Ongoing: Kertu sing ora duwe kabisan sing duwe +2. Gambar kertu Polaris Ing mbukak: mindhah kertu 1 utawa 2-biaya kanggo lokasi iki. Gambar Kartu Rogue Ing mbukak: nyolong kemampuan sing terus-terusan saka kertu mungsuh acak ing lokasi iki.
Gambar kertu Sauron Ing mbukak: Copot kabisan saka kabeh kertu sing terus ing tangan lan dek. Gambar kertu king bayangan Ing mbukak: Setel kabeh kertu ing kene kanggo daya dhasar asli. Gambar Kerep Perak Surfer Ing Déwad: Wenehi kekuwatan 3-biaya 3-biaya liyane. Gambar kertu Thor Ing Diwenehi: Ngacakake Mjölnir menyang dek.
Gambar Kertu Venom Ing Diwenehi: Numpes kertu liyane ing lokasi iki. Nambah kekuwatan menyang kertu iki. Gambar kertu gelombang Ing mbukak: Kabeh kertu biaya 4 nganti pungkasan giliran sabanjure.

Token

4 biaya

Nyerep gambar kertu manungsa Ing mbukak: Yen kertu pungkasan sing diputer duwe, nyalin teks. (Yen lagi dolanan) Gambar Kartu Attumma Yen sampeyan duwe kertu liyane ing pungkasan sampeyan giliran, ngrusak iki. Gambar kertu crossbones Sampeyan mung bisa muter iki ing lokasi sing menang. Gambar kertu kristal Ing mbukak: Saben pemain nggambar kertu.
Gambar kertu Dracula Sawise giliran pungkasan, copot kertu saka tangan sampeyan. Iki duwe kekuwatane. Gambar kertu DRAX Ing mbukak: Yen mungsuh sampeyan main kertu ing kene, +2 kekuwatan. [4/6] Gambar kertu Ghost Rider Ing mbukak: nggawa salah sawijining kertu sing dibuwang (menyang lokasi iki). Gambar kertu Hellcow Ing Dideleng: Copot 2 kertu saka tangan sampeyan.
Gambar kertu Miles Morales Yen kertu pindhah pungkasan, biaya iki 1. Gambar kertu negatif Mister Ing DEPIAL: Tukar kekuwatan lan biaya kabeh kertu ing dek sampeyan. Gambar Kartu Nick Fury Ing mbukak: nambah 3 kertu 6-biaya acak menyang tangan sampeyan. Gambar Kartu Abang Omega Ongoing: Yen sampeyan luwih saka 10 kekuwatan ing kene, +4 kekuwatan menyang lokasi liyane.
Gambar kertu penyelamat Ing Dideleng: Yen sampeyan muter kertu ing kene, +5 kekuwatan. Gambar Kertu Rockslide Ing Dideleng: Shuffle 2 Rocks menyang Dek Lawan Sampeyan. Gambar kertu Sentry Ora bisa diputer ing lokasi sing pas. Ing mbukak: Tambah daya A -10 sing ora ana ing lokasi sing pas. Shanna Gambar Kertu She-Sétan Ing mbukak: Tambah kertu 1-biaya acak kanggo saben lokasi.
Gambar Kertu Shuri Ing mbukak: Yen sampeyan muter kertu sabanjure ing kene, dobel kekuwatane. Gambar kertu super skrul Ongoing: Nduwe efek sing terus-terusan kabeh kertu mungsuh. Gambar Kertu Typhoid Mary Ongoing: Kertu liyane duwe -1 kekuwatan. Gambar Card Wong Ongoing: Kawasan sampeyan ing lokasi iki kedadeyan kaping pindho.

Token

5 biaya

Gambar kertu Aero Ing mbukak: mindhah kertu mungsuh pungkasan sing dimainake menyang lokasi iki. Gambar kertu Bolt Black Ing Dideleng: Buwang kertu murah sing paling murah saka tangan mungsuh sampeyan. Gambar kertu panther ireng Ing mbukak: Dobel daya kertu iki. Gambar kertu Marvel Marvel Sawise giliran pungkasan, pindhah menyang lokasi sing menang sampeyan game. (Yen bisa)
Dokter Kertu Doctop Ing mbukak: tarik 4 kertu acak saka tangan mungsuh sampeyan menyang lokasi iki. Gambar kertu Jane Foster Ing mbukak: Gambar kabeh kertu sing regane 0 saka dek sampeyan. Gambar Kertu Tengkorak Abang Ongoing: Kertu mungsuh ing lokasi iki duwe daya +2. Ronan gambar kertu sing ora bisa Ongoing: +2 kekuwatan kanggo saben kertu ing tangan sampeyan.
Gambar kertu sera Ongoing: kertu ing tangan sampeyan kurang saka 1 kurang. (minimal 1) Gambar kertu Spider-Man Ing mbukak: mungsuh sampeyan ora bisa main kertu ing lokasi iki. Gambar Kartu Tugas Taskmaster Ing mbukak: Setel daya kertu iki padha karo kertu pungkasan sing dimainake. (Yen kertu kasebut ing play) Gambar kertu Valkyrie Ing mbukak: Setel kabeh kertu ing lokasi iki nganti 3 kekuwatan.

6 biaya

Gambar Agatha Harkkness Card Agatha wiwit ing tangan lan main kertu kanggo sampeyan. Gambar kertu Arnim Zola Ing mbukak: ngrusak kertu grapyak acak ing kene; Tambah salinan menyang lokasi liya. Gambar kertu ngrusak Ing mbukak: Numpes kertu liyane. Gambar Dokter Doom Ing mbukak: Tambah Doombot 4-daya kanggo saben liyane.
Gambar Kertu Giganto Sampeyan mung bisa muter iki ing lokasi kiwa. Gambar kertu hela Ing mbukak: Muter kabeh kertu sing sampeyan buwang saka tangan sampeyan kanthi acak. Gambar Kertu Helikarrier Yen sampeyan mbuwang saka tangan sampeyan, tambahake 3 kertu acak menyang tangan sampeyan. Gambar kertu pimpinan Ing mbukak: Nyalin kertu mungsuh kanthi kekuwatan paling dhuwur sing dimainake giliran iki, nanging ing sisih sampeyan.
Gambar kertu Magneto Ing mbukak: mindhah kabeh sing nentang 3 lan 4-biaya kanggo lokasi iki. Gambar kertu Orka Ongoing: +5 kekuwatan yen iki mung kertu sampeyan ing kene. Gambar kertu She-hulk Biaya 1 kurang kanggo saben energi sing ora jelas. Gambar kertu ultronik Ing mbukak: Gawe drone 1-listrik papat ing saben liyane.

Token

7+ Biaya

Gambar kertu Pati Biaya 1 kurang kanggo saben kertu ngrusak game iki.

Seri Drop

Ing ngisor iki kabeh kertu saka seri 4 sing bakal pindhah menyang seri 3 Sajrone Sleards Upcom. Yen papan iki kosong, amarga nedha bengi kapindho durung ngumumake kertu sing bakal mudhun.

Nuduhake Pandhuan iki
  • Nuduhake ing Twitter
  • Nuduhake ing Facebook
  • Nuduhake reddit
Rating Pandhuan iki
Babagan penulis

sule nggumunake sapa wae sing nate njupuk wektu kanggo maca omong kosong. Dheweke bakal terus pengin ngaktifake wong lanang dadi dinosaurus.

Sampeyan ora bisa ngetutake dheweke ing media sosial. Sampeyan bisa nyoba ngetutake dheweke ing dalan, nanging sampeyan ora bakal meneng.

Singgah Snap Marvel: Kabeh Seri Seri Card

Art Snap Marvel sing nampilake Galactus lan pahlawan liyane

Marvel Snap minangka salah sawijining game kertu digital sing paling panas saiki, lan njaga momentasi kanthi kertu anyar sing ditambahake saben sawetara minggu.

Cara Cara diklumpukake Sworo seru bisa mbingungake, lan ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan kertu anyar sing dipikolehi ing game sadurunge sampeyan nambah koleksi lan entuk varian sing paling apik. Nalika ngoyak kertu anyar, tenan kabeh babagan seri tetes. Mangkene Kabeh ana sing ngerti babagan seri tetes ing Marvel Snap.

Apa seri nyelehake Marvel Snap?

Art Snap Marvel sing nampilake Wolverine, Deadpool, lan Venom

Kertu ing Marvel Snap dipisah dadi seri. Nalika sampeyan muter game lan level liwat trek level koleksi, sampeyan mbukak kunci kertu ing saben seri.

Sawise sampeyan mencet level tartamtu, sampeyan bakal lulus saben seri liyane lan miwiti mbukak kunci kertu mung ditemokake ing seri kasebut.

  • Seri Salah: koleksi level 18 nganti 214
  • Seri loro: koleksi level 222 nganti 474
  • Seri Telung: Level koleksi 486 lan luwih dhuwur

Sadurunge Sampeyan bisa maju ing seri papat lan lima, ing endi kertu paling anyar ditambahake ing njaba perang pass, sampeyan kudu nglumpukake saben kertu ing saben seri sukses. Iki tegese sampeyan kudu ngumpulake kabeh seri telung kertu sadurunge miwiti entuk pasangan papat kertu kanggo nyelehake cadangan saka koleksi ing trek koleksi, lan uga kanggo seri papat lan lima.

Kanthi saben musim, kertu diturunake saka limang seri limang kanggo nomer papat, lan saka seri papat kanggo seri telu, supaya kamar kanggo kertu anyar ditambahake ing game.

Marvel Snap kertu ing seri limang

Art sworo seru marvel sing nampilake Galactus

  • Echo
  • Galactus (Big Bad, Seri permanen Lima)
  • Ghost-Spider
  • Evolusi Tinggi (Big Bad)
  • Hit-monkey
  • Howard The Duck
  • Wesi bocah
  • Jean Grey
  • Jeff Jeff bayi Shark Land
  • Kang The Conquerer (Big Bad)
  • Kitty Pryde
  • Nebula

Nalika seri sabanjure nyelehake Marvel Snap?

Ora ana tanggal saiki kanggo ngumumake seri sabanjure Marvel Snap, Nanging kemungkinan bakal teka ing pungkasan taun 2023 Juli, paling mungkin nalika wiwitan musim Agustus, sing kudu diwiwiti Aug. 9.

Tanggal resmi kanggo nganyari seri drop sing bakal diilangi.

Marvel Snap SERI SULUS – 13 Juni nganyari

Dropped saka seri limang kanggo nomer papat

  • Salju salju
  • Stegron

Dropped saka seri papat kanggo seri telu

Marvel Snap SERI SULUS – 16 nganyari nganyari

Dropped saka seri limang kanggo nomer papat

  • Master mold
  • Negonic
  • Nimrod

Dropped saka seri papat kanggo seri telu

  • Sentry
  • Surfer Perak
  • Dazzler
  • King Shadow
  • Sauron
  • Memedi

Marvel Snap SERI SULUS – 18 April Update

Gambar saka seri 20 April23 April Selehake ing Snap Marvel

Dropped saka seri limang kanggo nomer papat

  • Memedi
  • M.O.D.O.K.
  • Daya

Dropped saka seri papat kanggo seri telu

  • BASA
  • Panther ireng
  • Shuri
  • Skrull Super
  • Valkyrie

Marvel Snap SLESE DLOID – 21 Maret Nganyari

Gambar saka seri 20 Maret3 Maret sing ngeculake sworo seru Marvel

Dropped saka seri limang kanggo nomer papat

  • Dazzler
  • Sauron
  • King Shadow
  • Shanna
  • ZABU

Dropped saka seri papat kanggo seri telu

Marvel Snap Series Drop – Feb. 21 nganyari

Gambar saka seri 2023 Februari Drop ing sworo seru Marvel

Dropped saka seri limang kanggo nomer papat

  • Darkhawk
  • Knull
  • Sentry
  • Surfer Perak

Dropped saka seri papat kanggo seri telu

  • Agen Coulson
  • Helikarrier
  • Maria Hill

Marvel Snap Series Drop – Jan. 31 nganyari

Gambar tanggal 2023 Januari Drop ing sworo seru Marvel

  • BASA
  • Panther ireng
  • Shuri
  • Skrull Super
  • Valkyrie

Gambar tanggal 2023 Januari Drop ing sworo seru Marvel

  • Nyerep wong lanang
  • Lukas kandhang
  • She-hulk
  • Titania

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. Lover saka Destiny 2, Gear Metal, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, lan liya-liyane. DISTLINE sadurunge kalebu PC Gamer, Red Bull Esports, Fancyte, lan Esports Bangsa. DOGDAD TO YOGI CORGI FAN (NY YANKEES, NY JETS, NY RANGERS, NY RANGERS), Paramane Fanat, Anthusiast Cardiast.