Saben game fallout sing paling gedhe paling apik, game fallout paling apik (rangking) | Gaming Gorilla

Game Fallout Paling Apik (Dikubrik)

. Pungkasane, kita ngomong babagan fallout sing gedhe banget 76. Saiki, aku yakin sawetara wong bisa ngarep-arep bisa ndeleng sing wis mati iki. Lan mesthi yen kita ngomong babagan versi peluncuran. Nanging kita ora. Nalika isih dadi salah sawijining game fallout sing paling nguciwani sanajan ing negara saiki, MMO nindakake akeh sajrone sawetara taun kepungkur. Aku ora bakal nyelehake ing dhaptar Mmorpgs sing paling apik utawa apa-apa, nanging pancen sopan.

Saben game fallout sing paling murah kanggo paling apik

. Saben game ing seri kasebut uga dumadi saka pirang-pirang dekade utawa Amerika sawise Amerika futuristik sing ora tuwuh saka staple budaya ing taun 1950-an diukum kanthi wahyu nuklir. Roving sampah saka u.S. yaiku mutan buta, manungsa sing nggegirisi kanthi radiasi, lan kabeh sumpah sing ora disengaja, kalajengking, asu rabi, lan tikus buta.

Nalika franchise pisanan diwiwiti, njupuk rasa terbuka sing terbuka sing apik kanggo dolanan tabletop sing apik lan nerjemahake manawa ing petualangan sing paling dhuwur, basul-pamuter. Dina iki, “Fallout” katon kaya mmo sing mbukak, lan pirang-pirang genre dibagi kaping pirang-pirang sajrone sejarah. Saben game, Pusat ing jagad sing unik, aneh sing wis diandharake maneh ing taun 1997. Saben game uga nampilake dialog sing nggegirisi, kesempatan rolasan sing ngadeg, lan misi sing meh mokal. .

“Fallout” lan para penggemar wis ndeleng macem-macem pangembang lan jumlah game sing disengaja. .C. tanpa nate kelangan estetika lan banding sakabèhé. “Fallout” bakal mudhun minangka salah sawijining waralaba game sing paling disenengi ing sejarah, nanging ora saben entri digawe padha. Mangkene saben entri ing seri kasebut, sing paling apik kanggo paling ala.

9. FALLOUT: Persaudaraan Baja

“Persaudaraan baja” mung siji-sijine game “fallout” sing ora nampa pembebasan PC, lan sanajan ora mung francais nyoba jinis sing beda-beda, mesthi upaya sing paling apik. Wis pirang-pirang taun, para penggemar wis ngemis kasunyatane “Persaudaraan Baja” ngganti “Fallout 3” sing direncanakake saka Black Isle sawise pangembang / publisher ditetepake Divisi (saben IGN).

Ora ana sing tegese “Persaudaraan Baja” ora ana sing merga nebus. Game kasebut isih disetel ing Universe “Fallout”, tegese akeh karakter unik kanggo ketemu lan lokasi kanggo njelajah. Game kasebut ngganti formula Donya sing mbukak entri sadurunge karo tahapan individu sing ora dikunci nalika crita maju. Format iki ngrasa mbatesi game “fallout”, nanging ing tahap kasebut rinci lan katon apik kanggo game wiwit taun 2004.

. Milih saka enem karakter sing bisa dimainake, loro kanca bisa nggrundel liwat dalan-omah, ngegelake apa wae ing dalan kasebut. . IGN ujar manawa paling apik nalika nerangake game kasebut minangka “tumindak cukup kanggo sore Setu.”

Jan. 14, 2004

Kasedhiya ing: PlayStation, XBOX

Genre: Tumindak, RPG

Game Game: Pemain tunggal, Multiplayer Lokal (nganti 2)

Skor Metacritic: 64 (PS2), 66 (Xbox)

8. Papan perlindungan fallout

“Papan perlindungan fallout” minangka conto liyane saka franchise sing ana lan nyoba genre anyar. Game kasebut dibebasake ing timbal nganti “Fallout 4,” nanging Bethesda njupuk apa sing bisa dadi stunt pemasaran sing gampang lan diuripake dadi salah sawijining rilis seluler sing paling apik ing 2015. Malah dadi populer kanggo nampa rilis PC lan konsol.

Premis prasaja: Pemain ngatur operasi papan perlindungan ing ngisor lemah liwat “Sims” -esque Gameplay. Vaults diwiwiti cilik, mung sawetara ruangan lan warga, nanging kanthi manajemen sumber daya cerdas kanggo jagad ing ndhuwur, bisa ditambahi menyang omah-omah manungsa. Pemain nemtokake pendhudhuk Vaunt kanggo peran tartamtu, lan bisa nonton minangka slamet apokalipse babagan panganan sing tuwuh, nindakake tugas-tugas medis, utawa nggawe geni.

Sanajan ana game seluler, “papan perlindungan fallut” katon apik banget lan dikempalken kebak animasi nglipur lan visual centric sing menarik. Iki ndadekake kanggo–budhal menyang jagad “Fallout,” nanging kales dibandhingake karo entri liyane. Pungkasane, kaya sing dirating, “papan perlindungan falut” bakal keganggu karo microtransaksi lan kekurangan apa-apa jinis endgame, nanging isih bisa dipikirake penggemar francais.

14 Juni 2015

Kasedhiya ing:

Genre:

Game Game: Pemain tunggal

Skor Metacritic: 71 (iOS), 63 (PC), 61 (Switch)

7. Taktikal Fallout: Ikhwan watu baja

Kanthi dadi taktik taktik sing apik, “taktikal fallout: Persaudaraan baja” Sejatine mbuktekake manawa “fallout” paling apik minangka rpg. .”Crita game, sing gampang banget luput ing playthrough awal, ngetutake perjanjian saka persaudaraan baja sing njupuk ing wilayah Chicago sawise ana.

Kaya sing kacathet dening ulasan saka GameSpot lan RPGAMER, “Taktikal Fallout” nggawe campuran sistem tempur wektu lan basis adhedhasar. Sawetara dandan mekanik ngidini game kanggo skala munggah perang, sing kabeh ana ing pirang-pirang peta unik. Game kasebut uga ditandhani kaping pisanan “FALLOUT” Multiplayer – Pemain bisa nglawan kepala sirah liwat sambungan lan utawa ing server darmabakti. Server resmi kanggo game mati ing taun 2014, nanging isih ana komunitas pemain bisa ditemokake online.

Sayange, kaya upaya liyane kanggo njupuk francais menyang genre anyar, “taktikalal” umume luput apa sing dadi sadurunge. Unsur-unsur-unsur-unsur peran njupuk mburi, lan crita ora intrusive paling apik. Sing ujar, ora bakal mbantah seneng-seneng kanthi nyiyapake perang epik antara gerombolan mutan lan kadhang miwiti nglawan latar apokaliptik. Sapa wae sing nemoni game taktik taktik taktik sing nggunakake estetika “Fallout” minangka Setel Gaun ora bakal kuciwa “taktik falut.

Tanggal Rilis: 14 Maret 2001

Kasedhiya ing: PC

Genre: RPG taktik

Pemain tunggal

Skor Metacritic:

6. Fallout 2

Ing wektu sing dibebasake, “Fallout 2” diterangake dening GameSpot minangka “‘luwih saka’ ‘Sequel,” lan mesthi ana salah yen ora ana sing salah. Game digawe dandan tambahan kanggo akeh unsur sing disenengi para penggemar babagan “Fallout.”Grafis luwih apik? Mrikso. Donya luwih gedhe? Sampeyan wis entuk. Luwih kendhali luwih akeh tinimbang kanca? Manawa bab. Nalika game ora ngenalake apa-apa sing groundbreaking, mula tuwuh ing rumus sing wis disenengi para penggemar.

Ing “Fallout 2,” pemain njupuk peran sing dipilih, dadi anggota masyarakat cilik sing dikirim kanggo nemokake “Taman Penciptaan Kit” supaya bisa nylametake masarakat. Ora kaya “Falllout asli,” ora ana watesan wektu kanggo ngrampungake crita utama, saengga para pemain bisa njupuk wektu kanggo njelajah alas. Fokus nyata game ana ing peran. Penciptaan karakter, sing uga nderek format sing padha karo sing asli, nemtokake carane pemain bisa sesambungan karo jagad iki, sing bakal bisa bedhil, lan apa ora bakal bisa bedhil, lan apa ora bakal bisa didol dadi baturbah.

Sejarah francais kanthi rilis buggy diwiwiti kanthi “Fallout 2.”Game kasebut dibebasake ing taun sawise” Fallout, “lan produksi sing cepet-cepet ditinggalake bug sing ngganggu gamelan semi-asring. . .

Tanggal Rilis: Oct. 29, 1998

Kasedhiya ing: PC

Genre: Rpg

Game Game: Pemain tunggal mung

Skor Metacritic: 86 (PC)

5. FALLOUT 76

Ya, “Fallout 76” duwe skor metak paling awon saka game ing waralaba. Sadurunge dibebasake, dolanan kasebut kaya ora bakal ana impen sing nyata. Setel mung 25 taun sawise “Fallout 76” Janji Pemain kasempatan kanggo njelajah lingkungan sing gedhe banget ing Appalachia nganti 24 pemain liyane. Banjur game bom ing release.

Nalika diluncurake, “Fallout 76” dirasakake kaya kutha Ghost paling gedhe ing donya. . Nanging, para pemain nampa pencarian kanthi milih holotap, nemokake cathetan sing ilang, utawa ngomong karo robot kadang-kadang. . Kayane game dibangun tanpa mikir apa penggemar sing seneng karo “Fallout.”

Bethesda njupuk sawetara panas utama, nanging ora mandheg kerja kanggo nambah game. Sawetara nganyari gratis sing wis gedhe wiwit luwih apik karo macem-macem aspek game. Saiki ana npcs, quinlines, lan wit dialog tradisional. Sesambungan karo pemain liyane, sing mesthi pilihan, saiki dadi pengalaman sing nyenengake lan migunani. Game kasebut uga wis dirungokake, Dadi para pemain bisa fokus ing njelajah lingkungan sing gedhe lan luar biasa kanggo konten atine.

Ing taun 2020, Kotaku ngakoni dandan kasebut dadi “76,” nyatakake, “pungkasane nindakake.”Dina iki” Fallout 76 “minangka game” fallout “sing paling gedhe sing durung nate diputer, lan sampeyan bisa nggawa kanca-kanca bebarengan.

Tanggal Rilis: . 14, 2018

Kasedhiya ing: PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre:

Game Game: Multiplayer online (nganti 24 pemain)

52 (PC), 53 (PS4), 49 (Xbox One)

4. FALLOUT

Game sing diwiwiti kabeh wis pirang-pirang dekade mengko, sanajan pemain modern bisa uga nemokake grafis isometrik sing diilangi lan tempur basis giliran. Unsur-unsur wong tuwa, gampang kanggo ndeleng apa “fallout” spawed salah sawijining francais game video paling gedhe ing abad kaping-21. Pikirane wong-wong sing nyembah wong-wong bali ing taun 1997. Nalika miwiti game, pamuter Ngatur karakter sing manggon ing papan perlindungan nuklir ing jeroan 84 taun sawise jagad iki ngrebut wahyu nuklir. Pemain dikirim saka Vault kanggo nemokake chip komputer sing ngganti sing bisa nylametake sumber banyu.

Saka ing kono, pemain gratis kanggo luwih-utawa-kurang nindakake apa wae sing dikarepake nalika njelajah besar California. Luwih saka game “fallout” liyane wiwit, sing fokus ing crito lan plan-playing. Pemain bisa milih kanggo ngomong cara ora ana konflik, nyeleh-nyasar, utawa muter ing bedhil bedhil. . .

Game kasebut dipuji kanggo “ngatur kanggo nangkep sawetara sing ana ing tabletop RPGSop” (liwat garwa game), sanajan pertempuran dikritik minangka mung rumangsa “fungsional tinimbang ora apik.”Mekanik tempur sing dikembangake sing dikembangake bisa uga parut ing saraf para pemain modern, nanging” Fallout “isih nawakake kabeh kabungahan game tabletop pasca apokaliptik kanggo pamuter siji.

Tanggal Rilis: Oct. 9, 1997

Kasedhiya ing: PC

Genre: Rpg

Game Game: Pemain tunggal

Skor Metacritic: 89 (PC)

3. Fallout 4

Antisipasi dhuwur kanggo “Fallout 4,” lan sanajan Bohesda ora nguciwani, uga ora bisa ngatur ndhuwur bar dhuwur karo “Fallout 3.. Backstory pamuter karakter lan swara sing luwih lengkap lan tumindak lengkap kanggo pamuter dialog sing nggumunake saka apa sing ndadekake “fallout” banget.

Sing ujar, game dadi luwih apik tinimbang sing salah. Ora ana kekurangan lokasi sing apik banget kanggo njelajah “Fallout 4”. Ing antarane reruntuhan uga sawetara usaha sing paling eling saka waralaba – sing melu kru pirate Robot utamane – lan dalane crita utama sing tegang lan ora ana ing dalan “Fallout 3” ora. Ana uga minangka akeh kanca sing bisa ditemokake, saben wong duwe crita sing apik banget.

Kustomisasi minangka benang gamelan sing nganggo saben unsur “fallout 4.”Pemain bisa trick metu bedhil, gaman gaman, waja, lan set tenaga waja. Mekanik bangunan Pemukiman njupuk kritik, nanging opsional kanggo sapa wae sing pengin ngindhari, lan akeh sing dikarepake kanggo sapa wae sing pengin mbangun tetanggan pasca apokaliptik dhewe. Ing ndhuwur iki, Bethesda pungkasane bisa nggawe bedhil ing “fallout” lancar lan nyenengake. Game iki saengga meksa manawa Gies Arthur Polygon nyatakake, “Siji-sijine sing mandheg aku ora butuh wektu iki, saiki, kanggo pitunjuk babagan game kasebut.”

Nov. 10, 2015

Kasedhiya ing: PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre:

Game Game: Pemain tunggal

84 (PC), 87 (PS4), 88 (Xbox One)

2. FALLOUT: Vegas Anyar

Akeh penggemar sing nyekel “FALLOUT: Vegas anyar” minangka game favorit ing seri kasebut, lan gampang kanggo ndeleng sebabe. Tulisan ing saindhenging game pancen luar biasa. Saka dialog sing nggegirisi lan karakter sing nyenengake kaya raja ing keputusan moral sing katon saka saben nggoleki, siji-sijine “New Vegas” bakal ninggalake sampeyan kanthi tikel utawa luwih akeh crita sing ana ing pikiran sampeyan. Eurogamer nggambarake “New Vegas” minangka “Ngimpi Sisih,” lan bagean paling apik ing game kasebut yaiku saben titik sing nyambung menyang liyane utawa mengaruhi crita sing ana ing sawetara cara.

Crita babagan “Fallout: New Vegas” diwiwiti: Pamuter ngontrol kurir sing ditembak dening wong lanang jenenge Benny, sing nekad nyolong chip platinum kurir nggawa. Pemain bebas mburu Benny mudhun utawa mung ngumbara mojave Mojave Woodland, nanging ora ana sing dipilih sing dipilih kanggo urip ing kabeh wong sing urip lan ing sekitar Vegas. Ana pirang-pirang fraksi sing bisa ngontrol area, lan pemain bisa mbantu utawa ngganggu target fraksi nalika katon cocog.

Nalika karakter game kasebut ora nyenengake, sawetara penggemar nemokake lingkungan mojave Wimbel kanggo dadi rada kurang. Sing ngandika, obsian mangertos yen main peran kasebut yaiku “fallout” loro, lan mlebu aspek game kasebut nalika nyalonake sawetara glitches sing meh ngrusak game kasebut. “Fallout: anyar vegas” isih dadi conto sing mencorong kepiye “fallout” game bisa.

Oct. 19, 2010

Kasedhiya ing:

Genre: Tumindak, RPG

Game Game: Pemain tunggal mung

84 (PC), 82 (PS3), 84 (XBOX 360)

1. FALLOUT 3

“Fallout 3” minangka game “fallout” lan salah sawijining game sing paling apik kanggo dolanan. “Fallout 3” wiwitan disetel kanggo dibebasake ing wiwitan taun 2000 lan dikembangake, nanging yen ditutup, bethesda entuk hak francais lan nyetel babagan judhul “falling” modern modern. Bethesda ngalahake metu saka taman kanthi ngulandara dunia sing menarik ing ibukutha.

.”Ora ana game francais sadurunge utawa wiwit banget ngrebut karusakan lan sepi ing jagad pasca nuklir. Saka trowongan metro ing lemah menyang Republik Dave, mesthi ana sing anyar kanggo ndeleng ing wasana ibukutha.

. Sistem karma sing gampang disengaja nyritakake keputusan moral sing diadhepi nalika saben nggoleki, lan apa mutusake bom ing wit, saben momotan atom. Kanggo alasan iki lan liya-liyane, “Fallout 3” isih paling apik “fallout” game.

Tanggal Rilis: Oct. 28, 2008

Kasedhiya ing: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Genre: Tumindak, RPG

Pemain tunggal mung

91 (PC), 90 (PS3), 93 (XBOX 360)

Game Fallout Paling Apik (Dikubrik)

Wiwit debut ing taun 1997, seri Fallout wis dadi salah sawijining game pasca apokaliptik sing misuwur ing kabeh wektu.

Popularitas kasebut mung wis diwasa wiwit taun 2007, nalika hak waralaba bisa dipikolehi dening Bethesda, sing tumuju game Fallout 3D pisanan.

!

Game Fallout Paling Apik

Kanggo nggawe dhaptar iki, kita nganggep game, tanggapan penggemar, warisan, lan data dodolan saben game ing franchise fallout.

Iki wis ngidini kita menehi tandha ing game ing seri kasebut sing paling apik lan sing ana ing mburi liyane.

Dadi, njupuk Nuka Cola lan nyiyapake perjalanan liwat perjalanan liwat dhaptar lagu sing paling apik:

9. FALLOUT: Persaudaraan Baja

Game Falllout paling apik saka baja baja

Tendhal saka dhaptar, kita duwe Fallout: Persaudaraan Baja, RPG tumindak sing diterbitake dening Interplay Entertainment ing taun 2004.

Ora kaya game sadurunge, Persaudaraan Baja dirilis kanggo Xbox lan PS2, game pisanan ing seri kasebut ora eksklusif kanggo PC.

Minangka muter-muter, game iki minangka upaya pertama kanggo nggawa seri fallout kanggo konsol omah, lan uga, nyoba paling apik.

FALLOUT: Persaudaraan baja beda banget karo game liyane ing seri, lan gamelan kasebut linear, beda karo jagad sing mbukak.

Ing wiwitan, pemain bisa milih ing antarane telung karakter sing bisa dimainake, kanthi telu luwih ora dikunci sajrone crita.

Saben karakter sing bisa dimainake minangka anggota kadhang baja, lan pusat plot overarching ing saubenging tentara master saka galak asli.

Siji bab sing menarik yaiku salah sawijining karakter sing bisa dimainake, yaiku Ghoul, nggawe wektu sing pisanan lan mung sing dadi pemain sing bisa ditindakake pemain minangka non-manungsa.

Manawa, misale jek game iki dikembangake minangka edgy bisa, sing, nalika ditambah karo urutane critane critane game sing bisa diulang, yaiku game iki.

Nanging, rumangsa cemeng, sing mung lucu, lan kanggo alesan kasebut, mula kudu diputer, kanthi mratelakake panemume!

8. FALLOUT 76

Game Falllout Paling apik Fallout 76

Dirilis ing 2018, Fallout 76 minangka seri pambiji pertama dadi Multiplayer, lan dadi prequel kanggo kabeh game liyane.

Setel 25 taun sawise bom iki ditetepake ing West Virginia, lan nampilake peta dunia sing gedhe banget yaiku kaping papat ukuran fallout 4.

Bebarengan karo salah sawijining peta open-dunia paling gedhe, game iki ngidini para pemain kanggo nggawe pesta papat utawa muter solo.

Dene 76 Miwiti tanpa NPC ing endi wae, mula saiki wis diganti karo nganyari utama kaya sampah lan baja.

Wiwit diluncurake, Fallout 76 wis ngalami owah-owahan akeh, kanthi sawetara fitur sing dijupuk adoh lan fitur anyar sing ditambahake ing panggonane.

Sanajan ngrasa kaya fallout 4 kanthi pirang-pirang cara, 76 minangka game sing terus-terusan ing fluks, sanajan ora mandheg saka penggemar sing setya!

Nganyari sabanjure nambah konten anyar lan NPC mesthi nggawe 76 luwih populer, kanthi luwih saka 11 yuta salinan sing didol 2021.

Yen sampeyan duwe kanca kanggo muter, mesthi dadi game falllout sing hebat banget, lan uga solo, ana akeh sing bisa disenengi.

Nanging, yen sampeyan minangka penggemar RPG Solo sadurunge, sampeyan bisa uga ora seneng banget saka game fallout iki.

7. Papan perlindungan fallout

Game Falllout paling apik ing papan perlindungan

Simulator konstruksi lan manajemen gratis iki minangka cara sing apik kanggo mateni wektu, lan bisa diputer ing Xbox, PlayStation, lan piranti seluler.

Nalika diwiwiti minangka game mobile ing taun 2015, wiwit thukul popularitas dadi salah sawijining game fallout sing paling populer.

Ing papan perlindungan falut, Pemain kudu mbangun bangkar dhewe lan ngatur minangka pengawas.

Iki luwih gampang dingerteni tinimbang rampung, amarga tetep ana ing omah sing seneng lan urip luwih angel tinimbang katon!

Pendhaftaran duwe katrampilan khusus dhewe, lan bisa nganti suwe saya mundhak kanggo nambah kesehatan lan migunani.

Nanging, supaya bisa level munggah, sampeyan kudu ngimbangi sumber kanthi ati-ati kaya panganan, banyu, lan kekuwatan supaya ora mati.

Sanajan ora duwe tumindak post-apokalyptic motif motifal game galak liyane, papan perlindungan falut banget nyenengake.

6. Taktikal Fallout: Ikhwan watu baja

Game Falllout Paling apik Taktik Falllout

Dirilis ing taun 2001, rpg rpg-wektu nyata-wektu iki muter-muter prajurit prajurit sing berjuang perang angel.

Nalika wis disetel ing alam semesta Fallout, taktikal falut ora dasi utawa terus crita saka rong game sadurunge.

Iki uga disetel ing reruntuhan sing cedhak karo Chicago, Illinois, ing Midwest Amerika, beda karo pesisir kulon ing endi game kasebut.

Mangkene, persaudaraan cabang baja sing wis pisah saka liyane ing California ing California kudu berjuang kanggo urip lan mbuwang macem-macem ancaman.

Pemain ngontrol initiate lan ngliwati game sing diajari persaudaraan ing macem-macem kampanye.

Nanging, pertempuran beda karo sing sampeyan bakal nemokake ing game ps5 adhedhasar ps5 paling apik utawa game fallout sing paling awal.

Game iki nduwe telung mode pertempuran: basis basis, lan adhedhasar basis, lan adhedhasar giliran individu, jinis sing digunakake ing game asli.

Ing mode terus, kabeh papat bisa nindakake tumindak sekaligus, kanthi AP regenerasi adhedhasar katrampilan sing angel.

Based giliran skuad padha, kanthi saben unit sing diwenehake giliran ing ngendi kabeh wong ing tim kasebut bisa tumindak.

Nalika iku minangka kurva belajar dhisikan, yen sampeyan entuk gantung, pertempuran ing game iki pancen luar biasa.

!

5. FALLOUT 2: Peran nuklir playu game

Game Falllout paling apik ing Falllout 2

Dikembangake dening Black Isle Studios lan diterbitake dening Interplay, Fallout 2 njupuk 80 taun sawise acara fallout pisanan.

Ing FALLOUT 2, pemain ngontrol wong sing dipilih, putu saka pendhudhuk Vault Game pisanan.

Padha karo prastawa pertama game, pemain dikirim kanggo nyuplai desa cilik, mung wektu iki, tinimbang mbutuhake chip banyu, dheweke butuh geck.

Kaya game sadurunge, Pemain bisa ngatur karakter, statistik khusus, lan katrampilan khusus nalika uga milih sipat unik.

Nalika tujuan utama sampeyan yaiku golek geck, pemain bakal kesandhung sisa-sisa U.S. Pamrentah bebarengan karo dalan, enclave.

Fallout 2 nindakake tugas sing apik kanggo njajal jagad galak lan ngembangake babagan acara sawise game pisanan diputer.

Sanajan pertempuran basis basis meh padha karo game pisanan, ora krasa ana ing papan utawa cepuky ing wilayah apa wae.

Kajaba saka candhi pacoban ing wiwitan, Fallout 2 minangka game sing luar biasa, sing dadi inspirasi kanthi gedhe inspirasi: New Vegas.

4. FALLOUT

Game Falllout paling apik

Gampang salah sawijining game pasca apokaliptik paling apik ing kabeh wektu, galak asli ora entuk akeh katresnan kaya sing pantes.

Game iki nyepak ing Vault 13 karo pemain nganggep peran pendhudhuk Vault, ditugasake kanggo nemokake chip banyu kanggo ndandani masalah banyu Vault.

Diputer saka perspektif isometrik, game basis iki terbuka banget, lan ora percaya yen nyandhet kaya game modern.

Sawise pemain ninggalake vault, iku nganti dheweke mburu tuntunan lan njelajah alas ing saubenge.

Nanging, sanajan masalah banyu tetep, buah sing luwih gedhe ing cakrawala; Tentara Mutant Super digawe dening Master.

.

Ana macem-macem cara kanggo nindakake iki, sawetara sing bisa duwe efek sing ngrusak ing Vault 13 Yen Sampeyan Ora Ati-ati.

Dianggep minangka salah sawijining RPG sing paling apik ing wektu kasebut, wirang yen game iki asring ora bisa ditemokake saiki kanggo golek game galur modern.

Nalika iku beda karo gamelan instalasi anyar, yen sampeyan entuk kasempatan, galur asli mesthi diputer!

3. Fallout 4

Game Falllout paling apik ing 4

Sing nomer loro saka Bethesda Game Fallout, Fallout 4, dipasang ing sekitar kutha Boston ing pesisir wétan.

Nalika game diwiwiti dina bom tiba, pemain bakal cepet menyang post-repalispse minangka tunggal tunggal.

Sawise diselehake ing Crime-Turu, karakter pamuter tangi golek putrane diculik lan urip sadurunge ing reruntuhan.

Sawise mlebu menyang Persemakmuran, Pemain bisa dilacak kanggo nyoba lan golek putrane, nulungi macem-macem fraksi, lan njelajah jagad mbukak sing gedhe.

Bebarengan karo sistem tujuan manual sing apik, FALLOUT 4 uga ngenalake sistem bangunan pemukiman lan protagonis sing disuarakake kanggo pisanan.

Vats uga wis tweaked mung alon-alon tinimbang mandheg, kaya ing game sadurunge.

Sistem katrampilan uga dikethok kanthi lengkap, mbusak poin keterampilan kanggo milih Titik Perk sing bisa mbukak kunci kabisan anyar.

Kajaba iku, Pemain duwe kasempatan kanggo romantis kanca tartamtu, fitur sing ditindakake sadurunge game sing ora ana gandhengane.

Sanajan unsur RPG luwih gampang disederhanakake lan ora kabeh wong sing seneng karo tumindak protagonis, mesthi ana mods kanggo ngrampungake masalah kasebut!

Malah ing konsol, Mod wis digawe kasedhiya kanggo FALLOUT 4, menehi jumlah review lan kustomisasi sing ora waras!

2. FALLOUT 3

Game Falllout Paling Apik 3

Dirilis ing taun 2008, patang taun sawise Bethesda entuk hak francais, Fallout 3 minangka game pisanan ing seri kanggo fitur 3D 3D.

Salah sawijining game Xbox 360 360, 360 3 disetel ing ibukutha ibukutha, area sekitar Washington, D.C.

Iki nderek crita saka Lone Wanderer Sawise Fleceing Valeing 101 Nggoleki Rama, sing kiwa ing kahanan misterius.

Panelusuran iki nggawa pemain menyang konflik langsung karo enclave, sisa-sisa u.S. .

Fallout 3 nggawa sistem khusus saka game sadurunge, uga stats, sanajan sipat ditinggalake.

Ana ton senggol konten – dikempalken 3, ora kalebu konten sing ditambahake saka limang dlcs.

Nanging, kaya game sadurunge, ton konten mbutuhake golek, kayata OASIS, lokasi sing ana ing sisih lor ing endi crita ora bakal nuntun sampeyan.

Akeh jagad iki uga jembar, bledug-nyapu, lan beden, sing tenan menehi rasa kesepian lan kesepian nalika lelungan ing antarane lokasi.

Ora kaya Fallout 1 lan 2, karakter lelungan otomatis ing antarane panggonan, ing kene sampeyan ora duwe pilihan nanging ngalami kekurangan kekurangan urip ing limbah kasebut.

Sanajan ora pas dhisik ing dhaptar kita, Fallout 3 isih dadi permata game lan siji sing kudu diputer paling ora sapisan!

. FALLOUT: Vegas Anyar

Game Falllout paling apik ing New Vegas

Njupuk titik nomer siji yaiku, tanpa mangu, Fallout: Vegas anyar, game sing luar biasa sing digawe mung 18 wulan.

Dolanan iki dikembangake dening IntiSian hiburan wiwit Bethesda sibuk nggarap Skyrim ing wektu kasebut.

Nanging, tim pangembangan iki kalebu akeh mantan anggota interplay lan Black Isle Studio, pencipta asli seri kasebut.

Thanks kanggo wong-wong mau, Vegas anyar duwe akeh callbacks menyang game asli lan diilhami banget dening ide tim tim kanggo Fallout sing ora tau digawe saka 3.

Setel ing Mojave ing wilayah sekitar Las Vegas, game iki nendhang karo karakter pamuter, kurir, ditembak ing sirah.

Iki mbuwang pemain dadi perjuangan tenaga ing antarane Pak Misterius. Omah anyar Vegas, Republik California Demokratis, lan Legion Kaisar Brutal.

Penglihatan wesi sing ngarahake, adat gaman, lan sistem kerajinan sing ditambahi, ditambah, uga karo mode hardcore sing nambah keluwen, ngelak, lan turu turu.

Sistem reputasi uga dilebokake, wis digawa bali saka fallout 2 lan sadurunge metu saka 3.

Boten kados 3, mozave luwih lengkap urip, utamane ing wilayah sing ana ing Vegas anyar, kanthi jalur kasebut dhewe nawakake sawetara kasino.

Nalika ora ditampa kanthi apik nalika diluncurake minangka Fallout 3 yaiku, mula wiwit diakoni kanthi kritis minangka salah sawijining RPG modern sing paling apik.

Dina iki, penggemar falut isih njaluk panjaluk Vegas Suquel sing anyar digawe dening obsidian, sanajan iki misale jek.

Ringkesan

Muga-muga sampeyan wis seneng dhaptar game sing paling apik lan sinau babagan anyar babagan francais lawas dekade.

.

Donya Fallout bisa uga katon surem lan ora nesu, nanging kapenuhan karo karakter sing sugih lan lore sing jero sing njaga penggemar sing dienggo pirang-pirang puluh taun!

Mangkene cepet mbaleni game fallout paling apik:

  1. FALLOUT: Vegas Anyar
  2. FALLOUT 3
  3. Fallout 4
  4. FALLOUT
  5. FALLOUT 2: Peran nuklir playu game
  6. Taktikal Fallout: Ikhwan watu baja
  7. Papan perlindungan fallout
  8. FALLOUT 76
  9. FALLOUT: Persaudaraan Baja

Game Fallout peringkat paling apik kanggo paling apik

Game Fallout peringkat paling apik kanggo paling apik

Game Fallout wis pirang-pirang puluh taun lan dheweke ngalami metamorfosis sing cukup signifikan sajrone wektu iki. Seri kasebut wis misuwur amarga eksperimen karo macem-macem genre sanajan dina-dina awal lan terus cabang ing Bethesda.

Pancen ujar yen waralaba bakal dituju saiki Microsoft ngemu reins, nanging kamungkinan kita ora bakal ndeleng game fallout anyar. .

Kaya biasane, kita kudu nyiyapake sawetara aturan sadurunge miwiti. Pisanan, kita lagi peringkat kabeh game fallout kalebu spin-off lan judhul sing dianggep dudu canon. Nanging, kita ora bakal ndemek game sing dibatalake kaya Van Buren. Uga, peringkat kasebut adhedhasar pendapat pribadi, ora mriksa agregator supaya ora ana ing pikiran.

Kanthi introduksi kasebut, ayo goleki saben game fallout sing paling ora dikepengini.

10.

Game Falllout paling ala

Saben game Fallout nduwe papan khusus ing jantung wong liya lan aku yakin manawa ora ana sing istiméwa. Nanging ngomong kanthi realistis, FALLOUT: BOOTH BEAD gampang salah sawijining game paling ala ing seri kasebut. Iki minangka judhul terakhir sing diterbitake dening Interplay sadurunge Bethesda entuk hak lan sampeyan bisa nyritakake manawa wis cepet-cepet. Apike, iki mung game ing seri sing ora entuk versi PC.

FALLOUT: Persaudaraan baja minangka RPG tumindak linear sing sithik banget karo waralaba minangka kabèh. Ana sawetara unsur lan mekanika sing ora kenal, kayata sistem khusus, nanging ing endi sing dipersama. Ing pirang-pirang salam, Persaudaraan Baja ngrasa kaya generik edan mad-off kanthi urutane critane critane critane critane critane critane, lan crita sing ora lali. Cukup akeh sing apik yaiku swara sing apik nanging mung yen sampeyan mlebu logam abot. Musik ora duwe apa-apa sing kudu ditindakake.

9. Fallout Pinball (2016)

Pinball fallout

Aku milih akeh sing ora ngerti iki minangka perkara. Ya, iku. Sawetara taun kepungkur Zen Studios nyiptakake versi Pinball ing game Bethesda kaya syrim, lan fallout. Versi game mandiri game iki mung dibebasake kanggo piranti seluler. Nanging sampeyan bisa nemokake tambahan kanggo pinball fx3 sing kalebu kabeh telu. Yen sampeyan menyang jinis kasebut. .

Aku bakal jujur ​​banget ing kene, main ing tabel pinball tema sing apik banget. Muter game video pinball sing apik banget, ing tangan liyane, cantik cantik. Pinball Fallout ora malah ala banget utawa apa-apa, nanging liya-liyane bisa uga luwih akeh tinimbang minigame tinimbang apa wae. Mesthi luwih nyenengake tinimbang persaudaraan baja sing kudu dingerteni, nanging isih ana salah sawijining game galik sing paling apik ing pungkasan dina.

8. Fallout 76 (2018)

Game Fallout MMORPG

Kene kita lunga. Pungkasane, kita ngomong babagan fallout sing gedhe banget 76. Saiki, aku yakin sawetara wong bisa ngarep-arep bisa ndeleng sing wis mati iki. . Nanging kita ora. Nalika isih dadi salah sawijining game fallout sing paling nguciwani sanajan ing negara saiki, MMO nindakake akeh sajrone sawetara taun kepungkur. Aku ora bakal nyelehake ing dhaptar Mmorpgs sing paling apik utawa apa-apa, nanging pancen sopan.

Masalah paling gedhe kanthi fallout 76 ing taun 2022 yaiku gagal ing syarat-syarat konten siji lan bebarengan. Ora duwe tingkat ambane sing padha karo judhul fallout utama utawa fungsi online fungsional minangka mmo tradisional. Sampeyan mesthi bisa muter karo kanca-kanca nanging sampeyan ora bakal nemokake kegiatan sing akeh menarik kanggo ngalami bebarengan. . Ing pungkasan dina, Fallout 76 luwih apik wiwit diluncurake lan muga-muga bisa terus luwih apik, nanging isih ora dadi game sing apik banget. Aku bakal ujar manawa biasa-biasa paling apik.

7. Papan perlindungan Fallout (2015)

Game Mobile Fallout

Umumé sengit game mobile nanging aku pancen seneng karo iki. Papan perlindungan nindakake proyek sing apik kanggo njupuk estetika lan pesona galak sing unik sing kita ngerti lan tresna. Boten kados pirang-pirang game fallout, iki paling apik dimainake ing bledosan 20-30 menit sing cendhak. Yen sampeyan muter versi PC, luwih becik kanggo ngawasi kaloro nalika sampeyan nindakake liyane. Game kasebut alon-alon banget lan dirasakake kanthi gampang katon cat.

Papan perlindungan fallout nggambarake inspirasi saka sistem bangunan dhasar sing ditemokake ing sawetara game xcom sing luwih anyar. Mung ing kene sampeyan ngurus lan ngembangake Wikipedia. Vault diwiwiti cilik nanging sampeyan bisa uga bisa tuwuh dadi pemukiman ing njero lemah sing kaperang saka puluhan kamar. Papan perlindungan fallout minangka game sing apik banget sakabehe nanging mesthi ora dadi salah sawijining sing paling apik ing seri kasebut. Ora cedhak.

6. Taktikal Fallout: Ikhwan Watu Baja (2001)

Taktikal Fallout

Barang-barang katon rada bingung ing kene nanging taktik falut: Persaudaraan baja ora padha karo furlout sing kasebut: Persaudaraan Baja. Iki metu sawetara taun sadurunge lan dadi game sing luwih apik. Ing wektu sing dibebasake, game ora ditampa kanthi apik dening para penggemar, amarga ora ana bagean cilik kanggo kasunyatan manawa nyuwil unsur RPG sing paling akeh lan luwih fokus ing pertempuran tinimbang liyane.

Sanadyan saiki, taktik falut: Persaudaraan baja sejatine apik dibandhingake karo sawetara game galak sing teka sawise. Nanging, seneng-seneng sampeyan bakal gumantung saka game strategi adhedhasar giliran. Sampeyan bisa ngalih ing antarane basis lan wektu sing nyata-nyata nanging isih bisa dadi game strategi preduli saka mode sing sampeyan pilih.

5.

Game Falllout asli

Sabanjure kita duwe game sing miwiti kabeh, Fallout – game peran nuklirar. Sanajan wis cedhak 25 taun ing wektu iki, game kasebut terus gumun. Khas saka isometrik saka jaman kasebut, fallout minangka game sing angel sing nawakake sethithik ora nyekel tangan. Aku ora bakal ngapusi, yen sampeyan lagi arep main saiki, sampeyan bakal bisa berjuang sethithik nalika wiwitan. Nanging nyurung kurva belajar awal sing sampeyan bakal nemokake jagad sing apik banget sing diisi karakter aneh lan apik.

Sanajan dadi penerus spiritual kanggo basesland, rpg post-apokaliptik liyane, fallout bisa mbedakake dhewe saka game liyane ing genre. Ana sawetara sebab kanggo iku nanging kanthi paling penting, paling ora mratelakake panemume, yaiku panggunaan seni lan media 1950-an. Sing bakal dadi sinonim karo seri kasebut lan bakal terus dadi salah sawijining fitur sing paling ditemtokake sajrone pirang-pirang taun.

4. Fallout 3 (2008)

Game Fallout peringkat paling apik kanggo paling apik

Fallout 3 makili titik mundur utama kanggo seri sing ditresnani. Keputusan kanggo ngalih saka perspektif top-down klasik menyang perspektif sing luwih apik (wektu) saben wong / wong katelu sing bisa ditindakake ing antarane para penggemar game sing luwih tuwa. Kasunyatan manawa game kasebut katon sethithik banget kaya versi post-apokaliptik saka gulung sepuh ngangkat sawetara alis uga. Untunge, umume wong cepet dicocogake menyang owah-owahan sing nyapu sawise mlebu menyang game kasebut.

Nalika ora tanpa cacat, fallout 3 rampung dadi game sing apik banget, yen rada angel mripat sanajan kanggo wektu kasebut. .A.T.S. minangka solusi sing cerdas kanggo ngrampungake pertempuran nyata-wektu sing apik lan njaga sawetara mekanik basis basis sing ditemokake ing game sadurunge. . Aku bakal nyaranake slapping ing sawetara mod visual, sanajan.

3. Fallout 2 (1998)

Game Fallout lawas

Dipuntedahaken sukses gedhe saka fallout asli, interplay sing asli lan pangembangan ireng isle studio studio studio studio studio studio sing ditetepake kanggo nggabungake sekulat sing luwih gedhe tinimbang sing sadurunge. Sing nggumunake, ora mung dheweke entuk target, nanging mbebasake fallout 2 mung setaun sawise asli. Mbalik maneh ing dina pangembangan game kasebut kurang rumit lan mbuwang wektu. Ya, aku rumangsa manawa ana kasunyatan manawa pangembangan Sequel diwiwiti sadurunge fallout pisanan malah wis dibebasake.

Minangka bisa uga saka game jaman kasebut, Fallout 2 ora nyoba kanggo ngrampungake rodha utawa nggawe owah-owahan gedhe kanggo rumus asli. Mula, kenapa gamelan lan visual meh padha karo sing asli. Nanging, jagad luwih gedhe ing wektu iki lan akeh sing kudu ditindakake. Tulisan lan pencarian uga luwih apik. Ing mripate akeh, Fallout 2 minangka game fallout paling apik ing kabeh wektu nanging ana rong entri liyane sing aku seneng banget.

2. Fallout 4 (2015)

Game Falllout Anyar

Iki minangka salah sawijining game fallout sing paling gedhe nanging aku ngadeg ing peringkatku. Bethesda ana ing rol nalika Fallout 4 metu, kaya kabeh game nganti titik kasebut wis diakoni banget. Sayange, perusahaan kasebut njupuk kauntungan saka kabecikan sing bisa ngumpulake pirang-pirang taun kanggo nyurung praktik bisnis sing predatorah menyang penggemar, sawetara sing uga dadi game. .

. Ana sawetara landmark kanthi apik ing game kasebut, kalebu perpustakaan umum Boston, Mit, patung Paulus, ASS Konstitusi, Salem, lan liya-liyane. Alamiah, Bethesda njupuk lisensi seni nalika mbalekake landmark iki. Nanging yen sampeyan ora dadi penggemar setelan sing gedhe, FALLOUT 4 Donya sing gedhe banget kanggo nawakake lan paling apik ing seri kasebut ing babagan seri gunane, musik, lan eksplorasi. Ya, bangunan pemukiman kasebut jak janky lan ora perlu nanging sampeyan mung bisa nglirwakake.

1. FALLOUT: New Vegas (2010)

Game Falllout paling apik anyar

Lan mbunderake dhaptar game sing paling apik kanggo wong liya saka Vegas anyar. Aku ngerti, kaget gedhe. Sanajan ngeculake ing negara sing kurang saka negara, upaya obsidian kanggo nglumpukake panelusuran panliten nalika diluncurake lan pungkasane dadi Fallout: Vegas anyar dadi salah sawijining entri sing paling disenengi ing seri kasebut. Ngelingi manawa iki minangka studio sing padha sing nggawa AS KOTOR II lan Nights 2 mung sawetara taun sadurunge lan crito ing waralaba.

Obsidian uga nindakake proyek sing apik kanggo ngrampungake akeh unsur gamelan sing dikenalake ing Fallout 3, kalebu V.A.T.S., Nalika uga nambah sawetara sing anyar lan malah nggawa sawetara fitur saka asale. Duwe mainake sethithik, aku bisa ngucapake yen fallout: Vegas anyar isih tetep ing taun 2022. Aku ora tau dadi penggemar saka jantung sing gedhe nanging mung keluhan cilik. Kabeh ing kabeh, FALLOUT: Vegas anyar ora mung sing paling apik ing seri kasebut nanging uga salah sawijining game post-apokaliptik paling apik ing kabeh wektu.

Penulis

Aku penulis jack-of-dagang jack-all klasik sing seneng nulis babagan topik sing paling akeh, sanajan game wis dadi cocog karo aku. Sing ujar, aku mesthi ora bakal ngilangi kesempatan kanggo nutupi warta jus sing nglibatake film superhero, novel Stephen King, utawa lelungan ruang. Utawa robot. Utawa robot superhero ruangan-ruang sing disalahake minangka Stephen King. Ndeleng kabeh postingan

Facebook Reddit Twitter Pinterest

Ditulis dening Jason Moth

Aku penulis jack-of-dagang jack-all klasik sing seneng nulis babagan topik sing paling akeh, sanajan game wis dadi cocog karo aku. Sing ujar, aku mesthi ora bakal ngilangi kesempatan kanggo nutupi warta jus sing nglibatake film superhero, novel Stephen King, utawa lelungan ruang. Utawa robot. Utawa robot superhero ruangan-ruang sing disalahake minangka Stephen King.

45 Komentar

TheAlexwalters ujar:

Aku teka mikir yen aku bakal sengit dhaptar iki lan mesthi bakal ngetrapake pengambilan saiki luwih dhuwur, nanging aku bisa ndeleng dhewe karo peringkat kasebut, utawa njupuk dina. Lan matur nuwun kanggo nyuda fallout 1. Wong-wong cenderung menehi rating sing paling dhuwur utawa nomer loro lan aku ora entuk malah bisa dibebasake. Crita kasebut mung mateni wong sing ala karo corak sing bisa diajak sampeyan mati. Aku uga rumangsa taktik kasebut diremehake lan isih tetep dadi salah sawijining rpg taktik sing apik. Nanging, sanadyan, falut 76 ora luwih murah tinimbang papan perlindungan galak, mula sithik.

. Aku kudu menehi kesempatan liyane. . Minangka adoh saka 1 prihatin, cukup apik nanging mesthine dudu karya seni utawa apa-apa. Aku ngerti manawa wong asring dadi puji game lawas lan ora anyar. Alesan utama kenapa fallout pisanan minangka peringkat luwih dhuwur ing pirang-pirang dhaptar yaiku amarga duwe salah sawijining macem-macem metacritic. Akeh panulis listicle rangking Game adhedhasar biasane ing skor metacritic.

Ora ana gandhengane karo dhaptar metacritic, Fo 1 mung luar biasa lan asring kegaisah kasebut ora dingerteni utawa mung ngilangi wektu kanggo ngetrapake narasi utama kanggo nganakake rembugan narasi kanthi cepet lan isih ana sing ngilangi lan bakal njupuk urutan narasi narasi Ludo liwat, sing terus-terusan ora ana artine.

Emilian Edward ujar:

Dina iki, wong liya utawa wong sing ana hubungane karo Fonv minangka game Fallout sing paling apik.
Ing kasunyatan, fallout 3 paling apik, ora mung game fallout paling apik, nanging uga game video paling apik.
Dadi, ya. Top “pribadi” sampeyan dudu pribadi, luwih kaya para pamaca sing pengin ndeleng lan aku ngirim. Mungkin sampeyan sijine FO2 ing 3 paling dhuwur. Ora game linear ora bisa ngadeg ing 3 3D. Ora preduli crita utawa apa-apa. BTW, Daya Crita ing Game Pisanan yaiku Paling Awet …
Oalah, sanajan artikel fallout layanan luwih apik, mula ora ana artikelal, aku ngerti …

Sampeyan ngomong babar blancong sing mutlak Apa sampeyan malah mainake 2 crita lan pencarian nggawe game galaksi modern katon lucu banget.

Bungah sampeyan ujar. Fallout 2 ditata paling sethithik. Paling apik saka seri.

Ya, Fallout 2 nomer siji. . Aku main kaping pirang-pirang, mesthi golek perkara anyar, game digawe beda ing dina. Digawe karo katresnan kanggo game ora dhuwit. FO3 dadi boring getih, poin kanggo nyuda francais nanging kadang aku ora bisa ngomong yen ana regane, mungkin kanggo aku vegas, Makuse

Aku kudu setuju karo sampeyan. Aku seneng anyar Vegas nanging ing antarane, aku isih kudu melu Fo3. .

Aku ngormati nostalgia, aku ngira yen wis entuk galak 2
Fallout 3 minangka salah sawijining kriting sing paling ala.
Tyler Doane ujar:

Dhaptar Cantik Solid. Lan aku ngerti manawa ana penggemar sing ngaku yen fallout 76 luwih apik tinimbang ing Bukak nanging apa pancen masalah kasebut? Peluncuran game kasebut dirusak lan ora bisa dingerteni, sanajan kabeh njiwet lan pangaturan, game isih ora nyenengake. Iki ninggalake rasa ala ing tutuk sing aku mlayu Mungkin gamelan 10-15 jam wiwit diluncurake. Aku nyoba kaping pindho menehi kesempatan, sawise dandan, lan mung slog kaya ngono. Salah sawijining game sing aku nyengkuyung muter-muter.

FALLOUT 4 Kapindho yaiku guyon kudu dadi siji ing ndhuwur 76 fallout 76 paling gedhe ing game falline stream utama sing paling dhuwur kanthi cara. Sapa wae sing ora setuju ora seneng banget amarga dheweke ora ngerti apa sing nggawe khusus lan nyenengake.

Psychobullit ujar:

Aku seneng karo dhaptar sampeyan, aja setuju kabeh nanging aku ora nate mainake 1 utawa 2. Aku miwiti karo FO3 nalika mbukak game munggah aku lunga. ? Aku pancen seneng banget nanging FO76 luwih apik. Imho, dadi luwih serba guna. Manawa aku ditendhang ing server luwih akeh, nanging aku bisa nindakake akeh. Mbangun dolanan omahku ing grup sing ora main ing klompok. Aku uga seneng animasi kasebut. Aku pengin dheweke bisa nggawe telusuran luwih akeh.

Fallout 4 ing papan kaping 2 yaiku edan! FO2 kudu ing wiwitan, Vegas anyar ing nomer loro, lan FO3 ing nomer telu.

Pancen fallout 3 reged … Aku pribadi luwih seneng tinimbang Vegas anyar
Kaisar ujar:

Kabeh setuju ing dhaptar. Aku saiki wis sinau babagan game pinball nanging isih ora bakal ngganti barang. Aku terus duwe papan sing luwih apik kanggo fallout 3 amarga sing sepisanan entuk aku menyang seri game, nanging isih ora mikir yen aku bakal ngganti posisi kasebut.

Fallout 4 paling dhuwur 2, kanthi serius?

Dhaptar Falllout paling apik sing daktingali. Aku teka ngarep-arep sing paling ala amarga aku asring kuciwa karo dhaptar kasebut. Aku bakal mindhah 4 mudhun menyang papan kaping 3 lan nimbang Bumping 2 nganti pisanan. Nanging liyane saka aku setuju.

Sampah! Fallout 1 lan 2 minangka salah sawijining videogames sing paling apik ing sejarah videogames! Lan penulis apa? Wolung taun?

Aku setuju, kanthi patch tanpa Killapps, aku bisa main 2 ing salawas-lawase
Nostalgia tamba helluva

Jujur, aku bakal rangking 4 luwih saka 3. Crita kasebut laughably ala lan tema sing budheg ing loro, nanging paling ora digunakake lokasi anyar sing ora bisa digedhekake lan ora nyedhot bos d.

Jujur bakal nggawe 3 ing sisih ndhuwur liwat Vegas anyar. Dhaptar apik, aku mikir tanpa 3, sing nggawa aku menyang seri kasebut, bisa uga ora ana NV . Tresna kaloro lan ngerti sing terakhir luwih apik ing 3, nanging pengalaman kasebut ora bisa dilalekake.

DeadonarRIValHD ujar:

New Vegas paling apik ing game play game. Iki gampang dimainake, dalane crita pancen apik tenan, lan isih mung siji sing isih dolanan saiki.
Aku wis main kabeh lan pemain dadi frustasi nalika game sing nggawe game kasebut nggrundel bullseye kanthi game kaya anyar Vegas banjur nyasar. Maksudku njaga game sing padha, sampeyan ora kudu ndandani sing ora rusak. Nambah grafis ngganti crita nanging tetep apa sing bakal sampeyan lakoni. Dipercaya kula Sampeyan ora ningkatake apa-apa kanthi owah-owahan play game!

Daftar iki bodho lan temtunipun ora digawe penggemar Fallout Komentar iki ora digawe dening penggemar fallout salah siji saka 2 lan anyar Vegas minangka siji-sijine game game Falllout sing apik kanggo game sisih liyane

Amen!
Fallout 4 – Yesus Apa sing dienggo. Siji-sijine sing apik babagan 3 yaiku golek harold sing dakkira. Ora tau nyoba 76. Fallout 2 babagan baleni!

Kita butuh kabeh info babagan jinis anyar Vegas lan bagean loro. Ora ana tambahan kanggo Fallout 4?
Aku muter ing PC

Fallout 4 Over Fallout 2 LOL … Sampeyan gagal, Simen Lol
FO76 minangka fallout paling apik lan uga siji-sijine sing wis diputer.
Sampeyan bisa uga ngerti sapa sing tuwuh karo Fallout 3 lan mengko.

Ya, kenek kuku ing sirah. Aku mbayangno kudu angel kanggo para pemain generasi generasi anyar kanggo ngapresiasi game galik asli

Kaping pisanan, aku ngormati kasunyatan situs kasebut banjur komentar kasebut. Perlu sawetara sing kudu ditindakake nalika sampeyan nggawe dhaptar minangka kontroversial minangka seri fallout amarga francais kasebut metu saka tangan para proprietator dening Bethesda lan minangka asil sing dipasrahake Tengah kaya seri Star Wars Sequel. Saengga telung game falloutku yaiku:
3. Fallout 2
2. FALLOUT
1. New Vegas Aku ngerti iki minangka statement sing beda-beda nanging dudu niatku, yen sawetara versi sing dudu telu, sampeyan ora ngerti lan ora ngormati seri fallout. Sampeyan pancen utang kanggo awake dhewe minangka wong sing seneng ngirim game apokaliptik kanggo entuk iki. Minangka wong sing miwiti seri kasebut minangka remaja karo Fallout 3, butuh wektu kanggo ngerti apa sing ditindakake Bethesda menyang seri kasebut. Sejatine dheweke njupuk kulit galur sing ditetepake dening interplay studio lan plapped kabeh sing ana ing pesisir kulon, ing pesisir sisih wétan DC ing ngendi ora ana sing masuk akal. Tim Cain, salah sawijining penciptaan saka seri Fallout babagan iki. Kepiye kedadeyan kaya ngono lan kuciwa kanggo dheweke kanggo ndeleng persaudaraan lan enclave ing game iki lan kepiye mutan sing apik banget karo kabeneran belanda liyane tinimbang nggawe “penampilan”. Yen sampeyan ngerti manawa fallout 3 iku intine saka 1 lan 2 dibuwang ing blender lan jinis amalgam muncul kabeh kerangka kabeh kerangka lan intine sing nggawe sing asli. Dheweke ora bisa nyritakake crita dhewe tanpa poaching asli kaya Star Wars The Force Awakening. Bethesda wis nggawe apa sing dadi taman tema sing paling gedhe, utamane kanthi installments sing paling anyar. Saben game wis dadi luwih elek ing seri kasebut, dudu perspektif mekanik / gamelan, sing wis nambah thanks kanggo Arkane lan ID Studios, nada, tema lan swasta narasi. Fallout 4 minangka game sing ala, fallout 76 game ala. Kothak wedhi sing apik, kerangka game sing apik kanggo moder game modifikasi lan tanpa wates nanging ora ana aspek-aspek iki digawe game galur. Kanggo ngerti apa sing nggawe Vegas anyar game falllout paling apik sing sampeyan kudu ngerti apa sing nggawe NCR saka Sands Sands lan Nglindhungi Tandi saka Khan Khusus. Sampeyan kudu ngerti kepiye kakuwatan jagad lan etos sing dikirim saka kekuwatan puncak kanggo diburu kanthi ora sopan kanthi fraksi sing luwih gedhe sing ora dadi armor sing menehi respirasi saka. . Sampeyan kudu ngerti manawa Inbout Studios minangka interplay lan pangripta IP. Dheweke nggawe Vegas anyar dadi sanadyan sing ana alam semesta. Sampeyan kudu ngerti kepiye Betesda pillaging francais ing ngendi saben game kudu duwe Bos, lan saben game kudu dipeksa nggawe kembang dhewe, lan uga dipeksa nggawe fraksi dhewe! Kaya Institut sing Ora Apik sing duwe logika internal nol utawa alesan mekanik kanggo nindakake apa sing ditindakake dening wong liya tinimbang wong liya sing ditindakake dening baddi lan bethesda Exec lading bledug. Kanggo nyelehake 4 detik ing sepuluh ndhuwur yaiku tragedi kaya ngono meh padha karo maca wiki ing game fallout. Fallout 4 yaiku game fallout sing ala banget, malah kudu ngucapake iki.

Koreksi. Maksudku Studio Isle Black Ora Interplay. Interplay minangka publisher. Aku mesthi njaluk bingung.