Roti Panggang Multifa – Apa sing ditindakake lan Cara Panggang Panggang Panggang liyane, Panggang Roti Panggang lan Pembakar Muteri lan Nelajahi pemain Gamerradar

Pemain roti panggang lan pembakar multifikasi

Nganggep sampeyan duwe Roti kanggo menehi ing Multifa, sampeyan bisa milih pamuter nggunakake kothak biru ing ndhuwur karakter multiesus Sawise game wis rampung, sing kalebu sawise bagean sing sampeyan milih apa sampeyan duwe remot. . Nanging yen game wis apik, bakal dadi wektu sing ringkes ing ngendi sampeyan bisa milih lambang kasebut banjur klik kanggo roti panggangane.

Roti Panggang Multiesus – Apa sing ditindakake lan carane nyandhang pemain liyane

Multifa

Saiki ora kanggo kabeh pemain, saiki lagi mlaku ing versi beta terbuka. Versi iki ngemot pilihan akeh karakter, kabeh ditarik saka francaancis wb kaya Batman, Steven Universe, lan liya-liyane. Iku bab sing lucu, ngidini para pemain ngadhepi superman karo Lebron James, utawa ngalahake Jake Asu minangka Harley Quinn. Saben karakter duwe gerakan unik, lan bisa digunakake kanggo nglawan macem-macem mode game.

  • Waca liyane: Napa klub wengi Dublin lawas minangka masa depan estports kanggo game kerusuhan

Iku brawler sing padha karo smash bros. Nanging kanthi sawetara bedane. Kaping pisanan, sampeyan bisa main karo pemain liyane, nggunakake grapple pancing kanggo nylametake, lan nyebabake kabisan kanggo saben liyane. Iki uga bisa uga ana kewan sing luwih apik, bisa nerangake mekanika inti kanthi cepet lan kanthi gampang.

Sampeyan bakal bisa uga pengin mlumpat menyang pertandhingan nalika mbukak , Nanging ana sawetara sistem sing pengin diwaca. Roti panggang minangka salah sawijining mata uang sing kasedhiya, lan ing wiwitan sampeyan bisa uga mikir apa sing nyata. Mangkene apa roti panggang, lan cara menehi kanggo pemain liyane.

Apa sing ditindakake roti panggang ing multiesus?

Roti panggang minangka jinis mata uang Multifa. . Sampeyan ndeleng, ing pungkasan pertandhingan, utawa seri match ‘Best-of’, Pemain duwe pilihan kanggo nyemplungake saben liyane. Iki sejatine cara kanggo ngucapake game sing apik, lan kanggo nuduhake katresnan kanggo mungsuh sampeyan. Menehi penghangane roti panggang 25 dhuwit recehan uga pamuter panampa.

MultifikasiS. Kredit: Pemain pertama game

Kepiye sampeyan roti panggang ing multifa?

Kanggo panggang wong ing Multifa, sampeyan kudu ngenteni nganti sampeyan wis rampung perang. . Pilihan kasebut ing ndhuwur pamuter, bakal ujar ‘menehi roti panggang.’Tindakake, lan sampeyan bakal bisa nuduhake sethithik hormat kanggo mungsuh sampeyan.

Cara Entuk Roti Panggang

Kanggo entuk roti panggang, sampeyan kudu ngrampungake tantangan tartamtu ing Peperangan Pass. Ana uga tantangan khusus karakter sing bakal entuk roti roti roti rampungake. Cara utama kanggo entuk roti panggang, yaiku tuku dhuwit kanthi dhuwit recehan. 350 dhuwit recehan bakal njaluk sampeyan paket 10 toast, sing bisa diwenehake marang sapa wae sing dikarepake.

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pengikat Multifa. Kanggo luwih akeh game, priksa manawa priksa pratinjau kita. Kita seneng, memuji kontrol responsif sing najis, karakter sing dinamis lan lingkungan sing dirancang kanthi apik.

Ing warta game liyane, Taz Tasmania setan wis kena karo Nerf ing Multifa, Mung seminggu sawise peluncuran akses awal game.

  • Topik sing gegandhengan
  • Multifa
  • PC
  • Pemain pertama game
  • PS5
  • Warner bros. Game
  • Xbox Serion X | S

Pemain roti panggang lan pembakar multifikasi

Multifa

Roti Panggang Multifa yaiku sawijining mekanik ing ngendi pemain bisa njaluk matur nuwun utawa salam kanggo pemain liyane sing wis padha perang, nggunakake counter roti panggang sethithik supaya bisa ditindakake. Pengolongan Ganjaran cilik lan nuduhake apresiasi kanggo sekutu lan pesaing sing padha, lan ana tantangan ing Multifantus sing njaluk sampeyan kanggo nyandhang pamuter liyane, mula kudu ngerti kepiye carane. Kanggo alasan kasebut, kita bakal nerangake ing pandhuan iki Cara Panggang Pemain kanggo Tantangan kasebut lan mung kanggo nyenengake, lan apa rawat multifikasi sing bener, kanggo sampeyan lan sekutu sampeyan.

Status server Multifikasi

Apa server multiesus mudhun utawa saiki wis makarya saiki? Priksa kene kanggo info lan panyebaran paling anyar!

Roti roti liyane ing tantangan Multiftarsus dirancang kanggo ngenalake mekanik toasting dhewe, sing pemain bisa ngucapake salam Pemain (ora awake dhewe) sawise match lan menehi ganjaran dhuwit recehan emas.

Nganggep sampeyan duwe Roti kanggo menehi ing Multifa, sampeyan bisa milih pamuter nggunakake kothak biru ing ndhuwur karakter multiesus Sawise game wis rampung, sing kalebu sawise bagean sing sampeyan milih apa sampeyan duwe remot. Yen kabeh wong milih kanggo rematch, sampeyan kudu ngenteni game sabanjure. Nanging yen game wis apik, bakal dadi wektu sing ringkes ing ngendi sampeyan bisa milih lambang kasebut banjur klik kanggo roti panggangane.

Ngeculake pamuter menehi tip cilik 25 dhuwit recehan, lan bisa ditindakake kanggo loro-lorone bolo utawa mungsuh. Iki dudu bonus gedhe, nanging barang sing nyenengake lan nindakake yen bakal ngrampungake tantangan awal kanggo mbantu sampeyan mbukak kunci perang. Iku mung cara sing apik kanggo menehi “handshake sing apik” sing apik, utamane sawise game sing nyenengake saka MultifaTus 1v1.

Cara Ngapiki Panggang Roti ing Multifa

Toast pamuter, pemain kudu duwe … Ya, roti panggang. Roti Panggang iku minangka salah sawijining pemain kudu tuku game, jinis mata uang sing winates sing dihabiskan kanggo nyandhang pemain liyane. Bisa digayuh kanthi mbuwang 350 dhuwit recehan kanggo 10 payudara. Menyang tab koleksi ing menu lan mung menet lambang Sithik sing ujar “Wenehi roti panggang”. Utawa, roti panggang bisa digayuh ing Peperangan Pass lan tingkat penguasaan individu karakter (dalan sing ana) dhewe, sanajan iki minangka barang sing luwih kontekstual lan entuk hadiah sing cukup langka.

Nggolek info liyane babagan game? .

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.