Rockstar S GTA 6 Bocor Nuduhake Foto Potensi Potensial – Hindustan Times, GTA 6 Teaser Dikirim dening Rockstar wis akeh pamilih pemisahan

GTA 6 TEASER Dikirim dening Rockstar Nduwe Fans Split

Sawijining dina, Game Rockstar bakal nyelehake teaser asli kanggo Maling maling vi. Dina iku aku mikir babagan akeh. Ora mesthi amarga aku uga seneng ndeleng apa sing wis masak, nanging amarga aku meh 100% yakin manawa ngirim internet kanthi ora kaya sing wis nate kita lakoni sadurunge.

GTA 6 Bocor ngeculake fitur ambisi lan perjalanan kontroversial

GTA 6 Massive Bocor, nunggu, lan fitur game sing rinci babagan R / GTA6. Tanggal rilis Ora dingerteni, nanging Rockstar setya

Amarga pengaruh gedhe saka francais GTA 6 GTA 6 rangking ing antarane game sing paling diantisipasi ing sejarah, ninggalake para penggemar kanthi semangat nunggu wigati dadi proyek paling anyar ing Rockstar.

GTA 6 Mega Leak: Game

Ing taun sadurunge, bocor sing nggumunake kasedhiya ing game mbesuk iki, nanging duwe akibat gedhe kanggo loro rockstar lan wong sing tanggung jawab kanggo bocor, sing dadi jeneng “Teapoterhacker.”

Kanggo Rockstar, cahya saka karya pangembang sing diarani redirection sumber kanggo plug bocor. . Sanajan konten bocor nuduhake tahap awal pangembangan game, isih ditawakake wawasan sing migunani dadi arah kreatif Rockstar.

Diwenehi gedhene bocor, iku lali yen sampeyan ora ngerti saben rinci. Untunge, para penggemar darmabakti nganalisa bocor kasebut, sing ndadékaké panemuan kasebut menyang dokumen PDF, ngringkes aspek penting.

Sampeyan bisa ngakses dokumen informatif iki ing subreddit R / GTA6. Dadi tanpa ujar manawa bocor kasebut, game kasebut adoh banget, nanging amarga saka iku, sing pisanan katon bisa ngalami owah-owahan sing signifikan utawa bisa dicopot ing pasar pungkasan.

GTA 6 Bocor minangka wayahe apik ing jagad game, sebagian amarga nunggu ngubengi game lan kasunyatan manawa salah sawijining bocor sing paling akeh kedadeyan. Minangka dokumen negesake, Internet dibanjiri sekitar 90 video lan kode python game.

Dokumen kasebut menehi wawasan dadi rincian kompleks, kayata modifikasi sing diamati ing fisika euphoria rockstar, efek sing wis ana, lan dhaptar lengkap, kalebu protagonis sing bakal teka.

Kajaba iku, katalog dokumen macem-macem barang lan alat, saka klub golf menyang drive USB.

Thanks kanggo bocor, uga wis menehi wawasan babagan sawetara merek sing bisa uga ana ing game pungkasan. Minangka adat kanggo francais, akeh jeneng merek kasebut kalebu tembung Playful lan Indecent Wordflay.

Salajengipun bocor uga ngumumake sawetara mekanik gamelan sing nyenengake, kayata kemampuan kanggo mlaku-mlaku nalika mlebu, mbukak rampok, hack, lan malah sandhangan sing pasrah dadi progresif. Kajaba iku, katon bidan liar, kalebu racun, scrabbles ngubengi tong sampah.

Tanggal rilis resmi tetep, nanging Rockstar wis ngonfirmasi upaya darmabakti kanggo nggawe entri sabanjure ing Grand Auto Series.

GTA 6 ‘Teaser’ Dikirim dening Rockstar duwe penggemar pemisahan gedhe

GTA 6 'Teaser' Dikirim dening Rockstar duwe penggemar pemisahan gedhe

Sawijining dina, Game Rockstar bakal nyelehake teaser asli kanggo Maling maling vi. Dina iku aku mikir babagan akeh. Ora mesthi amarga aku uga seneng ndeleng apa sing wis masak, nanging amarga aku meh 100% yakin manawa ngirim internet kanthi ora kaya sing wis nate kita lakoni sadurunge.

Akeh penggemar maling maling otomatis sing ngarep-arep Gta vi Pengumuman bakal ditindakake ing akhir minggu, kaya Gta v Ngrayakake ulang tahun 10th. Ayo wong lanang, nyumerepi ana ing kana. Kita wis ngenteni dekade, kita bisa ngenteni luwih suwe. Kemungkinan, review meh mesthi kedadeyan ing taun ngarep. Wis, penggemar wis bisa nyipta peta adhedhasar bocor taun kepungkur. Ngandika kalebu luwih saka 100 lokasi sing unik kanggo njelajah. Leaker liyane ngaku Gta vi Kadurjanan bakal nyakup dhuwit sing ditanduri dhuwit lan saksi. Nanging dina iki, aku nggawa sampeyan warta saka debat panas ing antarane para penggemar: minangka postingan sosial Rockstar anyar sing anyar kanggo nggodha, utawa mung gambar biasa?

Coba deleng iki luar biasa mod remaster.