Résiko udan 2 artefak | Taktik Pocket, Cara Entuk Artefak & Mbukak kunci Risiki Udan 2 – Pitulung Player | Pandhuan & Walkthroughs Game

Cara njaluk artefak & mbukak kunci risiko udan 2

Ngaktifake efek bisa nyenengake nyenengake utawa game sing luwih apik, mula kita saranake nemokake sing paling apik kanggo sampeyan lan miwiti ing kana. Kita bakal ngrembug lokasi kabeh artefak kanthi risiko udan 2, panggunaan lan kombinasi kode uga, supaya sampeyan ora kudu kuwatir mung siji. !

Nguripake lan Gawe Run Sampeyan Luwih Apik Kanthi Mbukak kunci lan Nggawe Risiko Udan Rumah-warni 2 Artifak – Saka Chaos Kanggo Prentah.

Risiko udan 2 artefak; Watak nglawan bos

Diterbitake: Sep 6, 2023

Résiko udan 2 yaiku Roguelike wong katelu kanggo urutane critane game unik lan barang-barang, peralatan, lan modifikasi sing tegese rong roto jarang padha, lan Résiko udan 2 artefak Mesthi muter bagean ing iki. Iki wildcards iki duwe kekuwatan kanggo nggawe pangowahan sing drastis menyang jangka sampeyan lan kepiye muter game kasebut ing sih-rahmat ing sih sampeyan, supaya luwih nantang sampeyan lan palit sampeyan, utawa nindakake loro.

Ing pandhuan iki, kita mbukak tujuane artefak, kepiye mbukak kunci, lan kabeh sing beda saiki kasedhiya ing game. Kanggo sawetara pitulung tambahan kanggo nylametake ing jagad sing gedhe lan medeni risiko udan 2 karakter lan risiko udan 2 tuntunan 2 lunar. Kita uga wis entuk dhaptar roguelikes switch paling apik yen sampeyan lagi goleki sawetara pengalaman anyar ing genre gripping iki.

Apa risiko udan 2 artefak?

. Sawise sampeyan ngunci artifak, sampeyan bisa ngaktifake nalika wiwitan. Ing Multiplayer, kabeh artefak sampeyan lan kanca-kanca ora dikunci dituding, lan sampeyan bisa ngaktifake sing sampeyan pengin nalika sampeyan ndeleng pas.

Kepiye cara mbukak kunci risiko udan 2 artefak?

. Banjur sampeyan kudu sesambungan karo laptop. Sawise iki, spands portal sing nggawa sampeyan menyang nyoba khusus Artifact ing ambry bulwark. .

Yen sampeyan lagi nyoba, artefak sing sampeyan tujuane ora bisa diaktifake, bebarengan karo artefak sing sampeyan aktif ing wiwitan. Spawns Kunci Artifact ing blok sing paling dhuwur sing kudu dipilih lan digunakake kanggo sesambungan karo artefact kanthi nyata, monsters kanggo spawn – lan wektu kanggo entuk Fightin ‘.

Minangka monsters mati, sawetara tetes tombol artefak liyane. Nggunakake tombol artefak iki ngilangi kabeh saka inventaris pamuter, sing mandheg sapa wae saka tombol hiburan.

.

Apa risiko risiko udan 2 artefak?

Artifact
Artifact of Chaos Fire Friendly diaktifake kanggo kabeh wong – kalebu wong sing slamet lan monsters
Artefak pati Nalika salah sawijining pamuter mati, kabeh wong mati – tes sing bener saka pasangan kerja lan katrampilan individu
Artifact Enigma
Artifak Evolusi Monsters saiki entuk barang ing antarane tahap
Artifak saka Frilailty Kerusakan tiba tikel, lan lesu
Artifak saka kaca Kabeh sekutu menehi karusakan 500% tambahan, nanging mung 10% kesehatan
Artifact saka pakurmatan Kabeh musuh padha karo elit
Mung siji jinis ruang monster saben tahap
Artifak Metamorfosis Pemain tansah spawn minangka slamet acak
Artifak Kurban Monsters tansah nyelehake barang ing pati, nanging dada ora bisa direwangi maneh
Artifak Jiwa Wisps saiki muncul saka monsters kalah
Artifact saka Spite Mungsuh nyelehake macem-macem obligasi bledosan nalika mati
Artifak saka grombolan
Artifact of Vengeance Doppelganger sing ora sabar nyerang saben sepuluh menit

Sing kabeh sampeyan kudu ngerti babagan risiko udan 2 artefak. Yen sampeyan butuh istirahat saka kabeh scrambling lan slamet iki, tumuju ing dhaptar game switet paling apik lan game seluler sing paling akeh kanggo macem-macem genre.

Luwih saka taktik kanthong

. Dheweke gabung taktik kanthong minangka penulis staf ing 2021, lan entuk tuntunan editor habor sing mengilap ing 2023. Dheweke mbuwang wektu sing gratis njelajah dampak Genshin lan kerajinan star honkai, luwih akeh dolanan indie, utawa nggambarake babagan game medeni kaya FNAF, Penduduk, lan Plancongan Poppy. .

Cara njaluk artefak & mbukak kunci risiko udan 2

Mbukak kunci artefak ing risiko udan 2 Apa luwih akeh. Ana 16 artefak unik ing game, buyar liwat macem-macem lokasi lan kabeh duwe mode tartamtu kanggo mempengaruhi game kasebut. Pengaruh kasebut bisa entheng utawa agawe, lan dheweke pancen menarik lan cukup angel kanggo risiko saben risiko udan 2.

Cara njaluk artefak & mbukak kunci risiko udan 2

. Kita bakal ngrembug lokasi kabeh artefak kanthi risiko udan 2, panggunaan lan kombinasi kode uga, supaya sampeyan ora kudu kuwatir mung siji. Ayo diwiwiti!

Kabeh artefak lan lokasi ing risiko udan 2

Ayo goleki kabeh artefak & lokasi ing risiko udan 2:

Artifact of Chaos

Lokasi: Nilar akueduct, cedhak gapura kuno / nilar akueduct, ing gapura kuno