Requirementasi Sistem Legenda Liga | Keperluan Sistem Distrik PCGamesn, League Of Legenda | Bisa aku nglakokake liga legenda

Requirementasi Sistem Legenda Liga

Dianyari 10 Juli 2019:

Requirementasi Sistem Legenda Liga

Spek liga PC legenda bisa uga ora bakal nggawe kringet sistem, kanthi praktis apa wae rig sing cukup kuat kanggo mbukak game kerusuhan sing populer Moba.

Salju salju salju ing jarak nalika madhangi orb biru

Diterbitake: 12 Mei 2023

Apa Requiring Sistem Liga League? Nalika skill skill kanggo Moba Riot bisa uga wedi banget, game kasebut dhewe duwe salah sawijining alangan sing paling murah mlebu. Nyatane, mesthine bakal mbukak apa-apa, nanging sing paling tuwa lan bledug saka rig lan laptop.

Kaya sing sampeyan ngarepake, Syarat minimal legenda syarat utamane gampang ketemu, mung butuh HD 6570 utawa Nvidia 9600 GT kanggo mbukak game. Riot nindakake ngelingake masalah kinerja potensial yen persiyapan sampeyan mung ketemu spek iki, sanajan. Dadi, sampeyan bisa uga pengin target ing ndhuwur iki (dadine kurang), yen sampeyan pengin ngindhari hiccup ing Summoner kanthi rift. Sanajan ngono, sampeyan ora mbutuhake kertu grafis paling apik ing kana kanggo nggayuh kinerja sing padhet. Babagan spek paling minimal, Intel inti i3 530 utawa AMD A6 3650 CPU dipasangake kanthi ramé RAM 2GB bakal bisa ndeleng sampeyan.

Mangkene syarat sistem legenda liga:

Minimal Disaranake
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
Intel inti i3 530
AMD A6 3650
Intel Core i5 3300
Amd Ryzen 3 1200
Ram 2GB 4GB
GPU Amd Radeon HD 6570
Nvidia GeForce 9600 GT
AMD Radeon HD 6950
Nvidia Gerforce 560
Lumbung 16gb HDD 16GB SSD

Ngengingi utawa ngluwihi Liga spek disaranake liga bakal nggawe tlatah kanggo tantangan luwih gampang, kanthi tarif bingkai sing luwih dhuwur lan luwih konsisten. Aja kuwatir, dheweke bisa dicapai, sanajan ana langkah cilik saka minimal. Ing babagan Radeon GPU, sampeyan ndeleng AMD 6950, utawa, kanggo Geforce, priksa Nvidia GTX 560. Riot nyaranake Kripik Akin ing Intel Core i5 3300 utawa AMD Ryzen 3 1200, Dadi aja kuwatir yen sampeyan ora duwe game CPU sing paling apik. Kajaba iku, sampeyan kudu tikel kaping pindho RAM menyang a whopping 4GB.

Pungkasan, sanajan game sing nate ngembangake juara juara, Liga legenda legenda Keperluan minangka 16GB cilik. Nanging, pangembang kasebut nemtokake manawa sampeyan butuh drive sing padhet, dadi priksa manawa sampeyan browsing pilihan SSD sing paling apik yen sampeyan butuh upgrade.

. Nanging yen sampeyan wis mikir “Pira sing wis daklampahi liga legenda?”, Sampeyan bisa ngerteni saiki. Kanggo Meta sadar ing antarane sampeyan, iki dhaptar dhaptar paling anyar karakter liga liga paling apik kanggo rangking tangga tangga.

Ora pengin ninggalake apa-apa? Njupuk syarat Requirements Sistem Liga Liga Tes liwat PCGAMEBENCHMark kanggo njawab pitakonan … Apa aku bisa mbukak legenda legenda?

Dylan Wilby inspirasi karo bukit sajra South South sing diarani omah, Dylan aximalist kanthi motto: Sing luwih gedhe, luwih gedhe. Kaya ngono, kepentingan kasebut ana ing apa wae AMD lan Nvidia lagi masak. Ngandika kasebut, dheweke paling seneng ing ngarep strategi adhedhasar giliran utawa game fantasi abad pertengahan ing layar gedhe, kanthi ngluwari Minnie ing pangkon, lan pint ing tangan.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Requirementasi Sistem Legenda Liga

Requirementasi Sistem Legenda Liga

Priksa syarat Sistem Liga Liga. Aku bisa mbukak? Tes spek lan tingkat pc game. Requirements System Lab nglakokake jutaan syarat PC ing luwih saka 8,500 game saben wulan.

Liga legenda Rincian Game

Liga legenda minangka raja Moba sing mrentah, kanthi juara sing luwih warni tinimbang sampeyan ngarep-arep bisa dadi ahli ing umur siji. Lan gratis, uga. Thanks kanggo game rior lan salah sawijining komunitas game sing paling apik ing sekitar. Sampeyan bisa uga bisa nemokake kulit juara dhewe. .

Mangkene Liga legenda

  • CPU: Intel inti i3-530 / AMD A6-3650
  • Ram: 2 GB
  • Kertu Video: Nvidia Geforce 9600gt / Amd Radeon HD 6570 / Intel HD 4600 Grafis Integrasi (DirectX 10)
  • Pixel Shader.0
  • Vertex shader: 4.0
  • OS
  • Ruang disk gratis: 16 GB

Syarat sing disaranake

  • CPU: Intel inti i5-3300 / AMD Ryzen 3 1200
  • Ram: 4 GB
  • Kertu Video: Nvidia GForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 / Intel UHD 630 Grafis Integrasi (DirectX 11)
  • Pixel Shader: 5.
  • Vertex shader: 5.0
  • OS: Windows 10 64-bit
  • Ruang disk gratis: 16 GB

Requirements Sistem lol - Apa bisa mbukak syarat minimal lol

Dianyari 2 Desember 2020 dening Cliff Henjum

Tes Requirement System kanggo League Legenda isih duwe salah sawijining tarif paling dhuwur ing Canyourunit, sing biasane ana ing konfigurasi hardware modern. Iki gratis kanggo muter Behemoth saka Moba terus ngisi minangka salah sawijining game sing paling akeh main ing PC. Yen sampeyan ndeleng spek nyata sing dibutuhake kanggo mbukak lol (liga legenda), mung ana sawetara game populer sing luwih gampang diluncurake, ana sing ana ing antarane kita. Nalika taun wis rampung, liga legenda bakal mudhun minangka salah sawijining 20 game paling anyar sing diuji 2020.

Apa PCku bisa mbukak liga legenda?

Liga legenda adoh saka pamuter anyar ing pemandangan lan terus dadi salah sawijining game sing paling akeh main wiwit ora bali ing taun 2009. Kekuwatan Liga Legenda minangka salah sawijining game paling ndhuwur sing disiaturi siaran sing populer kaya Twitch ngucapake volume babagan para penggemar MOBA. Apa sing sampeyan takon? Moba Stands kanggo Multiplayer Online Battle Arena lan biasane dumadi saka rong tim limang pemain sing ngupaya ngrusak pangkalan tim mungsuh sadurunge bisa nindakake perkara sing padha. Nuduhake umum iki kanthi pesaing paling gedhe, Dota 2, nanging saben game duwe PlayStyty lan penggemar saben bisa mbantah manawa game kasebut paling apik! Ing ndhuwur ora bisa didownload, Requirementy Sistem kanggo Liga Legenda iku bisa diakses. Gabungke rong prekara iki kanthi urutane critane game sing nyenengake lan gawe ketagihan, lan sampeyan entuk resep kanggo game sing bisa test wektu. Apa sampeyan lan PC wis siyap pungkasane ngalami salah sawijining game Multiplayer sing paling dawa?

Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, League Syarat sistem minimal legenda legenda ‘sithik banget, lan malah bakal mlaku ing sawetara laptop. Nyatane, syarat CPU minimal yaiku sithik game riot sing mung nyatakake yen 2 GHZ CPU dibutuhake (sanajan dual-inti). Iki tegese saben cpu modern bakal luwih apik kanggo njaluk liga legenda lan mlaku. Kertu video sing ndhukung model shader 2.0 karo DirectX 9.Kapabilitas 0c uga dibutuhake. Wong sing duwe chipset Integrasi kaya Intel HD grafis 4000 uga ing cetha nganti lol kanggo mlayu ing PC. Uga duwe macem-macem pilihan sing bisa sampeyan tweak ing setelan grafis kanthi nambah kinerja. Sawise PC Ndhuwur Keperluan Sistem, wektu kanggo milih juara lan miwiti noobs karo Annie utawa Ashe.

Sawise sampeyan ngilangi setelan nganti dhuwur, liga legenda duwe estetika sing nyenengake kanggo gaya seni sing bisa sampeyan lakokake kanthi muter resolusi / grafis sing kurang. Supaya kanthi aman max grafis, sampeyan kudu luwih saka syarat sing disaranake, sing isih ana ing sisih sing paling populer, kayata kenaikan makam raider utawa soulcalibur 6. . Geforce 8800 luwih tuwa tinimbang Radeon HD 5670, nanging dirancang kanggo mungkasi sing luwih dhuwur nalika metu saka pirang-pirang kertu sabanjure. Perlu CPU uga sithik: sampeyan mung butuh CPU sing jam ing 3 GHz utawa CPU multi-modern modern. Entuk rig karo piranti lunak iki, lan sampeyan bakal njupuk Baron, meksa lorong, lan katon apik banget.

Dianyari 10 Juli 2019:

Riot Paling Anyar Ndhukung Dhukungan resmi Windows lan Windows Vista. Data babagan persentase pemain isih nggunakake XP lan Vista cocog karo data sing wis diklumpukake uga.

Apa sing bakal ditindakake?

Ing ngisor iki sawetara komputer game karo gambar sing nuduhake carane akeh game sing bakal ditindakake saben. Saben komputer dites marang syarat minimal lan disaranake luwih saka 8,500 game PC paling anyar. Klik kene kanggo pilihan liyane.

Keperluan Sistem Lab bisa uga Komisi Afiliasi saka Tuku Kuali liwat Amazon Associates, Afiliasi eBay lan program liyane

  • Starfield
  • Gapura Baldur 3
  • Cyberpunk 2077
  • Maling Auto V
  • Red Merah Mati 2
  • Valorant
  • Mortal Kombat 1
  • PAYDAY 3
  • Elden Ring
  • EA Sports FC 24
  • Fortnite
  • Warisan Hogwarts
  • Ngapusi p
  • FIFA 23
  • Telpon saka tugas: warzone
  • Marvel’s Spider-Man Remastered
  • Cyberpunk 2077 Liberty Phantom
  • Dewa perang
  • Pungkasan saka bagean 1
  • Game uap ing ngisor limang dolar
  • Telpon Game Duty
  • Game Pertempuran
  • Game Royale Pertempuran
  • Penghargaan Game 2018
  • Game Kasunyatan Virtual
  • Rendah paling murah
  • Game Akses Asal
  • Aku Batman
  • Dhaptar Game Pc Paling PcGamesn
  • Fokus game interaktif ing omah
  • Frostbite 3 game
  • Game adoh nangis
  • Nglawan game ala
  • Game Capcom
  • Game Olahraga
  • Game Uap Top 2017
  • Game Epik
  • Game Tom Clancy
  • Game 2K
  • Game Stadia Google
  • Game Game Pass Xbox
  • Game PC E3 2019
  • Penembak wong katelu
  • Penembak wong pisanan
  • Game Indie sing luar biasa
  • Penghargaan Game 2019
  • Game Hitman
  • Koleksi Jack sing Ganteng
  • Game resolusi super fidelityfx
  • Game Paling populer

Bubar ditambahake game PC

  • Airship: Kerajaan Adrift
  • Avatar: Airbender pungkasan – Quest kanggo Balance
  • HomeWorld 3
  • Paleo Pino
  • Pasar Night MineKos
  • Residen ala 4 Cara Dipisah
  • Hellweeper vr
  • Nasib / Samurai Snable
  • Pulau Moonstone
  • Speedstorm Disney
  • Keturunan pisanan
  • Kaya naga: kasugihan tanpa wates
  • Planet Zoo: Paket Oceania
  • Rotasi potong
  • Age of Empires 4 Ascend Sultans
  • Kombat Mortal 1: Kombat Pack
  • Kita kene ekspedisi: Persahabatan
  • Builders of Yunani: Prologue

Powered by Requirements Systement Lab, Teknologi saka Husdawg, LLC

Hak Cipta © 2023 Husdawg, LLC, kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.