Reddit – nyilem menyang apa wae, game platform paling apik ing PC | Shotgun Kertas Rock

Game platform paling apik ing PC

Sonic, sing ora ana saka dhaptar iki, yaiku game babagan cepet. Nanging meksa sampeyan rote sinau alangan nyedhaki sampeyan kanthi kecepatan sing dhuwur ing saben level, amarga sampeyan ora duwe reaksi kanggo reaksi ing wektu nyata. Robotnik wis bener, ngambang ndhuwur kabeh ing tuwung endhog jet.

Rekomendasi kanggo Platform 3D ing PC?

Aku mung mbungkus ‘topi ing wektu’ lan duwe jeblugan! Pancen cukup cendhak nanging rumangsa ana ing kono kanthi sawetara platformer Nintendo sing luwih apik lan game Mario sing wis diwasa.

Aku isih duwe itch platforming 3d sanajan lan pengin ndeleng apa sing disaranake masarakat sing bakal disaranake kanggo game PC PC. Siji-sijine sing dakkira yaiku saiki yaiku ‘Super Lucky Dong’ nanging aku kepengin weruh apa sing kudu dipikirake.

Aku nggoleki 3D eksklusif amarga paling yen ora kabeh sing daklakoni ing ngalih OLED nanging sing paling apik katon luwih apik ing kertu grafis ing PC.

Apa sawetara rekomendasi platform 3d sing apik?

Yen ana wong liya ing sepatuku lan golek telusuran ing sub iki, yaiku rekomendasi komunitas!

Dianjurake platformer 3D Game:

  • Topi ing wektu
  • Crita Super Lucky
  • [Taler Super Lucky anyar] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 1038300 / new_super_luckys_tale /)
  • Psychonaut
  • Psikonauts 2
  • Trilogi Spyro Reigned
  • KENA: Jembatan Spirits
  • Tackboy: petualangan sing amba (unrile) saka 10/6)
  • Crash BAIKYCOOT N. Sane Trilogi
  • Yooka-laylee
  • Trine 3: artefak kekuwatan
  • Neraka pie
  • Spark jerter listrik 3
  • Ninykin
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Spongebob SquarePants: Peperangan kanggo Bikini Bottom – Rehydrated
  • Demon Turf
  • Poi
  • Effie
  • Pumpkin Jack
  • [Super Sami rol] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 1554640 / Super_Sami_roll /)
  • [Ty Tasmanian Tasmania] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 4119960 / ty_the_tasmanian_tivert /)
  • [Kao Kangaroo] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 1370140 / kao_the_kangaroo /)
  • [Biru Biru] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 1220150 / Blue_FIRE /)
  • [Snake pass] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 544330 / Snake_Pass /)
  • [De blob] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 532320 / de_blob /)
  • [De Blob 2] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 563190 / de_blob_2 /)
  • [Pac-Man World re-PAC] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 1859470 / Pacman_world_Repac /)
  • [Phantasy Reverie Serie] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 1730680 / KlonoA_Phantasy_reverie_Series /)
  • [Castle of Ilusi] (https: // store //.Steampured.COM / app / 227600 / Castle_OF_ILPION /)
  • [Woodle Tree 2: Deluxe Plus] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 1883750 / Woodle_Tree_2_Deluxe_plus /)
  • [Rayman 2] (HTTPS: //.Ubi.COM / US / Game /?lang = en_us & pid = 56c4947E88A7E300458b465c & DWVAR_56C4947E888A7E3004458b465c_Platformform = Standard% 20editasi% 20editasi
  • [Alice: Madness Wangsul] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 19680 / Alice_madness_Returns /)
  • [Sphinx lan Mummy Kursi] (HTTPS: //.Steampured.Com / app / 606710 / sphinx_and_the_cursed_mummy /)
  • [Rad Rodgers: World Salah] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 353580 / rad_rogtri_world_one /)
  • [PAPO & YO] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 227080 / Papo__yo /)
  • [Campfire pungkasan] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 990630 / The_Last_Campfire /)
  • [HOB] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 404680 / HOB /)
  • [Moss] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 846470 / Moss /)
  • [Kenangan Aer Old] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 331870 / Aer_Memories_of_old /)
  • [Ngluwihi sing apik lan ala] (HTTPS: //.Steampured.com / app / 15130 / ngluwihi_good_and_evil /)
  • [Kontras] (https: // store.Steampured.COM / app / 224460 / kontras /)
  • [Tanduran omah] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 323320 / GROW_HOME /)
  • [MINI NINJAS] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 35000 / mini_ninjas /)
  • [Fifo’s Night (gratis!)] (https: //.Steampured.COM / app / 1191550 / firm_night /)
  • [Stacking] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 115110 / tumpukan /)
  • [Stray] (HTTPS: //.Steampured.COM / app / 1332010 / Stray /)
  • [Glover (N64 Remake)]] (https: // store.Steampured.Com / app / 1257880 / Glover /)
  • [Funk ora dipasang] (https: //.Steampured.com / app / 517100 / FUNK_UNPLUGGED / # app_reviews_hash)
  • [YouROPA] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 640120 / YOUROPA /)
  • [Crumble] (HTTPS: //.Steampured.COM / APP / 1061180 / Crumble /)
  • [Crita dolanan 3] (https: // store.Steampured.com / app / 300820 / disneypixar_toy_story_3_the_video_game /)

Multiple Game / Series:

  • [LEGE] (HTTPS: //.Steampured.com / search /?Term = LEGO)
  • [Sonic Hedgehog] (HTTPS: //.Steampured.com / search /?Term = Sonic + The + Hedgehog)

Port & EMulasi PC PC

  • [I-ninja] (https: // www.myishanderware.Com / Game / i-Ninja-C5s)
  • [Jak & Daxter] (https: // exputer.Com / Warta / Game / Jak-and-Daxter-PC-Port /)
  • [Super Mario 64] (https: // arsip.Org / Details / SM64-PC)
  • [Cathetan: Misteri Treasure Hiddales] (https: // arsip.Org / Details / Nikita_202105)
  • [Frogger (PC)] (HTTPS: // www.myishanderware.COM / Game / Frogger-9ZN)
  • [Frogger 2: Dendam Swampy] (https: // www.myishanderware.Com / Game / Frogger-2-Swampy-s-dendam-A35)

Game platform paling apik ing PC

Game Platform Paling Apik Manaditas Rayman

Jeneng paling gedhe ing platforming kanggo urip mung ing konsol, nanging ing PC saiki yen genre terus maju. Indies wis njupuk bahan-bahan sing gampang lan spun ing pitunjuk umpeen (nanging biasane saka kiwa menyang tengen).

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake koleksi game platform sing paling apik ing PC – kalebu platform teka-teki, platformer fisika, platformer fisika kanthi unsur-unsur rogoelike, lan platforme babagan apa-apa.

Game Platform Paling Apik ing PC

Cuphead

Cuphead. Kita kabeh wis weruh. Sawetara kita wis nyoba, lan nyoba, lan nyoba ngalahake. Entri sing hebat kanggo jangka lan gun gan gan, nyampur karo animasi hoset karet sing nambah karakter kanggo mungsuh lan sakcedhake.

Pemain kudu nyiram lan mlumpat ing tingkat sing padhang ing tingkat sing padhang, sing nyebabake pertempuran pimpinan buncis – kaya gajih buta lan kembang kembang sing butuh pelajaran manajemen nesu. Ana daya-up, kaya kemampuan sing bisa diuripake kanggo ngowahi pesawat, sing bisa ngedhunake tembok kangelan.

Game ora gampang. Nanging iku kabungahan kasebut: ora mung cangkir nggawa ide lan desain sing anyar lan desain kanthi gaya seni vintaj, nanging game kasebut uga entuk bathi sing luar biasa. Pemain perang liwat barbesan animasi sing ora nate ana ing gaya animasi ing taun 1930 lan ninggalake kanthi prestasi sing gedhe sawise pungkasane ngantem panggedhe. Cuphead lan Mugman mulang pelajaran sing larang regane amarga dibuwang menyang fray: aja kesepakatan karo setan.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Shovel Knight: Troze Troze

Game Yacht Club nyiptakake salah sawijining game gulung paling apik ing dina iki: Shovel Knight. Popularitas game wis ngidini pangembang kanggo ngeculake koleksi Trozen Treve sing apik banget.

Trove Treasure Fitur Shovel Knight, dibungkus karo ekspansi kanggo game kaya pakean bayangan – tujuane yaiku kanggo perang ing jagad iki kanggo nggoleki katresnan Knight sing ilang. Pirang-pirang villains uwuh sampeyan lan kudu ditangani kanthi tepat. Malah ana ‘pengalaman gelut’ Ultimate ‘Shovel Knight Showdown ing trove, uga.

Shovel Knight minangka campuran sing sampurna antarane saiki – mechanics modern intertwining kanthi stops gulung-gulung ing sisih NES ERA kanggo nggawe lights. Soundtrack ora bakal sniffed uga; Kaleruan 8-bit sing ngancani perjalanan lan tambahake rasa saben level.

Ngendi aku bisa tuku: Uap

Ing njero

Ing njero temenan ing papan sing padha karo limbo sing padha – alas, karo bocah cilik, ing peteng – nanging ora ana ing endi wae sing unik lan aneh. Akeh game ing dhaptar Merdeka Player iki, kanggo kabisat lan swoop lan soar. Nang njero luwih utawa kurang sebaliknya. Iki minangka game medeni, dikontrol kanthi rapet ing pacu lan swasana, yen tumindak sampeyan ora bakal ana pengaruh nanging kanggo mindhah crita kasebut maju utawa sampeyan mateni.

Sing ora kanggo kabeh wong, nanging iku titik kasebut. Apa wae sing sampeyan lakoni ing njero crita, sing ditinggalake menyang interpretasi sing dhuwur, ora ana sangsi babagan kontrol, lan sampeyan minangka pamuter mung siji ngontrol pengaruh ing bocah lanang. Aturan kasebut sampeyan bisa dibukak jinis platformer wektu sing digawe saka platformer sing ora biasane bisa dimainake: pemandangan aneh, mekanika siji-mati, lan animasi sing nggegirisi, nggegirisi. Nalika wong lanang ngoyak sampeyan, lan sampeyan perjalanan, lan tangane wis ngenggoni ing rai, sampeyan bisa ndeleng ing endi wae ing utomo. Ing njero duwe akeh sing padha karo limbo: Sampeyan nggawe sampeyan nonton, sanajan akeh banget.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Guwa

Double Double minangka siji-sijine studio duwe macem-macem game ing dhaptar iki, nanging kontribusi loro sing apik kanggo genre platforming ora bisa beda. Ing endi game awal pangembang diarahake dening masterbuilder Tim Schefer, Gantung Gaming, guwa kasebut saka pikiran Ron Gilbert, Desainer teka-teki sing paling apik.

Gilbert Genius nggawe tantangan sing ngandhani babagan karakter dheweke, maju crita tinimbang wektu tundha. Lan pitung karakter sing bintang ing guwa kabeh wong sing seragam. Malah archetypes sing luwih dhuwur ing daptar tugas – satria, biksu, ilmuwan – pelabuhan rahasia sing nggegirisi babagan njupuk status.

Tinimbang nyenengi dialog, Gilbert lan timnya duwe pepeteng ing njero puzzle-platforming. Kerep solusi banget kalebu mlaku ing sirah, metaphorically lan kadhangkala fisik.

Guwa dirancang kanggo Co-op telung-pamuter, nanging ana wektu sing luwih alon sing bakal diluncurake kanthi alon-alon lan metu ing antarane telung karakter supaya bisa tumindak minangka counterweight nalika wong liya sing duwe pengungkit, utawa apa wae. Kanthi cara sampeyan bakal duwe wektu luwih akeh kanggo ngrendhem whry malevolence.

Ngendi aku bisa tuku: Uap

Braid

Braid minangka kafe hipster saka platforming, ngladeni sarapan sing muni kenaikan menowo nanging nuduhake dekonstruksi. Ana protagonis squat, lan pipa ijo lan meriam sing mungsuh geni, lan putri ing kraton liyane. Nanging unsur kasebut digunakake minangka alat teka-teki manipulasi wektu, lan putri minangka alesan kanggo meditasi babagan sifat hubungan.

Toleransi prosa ungu lan pria kanthi rambut floppy bisa beda-beda, nanging sampeyan ora bisa mbantah ing jero game ing tengah. Kaya saben platformer sing apik banget, braid minangka mesin sing ora tenang kanggo ide. Wiwitane, sampeyan mung bisa mundur cepet-cepet wektu kanggo mbenerake kesalahan, kaya ing Pangeran Persia utawa Forza. Banjur, sadurunge suwe, sampeyan cepet-cepet wektu, utawa nggawe obyek tartamtu saka wacana wektu. Luwih Apik, Sampeyan Dipercaya kanggo nggarap aplikasi kekuwatan anyar kanthi bener, nuding arah sing bener dening tantangan ing ngarep sampeyan.

Kaya variasi Enigma Elgar, Braid elegan, terus-terusan ganti, lan mung pompa. Nanging kurang prihatin karo cerdas tinimbang nggawe sampeyan rumangsa pinter, lan sing nggawe teka-teki sing tahan.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Tandha Ninja

Yen sampeyan wis main Invisible, Inc. Sampeyan bakal ngerti pangembang Klei duwe knack kanggo slirth siluman menyang papan sing ora kalebu. Sadurunge studio nggawe XCOM sneaky, nyiptakake platform siluman siluman quintessensivel, sing saiki bisa dimainake ing formulir Remastered. Resolusi dhuwur mung nggawe agul-agul sing luwih apik.

Tandha Ninja nyemprotake Sim immersive 3D garing lan bisul jus ing telusur, ninggalake rasa suda nanging luwih kuat. Yen sampeyan frustasi kanthi skema sing direncanakake kanthi salah, sampeyan bakal luwih gampang cocog karo maksud sampeyan ing kene, amarga perspektif 2D ngethok variabel. Kepuasan ngeculake saka bolongan langsung menyang sirah wong liya dadi luwih asring. “Awal saka pembunuhan kaya ngrangkul pacangan,” Tandha Ninja ngandhani sampeyan. “Pungkasane, mesthi ora.”

Kabeh sing sampeyan ngarepake saka game siluman sing apik bisa ditemokake ing kene: Pengawal sing ana ing macem-macem waspada lan trek posisi pungkasan sing wis dikenal; Lampu sing istirahat kanggo ndhelikake gerakan sampeyan lan nyebabake gangguan; Laser TripWires lan gadget sing, nalika diterbitake kanthi becik, bisa nylametake sampeyan saka macem-macem jinis scrape. Kejetsa Klei, nanging ora kompromi. Ora nelpon tandha protagonis, sanadyan, ora kejawab trik ana.

Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Gunpet

Bintang gunpoint bintang lepetan sing mlaku kaya jinis serangga sing sampeyan temokake ing Villa. Sing bakal dadi hipertrousers merek bullfrog. Sampeyan bisa uga ora nggawe jotosan, nanging rumangsa main platformer sing paling cocog karo mouse.

Sing padha karo teka-teki gunzoples, sing luwih akeh minangka freelance sing ngusir utawa kaping pitu. Yen gagal, sampeyan bisa tansah mlumpat saka jendela sing paling cedhak. Iki diwanti-wanti.

Iku barang sing pinter, nanging ora kesusu. Asring pangembang koyone wedi yen sithik ora bisa njupuk saka pathos sing cured, nanging gunungan ngandhani wektu sing obah ing wektu sing cendhak lan sepuh, utamane liwat pesen teks. Kaya sing ana ing planet iki bisa menehi pitutur marang kowe, ora ana sing luwih tegang utawa nyenengake tinimbang celah ing antarane pesen sing dikirim lan sing sampeyan entuk bali.

Pambocoran: Gunpoint Desainer Tom Francis wis ditulis kanggo situs iki, kanthi pikirane lan humor sing padha karo game kaya ngono.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Tuwuh omah

Ubisoft wis ngenteni bagean sing luwih apik kanggo traversal sing bisa digunakake sadurunge tuwuh omah, nglancarake tombol kikuk saka pemain sing creeds Assassin kanggo adol ilusi parkour. Nanging nalika refleksi Ubisoft ngembangake prototipe kanggo pendaki animasi, dheweke ngerti ambedia kikuk kasebut ora bisa katon apik. Tinimbang padha nyandhet menyang clumsiness, nggawe kesandhung, glitchy, lan robot sing apik banget sing jenenge bud.

Tujuan sampeyan yaiku terus-terusan menek lan ngluwihi kacang buncik, lan ing proses oksigenate planet cilik sing sampeyan unteg. Sing diwiwiti karo navigasi terrain kanthi ngontrol saben tangan kanthi masing-masing, ngrebut nganggo tombol mouse kiwa lan tengen. Nanging enggal sampeyan nyepelekake udhara ing ngisor glider digawe saka godhong. Yaiku kabungahan murni, lan sihir kasebut yaiku saka goofiness gleeful tinimbang ing slicker ing endi wae.

Tanduran, sequel sing jenenge terang, wiji tanduran sing bisa digunakake kanggo nggedhekake kriyo bun ing cara sing cerdas, nanging liya-liyane nuduhake luwih padha. Diwenehi thukul ing omah mung sawetara jam, sing bisa uga ora kaya ngono.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Spelukky

Guy Spelunky navigasi liwat guwa es

Spelunky minangka roguelite, ya, nanging ora nggawe platformer. Ora ana sing mbukak kunci XP, utawa stat mundhak kesehatan. Saben mlayu diwiwiti kanthi cara sing padha, lan mung sing paling apik bisa luwih saka wektu kepungkur.

Dungeon mesthi beda, nanging unsur sing akrab dibangun, lan sing ngidini sampeyan mboko sithik entuk gagang. Sampeyan bisa ngeling-eling sudut sing ana ing batine, lan pira kodok kodok sing bisa ditindakake sadurunge njeblug, lan ilmu kasebut tetep aman. Utawa luwih aman.

Apa sing njaga spelunky seger yaiku ambane sistemik. Sinau yen yen njeblug, lan web bisa nglacak sampeyan ing papan, banjur sampeyan bisa ngilangi bledosan sing ana ing bom lengket. Yen yen shopkeeper ora mung fungsi, nanging daging lan getih, banjur bisa dipateni – nanging manawa akibat saka tumindak kasebut, amarga kabeh toko nggawa loro bedhil, lan wis digawe Mungsuh sing mateni sing bakal ngukum sampeyan mati.

Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Boy Daging Super

Ora ana sing bisa ditindakake luwih akeh kanggo ngowahi platforming PC tinimbang Adobe Flash, piranti lunak browser sing ngidini dihiasi Indie kanggo eksprimen murah sadurunge kita ngerti diarani devs kanthi murah. Saka lemah sing subur tuwuh ed mcmillen, mula misuwur amarga binding Iskak, lan daginge daginge.

Karakteristik sing jelas saka steak sentient yaiku tliti. Wayahe sampeyan ngeculake tombol lompat, bocah daging wiwit mudhun. Tekan tombol Sprint, sanajan ing udhara ing dhuwur, lan dheweke bakal cepet-cepet langsung. Sing responsif kasebut kanthi biaya ganggu, nanging ngidini sampeyan suda liwat kursus alangan saws ing cara mario ora bisa. Dheweke bakal spageti sajrone sawetara detik.

Yen salah sawijining pirang-pirang agul-agul kasebut yaiku daging lanang sing nick daging, dheweke berbuang kanthi cepet, getih katon ing saben arah. Sing ora mung kanggo nyukupi obsesi mcmillen kanthi medeni awak, nanging kanggo ngelingake pangeling-eling sing padhang ing ngendi sampeyan salah ing peta. Respawns cepet, urip tanpa wates, lan tingkat cilik – saengga dadi masalah cilik kanggo miwiti maneh lan nggawe kesalahan. Kuwatir banget kanggo overstate pengaruhe Super Daging Boy ing minimalake frustasi ing genre platforming, lan kanthi mangkono nggawa keahlian kanthi gampang digoreng.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Pinggiran pangilon

Sonic, sing ora ana saka dhaptar iki, yaiku game babagan cepet. Nanging meksa sampeyan rote sinau alangan nyedhaki sampeyan kanthi kecepatan sing dhuwur ing saben level, amarga sampeyan ora duwe reaksi kanggo reaksi ing wektu nyata. Robotnik wis bener, ngambang ndhuwur kabeh ing tuwung endhog jet.

Pikirake, nalika aku muter Edge Edir, aku bisa mbayangake tresna karo Sonic. Platformer pisanan wong dice nggawe kabecikan ngelingake rute, ngowahi tumindak kasebut dadi komposisi. Mesthi, Zipline iki mesthi katon paling cepet saka payon, nanging rampung ing kebangkrutan sing empuk sing mateni kacepetan sampeyan. Luwih apik kanggo sidestep menyang tingkat sing luwih murah lan nyebul liwat kabeh momentum sing diklumpukake nganti swarane sikilmu, mung ana angin ing kupingmu.

Wong pertama persiflik nduweni implikasi sing penting kanggo platformer, lan iku ngarepake realisme. Langsung iman pancen andhap, nanging kombinasi kabisat, spins lan tembok bisa njaluk sampeyan supaya sampeyan bisa ngerteni kanthi cepet. Iku game sing menehi hadiah ambisi, utamane yen motivasi sampeyan kudu nyukur sawetara detik wektu.

Ngendi aku bisa tuku: Asal, Gog

N++

Aku ora duwe nomer ing ngarepku, nanging aku bisa ngomong kanthi kepastian sing cukup kanggo nenek fisika aneh yaiku obyek saben taun istirahat sekolah ing taun 2004 lan 2008. Treasure liyane saka umur kerlip, iki minangka keanggatan minimalis babagan nyetir siluet menyang lawang liwat liwat orbit listrik sing abstrak lan bot laser, tanpa ngganggu akeh ing proses kasebut. N ++ minangka formulir akhir game, lan sing apik banget ing kana.

Kaya bocah lanang super, n ++ kabeh nanging mbusak akibat amarga gagal ngluwihi sampeyan ing wiwitan layar, lan yen sampeyan bakal ngelek-elek ing saben level, mumbul tembok abu-abu. Sampeyan mung kudu njaluk pas sapisan.

Ing Multiplayer Dadi macem-macem game, babagan katergantungan lan korban. Tahap asring dirancang supaya pamuter bisa tekan mung yen mati liyane. Iku adil ujar manawa pengalaman kanggo nampilake awake dhewe ing misbyah, amarga wis kerja keras kanggo njamin kalorone, menehi karakter sing unik. Ora ana sing liya kaya ing platforming utawa co-op game.

Ngendi aku bisa tuku: Steam, “> Hasble

Celeste

Bocah wadon nom-noman nglawan angin ing gunung ing Celeste

Platformer jarang messes kanthi metafora, utawa dabbles ing tema. Yaiku, kanthi lan gedhe, jinis sing bakal ditindakake kanthi nilai. Sing ora kaya ngono karo Celeste, sing nantang saka tim ing mburi Menarafall. Lintang wong wadon sing jenenge Madeline, sing mutusake menek gunung, sing dadi fisik lan manifestasi perjuangan dheweke karo kuatir.

Ora let suwe lelungan, Madeline entuk pangilon sing nuduhake refleksi sing ora ana gandhengane. Sawise gambar dhewe kejem ngilangi saka pakunjaran, ora bakal nate metu.

“Sampeyan akeh perkara, sayang, nanging sampeyan dudu pendaki gunung”, gambar dhiri madeline. “Aku ngerti dudu cocog sampeyan, nanging cukup kanggo sepisan. Sampeyan ora bisa ngatasi iki.”

Sampeyan ora perlu nandhang kuatir kanggo ngormati Celeste, nanging kaya akeh seni interaktif, bisa uga nyebabake sampeyan empathize kanthi cara sing nindakake. Masterstroke dolanan ora nglilani kangelan nyurung perasaan kasebut. Sanajan platform uji coba, menu kasebut diisi alat kanggo mbantu sampeyan liwat dalan sing angel – saka invulnerability sauntara lan skipping sauntara kanggo nyetel kacepetan game ing tempo sing bisa diatur.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, asor

Vvvvvv

VVVVV ora duwe kunci sing mlumpat, saben SE; Ngengingi garis ruang dadi eseman Kapten Visidian sing regane, lan dheweke tiba ing langit-langit tinimbang lantai. Nalika ora mung piranti platform kanggo gravitasi flip, ora ana sing luwih apik tinimbang Opo terry Cavanagh. Kaya Super Hexagon Sawise iku, VvVVV Day karo Frills lan Fungneled Sampeyan Liwat Kursus Abstrak ing ngendi mungsuh sampeyan ana sumpah, nanging mung tembung ‘ngapusi’ murub kaya bola-bali.

Kanthi ngilangi kabeh gangguan, Cavanagh ninggalake sampeyan supaya fokus ing tantangan kasebut ing tangan, lan mung tantangan kasebut. Pati cepet-cepet kontak, nanging reset cepet ngirim sampeyan mung sawetara detik, memori otot sing isih ana. Iki orung letterbox iki ngidini sampeyan nambah wektu cekak cekak, ngatasi alangan sing ora sopan sing mung sawetara menit kepungkur, kanthi ukuran sing ora bisa dingerteni.

Lan soundtrack! Kaya Cavanagh, Komposer Souleye Picks saka Palette sing winates, lan entuk fasilitas kabecikan sing padha. Ing endi jagad iki dijamin nganggo sudhut sing cetha, swara chickune kandel lan cushy, utangan petualangan sing nekat kanggo ngrampungake kapal optimisme kapal sing ora bisa ditindakake.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Psychonaut

Ora cara platform kanggo platform ing jagad iki – premis ngeculke lan ekspresi sing ditemtokake terus ing genre iki. Nanging sepisan Tim Schefer entuk, kabeh wis diganti. Hub sing nyambung zona dadi kemah musim panas kanggo psikologis; zona dhewe saben ndeleng psyche wong ing cast game kasebut. Double offbeat Whimsy thefed thedrive ing kene, amarga otak minangka barang komedi: omah kanggo kabeh hang-up sing paling apik lan cekak ing logika. Nanging ngguyu yaiku gula kanggo mbantu sedhih mudhun, amarga otak asring ana papan tragis: utawa pihak sing konstan kanggo ngganggu saka rahasia peteng sing didhelikake.

Kanthi cemlorot, dheweke entuk dhasar. Perlu masukan kanggo munggah nglawan Nintendo sawise pirang-pirang dekade ing game petualangan titik-lan klik, nanging dalane tikel tikel nascent dongeng setengah psikinauts paling dekade. Akibat̩, kacang-kacangan lan bolong sing kenceng lan diilang Рsanajan pertempuran kadang-kadang bisa ngrasakake sethithik lan ora perlu. Kaya nulis Schefer, pangerten sing nyenengake kanggo proses kasebut kanggo entuk Рbutuh kringet lan gandum kanggo ndeleng kanthi gampang. Yen cicilan pisanan ninggalake sampeyan luwih seneng, mula aja wedi Рpsikosauts 2 kasedhiya kanggo nyipta.

Ngendi aku bisa tuku: Steam, Gog

Asal Rayman

Rayman minangka cipher, maskot perusahaan meh ora sampeyan bakal bisa nemokake patternuk ing sebagian bocah utawa dicithak menyang ruang nedha awan. Nanging sing ora ana gandhengane wis fleksibel ing ngendi para kanca tetep tetep lan konservatif. Sajrone pirang-pirang dekade, dheweke dadi bintang Retro Cuphead, prototipe atmosfer kanggo ngluwihi kabecikan & sidekick menyang balapan makhluk sing terwelu. Pungkasane, Rayman dadi iki: Ekspresi momentasi utama ing platforming klasik. Iku babagan golek glee ing gerakan – Barreling terus maju, mbalekake slide lan pukulan menyang spins sing nggawa luwih sampeyan.

Ana energi french sing hebat sing mlaku ing Asal Rayman Rayman kaya kayu kakau ing pain au Chocolat. Sampeyan bisa ndeleng komedi kartun Goscinny lan uderzo ing kabeh irung Rayman menyang cara karakter, bloat lan diresiki, kaya mendhoan obelix. Slapstik nemtokake aturan, lan nggawe co-op dadi lucu.

Eksperimen karo pacoban wektu, lan sampeyan bakal bisa ndeleng garis balapan ing saben level. Asal-usul dirancang kaya ngono, sampeyan ora perlu nggawe rem, nganti sampeyan tundhuk karo kapercayan lan kapercayan.

SEQUel, legenda Rayman, kabeh wis rampung. Butuh hubungan Michel Ancel karo musik menyang kesimpulan sing logis kanthi tingkat irama, ing soundtrack Freewheeling Freewheeling buruh lan billy Martin nuduhake ing ngendi lan nalika mlumpat. Nanging aku isih luwih milih asal-usul kanggo struktur sing luwih gampang, sing bakal sampeyan lakoni.

Ngendi aku bisa tuku: Uap, gog, andhap asor

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.