Reddit – nyilem menyang apa wae, 34 game slamet multiplial kanggo main ing 2023 – gameranx

34 Game Survival Multplayer kanggo muter ing 2023

Sampeyan bisa nemokake sawetara benang sing beda-beda kanggo aturan utawa mesthi komunitas mod santai, nanging para penggemar wis njupuk dhewe kanggo melu aturan kasebut nalika main. Contone, aturan umum sing nyunting online yaiku mateni kabeh pitulung, diwiwiti kanthi gaman lan peluru dhasar, bebarengan karo upkeep penting. Kanggo njaga pemain vitals bisa uga kudu ngumpulake daging lan banyu saben dina utawa turu ing outpost kanthi rutin.

Game CO-O Slamet Paling apik

Game online. Luwih disenengi ing ngendi sampeyan bisa mlumpat ing game kaya alas. Bakal bisa nyewa server yen perlu kanggo muter server hawa anyep yen ora dadi pilihan.

Katresnan Bukak Game Survival World nanging uga game grindy. Akeh saka Nganyarke kanggo nggiling lan bisa uga Bangunan dhasar.

Aku seneng game mburu kanggo dunia sing mbukak, kaya klasik lan cara pamburu.Diputer sawetara mewek 5 nanging ora cukup gaya. (Ironis amarga saka sing daklakoni ing ngisor iki).

Uga bisa njupuk sawetara tips babagan game kaya Prentah & Conquer Tiberium Wars / Wrathing Kane. Bubar miwiti muter karo kanca sawise aku durung main bisa uga dekade.

Nggolek game kaya:

Putra alas
Scum

Ora golek:

Jiwa Peteng (Tau Banget Game 3rd)
Borderlands

Game sing cocog yaiku:

Hostile & NPCs sing ramah ing peta kasebut
Fishinghuntinghelicters / Planes / Truk / Truk / Bike / Boats
Bangunan dhasar kanthi akeh kustomisasi
Senjata sing bisa nganyari (suppressor / scopes / majalah)
Watak sing bisa dianyari, Perks / Skills / Kaya Nyekel Nafas kanggo luwih dawa lan luwih mantep)

Nganyari # 1 Sawetara Game Aku Muter:

Minecraft
Aja keluwen bebarengan
Ark: Survival ngalami evolusi
Subnautica
Putra alas
Adoh nangis 5
Scumrust

Nganyari # 2 tips aku bakal digoleki menyang:

34 Game Survival Multplayer kanggo muter ing 2023

Game Survival akeh banget ing pasar saiki. Nanging, yen sampeyan nggoleki sawetara game video padhet sing isih seneng main karo komunitas sing aktif ing 2021, sampeyan wis nutupi. Ing dhaptar iki, kita bakal nyorot sawetara game slamet sing paling sampeyan bisa nyenengake saiki. Tinimbang pangkat kasebut, amarga ana macem-macem cara sampeyan bisa rangking Game Survival, kita mung minangka judhul sing apik sing saiki bisa digunakake kanggo sawetara sing dianggep sampeyan kudu mbukak mengko taun iki.

Penafian: Arctico, ora ana langit, GTFO, entheng entheng 2 tetep manungsa, Hunger, Esider, Icarus, Dinten sadurunge lan bubar dibuwang saka dhaptar iki.

# 34 putrane alas

Platform: PC
Tanggal Rilis: 23 Februari, 2023

Yen sampeyan wis siyap kanggo pengalaman kaslametané sabanjure, siyap Putra alas.

Ing game, sampeyan wis ditugasake menyang pulo kanggo njupuk jutawan sing wis ilang. Nanging wayahe sampeyan teka, sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing bakal ditindakake.

Ana mutan lan monsters ing saindenging pulo, lan sampeyan bakal bisa urip kanthi suwe kanggo nyiksa papan sing disiksa iki! Nanging kepiye carane bisa slamet? Iku kabeh nganti sampeyan. Sampeyan bakal duwe macem-macem sumber sing bisa digunakake kanggo nggawe papan perlindungan, senjata kerajinan, lan liya-liyane.

Gunakake kabeh sing sampeyan duwe lan apa wae sing sampeyan temokake ing pulo kasebut. Bisa uga ana bedane antarane urip lan pati.

# 33 jero banget

Tanggal Rilis: 2022 | Platform: PC, PS4, Xbox One, Ngalih, MacOS
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: 2 | Online: 2)
Genre: Bukak donya, kaslametan, kerajinan, petualangan, kothak wedhi

Strandand jero minangka game slamet sing ngidini sampeyan nyoba katrampilan sampeyan kanthi gaya petualangan dunia sing dibukak. Sawise kacilakan pesawat, sampeyan wis terdandar ing Samodra Pasifik, kanthi ora bisa nulungi … Iki wektu kanggo sampeyan urip lan sinau cara bangunan, nggawe, isih urip, lan uwal kahanan sing angel.

# 32 Minecraft

Tanggal Rilis: 2011 | Platform: PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: Survival, Open World, kothak wedhi, petualangan, kerajinan

Minecraft minangka game video sing apik banget sing entuk perhatian sawetara ing saindenging jagad. Kemungkinan kita ora perlu nerangake apa game iki wiwit kepiye populer wis pirang-pirang taun kepungkur. Kanthi mangkene, Minecraft ora nawakake game kaslametan sing cukup gampang lan gampang kanggo bisa narik game slamet sing kaya-kaya seneng karo bocah-bocah enom kaya wong diwasa. Pemain diturunake ing jagad iki kanthi acak iki kanthi ora ana sumber daya sing kasedhiya. Nanging, iku kanggo pemain kanggo miwiti ngedheli rereget, nyedhot wit, nggawe macem-macem alat utawa senjata kanggo entuk luwih akeh sumber daya. Saka ing kono, pemain kudu ngatur keluwen lan kesehatan amarga karakter kudu nggunakake panganan karo perang nglawan mungsuh musuhan kaya balung utawa laba-laba sing muncul ing peteng.

# 31 Aja keluwen bebarengan

Tanggal Rilis: 2016 | Platform: PC, PS4, Xbox One, MacOS
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 6)
Genre: Bukak donya, kaslametan, kerajinan, kothak wedhi, eksplorasi

Aja keluwen metu ing taun 2013 nanging matur nuwun kanggo popularitas tim pangembangan bisa nggawa sawetara ekspansi lan nganyari menyang pasar. Ing game iki, pemain ngetutake Wilson, ilmuwan sing bakal diangkut menyang jagad surem sing kebak makhluk musuhan nalika uga kudu njelajah jagad supaya tetep sehat lan mental. Iki minangka game sing apik sing ngidini para pemain bisa mlumpat maneh menyang judhul kanthi rutin wiwit miwiti para pemain menyang jagad acak. Kaya sing kasebut, game iki nyebabake sawetara nganyari sing beda sajrone pirang-pirang taun kanthi salah sawijining nganyari sing luwih populer ora dilintang bebarengan. Game iki bisa ndhukung nganti enem pemain bebarengan amarga padha mlebu ing kampanye bebarengan nalika nglawan mungsuh utawa scavenging sumber supaya kabeh wong sehat.

# 30 karat

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC, PS4, Xbox One, MacOS
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ya
Co-op: ??
Genre: Survival, Kerajinan, Multiplayer, Bukak Donya, kothak wedhi

Karat bakal meksa pemain menyang ara-ara samun kanthi ora ana sing luwih saka rock lan obor. Saka ing kono, pemain kiwa dhewe kanggo ketemu tukang game liyane kanthi online nalika nggawe lan ngumpulake sumber daya liyane. Umume bakal nemokake manawa game paling apik yen para pemain gabung karo kulawarga kanggo ngumpulake barang tambahan utawa nyerang taler liyane kanggo barang. Kajaba iku, ing njaba ngumpulake barang lan sumber daya, Pemain kudu njaga karakter kasebut kanggo mesthekake yen ora ana ing keluwen kalung, ngelak, utawa kadhemen. Akeh cara, game kasebut padha karo Ark: Survival wis evolusi, sing bakal saya tambah mengko ing dhaptar iki.

# 29 alas

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC, PS4
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: 8 | Online: 8)
Genre: Menehi, mbukak donya, kerajinan, medeni, petualangan

Hutan kasebut minangka game sing populer kanggo sistem AI mungsuh. Ing game iki, para pemain lagi lelungan karo putrane nalika pesawat kasebut nabrak ing sawijining pulo. Karo anakmu ora ilang lan ora ana sing slamet ing antarane wreckage, para pemain usaha metu menyang wilayah alas sing kandel mung bakal disambut karo klompok suku sing ora biasa. Wong-wong iki luwih convoous tinimbang sing diwiwiti game iki, nanging nalika terus maju terus dadi musuhan maneh. Sawetara bakal ngetutake sampeyan kanggo ndeleng ngendi sampeyan wis mbangun basa, bisa uga ngrusak bangunan sampeyan, mbayar sampeyan mung mundur, utawa ndeleng kepiye senjata sampeyan. Sampeyan ora ngerti apa sing bakal sampeyan lakoni karo makhluk iki, nanging begjatih, sampeyan ora kudu urip lan nemokake anakmu. Pemain bisa nemokake dhukungan nganti wolung pemain kanthi online ing mode game co-op.

# 28 7 dina mati

Tanggal Rilis: 2013 | Platform: PC, PS4, Xbox One, MacOS
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: Survival, Zombi, Open World, kirim apokaliptik, eksplorasi

7 dina mati minangka game sing muter ing ombak undead. Ing game iki, Pemain bisa kerja bareng-bareng amarga mbukak kanggo nggoleki sumber daya lan peralatan kanggo nguatake dhasar. Pemain bisa nggawe pertahanan, traps, antara peralatan liyane sing migunani sing muga-muga bisa ngrusak kerusakan sing cukup kanggo undead utawa ngadeg marang upaya kanggo nggulingake dhasar sampeyan. Minangka jeneng, game muter kanthi interval mingguan karo pemain sing nem dina nyiyapake gelombang undere sing kuwat kanggo entuk dina kapitu. Iki menehi pemain akeh wektu kanggo ngusir utawa ndandani dhasar. Ing game, para pemain bisa gabung lan nyoba slamet ing ombak sing bisa uga njaluk dhasar luwih akeh sing dibangun.

# 27 negara bosok 2

Tanggal Rilis: 2020 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Survival, Zombi, Bukak Donya, Bangunan Basis, Kirim Apocalyptic

Negara bosok 2 rada kaya 7 dina mati ing sawetara salam. Pemain ing kene yaiku mbangun komunitas lan supaya dheweke aman maneh metu sumber daya kumpul. Minangka pemain terus nglumpukake sumber sing bisa nambah lan ngatur komunitas nalika nggoleki slamet liyane utawa nglawan undead sing ana ing jagad kabuka. Mbuktekake minangka eksklusif Microsoft sing populer. Nalika game iki wis wiwit taun 2018, kita ngerti manawa cicilan katelu ana ing karya sing bakal ditutupi sethithik ing sisih ndhuwur dhaptar iki. Kaya sing sampeyan bayangake, Co-OP nawakake pemain bisa kerja bareng kanggo nggoleki rampokan lan nglawan mungsuh.

# 26 Conan Exiles

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 10)
Genre: Survival, Open World, Bangunan, Kerajinan, Sandbox

Ing Pemain Conan Coniles njaluk nyilem menyang jagad Conan Barbarian. Nanging, tinimbang dadi Conan, Pemain mung wong liya sing diasingake liyane sing ditarik menyang postingan ing alas kanggo mati. . Nanging, jagad iki atos kanggo Exiles. Ora mung ana mungsuh sing angel kanggo ngadhepi, nanging slamet ing jagad iki, kudu njaga sawetara sifat-sifat kanggo njaga future sing terus-terusan kayata panganan lan duwe banyu ing sistem sampeyan. Mangkono, iki minangka game kaslametan bebarengan online sing tegese pemain bisa nyambung lan mbukak sawetara pve.

# 25 Valheim

Tanggal Rilis: 2021 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 10)
Genre: kaslametan, mbukak jagad, kerajinan, eksplorasi, bangunan dhasar

Valheim minangka game video kaslametan anyar sing metu lan mbuwang sawetara perhatian utama kanthi online. Game iki saiki kasedhiya liwat akses awal sing tegese para pemain bisa mlumpat menyang game sing fokus Viking ing ngendi sampeyan kudu mbuktekake regane kanggo Odin. Tugas metu saka tanah Valheim, para pemain bakal ngliwati tanah-dataran kasebut ing pangkalan, nggawe senjata, lan nglawan kabeh jinis monsters. Ana dhukungan kanggo Co-OP kanthi sepuluh pemain total lan dianjurake manawa pemain melu judhul iki. Kanthi ngandika, amarga Valheim minangka pemain akses awal bisa ndeleng sawetara pangowahan sing digawe kanggo game sakabèhé minangka pangembang wesi gate AB terus ngembangake game iki.

# 24 Grounded

Tanggal Rilis: 2022 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: kaslametan, bangunan dhasar, kerajinan, petualangan, medeni

Ground minangka judhul akses awal liyane ing dhaptar kita, nanging asale saka studio sing cukup padhet, hiburan obsian. Iki wong-wong sing nggawa seneng anyar Vegas anyar, jagad njaba, lan pilar ing salawas-lawase mung jeneng sing kepungkur. Ing tingkat apa wae, ground minangka game sing nggawe pemain dadi bocah enom sing dicelupake kanthi ukuran semut. Dijupuk ing njaba, pemain kudu perang nglawan kabeh jinis rodents lan kewan omo kanggo urip. Nanging, katon manawa ana sing luwih akeh njeblug ing Play kene minangka pemain terus maju ing eksplorasi lan slamet. Kaya sing sampeyan ngarepake, para pemain bisa ngetrapake senjata makensi sing beda-beda lan malah nggawe basis kanggo njaga kewan omo kanggo njaga laba-laba buta utawa semut sing ora nyenengake.

# 23 rakit

Tanggal Rilis: 2022 | Platform: PC, PS4, Xbox One, MacOS
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: Survival, Kerajinan, Gedung dhasar, Ngulandara, Sandbox

Tetep karo gaya akses awal Kita duwe rakit. Iki minangka game sing nggawe pemain menyang jagad liwat banjir ing segara sing ora teles lan pulo cilik sing kasebar. Ing kene, pemain dipeksa barang scavenge lan nyambut gawe supaya bisa sehat. Nalika tekan landmas, pemain bisa njelajah wilayah kasebut kaya panganan utawa banyu, temokake apa sing bisa kedadeyan kanggo slamet liyane, lan mesthi perang nglawan mungsuh sing musuhan. Kangge, pemain terus-terusan nggawe dandan kanggo rakit sing bakal ngidini supaya bisa mlaku menyang pulo sabanjure.

# 22 Wolung Woh

Tanggal Tanggal: 2019 | Platform: PC, PS4, Xbox One, MacOS
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: Survival, Open World, Petualangan, Kerajinan, Sandbox

Wolung Woh Luhur nempatake pemain dadi slamet saka kacilakan pesawat medeni ing Alaska. Kanthi tundra lan satwa satwa kanggo dadi unsur sing angel kanggo sembarang sing bisa urip, para pemain kudu menehi barang-barang scavenge lan nyoba kanggo ora adoh saka blizzard sing mbebayani utawa adoh saka kewan-kewan sing mbebayani. Game iki ndhukung Co-op Wung-Player ing ngendi pesta pemain bisa mlebu liwat jagad sing digawe kanggo golek kewan sing migunani utawa nglawan kewan-kewan sing bisa kesandhung. Kajaba iku, wilayah kasebut bisa direncanakake kanthi luwih apik ing kene amarga pemain bisa kesandhung karo laboratorium lan fasilitas sing ora bisa digunakake kanggo ngrampungake rotone.

# 21 para slamet

Tanggal Rilis: 2020 | Platform: PC, PS4, Xbox One, Ngalih, Macos
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Kerajinan, Petualangan, Urip, 2D, Bangunan Basis

Survivalists minangka game kaslametan kasusetan kanthi pemain sing nggawe peran pedunung pulo. Ing kene pemain ngrampungake pulau kanthi dhasar lan scavenging sumber utawa panganan. Ora kanggo sebutno, nggunakake sumber daya kasebut kanggo luwih nggunakake barang sing migunani kanggo nggawe pertandhingan sumber daya luwih gampang. Nanging, ana akeh mungsuh musuhan ing pulo kasebut kanggo nglawan sawetara senjata sing migunani sing sumebar ing saindenging pulo kasebut. Kajaba iku, monyet ing pulo kasebut dadi pekerja sing apik nalika sampeyan bisa menehi tunjangan ing sawetara tugas sing serat. Salajengipun, sampeyan bakal nemokake manawa ana luwih mripat ing pulo kasebut nalika para pemain bisa kesandhung rahasia mung ngenteni diumumake.

# 20 Proyek Zomboid

Tanggal Rilis: 2013 | Platform: PC, MacOS
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: 4 | Online: 32)
Genre: Survival, Zombi, 2D, Open World, kirim apokaliptik

Project Zomboid minangka game sing meh sawetara taun saiki amarga luwih dhisik mlebu taun 2013 lan wiwit saiki wis kasedhiya liwat akses awal. Ing game iki, para pemain bakal ngliwati judhul slamet ing ngendi sampeyan ora mung duwe gaya sandar gaya dunia sing gedhe kanggo njelajah, nanging siji sing bakal bisa mbangun, barang-barang kerajinan, lan perang saka undead ing njero. Malah ana kemampuan kanggo farm lan iwak kanggo panganan. Wiwit game iki ora duwe kampanye kanggo melu ing njero, ora ana tujuan pungkasan. Nanging, kabeh nyoba supaya bisa urip anggere sampeyan bisa uga duwe dhukungan bebarengan kanggo nggawe barang luwih menarik. Nalika game bisa uga ora wow kaya wong sing duwe visual dina iki, iku judhul roleplaying cilik sing padhet sing diputer kanthi becik.

# 19 Terraria

Tanggal Rilis: 2011 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: kothak wedhi, slamet, 2D, petualangan, kerajinan

Terraria minangka game sing asring dibandhingake karo Minecraft minangka jinis game video sing padha. Iku kabeh babagan mbangun lan ora bisa urip ing jagad iki. Ing endi barang-barang sing beda-beda yaiku kasunyatan sing nawakake jagad Minecraft 3D, dene singas Terraari minangka scroller sisih 2D. Isih, pemain bisa digali ing ngisor permukaan, sumber daya sing migunani, nggawe barang sing migunani, mbangun struktur, lan nglawan kabeh jinis mungsuh ing dalan. Maneh, padha karo seneng saka Minecraft, Terraria nawakake pemain kemampuan kanggo nggabungake dadi dolanan kanthi online. Yen sampeyan menyang Minecraft lan pengin nyoba sesuatu sing padha, sampeyan ora bisa salah karo game iki utawa kosok balene.

# 18 kaslametan Ark ngalami

Tanggal Tanggal: 2017 | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: Wong Pertama | Wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Survival, Open World, Dinosaurus, Kerajinan, Bangunan Basis

Ark: Survival ngalami tuwuh gedhe nalika diluncurake menyang pasar bali ing taun 2017. Kita ngerti manawa sekuel ana ing karya sing dikembangake kanthi bantuan acer vin aktor lungguh ing produser eksekutif. Kanthi sing kasebut, game pisanan nempatake pemain minangka protagonis ngumbah ing pesisir pulo. Karo pemain liyane lan makhluk musuhan kaya dinosaurus, para pemain cepet kudu mbangun persediaan kanthi nyekel akeh sumber daya sing bisa.

Iku game sing apik ditumpuk ing segi slamet. Nalika sampeyan kudu kuwatir macem-macem vitals kayata panganan, stamina, banyu, kesehatan, lsp, lsp, lsp, sapituruti, uga ana ton fokus ing njeron karakter sampeyan ing jagad iki. Pemain bisa nyambut gawe suku, kerja bareng-bareng padha mbangun dhasar, nganti tanah sing ana ing dinosaurus, utawa gandum sing migunani.

# 17 neraka ijo

Tanggal Tanggal: 2019 | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Survival, Open World, Kerajinan, Tumindak, Petualangan

Ijo neraka mbuwang pemain menyang alas sing padhet. Kanthi ora ana katrampilan, pemain dipeksa ngerteni babagan cara urip kanthi ngumpulake barang, mbangun alat, nggawe senjata, nggawe badan sing sehat. Nanging, stabilitas mental sampeyan uga muter-muter kanthi nginep ing alas bisa miwiti muter trik sampeyan. Ora kanggo para pemain bakal alon-alon bisa nemokake mung kepiye protagonis ing prediksi kanthi ati iki uga. Untunge, sampeyan ora kudu miwiti game slamet psikologis iki. Saiki, Hell Greel nawakake kemampuan dhukungan gamelan papat pemain online.

# 16 Dayz

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC, PS4, Xbox One
Kamera: Wong Pertama | Wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: NO | Online: ??)
Genre: Survival, Open World, Zombi, Tumindak, Penembake

Dayz minangka judhul MMO sing mbukak BIG sing meksa pemain supaya bisa slamet. Apa sing nggawe game thrill iki ora mung sampeyan jembar ing jagad iki kebak kutha, gunung, alas, tlaga, lan kali, nanging sampeyan duwe undead bebarengan karo pemain liyane. Pemain diwiwiti kanthi barang scavenging. Kabeh supaya panganan protagonis sampeyan kanggo ngobati, nalika uga nyirami gear kanggo nglindhungi dhewe saka mungsuh kayata waja lan gaman sing penting banget. Nanging, sampeyan bisa kerja bareng karo kanca-kanca bebarengan amarga sampeyan nyoba nggulingake pemain liyane ing jagad mbukak. Salajengipun, mesthi ana kemungkinan sampeyan bisa nemokake pamuter liyane sing uga dhewe utawa klompok cilik sing bisa ngidini sampeyan gabung lan terus telusuran.

# 15 astroneer

Tanggal Rilis: 2016 | Platform: PC, PS4, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Bukak donya, ruang, slamet, bangunan dhasar, kothak wedhi

ASTRONEer minangka game kaslametane sing apik banget amarga sampeyan bisa nemokake luwih nyenengake minangka judhul sing kebak eksplorasi. Pemain ing kene njupuk peran astronot sing njelajah macem-macem wilayah njaba ruangan. Saka ing kono, pemain bisa miwiti mbangun dhasar khusus nalika ngalihake terrain kanggo dheweke matur nuwun kanggo alat sing bisa mbantu mbesuk, mbangun lan digali jagad iki. Kaya sing kasebut, iki judhul sing utamane fokus ing njelajah planèt, mbangun dhasar, nggawe kendaraan anyar, utawa nyambungake gaweyan. Nanging, ana ancaman saka oksigen, nanging yen sampeyan wis entuk oksigen, game eksplorasi sing nyenengake. Dadi bisa uga game slamet solid kanggo kanca sing bisa uga ora kenal karo genre kasebut.

# 14 eco

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 16)
Genre: Survival, Open World, Crafting, Sandbox, Simulasi

Eko minangka game adhedhasar mbangun peradaban sing bisa nyengkuyung dhewe nglawan meteor sing akeh. Nalika sampeyan lagi mbangun lan tuwuh koloni, target sampeyan ora mung nggedhekake lan nggawe jagad sing bisa ngrusak karusakan global nalika entuk ekosistem alami kanggo tuwuh. Pemain bisa ngerti efek industri tartamtu bisa uga ana ing jagad iki saéngga tumindak ngimbangi kanggo njaga koloni ing negara sing sehat nanging ngidini alam dadi coex. Meh kabeh game ing dhaptar iki, ana mode gamelan koperasi supaya sampeyan lan kanca-kanca bisa kerja bareng lan mbangun ekosistem unik.

# 13 mati tarian 2

Tanggal Tanggal: 2019 | Platform: PC
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online 🙂
Genre: Gratis kanggo muter, slamet medor, nir, mmorpg, tumindak

Mati Frontier 2 minangka game sing bisa diputer saiki kanthi gratis. Iku game slamet slamet zombie sing nawakake komponen mmo lan ekonomi sing didorong pamuter. Sakabèhé, Pemain bisa ngrampungake tujuan utawa mung njelajah kaya sing terus nambah karakter, nambah katrampilan, nglumpukake barang-barang, lan bisa perdagangan karo pemain liyane kanggo barang-barang liyane sing dibutuhake. Dadi MMO sampeyan bisa ngalami PVP loro kanthi bisa melu kanca-kanca lan ngliwati game iki minangka pengalaman urutane kleru. Maneh, minangka judhul game video gratis kanggo muter ora ana sing kelangan ing kene yen sampeyan pengin menehi judhul nyoba.

# 12 scum

Tanggal Tanggal: 2018 | Platform: PC
Kamera: Wong Pertama | Wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online 🙂
Genre: Survival, Open Kerajinan Survival World, Multiplayer, Tumindak, Petualangan, Indie

Scum tumindak minangka acara televisi sing nderek klompok tawanan sing dipeksa dadi perang siji-sijine ing sawijining pulo kanggo hiburan. Kanggo umume, iki minangka game video Royale Peperangan ing endi pamuter isih menang pungkasan menang. Kanthi ujar manawa ana fokus gedhe ing slamet ing njaba pertempuran. Pemain kudu nglacak tingkat stat karakter sing bebarengan karo ngatur aspek tartamtu kayata nuronien lan tataran metabolik. Saiki, judhul kasedhiya kanggo pemain nyoba ing akses awal supaya sampeyan bisa ndeleng sawetara mekanika game video ganti luwih saka kursus pangembangan.

# 11 mangsa mangsa

Tanggal Tanggal: 2019 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: Pengirangan sosial, kaslametan, strategi, adhedhasar tim, ngulandara

Proyek musim salju rada kaya ing antarane kita minangka game ngapusi karo petani ing antarane klompok pemain. Pertandhingan disiyapake karo tim wolung pemain lan kabeh klompok kasebut ditarik ing ara-ara samun. Kanggo uwal, pemain kudu kerja bareng lan nyoba nglumpukake sumber daya lan tugas lengkap. Nanging, ing antarane tim wolung iki yaiku pengkhianat. Pengkhianat iki dikenal saben liyane nanging klompok sing nyoba uwal iku ora cocog. Nanging peran pengkhianat, yaiku supaya ora kejiret lan foil rencana lspelan.

# 10 scrapnaut

Tanggal Rilis: 2021 | Platform: PC, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Survival, Petualangan, kothak wedhi, eksplorasi, kerajinan

Skrapnaut minangka game slamet siji-pamuter lan aktif. Judhul Stepeampunk iki minangka game paling dhuwur sing duwe pemain sing bisa digunakake kanggo urip dhewe. Pemain kudu ngatur oksigen lan peternakan sing nyediakake omah listrik lan omah bangunan kanggo sukses. * Peradaban / Kutha iki: Skylines- * Game Survival inspirasi minangka May-Play Kanggo Sapa sing Manajemen Game.

Schrapnaut kasedhiya saiki ing Lodku lan Nintendo.

# 9 Engineers Space

Tanggal Tanggal: 2019 | Platform: PC, Xbox siji
Kamera: Wong Pertama | Wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: 16)
Genre: ruang, kothak wedhi, kaslametan, fisika, kerajinan

Sampeyan sing seneng ruang, eksplorasi, lan teknik bisa uga nemokake insinyur papan dadi rada nyenengake. Ing game iki, pemain wis ditugasake karo njelajah macem-macem planet lan ruangan njaba. Iku kabeh babagan mbangun macem-macem bangunan lan kendharaan supaya bisa mlaku. Bangunan kasebut minangka salah sawijining fokus utama ing kene uga atusan blok bangunan sing wis diprogram lan siap digawe.

Nanging, ana uga blok sing bisa diprogram kanggo menehi kemampuan kanggo nulis program cilik sing bakal digunakake sajrone game. Ana sawetara unsur kaslametan sing ditemokake ing kene uga kabutuhan oksigen lan duwe macem-macem piranti makeshift sing dibangun kanggo menehi oksigen kanggo para pemain. Kangge, sampeyan bisa nyambung karo nganti nembelas pemain lan pindhah menyang mode slamet utawa kreatif.

# 8 Starbound

Tanggal Rilis: 2016 | Platform: PC, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: kothak wedhi, kaslametan, petualangan, ruang, kerajinan

Starbound minangka jinis fiksi ilmiah game video. Ing Starbound, Pemain nemokake manawa dheweke wis ngrusak kapal lan wis ndharat ing planet. Kanggo mulih, Pemain kudu mbangun pangkalan lan nyoba ndandani kapal kasebut. Kanthi ujar kasebut, para pemain bisa duwe nyenengake kanthi mbangun dhasar lan alon-alon ngajeni planet kasebut. Unsur Survival katon gampang kanggo ngatur kabeh sing kudu dipriksa yaiku tingkat keluwen sampeyan. Nalika nerangake urutane critane critane critane, yaiku scroller sisih 2D sing bisa dibandhingake karo sing seneng karo Terraaria.

# 7 peteng lan cahya

Tanggal Tanggal: 2017 | Platform: PC
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: ?? Kèndêl ingsun | Nyambung: ??)
Genre: mbukak donya, slamet, mmorpg, fantasi, kerajinan

Peteng lan Cahya Minangka Sithik Game Gampang. Ing game iki, Pemain minangka panjelajah ing tanah gaib iki kebak makhluk lan rahasia mitos kanggo mbukak kunci. Nanging, supaya bisa urip, para pemain kudu kerja keras ing ngrancang, mbangun, nggunakake senjata, lan sinau mantra sing kuat. Judhul sing wis diakses saiki sajrone sawetara taun lan resepsi wis rada dicampur, nanging maneh, amarga bisa ngakses pangembang supaya bisa nggawe pangaturan kanggo nglamar para penggemar.

# 6 tiyak: Telpon alam bébas

Tanggal Tanggal: 2017 | Platform: PC, PS4, Xbox One
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 8)
Genre: mburu, mbukak jagad, simulasi, fps, kaslametan

Nalika game iki ora mesthi judhul slamet iku sing cocog amarga komunitas. TheHunter: Telpon alam bébas yaiku game simulasi mburu lan salah sawijining pangembang sing digawe kanthi realistis. Sing seneng karo mburu mbesuk bakal bisa nemokake akeh kanggo seneng saka judhul iki. Pemain malah bisa melu bebarengan kanthi online lan saingan karo hadiah sing beda nalika nggawa hadiah sing cocog karo tropi sing beda. Nanging, kaya sing kasebut, pemain ing komunitas wis nggawa komponen slamet kanggo game iki.

Sampeyan bisa nemokake sawetara benang sing beda-beda kanggo aturan utawa mesthi komunitas mod santai, nanging para penggemar wis njupuk dhewe kanggo melu aturan kasebut nalika main. Contone, aturan umum sing nyunting online yaiku mateni kabeh pitulung, diwiwiti kanthi gaman lan peluru dhasar, bebarengan karo upkeep penting. Kanggo njaga pemain vitals bisa uga kudu ngumpulake daging lan banyu saben dina utawa turu ing outpost kanthi rutin.

# 5 Craftopia

Tanggal Rilis: 2020 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: 8 | Online: 8)
Genre: Bukak World, Kerajinan, Urip, kothak wedhi, Bukak Donya

Craftopia minangka game slamet sing apik banget sing mbuwang bunch unsur ing pemain. Sampeyan duwe bangunan, mburu, kerajinan, pertanian, bebarengan karo judhul hack-and-slash. Pemain bisa mbangun sawetara sistem otomatis kanggo mbantu dheweke kanthi macem-macem cara kaya ngumpulake panganan utawa sampeyan bisa ngumpulake kanggo ngumpulake lan tame kewan. Kanthi ujar kasebut, iki isih dadi judhul akses awal supaya kita kepengin banget ndeleng apa sing bakal ditindakake dening para pangembang sing bakal ditindakake ing game iki.

Mbesuk

CATETAN: Mangkene sawetara game sing bakal teka lan bakal ngarep-arep bisa ndeleng peluncuran utawa rilis ing akses awal ing sawetara titik sadurunge 2021 kanthi resmi mbungkus.

# 4 sing umure

Tanggal Rilis: TBA | Platform: PC, PS4, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: 32)
Genre: Survival, Bangunan Basin, Kerajinan, RPG

Smallland minangka judhul akses awal sing bakal teka sing katon rada kaya lemah. Ing kene pemain sepisan maneh njupuk peran karakter nyemprot mudhun menyang ukuran serangga cilik. Saiki manggon ing jagad iki tegese kanggo wong sing luwih gedhe, pemain dipeksa menyang perang nglawan serangga, rodents, malah manuk. Maneh, kaya game liyane ing dhaptar iki, ana kemampuan kanggo nggawe barang saka gaman kanggo waja lan sampeyan bisa mbangun supaya bisa nggawe kaslametan supaya luwih gampang ngatur. Kanthi PVP lan Co-op sing direncanakake, kita kepengin weruh kepiye carane tumpukan game video sing wis diadegake.

# 3 sétan cilik ing njero

Tanggal Rilis: TBA | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer:
Co-op:
Genre: Tumindak, Petualangan, Urip, Petualangan, Eksplorasi

Sétan cilik ing njero yaiku game petualangan sing bakal teka kanthi sawetara unsur kaslametane sing sithik. Pemain ing kene nggarap peneliti amarga dheweke nyoba sinau luwih lengkap babagan kedadeyan sing luar biasa sing kedadeyan ing saindenging jagad. Banjur kita diwenehi misi anyar minangka protagonis kita dikirim ing goleki barang utawa njupuk monster sing roaming wilayah kasebut. Kaya sing wis dingerteni, ana sawetara unsur sing slamet kanggo miwiti geni utawa ngempalaken banyu, nanging para pangembang nggawe judhul sing luwih gampang kanggo jenis kaslametan supaya ora ngarep-arep banget ing kene.

# 2 negara bosok 3

Tanggal Rilis: TBA | PLATX: PC, Xbox Seri X | S
Kamera: wong pisanan ?? Kèndêl ingsun | Wong katelu ??
Multiplayer: ??
Co-op: ??

Negara bosok 2 kasebut ing dhaptar sadurunge, nanging kita ngerti manawa cicilan anyar dikembangake. Negara bosok 3, nalika nulis katrangan iki, mung siji trailer sing kasedhiya. Iki minangka trailer cinematic saengga ora ana sing kudu diluncurake ing urutane critane game nanging kita ngarepake mekanik sakabèhé sing padha saka negara bosok 2 kanggo nggawe bali ing kene. Apa sing dikepengini yaiku sing kepengin banget yen ana kidang sing kaya kidang sing mutate ing kéwan liyane sing bisa uga nuduhake manawa ora mung kuwatir babagan undead manungsa.

# 1 Ark 2

Kamera: Wong Pertama | Wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: tba
Genre: Survival, Open World, Dinosaurs, Crafting, Fantasi

Ark 2 minangka sekuel mbesuk menyang Ark sing populer: Survival ngalami. Ark 2 katon kaya bakal dadi penggemar game asli. . Adhedhasar gambar sing dibebasake nganti saiki, game kasebut dadi upgrade gedhe. Grafis kasebut luwih apik lan vin diesel bakal bintang minangka karakter santiago. . Nanging, wis dijadwal kanggo ngeculake 2022 supaya ngarep-arep krungu luwih mengko taun iki.